A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

kob
sajna nincs lámpánk
adri körianyuja szokta kölcsön adni de most nekik is kell . Én csak azt nem értem hoyg miért tapad le mindig nekem a homloküregbe a trutyi???

lili
szerintem sem kell a mélykocsi, mi is csak kiskocsit haználtuk, overállal +takaróval, ugy szoktunk takarózni, hogy ne csuszzon le hosszában félbe hajtom áthuzom a biztonsági övön a takarót és igy még le sem csuszik róla a takaró, mert ugye egyébként könnyen lerugdossák vagy csak magától is lecsuszik ha olyan az anyaga az overálnak

hajny
éna a képnézegetőben szoktam kicsinyiteni
nem tudom tzi miben nézitek meg a képeket, mikor én megnyitom kirja kép bal felső sarkában, hoyg windows kép és faxmegjelenítő , na ebben kicsinyitek én, a kép alatt vannak ikonok ott jobb róla 2. ikon azt hiszem valami ilyesmi, hogy program bezárása kép megnyitása szerkeztéshez ott megynyitja a képet, balra kép sarkában van egy ilyen hogy "kép" arra klikk és azon belül nyujtás döntés és oda irhatsz be százalékot és mented és már csatolhatod is ide egyszerű ám hidd el ( én egyedül jöttem rá hoyg kell csinálni 8) )remélem tudtam segíteni
roz23

Hajny én is leírom,hogy mivel kicsinyítek,aztán hátha vmelyik jó lesz :wink: .Szóval nézd meg van-e a gépeteken esetleg a microsoft office eszközein belül microsoft office picture manager,mert abban a kép/átméretezésben megadod a kívánt méretet és kész.

Nana te matekszakos voltál?!Én sajna sosem voltam túl jó reálos,nem is szerettem,ezért is jó,hogy vegyészkarra jártam :wink: :lol:

Na mek én is,mert dolog van és Lencsi még kicsi,hogy munkára fogjam :lol:,így kénytelen vagyok egyedül csinálni

Kép Kép

Kép
dettus

Lili!
Bocsi, hogy nem válaszolta a kérdésre. Nem még nem beszéltem vele, mert közben a neten rákérdeztem és ha nem kapok választ akkor hétfőn felhívom.
Csatlakozom a kocsi ügyben az előttem szólókhoz.

Nana!
Ti voltatok ma olyan hat előtt a Tescoban?
Mi éppen előttetek mentünk el autóval amikor kiszálltatok.
Csak nem mertem szólni apának hogy álljon meg, mivel még személyesen nem találkoztunk. :)

Körkérdés:

Kinek van kedve okt. 6-dikán délután 4 körül egy babás Tupperware bemutatóhoz???
Mindenki aki eljön kap kissebb ajándékot, rendelni nem kötelező!!!
Csupa szuper dolog van most mert 14-dik szülinapos a Tupper.
És sok akció van.
Picúrokat lehet hozni.
Akinek van kedve az jelezzen mert tudnom kell hány főt érdekel.

Kép

Kép
samchee

Ja és lehet szuper recit tanulni!!! :P

Kép

Kép
samchee

Sam,
engem érdekel!
Nem tudom, hogy akarok-e valamit venni, de szívesen megnézném a cuccokat! (+ 2 gyerek :)
Hol lesz? PÜ-ben is írhatod!

Kép

Kép
kobudo

sam
bocsi nem válszoltam még a cipő kérdésre nem, még nem vettem meg a csizmát nem volt időm ... pedig niki már nagyon nyuz érte csak az a baj hoyg 3gyerköccel nem egyszerű vásárolni...
főleg nem cipőt amit ugye probálgatni kellene .
Tuppert egyenlőre passzolom olyan távlaotokban most nem tudok gondolkodni :roll: :oops:

huu ez a takonykor szörnyű már sebes az orrom afejem majd szét hasad és még fülem is bedugult, bár ez utóbbi most jól jött mert olyan hangossak ma a csajok .... ez a sikíííííííítás már kicsit kikészít
Most az hiszem megváltás lesz az este 8 órai alvás a gyerköcöknél :)
Én hülye meg megígértem holnapra egy sütit a körilányom névnapjára ugyhogy még azt meg kell sütnöm most este.....
roz23

kob .

oktober 6. át irt sam :)
roz23

Azért terveztük úgy hogy még kb. 3 hét van, mert akkor van idő megszervezni és mindenki rá tud készülni.

