Nem tudok vírusról, de az biztos, hogy nálam már van valami
Elindul a levelezés amikor meg sem nyitom, szóval aktivizálja magát. A kezdõlapot átírja mindig. Brrrr: De a Norton semmit nem talál.
neva
2003.01.11 17:41
2003.01.11 18:31
Hát, kb. ennyi, nagyon sok múlik a szerencsén, mert elõszeretettel rugdossák ki az embereket a vizsgadíj többszöri befizetése érdekében. Egy vizsga ugyanis 15.000.- ft, de az ismételt vizsga már 17.000.-ft. A vizsga elhalasztása 8.000.-ft. Szóval röviden ennyit a szakvizsgáról, remélem, elég kimerítõ voltam.
, de aztán villámgyorsan összehúzódott, és teljesen eltûnt. Bár amikor szülés után kitapogattam, akkor teljesen odáig voltam, hogy úristen ez ekkora?! Én azt hittem, hogy vágnak vagy 2-3 centit, de azért, ahogy visszaemlékszem rá, volt az kb. 6-7 centi is. De erre azt mondták, hogy ez egy teljesen átlagos vágás, nem nagy, 4 öltéssel varrt a doki. A barátnõm most 6-ot kapott, és szegény még így is repedt mellette.
De nehogy úgy képzeld, hogy lefelé vágnak egyenesen! Néha szoktak úgy is, de elsõ szülésnél nem nagyon, mert félnek, nehogy repedjen a végbélig a vágás, így általában oldalra vágnak. Én jobb oldalra kaptam a nyisszantást.
Az egész kibírható volt, de a varrás nehezebben, mert én EDA nélkül szültem, és a helyi érzéstelenítés nem sokat ért. Ennyit a gátmetszésrõl. Ha érdekel még valami róla, akkor csak kérdezz.
2003.01.11 22:26
Másnap dokibácsi. Dórinak mandulagyulladása van.

2003.01.12 09:10
Martin forró gyógypuszikat küld a szerelmének, reméljük, használ.
Kíváncsi vagyok, mennyit hízott és nyúlt, ebben az elsõ, szopi nélküli hónapban.
2003.01.12 21:24
Akkor legalább már jó idõ lesz. Összedobjuk "ki mit szeretne" és ráérünk akár egész nap.
Ugyan nem lesz óriási a házunk, de azért elférünk.
2003.01.13 12:51
2003.01.13 15:04
Remélem már jobban van. Hogy mindig történnie kell valaminek?!
Azért jó munkát kívánok Neked! Várunk vissza író üzemmódba, ha lement a hajtás
Kiszámolom, hogy legkésõbb mikor kell elkezdenem a tanulást és bizony ált. nem is kezdem el hamarabb. Persze mindig közbejön ez-az, aztán a végén meg jön a hajtás. Neked mikor lesz a vizsga? És mindent szó szerint kell tudnod?? Le a kalappal, minden elismerésem! És szorítok is nagyon. Martinnak mondd meg, hogy adjon egy nagy puszit anyukájának, hátha már ezt is tudja!
Én azt hiszem, hogy ettõl félek a legjobban. De hol van ez még...
Nem tudtam, hogy miért kavarog úgy a gyomrom. Most már tudom! 2003.01.13 16:00
Kis babuci megmutatott mindent, amit kell
Kis pofiját és a lába közét is
Megtekinthetõ [url=http://kep.tar.hu/hriczom" TARGET="_top]itt[/url]
Mostanában én sem bírok kilábalni a náthából, vagy nem is tudom mibõl.
Férjecském kedvenc mondása, néha vizsga elõtt lekevertem volna szívesen egyet, mikor ilyenet mondott
Már én is alig várom, hogy a párom is megízlelhesse az érzést
(bár õ most még fél tõle, de ha majd meglesz babuci biztos bátrabb lesz
) 2003.01.13 16:38
Minden telefoncsörgésnél azt hiszem, hogy õ az.
A következõ félévben is így fogok tenni.
2003.01.13 16:40
, és már írni nem sok erõm marad estére. De azért jól vagyunk, babuci nem kíméli a babaházat. Ma számoltam, hogy már csak 8hét és 5nap van a kiírásig, ez már olyan kevés. Ha rágondolok teljesen elkezdek izgulni a szülés miatt.
Jó lesz így?
2003.01.13 16:45
Azóta már ketten is írtak. De hát közbe jött a kéményseprõ és ott kellett állni felette. 2003.01.13 16:58
Én nem tudtam kivenni belõle, hogy mi van a lába közt, de szerencsére Gyöngyöske megírta.
