A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Lili,
szerintem csak egyszerűen megszinezte a paradicsom, nem lehet?????? Lilinek látszik, ha répát evett, ha paradicsomos dolgot, ha zöldet, mindig olyan színű lesz. Amúgy azért inkább másnap szokott, nem azonnal.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Képzeljétek, ma este is úgy aludt el Lili, mint délelőtt. Vacsi, fürdés, puszi apának, aztán betettem az ágyába, kapott cumit, alvós kendőt, és kb. két perc alatt elaludt. Tök jó, lehet, hogy be kellett tölteni a 9 hónapot, hogy ez az alvás dolog beinduljon :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sygnum,

Kösz az infót!

Kép

Kép
nyhk

Lina, fürdés után?????? Sztem nem.
birolili

Sziasztok!

Lili,
sztem lehet a paradicsomtól, sőt...Ne adj neki néhány napig, aztán próbáld újra. Ha megint lesz, akkor az a ludas.

Elalvás: Leona ma 2 perc alatt aludt el du. az autóban, este meg 4 perc alatt cicin. 1 éve még mennyit kellet kínlódni, h elaludjon. Viszont én bolond már most félek attól, h mi lesz vele az oviban. A mama szerint (óvónő) sajnos le kell feküdni, különben a többi gyerek sem akar lefeküdni, ha egynek megengedik. Aludni nem muszáj, de feküdni igen. Ezt én nem tudom elképzelni az én örökmozgó lányomról, h 1 helyben fekszik. Még ülni sem képes 1 percig sem, nemhogy feküdni.

Múltkor, mikor bementünk hozzá az oviba játszani, láttam, h hogy altatják őket. Óvónéni, dadus..., akire szükség van, odaül az ágyak közé, így egyszerre 1 ember 2 gyerek hátát simizi. Mondanom sem kell, h már minden ovis aludt, Leona lefeküdni se volt hajlandó, pedig ő is kapott ágyat. Ezzel csak azt akartam mondani, h Nana elvárható az, h segítsenek neki elaludni.

Kép
sygnum

Köszönjük mindenkinek, hogy gondolt ránk, és köszönjük a szülinapi jókívánságokat. Én is boldog név- és szülinapot kívánok minden érintettnek :)!

Eszter nem bírta bevenni a felírt AB-t (Zinnat). Illetve beadtuk, de ívben kihányta, így szerdán megint orvohoz mentünk, most Supraxot kap. Ezt talán beveszi és azért is jó, mert csak egyszer kell egy nap szedni. Syg, nagyon megköszönném, ha néznél nekem valami homeós szert. Ha lenne valami, amit tartós AB szedés mellé ajánlanak, az jó lenne. Normaflore-t adok neki naponta kétszer, és csak remélni merem, hogy nem megy szét a gyomra a sok gyógyitól. De sajna nincs más út, kell a gyógyszer, mert visszafertőződik és az újabb gyulladás károsíthatja a vesét... Műszeres vizsgálat hat hét negatív vizelet után lehetséges, nov. első, második hetében. Akkor okosabbak leszünk. Egyelőre pisivizsgálat van sűrűn.

Utólag boldog első szülinapot Bepa Benőkéjének! Remélem nem haragszik meg, ha elkotyogom: Bepa megint babát vár, kb. 16-17 hetes kismama! Nincs most otthon netük, talán majd valamikor lesz. Ja, és suliba is jár Szegeden. Benőke 10 hós kora óta jár, és nagyon tündéri.
balim

Cukker,

Marcinak nagyon bejött a suli. Nagyon kis okos, nagyon örülök, hogy oda vittük és sikerült a kinézett tanító nénihez kerülnie. Semmi gond nincs azzal, hogy menni kell minden reggel. Sokkal könnyebben vette az akadályokat, mint vártam. Olyan büszke vagyok rá!

Bencének milyen a második?
balim

BAlim, azért olyan jó olvasni Rólatok! Tegnap bicajoztunk Sygékkel, legközelebb esetleg becsengethetünk? Örülök, h Marci ügyes a suliban!Épp az éjjel( csak 5x voltunk fent) gondoltam Bepára, h Benőke is már 1éves lehet. Gratulálok a 2.babához is, ha beszéltek!

