A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Hát újra itt, így gyenge fél év után.. :lol:

Remélem nem lesz harag, de nem fogok vissza olvasni júliusig..Hm..

Azért a régi babanetesekkel tartom a kapcsolatot, úgyhogy zet-azt azért tudok Rólatok.
Bár nagyon sok dologból kimaradtam!

Van sok új babanetező..Benneteket üdvözöllek!

Remélem mindenkinek csodálatosan telt a Karácsonya!

Bálint fiam is másfél éves lett, és nagyon nagy csirkefogó! Szinte mindig átalussza az éjszakát, bár ezt soha nem gondoltam, hogy egyszer bekövetkezik. :lol:

Megpróbálok rendszeresen benézni, és hátha belerázódunk a történésekbe.

Borsika:
Mikor mesélték a lányok, hogy Te is bejelentkeztél, és aktív babanetező lettél, egyből elővettem FIAM első fényképét, ahol Te is rajta vagy, természetesen csak a köpenyed, és a kezed látszik.. Még a Sajósi készítette.. :lol: :lol:
Talán még az albumunkban is benne van, itt a neten..

Szóval mindenkit üdvözlünk, és puszilunk: Bálint és Noémi.

KépKép
mino

Már csak a szövegem maradt le, de a lényeg, h remélem mindenkinek sok jót és szépet hoz a következő esztendő. :D

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

sziasztok!

Húúúú... Rozka ezt te készítetted?????Fantasztikus.Szóhoz sem jutok!Gratulálok nagyon ügyi vagy.Adrikának nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!!! :)

Enn köszönjük szépen!Kívánunk neked jövőre nagy pocakot,benne egy gyönyörű babócával. :) :wink:

Mino üdv újra a fedélzeten!!!!!!!!!!! :D

Hajny és hol vannak ezek az akciók?

Lilla este is kérte a bilit fürdés előtt. :D De ma még nem. :shock:
De nem szeretném erőltetni.Mondtam neki ha pisilni kell szóljon.Ha akar úgyis szól.

KépKép
KépKép
sbea

Köszönjük a jókívánságot!

Hali Sbeáék!
Csúcs Lilla! :)
Mindjárt felhívlak..

Pár kép...

Balint karacsonya 2006-ban
Kép

Vajon törékeny??
Kép

Fárasztó ez a Karácsonyozás..
Kép

KépKép
mino

Rozka, ez meseszép! Tényleg Te csináltad???????

Mino, sziaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Jó rólatok hallani! :) Nagyon nagy legény Bálint! Szépek a képek! :)
birolili

Voltunk méreckedni tegnap, és megkapta Zsófi a 15 hós oltását is. Súly: 8830gramm, centi: 75cm. Mondtam tegnap, hogy ekörül van. :D És tényleg! :) És azt is mondta a védőnő, hoyg nagyon jó ez a két szám. Arányos Zsófi, boldog baba. :)
birolili

Enn, mi is kívánunk Neked egy nagyon mozgékony, csinos kis babát a jövő évre!! :)
birolili

Még egy vmi:

NAgyon sok boldog születésnapot kívánunk Adrinak!

És Kamillának is utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
birolili

Sziasztok!

Roz
a tortád gyönyörű.Tutti tetszeni fog lányodnak,nem volna szívem felvágni,naon faja!

Mino
szia,naon ismerősek a képen a férjed és a kisfiad.Lehet csak az utcáról ismerősek,az arcmemóriám naon jó,a névmemóriám borzasztó.

Bea
az akciók az Auchan bejáratánál vannak kitéve.Amikor bemész a kasszák mellett a főfalon vannak az ágyneműk,huzatok csomó minden.A húsok január másodikától lesznek akcióban,11-ig.Az a hús osztályon van kitéve.

Tegnap kibújt Anna 17-dik foga,jobb alsó 5-ös.Azt hittem majd nyűgi lesz,de semmi ismét hála az égnek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Mino

Emlékszek rátok. Szép nagyok lettetek. Igen az én köpenyem van ott. Képekről úgy látom jól vagytok! Szoktunk emlegetni a Sajósi doktorral a már nem emlékszek mikor de mutatta a képeket amit hozatatok.
borsika33

Roz, e hihetetlen ügyes vagy! :D

Kép
seriff

Roz,
ez nagyon szép!!!!
Sok boldog szülinapot kívánunk mi is Adrinak!!!

