A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Borsika
naon szépen köszi a képeket,édes kislány,a sárgaság meg elmúlik.Szerencsére szopizik,ez jó jel.A kövét is kiszedik mostanában?

Lina
mi is rengeteg ajándékot kaptunk,Anna meg aztán főleg.Most naon elvan a játékokkal.

Pille
remélem már jobban vagytok,ha nem akkor jobbulást.

Enn
Remélem hamarosan összejön neked is egy pocaklakó.Azt kértél a Jézuskától hogy legyen hamarosan? :wink: :)

További szép napot mindenkinek,gyönyörűen süt a nap.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kivánunk mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Hogy telik a karácsony?

Gyerkőcök örültek az ajándékoknak?

Syg!
Köszi a képeslapot. nagyon vagány volt. Jót nevettünk rajta.

KépKép
KépKép
sbea

Most beszéltem a kolléganőimmel haza mehettek Sam-ék!!!!!!

Boldog békés karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!!!!!
borsika33

Igen azt kértem. Hogy jövőre már 3an karizzunk.
(apa szerint nem sok az esélye.... :? )

Borsika, hogyhogy már hazaengedték?? Az ünnepek miatt?? Kecsón mi a kórházi prot.??? Nem 5 napig kell bent lenni?? Vagy én nem jól számoltam. :oops:
Azért örülök, h otthon vannak. Jó babázást Sam!!!!!! :D

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

enn

Nálunk 4X24 órát kell bent lenni normál esteben. Dorka pénteken 11 órakor született.
borsika33

Sziasztok!

Bea
naon supi volt a Karácsonyunk,sajnos holnap folytatódik a szürke hétköznap,a rohanó életmód.Nem akarom.

Sam jó hogy otthon vagytok,ott a legjobb mégis,édes otthon!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Értem. Ezek szerint itt sokkal hamarabb "szabadulnak" az anyucik a kórházból.
Ez valahol jó, de valahol kevésbé. A pihenésre gondolok.
Na de ez még nálam távoli téma. Majd ha oda jutok, kesergek rajta.

Azért köszi a felvilágosítást.
:)

ennn

Sziasztok!

Bea,
Lilit még annyira nem érdeklik az ajándékai, játszik azokkal is, meg a régi játékokkal is ugyanúgy. Mondjuk ma anyuéknál símán kitolta a bébitaxiját a fa alól. Rá nem ül, csak tologatja.

Borsika,
de jó Saméknek! Emlékszem, mi tavaly pont 24-én mentünk haza. Olyan igazi karácsonyi ajándék volt, bár a karácsonnyal valahogy kevésbé tudtunk foglalkozni :D

Ennn,
nem tudom, ki hogy van vele, de én valahogy nem éreztem úgy, hogy pihennem kellene szülés után. Jó, könnyen is ment a dolog, meg velem volt Lili, de olyan természetes volt az egész. Mikor hazamentünk, igaz anyunál voltunk, és segített, de azért annyira nem pihengettem. Csak az éjszakai kelésekhez volt nehéz hozzászokni. Mondjuk mikor jöhettem haza még maradni akartam a kórházban, de csak azért, mert ott olyan biztonságban éreztem magunkat :D
Ja, és apának üzenem, hogy ne így álljon hozzá... :D :D :D , tavalyelőtt ilyenkor még nekünk is távolinak tűnt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nekünk is jól teltek az ünnepek, Zsófi nagyon élvezte. a holnapi napot kell csak vhogy kihúznunk vele, hogy ne aludjon déluán 5-6-ig. Aztán utána beájulhat. :) Remélem minden rendben lesz, és el tudunk menni a koncertre.

A ház össze-vissza, romokban..... :( Annyira mennék már, költöznék.... két ünnep között is pakolni fogok, meg január elején is. :( Várom is, meg nem is.
birolili

Sziasztok!

Ma reggel elmentünk az egy éves méricskélésre: 9400 g / 73 cm. Ezek szerint még egy kicsit tudjuk hordani a 74-es ruhákat :D
A lényeg, hogy azért az elmúlt 1,5 hónapban csak hízott Lili 15 dekát, meg nőtt 1 cm-t. Nem egy világbajnok, de megegyeztünk, hogy azért csak növöget.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Van a babaszobán fejlődéskalkulátor, megnéztem Lili súlyát meg magasságát...hát érdekes. A magassága eddigi életében mindig az átlag felett mozgott, a mostani 73 is az átlag teteje. Én nem tudom, a környezetünkben szinte csak nagyobb babák vannak...de akkor ezek szerint ők a nagyok, és nem Lili kicsi :D A súlya is 6 hónaposan ment bele az átlagba felülről, jó, most már tendál az alja felé :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

Sam
Dóra baba győnyőrű sok boldogságot egézséget tejcsit ..... :)

Borsika
nagyon szépen köszönjük az infókat :) nagyon kedves vagy :)

Enn
csak pozítivan üzenem a férjednek :) :wink:

Remélem jól teltek az ünnepek mindenkinek :)

Kis betegek meggyógyultak ??

