Sziasztok!
Szemizo,
FEHÉR KENYÉR:
3dl víz, 2 evőkanál olaj, 3 teáskanál só, 520 gr finomliszt, 1 tasak porélesztő, 3 teáskanál búzakorpa, 3 teáskanál búzacsíra(dm-be kapni olcsón, 1-2 száz forint), 1 teáskanál kenyérfűszer( kömény meg ilyesmi van benne, készen kapni ezt is.
Ebben a sorrendben kell a gépbe tenni, akkor nem tapad a sütőedény oldalára. Program: Normal/Basic vagy Gyors/Quick. Az én gépem a Basic programon 3 órát süti és utána még egy órát melegen tartja, és nem párásodik utána se. Lehet mindenféle magokat is beletenni, kb 1 óra után sípol a gép, jelzi, hogy akkor tedd bele a magokat.
SÜTEMÉNY ALAPRECEPT:
450gr finomliszt, 4 tojás, 150gr vaj, 1 csomag vaniliás cukor, 150gr cukor, 1 csomag sütőpor.
Sípolás után bármit beletehetsz(reszelt csoki, mogyoró,dió,kókusz,mák... én fahéjat tettem és 1 nagy almát bab nagyságúra darabolva)
Program: sütemény/cake az én gépemen a 10-es
Remélem tudtam segíteni!!!! Ja és lehet álítani, hogy milyen színüre süsse a kenyeret, én a világost használom.
Rik,
Igen Ábizsani szólt rám, hogy mi ismerjük egymást és nyújtotta a kezét. Én meg néztem nagyot, hogy gőzöm sincs ki az, és mondta, hogy ábibaba. Hú de szégyelltem magam, mert nekem van róla képem. Egyébként a vonalzókon mindig látja az ember a gyerkőcöket, a tieidet is lehet, hogy hamarabb megismerném, mint téged!!
Viol,
Most már én is pár napja fejem elalvás előtt, de attól még 1 óra múlva ugyanúgy spriccel.
Anikó,
Boldog Névnapot!!! Szoptatnék én, nem foglalkoznék semmivel, csak amióta 3-szor előfordult, hogy sugárba hányt, félek, hogy túletetem. Így is esténként óránként eszik, feltankol éjszakára.
Kola,
Hű a Virág hisztije nem lehetett semmi, nem tudom mit tennék ilyen helyzetben!!! Még jó, hogy hamar túllettetek rajta!!
Gabó,
Tudom, hogy te kevésbé élvezed, de öröm olvasni amiket Leviről írsz.

Olyan igazi fenegyerek!!!! Ráadásul jópofa ahogy leírod!
Na szép napot mindenkinek!!!