A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Szia Balim, és Eszter! :) Örülök, hogy itthon vagytok! Igaz, még hosszú út áll előttetek. :( MIelőbbi gyógyulást!

Lina, én is kíváncsi lennék erre az angolra. :) Mesélnél? Hol van ez és mikor? Hol találtad?

Ser, Kob, mikortól pakolnak? Mert Zsófi sem pakolja magát agyonra. :) Inkább anyán lóg. :)

Lekváros kenyeret mikor lehet adni a béniknek? Bocs, hogy kajával kapcsolatban ennyit kérdezek....
birolili

Roz!

Nagyon szuper ez a revű. Tegnap este megnéztem és nagyon jól hangzik. De az a rossz hogy az első két hely ami jó lenne csak az elég drága.Plusz üzemanyag...
De asszem mi elmegyünk ha sikerül.
Köszi az ötletet, mert akkor van a szülinpja nemsokára és ez sztem tök jó ajándék lenne.

Kép

Kép
samchee

sam
háááátttt öszinte leszek én nagyon szemezgetek a dologgal nem tuidom megnéted e reklám filmjét de nagyon szép . Lementettem niki az este 5 ször egymás után kérte hoyg nézzük meg . Azt néztem éppen hoyg az 4170 ft-os jegy az még anniyra nem vészes és vioszonylag jó helyen van De az a 15000 -es :shock: kicist durva. Én is elviszem szerintem de csak lányokat . Niki már ki is találta ha megyünk ő belles rucijába jön adri meg hamupipőkésbe :D Igazán már sak az apjukkl kellene beszélenm mert télen egyedül nem szivessen kocsikáznék
roz23

sam
nézd csak lehet hoyg már muttam ezeket a rucikat kapták a csajok most javittatam meg őket mert már anniyt hordák hoyg pár helyen elszakadt, ezek ugyan lassan 1 éves képek már sokkal jobban belenőttek :) van /volt hozzá korona nyaklánc fülbevaló.. :) a szoknyákban még abroncsis van :) Olyan cukik benne :D

Kép adri hamupipőke :) Kép Niki Bell
roz23

Balim,
Kitartast! Annyira sajnalom...

Egesz komolyan gondolkodom rajta, hogy ki kellene menni Ausztriaba novemberben, es ott ejteni meg a karacsonyi jatekvasarlast. Lina, ti nem terveztek menni? Esetleg ha lenne tobb erdeklodo ossze lehetne fogni es szetdobnank az utikoltseget. A fiukat ugyis kiboritja az ilyan vasarlas :wink: , es ha mondjuk negyen mennek csajok, akkor az utikoltseg tenyleg minimalis lenne szetosztva.

Lina,
Mennyi ido alatt ertek ki a bevasarlo kozpontba amirol irtal? Megneztem a jatekboltos websitot es tok szupi :lol:

Lili,
Ez a het zuros, mert Geza Zalakarosra megy, de a jovo heten osszehozhatnank egy mozit. Majd irom, hogy mit neztem ki. Hatha valaki meg kedvet kap a a lanyok kozul, ezert irok ide es nem privibe :wink:
mvirag

Most ahoyg keresgettem a hercegnős képeket megtaláltam eg yképet :D ezt még a nyáron csináltam nikiről :D játszottunk és csikiztem míg elbujtam a takaró alá hoyg aztán ujra kibukkanva megijeszem ez fogadott :D :D ( elaludt ) a póz kicsit egyedi :D :D Kép
roz23

képzeljétek hoyg jártam délelőtt :D :? még nem is meséltem
reggel elvittük nikit oviba mikor hazajöttünk adri kiszált a kocisból a és hátsó ajtónál lenyomta gombot és becsukta za ajtót ugy voltam vele semmi gáz mivel központi a zár ha becsapta az ajtót ugy is felugrik és kilehet nyitni ... Hát NEM bezárodott az ajtó az össze a táskám és telcsim bent és kulcs nem nyitja az ajtót a gáz az egészben csak az volt hoyg Áki is bent volt és hiába probáltam elforditani kulcsot nem nyitotta a zárat mert adri csak félig csukta be az ajtót és nem tudta a zár hoyg most nyitva van vagy csukva . Töki persze tökre élvezte dudált lámpát nyitogatta indexelt ablakot törölt .. :D szóval pakolt de nekem ez már közel sem volt olyan vicces...
kb 10-15 pecig szórakoztam mire kitudtam nyitni ..
jó bele izadtam ráadásul még a kocist is takaríthatom :D :?