Pille
flóra meggyógyult ? Orsika hoyg van ?

lina
nem irtad vagy átsiklottam felette hogy most hoyg van lili

lili
Godolom azért félsz költözni, mert a rengeteg holmit mire kipakolod :roll:
de azért szuper lesz hidd el :) gondolj bele zsóficica, hoyg fogja élvezni a hatalmas teret :) a jólevegőt a csendet :)

van egy pár ajándék bontogatós fotonk, majd lekicsinyitem és felteszem
Adrika végül megkapta a kersztanyukájától az interaktív babát, azóta azzal alszik eszik .... :) Niki meg az interaktív kiskutyát, kapta meg tőlük, amire szintén nagyon vágyott, Áki meg egy hatalmas plüss pacit amin lehet lovagolni, másoktól ruhákat kaptak és apróbb ajándékokat szinezőket mobil telcsit :roll: ( jó kis kínais elemes :roll: )
meg anyukámtól egy gyönyörű étkészlett ami herecgnős Áki meg micimackósat meseszép majd lefotózom .
A duplo hatalmas siker volt Ákit nyűgőzte le a legjobban azóta szinte régi játékok elő sem kerültek csak azzal játszik / játszank :)
Nagyon aranyossak voltak mikor meglátták a fát Ákinak szó szerint nyitva maradt a szája :)
A vacsink is finom volt csak sajnos nem nagyon voltak éhessek mert délelőtt anyunál voltak és jól be ettek ...Mi még idáig minden nap voltunk valhol és mindn nap volt is it valaki még várunk 2 családot és ADRIKA SZÜLINAPJÁT :) nagyon várja hercegnős tortát kért meg csokissat nagy bulit tervezek neki vettem 200 darab lufit ,szerpentint.... megint majd felfújom nekik had ugráljanak benne :) lesz időm mert anyós most megkért hogy had vigye ki a gyerköcöket 29 . én és csak 30 délután hozzná vissza nagyon féltem Őket De a lányok nagyon menni szeretnének ... remélem nem lesz gond :roll:

puszilok mindnekit valószínű tényleg már csak jövöre leszek :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
Lili már jobban van, most nem voltunk dokinál, csak januárban megyünk, csak lemérték, hogy az adatai azért nagyjából egy év körüliek legyenek. Hörgőtágítót még 3 napig, köptetőt meg egy hétig kell szednie. A védőnő átment a dokihoz, és megkérdezte nekünk.
Nagyon aranyosak a képek. Még ennyi duplót.... :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz
naon aranyosak együtt 3-an.Jó sok építő.Léptél már rájuk?Borzasztó érzés.

Lina
Naon jó súly és centi Lilié.Anna egy évesen 8 kg 66 dkg és 76 centi volt.Nem volt egy kövérség.Most sem az.A lényeg hogy fejlődik.Szerintem.Örülök hogy gyógyul.

Lili
Jó koncertet!Érezzétek jól magatokat,jó tombolást!Mesélj ám!

Enn
Remélem jövő ilyenkor már te is babázol,izgulhatsz a súly meg ilyenek miatt.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ki hol szilveszterezik?Mi házibulit sijálunk,Cuki is jön ha minden igaz.Persze a férjével.Buli lesz!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, köszi. :) Majd mesélek. Nektek meg jó szilveszterezést! Mi itthon, a kupiban és az étkezőben szilveszterezünk. :D
birolili

Köszi a bíztatást. Apának átadtam az üzenetet.
Végre tegnap pozitív lett az lh tesztem, ami ugye azt jelenti ,h most van kb a peteérésem. Úgyhogy apát magamra rántom este. 8)

Én is nagyon remélem, h jövő ilyenkor már a hatalmas pocakommal való tolatással és a súlyom egekbe szökésével, vagy épp a hasam lelappasztásával kell már foglalkoznom. Hát ez március végéig kiderül.
Ha utána jön össze, akkor már 2008as baba lesz. :roll: :wink:

ennn

Sziasztok!