A műkertben lesz, közelebbi címet majd pü.-ben írok.

Emlékeztek még Adry79-re? Neki is most 8 hós a picije és vele szervezzük.

Kép

Kép
samchee

Roz,
igen, láttam, de ezt miért írtad? Nem igazán értem, asszem! ;) :)

Kép

Kép
kobudo

Roz,
igen, láttam, de ezt miért írtad? Nem igazán értem, asszem! ;) :)

Kép

Kép
kobudo

Kob, Te miért nem alszol? Sztem félreolvasta Roz, a hol kérdést mikornak :wink: :D .

Kép
seriff

kob
:D aha félre olvastam :D :oops: bocccsi
roz23

Sziasztok!

Megvagyunk mi is csak eddig nyaraltunk, tegnap meg Pandorfban voltunk. Nagyon sok mindent tudtunk venni!!! Nagyon elfáradtunk de szuper volt minden, ez az egész hét. :D :D

Lili: utólag is Boldog szülinapot Zsófinak!! Csodaszép a képeken és szerintem mindkettőtökre nagyon hasonlít!!! :D

Lina: szerintem ne aggódjatok Lili súlya miatt én láttam és tanusíthatom h nagyon szép és hurkás is!!! :lol: :lol: :lol:
Nekünk Janika hó végén volt 70 cm és olyan 7200 gram. Akkor arra is lehetne mondani ha 70 cm-hez kevés főleg h fiú. Ha a kedve jó Lilinek és mozog eleget akkor nincs baj én legalábbis ezt szoktam figyelni janikánál. Ja és az orvos is csak mérvadó nálam meghallgatom őt is, a védőnőt is stb. stb. de pl. hozzátápiban is csak magamra és Janikára hallgatok.
:wink: :wink:

Janika még nem kelt fel úgy látszik elfáradt ő is tegnap.... :)

nekünk amúgy hála az égnek a fogzás sem kavarta meg az éjszakákat csak mostmár 8 körül alszik el és 7 körül kel reggel vagy egy kicsit hamarabb. Van már 2 nagy fogunk alul egymás mellett amivel sajnos tegnap meg is harapott Janika úgy h a könnyem is kicsordult, aztán szegény csak pislogott h anya most mi történt én meg fájdalmamban csak magamhoz öleltem és csendben potyogtattam a könnyeimet.... :) :) :)

Lányok veletek volt már ilyen???

Ja lenne egy kérdésem is: Mivel janikának már van 2 "tekintélyes" méretű fogacskája és rendesen karcosak a kanalaink is :D :D , ezért lehet neki már vmi kézbe adós kajcsit adni amit rágcsizhat?? Csak mert úgy látom h lenne rá igénye főleg ha mi eszünk mert akkor ha ő nem kap közben semmit akkor háború van. Szóval van e vmi amit adhatok neki?

Na megyek megnézem a kismanót szép napot mindenkinek!!!

KépKép
erszényes

Szép jó napot mindenkinek! :)

Eszényke, jó, hogy jelentkeztél! :) Engem tegnap harapott meg először Zsófi, pedig már van neki 3hónapja foga, de csak most ilyen okos....mondtam neki, hogy áúúúú, ez anyának fáj, szopizzál szépen kincsem, mert ha nem, elveszem. És cicizett szépen tovább. De azóta megint megharapott, a kis zsivány. :D Próbálkozik......

Köszi a babakocsis hozzászólásokat! :) Még meggondolom.
Aki panel lakásban lakik, és nincs lift, az hova teszi a babakocsit? Lent hagyjátok a tároló részben?
birolili

Sam, vszínű engem is érdekelne...szólok még anyósomnak meg sógornőmnek is, sztem őket is érdekelné, nekik sok Tupperváris cuccuk van. :)

Virág, megtaláltátok a játszóteret?
birolili

Lili,
Megtalaltuk, és nagyon tetszett :lol: Csuszdaztunk, maszoztunk stb. Sokkal biztonsagosabb, mint barmelyik jatszoter ahol eddig voltunk. Szoval orulok, hogy elmentunk.
mvirag

Sziasztok!

