Mennyi idős?2005.09.17 08:37
örülök neki. most már jobban mozoghat?
2005.09.18 22:02
Vadasparkon már gondolkoztunk mi is, csak még nem jutottunk el

Anióta sürübben kiviszem a játszóra mindíg amikor babakocsiba ültetem egyből az első szava nta,nta,/hinta/Persze amikor meg már látja a játszót hangosan örül a gyerekek láttán
2005.09.18 22:15
apának boldog szülinapot
2005.09.20 10:37
2005.10.02 21:19
2005.10.03 11:12
2005.10.06 22:57

Azért remélem a rossz idő beálltával majd csak beindul!
ugyanis beszínezték!
Amúgy menjetek el a Max-Citybe mert nagyon jó!!És itt van közel
Régebben írtunk a Juhászról, hogy kinek mért nem jön be, majd olvass vissza, és eldöntöd, hogy te azért kipróbálod-e! Azt nem tudom, hogy foglalkozik-e természetgyógyászati dolgokkal ill. homeopátiával, mert én annyira nem gerjedek erre a fajta "orvoslásra"/jobban bízom a hagyományosban/így én sose kértem tőle tanácsot ezen a téren!
És te már ezt az új gépen olvasod???

2005.10.07 10:51
) 2005.10.10 10:53
2005.10.10 12:04
2005.10.10 20:51
kicsi a világ
egyébként én vettem neki 1 évesen gyerekbabakocsit (játék), olyant, ami nem dől fel könnyen, és azt imádta tolni, főleg, hogy aztán látta nagyobbaknál is
az nekivaló, és a kevésbé biztos mozgását segíti.
Budakeszire rákérdezek, mert lakik ott ismerős. remélem, nem felejtem el. 2005.10.10 23:39

az fájhatott neki rendesen!De örülök, hogy megmaradt a fogacska szépen a helyén
,tudom én is így vagyok, hogy sokszor azért nem tudok géphez jönni du. mert amíg alvás van addig teszek-veszek!Neked meg ráadásul kettő
Ma is kint kertészkedtem még így tél előtt, bár annyira jó idő van még szerencse, hogy a muskátlik még maradhatnak is! 
)
kint feltétlen a naggyal kell
Bár ő szíve szerint a lakásban is tologatná a nagyot, de a kereke néha sáros, így nem engedem az előszobában sem, le van fékezve, azóta már mondja, hogy nem nem!Tudja a kis majom, hogy azt itt nem szabad
ide megyünk az új részre, mert ott még alíg van forgalom, és az van a legközelebb is nekünk
2005.10.12 12:43
2005.10.17 13:41
,és utána jelentek!
2005.10.19 10:32
2005.10.19 14:46

Én próbálok ellene tenni, mert akárhányszor itt vagyok szinte mindíg keresgélek embereket, de hiába!Arról nem is beszélve, hogy vannak emberek akik másik topikokban igencsak aktívan működnek közre, ugyhogy még időhiányra sem hivatkozhatnának!!!De mindegy ez van, nem szeretnek ide írni, és kész
2005.10.20 05:01
jobbulást kívánok!
sétáltok mostanában is sokat? egyre hűvösebb van, bár ez a gyerkőcöket egyáltalán nem zavarja.
2005.10.20 08:56
Ma is vittünk rajzokat, meg hímes tojást meg a barbit és ott kell hagynom a hátizsákomat is, de úgy néz ki talán működni fog a dolog. Amúgy kislányom van, 3 éves volt májusba és jan végére várjuk a második számú leányzót (??). Azt hiszem írtam is, hogy Piroskával szinte egyszerre kell szüljünk.
Nagyon örültünk neki, de most annyira leálltak vele, pedig úgy nézem csak a hintákat kéne felszerelni. Jó lenne, ha nem kéne bemenni a központba. NO meg az is jó lenne, ha több hinta lenne. De ne legyünk elégedetlenek. 2005.10.21 15:29
Le se lehet szedni róla
Láttuk a házat, és gondoltam is rátok, hogy majd megírom, hogy már kész a lábazata is,hurrrrrá
Előbb-utóbb lesz itt költözés!
Én azt hittem, hogy az teljesen külön 3!De nem is ez a lényeg! Örülök, hogy a lánykád belejön a dolgokba
Mire a mikulás jön már várja, hogy mehessen a csomagért