Hol van mindenki?

Manó
hogy vagy?Rosszul létek vannak még?Hány hetes vagy?

Enn
apát nyüstöld meg rendesen.Remélem összejön.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hazaértünk, Zsófi természetesen felébredt - nem szokot pedig sosem, vagyis régen ébredt éjszaka ( ma egész nap nem altattuk, hogy 5-6körül beájuljon, és ne ébredjen éjszaka.)......mama szerencsére vissza tudta altatni. De nagyon aggódtam, küldtem az sms-eket a koncert alatt.
Örülök, hogy Gabi jól érezte magát. NAgyon jó hangulat volt, csak ülő helyünk volt. Ha állót vettünk volna.....akkorát tomboltunk volna...... :)
birolili

Kattic, köszönöm a segítséget! :) Nagyon sok dobozt kaptunk. Dórához még megyünk holnap egy párért. Remélem, hogy ennyibe már beleférünk. :D
birolili

Sziasztok!

Lili
örülök hogy tetszett a koncert,láttatok rendesen mindent?Sokan voltak?Kíváncsi vaok naon mi? :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Üdv Mindenkinek!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy annyira sokat gondoltatok ránk.
Köszönöm, hogy szorítottatok értünk.

Sajnos az epekövem úgy gondolta, hogy jó lenne ha a baba már kinn lenne.
Sajnos a gasztro-n nem tudtak csinálni semmit két napot voltam benn, majd csak akkor tudnak valamit tenni, ha már Dorka nagyobb lesz és nem szopizik, mert ha műteni kell, akkor a szopit abba kell hagynom.
Szóval addig szigorú diéta...Bár tegnap a diéta mellett is volt kissebb görcs :( :cry:

Dorka jól van, a lányok nagyon örültek neki. Hanna eleinte fura volt velem hiszem majd egy hétig nem láttam. De most már kezdünk rendbe jönni.
Később még írok de most mennem kell.

Még annyit:

Borsika!!

Köszönöm neked, hogy a lányokat értesítetted. Valamint azt is, hogy meglátogattál benn többször. Baromira jól esett.
Sok puszi érte!!!

Puszz mindenkinek!

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Sam,
örülök, hogy jól vagytok!!! Az epekő meg majdcsak megoldódik. Pihenj sokat...van segítséged?

Hajny,
mi itthon szilveszterezünk, eljön a barátnőm úgyhogy négyesben leszünk. Az ő kislányát apa elviszi magához, de majd valami jó kis "öreges" tévézős, kajálós partyt csapunk. Lili nem hiszem, hogy sokáig bírná...

Képzeljétek Lili átszokott a reggel fél 7-es kelésről a 8 órára. Hát én hogy élvezem :D :D :D . Viszont egyre többet alszik mellettem. Este a saját kiságyában alszik el, de hajnalban, mikor ébred, már nem elég a cumi, kéretkezik ki. Átviszem magamhoz, és már alszik is tovább. Lehet, hogy elrontom, vagy már megtettem, de tulajdonképpen nekem is olyan jó érzés vele aludni, akkor meg miért ne...

Tényleg, mikortól lehet párnát adni a gyerekeknek? Úgy veszem észre, hogy hiányzik Lilinek. Az ágyában forgolódik..., aztán átviszem, ott bevackolja magát a párnára, és órákon át alszik nyugodtan. Lehet, hogy a nagy orrmandula, gégeproblémák miatt így könnyebben kap levegőt????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kob,
sok boldog névnapot kívánunk Kamillának!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok :)
ezer a dolgom készülök a szülinapra csak belestem

sam
neked irnám nekem adrika 3 hónapos volt mikor megműtöttek epe kőröl és csak és kizásrólag az altatás napján nem szopizhatot és csak 2 napot voltam bent meg lehet beszélni az orvossal hogy megcsináltatod a műtéthez szükséges papirokat vérvétel ekg belgyógyászat 1nap bemész délre ott alszol mánap reggel mütenek az estét bent töltödt reggel mehetsz haza . Ez abszolut nem egy fájdalams műtét összesen 3 lyukacskád és egy kb 1 cm vágásod lesz ... nem fáj és simán tudsz már másnap bármit csinálni ... Ha meg tudod oldanai ne várj vele nekem nagyon rossz volt hoyg vártam vele a nagy görcsök kegyetlenek komolyan nembeszélve arról hogy közben 2szer begyuladt a májam és besárgultam az az 1 hónap amit igy nap mint nap elvesztegettem meg a rengeteg görcs... eléggé kikészitett Én mág egyszer nem várnék .. Probálj utánna járni ... Kaptál listát mit ehetsz és mit nem ? nagyon sokat gonodlok rátok vigyázz magadra nagyon probálj pihenni :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Sam!Szívből gratulálunk a kislányodhoz.Jó egészséget kívánunk és vigyázz magadra.

