A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Borsika
Biztos fantasztikus élmény volt! Más kivülállóként végig csinálni.

Hajni
Biztosan nagyon jó buli volt :wink: Nagyon szeretem az ilyen hagyományos dolgokat.

Cukker
Nagyon ügyi Adri !

Birolili
Már látom nagyon várod a következő babaprojektet :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Lili, hajrá! Menni fog a főzés, és fincsi otthoni ízeket kap Zsófi! Használd ki az időt,amíg alszik, meg előre is tudsz készülni mindig! :D Szerintem semmi gond a súlyával! :) És ha csütörtökön lenne a tali,és bicajjal jönnétek? Mint a múltkor Beáék is! :wink:

Hajny, klasszak a képek, jó, h végül megbarátkozott Anna a lovakkal! Tényleg hogy szólítjátok a lányodat?

Kép
seriff

Cipővédőről csak annyit, hogy Kamilla 1,5 évesen kezdett számottevően, az utcán mocizni, szépen le is gyötörte a cipő orrát :) Szal én idén nem veszek, majd látom jövőre.

Más: van tapasztalatotok kutyával kapcsolatban? Pénteken este besétált egy aranyos, kb. 1/2 éves kutyus az udvarunkba. Kamilla már régóta szeretett volna, de fél tőlük nagyon. Most a teraszra nem mer kimenni, pedig mondja, hogy Ő úgy szereti.. meg hogy elmegyünk majd kutyaiskolába vele, meg dokihoz. Nem tudom, meg tudná-e egyáltalán szokni, (ja, egyszer nagyon megijesztte két kutya) vagy ne próbálkozzak. Persze én is azt hiszem, hogy nincs energiám még egy kutyára is, több ok miatt, amit nem is írok, mert ha a lányok könyebben vennék a dolgot, én is elfoganám.
Szal szerintetek megtartuk? Ha nem, minél hamarabb el kellene vinnünk egy menhelyre, mielőtt szegény kutyus nagyon megszokik itt, nem?

Kép

Kép
kobudo

Gratulálok Zsofinak! Jó a súlya. Gondolom érzed is :D

Kép
Kép
Kép
thymi

sziasztok

kob
bizti emlékszel niki kb1 éve kapott egy kölyök dalmatát .Ő naagggggyon imádja kutyákat de ettől félt Mostanában jöttem rá hoyg az volt baj hogy mivel kicsi kutya játékból hrapdál adri sikitozott tőle annyira félt, a kutya ugrált rá folyamtossan, és mivel adri és niki is szaladtak előle, igy a kutya azt hitte játszanak vele .kapkodott a kezük után .... és ez félelmet keltett bennük . Viszont ettől az öreg kutyánktól egyiköjük sem fél.Ezzel csak azt akartam mondani hogy egy gyerek mellé a mi tapasztalatunk szerint nem biztos hogy jó egy kicsi kutya .egy öreg mafla kutya mint pl a a miénk akit lehet gyurni ráülni a hátára...szóval szerintem vagy várjatok vele,vagy probáld megbeszélni kamival hogy ő még kicsi kuty olya mint ő és ő is csak játszani akar
de ha te úgy érzed men akarod nem lenne türelmed hozzászerintem hagyd.Mi is kb másfél hétig birtuka kiskutyát. mindnet szétkapart mindnet megrágott és mindnhova oda piszkitott. elhorda cipőket játékokata kinthagyott babakocsikerekét megrágta.... szóval gondolt át szerintem .
roz23

Roz,
köszi, hogy írtál. Kamillával beszélgettem erről, hogy a kutyus is csak játszani akar, ezért szalad utána, de nem igazán érti. Tegnap nem mert lejönni a csúszdáról, pedig a kutya nem volt ott, mi pedig nem hallottuk a kiabálását. A szomszéd néni jött át szólni, hogy menjünk érte :) Mármint Kamilláért :)

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Bepa: gratulálok a pocaklakóhoz, kicsit irigy is vagyok. :wink: :lol:

Borsika: csodás a kép és megértem a meghatottságodat!!! Csodás lehetett megélni!!! :D :D