na húzok mostmár mert totl ide ragadtam gép el :D és ezer dolgom lenne
roz23

Sziasztok!

Balim, én is szívből sajnálom. :cry: Szörnyű lehetett. :(
és most hogy van Eszter????

Mvirag,
HÚÚÚ én nagyon mennék!!! :lol: :lol: :lol: Már 1 hete azt kutatom megy-e vki ismerős, mert mi Botival (mivel extra nemalvós és még az autokázást is utálja :( )nem merünk elindulni.
Én benne lennék! :) :)

Na tessék, most is 5 percenként nyüszizik, én meg rohangálok hogy vhogy visszaaludjon..... :( :( :(

KépKép
KépKép
nana09

nana
és egy ilyen egész napra ki vállalná be nálatok botit ? Anyukád vagy férjeddel is ellenne vele ?
Dani ovizik ? tetszik neki ?
roz23

Szia roz!

Gyönyörűek a lányok! :) Bár ugy látom Bell egy kicsit elszunditott ruhaproba közben. :lol:
A férjem el lenne vele/velük. Boti sajnos nekem sem alszik jobban, többet mint a férjemnek. A lefejt tejet megissza ill. már tápszert is kap. Az más kérdés mi lenne a ciciben lévő tejcsivel. :?:

Dani ovizik ezerrel! :lol: :lol: :lol: Sokkal jobban élvezi mint tavasszal, csak az a baj hogy délben ott 90%ban nem alszik és olyankor már 5 órától elviselhetlenül nyügös, hisztis...nagyon fáradt.
El szokta mesélni hogy van egy kisfiú az oviban aki "majomnak" szólitja. Ilyenkor annyira sajnálom szegénykét...dehát ezeken "át kell esni".

KépKép
KépKép
nana09

Roz, csajok édesek kis királylányok(tudom-tudom Bell és Hamupipőke :D )! És ahogy Niki alszik!!Hihetetlen póz!

Tényleg Nana, olvastad a múlt heti Nők Lapját? Van benne egy rólunk (Rólad és rólam) szóló cikk :wink: :lol: !

mekkora zuhi volt itt, alig bírtam beszedni a ruhákat,most meg süt a Nap, szívat....

Kép
seriff

Roz, nagyon szépek a lányok! :) Hogy vagy? Futás? Én sem járok nélküled megintcsak.... :(

Nana, én is úgy elképzelem ezt az ovis időszakot...nem lesz egyszerű....vagyis az lesz. :)
Ausztriába én is szívesen kimennék....ott olcsóbb minden? A jövő hét jó lenne mozi szempontjából. :) Kicsit kikapcsolni. :)
birolili

Ser, milyen cikk?
birolili

Ja, Roz, jó ez a sztori, tetszik. :) Gondolom Neked kevésbé tetszett, akkor, abban a pillanatban. :D Ákit úgy el tudtam képzelni, hogy menniyre élvezhette. :) És Niki alvós póza. :) Nagyon jó!
birolili

