A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Hát Roz még teszteljük a helyeket.:)De olyan helyszínt szeretnénk ahol kicsi a terem,mivel max. 50-en leszünk.Ja és ahová be lehet vinni az italt,mert az úgy nagyon drága ha ők adják.A Vén Diófát néztük először,de oda nem lehet italt bevinni.Esélyes még a Csepegi és a Kalmár csárda.

KépKép
KépKép
sbea

Lina tényleg nagyon jók lettek ezek a képek a kis Egerszegiről:D

KépKép
KépKép
sbea

syg

Szerinetd mi ilyen szörnyetegek vagyunk? Mindent amit teszünk az a babának rossz, és véletlenül se csinálunk olyat ami jó?! Sajnálom ha igy gondolod. Hozzá teszem van sok minden amit nem úgy csinálnánk mindent amit a vezetőség előír de mi kicsik vagyunk ahhoz ezekbe beleszólhassunk. De biztosítahatlak a lehetőségekkel amik a rendelkezőségünkre állnak, csak azt nézzük mi a legjobb a babáknak. Ha ugyan lessz még ember aki fog ott dolgozni. És aki ott van nem a pénz miatt dolgozik ott hanem mert szeretia mit. Csinál. Most is leépítések várhatóak, Meg még valószínű a pénzünk is kevesebb lesz. Egy csomó pótlélotel veszenek. Vagyis kevessebb pénzért többet dolgozunk. Na nem sajnáltatni akarom magunkat de sajna ez is közre játszik a munkamorálba.
borsika33

Sziasztok!

Két nap alatt rengeteg minden történt itt.

Lina
naon fainan úszik Lili,jók a képek.Nem tom mire jutottatok Cukival,jössz e szerdán,de az tutti hogy én összeszedtem egy zsák olyan rucit amit nem használok már,ha esetleg kellene a csajszinak,naon szívesen adaadom.Sőt,én a cipősdobozos ajándéknak is megtaláltam a helyét,elvinnéd a kislányának Karácsonyra?Egy kis ezt -azt teszek bele.Mikor jönnél?Anna meg böliben,bármikor jó.

Ser
arra a táncira én is kíváncsi lennék.

Olvastam hogy a narancsot meg a mandarint allergizálónak írtátok.Miért az?Szerintem naon fontos C vitamin tartalma van,meg Annának én is adtam,sőt a gyerekorvosunk tanácsolta hogy fél évesen nyugodtan adhatok neki már egy -két kanállal.Pedig a doki nem mai darab.

Sbea
ari Lilla a kocsi csomagtartójában,tetszik.

Hirtelen nem is jut eszembe mit is akartam még,majd írok ha elkap az ihlet.

ja,a női oldal az jó,tetszik.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Elfelejtettem
Aki szereti a szép természeti képeket annak ajánlom ezt az oldalt.Gyönyörű dolgok vannak benne.
www.matebence.hu

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Helló!

Bea,
nagyon csini Lilla, milyen hosszú lett a haja!
Gerébi? Gratulálok én is!!!

Hajny,
sztem pont azért javasolta, mert nem mai "darab". A citrusfélék elég erős allergének.

Borsika,
sosem mondtam, h szörnyetegek vagyok! Bár hozzáteszem, h találkoztam olyannal, aki nagyon tenyérbemászó volt. Azt is tudom, h nagyon sokminden nem rajtatok múlik, hanem a vezetőségen és bizonyos mértékig kötve van a kezetek. De azért azt nem kell tagadni, h lehetne ezt jobban is csinálni. Persze vannak olyanok, akik valóban szívből csinálják, azt észre is lehet venni. Nemismerlek Téged, de már sokat elmond rólad az, h itt vagy közöttünk, tehát nem mindegy Neked, h mit gondolunk, mik lennének az elképzeléseink az osztályoddal kapcsolatban. De most komolyan. Azt a vezető mondja, h fekete teát kell adni a babáknak? "Kikapnátok", ha vizet kapnának? Oké, tegyétek bele a cukrot, ha arra utasítanak, de legalább ne a legsz.rabb fekete teát! Tudom, tudom, nincs másra pénz. De miért nem jó a sima víz? Leona 1,5 éves és még sosem adtam neki fekete teát. Azt hiszem, nem vagyok vele egyedül!
Nyilván csináltok olyat is, ami jó. Bár hirtelen nem tudom, h egy egészséges babával mit tud csinálni egy idegen, sztem neki az anyjára van csupán szüksége. Ha bármi probléma felmerül, az persze már más dolog. Akkor van (főleg) Rátok szükség.
Én sem azért csinálom, amit csinálok, mert jól megfizetnek érte és lehet, h pont az én státuszomat fogják pl. megszüntetni. De ez nem tartozik a betegeimre. Az sem, h kevesebb embernek kell majd uannyi beteget ellátni a leépítések miatt. A mi pótlékainkat évekkel ezelőtt elvették már.

Nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, amit írni akarok. Sok kérdésem van, sokszor kérdezem, h miért nem mennek itt jobban a dolgok. Tudom, h közöttetek is vannak, akik érzik, h máshogy, jobban is lehetne csinálni, de mint írtad is, nincs hatalmatok hozzá. De azért van, amit meg lehetne csinálni és ez az, amit nem értek, hogy legalább azokat miért nem? Azt írod, h azért csináljátok, mert szeretitek. Hát persze! Pont ez az! Én is úgy gondolom, hogy sokkal szebb dolog újszülöttekkel dolgozni, mint mondjuk az ápolásin...És akkor miért nem lehet egy kicsit mosolyogni? Miésrt nem lehet kedvesebb lenni? Miért mindent nekünk kell kérdezni, kérni, könyörögni? Nincs ezzel az osztállyal semmi baj, kit érdekel, h messze van a wc és nincs benne világítás? Nem ez a fontos, hanem az, hogy az én gyerekemmel hadd történjen az, amit én szeretnék. Ehhez kellene segítséget nyújtani és nem pl. hülyének nézni azért, mert nem akarok neki az anyatejen kívül semmit adni és vele akarok maradni azonnal szülés utántól, éjszaka és mindig. (Nem Rólad írtam, hanem az általános szemléletről.)

Ha olvastad, amit Thyminek írtam nemrég, mindezektől függetlenül itt fogom szülni a többi gyerekemet is, Tehát nem olyan rossz ez itt, csak hát ha lehetne ezt jobban is csinálni, akkor miért ne?

Kép
sygnum

Potyka, újraírom ma du, ígérem, most elviszem kicsilányt a Mamájához, elintézek ezt-azt és írok,és el is mentem :wink: :D .

Bea, de jó, tegnap kérdeztem Syget, h mi van Veletek! Gratulálok én is! Lillakirálylány pedig óriásit nőtt!!!!

Hajny, B. a dokitok? Sajna az allergia-bár nem mai betegség-csak az utóbbi 1-2évtizedben került előtérbe.

Lina, de ügyes a kis úszóbajnok!

Kép
seriff

Bea,
DE Jó hogy jöttél! :D Lilla szép magas kislány lesz! :wink: :)
Én nem is tudtam hogy nem vagyTok összeházasodva.... :) óriási Gratuláció!! :)

Syg,
Dani 4 éves lesz és még én sem adtam neki soha fekete teát.
Én csak egy dolgot szeretnék hozzáfüzni...mi (sajnos) voltunk a szolnok korházban is...
Lehet hogy csak pillanatnyi volt... de ott teljesen más volt a hangulat. Minden nővér (csecsemős) akivel találkoztam halálosan (hülye szó :lol: ) kedves volt, nyugodt és maximálisan segítőkész.Lehet hogy ott kevesebb baba jut egy nővérre vagy emberibb a vezetőség stb... nem tudom. :roll:
Lehet hogy én pont "rosszkor" szültem és pünkösdkor senki nem szívesen dolgozik, de azon a hétvégén a csecsemősök nagyrésze (sajnos) baromi undok volt és lekezelő. :cry: Arról nem is beszélve hogy ugye egyszer el is tünt a Boti. :shock: :shock: :cry: :cry: :evil:
Aztán kedd reggeltől azért jobb volt a helyzet. :)

KépKép
KépKép
nana09

Syg
van, egy lehet hülye, kérdésem.... :roll:
Botond az egész napját szinte a kezembe tölti...probálom én lerakni, lekekszem mellé a földre stb, de 1-2 perc után már szenved, vergödik.. :(
Sajnos én nem nagyon bírom hagyni hogy sírjon, ezért inkább felveszem.
Viszont mindenki azt mondja hagynom kellene a földön sírni, mert így nem fog a mozgása fejlődni... ezt értem is... na de hogy????

KépKép
KépKép
nana09

Az előbb félbe kellet hagynom.

Borsika,
azt még hozzáfűzném, h én semmi pénzért nem lennék ápolónő! Minden tiszteletem az ápolónőké, sztem igenis nekik van a legnehezebb dolguk az eü-ben. Bár osztály és osztály között is vannak különbségek, nem mindegy, h ITO vagy újszülött.

Lina,
nagyon-nagyon tetszenek az úszós képek!!
Igaz, h csak a kiütés megjelenése előtt 2 nappal fertőz, de nem lehet tudni, h mikor jelenik meg az első kiütés - ha megjelenik. Sztem azért ha gyerek vagy várandós közelébe terveztek menni, szólj, h lehet...