2003.01.13 17:10
Fél kilót hízott egy hónap alatt, mint egy csecsemõ!
Biztos, hogy nekem is szól? Örülök, hogy jobban vagytok!
Én is akarok egy új kisbabát, ez már úgy megnõtt!
A gátmetszéstõl ne félj, valahogy ki kell bújni annak a buksinak!
És olyan hamar begyógyul, el sem hiszed! Az ötödik napon úgy ültem, mint most!
Neked sem lehet könnyû így dolgozni!
2003.01.13 17:36
Neked is szimpatikus volt a doki? A képen én is így gondoltam a dolgokat
2003.01.13 18:08

, már csak két vizsgája van, pedagógia, pszchihológia.
2003.01.13 19:41
2003.01.13 20:41
)és úgy gondolom, hogy jobb lenne, ha diplomám másról szólna. Így esetleg marad az államháztartási szak, de ugye ott a fizetések alacsonyak.
. 
2003.01.13 21:15
2003.01.14 06:35
Bár ebbõl logikusan az is normális, hogy a hosszuk növése is lassul, különben nagyon vékonyak lennének. 2003.01.14 07:48
Nagyon jók a képek. Most már én is látom a lényeget. Gratulálok!
Szerintem is akkor javítsd a kort, ha valaki jelzi, hogy ismét idõsebb lett egy évvel
Örülök, hogy jól vagytok. Pihizz sokat, mert hamarosan, ahogy írtad 8 hét és 4 nap múlva, itt az elméleti nagy nap és szükség lesz az erõdre!!
Szerintem is jó lenne ez a mûv.ház. Megírod majd nekem is, hogy hol van?
Én is vállalkozási szakon végeztem. Bár nálunk más volt a kínálat. Szerintem ezt választd, de jó lehet még az államháztartási is, hiszen az õ bérüket most rendezték/rendezik, így nem is olyan alacsony
Ez a fiú lassan megy katonának és azért kell tudnod a háborús bûncselekményeket
Ez persze csak vicc, Isten õrizz, hogy valaha is ilyen témában kelljen tanácsot adni, vagy nemtudommitcsinálni. Gratulálok a nagy legényhez. Kíváncsi vagyok, egy hónap múlva mik lesznek a paraméterei és addigra még mennyi mindent megtanul. Én is tanulok ezerrel, na jó, lehet, hogy csak százzal, ha a lelkesedést nézem
Tanulj Te is szorgosan!!
Dórika jobban van már? Most néztem a táblázatban, hogy a barátaink kisfiától kb. egy héttel idõsebb, de szerintem sokkal több mindent tud, mint a fiatalúr. Én például mindig csak hanyatt fekve látom az állókában (nem tudom ma hogy nevezik, amikor a tesóm kicsi volt, akkor még így hívták), az anyukája nem nagyon hagyja ülni sem, hogy ne terhelje a gerincét. Tudom, hogy a babák nem egyformán fejlõdnek, de akkor is.
Már alig várom, hogy költözzetek, gyakrabban tudunk majd talizni. Házikó terve megvan már? 
Most nagyon utálom ezért! 2003.01.14 08:19
: rájött a lelkem, hogyan kell mászni. Maga alá húzza a lábát és halad. Még nem mondanám, hogy mászik, de a technikára már rájött.
Talán az vitte le a lázat????
Viszont tök jók a felvételek, fõleg a 3. 2003.01.14 08:57
Kész horror! A tanulást pedig nem viszem túlzásba sajnos, de annyira nincs se kedvem, se erõm hozzá.
Elõbb-utóbb minden gyerek megtanul mindent.
Martin 8 hónaposan csak 8.40 volt! Ti meg még odébb vagytok a 8 hónaposságtól is!
Nem semmi, hogy nõ a leányzó! Nálatok nem lassult még a gyarapodás? Mert Martin fél éves kora óta kicsivel több mint 2 kilót hízott csak 5 hónap alatt, bár teljesen normális a súlya.
Amikor a volt kórházi szobatársakhoz hasonlítom, akkor mindig megnyugszom, mert Martina most 8750 gramm, Balázska pedig 9700, úgyhogy mi ott állunk középen.
2003.01.14 09:46
, pedig biztos nagyon aranyosak voltak.
2003.01.14 14:59
Az UH-n nekünk is csak 2 fekete fehér képet adtak, de mi vittünk CD-t és videó kazettát, így van esti mozi és a képek beszkennelésével sem kellett bajlódni, mert a CD-n vagy egy jópár kép
Marika2003.01.14 15:42
És a Ti babátokat hogy fogják hívni? A könyv feletti alvás néha engem is kísért, de azért próblok ellenállni. PÉNTEKEN VIZSGA!!!