Bocsánat-bocsánat, mindig eltűnök!

Zsófinak és Eszternek( :( ) boldog szülinapot kívánok, Enikőnek pedig névnapot!

Kob,
Mino tud vöröslencsés receptet.

Lina,
Leona nem eszik egész délelőtt. Nem hajlandó, na persze előtte egész éjjel szopizik, gondolom nem éhes. Lilinek sztem semmi gond a súlyával.

Sam,
lehet, h Tupperw. engem is érdekel, csak akkor név- és szülinap is van nálunk, nem tudom még, mikor ünnepeljük.

Lili,
csatlakozom azokhoz, akik úgy látják, Zsófi Gabira hasonlít. Nagyon sokat változott.

Roz,
jobbulást neked! A nőciség a hajon és az öltözéken múlik (Leonánál). Egyébként valóban változott, de nem annyira külsőleg, mint belsőleg. Nem lóg mindig annyira rajtam.

Most nincs több időm...

Kép
sygnum

Roz,
elfelejtettem. Okt. végéig be lehet küldeni vonalkódokat a Fa-hoz, 20 db-ért pikniktáskát adnak, én is arra pályázok. Dobozos Vademecum fogkrémek és Fa termékek vonalkódjait lehet beküldeni.

Kép
sygnum

Megkérdezzem, hogy hol vették a piknik táskát azok, akiktől kaptuk?????
birolili

Virág, örülök, hogy tetszett. :) Ma mi is voltunk...de volt ott egy olyan rossz gyerek...
Én már előre parázok, hogy mi lesz az oviban...Zsófi olyan kis szöszögős....szeret nyugisan lenni....
birolili

Syg,
ez a délelőtt alig eszünk dolog nálunk is megvan, és Lili éjszaka már nem eszik. Mondjuk ma kétszer ebédelt. Negyed egy körül egy marhahúsos tökfőzeléket, rendesen a 8 hónaposból, aztán meg kettő körül, mikor mi ettünk, a nagyi húsleveséből egy turmixot. Ha jól tudom, utána már vacsi meg uzsi nem nagyon volt. Itthonhagytuk a nagyikkal Lilit, mi meg kint voltunk a Kecskemét-Fradi meccsen.

Erszényes,
mi a kölesgolyót adtuk először oda Lilinek, mert az hamar szétolvad a szájában, ha nem is rágná meg rendesen. Aztán a Hippnek van babakeksze, az is jó, csak én a szagát valamiért nagyon nem birom, kapott már tölcsért, babapiskótát, és egyszer a sajtot is kilopta a Tescoban a kocsiból, aztán a csomagoláson keresztül kirágta, és én már a fizetés után csak azt láttam, hogy hányja vissza a darabokat...
Nálunk harapás kétszer-háromszor volt, olyan öt hónapos kora körül, mikor még foga sem volt Lilinek, azóta nem csinálja. Elvileg a cici meg a foga között ott van a nyelve szopáskor, ha nagyon harap, a saját nyelvét is meg kellene harapnia... persze a kis cselesek tuti előbb azt elveszik :D

Tegnap kíváncsiságból lemértem a reggeli szopit: 40 g volt. Jó, hát végül is ez is anyatej, de egyre nehézkesebben fogadja el Lili, nem tudom, meddig tudom még húzni ezt a szopi dolgot. Na meg hogy bírja ki ezzel 3-4 órát?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Este ertunk haza, csak nagyjabol tudtam atfutni a hozzaszolasokat, olyan sokat irtatok par nap alatt!

Isten eltesse utolag Zsofit es Esztert!
Kép

Nana irok pu-t, fontos!