Leves: amit már megírt Roz és Seriff. Mert alig van tápértéke, tele lesz vele a pocija és nem fog az értékesebb kajcsiból enni. Ráadásul gyorsan megéhezik utána, akkor meg -mert ugye ebéd után vagyunk- hajlamosabbak vagyunk vmi nasifélét adni neki. És ez sztem nem jó. Ha jól tudom, a bölcsikben se nagyon szabad pont emiatt levest adni a gyerekeknek.

Nana,
pont erről beszélek! A kedvességről és a segítőkészségről. Hiszen ezért dolgozunk az eü-ben! legalábbis ezért kellene (nem mondom ám, h nálunk minden nagyon jól megy. Ááááá, ellenkezőleg. De én minden tőlem telhetőt megteszek, h a betegeim elégedettek legyenek, hiszen szolgáltatást nyújtunk, amiért tulajdonképpen fizet a páciens, még ha nem közvetlenül is.)
Teát majd iszik, ha felnő. Dehogyis adok én neki koffeint, még csak az kéne!

Rosszul érintett engem ez a hirtelen hideg. Nincs kedvem kimenni. Legalább a hó esne. Remélem, Karácsonykor azért lesz és ki tudjuk majd próbálni az új szánkót!

Kép
sygnum

Nana,
hmmm...a "legjobb" embert kérdezted :o Én is felvenném :roll: :wink: Sztem semmi értelme annak, h sírjon. Ha rosszul érzi magát letéve, akkor ugyan miért mozogna? Nem fogja semmi motiválni, ha egyszer arra vágyik, h Te felvedd!
Régebben ajánlottam már többször azt másoknak, h ülj le egy fotelbe és fektesd magadra Botit. Szépen lassan csússz lejjebb, h ő egyre inkább hasaljon rajtad. Ha tudsz, tegyél vmit a fejed mögé, ami érdekes lehet. Így tulajdonképpen hason fekszik, edzi a hátá, ráadásul nem is olyan stabil, mint a lapos földön, tehát még nehezebb is, mégis ott vagy, olyan érzése van, h vele vagy, nem hagytad magára. Eddig ez még mindig bejött, volt h 2-3 nap alatt megszokta a hasonfekvést a lurkó és elkezdett forogni. Talán Bepa Benijénél is bejött, ha jól emlékszem.
Na meg uezt esetleg ha a hátadra fekszel, őt meg a lábszáradra hasaltatod, így repülőzni, hintázni...Vagy van nagylabdád, ha jól emlékszem. Hasaltasd rá és gurítsd ide-oda. Lehet, h Anitának nem fog tetszeni, ha otthon is tornáztok, de én ezzel nem értek teljesen egyet. Nagyon jó a Dévény módszer, de azért nem csak az van.
Remélem, nálatok is működni fog!!!

Kép
sygnum

Még egy kérdés:
Hol van a Baptista imaház, Szent-György A. utca 23. ???????????????????????????????????

Aki tudja LÉGYSZI :)

KépKép
KépKép
nana09

Ja, még annyit Nana,
h sztem mindig a gyerek helyébe kell képzelni magunkat. Ha én azt szeretném, h a férjem átöleljen, ő meg azt mondja, most ülj le, nem ölellek át, akkor frusztrált leszek és nem motivált. Uígy érezhet a gyerek is. Nem fog mozogni, mert nem érzi jól magát a bőrében, inkább sír, amitől mégjobban elfárad, mégkevésbé akar majd mozogni stb, stb. Nekem ez a véleményem.

Kép
sygnum

SYG
EZEK TÖK JÓ ÖTLETEK!!! Bocsi én nem olvastam hogy már írtad, fotelest máris kiprobálom! :)
A lábamon repülőzést rengeteget csináljuk.... az jó móka!!! :lol:

Még egyszer Köszi!

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
kb 1 éve írtam, amikor még a mi picijeink tartottak itt, nem csoda, ha nem emlékszel rá :)
Nem a Pajzs patika mellett van ez az imaház? Ha továbbmész a Holland falu felé, ott van vmi olyasmi.