Örülök, hogy Dórika jobban van. És küldök neki sok-sok puszit. A hétvégén elvittem a sok gyerkõc fényképét haza, hogy a párom is megnézhesse. Szerinte is mind nagyon sokat nõttek és nagyon aranyosak!
2003.01.14 16:13
2003.01.14 16:25
Becézni: Dotti, Dorka, meg majd meglátjuk
Te elárulod a lánynevedet? (Nekünk ha fiú, akkor Tamás)
Ugye a párod is megkívánta már a babákat
A beszámolót Hollósíról megköszönném
Ti mit csinálnátok a kis butákkal (akiket egyébként imádok, csak ezt õk nem tudják
)? 2003.01.14 16:54
Elég ha csak a osztály negyedét buktatod meg.
2003.01.14 18:06
Panka
Én a következõnél gondban leszek, akár fiú lesz, akár lány, mert ez is nehéz szülés volt.
Ráadásul most arra is vigyázhatok majd, hogy Martin nevéhez is menjen a következõ kicsike neve, tehát lehetõleg ne valami õsmagyar nevet válasszunk. Nekem nagyon tetszik a Milán, de úgy, hogy Paál Milán, hát nem a legjobb.
Na, mindegy ez még odébb van, kb. 1 év múlva fogunk hozzá az újabb bébi legyártásához, így kb. 3 év lesz köztük.
Engem nem lehetett volna meggyõzni, de ezt úgyis maga dönti el az ember.
Ma megint megszállt az ihlet, ezt vártam már hetek óta, úgyhogy megint újrakezdtem a fogyókúrát!
Martin amúgy szuper súlyban van, mert az átlag 1 éves gyerek 9-10 kiló, úgyhogy ilyen téren pont átlagos.
De mondjuk õt etetni...
De ezeket nem tanultam meg túlzottan, remélem, nem kérdezik majd. 2003.01.15 14:15
Azt hittem, hogy így hogy szóltál nálad biztos esedékes a dolog.
De természetesen visszaírom a 27-et és majd szólsz ha javítani kell, jó?
2003.01.15 14:30
És a többihez képest megfizethetõ. Kíváncsi vagyok, hogy KInga mit fog hozzá szólni.
Én is azon filózom, hogy Kristóf nagyon hamar utol fogja érni Kingát legalábbis ruha méretben.
Nagyon ügyesen kitaláltad a tali helyszínét.
2003.01.15 14:42
És a többihez képest megfizethetõ. Kíváncsi vagyok, hogy KInga mit fog hozzá szólni.
Én is azon filózom, hogy Kristóf nagyon hamar utol fogja érni Kingát legalábbis ruha méretben.
Nagyon ügyesen kitaláltad a tali helyszínét.
2003.01.15 14:53
2003.01.15 15:15
Olyan lassan hozza be az "Elmúlt napon"-t, hogy alig gyõzõm kivárni. Az elõbb meg azt írta ki, hogy nem tudja elküldeni, amit írtam, erre itt van 2x is!
De persze már az új lakásban.Ti mennyiért vettétek? Én még csak nézelõdõk, de némelyik oly drága, mintha aranyból lenne. És kiharcoltam egy mosogatógépet is. Azért ennyi jár nekem, ha már a férjecském házimozit akar!
De mi még nem vettük meg ezeket, egyelõre a legfontosabb az lenne, hogy a csempe, járólap, tapéta, stb. után járkáljunk, csak még a szakiktól nem kaptuk meg az árajánlatot, amin kiszámolják azt is, hogy mibõl mennyit kell vennünk.
) Itt a házban lakik Hanna, aki 4 hónappal idõsebb Martinnál, és tegnap együtt játszottak. Martin állandóan le akarta teperni! Megsimogatta a haját (pontosabban ütögette a fejét
), fogta a kezét, és hátulról próbálta ledönteni. Hát olyanokat röhögtünk rajtuk, mert Hanna meg hol hagyta magát, hol pedig menekült. Martin meg rozoga lépésekkel utána, de ugye így esélytelen volt, mert a csaj már rendesen jár, és szalad, nem úgy, mint õ. Erre négykézláb ügetett utána! Nem volt semmi látvány!
Úgy örülök! 2003.01.15 15:20
Talán mi rontottuk el, mert nem halásztuk ki rögtön õket. Ezt még gyakorolni kell. 2003.01.15 15:41
Biztos nagyon aranyosak voltak a gyerekek. És merre lesz az új lakás, persze csak ha nem titok.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|