A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Kármen!

Nagyon ügyes az Orsi.
Nekem azt mondták a boltban,hogy 80-as magasságra kell az 1-es.Tegnap kérdeztem a Micimaciban.Nekünk a 70 centinkre a 0-s kell.(Már én is azt hittem,hogy 1-es kell.)De majd a lányok megmondják.Nekem csak az eladó mondta.

Ildi
tfildiko

Ági,
megnéztem a Nagyfiad, jó fej Kép. Meghallgatni viszont nem tudtam, sztem azért, mert épp más ment a lejátszón.

Karmen,
sztem is 1-es kell. De kérdezd meg az eladót, nekem tudtak segíteni mindig.
A Mars téren van egy zoknis-harisnyás, árban is viszonylag tűrhető.
Azon a soron, ahol a nagyi lángosa, csak a buszpu.-hoz közel.
Állítólag most jók az utak, Gergő minden nap nézi, mennyi hó esett. Talált egy szuper oldalt, ahol szinte percre pontosan megvan minden.

Krisztaszeged,
a profilomban mindent megtudhatsz rólam. Legalábbis sokat Kép.

Szaladok, vége a fürcsinek.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Corában szoktam vásárolni ott meg nincs kit megkérdezni, jövö héten lesz akció akkor vennék is. Azt hittem már 2-3as kell, akkor veszek 1est.

Köszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angiszeged, Norcee, Karmen és Inecsg!
Köszönöm a homeopátiás infokat, majd utánanézek a gyógyszertárakban a füzeteknek.
Mindenkinek!
Nem tudom láttátok-e az új Cora katalogust, február 2-től baba- mama hetek lesznek, és mindenfélék lesznek akciósan. Olyan is ami már nem újszülöteknek való. Harisnya, pizsama, pelenka.
zita_29

Sziasztok!
Enikőnek minden jót, remélem, hogy semmi baj nem lesz.
Szegény Seri, remélem, Csilla is hamarosan meggyógyul.

Angi, nem adtam Lucinak semmilyen tejet. Eszembe jutott, hogy ha hurutos a gyerek, nem szabad új kaját bevezetni. De valahogy nem is nagyon akaródzik. Még mindig nincs teljesen jól, néha köhög, kicsit folyik az orra, de tényleg csak kicsit. Ma csak 2-szer szívtunk. Láza már napok óta nem volt.

Ildi, nagyon aranyos Noémi! Olyan kis mosolygós. Egyébként általában elég vidám baba, nem? Nekem úgy tűnt.

Melinda, Lotti hihetetlen nagyot nőtt, de mondhatsz nekem bármit, tiszta nagyanyja az a lány!!!!:-))))) Sok a meló?

Karmen, mielőtt bármit megveszel, ne a számot nézd, hanem mérd hozzá Orsihoz. Mi 2 harisnyát feleslegesen vettünk meg, pedig néztük a méretet.

Kriszti, szóval már itt tartunk? Készül a segéded a kuktai teendők ellátására?:-)))) Biztosan azért igyekszik:-))))) Meglátod, innen már minden felgyorsul, csak próbáld követni:-))

Másik Kriszti, szia! Írj bővebben magadról.
Hajni
babamama

Sziasztok, család megetetve megfürdetve férj berakva tv. elé fiam lefetetve itt vagyok.

Babamama,még nem sikerült képeket felraknom magamról családról pedig megprobáltam majd a férjemet bevonom ö ugy is szaki ezekben.Majd csinálok albumot meg magamról is irok a profilba kell ugye?7éves Bence anyu vagyok Fö fasoron lakom ott járunk oviba is. kb 1 éve vagyunk Szegeden.

Angi,Kösz a biztatást jol jön hogy ujabb terhességet vállajak. Az elözö szülés utáni komplikácio miatt kicsit tartok töle ne volt egyszerü 2szer mütöttek utánna és 4hétig voltam korházba Bencussal együtt már akkora volt hogy nem fért a helyére a polcon a korházba.Vele nem volt baj hál istennek.