Kép
sygnum

Igen Syg, én is ezt nem értem.... hogy ugye mindig a motivációt mondják, de a síró Botit aki vergödik ide-oda dobálva magát semmi nem motiválja, csak arra vágyik hogy felvegyem.
Nem fejlődik a mozgása sem jobban, hisz csak megfeszitve magát sír, sőt olyankor képes a "legrosszabb" testtartásokat felvenni, mint pl. a "repülőzés" :(

KépKép
KépKép
nana09

tényleg ennyire hülye lennék... :oops: :roll: hát lehet...
kb. minden másnap elmegyek előtte... :shock:

KépKép
KépKép
nana09

Seriff - Jajj, úgy sajnálom, hogy duplán fáradsz miattam! :oops: Nem tudom hova a túróba lehetett az az üzenet?! :roll: Ha megírod, nehogy kitöröld amíg vissza nem jelzek, hogy megvan! :lol:

Kép
potykamanó

Sziasztok!
Kicsit megint elvesztem, de nagyon lekötnek a dolgaim.
Voltunk kórházban is nemrég, de erről inkább nem is mondanék semmit....

A lányok nálunk jól vannak, ezerrel várják a Jézuskát, meg az ünnepeket.
Mi még egy nadrágban járunk, bár már ez is csak napok kérdése...
Borsika nemsokára találkozunk!!!

Megint nem tudok maradni mert megy a vita a lányok között.

Sok pusszz mindenkinek!

Kép

Kép
samchee

Sygnum - Látom rendesen fel tudod húzni magad az igazság hevében. Persze, az ember amikor bent van a korházban, egy kiszolgáltatott helyzetben éppen azt a minimumot ne várhassa el, hogy legalább kedvesek legyenek vele?! Pedig nagyon úgy néz ki, hogy ez ma minden területen érvényesül. Úgy látszik sajnos ez lesz a jellemző magyar mentalitás. De ez szerintem valahol egészen fentről ered, ahol a törvények születnek és azoktól akik lassan ellehetetlenítik ezt az országot, mert újra és újra meglopnak minket, aztán megint tőlünk veszik el, hogy korrigálni tudják a hiányosságaikat.
A kereskedelemben is legtöbb helyen már arra nem képesek, hogy köszönjenek ha bemegy az ember, a segítségnyújtásról nem is beszélve, holott azért vannak ott! De én már jártam úgy, hogy kérdeztem valamit egy nagyáruházban és az volt a válasz, hogy ő most nem ér rá keressek másik eladót, és közben láthatóan semmi fontosat nem csinált. Vagy ha van olyan üzlet ahol mosolyog valaki, az biztos a tulaj! Hogy mi az oka? A fene sem tudja!
Biztos, hogy egy korházban a vezetőségnek kellene megkövetelnie, hogy más legyen a hozzáállás. Nincs motiváció, mert kevés pénzt kapnak? Utálnak dolgozni azért a kis pénzért? Mosolyogni meg aztán minek? Attól több lesz a fizetés?! Biztos, hogy sok ember van aki utálja amit csinál, és még jobban utálja, azért mert úgy érzi, hogy nincs is eléggé megfizetve. De akkor minek van ott ahol éppen van? Ma, amikor már munkahelyet sem könnyű találni, mégsem képesek becsülni?! Ezt én sosem értettem meg.
Dolgoztam kereskedelemben is több évig, egészségügyben is hat évig, és nem sok mindenre volt elég a fizetésem, de számomra öröm volt amikor láttam hogy hálás a néni, mert kedves voltam hozzá és segítettem neki valamiben. Sajnos Syg, nem mindenkit boldogít az, hogy tehet valamit egy másik emberért, és ez szerintem is nagyon szomorú!!! Mert ha már segíteni sem vagyunk hajlandóak másokon, hova jut így a világ?!

Borsika – szerintem Sygnum végig nem Rólad beszélt csak Neked mondta, de az nem ugyanaz, szóval nem kell magadra venni. Hiszen Te itt jössz és segítesz nekünk az infóiddal, ami már eleve figyelemre méltó és kivételes embert mutat meg számunkra, hiszen egyéb mással is tölthetnéd az idődet minthogy velünk törődj!!! Te mégis jössz, és segítesz! És köszönjük!
Hogy sikerült az angol?

Kép
potykamanó

...ja meg a másik, azt végképp nem értem, hogy Nana is és mások is írják, hogy Szolnokon kedvesek tudnak lenni? Itt meg nem? Ott sem keresnek jobban szerintem. Talán csak emberségesebb felfogású emberek dolgoznak?!

Én azért reménykedem, hogy majd tudnak mosolyogni ha bent leszek, és válaszolnak ha mosolyogva kérdezek valamit, és segítenek majd ha rászorulok a segítségre. Remélem nem vesznek ki teljesen közülünk a hasonló gondolkodásúak mint én, mint Syg, mint Borsika és stb.....remélem elég hosszú a sor.

