Sziasztok!
Roz, egy kozepsuliba jartunk, en 97-ben erettsegiztem, de maradtam meg otod even is.
Aki a kocsiba bezarva.

En biztos ketsegbe estem volna...

Orulok, hogy gyorsan kiszabadult!:)
Hajni, kepek szuperek!:) Anna biztos elvezte a nagy forgatagot!
Gyerekkoromban en is szerettem a falusi bucsukat, Dunaharasztin az volt a szokas, hogy a lanyok fenekere csaptak.

Mostmar nem orulnek neki...
Lili, sok sikert a fozeshez! Szerintem gyorsan visszarazodsz!

Ma lattam a ferjedet a kozjegyzonel, ugy fel 11 korul. Nem akartam letamadni, meg amugy is ugyfelekkel volt, mi meg a hitelugyintezonkkel.
Borsika, gratulalok a baratnodnek! Szep baba!:)
Mi is nemsokara beinditjuk a babaprojektet, a ferjem mar mondogatja, hogy igyekezzunk.
Cukker, nagyon ugyi Adri, hogy mar maszik!:) Csodaszep kislany! Remelem titeket is megismerlek hamarosan, szemelyesen is!
Ma lattam Botond babat, ram mosolygott, olvadoztam!

Bocs Nana, hogy ugy elsiettunk, de mar az autoban mondtak anyuek, hogy Kati nyugoskodott.
Balim, Eszterke hogy van?
Sam, szivem szerint en is mennek, de nem tudnek kijutni a Mukertbe Kataval. En nagyon szeretem a tuppert, meg vagyok elegedve azzal a par dologgal, ami nekem van. Foleg a szilikonformakkal, azok csucsszuperek!
Kob, hogy csinaltad a szilvalekvart? En is szeretnek eltenni vmikor, de nem tudom hogy kell. Kutyust en sem eroltetnem, ha fel tole Kamilla.
Pille, Erszenyes, Thymi jo hogy ujra irtok!
Erdekes, Kati is megebred altatas utan fel-haromnegyed oraval kesobb, de mostanaban nem minden este es visszaaltatni is csak en tudom. Egyebkent 10-kor mar hullok bele az agyba.
Jo mozizast!!!
A lakas nagy resze dobozokban, ruhasszekreny szetszedve, oruletes "rumli".

Azert elvezem!:) Pakolni is szeretek, Kati sem neheziti meg a dolgomat, mert jol eljatszik magaban.
Vki kerdezte, elnezest nem tudom ki: szoval nem alberletbe megyunk, mert aug. vegen talaltunk egy hazat, es mivel ures volt gyorsan megkezdhettuk a szukseges felujitasokat. Nem sikerul vegeznunk mindennel. Konyhabutorunk is okt elejen lesz, ulogarniturank is, a furdoszobat ket het mulva csinaljak, de ezek nem zavaroak, legfeljebb atmegyunk napkozben anyuekhoz.
Jo ejszakat mindenkinek es szep hetet!!!