Roz, nemtom, de kihamozzuk honnan lehetek ismeros.:)

Orulok, hogy megismerhettem a tarsasag nagy reszet! :)

Jo ejt! Holnap vmikor jovok, ha lesz idom.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok

pá.........graczi
graczi

sziasztok :)

dora
hova jártál suliba ?

syg
kösssszi az infot (= megyek kukázni reggel dobtam ki a tusfürdös dobozt :D :D :roll: )

graczi
üdv
roz23

Sziasztok!

Ami tegnap lemaradt:
1. Én is úgy tudom, h a mínuszos szem korrigálódhat a korral. Aztán hogy ezt megteszi-e...

2. Lina,
meg kell döntsem az elméleteteket. Én soha, de soha nem akartam lányt. Mindig azért imádkoztam, h fia(i)m legyen(ek). Sztem a nőknek 1000-szer nehezebb dolguk, életük van és ezt nem kívántam (volna) a gyerekemnek. Mégis lányom lett. Ha ez ilyen egyszerű lenne, h olyan gyerkőc születik, amilyet szeretnél...

Képzeljétek el, tegnap Leona 15.45-21.15 a mamával játszott. Itthon voltam én is (fiúk Fradi meccsen), néha odaszaladt, odabújt, megölelgettük egymást, de utána ment vissza a mamához játszani. Úgy néz ki. kezd leválni.

A másik dolog viszont...már megint az alvás...Egész héten nem akart nappal aludni. Vagy a karomban séta közben, vagy az autóban, vagy a hintában tudtam csak elaltatni. Engem nem zavarna, ha nem aludna nappal, az ő dolga, de nyűgös, fáradt, ha nem alszik. Ráadásul szerda óta az éjjelek is...Tegnap reggel 7-től este 10-ig bő 1 órát aludt. Ezek után reménykedtem, hátha éjjel majd egy kicsit...na persze...8-szor ébredt, 8-kor kelt. Esküszöm, h kisebb az alvásigénye, mint az enyém.

Lili,
nem tudom, ma van-e Zsófi névnapja, de boldog névnapot kívánok neki, ha igen!
Ha valóban adnak egy pikniktáskát, akkor sztem megéri, tusfürdőt, szappan úgyis használunk. Na meg fogkrémet is.

Roz,
majd megírom a címet és a jelszót, ahova küldeni kell őket.
Jobban vagy?

Lina,
de fura, h méred Lilit. Én 5 hetesen mértem utoljára. Meg hogy azt írod, h a "8 hónaposból". Üveges kaját se nagyon evett, azt sem tudom, mi a különbség a 4-6-x hónaposak között. Mindig azt néztem, h mi van benne. Egyrészt nem kapott még 4 hósan, másrészt pl. nem adtam olyat amiben hal volt (azt hiszem 6 hó van ráírva), tészta (glutén), tej...Na meg eleve olyan egyenízük van. Nem értem, mit csinálnak az ízekkel.
Csinálnak itt előttünk ma vmi rendezvényt, a T-mobile szponzorálja, csupa rózsaszín itt minden, ki se lehet menni az utcánkból. Marhára örülök neki, főleg, h az itt lakókat senki nem értesítette, h vasárnap banzájt csinálnak.

Erszényes,
én is kölesgolyót adtam. Kekszet, babapiskótát...még most sem kapott.

Kép
sygnum

Syg, szólj rám, van fa tusfürdő vonalkódunk!!!!!Schauma nem jó?

Mi is bicajjal közlekedünk....

Kép
seriff

Lili: Boldog névnapot Zsófinak ha ma tartja!

Syg: teljesen egyetértek veled abban hogy a lányoknak millió szempontból nehezebb az életük és én is fiút szerettem volna, sőt másodiknak is azt szeretnék!
Nem semmi nehéz időszak van mögötted igy (nem)alvás terén, hihetetlen h mennyire különbözni tud a babák alvásigénye.... :roll: :roll: :roll:

Köszönöm a tippeket sztem csak a kölesgolyót próbáljuk majd ki.

lenne egy kérdésem: a paradicsomot pontosan mikortól lehet adni és milyen formában?? Úgy értem meg kell főzni és szétnyomni vagy nyersen is lehet??

ja és mégegy már irtátok csak most nem találom h mikor h a sütőben sült sütőtököt mikortól szabad adni?? Csak mert most lesz a szezonja.