Kép
potykamanó

Potyka, 2 perccel ezelőtt elküldtem, és el is mentettem, várom, h visszajelezz!! :wink:

Kép
seriff

Hajny,
Cukkerrel még nem beszéltünk. Közben nekem annyi van, hogy vinnem kell kedvenc férjem autóját szervízbe, meg megcsináltatni a lepadkázott gumiját. Szóval reggel 8 körül jön hozzánk a szipus, aztán szerintem 9 körül elindulunk, és beszaladok a ruhákért. Nagyon köszi, hogy a picilányra is gondoltál. A pontokat viszont lehet, hogy tényleg otthagynám, mert így már elég necces lenne még DM-be is menni.

Sam,
de jó, hogy jelentkeztél. Sokszor jutsz eszembe, hogy mi lehet veled.

Bea,
milyen nagy lány lett Lilla!!! Jó rólatok is hallani. Bár én pár hete láttam egy alvó Lilla babát, meg egy Zsolti apukát ám!!!:)

Seriff, Syg,
lehet, hogy megint hülye aggodalmaskodó kérdésem lesz: valahogy azt érzem, hogy Lilinek nagyon lassan nőnek a csontjai. Nem tudom jól megfogalmazni, de a lassan egy hónapja sarkát kidugó foga talán mára nagyítóval már látszik, ami öt hónapja jött, az is olyan 3-4 mm maximum, és mindezek mellé az összes kortársa lehagyja már növésben. Lassan az a kislány is, aki tényleg pici volt pár hónapja hozzá képest. 7 hónapja a 74-es ruhákat hordjuk. OK gazdaságos, de jól van ez így? Létezik egyátalán ilyen? Tényleg nem értek hozzá, meg találgatni sem akarok, csak úgy feltűnt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

csináltunk mézes puszedlit Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, Te hihetetlen tehetséges vagy!!!!

Lina, sztem normális, Hanna is egy csomó 74-es ruhát hord, meg pár 80-t. Sztem ne aggódj, inkább aza fura, h 5hónaposan is 74-es ruha kellett, nem az, h 12-n az kell, ugyanis 72-74 cm az átlag 1éves magasság! A fogai miatt se, tényleg! Adod a D vitamint?És nem vagy hülye aggodalmaskodó!!!

Kép
seriff

Sziasztok!

Lina
holnap várlak titeket,a csomagok készen vannak.
A növés miatt szerintem sem kell aggódni,egy bizonyos idő után lelassul a növés,pár hónapos korig rohamosan nőnek,majd változik ez.

Roz
isteniek a sütijeid,mint mindig.Naon guszta.Nincs kedved cukrásznak lenni?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff - :lol: meg van az üzeneted, köszönöm. Mostott landolt ahol kellett. Kinyomtattam, megyek is olvasni.

Kép
potykamanó

Potyka,
egyetértek veled, mindenhol ezzel a nemtörődömséggel találkozik az ember. Csak valóban a kiszolgáltatottság miatt és mert a kórházban sokkal jobban rá van szorulva mindenki a segítségre és normális bánásmódra, érzékenyebben érintenek ezek a dolgok sztem mindenkit.
Persze, h nem Borsikára gondoltam személy szerint, de ezt írtam is.
Hajjajajj, de még hogy fel tudom húzni magam! Tűzokádó sárkány vagyok olyankor a foguk is későn ill. lassan jön. Doki mit mond?

Kép
sygnum

Most meg mi történt? Ezt nem így írtam. A vége eltűnt az üzimnek.
Ill. az utolsó sora megmaradt.

Roz,
hihetetlen vagy!

Lina,
én is a D-vit-ra és a Ca-ra gondoltam.
Meg arra, hogy ha valóban tejallergiája van, akkor az is közrejátszhatott abban, h nem nőtt.
Vannak ilyen homeopátiás alkatok is, több szernél is olvastam már, hogy lassan nőnek, későn ill. lassan jön a foguk.

Kép
sygnum

Sikerült az ANGOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SYG
persze nagyon sok mindenben igazad van és én részemről le is zárom a vitát, vagyis eszme cserét. Én nme vettem magamra a dolgokat, az én lelekismertem tiszta. Az biztos van még min javítani.Remélem sokatokkal találkozok majd de szóljatok ha meg ismertek!
borsika33

