Na, itt vagyok én is... mindig lemaradva...
Hajni, jobbulást neked! Én is így jártam, 2 hétig voltam szarul, aztán elkezdtem antibigyót szedni, csak az segített. Remélem ez már az influenza volt és túl vagyok rajta
Tündi, hát nem tudom, nekem az aranyér terhesség után jött ki, én Reparon-t használtam (kenőcsben, de azt mondják a kúp jobb). Nem tudom terhesen lehet-e használni, keress rá a neten. És tudod, sok rost, meg kevés fűszeres kaja! Nem irigyellek
Ivett jók a képek, bár én már az irodában láttam
Katlina, mindenképpen huzogassátok neki rendesen, mert mi úgy jártunk, hogy dokinéni visszahúzta, rendben volt, aztán csak letapadt megint... ezért vagyok én is bajban. 1-2 nap és már semmit nem fog érezni!
Móni, köszi az infót! De ez a krém gondolom receptes... Ja, mondani akartam már, láttam a képeken Zolcsika focis mezben volt. Elkezdett végül focira járni? Mert szoktunk néha az abonyi focicsapattal kupán talizni
Nekünk programdús hétvégénk lesz. Ma este még edzés, holnap 6-kor kelés, mert 8-ra Karcagon kell lennünk focitornán, este meg a focis szülőknek pótszilveszter
Ja, és kérek drukkokat, apát behívták ahhoz a céghez megbeszélésre, amire november óta vágyik! 10-re ment, nagyon izgulok, hogy sikerüljön neki!