Hajny: szuperek a képek nagyon jó lehetett a hangulat, beismerem én félek a lovaktól, pedig annyira szépnek találom őket. A hugod meg nem semmi, látszik rajta mennyire szereti ezt csinálni. :D

Cukker: gratulálok Adrinak a mászáshoz!!! Már Janika is ügyeskedik. :)

Pille: nagymamád hogy van?? Orsi kóstolgat már új ízeket?? Miket eszik?? Ügyes a hintázással, akkor nemsokára mászni is fog és lehet menni utána!! :wink: :D :D

Lili: látom te is be vagy sózva a babaprojekt miatt!! Már mi is tervezzük a következőt, de egy nyűgösebb nap után azért átgondolom a dolgokat... :roll: :D :D
Gratulálok Zsófi súlyához!! :)

Mi jól vagyunk. Most szerdáig itthon mert a családban soka beteg. Kész csoda h Janikát még soha semmi nem kapta el!! Még lázas sem volt eddig hála az égnek. Valszeg most jönnek a felső fogai mert nyűgös szegénykém... :roll: :cry:

Lányok a tali mikor lesz és hol?? Mi már olyan régen voltunk.... egész kiestünk a társaságból... :cry: :cry: :cry:

KépKép
erszényes

Ser, még meglátjuk, h. lesz ez a tali....biciklivel sztem nagyon messze van....de ha Beáék is azzal mennek, esetleg csatlakozunk. :)
birolili

Csak kíváncsiságból:

Lányok, ti miket főztök a babóknak???

Azt akartam kérdezni még, hogy miért van az a 9óra későn a mozihoz??? Én lehet, h. kicsit késni fogok, mert Zsófi éppenhogy elalszik 9-ig. :D
birolili

Lili, hát én nem főzök külön, abból kap Hanna, amit mi is eszünk. Mindenfélét, leveseket, ezekben ugye mindig van répa, krumpli, borsó, stb, aztán kedvenc lett most az "almaszösz", hozzá akármilyen husi, szoktam sütni csirkecombot, szárnyat-azokból is eszik Hanna, meg rizst, tejberizst.
A 9 nem is az, h későn van, de sztem azért írtuk,akik írtuk, mert a babák épp elalsznak, és nemsokkal később ébrednek is,és ehhez a visszaalváshoz mi kellünk. :wink:

Erszényes a talit az Arborétumban gondoltuk, ha jó idő van, és vmelyik délután.

Kép
seriff

Ja, a 9-későn-t én is így értettem, ahogy Seriff!

Sam,
igen, mi megyünk a lányokkal, ha nem lesznek betegek. Lehet, hogy csak az egyikkel, ez még szervezés kérdése.

Csinált már valaki szilvalekvárt sütőben? Én most próbálom ki először :)

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
Na ,egy tali jó lenne,bár néztem a meteorológiai jelzést,esőt jövendölnek szerdára,csütre,talán péntekre már jó idő lesz.De ezt nem lehet kiszámolni.Nem baj ha mennénk mi is?
Samchee

Szeretnék menni a tupperra,de naon messze van így nekünk,apánál van az autó,meg nem mindig kel fel Anna időben.Szóval kihagyom,hátha lesz még.
Seriff
Annát általában így szólítjuk,vagy békának,de sűrűn Pannának,Maca,Cunika,mikor mi esik a szánkra.Lassan mindenre h

allgatni fog. :lol:
Lili
Anna miután betöltötte a 13 hónapot,onnan kezdve nem is főztem külön én sem a csajémnak,hanem a miénkből kapott.Nem főzök naon fűszeresen sem,olíva olajjal főzök,próbálok minél természetesebb anyagokkal,így ehet belőle ,semmi baja.Még idáig.igaz?
Jó pihit nektek

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szia erszényes,igen a húgom élete a ló.Azt mondta egyenlőre,lehet soha,nem lesz gyereke,mert belepusztul ha nem lovagolhatna hónapokig.Pedig hát kismamaként nemigazán ajánlott.Ez a mindene most még.Majd egyszer benő a fejelágya,26 éves,lassan már kellene az első.Egészéges ha megvan az első 30 alatt.Gondolom én. :roll:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kobudo

Majd meséldd el h h sikerült a lekvár. Hogy csinálod amúgy sütőben? Még nem is hallottam...