Mino,
de jó, újra itt....még ha nem is régen beszéltünk. Legalábbis Andrissal Jobban van már????? :D

Lili,
akkor tényleg nem kicsi Lili, csak hatalmas fiúkhoz hasonlítgattam.

Mi ma pótkarácsonyoztunk a Martfűi nagyinál. Megint sok szép dolgot kapott Lili. Beült a fa alá, és játszik azzal a játékkal, amin egy dróton kell golyókat körbehúzogatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bea, tök jó, h. kéri a bilit! Ezt már én is várom. :)
birolili

Sziasztok!

MINO
DE JÓÓÓ! Üdv újra itt! :D Bálcsi hatalmas, nagy szempillás, gyönyörű, vagány kispasi lett! :) :wink:
Én igazándiból szoktam őt látni, időnként Bálint-papával a Domb Á.-ban. Csak hát ők sajna nem ismernek engem. :(

ROZ,
Ez gyönyörűűű! Szerencsések a gyerköceid, SZUPER anyukájuk van! :) Azóta is kiváncsi vagyok ám a fejleményekre. :wink: :D Na majd jövőre megírod! :lol:

BEA,
Gratula ügyes kis Lillának! :)
és ne aggódj a magassága miatt! Hidd el szuper jó magasnak lenni! :lol: :)

SERIFF
Hanna mit szólt a mamiék ajándékához?

Bocsi ... most ennyi.. mi sajna nem vagyunk vmi jól... :cry:
de hát egyszer majd csak vége lesz.... :cry:

KépKép
KépKép
nana09

HAJNY,
Voltatok ma Cukkerékkel sétálni??? :wink: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT ADRINAK!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Roz, Adrinak boldog szuletesnapot kivanunk!!!
Kép
Gyonyoru lett a tortaja!!![/img]

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok :)

Köszönjük a szülinapi köszöntöket :) Adrika el volt ájulva tortától :) nagyon örült neki :)

Mindenkinek

BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Boldog szülinapot, névnapot utólag is az ünnepelteknek! Adri, Kamilla, Ádám :)

Roz, szóhoz sem jutok. :lol: Hihetetlen, hogy ennyire ügyi vagy.

Orsi nem lett végül skarlátos, "csak" torok gyulladás, takonykór kapta el. És hogy teljes legyen a kép én is lebetegedtem.

Mino, jó, hogy jelentkeztél :) Nagyon szép kisfiú Bálint!

Nagyon boldog új esztendőt kívánok mindannyiótoknak!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Isten éltessen minden ünnepeltet így utólag!!!

Nagyon jó volt a karácsony,csak olyan gyorsan elszaladt.Lencsinek nagyon tetszett a karácsonyfa,majd elröpült,úgy kalimpált neki :D .Karis képet nem tesz fel mindenki?Olyan jó lenne látni,hogy örültek a picurok!

Roz jó lett a torta,nekem a lagzin volt ilyen tortám :) .

Mino aranyos Bálint nagyon.

NAGYON BOLDOG,SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK MINDENKINEK :D !!!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Kivánunk mi is Mindenkinek Nagyon Boldog Uj Évet!

Roz
Nagyon tuti a torta. Domika mikor meglátta egyből leadta a rendelést a szülinapjára, csak félek hogy én nem tudnám ezt megcsinálni. Segitenél nekem ? Leirnád ha van egy kis időd hogy mit hogy csináltál? Nagyon hálás lennék érte.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Mindenkinek BÚÉK!

Ünnepelteknek sok boldogságot utólag is, Syg, Ádám, Kamilla, Adrika!

Mino,
jó, hogy jöttél, gyere sűrűbben :).

Roz,
ez a torta... gyönyörű!!!!
balim

Jaj elfelejtettem !!!!!!!

Minden kis és nagy ünnepeltnek én is sok- sok boldog névnapot és szülinapot kivánok.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Kép
seriff

Boldog,Békés,Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kivánunk Mindenkinek!

KépKép
KépKép
sbea

Boldog Újévet mindenkinek!!!!!

A két kicsi lányom igy készűl! Én meg csomagolok megyek dolgozni! Kép
borsika33

Sziasztok!!

Szülinaposoknak mi is sok Boldogságot kívánunk!!!:)

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!!!

Roz: valóban gyönyörű a torta, hihetetlen miket tudsz csinálni!! :shock: :D :D :D

És mindenkinek:

NAGYON NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!