2005.10.22 19:20
így szereti.
fejleszt, tudja, látja, hogy jórészt fiatalok költöznek a faluba és nem épít új óvodát, nem bővíti a régit (már ez is hülyeség, hogy 3 épület, de 1 intézmény), nincs bölcsi
pedig biztos nem rágják a küszöböt
, ennyi fejlesztés (ipari is!!) csak hoz pénzt a konyhára... és még azon dühöngök, hogy nem építettek járdát a mi domboldalunkra, ha jól láttam, akkor csak az első etap alján van, aztán feljebb már nem láttam. nem túl biztonságos, még akkor is, ha nincs átmenő forgalom, meg vannak lassítók.
2005.10.23 22:09
Bölcsiről nem tudok
Egyébként teljesen igazad van.Mennek azért itt a fejlesztések, színház stb. ovi is igazán lehetne már egy új, hogy ne kelljen az anyukáknak azt mondani, hogy nem vesszük be a gyerekét, mert nincs hely!!!Oldja meg, vigye máshová!Én pl. nem szeretném elvinni majd máshova oviba, ugyhogy remélem mire mi oda jutunk beveszik!
2005.10.25 09:39
(
A játszik pedig fenn a dombtetőn a Tavasz utca folytatásában, a nagy téren van. Nem olyan nagy, de lesz hinta, csúszda, homokozó és ami nagyon fontos, be van már kerítve. Legalább a sok kutya, macska nem piszkít majd a homokozóba. No, meg 3 pad is van és lehet , hogy még fákat is ültetnek, ha jók leszünk.
) 2005.10.25 14:40
(most már jobban van, egy kis láz, meg nátha). valszeg azért voltak ott sokan, mert a 4 lakás közül egyet megint eladnak, mostanában várható a szerződés aláírás, és azt hiszem a maradék kettőre is van jelentkező. és persze, ezerrel dolgoznak, hogy minél előbb készen legyenek, mert már sok a csúszás.
, írjatok mindketten listát (minden szóbajöhető névről) mindennap beszéljetek meg egy-egy variációt innen is, onnan is, a végére csak kettő marad
jobb esetben
2005.10.26 09:06
2005.10.26 10:39
2005.10.26 22:05
akkor vittem haza dolgos apánkat és a háztól lekanyarodva egy anyuka és egy motorozó baba nézett ránk
mi egy fekete seattal voltunk.
), végül 2 keresztnevet kapott
nincs is ötletem arra, mit lehetne még kipróbálni
óvónénik mit mondanak? napközben nincs ilyen probléma? csak reggel, érkezéskor teszi ezt? a testvér születése nem zavarja vajon? (biztosan feltetted magadnak már ezt a kérdést, bocsi)
mindenesetre mind az oviügy, mind pedig a járda felháborító, még gondolkozom, mit lehet tenni
nem adom fel egykönnyen
2005.10.27 11:52
Megígértem, hogy du megyünk a régi kis barátjához Csepelre, mivel dokihoz kell mennem és akkor egyúttal mind a kettőt elintézzük. Sajnos ezt nem lehet minden nap eljátszani.
2005.10.27 21:53

De örülök, hogy volt mit visszaolvasni!
Fiúk, hogy viselték? 
Hátha így több dolog válna valóra.Az aszfaltról én nem is nyilatkozom! Nálunk az utca katasztrófa. Mondjuk állítólag jövőre csinálják. 
Már naon várja a babát, és türelmetlen, de mi ugyebár ismerjük már ezt az érzést
Majd tudósítok, ha lesz fejlemény!
Igazán nem tudom miért csinálja ezt, de valami oka biztos van.Egy gyerek azért semmit sem ok nélkül csinál!Nem viszed át másik oviba?Nem akarlak "vígasztalni" de én arról az oviról hallottam a legrosszabbakat!A Szt. László, meg a másik nemtom milyen utca, a régi trafiknál kellett bemenni, az sokkal jobb azt mondják

Még hátra van a költözés és miegymás! 
Állandóan kint vagyunk. Tudod amíg jó idő van!Aztán lehet Pöttyös Tigrisezni! Bár ahogy hallom itt az árakat.....hát nem occcsó az már biztos! De egyszer-kétszer azért biztos elmegyünk majd!

Szegénykém végre megkapta, de már hetek óta húztuk, mert beteg volt!Úgy sírt, én is majdnem
De aztán megvígasztalódott, kapott a doktornénitől Mildibé nyuszis matricát! Egész du. azzal volt elfoglalva, nagyon tetszett neki!