Mindenkinek, jo volt a pinceszinházi elöadás nem nagyon volt levegö de gyerekek élvezték.Utánna kis süti a virágba kibirtam mit mondjak.
krisztaszeged

Karmen,
Jozsóra még a 00-s harisnyák a jók. A többit nem szeretem, mert lógnak. Szeritnem 1-nél nagyobbat ne vegyél! AMúgy ez a számozás érdekes, mert Jozsó 74-80-as rucikat hord, de harisnyából még mindig a pici a jó rá.
Vendég

Kriszti, (Eszteranyu, hogy ne keveredjetek!)

néztem az albumotokat, és most látom, hogy pont ugyanolyan ágyunk, meg éjjeliszekrényünk van, mint Nektek. Kép Kép
Vendég

Karmen, tenyleg nem kell nagyobb 1-esnel. (A 00-as fel eves korig van, a 0-as fel-tol 1 eves korig, az 1-es 1 eves krotol, stb.) Majd megkerem Tonit, hogy tegye fel mas formatumban is.

Kriszta, koszi, Eszter is nagyon aranyos, hogy igy eldugdossa a dolgokat. Kép Legalabb tudod hol keresd oket. Kép Gratula a felallashoz, nemsokara szaladhatsz utana!

Dancsi, nagyon jo, hogy tul vagytok a kereszelon, kar lett volna elhalasztani. Kepek?

Ildi, nagyon szep Noemi, es ugyes, hogy igy megul egyedul. En is akartam irni hogy most mar jobban lefoglalja majd magat.

Babamama, orulok, hogy Luci jobban van. Ti probaltatok mar a Milumil 3-mat? Kerestem a coraban amit Te mondtal, de nem talaltam.

Agi
agi77

Ági,
én nem fotóztam, majd tesómék küldenek át és teszek fel. Nem sok kép lett, mert mindenkinek dolga volt. Vagy keresztszülo, vagy szülo volt. Kép Kép

Asszem apukám csinált egy pár képet, majd holnap elkérem tole.
Vendég

elsö tavaszunk szegedenKépKépKép
krisztaszeged

Karmen! Gratu a csajszinak a lépegetéshezKép

Kriszta! Férj berakva TV elé:DDD
Ohh, mi történt a szülésnél???
Nagyon helyesek vagytok mindannyianKép

Dancsi! Örülök, h jól ment mindenKép. Nemsokára Nálunk is keresztelő.

Jóccaka!

.:Angi:.
angiszeged

Angi,kösz ez a közös kép kicist durva elvileg normálisak vagyunk. Ja a szülés még szülés elött nyákdugó elhagyásakkor összeszedtem valami fertözést ami szülés után gyulladást okozot gátsebemnél láz stb....gyógyszerek mütét. Hát nem volt egyszerü még szülés után 6hónappal nem tudtam ülni.

Dancsi te jól vagy már torkod?
krisztaszeged

FIldiko,
hol tanitottál? Mi ugy tünik táltos isibe fogunk menni felvették a fiamat jártunk elökészitöbe volt alkalmam bele nézni az iskola minden napjába. tetszik .Bence a fiam már alig várja a szerdákat hogy mehessen elökészitöbe ez elég bizonyiték nekem hogy jol csinálják a dolgukat.Neked mi a véleményed?
krisztaszeged

Sziasztok,
Ági, a Milumil-3 már régen nem szerepel a listámon, minden egyes áremelésnél a babapempők árát is emelik, Luci meg 2 éves lesz, jobb, ha szokja a rendes kaját.
A babatej félliteres kiszerelésben (tetrapack) van és egy baba feje van az elején, de tény, hogy viszik mint a cukrot, nekem sem mindig sikerül venni.
A húgom szerint, néha a Szilléri sgt-i Sparban is van, de én még csak a tescoban és corában láttam.