Ja és merjetek kérdezni!!!!!!!!!!! Higgyétek el fogunk segíteni!!!!!
borsika33

Syg,
D vitamint kap Lili, a doki azt mondta, hogy ne is hagyjuk abba egy évesen, majd max. tavasszal-nyáron. Kálciumot kúraszerűen kap, de nem állandóan. Olyan kéthavonta egy 10 db-os dobozt megiszik.
Mi az a homeopátiás alkat? Valami tipológia, hogy kire milyen szer hat jobban?
Tényleg, ismered azt az allergiavizsgálatot, ahol az egyik kézbe kell fogni valami fémrudat, és a másik kéz körömágyából mutatják ki az allergiát. Nekem anno csináltak, semmi különöset nem mutatott ki, vagyis csak azt, amit tudtam is. Gondoltam elviszem ilyenre Lilit, ennél ha jól gondolom nem kell megterhelni tejjel a szervezetét, szurkálni..., nem tudom mennyire megbízható eredményt ad, de legalább tájékozódás kedvéért. Ha ez is kileng a tejre, akkor tényleg lehet benne valami. Azért érdekelne, hogy tényleg mi van... nem is a kajcsi miatt, mert azt be tudjuk tartani, csak hogy tudjam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Van termés, látom.
Borsika, csak már végre találkozhatnék veled... :lol: :?
Majd én kérdezek bátran, csak már tartsak végre ott. :lol:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Sygnum - Tűzokádó sárkány? :lol: Persze, olvastam, hogy írtad, hogy nem Borsikára gondolsz személy szerint, csak láttam oldalaról oldalra haladva a témán, Ő meg már teljesen magára kezdi venni, és már Ő kezd védekezni, persze éppen azért mert ott dolgozik, de mások helyett nem neki kell mentegetőznie, csak azt szerettem volna nyomtékosítani benne, így kissé beleszólva a kettőtök vitájába. Bocsi érte. Akartam is írni ezt, de aztán hirtelen mennem kellett.
Csütörtökön megyek a kontroll UH-ra és vérvételre a korházba és majd utána keresem meg a dokibácsit, remélem nem lesz nagyon elfoglalt és lesz rám ideje. Izgulok egy kicsit, már nagyon várom, hogy mehessek, két napja sűrűn fáj a hasam, hasogat, erősen szurkál, leginkább a jobb oldalon, de tegnap pl. középen görcsölt be úgy hogy percekig nem bírtam megmozdulni. Hogy mi a túró lehet ez nem tudom, de ijesztő volt. Igaz előtte két órát ültünk a háziorvosnál, mert nem rendelt előző hét végén és millióan voltak. Így tőle csak a hurutos köhögésemre és a vele járó nehézlégzésre kérdeztem rá, amire Ventolin inhalációs aeroszolt írt fel, aztán végeztünk is. de ez volt a "bemutatkozás" mert most jöttem át hozzá, eddig vidéken volt a háziorvosom.

Székrekedésre szedhet valamit aki terhes? Akkora a hasam, és egyáltalán nem jön ki annyi, mint amennyi bemegy. Nincs ez így jól.
Nem tudtok rá valami gyógybogyót vagy gyógyteát amit kismamiknak is lehet?

Roz - kitolsz velem! Akármikor jövök, mindig éhes leszek Tőled! Illetve attól amit itt nap mint nap elénk társz! :lol: Ez a mostani is nagyon ínycsiklandozó! Nincs meg a gépen a recept véletlen? bár a kalácsot is kinyomtattam, de még nem sütöttem meg! :oops:

Délután másik gépről neteztem és akkor láttam hogy mindenkinek klassz mércéi vannak alul, az én gépem meg ebből mit sem jelenít meg. De gáz! Ez bosszant most. Nem tudom miért van?!

Jó éjt Mindenkinek![/b]

Kép
potykamanó

Potyka! Ha görcsölsz, tudod, Magne B6. Akár 3x2is lehet. Eldöntötted a dokit?

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Hajny Annácskád hová és mióta jár bölibe?Hogy viseli/-te?Lilla most kezdte,de szegény olyan sokat beteges,hogy nem volt ideje beszokni.:(

Syg igen,jó hosszú már a haja és annyira kunkorodik,hogy szinte kezelhetetlen.A csatot is csak különféle cselekkel tudom a hajába rakni,és addig tart csak míg észre nem veszi,hogy ott van.Pedig nyáron még szerette.Többször is összefogtam a haját hajgumival,de egyszer túl szorosra sikerült,azóta fekete listára keerült a dolog.:)

Ser nagyon szépek vagytok ezen a képen Hannával.Új frizura?Ki van szárítva a hajad?Nagyon jól áll.Hannácskának is hogy megnőtt a haja.Neki meg alul kunkorodik?:)

Nana még nem vagyunk.Már ki volt tűzve az időpont egyszer,de Lilla gyorsabb volt:DNembaj így is jó.Legalább a koszorúslánykám már megvan.:D

Lina sztem se aggódj a növés miatt.Bár bagoly mondja verébnek...
Én meg állandóan amiatt aggódok,hogy túl magas.Mi most vagyunk 19 hósan kb.92cm. :shock:
A bölcsis csoporttársai akik 2,5-3 évesek,mind majd egy fejjel alacsonyabbak. :?

Sam jó hallani rólatok.Mikor szülsz?