Sziasztok!Roz
én is szeretnék olyan ruhát mint a lányokon van!Imádni valóak,én is szeretem az ilyet a mai napig,csak hát hülyén néznék ki benne az utcán minden nap.
Cuki hol vagy?Nem sokat talizunk,most Anna beteg,De hétfőn beiktathatnánk egy mozit.
A Disneys előadás engem is naon vonz,Annának is akkor van a szülinapja,nem is rossz ötlet ajándék gyanánt.Majd apával még meg kell ezt beszélni.
Balim örülök hogy otthon vagytok,az otthoni légkör jót tesz nektek,hamarabb lesz a gyógyulás mint hinnéd.A gyerekek szervezete gyorsan gyógyul.Már kértem az urat hogy segítsen gyorsan! :wink: :lol:
Lili,Lekvároskenyeret adhatsz Zsófinak,kóstoltasd meg vele,lehet nem is eszik belőle csak pár falást.az elég is neki egyszerre.Gondolom úgysem szilvalekvárral kezded,hanem barackkal.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

szia lina,kicsi a világ,akkor te azÉva lánya vagy?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Mi lehet Cukkerrel?????????

Babaexpon találkoztam vele. Annyira aranyos volt, vigyázott Danira amig gyorsan szétnéztem. :) :) :)

Hany,
Anna nagyon szép kislány! :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,
Nagyon ritkán olvasok NL-t, de kiváncsivá tettél!
Kár hogy már nem lehet kapni. :(

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Roz!
Niki fantsztikus pózban aludt el. ! :lol: Nagyon elfáradhatott játék közben. Ilyen autós sztori velem is előfordult, azzal a különbségges, hogy nekem a kulcs is benntmaradt a Koppány mellett az ülésen. Bár nekem annyi szerencsém volt, hogy a férjemnél volt a másik kulcs és kb. 10 perc múlva ért haza. Tehát szerencsésen kiszálhatott a pindúrka. :lol: Bár azóta nincs a helyén a vészvillogó gombja , mert valahogy letörte. :evil: :cry:
Az emailt küldte, mert még nem kaptam meg. Bár mostanában 2-3 nap mire megkapom az üziket. :( Tehát még lehet, hogy ideér. :lol:

Hajny

Lenne nézősereg, ha ilyen ruhában végigmennél az utcán.
Nekem is volt, pedig én csak menyasszonyi ruhában futottam az utcán, mert az utolsó pillanatban ( a fényképész előtt és a ruhakölcsönző bezárása előtt) derült ki, hogy nem jó a fejdísz. :( "Nem volt nagyon ciki!!!" :oops: :lol:
scooby-doo

Roz! Bocsi az előbb kérdés volt, hogy az emailt küldted-e :oops: :lol:
scooby-doo

Lili,Zsófi valóban még nincs abban a korban hogy pakoljon,Anna 18 hósan kezdte el a pakolászást,csak úgy egyik pillanatról a másikra.De csinálja is röndössen! :D Nem szereti a rendet maga körül.Addig össze sem pakolok,amíg már csak léptényi hely van.Nincs értelme.Szóval ne aggódj,nem vagy lekésve róla,de lehet nem is lesz pakolós. :P

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz!

Ha gondolod akkor az előadásra mehetnénk együtt is, akkor felesbe menne a benzin és te neked sem kellene egyedül menned.
A mi autónk szép nagy így nem lenne gond...
Csak akkor egy időpontra kellene jegyet venni.
Bár még nálunk apa hezitál, hogy mi legyen hiszen eléggé drága mulatság...

Mvirág!
Mikorra tervezed a bevásárlást?

Kép

Kép
samchee

scooby

mailt már küldtem ha nem kapod meg ujra küldöm :) még reggel ment
roz23

Nana, majd a legközelebbi találkozóra elviszem! :wink:

Kép
seriff

sziasztok

balim

annyira sajnálom :cry:

nana

szívesen máskor is.
képzeljétek, mikor vigyáztam danira, próbáltam lekötni egy fajátékkal, erre ő: én ilyen baba játékkal már nem játszok. hát meg kellett zabálni
ja nana. főleg bencusnak jár köszönet, ő játszott vele :)

roz

hogy veled mik meg nem történnek :lol: bocsi, de ez az autós sztori jó volt
képek csuda csajosak

mvirág

én naon benne lennék ilyen ausztiás vásárlásban

hajni

mindjárt nézem a műsort, nagyon is oké a hétfő

syg, roz

nekem is van fa szappanom, szóljon, h vkinek kell, bár syg te közelebb laksz és előttetek járunk el az auchanba
lehet, megyünk is csüt vagy hétvégén

lili

bocsi, h így elaludt adri, de ébrdet is hamar
pedig ma lehetett volna egy szabad délutánom, de pont akkor aludt el, h mentek a fiúk a focira
neki sincs nagy alvásigénye, egy nap max másfél órade soxor csak fél óra egész nap

az mikor kezdődik, h a baba tátapad a mamira? vele alszok egy ágyon egész éjjel, és nappal is folyton velem akar lenni. még jó, h a sétát élvezi. lehet, h a foga, mert harapja a kis fogaival a karom a nyakam a cicim :cry: olyan fájdalmakat tud okozni

Kép

Kép
cukkermáz

Teszek fel két friss fotót

Kép

Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Nyhk,
ezt én sem találom, de majd utánanézek, h Ausztriából a Remediától lehet-e rendelni. Elméletileg igen. www.remedia.at ,át lehet váltani magyarra, csak nem tudom, megy-e úgy is a rendelés.
A torokgyuszira nem tudok mit mondani, szerintem arra alkati szer kellene, azt meg csak doki tud adni. Éppen akkor, amikor már piros a torka, lehetne próbálkozni, de jobb lenne inkább megelőzni.

Lili,
én még nem adtam neki lekvárt.

Roz,
én biztos megijedtem volna, h hogy fogom kiszedni az autóból.
Niki alvása...nem semmi. Ez sem fog nálunk előfordulni, h játék közben elalszik. Bár soha ne mondjam, h soha...

Nana,
miért kap tápszert? Lemaradtam vmiről?
Azt sem tudtam, h nem szeret autózni. Mindenki csodálkozott, akinek mondtam, h Leona üvölt az autóban, hogy az hogy lehet, hát a babák szeretnek autózni. Úgy látszik nem mind.

Seriff,
mégis miről szól a cikk? Neten nincsen egyébként?
Pont akkor jöttünk haza, mikor szakadt az eső.

Kob,
azért kicsit fura ez, h nem emlékszünk rá, h mit csinálunk. Nem igazán normális ez így.

Pakolás: csodálkozok, h miket írtok. Leona 8-9 hós korától pakol mindent, amit elér. Gyakorlatilag, ahogy elkezdett mászni.

Egy egész nap Leona nélkül... mikor fogom én azt megélni...Na nem, mintha annyira vágynék rá, csak néhány órára...

Hogy miért üvölt Manóm minden rendelőben...pedig nem is ő volt orvosnál.

Kép
sygnum

Cukker,
Adri milyen sokat változott!

Kép
sygnum

nyhk,
lehet rendelni, megtaláltam, de nem működik most magyarul az oldal. C15 hígításban 1 g-os kiszerelésben 3 Euro+postaköltség. De ha megy vki Ausztriába, akkor akár meg is kérdezheti vagy elhozhatja, ha megrendeled, mert Parndorfban van a központjuk.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Csak annyira ugrok be, hogy Eszternek jobbulast kivanjak! Remelem, hogy teljesen rendbe jon!!! Nagyon drukkolok nektek!

Gyulnek a teli dobozok, de mikor erek a vegere? :lol: :roll:

Nana, csut-penteken Kmeten leszunk!!!