Kriszta, szerintem nagyon buli ez a kép:-)) Táltos: egy barátnőm gyereke is oda jár, érdekes hely lehet.

Hallottátok, hogy megint jön a hó? Remélem, Lucit sikerül kicsit megszánkóztatni:-))))

Na megyek vissza a tételeimhez. El sem hiszitek, mennyire utálom már.
H
babamama

Hajni!

Igen,elég vidám.Ha a kezemben van,vagy ugrál,ha bohóckodom vele,ilyenkor kacarászik.De az éjszakák...A mai katasztrófa volt.

Ági!

Köszi.Én is remélem.

Kriszta!

Nagyon szép a családod.
Kisteleken tanítottam 4 és fél évig.
Én 6 és fél éve élek Szegeden.

Ildi
tfildiko

Kriszta, tenyleg jok a kepek. Kép A 3. hol keszult?

Hajni, koszi az infot a tejrol, a mutkor vettunk milumil3-mat, de nem nagyon kell Kristofnak. Rakok bele kicsi kakpoport, mert "Papa" is igy issza. Ez nagyon hat, 3 korty le is csuszik. Kép Elhiszem, hogy utalod, de mar csak 1 het.

Agi
agi77

Angi,
hol lesz a keresztelotök?

Kriszta,
jók a képek! Kép

Kriszti,
de jó nektek, hogy mentek Erdélybe. Én egyszer voltam, 8 éve, de szeretnék visszamenni. Akkor télen voltunk, nagyon tetszett. Szüleim készülnek nyáron, de a férjem nem akarja engedni, hogy Jozsót elvigyük.

Ildi,
gondoltam ám rád éjjel, Jozsó 9-12-ig cirkuszolt. Magam mellé vettem, el is aludt egybol, de apa feljött és azt mondta, hogy "na ne, Jozsó bébi megy a saját ágyába". O ezt eléggé zokon vette és vigasztalhatatlan volt éjfélig. Végül apa nagy nehezen elringatta és aludt reggel fél 7-ig.

Képzeljétek, az én mászni nem-, csak kúszni tudó pici babám úgy mászik fel a lépcson, mint a nyúl.
Ha apa hazajön, fel kell tenni a rácsot.

Simán tudna mászni, néha 1-1 "lépést" tesz is, aztán hasra vágja magát és kommandózik tovább.
Vendég

Dancsi!

Az én lányom negyed 10h-tól 10-15 percenként ébredt egészen éjjel 1h-ig.Volt az ágyamban is,de ott sem volt neki jó.Aztán éjjel 1h-tól fél 3h-ig nem aludt.Aztán fél 3h-ra kidőlt.De már nem is érdekel,majd csak kijönnek azok a felső fogak.A mai éjszakánk jobb lesz.(Ezt mondogatom magamnak.)
Nagyon ügyes a Jozsó.Most már a Noémi is egyre többet vágja magát hasra,és elnézelődik.Tegnap próbált haladni,de nem ment neki.Majd egyszer elindul,remélem.Az ülés egyre jobban megy.

Ildi
tfildiko

Na én meg csak most vettem észre a mai Délmagyarban Seriéknek megszületett (már 2 hete) a babája. Gratula nekik! Látom ti már tudtátok valahogy én ezt nem vettem észre.

Dancsi! hol volt a keresztelö? Képet kérek!!

Kriszta! látom szerettek bolondozni!Kép

Ildi! Orsi is jó 7-8 hónapos volt mire mászott.

Akkor 1es harisnyát veszek. Amugy Hajninak igaza van a számozás sokszor csal is, van olyan harisnyánk ami 2x nagyobb mint a többi azonos méret. Én a zoknikra haragszok. Mosás után mind annyira összeugrik hiába nyujtom meg, hogy lecsuszik Orsiról. Most a 18-as lábára 20-23-as hordunk. Ja és elég drága zoknik, de ezek sem váltak be.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nem sokat vigasztal senkit, tudom, de a mi éjjelünk is katasztrófa volt.
Ahogy elnézem, nem is csodálom, megint szálldogál a hó (Gergő tud erre egy szép szót, majd leírom, nem jut eszembe).