Lili, mi így jártunk mindig a paradicsommal, ezért is hanyagoltam egészen idén augusztusig...mostmár nem olyan vészes. Ja és még vmi, vannak babák, akiknek egy kicsit is savsabb gyümölcs-zöldség evése ezt okozza, ez nem allergia.

Lina, írígyek vagyunk az elalvás-átalvás miatt is(na meg a no pakolás miatt is)! :wink:

Kép
seriff

Sziasztok,

Balim,
jó, hogy jelentkeztél, gyógyulgassatok Eszterrel! Biztosan tudjűtok, hogy hogy kapta el... felülfertőződés, vagy mi?
Bepának nagy-nagy gartula az újabb babához! Kevesebb, mint 2 év lesz köztük, ha jól számolom.:)

Lili,
a paradicsomról már tegnap dumcsiztunk, de örülök, hogy osztják a véleményemet a lányok. Javul Zsófi feneke? Egyébként Emesének egyszer volt valami gombás fetőzése, hasonlóan kezdődött, de az nem múlt el 1-2 nap alatt, hanem csak nőtt a pirosság.

Syg,
nyugi, változhat még Leo alvása is, Kamillát is így altatják, mindig kédezem, hogy hogy aludt el. A válasz: egyedül...csak Erzsike néni simogatta a hátam egy kicsit :) Meg szólt, hogy Kamilla, ne beszélgess! :)
3 éves koráig el sem tudtam volna képzelni, hogy hogyan alszik majd nélkülem. Most sem alszik el ugye egyedül, de tudom, hogy ez is változni fog.
Tegnap találtam ezt a szakértői választ az origon, szerintem tanulságos (nem a probléma, és annak megoldása, hanem a miért...szerintem):
http://www.babazo.hu/szakertok/20060605onringatas.html

Kép

Kép
kobudo

Ser,
csengessetek be nyugodtan :). Bepával iwiwen szoktam beszélni, azt szokta olvasni mikor suliban van. Azt is írta, hogy a telefonszáma is megváltozott. De jó lenne egy kicsit nekünk is bicózni, el is megyünk hétvégén.

Kob,
egyelőre nem tudjuk, hogy felszálló fertőzés vagy szervi baj okozta-e a bajt. A vizsgálatokon a bal vesénél találtak nyújtott idejű elfolyást, tehát lehet, hogy refluxa van, a hólyagból visszafelé folyik a pisi a vese felé és ez a pangó vizelet csodás táptalaj a baciknak. Nem tudni, hogy ezt a mostani betegsége okozta vagy ez okozta a betegséget. Szóval a tyúk és a tojás tipikus esete... Talán a nov-i vizsgálat közelebb visz a megoldáshoz. Sajnos a legrosszabb esetben hasi műtét is lehet belőle :(.
balim

Balim,
Mentek nephrologiara? Hova jelentkeztetek be? Az ultrahangot hol csinaltak? Ha problematok van a nephrologiara valo bejutassal tudok segiteni.

Lili,
Ezek lesznek hetfon. Van kedved hetfo este moziba menni? Nem tudom melyik film milyen, de a leiras alapjan pl a haz a tonal jo lehet. Mit gondolsz? Vagy esetleg valamelyik vigjatek?

http://www.intercom.hu/?page=9&theatre_ ... 25a041f34d
mvirag

Syg, ne haragudj, nemvoltunk itthon d.e, mert elbicajoztunk a patikába, visszafelé pedig találkoztunk Eszterrel és Balimmal, és elbeszélgettük az időt! Eszter nagyon édes, mosolyog, de a bőre hófehér.