Mindenkinek pussz, Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Kob, Lili,
az angol 3/4 órás, egy héten egyszer van, meg kaptak egy csomó CD-t, könyvet. A CD-t naponta kétszer meg kell itthon hallgatni, olyan 12 perces lehet az első. Magán az órán öten voltak (na meg egy baba a pocakban :D ). Lili a legkisebb, még egy kislány van, aki nem tud még menni, és hároman már nagyobbak, 14 hónapos, meg még két másfél-két év körüli gyerek. A két "nagy" inkább elvolt az anyukájával, a három kicsi meg hatalmi harcot folytatott a játékokért. Igazából játszanak, miközben mindent angolul mondanak nekik, ugráltak, tapsoltak, számoltak, autót vezettek, színeztek, persze mindezt anyuka segítségével. De nagyon élvezték szerintem. Nem tudom, indul-e még csoport, szeptembertől - szeptemberig van egy tanfolyam.

Virág,
mi már biztosan nem megyünk Ausztriába. Amúgy nálunk apa a vásárlós, kevésbé én. Én a fék vagyok, és abból áll a szerepem, hogy folyamatosan győzködöm apát, hogy ezt meg azt most miért nem vesszük meg :D

Roz,
ez a sztori :D Én csak a WC-be zártam be magam a munkahelyemen, ráadásul tanítottam, csak szünet volt, és elkezdett forogni a zár, nem nyílt ki. Már azt néztem, hogy tulajdonképpen a két falon ugye fel tudok mászni, valahogy majdcsak kijutok (mire nem jó a barlangászat :D ), aztán rájöttem, hogy ott lóg a mobil a nyakamban, és akár a portára is szólhatok. Aztán végül csak kinyílt...

Anno a tesóm ennyi idősen, mint Lili már rég pakolt, igaz megtanítottam neki, hogy hogy kell kiszedni a ruhákat a szekrényből. Anno 10 évesen ez tök jó poénnak tűnt.

Hajny,
igen, én vagyok az. :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra

Akartam írni csak elfelejtettem. Nagyon tetszik ez a pakolós fotó, :) Az ember el sem képzelné miket kitalálnak ezek a picik Határtalan a kíváncsiságuk.

Adri is mindent megrág. Előszeretettel mindenféle zsinórt. Porszívó, orrszívó, telefon zsinórja. Már most résen vagyok. Na meg múltkor bebuckázott a víz alá. Meg sem kottyant neki. Múltkor a hordozóból jött ki vhogy. Mire beértem már hason volt a szőnyegen, de se egy koppanás, se egy sírás. Babakocsiban be kell csatolnom, mert marhára érdekesek a kerekek.

Kob

Én úgy jártam múltkor, hogy mentem Adrihoz vmikor éjjel szoptatni, mert felsírt. Én mindig egy kis takarót hajtogatok össze, azon szoptatom. Aztán mikor a másik mellemre tettem át, akkor vettem észre, hogy a saját takarómat hajtogattam alá. Az tűnt fel, h milyen nehéz és nagy.

Lina

Csak olvasom itt, h ti mennyi mennyi helyre jártok. Nem vagy egy otthon ülős fajta. :) Nekem állatira rohannak a napok. Nem is tudok előre tervezni. A 4 óra olyan hamar eljön, és akkor vagy megyek Bencusért (3 körül már el kell indulni) vagy jön haza és együtt csinálunk vmit.

Balim

Esztinek fáj is vmije? Kíváncsi volnék, h a kisfiadnak hogy ízlik a suli?

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok :)

sam
jó ötletnek tünik :) majd még beszélünk róla :)

syg
ne hogy azt hidd hogy én nem paráztam be ... sak így visszagondolva volt muris mert ugye még csomagtartó is csak belülről nyitható ugyhogy nagyon megijedtem. BÁr ha nagyon úgy alakult volna haza hívtam volna t. valahogy csak kiszedtük volna:)
elalvás , nálunk niki nagyon rossz elalvó föleg most hogy ovi van és bent alszik az este is 1/2 12 kor aludt el . alig birtam most az ovihoz felkelteni ...már megkértem az ovonőket hogy ne hagyják végig aludni ha csak 1 órácskát aludna bizti könyebben aludna el este és reggelente nem lenne ez a cirkusz

cukker
adri szerintem annyira rád hasonlít :) nagyon aranyossak így együtt :)

lina
ritka az ilyen pasi :D hogy visszakeljen fognia vásárlásban :D Igazán beteg már nem vagyok. Abból már kikecmeregetem nem tartott az olyan sokáig csak 1hétig . Itt más van a hátérben kicist kimerültem fáradt vagyok mindig mindig aludnék szédülök ... Bár szerintem csak ki kellene egyszer aludni magam és talán egy gyerekmenten nap is jó tenne ........