Keresztelő,
a mi templomi esküvőnk Erdélyben volt (bocs, ha már írtam) székely népviseletben Kép. Most meg akarjuk kérni a papot, hogy megkereszteli-e Esztert (+anyukáját+leendő keresztszülőket Kép) odakinn.

Dancsi,
néztem az ágyatokat, amikor ott voltam és nekem is feltűnt a hasonlóság Kép. Mi a Dankó P. utcai boltban csináltattuk méretre az egész hálószobát, mert 5szögletű a szoba. Így egyedi bútort is tervezett Gergő - egy komódot. Amíg nem vittük el, 3-man is meg akarták venni.
A Férjed miért nem akarja Jozsót engedni? Igaz, mi is megvártuk, hogy Eszter nagyobb legyen, mert nagyon hosszú az út (legjobb esetben 10 óra). Ezért megyünk éjszaka. Legalább végigalussza.

Angéla,
mikor lesz keresztelő?

Hajni, Ági,
alakul a Lányom, egyre jobban nyílik az értelme kifelé. Napról-napra több dolgot csinál, nem győzök ámélkodni.

Ildi,
nem vagy kicsit telhetetlen Kép. Még csak most ült fel Noémi, már mennie kéne Kép?

A mai DM-ban benne van Seri:
01.16. 4:35-kor Csilla megszületett 3340g-mal.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta,
jó ez a kép Rólatok!
Szülés Kép. Akkor nincs jó élményed. Én is alulfertőződtem, de én "csak" 10 napot voltam benn.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kármen!

Még ráérünk mászni,tudom.Van,aki csak 9 hónaposan kezdi.Még van időnk.Csak már úgy szeretném látni,ahogy halad.

Ildi
tfildiko

Kriszti!

Menni,még azért nem kellene neki.De egy kicsit telhetetlen vagyok.10 napot voltál a klinikán?Ez durva.
Mikor indultok Erdélybe?Mi pénteken megyünk haza,ha az időjárás engedi.

Ildi
tfildiko

hú, de berágtam: Ki akartunk menni sétálni, végigcsináltam az öltözos cirkuszt, Jozsó felöltözve, én felöltözve, nyitom az ajtót és hullik a hó!!!!!!!!! Nem merem hóesésben kivinni Jozsót, mert félek, hogy elázik. Csak beesik a kocsiba a hó.
Vendég

Dancsi!

Én is kitoltam már a babakocsit,de ilyen időben nem megyünk sehova.Nem szeretném,ha megfázna.

Ildi
tfildiko

Karmen,
A Kakasos templomban volt, ott volt az esküvonk is. Képek majd remélem lesznek, én nem csináltam.

Kriszti,
az ágyat mi a KIKÁ-ban vettünk, mint minden búrort. Akkor vettük, amikor osszel volt a nagy leárazás.

azért nem akarja engedni, mert mi van ha lebetegszünk. A Balcsin voltunk nyáron és ott kezdodtek a mellkínjaim. Elég emlékezetes volt. Foleg a siófoki kórház balfa...sága. Be akartak fektetni, gyerek nélkül. És olyan antibigyót adtak, ami szoptatás mellett nem is szedheto. Meg azt mondták ilyenkor tilos szoptatni.

Én azzal érvelek apának, hogy ennyi erovel évekig sehová nem tudunk majd elutazni. Mert most Jozsó pici, aztán én leszek terhes, majd a kistesó lesz pici és ez így el fog gondolom tartani pár évig.

Külföldre nem akar menni amúgy, mi síelni sem mehetünk idén. Már kicsit bánom, hogy nem voltam eroszakosabb.

Holnapra drukkot kérek, holnap lesz a tárgyalás a munkaügyi peremmel kapcsolatban.