Na megyek palacsintát sütni!
:wink: :D

KépKép
erszényes

Erszény, a sütőtököt adhatod már, az elsők között van. A paradicsommal kicsit még várj(7 vagy 8hóig)-most nem találom a táblázatot én sem- és először csak a húsából adj majd, héj nélkül. Aztán látod, h piros lesz-e a popója Janikának vagy nem, szereti-e, stb.Hanna igazán úgy 1hónapja eszi meg. Nasinak még a buláta is jó, és sztem 2-3hét múlva a kenyérhéjat ill. a kiflicsücsköt is próbálhatod-bár a lisztérzékenység miatt inkább 8.hónaptól(vagy még később) ajánlják.

Syg, örülök, h Leona így elvolt a Mamával-lassan-lassan csak ellesz Ő is mással.

Persze korrigálódhat a --os szem, de elég rövid ideig tart mart, utána átlendül +ba.

Kép
seriff

Olvastam a hozzatapis gondolatokat, es az jutott eszembe, hogy erdekes dolgok vannak ezzel kapcsolatban. pl. a szemben lako kislany nagyon hamar azt kapta amit a felnottek, es tejet is amikor mar nem volt eleg a szopi, es semmi de semmi baja nem lett, az immunrendszere olyan mint egy bikae :lol: En meg mindent nagyon betartotottam, megis eleg sokat voltak betegek a telen, ami sajnos allergiara is utalhat, mert a sok es hosszu hurutos betegseg gyerekkorban utalhat az allergiara valo hajlmara :cry: Sajna olya keveset tudunk az immunrendszer mukodeserol.

Ma a mamaeknal aludtak ebed utan a gyereke :lol: Ott ebedeltunk, es minden gond nelkul ebed utan elaludtak az ottani kisagyakban :lol: Mi eljottunk haza es azota ott vannak, kivancsi vagyok milyen kedvvel jonnek haza...

Lili,
Valami esti programot mikor csinalunk? Mozi, dumcsizas?
mvirag

Mvirág,
milyen idős a szomszéd kislány? Ezen egyébként én is sokat tűnödök, Kamilla sem kapott semmit korán, sőt. Mégis ahogy közösségbe került sorba jöttek a betegségek. Igaz, ezek ált. hamar elmúltak, de a bölcsit annak idején a 3. napon már kihagytuk, tavaly az ovit egy hétig bírta. Biztos örökletes dolgokon, hajlamon is múlik, kinek milyen erős az immunrendszere, de az is biztos, hogy edzeni is kell, és lehet is. Valahol azt olvastam, hogy évi 8-12 hurutos, vírusos betegség (ami ugye havi 1!) még edzi az immrendszert.
Aztán az allergia később is kijöhet (persze van, amikor az első találkozás az allergénnel már gázos...), felnőttkorban is.
Na szóval, nyugi, még nem biztos, hogy bármilyen allergia kialakulhat náluk, de az óvatosságból még baj nem származott.
Emese meg ahogy Kamilla elkezdte az ovit, havonta összeszedett Tőle valamit, majd meglátjuk jövőre, mit szól a közösségi bacikhoz :)
Kiderült már, hogy mi volt a mamánál? Most először aludtak ott?

Kép

Kép
kobudo

Syg,
na ez a mérés úgy volt, hogy szépen gondosan lepakoltam mindent, ami az elmúlt hónapokban felhalmozódott a mérlegen, és nem is tudom mióta most az egyszer megmértem, egyszerűen kíváncsiságból, hogy mennyit szophat még reggel, mert ugye túlságosan jól elvan vele órákig. Ezért volt meglepő az a 40 g. Azóta sem mértem, de legalább elkerültek a papírok a helyükre :D
A 8 hónaposban amúgy semmi különös nincs, csak nagyobb és darabos, nem pépes. Amúgy először én is főzni próbáltam Lilinek, de nem eszi meg amit én csinálok. Mondjuk tegnap a nagyi levesét azt igen, úgyhogy ma is az lesz a vacsi...
Én nem tudtam semmi T-Mobilos dologról, mi ma pancsiztunk Ballószögben, meg a bababörzén voltunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ö Anna Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!Sikerült afénykép,kedvesem alkotott,nekem megmutatta hogy kell,és lám,lett egy faja fotó.
Köszönöm mindenki segítségét,nagyon arik vagytok!
Szia Graczi!mi a keresztneved?Amúgy üdv itt,írnál magadról és családodról?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff,
Schauma nem jó.