Kép
Kép
Kép
thymi

Erszényes

Pedig még nemrég azt mondtad, h te is nagy korkülömbséget szeretnél a gyerekek között. :)

Lili

Mégy a talira? Mert akkor kivinném a cipellőt. Egyébként szerdán szabad lennék, ezért nem szoktam akkor talira menni.

Adri már 3 és fél órája alszik. Ez csúcs. De jó lenne tudni, h mitől függ az alvásuk. :) Ez ügye egyhuzamban már éjjel is jó lenne.

Kép

Kép
cukkermáz

Vmiért eltűnt Bence vonalzója

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Seriff, a héten egyáltalán nem jó nekünk sajna a tali. Majd legközelebb :)

Mamám már sokkal jobban van, nagyon nagy az akaratereje. Csak sajnos a teste már nem úgy engedelmeskedik ahogyan szeretné.
Lili, hogyan ápoljuk? Ahogyan egy ágyban fekvő, csak néhány lépést segítséggel megtenni tudó embert. Ne sebkötözésre gondolj.

Erszényes, mi még csak múlt héten keztük az új ízekkel való ismerkedést. Az almából egy negyed fogyott el a hét vége felé. Ma kóstoltuk a krumplit először. Almával keverve lecsúszott egy kicsi.De magában tejjel elkeverve sem.
Janikának már a harmadik foga készülődik? Orsinak még csak a nyála sem folyik, nem is rág. De harapni így is tud :D

Kob, kutyát nem eröltetném, ha Kamilla így áll hozzá. Osztom Roz véleményét. Egy gyerekekhez szokott idősebb kutya talán jobb lenne.

Esti mese hallgatás, közben hintázás :D Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

ágoston hajni!
Nagyon jó lenne ha eljönnél. Mindenki kap pici ajándékot, és nem nálam lesz, hanem a Műkertben. Nem tudom az mennyire van messze.
Ha gondolod el is tunánk menni érted.

Kob! Örülök, hogy jöttök!!

Lili!
Nem tudom sajna áttenni más időpontra. Légyszi gyertek el!!!

Kép

Kép
samchee

Pille, ez nagyon édes kép! De jófejek így együtt! :D

Kép
seriff

Kob,
Nekünk van augusztus 15 óta kutyánk, de ezt Lili már gyakorlatilag két hónapos kora óta ismeri. Először nem tudtuk eldönteni, hogy hogy viszonyul hozzá, nagyon érdekelte, de szerintem tartott is tőle. Most már nagyon szeretik egymást. A kutya fekszik, Lili gyomlálja a szőrét :D Ha sír Lili, a kutya orra már bent is van, és nézi mi történik. De ő már öreg kutya, nyugodt, nem ugrál...

Lili
Mit csinálnak egy ilyen egy éves vizsgálaton a méricskélésen túl? Amúgy ma méricskéltünk mi is, kár volt... nem hogy nem hízott, kicsit fogyott. De komolyan, meg nem áll egész nap Lili (vagyis ma megállt egy pillanatra kapaszkodás nélkül :D ), nem csoda, ha lemozogja, amit megeszik.
Ha úgy alakul, hogy szerdán találkozok azzal a lánnyal, akivel egy napon szültél, és bent leszek a városban, akkor ki tudlak vinni benneteket a talira, csak a hazafele gáz, mert ugye az Arborétum nekünk már majdnem otthon van, nem jönnék vissza a városba

Seriff,
szerdán észrevettem, hogy Lilinek a felső ajka meg az ínye között belül a bőr teljesen le van nőve az ínye aljáig. Ma megnézte fogorvos, és azt mondta, hogy ha így marad, a két első fogát szét tudja nyomni, és ha így lesz, majd elcsippenti. Szerinted?????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz, egy kozepsuliba jartunk, en 97-ben erettsegiztem, de maradtam meg otod even is.
Aki a kocsiba bezarva. :) En biztos ketsegbe estem volna... :wink: Orulok, hogy gyorsan kiszabadult!:)