Jozsó megevett egy üveg szilva bébikaját. Ez az egyik kedvence. Nem volt sírás, köpködés, fujjogás. Kíváncsi vagyok, az ebéd csúszik-e.
Vendég

Dancsi!

Drukkolok holnap!
Örülök,hogy már jobb az étvágya a Jozsókának.A Noémi vilmoskörtét fog tízóraizni.

Ildi
tfildiko

Dancsi! Ok, várjuk a képeket!

Hát én ebéd után akkor is kiviszem Orsit szánkozni ha esik a ho. Majd lesöpröm róla a havat. Hideg nincs, a kabát vastag nem ázhat át, majd nem maradunk 20-30 percnél többet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szakad a hó, mi sem megyünk most ki, mindig beleesik Pipi szemébe, meg az enyémbe is:-) Igen mi fölsővároson( vagy felső?) lakunk a híd lábánál. Pipi már sokmindent mond, sőt december óta 3 szavas mondatokban is. Próbálgatjuk a mondókákat is , de mindig az első szavát ismételgeti:-) Szemetesbe kidobás nálunk is megy, a múltkor a telefonomat is kidobta nagy buzgalmába, át kell nézni a szemetest állandóan, nehogy kidobáljon értékeket:-)Állandóan takarít, zsepivel szőnyeget, amitől én frászt kapok, mert ugye a papírzsepi szétjön a sok dörzsitől:-)

Gratulálok Orsinak a járáshoz:-) Noéminek meg az önálló üléshez és tényleg ráér még mászni a kisasszony. Dancsinak és Jozsónak is gratula a kereszteléshez és , hogy jól tűrte. Pipi is sírt a végén és utánna rögtön elaludt, még ki sem értünk a templomból. Eszterbébinek is gratula az egyedül felálláshoz:-)))
Krisztaszeged, neked üdv, tényleg jópofik vagytok a képen:-)
Nah megyek, mert hisztérika éppen táncolni akar:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Ildi és Kriszti, én nagyon vártam már, hogy Luci elkezdjen mászni meg egyáltalán, képes legyen a helyváltoztatásra, mert azt gondoltam,akkor majd nekem mennyivel jobb lesz:-)) Na ja, onnantól azt kellett figyelni, hogy hova mászik és mit ér el. Ezzel most nem a kedveteket akarom elvenni, hanem figyelmeztetni arra, hogy már most el kell kezdeni átrendezni a szobát, ahol tartózkodnak. Nálunk a lakásban 3 kerítés van felszerelve, hogy a lépcsőn se fel, se le ne tudjon menni valamint apa szobáját se tudja birtokolni (tele van elektromos készülékkel), szóval Dancsi is jól teszi, hogy már előre készül rá. Szerintem:-)

Ági, elég vacak íze van ezeknek a babatejeknek, nem is csodálom,hogy Kristóf nem akarja inni. Lucinak annak idején az áremelések előtt mi is bevásároltunk 3 doboz babatejet, ment is a kukába az összes. Persze Gabinak is igaza van, hogy ha nem feltétlenül kell, ne itassunk édesített dolgokat a kölkökkel, de sajna ez kikerülhetetlen. Nálunk a víz és a gyümölcslé fogy, tea csak nagyon ritkán és persze reggelire a babatej, feltéve ha lehet kapni.

Dancsi, örülök, hogy Jozsó ismét a régi. Az utazás szempontjából nézd Ágiékat, ők még étterembe is tudnak menni Kristóffal, hátha nektek is szerencsétek lesz, ki kell próbálni. Mi még nem tettük:-))

Luci most a mamánál van, hogy tudjak tanulni, szegény, nagyon el volt szontyolodva az első percben.
H
babamama

Sziasztok!

Karmen, szerintem nagyon helyes és micimacis volt Orsi tortája. Biztos fincsi is volt, ha már bevált recept. Gratula a kiscsajnak az elinduláshoz!

Ildi, édes a Noémi is nagyon, és ügyes!!!