nana
neked meg nagyon rendi férjed van ha így bevállalja a két fiút :)

dora
hogy tudsz kata melett csomagolni mikorra kell kiköltöznötök ??
lehet hoyg már irtad de nem figyeltem hol találtatok albérletet ?

seriff
itt nem esett egy szem eső sem . voltam kint auchanben egy pár hete szakadt az eső de mikor homokbányai lámpákhoz értem mitha egy ajtón mentünk volna át a lámpák után nem esett az eső de előtte sem tök száraz volt mindn evissza néztük ott meg még mindig szakadt ez olyna érdekes :)

kob

nem lesz jó a most 7vége mert ma meg holnap vigyázok a barátnőm kisfiára

balim
hogy vagytok ma ? eszti beveszi a gyógyikat ?

megyek kiötlöm mit főzzek.. Ti mit főztök ma ?
roz23

Roz, nem elég Neked a 3 saját gyerkőc, még egyet bevállalsz? :wink: Konkrétan rakott kel lesz ma, de már tegnap összeállítottam, amíg Hanna aludt az eső meg szakadt,így a kertészkedés helyett ezt csináltam,ma csak meg kell sütni. De levesügyileg még tanácstalan vagyok....

Cukker, nagyon édes Adri, meg együtt is aranyosak!

Syg, este még gyorsan bekukkantottam elolvasni,és Hanna felmászott az ölembe,és meglátta azt a pici képet,és kezdődött"Lele,Lele,ninc Lele", na meg szövegszerkeszettem,és beugrott a macska a monitoron, itt mögöttem ült a fotelban,"cicic".

Lina, Lili Hanna is réges rég pakol(bár talán mostmár kevésbé), mióta hasr fordul-mászik.Lehet,h Nektek mázlitok lesz és megússzátok? :P

Kép
seriff

Pille, Jól vagytok? MAmi? Ovi?

Mrege?

Kép
seriff

a pakolásról jut eszembe adri ilyen szinten pakol /pakolt ez áki születése után készült :D egy kis figyelem felkeltés részéről :D Kép adri pakol :D
roz23

És persze utánna édessen aludt a játék halom közepén :D

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz,
Ez az utolsó kép Nagyon Édes!!! :)
Na ilyen nem lesz nálunk soha.... :(

Mi fogzunk ezerrel, éjjel nem alszunk, nappalt anya kezében töltjük és ami nagyon elkeserít megint nagyon feszengünk, fáj a hasunk és vmi iszonyat sokat bukunk (néha inkább hányás :( :( )
Pedig kap rá bukásgátlót, mégis. :( :(

Szóval SZÉP AZ ÉLET!!!! :D

KépKép
KépKép
nana09

Latom erdeklodo akadna az Ausztriai utra :lol: Mar csak sofort kell keresni, mert en sajnos nem vagyok az a jo vezeto. Meg itt Kecskemeten elvezetgetek, de hosszabb utra nem nagyon vallalkoztam eddig :oops: Megkerdezem a baratnomet, hatha o bevallana...
mvirag

Virág,
a férjem azt mondta, szóljatok, már indulhattok is, de komolyan, nem kell sokáig kéretni magatokat. Viszont novemberben Ausztriába már csak hólánccal engedik be az autókat, lehet, hogy az már nem annyira szerencsés.