Hajni, kepek szuperek!:) Anna biztos elvezte a nagy forgatagot!
Gyerekkoromban en is szerettem a falusi bucsukat, Dunaharasztin az volt a szokas, hogy a lanyok fenekere csaptak. :lol: Mostmar nem orulnek neki... :wink:

Lili, sok sikert a fozeshez! Szerintem gyorsan visszarazodsz!
:wink: Ma lattam a ferjedet a kozjegyzonel, ugy fel 11 korul. Nem akartam letamadni, meg amugy is ugyfelekkel volt, mi meg a hitelugyintezonkkel.

Borsika, gratulalok a baratnodnek! Szep baba!:)
Mi is nemsokara beinditjuk a babaprojektet, a ferjem mar mondogatja, hogy igyekezzunk. :lol:

Cukker, nagyon ugyi Adri, hogy mar maszik!:) Csodaszep kislany! Remelem titeket is megismerlek hamarosan, szemelyesen is!

Ma lattam Botond babat, ram mosolygott, olvadoztam! :D Bocs Nana, hogy ugy elsiettunk, de mar az autoban mondtak anyuek, hogy Kati nyugoskodott.

Balim, Eszterke hogy van?

Sam, szivem szerint en is mennek, de nem tudnek kijutni a Mukertbe Kataval. En nagyon szeretem a tuppert, meg vagyok elegedve azzal a par dologgal, ami nekem van. Foleg a szilikonformakkal, azok csucsszuperek!

Kob, hogy csinaltad a szilvalekvart? En is szeretnek eltenni vmikor, de nem tudom hogy kell. Kutyust en sem eroltetnem, ha fel tole Kamilla.

Pille, Erszenyes, Thymi jo hogy ujra irtok!

Erdekes, Kati is megebred altatas utan fel-haromnegyed oraval kesobb, de mostanaban nem minden este es visszaaltatni is csak en tudom. Egyebkent 10-kor mar hullok bele az agyba.:)
Jo mozizast!!!

A lakas nagy resze dobozokban, ruhasszekreny szetszedve, oruletes "rumli". :? Azert elvezem!:) Pakolni is szeretek, Kati sem neheziti meg a dolgomat, mert jol eljatszik magaban. :)
Vki kerdezte, elnezest nem tudom ki: szoval nem alberletbe megyunk, mert aug. vegen talaltunk egy hazat, es mivel ures volt gyorsan megkezdhettuk a szukseges felujitasokat. Nem sikerul vegeznunk mindennel. Konyhabutorunk is okt elejen lesz, ulogarniturank is, a furdoszobat ket het mulva csinaljak, de ezek nem zavaroak, legfeljebb atmegyunk napkozben anyuekhoz.

Jo ejszakat mindenkinek es szep hetet!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!

Ha szüséges érted is el tudunk menni és akkor nem lesz probléma eljutni. Sőt haza is viszünk ha megfelel.
?

Többiek?Lina? Ser? Tupperbemutató nem érdekel mást

Kép

Kép
samchee

Sam,
igazából nem tudom, hogy hogy alakul a jövő hetem, és nem szeretném mondani, hogy megyünk, aztán mégsem. Valamikor szerenék felmenni Pestre, az csak csütörtök vagy péntek lehet, mert a hétfő-kedd-szerda már foglalt, és attól függ, hogy Szláva melyik nap megy fel, akkor felmennék vele. Már annyi barátom, ismerősöm szeretné látni Lilit, az egészségpénztáros fogorvos is nyúz, hogy a kötelező szűrésre menjek el, szóval most már muszáj.
Tényleg, picibabó még mindig nem árulta el, hogy kisfiú-e vagy kislány? Szerinted? Én anno 1000 százalékig biztos voltam benne, hogy lány, és mikor mondták, olyan természetes volt. Hát persze hogy az... :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok,