Kép
seriff

Bepának hatalmas gratulációóóóóóóóó! :) Beninek pedig boldog 1. születésnapot kívánunk mi is! :) :) :)

Virág, a Ház a tónál nagyon jó lesz! Hallottam róla már, hogy jó kis film. :) Szerelmes. :) Hétfő is jó, mert pont nem lesz angolom előtte most. Hány órásira mennénk? Valaki még nem csatlakozik? Virággal meditálni szoktunk filmnézés közben... :D :wink:
birolili

Virág,
Köszi, aranyos vagy. Szegedre megyünk. Katéteres vizsgálat lesz :(, ún. MCU, de szerencsére csak egy délelőtti ott tartózkodást igényel. A kórházban nézték uh-val. Ezen kívül egy kamera renográfia vizsgálat volt, ezen láttak elhúzódó transzportot.

Ser,
édes volt Hanna, mikor megállapította Eszterről, hogy "baba". Eszter meg minden áron a haját akarta meghúzni :). Mire hazaértünk elaludt, de csak 40 percet aludt.
balim

Balim,
köszi... hát, akkor nem egyszerű ez az ügy...Eszti visszaszokott az otthoni létbe? Az alvása változott? Te bent lehettél vele? Szopi? Bocs a sok kérdésért, lehet, hogy egyszerűbb lenne személyesen, de nem tudom, mennyire kell Őt óvni a többi fajta fertőzéstől, közösségtől.

Kép

Kép
kobudo

Balim, Hanna is hamarabb aludt el, 1kor, de már fent van, mitől?????

Kép
seriff

Ser,
összebeszéltek a hátunk mögött, hogy ők ma nem alszanak...

Kob,
szerencsére gyorsan visszaszokott, tiszta boldog volt mikor hazaértünk. Szaladgált egyik ismerős helyről a másikra. Meghúzgálta a függönyt és vigyorgott. Alvása nem változott, csak ma valahogy nem akar aludni... Bent voltam vele végig, kap ágyat anyuka a baba mellett. Természetesen szopizott. Sőt, napokig csak szopizni akart, semmi más nem kellett. Délutánonként babakocsiztunk, mindig a levegőn altattam, bent képtelenség lett volna. Szerencsére jó idő volt. Hát a fertőzések most elég veszélyesek, le van gyengülve :(.
balim

Balim,
most, mikor beteg volt Lili, ő is a Supraxot kapta, azt szépen bevette. Szerintem a pocakjának azért annyira nem tett jót, mert naponta 4-5-ször kakilt.

Seriff,
Lili most is egyedül aludt el. Letettem, és egy perc múlva aludt. Hogy meddig fog tartani, nem tudom, de ez szerintem már nagy eredmény :D

Ma egész nap itthon vagyunk, elég nehéz lekötni Lilit. Ugye ő nem ehhez van szokva, hanem hogy mindig megyünk valahova, de gondoltam most már neki is jó lesz egy kis pihi itthon kettesben. Már az összes dolgot elővettük, ami új, és játszani lehet vele, a spájzból a dobozokat..., de semmi nem elég. Ja, és a nagy piros ládát, amiben a műanyag edényeket tartom, megkapta, hagy pakolja, erre kivett egy dobozt, meg egy fedőt, és szépen próbálta egymásba rakni. A többi maradt a helyén :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

És egy fotó :D Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia lányok!Ausztriába kell még útlevél,vagy elég csak a személyi igazolvány,az új fajta.Nem jártam már 14 éve külföldön,gőzöm nincs az ilyenekről.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina,Lili naon szereti a hasát igaz?Naon kis tündi csaj.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,
Este 9-kor kezdodik. Megvegyem a jegyet?, bar hetfo este nem tolonganak annyian hogy ne legyen :wink:

Lanyok,
Csatlakozik valaki hozzank? Hetfo este 9-kor mozi. Haz a tonal cimu film.
mvirag