Most tudtam meg. 2005.11.01 20:48
biztos gondoltad, hogy mi vagyunk, nemde??
2005.11.03 22:23
Általában ha gyalog, vagyis busszal megyek vhova akkor mindíg úgy intézem a dolgokat, hogy ne kelljen kigyalogolni, hanem ezzel a busszal tudjak jönni-menni! Bár sajna ez elég ritkásan jár, de legalább minden napszkban van

2005.11.04 05:54
2005.11.04 13:05
Apa mondja, hogy gyakran 10-15 perc mire a Rynartnál ki tud evickélni a körforgalomból, amikor jön haza. Én is lesek nagyokat, amikor korán reggel megyek a kórházba valamilyen vizsgálatra és a lámpánál is alig lehet kikanyarodni az 1-esre.
2005.11.04 14:45

az jó hely! Én ott nőttem föl
Bár nem Kelenföldön, hanem a Bornemissza térnél.
Csak jövőre indulna az "új" baba projekt, és akkor onnan ugye 9 hónap+ még 3 év! 
Meg most itthon is annyi a teendő a gyereknevelés mellett, hogy este így is hulla fáradtan dőlök ágyba. Ha még dolgoznom is kéne????!!!!Ez így most még elég, sose tudok valahogy unatkozni
háztartásban mindíg van mit tenni-venni
ha nem lenne akkor találnék valamit, mert nem vagyok egy nagyon egyhelyben ülő
2005.11.04 15:30
Sokkal gyosrabban telnek a hetek, mint Zsombival. Mindig azon kapom magamat, hogy Te jó ég, még mi mindent el kell intéznem, lesz-e időm rá! A 24 héttől beilleszkedett fejfekvésbe a kicsi, ráadásul nagyon lent helyezkedik el, ahogy nő úgy fogja nyomni a méhszájat a súly, így esélyem van újra egy 36-38. hét körüli szülésre. Azt megbeszéltük, hogy Karácsonyig nem bújik elő! Rendes kisfiú lesz!
2005.11.05 11:10
2005.11.05 14:59
2005.11.05 21:37
2005.11.05 22:27

de igaz!Akkor már belül is kezd összeállni a kép, ha a konyhát csináljátok
De képzeld ezt el teljes erőbedobással??!!
Na neeee!De azért jó, hogy így meg tudod oldani, kis lightosan
Vagyis ez a Tanka dr.-nő rendelője a Réka most helyettesíti amíg ő is babázik még!
Ha a dokinőhöz kell menned, akkor pedig az időpontkérés áll amit írtam a múltkor.
Azért azt a maradék kettőt még hajtsd ám be rajta! Bár szülésig még min. 2* tuti menned kell

Általában sehol se olcsó, és viszonylag rövid időre vannak. Itt a Pötyi tigris is hasonló!
és persze a kisfiadat is
Nem túl nagy ő sem, így neked is van teendőd
Nagyon boldog is voltam, és jólesett, hogy itt így támogatják, hogy itt élsz és ide szülsz!Mondjuk én úgy tudom, hogy annak jár csak aki min. 2 éve bejelentett Biai lakos, vagy a házastársa legyen bejelentve! 2005.11.10 08:26
Amúgy már 1540 g, meg minden OK, csak a buksiját hordja igen magasan. 2005.11.10 09:33
Elvileg az elkövetkező pár hétben még van helye, hogy a helyes irányt megtalálja. Nagyon nem szeretnék császárt, remélem sikerül elkerülnünk. 2005.11.10 12:08
2005.11.11 11:15
jó egészéget kívánok az egész családnak!
2005.11.11 11:53
Én azt szeretem, hogy nem csupán gyerekmegörzőként funkcionálnak, hanem tényleg fogalalkoznak a gyerekekkel, a nagyobbaknak szuper jó kis fogalkozásokat találnak ki, rengeteget énekelnek, mondókáznak, kirándulnak. Jövő héten pedig egy kis bábszínházi társulat jön hozzájuk. Azt hiszem nem véletlen, hogy Zsombi minden reggel vigyorogva indul oviba.
A homeos bogyeszt én is ki fogom próbálni meg a többi praktikát is. Aztán lesz, ahogy lesz, felkészülök minden eshetőségre. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|