Dancsi, jobbulást kívánok nektek! Képet a keresztelőről!

Seri, gratulálunk a kislányhoz! Gyorsan gyertek haza abból a csúnya kórházból!

Enikő! Ügyesen! Kitartás! A 86-os Bpd szerintem teljesen rendeben van. Edinek 94 volt amikor született (39. hét)

Krisztiszeged, Melinda, nagyon jók a képek.
Én mindig szívesen nézegetek rólatok képeket!!

Ági, Kristóf aranyos nagyon! Igyekszek menni a gombáért, amint tudok! Csak a kocsink sajna most nem jó, babakocsival meg messze vagytok ilyen hidegben! Remélem azért mihamarabb kitalálok valamit...

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Hajni,
étteremben mi is voltunk már - többször is - Jozsóval. És nem is volt gond.

utazni is utaztunk már, Karácsony után Eger mellett voltunk. és Jozsó jól turte az utat, meg az ottlétet is. Inkább attól parázik a férjem, hogy mi van ha lebetegszik. De ez mindig elofordulhat, ugye.
Vendég

Anita,Gabici!

Köszi.Már elkezdtem azon gondolkodni,hogy lehetne biztonságosabbá tenni a lakást.

Hajni!

Sokat kell még tanulnod?

Ildi
tfildiko

Dancsi, egy hirtelen lebetegedő gyereket mindenhol ellátnak, úgyhogy biztos nem történhet komolyabb baj.
Egyébként amikor mi utazunk, mindig felkészülünk minden eshetőségre. Pl. panadol, hányáscsillapító, lázcsillapító, hasmenés elleni gyogyó, stb. Szerintem ha megkérdezed a háziorvosotokat, akkor biztos összeállít a céliránytól függő gyógyszerkészletet Jozsónak is. Emiatt ne mondj le semmiről. (Persze nem Kongóba kell utazni, maradjatok civilizált helyen:-)))

Ildi, van még összesen 4 vizsga és ki is fújt. Utána már csak a szakdoli és az államvizsga marad. Tudom, hogy sokat nyavalygok, de már nagyon frusztrál ez az egész.
Igyekszem majd kevesebbet nyűglődni:-)))
Mit tervezel a biztonság javítása érdekében? Mekkora a lakásotok?
H
babamama

Hajni!

Én is nyűglődnék,emlékszem még a fősulira.Pocsék vizsgázó voltam.Az idegesség miatt elfelejtettem azt is,amit tudtam.
60 négyzetméter a lakásunk,nem valami nagy.Van 3 oszlopunk,amin virág van,ezeket el kell tűntetnem.Kell vennem konnektorvédőket.Azt nem tudom,hogy a számítógép alatti sok vezetékkel,hosszabítóval mi lesz.Ötlet?
Úgy hallom,felébredt a lánykám.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Dancsi! Nem tudom még hol lesz a keresztelő, vagy a Petőfitelepibe, vagy a Jezsuitáknál. De még előtte 2szülinapot kell leszervezni. Meg a szemüvegcserétKép

Kriszti! SZép esküvő lehetettKép. Igaszán tehetnél fel képet a népviseletes esküvőről. VAgy majd mutasd meg!

HAjni! ELpakolásban teljesen egyet értek! Mászással nem lesz könnyebb, de izgibbKép. Onnantól nem ringatni, cipelni kell, hanem folyamatosan résen lenniKép

HAjni! Nyűglődj csak nyugodtanKép. Szorítok, h mihamarabb meglegyen mind. Miből írod a szakdolit?

Nem aKAROm elkiabálni, de 3napja este 8ra mindkét csajszim alszikKép. Ami nagyon tuti, utána Bogi kel 2körül, onnan 2-3óránként, de ez abszolút elvselhető, szal most jól vagyok.

Szép napot, ha lesz időm, írok a kajásba, sőt képeket is szeretnék feltenni.