Hajny,
nem, sajnos nem szereti annyira a hasát, bár a képen tényleg kis pocakosnak tűnik, de biztos csak azért, mert ül. Néha gondjaink vannak az evéssel, van, hogy a napi "adagjának" csak a felét eszi meg. Most nem is hízott, csak 5 dekát majdnem egy hónap alatt.
A védőnő volt tegnap nálunk, jövő héten majd újra lemérjük, azt mondta, ha tartósan megáll a súlya, vagy elkezd csökkenni, azért egy vérképet csináltat. Mondjuk most két napja jól eszik, de tényleg vannak katasztrófális napok kaja szempontjából. Na ezt a jól eszik-et azért úgy kell érteni, hogy pl. szerdán a Malomban elkezdtem etetni, a kisfiú, akivel voltunk, még aludt. Ő felébredt, az anyukájával elmentek megmelegíttetni a kajcsit, visszajöttek, és a kisfiú hamarabb megette a főzeléket, mint Lili. Egy főzelék minimum 20 perc, ha nem több.
Amúgy Ausztriába szerintem még kell útlevél, majd ha a schengeni dolog kitolódik a magyar-román határra keleti irányban, akkortól nem kell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajny,
sajnos nem szereti annyira a hasát, vannak is belőle gondok. Van, hogy nagyon keveset eszik, nem is hízott most rendesen. Na meg ha jól eszik is, akkor is nagyon lassan. Szerdán a Malomban voltunk, elkezdtem etetni Lilit, az a kisfiú, akivel voltunk még aludt. Ő felébredt, elmentek kajcsit melegíteni, visszajöttek, és a kisfiú hamarabb kivégezte az üveget, mint Lili, pedig legalább 10 perc hátrányból indult. Volt tegnap a védőnő, megegyeztünk, hogy jövő héten újra mázsálás, nehogy tartósan megálljon a hízása, vagy elkezdjen fogyni. Néha ráültetem az itthoni mérlegre, hát nem nagyon akar többet mutatni, de legalább hátha nem lesz olyan Lili, mint anya, meg apa :D

Ausztriába még kell útlevél, van ellenőrzés. Majd ha schengen kitolódik a román-magyar határra, akkor elbontják ezt az átkelőt

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na, az előbb úgy nézett ki, hogy elszállt, amit írtam, kicsit rövidebb formában újragépeltem, erre ott van az előző is...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lili,
na milyen Zsófi popója? Sztem is azért lehetett, mert savas a paradicsom, az allergia máshogy (is) jelentkezett volna.

Balim,
amit kapásból adhatsz neki, a china rubra ch30-ban h-p naponta 1-2*5 golyó. Nem tudom, h vasat kaphat-e már, azt hiszem, húgyúti problémáknál nem lehet, de ha mégis, akkor a ferrum phosphoricum v. ferrum metallicum. A többinek még utánanézek.
Bepának én is gratulálok (és írígykedek)! Kár, h nem tud írni.

Kob,
tudom, tudom, csak én mindig mindent túlaggódok. Leona a héten minden nap az autóban aludt el du. 3 hónapja még ez is képtelenség lett volna. Most itthon nem akar elaludni.

Hajny,
a férjem a legrégebbi személyivel járt ki Ausztriába, az EU országokba nem kell már útlevél.

Lili, Virág,
mozi este 9-kor??? Ez számomra szép álom marad :cry: . Pedig hogy szeretek moziba járni...ill. szerettem.

Nem leszek a hétvégén.
Nem csinálunk jövő héten még1 talit, amíg ilyen klassz az idő?

Kép
sygnum

Syg,
valamelyik nap gondoltam rád, most már a Kiss Fotónál is lehet olyan 3D kockát csináltatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Rég jártam erre, de megpróbálok újra bekapcsolódni :wink:
Remélem mindenki jól van! Kicsit visszaolvastam ( na csak kicsit, mert gyopi mindjárt ébred)

Balim
Mi is történt veletek?

Kép
Kép
Kép
thymi

Lina, ne gyötörjétek már szegény Lilit a hízással! Egyáltalán nem sovány, teljesen jó húsban van!Nincs ilyen, h mennyi lenne az adagja-sztem-mi felnőttek is teljesen különböző mennyiségeket eszünk,és főleg különböző idő alatt :wink: ! Nem verseny, vannak jó evők és kevésbé jó evők!

Mozi este 9kor????Álom ez számomra is....