Erszényes,
paradicsom 7-8 hótól mehet, ha nincs allergiás a családban, amúgy várj inkább 12 hóig. Nem fog lemaradni semmiről, ha később kapja. Én a gluténos dolgokkal is így csináltam, csak 1 éves kor után.

Virág,
az allergiával pont ez a gond. Azt gondoljuk, h kapott vmit, nem lett semmi baja, még nem jelenti azt, h soha nem lesz allergiás. Csak lehet, h nem pont arra.
A betegségek meg azért gyakoribbak gyerekeknél, mert az IgA v. IgG (nem tudom, melyik, de Seriff biztos tudja) szintje 12 éves korra éri el a felnőttekét, csak onnantól tud 100%-osan működni az immrendszer.

Kép
sygnum

Kob,
A szomszed kislany 3 honappal idosebb (22 ho) mint az enyemek.
De a csucs a szomszedunk unokaja, aki 20 hos es most volt eloszor nathas :!: Soha meg taknyos sem volt :!: Ilyet meg nem is hallottam. Remelem azert igazad lesz, es nem lesznek allergiasak.

Syg,
Hat igen. Pankanak meg egyebkent is kiderult vervetelbol, hogy a normalisnal alacsonyabb Immunglobulin szintje, most nem tudom melyik. Meg radasul nalunk ha az egyik osszeszed valamit a masik is elkapja mindig :(
mvirag

Virág,
és jár közösségbe? Mert szerintem igazából csak akkor derül ki, hogy mennyire beteges.

Hajny,
nagyon édes Anna!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Gyenge immunrendszerről annyit, h több,mint 2év után ismét herpeszem lett :cry: , éjjel még semi jele nem volt, most meg ottfigyel a hólyag...

Gondolom,inkább IgA.

Mvirág, ha az IgE szint nem volt magasabb,akkor egy kicsit allergiaügyileg megnyugodhatsz-legalábbis jelenleg nincs.

Syg, hány vonalkód kell? Mert van egy mindjárt üres Fa tsf, meg van egy teli, de a samon is ürül,abba áttölthetem, még a szappant meg megnézem a pincében.

Hajny, aranyos csajszid van!És milyen nagy hajú!

Kép
seriff

Syg,
tényleg, nekem is ürül Fa tusfürdős flakonom! Kell még?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Minden betegnek jobbulást kívánok! Nagyon sok a beteg most. :(

Virág, ezen már én is gondolkodtam...de az életben is így van...aki érzékenyebb, az jobban "megszenvedi" a dolgokat....Nekem is eszembe jutott már, hogy nem kellene agyon félteni...de nem tudom másként csinálni. Akkor lelkiismeretfurdalásom lenne, hogy miattam lett vmi baja, hogy nem jól csináltam.
Találkozhatunk vmikor. Mikor lenne Neked jó?

Megvolt a nagy családi szülinap is. :) Kapott Zsófi sütifalót, annyira tetszett mindenkinek, főleg Zsófinak, és a torta...cicás torta, és kisvonatos grilázstorta....:)
A cicás tortát meggyúrta Zsófi és utána mind a 10újját lenyalta. Hát, hihetlen látvány volt. :) Annyit nevettünk rajta, cuppogott, és csak nyalta, nyalta a kezecskéjét. :) Ő ugye ilyen nagyon finomat még nem evett. :)

Kép

Kép

Kép

Kép
birolili

hajny: gyönyörű a kislányod!!! Annyira cuki a kétoldalra kötött hajacskája. :D :D :D nekem is ilyet csinált anyukám mindig. Az első igazolványképemen is ilyen. :D :D :D :D