.:Angi:.
angiszeged

Fildiko.
Nálunk az asztal alatt olyan tartó vana mindenféle drotoknak amit rá lehet erösiteni asztal falára és csak rápakolja az ember azon fut végig,a földön igy nincs semmi.Szupi és nem is látszik. IKEA még a katalogusban is benne van kb 2000ft.

Dancsi, ne aggodj bárhova mész van orvos kössetek biztositást, mi mindig kötünk bárhova megyünk napi 350ft ot jelent. Ausztriába a lekisebb faluba is kijött a doki Bencének 40 fokos láza ráadásul még 1Eu. se fogadott el. Ez igy müködik másutt, jo példa követendö lenne. Jo utat hova utaztok? nem irtad vagy igen?
krisztaszeged

Mindenkinek,

Ha tudtok nyugtassatok meg, kedves barátném most 12 hetes terhes és ikrei lesznek viszont tegnaptol lázas orvosnénije antibiutikumot is felirt neki most aggodunk hogy a piciknek jo lesz e ez vajon????
Valaki hasonlokat élt már át?
krisztaszeged

Most írt Enikő, h még 2 hétig bent akarják tartani a babát, mert kicsi. A vérnyomija jó, de a babát picinek tartják és ezért még 2 hét Violának a benntartózkodás. Ezt jól leírtam....
Pipi nagy nehezen elaludt, végre.

nyúlanyó

Kriszta,
nem utazunk mi most sehová, apa megy a jövo héten síelni.
Mi nem megyünk. Kép Kép

Ildi,
kábel? Passz. Jozsó is rágja, rágná, húzom ki mindig az asztal alól. A TV elé meg odatoltam a járókát! Kép
Vendég

Anita!

Akkor változott a helyzet az Enikőnél.Tegnap még azt mondta,hogy a héten megindítják.Csak legyen minden rendben velük,jó lenne,ha még nőne a baba.

Kriszta!

Kösz a tippet.Meg fogjuk nézni majd valahol.
Én,hála az égnek,nem voltam beteg.Nagyon vigyáztam magamra a terhesség alatt.Az antibiotikumtól én nagyon tartanék,valami más gyógymód kellene.

Dancsi!

Én majd a fotelt tologatom,nincs járókám.

Ildi
tfildiko

Anita,
Pipi ügyes nagyon és persze ez mind a Te érdemed Kép.
Köszi az infót Enikőről. Szegénykém. És Bogi hogy bírhatja "Aja" nélkül?

Kriszta,
a barátnőd godolom szólt a dokinak, hogy várandós. Viszont a láz önmagában nem indokolja antigyogyó szedését.

Angéla,
majd megmuti a képeket, nem akarok untatni senkit vele Kép.

Dancsi,
én is viszek túlélőcsomagot mindig. Lázmérő, csillapító, ilyenek.

Karmen,
mi is voltunk kinn szánkózni, Eszter élvezte nagyon. Faroltam is vele, azt meg főleg Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Krisztaszeged, megnyugodhatsz, en 3x szedtem antibiotikumot terhesen (nem vagyok ra buszke), az elsot 11 hetesen kezdtem tudogyula miatt. A gyereknek nem lett baja, vannak olyan fajtak, amiket lehet szedni.

Hajni, meg 4 vizsga? Azt hittem mar csak az allamvizsga van hatra.

Gabici, ok, raertek, megvar a gomba. Esetleg majd mi elnezhetunk Feletek, mi kimegyunk ilyen idoben is.

Kriszta, en is szivesen megneznem az egyhazi eskuvotokon keszult kepeket.

Nyulanyo, tenyleg nagyon ugyes Pipi! Nalunk is mindenfele kerult mar a szemetbe. Kép

Agi
agi77

Kriszti!

Én is szeretném látni a képeket!!!

Ildi
tfildiko

Lányok, kösz az infókat antibika ügyben.