Kép

Ági&Jana

KépKép
erszényes

Sziasztok

Boldog új évet kívánok!

Roz

Gyönyörű lett a torta. Adrikának boldog szülinapot kívánok én is.
A tetején az egy kész baba? És akkor az alját csináltad te?

Borsika

Csajok aranyosak.

Nana

Igen, voltunk sétálni, te miért nem csatlakoztál? Vagy autóból láttál?

Lina

Köszi, h leírtad a kúpot. Elég nehezen akar a trutyi felszakadni.

Na megyek, Adrit visszük anyuhoz.

Andi
Kép
cukkker

Kedves Lányok!

Nagyon köszönjük a barátságos fogadtatást!! :)

Andris és Bálint vitéz sokszor mennek együtt bevásárolni a Domb áruházba! :) Nana, nyugodtan szólj csak oda nekik! :D

Borsika: Igaz, a Párodat még nem láttam, de a Lányok szeme nagyon hasonlít a Tiedre! :D
Bizony jól megnőtt Bálintka, pedig milyen nehéz volt a kezdet..Okos, és egészséges legényke lett! :)

Csak, hogy tudjátok Sami volt kórházban, anyira és annyit görcsölt az epéjével, de ma hajött saját felelősségére, hiszen ügyeletben semmit sem csinálnak Vele. Legalább együtt lehet Dorkával, és a családdal. Aztán majd keddtől megy a kutakodás az orvosok után, végre ki segítene szegénynek úgy, hogy szoptathasson, ne kelljen elszakadnia a Babától, és jobban is legyen..

Mindannyiótokna szívből kívánunk egészségben, boldogságban, anyagi jóllétben bővelkedő új esztendőt!

Puszit küldünk Nektek: Bálintka, Noémi és Andris.

KépKép
mino

Mi is mindenkinek kívánunk nagyon boldog, szép, örömökben gazdag új esztenőt!

Zsófi, Lili, Gábor

Dettus, mi csak videóztunk Karácsonykor. El is felejtettem a fényképezőt. :( Van egy pár, de jobbakat akartam. :)
birolili

Pille, gyors gyógyulást kívánok! Flóra hogy van? Hogy viseli? Olyan szépek a képek a két lányról! :) Flóra meseszép! :)

Borsika, bent van férjem unokatestvére az 1. emeleten. Vinczéné Borsos Katalin. Üzenem neki, h. kitartás! Visszatartják a babáját, mert kicsi. Idő szerint 35hetes.
birolili

bir

Reméljük nem akar a baba még az idén szilveszterezni, de ha még is talákozunk át adom az üzentet! Ha vissza tartjáj lehet hogy a szülöszobán összefutunk.
borsika33

Éreztétek a földrengést???? Nálunk kilengtek a karifa díszei. Már írják az index-en. GYömrőnél volt az epicentrum és 4,1es volt.

Olyan érzés volt, mintha hullámzott volna a talaj. :shock:

ennn

ennn,
itt nem lehetett érezni. szerencsére...
balim

Sziasztok!

Erdő szélén ezüst fenyő,
Havas ággal büszkélkedő.
Őz és mókus körbe állja,
Tekintetük megcsodálja,
Képzeld el hogy ott állok
És BUÉK-ot kívánok!

Mindenkinek naon szép boldog új évet kívánunk a kicccsaládommal!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ennn,
én annyira akarok egyszer ilyen kis földrengést érezni...pont mondtam is, hogy ott a jó kis újpesti lakás, én meg ilyenkor költözök el onnan :D

Borsika,
jó munkát neked, biztos kárpótol egy két babácska az éjszaka :D

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!!!
Azt hiszem, nálunk a kutyával való hadakozás lesz, szegény nagyon fél a petárdáktól, kaparja az ajtót, de ha beengedjük, akkor meg nem marad egy helyben. Ebből a beengedésből nem akarunk rendszert csinálni, nem tudom, lehet, hogy most rontjuk el. De akkor is sajnálom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mi van, csak az én lányom kelt korán??????? 6:53 Kegyetlen :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsófi is korán kelt.Ő ált. 7-kor kel.
Már bepakoltam a tányérokat és az iratokat. Már az összes szekrényt kiürítettem, már csak a konyha, fürdő van hátra. De én már 4napja pakolok egyfolytában. Ráadásul Gabi dereka becsípődött, úgyhogy szegénykém csak fekszik.....
birolili

B.Ú.É.K

és ha valakit érdekel
babanapló hónapról hónapra

http://www.informed.hu/eletmod/care/dev

ennn

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Sam! Gratulálok a kislányodhoz! Tündéri! Ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphattál volna! Remélem az epéd is rendbejön!