Balim, bicajoztatok? Mi ma d.e kitekertünk az Arborétumba, volt hinta-homokozás,mászóka,minden--és egy csomó gyerek :) .

Kép
seriff

sziasztok!
Ma megint olyan élménnyel lettem boldogabb ma 14.45 kor megszültett a barátnőm kisbabája. Hanna baba aki 4200g és 55 cm és gyönyörű. Csodálatos volt. Teljesen más érzés mint máskor. Lehet hogy azért mert eggyütt agódtuk végig a terhességet / a férje külföldön volt/ meg persze most is eggyütt vajúdtunk. Szóval csodálatos volt. Persze més láttam el a kis Hannát végig bőgtem. Na ez is egy emlákeztes nap volt. Kép
borsika33

Borsika,
nagyon aranyos Hanna baba, gratulálok!!!

Seriff,
dehogy gyötröm én az evéssel. Végül is van időnk kivárni, még megeszi a kajcsit, és tényleg van pocakja is, meg combja is, csak a hurkák fogytak el. Bár apa délben feladta az etetést félúton, én fejeztem be :D Szerintem, ha mondjuk 3200-al születik, akkor az orvos is azt mondaná, milyen szupi..., csak ugye ez az "egy éves korra meg szokás háromszorozni a súlyt, de a 2,5-et mindenképpen illik elérni..."
Mondjuk frászt is kapnék, ha 1 évesen 12 kilós lányom lenne ezzel a magassággal :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

de jó lenne mozizni!... de ez nekünk is késő...

Lina,
Nekem is úgy tűnik, hogy aggódsz, legalábbis ez látszik több dologból. Pl. hogy tudod, hogy mennyi az adagja :) Emese sem 3x-zta meg a súlyát, pedig nem volt pille-baba. És senki soha nem is mondta, hogy mennyinek "kellene" lennie, igaz, nem is kérdeztem...

Syg,
jövő szerda talira? Még szerintem jó idő lesz. Du. 4 körül? Vagy csütörtök, hátha Lili is ráérne...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok,

Kob, hol is lehet kapni a gumiorrot a cipőkre?
Szerdai/vagy akármikori találkozóban benne vagyunk mi is, uúgy,mint a múltkor!

Lina, szted Hanna meg 2.5x-te a súlyát? (3150-7400) Nem a kilók számítanak, hanem , hogy jól fejlődik, egészséges, vidám, stb! :wink:

Kép
seriff

Ser,
szal rongyolódnak a cipőitek? ;)
Itt biztos leehet kapni, üzletben még nem láttam, igaz, nem is kerestem.
http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=10226111

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Gondoltam már bejelentkezek,nehogy teljesen elfelejtsetek minket!Csak most Szátokon nyaralunk a mamiéknál míg ilyen szép az idő,olyan jó ez a friss levegő meg a nagy udvar.Lencus teljesen kényeztetve van,sikongat meg nevet egész nap és már olyan édesen nyúl mindenért(persze vigyázni kell az asztalterítővel,anya fülbevalójával és a hasonlókkal,mert azt rögtön megtalálja és csak húzza... :D ).Majd még vissza kell olvasnom,de remélem mindenkinél minden oké!!

Szép hétvégét és puszi mindenkinek :D !

Kép Kép

Kép
dettus

Seriff,
Csak nem motoroztok? Ez a gumiorr engem is erdekel :wink: Ha talasz szolj legyszi. Koszi elore is...

Jovo heti taliban benne vagyunk. Szerda du?
mvirag

Sziasztok!

Szerdai tali nekünk is jó. Szerdáig mondanak elvileg jó időt.