Segítség kellene. Hétvégén végre összejön és eljutunk vásárolni. Nem csak rohanás, hanem normális nézelődős vásárlás !!! (nem is emlékszem már, hogy mikor volt ilyenben utoljára részem :) ) Szóval tudtok ajánlani valamit Pesten, ahol lehet nézni etetőszéket, kocsiba ülést, hordozható kiságyat stb.. Szóval valami jó babás helyet ahol van választék és az árak sem a csillagokat verdesik.
Előre is köszi.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, www.bababolt.lap.hu itt nézzétek meg. Szerintem csomó jó hely van Pesten...nem csak a Brendon,és Megatoys.....
birolili

Sam, köszi Anyukám huga is nagy tupperes, úgyhogy mi el vagyunk látva :wink: !

Lina, van ilyen, tényleg előfordul, h széttolj a metszőket! Ne méricskéljétek már szegény kislányt! Ha meg nem áll, vidám, mi baja lehetne? Duplázás után lassul a gyarapodás!

Dora, nem is tudtam, h máris szeertnétek tesót! Jó dobozolást!

Lili, Virág, milyen volt a mozi?

Kép
seriff

Sam

Köszönöm, engem most nem érdekel a bemutató.

Lili, Virág

Voltatok este moziban? Mi igen Hajnival, csak éppen egy másik filmen, de figyeltelek benneteket hátha.

Dóra

Köszi, aranyos vagy. Én is szeretnélek bennteket megismerni. Jó, h Kati így eljátszik.

Nana

Hogy vagytok? Ez a közös séta nem nagyon jön össze nekünk. Én sokat járok amúgy felétek.

Kép

Kép
cukkermáz

Szia samchee.
Elmennék szívesen,és nem kellene csak a központig eljönni,az a helyzet én abszolút nem ismerem a műkertet,ha eljönnétek értem a központba vhová,az jó nekem,elmegyek a bemutatóra,de nem az ajándék miatt.mikor lesz pontosan?Számíthatsz ránk Annámmal.
Milyen volt a film,a ház a tónál?Én is szeretném megnézni,érdemes?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny!

Nagyon szivesen elmegyünk érted elviszünk és persze haza is.
Anna mennyi idős? A babaülés miatt.
Október 6 a bemutató időpontja 16 óra.
De pü-ben megbeszéljük a többit.

Nem voltam moziban vagyis nem én voltam, hanem ha jól tudom Lili?

Kép

Kép
samchee

Pille
Nagyon cuki a kép!

Nyhk
http://www.babaholmiolcson.hu/

Kép
Kép
Kép
thymi

Szia sam,
holnap kijöttök az arborétumba?megbeszélhetjük ott is a dolgokat,anna 21 hós.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

A film szerintem tok jo volt. , Romantikus, jot tett az amugy is erzekeny kismama lelkemnek :wink:
mvirag

Szóval

Lina, nekem holnap egyáltalán nem jó a tali....de azért köszönöm. :) Aranyos vagy! Nem megoldható sajnos sehogy sem....
Az 1éves mérésen súly, hossz, fejkörfogat, mellkas körfogat mérés van. És az agyhártyagyulladás ellen adták be neki a szurit. Ennyi volt.

Nagyon jó volt a film. :) Érdemes megnézni. Cukker, ti mit néztetek? Sandra Bullocknak nagyon jó a haja a filmben. :) Levágatom én is olyanra. :)

Zsófi már 1hete nem bír kilábalni ebből a szutyok náthából, és 1hete iszonyatosan anyás....nem szakad el tőlem 1lépésre sem....normális dolog, hogy nem tud kikeveredni a náthából több, mint 1hete? Minden nap szívom az orrát, úgy tele van neki. :(

Sam, ha 4órakor van, akkor nekünk tárgytalan. Sajnálom. Zsófi olyankor tuti alszik.
birolili

Cukker,
Nincs azert olyan messze az a Lanchid utca nekem. Hanykor van pontosan a torna? Es milyen jellegu?
Nekem a mozi csak ilyen keson jo, mert elotte ebren vannak meg a gyerekek, ugyhogy nem negyon tudok elmenni...
Ti mit neztetek meg?

Balim,
Hogy vagytok?