Kamillának boldog névnapot!

Syg neked is boldog névnapot így utólag!

Pille nagyon sajnálom Orsit!Minden beteg babónak jobbulást!!!

Hajny mi Kecsónéékkal szilveszterezünk.Náluk lesz egy kis buliféle,rengeteg gyerekkel. :D :wink:

Lina én is megnéztem azt a kalkulátort és nálunk kiakadt a centi. :D Lilla magassága az átlagon felülinél is átlagon felülibb. :shock: Kicsit lehidaltam.Nem mostanában fogok nézegetni ilyen görbéket.Az biztos. :wink:

Rozkám jó készülődést.Nagyon aranyosak a csajaid és a legénykéd!:)

Borsika köszönjük a képeket és a sok-sok infót!:)

Enn egy óriási pocakot kívánok én is neked!!!! :wink:

KépKép
KépKép
sbea

Csajok!aki tudja árulja már el nekem,hogy a nevem alatt Lillácska könyöklős képét hogyan tudnám kicserélni?Az a helyzet,hogy én a szgéphez totál analfabéta vagyok! :oops:

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Sam,gratulálunk, és sok-sok boldog pillanatot kívánunk!

Bea, a profilodban, az avatar-nál, asszem...

Roz, édesek a képeken a csajok és Áki!

Lina, nem rontod el Lilit,és örülök, h jobban van!

Lili, ht van ilyen,h pont akkor ébred, stb csinál olyat,amit előtte sohasem, de látod,nem lett semmi baj, ti meg legalább jól éreztétek magatokat!

Kép
seriff

Sziasztok!

Sam
örülök nektek,sok szépet és egészséget !

Lina
szerintem adhatsz párnát Lilinek.Csal legyen jó puha és vékony hogy gyömöszölhesse.Annának most vettünk antiatkásat,bár még nem adtam neki oda,még el van nélküle.

Boldog Kamilla névnapot! :)

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
milyen az az antiatkás párna?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bea,
a profilodban legalul tudod váltani a képet, csak az a fontos, hogy a kiválasztott képet előbb kicsinyítsd le max. 80x80-asra. Ezt bármelyik képszerkesztő program megteszi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
naon jó.Apának és nekem is bejött.M0eg drága is,de mivel érzékenyek vaunk a poratkákra ez segít.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ja,és még az a jó benne hogy aloe verás,meg mosható,50 mosás után veszti el az antiatkás hatást.Most fehér hetek vannak az Auchanban,most olcsóbb mint szokott.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

Kamilla nevében köszönjük a köszöntéseket!

Kép

Kép
kobudo

Na mostmeg eltűnt kép????

KépKép
KépKép
sbea

Mindent úgy csináltam ahogy kellett,erre nemhogy új képem nincs,de még régi sem. :shock:

KépKép
KépKép
sbea

Háhhhhhhhááááááááá............................ :lol:

KépKép
KépKép
sbea

Roz, nagyon édesek a képek!

Ser, nektek hogy sikerült a karácsony?

Bea, és nektek?

Minden baba örült?

Sam, nagyon sok erőt, örömet kívánunk!

Lányok, szerintetek az nem baj, ha egy babát visszatartanak? Az ismerősömnek tegnap voltak fájásai, de csak január 31-re van kiírva, és a kórházban kapott két infúziót, hogy ne induljon be a szülése.
birolili

Lina, ne aggódj a súly, meg centi dolgon.......
Zsófi 15hósan sztem csak 8,8kiló. Vagy csak 8,7.....és centire is csak 74körül van. Ma megyünk oltásra, akkor kiderül, hogy mekkora pontosan, de ezeknél nincs nagyobb.
Sztem az a lényeg, amit mindig is hangsúlyoztam: boldog, mosolygós legyen. Akkor tuti nincs semmi baj. Zsófi egész nap jókedvű, ezért nem is érdekel hogy mekkora.
birolili

