Sziasztok
Sam
Dóra baba győnyőrű sok boldogságot egézséget tejcsit .....
Borsika
nagyon szépen köszönjük az infókat

nagyon kedves vagy
Enn
csak pozítivan üzenem a férjednek
Remélem jól teltek az ünnepek mindenkinek
Kis betegek meggyógyultak ??
Pille
flóra meggyógyult ? Orsika hoyg van ?
lina
nem irtad vagy átsiklottam felette hogy most hoyg van lili
lili
Godolom azért félsz költözni, mert a rengeteg holmit mire kipakolod
de azért szuper lesz hidd el

gondolj bele zsóficica, hoyg fogja élvezni a hatalmas teret

a jólevegőt a csendet
van egy pár ajándék bontogatós fotonk, majd lekicsinyitem és felteszem
Adrika végül megkapta a kersztanyukájától az interaktív babát, azóta azzal alszik eszik ....

Niki meg az interaktív kiskutyát, kapta meg tőlük, amire szintén nagyon vágyott, Áki meg egy hatalmas plüss pacit amin lehet lovagolni, másoktól ruhákat kaptak és apróbb ajándékokat szinezőket mobil telcsit

( jó kis kínais elemes

)
meg anyukámtól egy gyönyörű étkészlett ami herecgnős Áki meg micimackósat meseszép majd lefotózom .
A duplo hatalmas siker volt Ákit nyűgőzte le a legjobban azóta szinte régi játékok elő sem kerültek csak azzal játszik / játszank
Nagyon aranyossak voltak mikor meglátták a fát Ákinak szó szerint nyitva maradt a szája
A vacsink is finom volt csak sajnos nem nagyon voltak éhessek mert délelőtt anyunál voltak és jól be ettek ...Mi még idáig minden nap voltunk valhol és mindn nap volt is it valaki még várunk 2 családot és ADRIKA SZÜLINAPJÁT

nagyon várja hercegnős tortát kért meg csokissat nagy bulit tervezek neki vettem 200 darab lufit ,szerpentint.... megint majd felfújom nekik had ugráljanak benne

lesz időm mert anyós most megkért hogy had vigye ki a gyerköcöket 29 . én és csak 30 délután hozzná vissza nagyon féltem Őket De a lányok nagyon menni szeretnének ... remélem nem lesz gond
puszilok mindnekit valószínű tényleg már csak jövöre leszek