Képzeljétek, javul a lányom alvásügyileg. Tegnapra este 8-reggel 8-ig aludt úgy, hogy negyed ötkor csak a cumit adtam vissza a szájába. Most este 8-reggel 6-ig egy mukk nélkül, akkor áthoztam magam mellé, és még negyed 9-ig nyomta. Aztán itt volt a védőnő olyan fél 11 körül, Lili már nyüszizett, még kiengedtük a védőnőt betettük az ágyába, és elaludt egyedül. Azóta is alszik. Tök jó :D :D :D

Seriff,
Lehet, hogy Lili is pakolna, csak nálunk annyira nincs mit. Van egy virág a földön, néha hozzányúl, de ha rászólunk, hogy nem, azonnal abbahagyja. Az alsó polcon végig plüssállat van, az meg annyira nem érdekli. Fiókunk nincs, hogy nyitogassa, lehet, hogy csak a lehetőség hiánya. A CD-k ugye meg már megvoltak, az nem izgalmas :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
ok, ma Nekem sem annyira jó, savanyúságot rakok el.
Mit főztél végül? Kedden csináltam krumplis tésztát (lecsósan), és összesütöttem juhtúróval. Nagyon jó lett!

Ser,
leves? Mi lett végül? Tárkonyos krumpli? Fokhagymakrém? Vagy egyszer ettem, szerintem télen sokat csinálok: narancsos répakrém leves. Tényleg jó volt.

Pakolás: lehet benne valami, hogy ha nem lehet sok mindent pakolni, akkor nem lesz rámolós Lili :) Én csak a szemetes, meg a háztartási fiókot zártam el Mesi elől, de Kamillával egyezően 10 hós kora körül kezdte, mindenhol, ahol talál valamit, rámol. Ágyneműk, párnák, és a kedvenc teafilterek! :)
Ez még Kamilla kb 1 évesen:
Kép

Kép

Kép
kobudo

Kob,
Narancsos sargarepa krem leves? Ez klassz lehet. Megirnad a receptet? Es milyen az a lecsos krumplis teszta? Meg soha nem hallottam...

Lina,
Ez komoly? Az en ferjemet egy ilyen utra semmivel nem lehetne ravenni :( Megkerdem meg a baratnomet, hogy o esetleg hajlando lenne e vezetni, de ha o nem akar jonni, akkor szerinem nem keretem magam es igenybe veszem a parod soforkodeset :wink:
Igazad van lehet hogy celszerubb oktober vegen, vagy nov. legelejen menni. Esetleg pü-ben ird meg a tel szamotokat, es megkerdem a ferjedet, hogy neki mi lenne alkalmas idopont.
mvirag

Virág,
a lecsós krumplis tészta: hagymát pirítani, rá pirospaprika, őrölt kömény, majd a kockázott paprika és a paradicsom. Ezeket jól összepárolni, és bele a megfőzött, összetört krumplit. Jól összekeverni, és bele a főtt tészta. Só egy kicsi kell bele, de ha összesütöd juhtúróval, akkor szinte semennyi, mert az elég sós. És igazán különleges lesz tőle, szinte egytálétel.
A répaleves pedig:
51 dkg répát felszeletelve vajon megpárolni, 1 dl narancslében + 1,5 l zöldséglében párolni. Hozzáadni egy kis vöröshagymát, majd ha felforrt, kakukkfüvet, sót borsot adni. 20 perc főzés után összeturmixolni (vagy botmixerrel). Egy kis tejföllel, szerecsendióval ízesíteni. Tényleg finom :)

Roz,
hát, az én gyerekeim soha nem aludtak el így spontán :( Az oviban nálunk is kell aludni, Kamilla, bár itthon csk nagyritkán alszik, ott elaltatják, sőt, reklamál, hogy hamar felébresztették, Ő még szundikált volna :) Gondolom nem ébresztik hamarabb, mert akkor felébreszti a többieket s,nem? Nálunk csak a nagycsoportosoknak nem kötelező az alvás.

Cukker,
nagyon édes Adri! Milyen huncut! Jó ez a takarós sztori! :)

Syg, elküldöm a zakuszka-receptet!