Roz hogy csinálod????:)Nekem se időm se türelmem ilyen finomságokhoz.:(Ezek írtó jól néznek ki.

Borsika gratula az angolhoz! :D

Potyka az én gépemen csak a te mércéd honlapcíme látszik.A többiekét látom.

Na jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
sbea

Megint egy segítségkérő kérés:

Tudtok olyanról hogy hol tudnék törölközőt hímeztetni???

Potyka,
Én reggel narancslével kezdtem (frissen lenne a legjobb) aztán tejeskávé.... mindig bevállt :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Sam,
de jó, h írtál!

Potyka,
szilvalekvár, aszalt szilva, sok folydék és majd nézek vmi homeopátiásat is.
Nekem is voltak ilyen szúrogatások, aztán keményedések is. Alakulnak a "dolgok"(méh, szalagok...), valószínűleg ezért van. Én is szedtem magnéziumot, de van a magne b6-nál jobb is szerintem. Abban elég kevés magnézium van.

Bea,
Leona mostanában megtűri a ketyeréket a hajában, sőt, ő kéri, hozza, h tegyem bele.

Borsika,
gratulálok a vizsgához!
Igen, jobb, ha lezárjuk, mert "kettesben" úgysem tudunk semmit tenni. Amúgyis azt hiszem, h lényegében egyetértünk, mármint abban, h a babáknak és az anyáknak mi lenne a legjobb. Csak hát jön a "de"...

Nana,
ebben nem tudok segíteni.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Lina

Én is összekészítettem a rucikat holnapra.

Nana

Alföldben talán. Én is szeretnék Bencének.

Jó éjt

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok :)

nana
az alföldi alatt ahol bélyegzőket is készitenek lent sarokban főzelék faló mellett képet is vasalnak bármit amit beviszel rá vasalnak gyerek fénykép ..... pólóra.....

bea
hasonló helyekre gondoltam én is hoyg irok neked a csepeginek klassz a külön teme azt hiszem 80 fős a terem egyszer egy ismi 50 .szüliapján voltunk ott zárható teljessen külön áll :) juj de izgi lehet készülödni :) ma valószinű meg lesz scepp :)
tegnap már volt a csaj a pénzért mára igérte
sütikézésben segitenek a törpék :D bár nem midnig jó irányban :) tegnap töki pl a mosogatóba horda az asztalról a mosatlan uzsis cucokat igy 1 pohár és 2 tányér látta kárát :D :? mert csak bodta de nem nézte hoyg hova ... :roll:

borsika
milyen fokú angolra jártál ? gratulálok hoyg sikerült :)

hajny
nem is tudom nem hiszem hoyg lennék cukrász mert ott rakásra csinálják a sütit én meg ugyszertem csinálni hoyg mindneből egy kicsit :D bár ezt most gyártható mert olyan sikere volt hoyg már csak egy pár darab van :wink:

potyka
énis szilvát mondanám :) most lehet hoyg hülyén hangzik de én mindig rengeteget teszek el bár általában ez szilvás gombinak fogy el .... tavaly mikor elfogyott vettem kecskeméti bébiétel szilva deszertet és olyan jól bevált hogy azóta is van itthon mindig 1 üveggel :D mert ezt gyerköcök is megeszik :wink: szóval szilva mindne minőségben az tuti hogy hat :)recit bemásolom :)

köszönöm mindenkinek dicséretet :) ez szerintem bárki meg tudná csinálni nagyon egyszerű és kb egy 3/4 óra alatt kész volt :) előző este kelett a mézes tséztát begyurni.

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok
Huuuuuu Rengeteget írtatok! Hébe hóba tudtam csak beleolvasni, rengeteg a dolgom és közben GYop is próbálta kikapcsolni a gépet egy csomószor.

Pille
Gratulálok a díjhoz!

Roz
Még mindig nagyon ügyi vagy!

Narancsot mandarint bátran adhatsz sztem (nem emlékszem már h ki kérdezte)bocsi

Ennn
Üdv itt! Én is csnetes vagyok! Gyopika clostis baba :wink: Sztem te most abba a topicba írsz aminek én már a babás párjába :wink: . Majd megleslek ha eljutok odáig....

Hú nem is tudom mit akartam még írni :oops:

Rólunk:
Gyop lemászik egyedül a franciaágyról majdnem 1 hete és képzeljétek megint negatív a pisink és steril a tenyésztés!!!!!

Majd megpróbálok még jönni.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Bea, ki volt szárítva, tartott vagy 2 napig-amíg meg nem mostam :lol: . Jézusom, milyen magas Lilla :D !!!! Hú, nagyon édes lesz koszorúslányként!