Lanyok,
Vegul holnap lesz a tali, vagy csutortokon, mert nekem nem volt egyertelmu.
mvirag

Ja egyebkent en most megint a hastanncal kacerkodom. A muvkozpontban van heti egyszer 7- fel 9-ig egy alkalom nagyjabol 250-300 Ft-ra jon ki ami abszolut nem draga, es hetfo kedd szerdabol barmikor mehetsz ha eppen hetfon nem jon ossze akkor mehetsz kedden en elozo felevben jartam, de most meg nem mentem el. De talan ma ( A felevet egybe kell befizetni 17000 Ft). Nincs valakinek kedve csatlakozni? Szerintem szuper jol relaxal es az elejen van felora bemelegites ami jol at is mozgat... Egyebkent meg is lehet nezni milyen egy orat, es ha tetszik csak akkor fizetsz be.
mvirag

Hajny!

Igen szeretnénk kimenni a talira bár pontosan mikor is lesz?
Azért kérdeztem mennyi idős Anna mert akkor jó neki Hanna gyerekülése :D

Lili!
Ha akkor alszik megpróbálom eltolni fél öt, öt órára jó?

Kép

Kép
samchee

Lili, a nátha ált. 1-2hét szokott lenni.Azért javulgat Zsófi? És a váladék milyen színű? Egyéb tünete nincs? Az meg,h Rajtad lóg,nem feltétlenül függ össze a náthával---ragaszkodik(kötődik).

Virág, sztem ha jó idő van,menjünk holnap, ha meg nem akkor csütörtökön hátha, hmm? Nem is tudtam, h hastáncolsz! :wink:

Lina, még a fogait is megszámolják 1évesen! :wink: :D (nálunk nem volt se mellkas, se fejkörfogatmérés amúgy :( )

Kép
seriff

Virág
Engem érdekelne, csak Gyopi még kicsi. Bár ha nem lennének gondjaink akkor símán elmennék. Annyira régóta álmom.....

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok,holnap arborétum?Talán még jó idő lesz,mi megyünk,jöjjön mindenki aki csak tud.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Mvirág
Engem is érdekelne a hastánc, de csak a következő félév jön össze. Most aerobicra járok ugyanott kedden és csütörtökön. Az is jó. De februártól szeretnék arra is járni. Remélem Koppánynak nem lesz
ellenvetése :lol: Egyébként teljesen kezdők is mehetnek bármikor??

Roz
Nem jött email. :-( Megírnád a rendelő címét? Akkor elmennék és bejelentkeznék .
scooby-doo

Hajny
Jó sétát holnap nektek!!!! :D Állítólag még jó idő lesz.
scooby-doo

Seriff,
a mi fogszámolgatásunkkal nem lenne nagy gond. Kemény kettő van még mindig. :D Az enyém meg vacakol, de úgy, hogy a doktornőnek tegnap ötlete sem volt, hogy mitől fájhat. Ki van idegelve hat éve, azóta nincs gond vele, most meg bármit eszek, még ha csak mondjuk ropit is, vagy iszok, akkor egy 4-5 percig iszonyatosan fáj. De állítólag se a fogamnak, se az ínyemnek nincs semmi baja. Ez a legrosszabb, mert így nincs mit meggyógyítani :(

Lili,
akkor majd legközelebb viszlek a talira :D

Hú, Lili ma annyira sírós, nem is sírós, inkább ordítós. Egyedül az angolon érezte jól magát, játszott a többi kisbabával, de ahogy eljöttünk minden ok nélkül állandóan rázendít. Most alszik, hallottam hogy sír, bementem hozzá, és mozdulatlanul alszik, álmában sirdogálva. Olyan tehetetlennek érzem magam. Már a fogát is bekentem, bár én nem látok semmit, de hátha.