Syg: köszi akkor sztem nem sietem el a paradicsomot. csak azt nem értem h akkor miért irják pár helyen azt h 4 hós kor után mehet?
hihetetlen h ebben is mekkora szélsőségek vannak. :roll: :roll: :roll:

Virág: a párom legkisebb öccse csak 3 éves múlt és másfél éves koráig semmi baja nem volt, se láz, se betegség , csak oltásra vitte az anyósom aztán 1,5 éves korától meg állandóan beteg. Mindig van vmi baja, főleg láz meg fülfájás. Pedig először azt gondoltunk milyen bika lehet az immunrendszere, aztán most meg beteges, pedig ő a bölcsit is csak most kezdte el rendszeresen. Szóval lehet h nálatok is változik majd ez. :)
erszényes

Lil: csodásak a zsófis képek!! Gyönyörű a torta!!! :D :D :D :D :D :D
erszényes

Akkor egyenlőre Kobudot, Syget(ha ráér) és Liliéket érdekli a Tupper délután?

Később jövök és írok bővebben!

Lili tündériek a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
samchee

egy gyors kérdésem lenne: van egy dm-es kuponfüzetem amiben van 7 pontmatrica. Mikor voltunk nyaralni akkor is voltunk dm-ben és ott 10 pontot kaptunk de csak elhoztam a matricákat és nem ragasztottam be. Most itthon néztem és megvan a 15 pont. akkor ezt simán bevihetem a dm-be és 15 % kedvezményt kapok vagy pedig 10 pont után kötelező a kuponfüzet?? Ezt nem értem. bocsi lányok csak én még nem gyüjtöttem eddig a pontokat és nem 100-as nekem a dolog. előre is köszi. :)

ja és még valami kell vkinek vmi?? Én holnap megyek. :)

Kép
erszényes

Erszényes, vagy 10pont után kérsz kuponfüzetet, vagy 15pontot gyűjtesz,és kapod a 15% kedvezményt. Úgyhogy simán vidd be,és kapod a kedvezményt.

Lili, nagyon édes Zsófi!

Kép
seriff

Ser: köszi! :D :D
erszényes

Sziasztok,nekem még új ez a képesdi dolog,úgyhogy teszek még Annáról,én is rajta vaok ,állatkerti fotó. Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :!:

erszényes én pont ma voltam a dm-ben és a 10 pont után is kérd ki

a kupfüzit,mert jó kedv. vannak benne :shock: pl. pampers pelusra

500ft kedv.stb....és attól a 15% UGYANÚGY JÁR :roll:

igaz egyszerre a két akció nem vonható össze :roll:

Nagyon szép minden babó :)

A tortás kép gyönyörű :D :D
bizsu

Ezt teljesen egyedül intéztem,apa nélkül.Volt már nektek is ilyen sikerélményetek?
Jól van ,nem ömlengek,csak tök örülök hogy én amilyen benga vaok a géphez,sikerült elsajátítanom.
Van Diána köztetek?
Volna egy kérdésem.A barátnőmnek van egy egy éves bébégo babakocsija,olyan fiús színű,kék,és naon supi állapotban,alig használt,és szeretne túladni rajta.Van hozzá kétféle lábzsák,esővédő,átalakítható sportkocsivá,meg mindent tud amit kell,szóval 18000 -rt odaadná.Nem tudtok vkit akinek kellene?Vagy hol lehet eladni?Irányárat kilőtte a csajszi.Gőzöm sincs hova forduljunk.Kocike! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny Próbáljátok meg a vaterára felrakni klassz kép

leírás róla és hipp hopp el is kel :roll:

Saját tapasztalat én is adtam már el itt cuccokat pl avent mellszívó

jó áron 2 nap alatt elkelt :D

PRÓBA SZERENCSE HÁTHA SIKERÜL TÚLADNI RAJTA :D :roll:

BIZSU
bizsu

Hajny, ügyes vagy, én is így voltam,amikor végre megtanultam hogy kell!
Itt a babaneten,a főoldalon van olyan,h piactér, ott próbáljátok meg hírdetni a babakocsit.

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?