Syg, hogy a tűzokádó sárkányoknak később jönne a foga??? :lol: :lol: :lol: Hanna tiszta nátha lett tegnap reggelre, de szerencsére ma éjjel már csak 2 x ébredt, nem pedig 40-50 percenként, mint előző két éjjel :shock: Remélem ne adta át Leonának!!!

Kép
seriff

Pille, megint nem válaszoltunk, sztem el kezdhetsz sütni, és elteheted a tojásosakat is karácsonyig-mi is már megsütöttük a mézest a múlt héten Syggel és Leonával, igaz a fele már el is fogyott :lol: ...

hymi, jó, h - a pisi, és milyen kis ügyi Gyopár!

Kép
seriff

Roz,
lehet, h könnyű megcsinálni...de mi hozzá se fogunk :oops:

Thymi,
gratulálok a lemászáshoz és örülök, h minden rendben a pisivel!

Seriff,
nem értem a tűzokádó sárkányt és a fogat :shock: A sárkány én vagyok, a foga meg Lilinek jön lassan.
Leona is tüsszögött most reggel és trutyi is jött az orrából, remélem sikerül még az elején elcsípni és ennyiben is marad.
Elugrok ma dokihoz a "púpommal", nem tudom, visszaérek-e, mire mentek boltba. Leona itthon marad apával.

Kép
sygnum

Köszönöm Roz
Igen ott vasaltattam már pólóra én is, vigyorgó Dani képet a Papa XXXXXXXL-es pólójára. :lol: , de nekem most olyan kellene ahol hímeznek.

:?: :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
nana09

Lina,
Neked meg elfelejtettem válaszolni. Azok az anyagok, amikből a homeopátiás szereket csinálják, töményen, egészséges emberben okoznak a szerre jellemző tüneteket. Amelyik szer tüneti képére legjobban hasonlítanak a tüneteid (testi, lelki, kedvenc ételtől az alvási pózig sokminden beletartozik), az az alkati szered. Persze ez lehet több szer is.
A másik, a tüneti kezelés, amikor pl. fáj a torkod és arra kell szer.

Nem ismerem azt a szűrést, amit írtál, én szkeptikus lennék vele, bár egy próbát lehet, h megér, tényleg nem kell semmivel terhelni a gyereket. Ez meg ugye egy szülőnek nagyon fontos. Aztán vagy lesz eredménye, vagy nem.

Kép
sygnum

Kérdés:
Ti 9 hónapos csöppségnek milyen plussz folyadékot adtok? Úgy néz ki, hogy Petrus nem akar cicizni a kajcsik után, és semmit nem akar inni. A cumisüveget, a csörös poharat mindent elutasít. De nagyon a cumisüveget nem is akarom erőltetni, mert Ádám is akkor rögtön kéri (pedig neki sosem volt).
A túróval és a joghurtal ti is várnátok 1 éves koráig? Viszont így olyan kevés dolog van amit tudok neki adni.
Ádámmal ezek a dolgok olyan régen voltak, illetve ő teljesen más volt.

Syg, és aki esetleg ismeri,
Mi a véleményed a Sedatif PC-ről? Napi 4 adható? Érdemes kipróbálni?

Kép

Kép
nyhk

nana
ott törölközöbe himeznek, általában nevet láttam még csak de meg kell kérdezni hoyg mást is himeznek e . De most főtéren is vannak névvel himzett törölközök .

Kép

Kép

Kép
roz23

lina
ez vizsgálat nem ez mágneses rezonancia vagy mi a szösz ? erre én is kíváncsi lennék de ugy hallottam elég drága ha elmemtek elmodanén mi volt menniy volt és kb mennyi ideig tartott vizsgálat ? köszi :) nagyon kíváncsi vagyok egyszer apukám is volt és neki megmodtak mindent mire allergiás Ő ilyen pollenekre ... allergiás és tényelg azokat mondta meg csak nem tudom végig ülné e adri, niki szerintem igen de adri vagy áki :shock: ha túl hosszű nem hiszem ...meg kapott apum egy listát is amivel vigyázni kellene Ő szobafesőt már kb 5 orvos modta neki hoyg váltson szakmár mivel porckorong sérve ven meg térdében porclevállás... 1 éveben 1szer 1 hónapra le is robban mindig de ugyhoyg 4 kézláb közlekedik és ez a vizsgélat kimutata hoyg egy csomo vegyszere festékre... is allergiás, volt allergia teszten de kb csak felét mutata ki az orvosi vizsgálat annak amit a rezonancián beméretek ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
akkor mégicsak megnézem, bár nekem extrakérésem lenne.... alsónadrágba szeretnék hímeztetni :oops: :oops: :oops: az unokaöcsémnek. :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?