Dancsi,
a mi apánk is jövö héten utazik el üzleti ügyben kb 1hét,nem lesz itthon és az esti játszás apával elmarad, ez ilyenkor trauma gyerekemnek pedig már 7éves.

Ági, emlékszel mit szedtél milyen antibikát?

Fildiko,
IKEAban nézzétek meg ott tuti hogy van, drótelvezetö kütyü.

Sziasztok megyek oviba onnan könyvtárba a gyerekmmel, Heidi könyvet keresünk az van azt tudom még hajdan gyerekkoromból viszont, Felix nyuszis könyv nincs, Felix a nyul körbeutazta a földet a fiam megvan érte örülve, de magyar o. még nem láttam a kintieket meg nem érti, ha tudtok róla valamit hol lehetne megszerezni irjatok köszi.
krisztaszeged

Az előbb felkelt Pipi, ráadtam a zoknit, a nadrágot. Elkezdett játszani, egyszer csak aja aja és kérte, h vegyem fel. Felvettem és fél perc alatt elaludt a kezembe:-)))

nyúlanyó

Sziasztok!

Nem győzöm olvasni!

Gyerek altatva, hó ellapátolva! Szabadon Kriszti után! Kép

Kriszti: a profilomban és az albumunkban megnézhetsz! Két csemetém van, Flóra(lassan 3 éves, de inkább 10 hónaposnak nézném szellemileg Kép néha) és Bátor(lassan 1 éves).
Nekem is van lakberendezői végzettségem, de még nem tudtam vele mit kezdeni. Ha abbahagyod átadhatnád, vagy vállalkozhatnánk együtt, vagy a túl sok a melő besegítek. Kép Egyébként tanci néni vagyok. Kép
A nagy fiad helyes, és ti is.
Azt a citromos izét én is kipróbálom egyszer.
Sajna, hogy rossz élmény volt a szülés után.

Ildi: Az én férjem is a mol ipartelepen dolgozik.

Ági: nekünk ízlett a banános-csokis. Most az áfonyásat próbáltam, aszalt gyümivel. Nagyon fini.

Melinda: Boldog szülinapot! Nem csak Lotti tud hisztizni, de Flóra is. Egyszer csak készítek róla képet. Borzalmas, hogy milyen képet tud vágni, olyan fájdalmas.

Enikőnek nagy-nagy drukk, hogy ne legyen semmi baj! Remélem Viola növöget még a pocakban egy kicsit. Azért érdeke, mert Flónak 88 volt a Bpd-je és alig volt másfél kiló. Szóval ettől még lehet egy baba 3 kiló simán, ha kicsi a feje. Nem?!

Seri: Gratula a babushoz! Gyorsan kiengednek a kórázból biztos!

Kriszta: Én is látni szeretném az esküvői képeket!

Gabi3
inecsg

Anita!

Biztos,hogy nagyon fáradt volt a lánykád.Édes lehetett!
A Noémi az előbb aludt el.

Kriszta!

Itt Szegeden nincs IKEA,Pestre nem szoktunk menni.Talán kapok majd valahol.Mi a pontos neve?

Ildi
tfildiko

Na megjöttünk a szánkózásból. Tiszta piros volt a kis arca, de nagyon élvezte. Már nem esett nagyon a hó szerencsére.

Kriszti! Én is kiváncsi lennék arra a fotóra!

Ildi! Nálunk a sok kábel maradt a gép mögött. Emiatt szeret bebujni az asztal alá és bekukucskálni.Kép

Kriszta! Én heteket töltöttem kórházban és idövel mint mindenki elkaptam bacikat a vizeletben. Szoval én szedtem többször is antibógyót nem lett semmi baja a babának. Söt az volt a csoda aki 1 hét után neg. pisilt. Amire emlékszek Unasint azt biztos szedtem

Angi! Remélem marad ilyen az alvokájuk!

Enikönek nem kell oxigént kapnia? Mert az nagyon jo ha korábban születik a baba és ha kisebb.

Melinda! Boldog szülinapot!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?