Seriff,
fejlődik Lili rendesen, meg vidám is, úgyhogy semmi gond vele. Aggódjon az orvos, én tömni úgysem fogom. Amúgy rendeződni látszik a dolog, ha nagyon lassan is, de egyre több kajcsi fogy. :D

Ma eddig nem volt lányunk, anyuék reggel elvitték, mi meg tevékenykedtünk itthon, csináltuk a dolgunkat, fűnyírás, doboz kipakolás, képfúrás... (bár anyu szerint egy másik unokát kellett volna :D ), most meg megyünk az Arborétumba. Nem jön valaki?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!Gyönyörű az idő,tényleg jó lenne egy tali.
Lina,valóban nem az a fontos mennyit gyarapodik egy baba súlya,hanem hogy egészséges legyen.Anna egész nap eszik,mindent,mégis csak 10,5 kg.Lemozogja.Pedig elmúlt 21 hónapos,csak nyúlik mint a gomba.
Voltunk szüretibálon Dunavecsén,Anna naon félt először a lovaktól,majd a húgom feltette a lovára és már nem ordított,kezdte megszokni.A végére már naon élvezte.Egy pár képet felteszek. Kép Kép Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Húgom volt az egyedüli lány csikós,naon büszke vaok rá,fain csaj!Rengeteg volt a táncos pár is,jó év volt. Kép Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajni

Remélem jobban vagytok már? Ez a hasmenés nagyon szörnyű lehet. Mozi holnap? fél 7-kor és 9 körül játszák, amit én szeretnék.

Mvirág

Mi is járunk Hajnival hétfőnként moziba, de szerintem a 9 neki kis későn lenne, legalábbis nekem igen. Ígyis hulla vagyok mindig. És kár, hogy nem a Széchenyi fele laktok, mert én gondolkodtam a tornán is. H-Sz-P-en van a Lánchíd suliban, csak lenne társam az jó lenne.

Borsika

Gratulálok kicsi Hannához! :)

Kob

Olyan jó kis oldalakat mutatsz sokszor. Nagyon ötletes ez a cipővédő. Bencével szerencsém volt, mert olyan ügyesen motorozott. Én pedig ezt mutatom:

http://www.kicsim.unas.hu/

Lina

Sztem se aggódj Lili miatt. Én úgy eteten Adrit, ha már nem nyitja a száját, bizony nem erőltetem a dolgot. Még mindig nem eszik meg egy egész üveg bébiételt. Persze sokszor van még szopi is. Mérni már ezer éve nem vittem, majd okt-ben. Elkezdtem neki főzni, mégiscsak jobb az íze a hazainak. Eddig a levesből adtam neki, sokkal de sokkal finibb. Én egy pindúrka sót is tettem bele. Jövő héten pedig sütök neki tököt. Életemben nem csináltam még, de főzni is nagyon ritkán főztem eddig. Nagyon jó a fotó a tetőn. A Malomban készült, igaz?

Mrege

Hova lettetek?

Balim

Örülök, h a suli jól megy. Bencének is tetszik, csak sokat kell pótolnia. Sokat felejtett. És most leginkább tanulnia kell megtanulnia. Hajlamos nagyon elhúzni és ezzel a saját idejéből vesz el. Sajnos ezután szombaton is lesz edzése, nem tartom helyesnek ennyi idős korban, h így leterheljék a piciket, de férjem hajthatatlan.

Adri ma elindult igazi mászásban. Eddig is már sokat ment, de most szépen nyújtott karral. Jön is utánam folyton, olyan anyás. Túl vagyunk az első ágyról fejjel lefele mászáson, de az utolsó pillanatban apa elkapta a lábát, így nem nagy lendülettel landolt a buksija a földön, csak egy picit megijedt.

Mennem kell, hív a lujza.

Kép

Kép
cukkermáz

Hajni

szuperek a fotók. én itthon unatkozok, és te? :) meggyógyultatok?

Kép

Kép
cukkermáz

Kob, köszi, de Hanna cipője még sztem csak 21-es lesz....De egyenlőre bent motorozik, zokniban..köszi :lol:

Kép
seriff

Szia Cuki,meggyógyultunk,Annának még folyt ma az orra,de ennyi,Mozi ügyben szólok apának,délelőtt megbeszéljük,jó lesz a film.Megvan a Mackótestvér 2. dvd minőségben.Kell?
:wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser,
akkor nem Neked kellett? Valahogy úgy értettem...