Kép

Kép
kobudo

Hú Kob,
Szívesen elmennék hozzátok ebédre. :wink: :lol:

Nálatok elaltatják Kamillát az oviba? Hát nálunk nem! :evil: :evil: :evil:

Fel is vagyok rajta háborodva, hogy egy 3,5 évest engedik hogy ne aludjon (itthon mindig alszik).
Szegény gyerek estére már totál kész van és ez a kimerültség, nem alvás nagyon nem tesz jót a fejlődésének. :cry:

Szóval emiatt napról-napra mérgesebb vagyok. Azt hiszem a jövőhéten be is megyek vmelyik nap.

KépKép
KépKép
nana09

Mvirág,
hát hogyne lehetne rávenni, legszívesebben mindig menne valahova. Ha most azt mondanánk neki, hogy induljunk, kb. venné a cipőjét, hogy akkor indulhatunk. Amúgy innen olyan 3 óra alatt ott lehet lenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
tényleg hihetetlen egy férjed van! :lol:
Na akkor mikor indulunk? :wink: :D

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
jöhetsz! :)
tényleg érdekes ez az altatás! Mit csinál akkor alvásidőben? Játszik? Vagy csak fekszik? Nálunk valamelyik óvónéni vagy dadus odaül mellé, és simogatja, így elalszik. Mondjuk, ha ezt minden gyerekkel meg kellene csinálni, biztos szóltak volna, de eddig 1x nem aludt délután. Egyébként Ő is rettenetes, ha nem alszik, bár itthon kevésbé fárad el. És este legkésőbb 9-kor így is elalszik. Szvsz beszélj az óvónénikkel, kíváncsi vagyok, mit mondanak. Most jutot eszembe, hogy az elején, amikor elaludt, mindig kapott valami kis ajándékot. Nem nagy dolgot, matricát, ilyesmit, lehet, hogy ez is közrejátszik. Nem tudom...

Kép

Kép
kobudo

kob ,
ezek nagggyon jól hangzanak én imádom az ilyen kérm levesekt :) egyébként pont most olvastam valahol hoyg a tejallergiások is elhetnek/ihatnak kecske tejet sajtot túrot.....
meg is akarom probálni bár állítólag nem olcsó .Egyébkéntteszel valami "betétet " a levesbe mondjuk piritott zsemlekocka vagy ilyesmi ??
nekem azt modta az ovonéni ha gondolom felébreszetik.Mert niki tud egyhelyebn csendben könyvet nézegetni a böliben is ez volt hoyg soha nem aludt és mindig csak ült az ágyon és "olvasott" (2 évessen)
Ő olyan mint én este naggggyon sokáig fent tud lenni de reggel jaj annak aki felébreszti :D :roll: végül zöldbableves volt tengeri halat rántottam meg krupli püré gyerköcöknak nekem meg sültk. :)
holnapra meg még nem tudom mert kiderült hoyg holnap jakabszálláson kell vigyáznom Levi babára ugyhogy szerintem mi ott eszünk vagy még nem tudom.

hát Ti aztán el vagytok erszetve rendi férjekkel :D :wink:

no megyekmert végeztm kerítés léc festéssel megyünk nikiért aztán Levi babáért és utánn meg így 4 ben nikit vissszük fodrihoz egy frufru igazításra :)
roz23

Roz!

Még nem jött meg az email. Kérhetném, hogy mégegyszer elküld??? Adok egy másik címet: stork13@vodafone.hu
Nem tudom miért nem kapom meg mostatában az üziket!! :? :? :?
scooby-doo

Sziasztok!

Egy gyors választ kérek valakitől, légyszi.... :) :?

Zsófinak piros a segg lyuka körül....bocsi, h. így....a paradicsomtól lehet? Ma kapott először paradicsom levest....vagy ha kicsapja a popsiját, ahogy szoktátok mondani, akkor nem ott kellett volna? Köszi előre is.
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?