Lili,
szerintem egyátalán nem baj. Amikor én voltam bent, egy csaj 6. hete feküdt bent, mert mindenáron meg akart szülni, kapta az infúziókat, mindent, csak ne jöjjön ki idő előtt a baba. Szerintem nagyobb gáz lenne, ha koraszülöttként jönne a világra, mikor esetleg még nem érett meg rá. Ezt ugye nehéz megítélni. Az egyik ismerősömnek 32 hetesen kivették a babáját, mert muszáj volt a túléléséhez, és önállóan tudott lélegezni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

Képzeljétek Lilla bilibe pisilt!!!!!!!!! :D Már egy pár napja mondja,hogy anya,pisi,és húzogatja le a nadrágját.Ilyenkor mindíg bilire ültünk,de eddig nem történt semmi.Aztán ma ismét szólt,és mikor mondtam,hogy hozom a bilit,utánnam szólt,hogy "gyorsan-gyorsan". :lol: azt hittem megzabálom.És mikor ráült már csurgott is. :)Aztán szólt,hogy "anya papír!" :D

Lili nagyon jól telt a karácsonyunk.Lilla boldog volt,és nekünk ez volt a legszebb ajándék.:)Tetszettek neki az ajándékok,a fa is,bár az igazából nem hozta lázba.Annál inkább a gömbök :wink: Mindíg lecsempész egyet a fáról,és földhözvágja,hogy "dabda". :shock: ford:labda)

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Enn

Remélem sikeres lesz férjed magadra rántása. :)

Sam

Sok egészséget kívánok nektek! :)

Bea

Gratula a bilihez. Elhiszem, h örülsz neki. Nagy szó.

Hajni

Nem is tudtam, h már most fehér hetek vannak. Jó lenne szétnézni. István ma egész nap próbálja azt a r....t HBO-t bekódolni, ...sikertelenül.

Lina

Szerintem ne erőltesd a párnát. Csak, h mondjuk szeretne hozzábújni. Adri olyan bújós lett, egyre inkább az. Imádom, ahogy altatja magát. Fogja a kis párnáját. Ez a szopis takaró párja. És öleli a macit, térden rázogatja magát álomba,. aztán a macira ráborulva alszik el. :) Persze vannak kivételek, mikor sír és nehéz eltalálni a ritmusát.

Roz

Jó volt a képeket nézegetni. Van ám rengeteg lego, csak győzzed pakolni. :)

Adrit elvittük dokihoz, mert csúnyán hörgött, nem bír felszakadni a trutyi rendesen. Ette egy hétig a terpin hidrátot, most meg a doki még írt neki hörgő tágító kúpot. Ti használtatok már ilyet? Napi 3x kell adni, egyenlőre ma még csak 1x adtam, hátha ez is elég lesz.

Jól sikerült a karácsony, a hinta nagy sláger lett. Szilveszterkor, Adri, ha nem lesz beteg, anyuhoz visszük ki, mi meg bulizunk, de Bence is velünk lesz.

Andi
Kép
cukkker

cukker mi az a fehér hetek?

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bea
a fehér hetek a textíliát hírdeti,vagyis ágyneműk,ruhák,konyharuhák akciósak.
Január első hetében lesz hús hét is.Elég jó árakon lesznek sertés,marha,borjú húsok.
Gratula a bilihez,csak most ne is hagyjátok abba.Irigyellek!Ügyik vagytok!

Cuki
érdemes szétnézni az Auchanban most,jó sok minden akciós.délután voltunk kint,bevásároltunk szilveszterre.

Várom már a bulit.A holnapi napom elég zsúfolt lesz.Délelőtt sütök,takarítok,főzök,majd délután szülinapi vacsira megyünk,onnan egy lakásavató buliba.Vasárnap meg nálunk a házibuli.Jól elbúcsúztatom az évet.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Cukker,
mi most használtuk a hörgőtágító kúpot, és tényleg háromat kell adni naponta, és 8 óra különbséggel, hogy folyamatosan hasson. Mi mondjuk 7 óránként adtuk, és éjsza volt 10 óra, mert nem keltettük e miatt. Öt nap után már nem kellett, a többi gyógyszere maradt csak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz
Adrinak naon boldog Szülinapot kívánok,legyen meseszép napja,és jó egészsége!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz, Adrinak Boldog Szülinapot!

Kép
seriff

Sziasztok :)

irtam egy jó hosszú levelet és most nem találom itt hova lett :shock: :roll: :? mostmár csak a képet teszem fel akkor vissza :( adri tortájáról az este 3 órán át csináltam nem lett olyna jó kicsit elcsúszott meg virágok sem lettek az igazik remélem azért tetszik majd neki Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?