Kép

Kép
kobudo

Ser,
akkor nem Neked kellett? Valahogy úgy értettem...

Kép

Kép
kobudo

Kob, de igen, csak ezek 22-től jók, vagy azért próbáljam a 20-ra is szerinted? Még nem vittem ki a motort, mert még nem megy annyira élesben a dolog :wink: :) !

Pille? Mrege? Jól vagytok?

Kép
seriff

Nagyon jó lenne a tali. Végre el tudnék menni mert a multkor nem jött össze sajna és most rá is érek.

Aki tud jönni 6-dikán Tupperware bemutatóra jelezzen vissza, tudnom kell hányan leszünk.
Nem kötelező vásárolni, mindenki kap pici Tupper ajándékot és fincsi hamit amit ott készítünk el.
Szóljon aki 6-dikán 4-kor ráér és van kedve eljönni. Babákat lehet hozni nyugodtan.

Jó éjt!

Holnap írok bővebben

Kép

Kép
samchee

Sziasztok lányok!

Seriff, köszi, hogy hiányoltál. :)

Csak olvasni tudlak benneteket, minden nap kint vagyunk anyunál. Segítünk a nagymami ellátásában. Csak késő este jutok gép elé.
Egyébként jól vagyunk, Flóra jövő héten kezdi az ovit, addig is belátogatunk még 1-2 alkalommal.
Orsi még nem mászik, csak négykézláb hintázik. Nagyon édes :)

Balim,
örülök, hogy végre otthon lehettek. Hogy érzi magát Eszter? Milyen a kedve?
Bepának gratula a bébihez! Kár, hogy nincs net náluk, szívesen láttam volna tündér Benedekről képet.

Megint akkor taliztok, amikor nem tudunk elmenni :cry:

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille, Ti mikor értek rá? Javulgat a Nagymamád? VAn kép a hintázó Orsiról?
Bár nem engem kérdeztél, de amikor én láttam Esztert jó kevű volt,és kópé! :)

Kép
seriff

Sziasztok!

A hétvégén is aktívak voltatok. :)

Hajni, nagyon szépek a képek! :) Solton is szokott lenni. Az egyik képen ismerem a nőt, aki kamerával van. :)

Kob, ezt az orrvédőt én is néztem. Csak Zsófi még nem is motorozik, meg neki még csak 18-as a cipője. :) De gondolkodtam, hogy megvegyem-e, hiszen a szekrényben eláll. :) Ha valaki szeretne rendelni, én szívesen megrendelem....fent vagyok a vaterán. Sokmindent vettem már onnan. :)

Pille, mi van a nagyival, hogy ápoljátok?

Cukker, gratulálok Adrinak! Nagyon ügyes! :)

Sam, a 4óra nekem nem egészen jó.....Zsófi olyankor szokott még aludni. kb. fél5-5-re érnénk oda.....

A tali nekem nem jó. Szerdán ugyancsak angol órán vagyok. A csütörtök sem jó, mert apa Pesten van. :( Szval megint nélkülem lesz.... :(

Lina, Zsófi 3250grammal született, és az 1éves mérésen, tényleg voltunk szerdán. :), akkor volt 8330gramm. És senki sem szólt....és 71cm. :) És abszolút rosszul eszik.....csak azt, amit kézzel ehet, maga....az meg kevés dolog....

Ó, és képzeljétek, hogy a holnapi naptól én fogok főzni. Zavart az, hoyg a konyhai menzán nem tudtam, hogy mit tesznek a kajába. Így holnap rakott karfiol lesz, és brokkolikrém leves. :) Most főzöm a karfiolt, meg a cukkinit, azt is teszek bele. Összefőzöm. :) Remélem jó lesz. Régen főztem én már. És tudtam is.... :D Vissza kell hozni főzési tudományomat. :)

Borsika, nagyon gyönyörű ez a fénykép!!!!!! Babát akarok!!!!!!!! :) :roll: :wink: 2007. július az újabb babaprojekt kezdete nálunk. :)

Na, megyek aludni, szép estét mindenkinek!
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?