Nyhk,
ha nagy, de nem túl drága bababoltot keresel, van egy egész jó a Lehel téren. Ha a Nyugati felöl nézed, akkor a templomot jobbról kell kerülni, és ott a templom oldalával szemben, az út másik oldalán. Nagy, és nem túl drága, a neve most nem jut az eszembe. A MegaToysot én nem ajánlom, az tényleg outlet, és az ilyen nagyobb dolgokból főleg a sérültek vannak ott. Brendon van már a Buy-way-en is, nem kell átmenni a Váci útra. Van egy Kenguru Gold az Árkádban, de ott inkább babakocsiból van nagyobb választék, ülésből, etetőszékből kevesebb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

scooby
sajnálom irtam privit hátaha ott megkapod, pedig a visszaigazolás is megjött a mailemre
roz23

Virág, hastánc???????? :wink: :shock: :roll:
Mikor lehet megnézni egy órát? Ma hány órakor mész?
birolili

Ser, nincs színe az orrából jött váladéknak....fluimart fújok az orrába, meg szívom, ennyi.
A lógás meg ilyenkor természetes, ugye? Azt olvastam vhol, hogy 1év körül kezdik ezt az "anyázást" 8) . Aztán eltarthat 1,5 - 2 éves korig.
birolili

MÁS!

Csak egy kis segítséget szeretnénk kérni.
Az egyik ismerősömnek a kisfia mindig megijed, ha egy másik kisbaba sikít - örömében, vagy csak úgy...mint ma Zsófi is. Sikított a kisfiú mellett, mert vmi tetszett neki, és a kisfiú elkezdett sírni nagyon.
Nem tudja az anyukája, hogy mitől lehet. Valakinek van ötlete, hogy mitől lehet?
nem hagyja sírni sosem az anyuka, foglalkozik vele sokat. Nem értjük, hogy mitől van.
birolili

Roz
Köszönöm a privit ! Megkaptam!!! :lol: Nem veled volt a gond, mert már sorozatosan nem kapom meg a maileke! :evil:

Lili
Lehet, hogy régebben valamitől nagyon megijedt. Lehet, hogy az anyukájának nem is tűnt fel a zaj, mert neki nem volt furcsa vagy szokatlan! :( De lehet, hogy teljesen más az oka. Lehet, hogy jobb a hallása vagy érzékenyebb az ilyen hangokra! Nemrég voltunk a petőfi u.-ban állatkereskedésben és rikácsolt a papagáj. Kettő picúrka nagyon elkezdett sírni. Érdekes, de Koppány csak nevetett rajta. Nem mindegyik érzékeny az ilyenekre.Bár lehet, hogy rosszul gondolom! :roll:
scooby-doo

Lili,
valamelyik nap voltunk a Malomban, a pelenkázónál vártunk egy kisfiút, és a férfi wc ajtaja nagyon csapódott. Persze egy pasi sem tudta normálisan becsukni...Lili meg úgy ordított tőle. Más zaj, pl. porszívó, gyereksírás meg nem zavarja. Lehet, hogy úgy van ez, mint nálunk, én is csak a horkolásra vagyok kihegyezve :D Emlékszem Lili is hány kisbabát megríkatott még néhány hónappal ezelőtt, a Balcsin is, Cukker Adriját is, mert kicsit jobban örült a kelleténél.

A lányom negyed kettő óta alszik. 1,5 deci tápszerrel és fél üveg bébiétellel egész nap, na jó, meg egy kis reggeli szopival. Jól bírja, már 3,5 órája csak lesem, mert persze a nagy ágyon csinálja mindezt :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Azt nem írtam, hogy ez a kisfiú mindnetől megijed. nem csak asikítozástól...ha hangos vmi, vagy egyéb dologtól....
birolili

Lili,
Ma megsem tudok menni mert Geza telefonalt, hogy keson er haza. Ha megyek hastancolni o szokot furdetni.
Szoval holnap megyek hettol fel kilencig.

Ser,
Holnap megyunk a talira.
Het igen a titkos hobbijaim :wink:

Scob,
Teljesen kezdok is mehetnek barmikor, mert igazabol mindent vegig veszunk a felev alatt es a kovetkezoben azt melyited el, szoval ennek a kulcsa a gyakrolas, es igazabol szeritnem kell ket ev mire ugy erzed hogy egyaltalan valamelyest tudsz tancolni :wink: .
mvirag

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?