Mino
Jó, hogy újra jelentkeztél! Bálint átalussza az éjszakát? Mi a titka? Mióta? Sajna mi még küzdünk Nándival, de az éjszakai szopit kezdi elhagyni... ez is jó jel.

Lili
Hogy állsz a csomagolással? Kaptál Gabictól dobozokat? Jobbulást a férjednek!

Enn
Remélem jövőre már ti is hármasban ünnepeltek, vagy legalább a pocidban lesz egy tündéri kis gyerkőc! Szorítok, hogy sikerüljön! Kitartás, mi is 1,5 évig próbálkoztunk, mire Nándi megfogant, pedig semmi gond nincs egyikünkkel se. Nem is olyan egyszerű!

Kecsóné
Örültem, hogy újra írtál! Mi van veletek? Ugye nem haragszol, hogy nem jutottam el hozzátok?

Sbea
Gratula Lilla bilizéséhez!

Roz
Klassz a torta, én nem tudnék ilyet csinálni!
BOLDOG SZÜLINAPOT ADRINAK UTÓLAG IS!

A névnaposoknak is sok-sok boldogságot!!!!

KépKép
kattic

Kattic, kaptam dobozokat, köszi. Ez azt hiszem elég lesz. :) Aranyos vagy, hogy segítettél.
birolili

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

(én reménykedem hogy egy kicsit "könnyebb" lesz...)

Néhány karácsonyi fotó. Bocs ha kicsit sok... :lol:
Tegyen fel Mindenki!!! :)

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nagyon szépek a képek! :)
Dani mit kapott? Milyen felső ez? Bocsi, nem tudom. :oops: Nagyon szépek a fiúk! :) :wink:
birolili

Sziasztok!

Lili
jó pakolászást,már számolsz visszafelé?Párodnak jobbulást!

Nana
naon szépek vagytok!Boti szép nagy babóca.

A buli jól sikerült,4-kor feküdtünk le.Ettünk,ittunk,jót mulattunk.Anna ma délre belázasodott,hányt is.Nem tom mi lesz vele,egyik pillanatról a másikra felszökött a láza naon magasra.Pedig menni akartam Bácsalmásra anyukámhoz.Hát ez van.

BÚÉK !

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Enn
tök jó ez az oldal.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,
ez tűzoltójellmez akar lenni.. :roll: :lol: (elég gagyi, de nagyon örült neki :) )
Aztán ha elöltöztetek te is rakj fel ám Zsófiról képeket! :)

Hajny
Szegény picilány :( :( :( Gyors gyógyulást. Nem lehet hogy evett vmit??? bár attól nem lenne lázas... :shock:

KépKép
KépKép
nana09

Engem sajnos csak elkeserített ez az oldal... :cry: pedig már így is eléggé kész vagyok mostanában... :(

Boti holnap 7 hós lesz, de az oldal szerint még a 6 hós szintet sem éri el. :( :( :(

KépKép
KépKép
nana09

Nana

Ne keseredj el!!!! ?Minden gyerek más, biztos hogy 1,5 éves korára nem fog különbözni a többiektől, akkor sincs semmi, ha 3 hónappal később tanul meg valamit, vagy egyszerűen kihagyja pl. nem mászik, hanem kapásból feláll.

Most éppen miket csinál? A forgás hogy megy neki?
Aranyosak a fiaid a képeken! Botond Fisher Price játékot kapott, talán Pampers pontokért kaptad? Azt hiszem ilyet küldenek 36 pontért, érdemes rá gyűjteni?

Én eddig egy pancsimanót kaptam meg, de csak később kapja meg Nándi, még csak most kezdtük a nagy kádban való fürdést.

Nem semmi milyen nagy Botond 6 hónaposan, pedig az én fiam se számít kicsinek!!! Hány kiló és milyen magas? Szép nagy fiú lesz belőle!

Nándit teljesen elbűvölte a karácsonyfa, csak bámulta percekig. Karácsony óta csak az új játékokkal játszik. Karácsonykor megtanult pá-pázni, még éjszaka is felkelt gyakorolni a sötétben. Teljesen odavan a lámpákért, 2-3 napja mutatja is, nem csak odanéz és mosolyog neki.

Keresek egy karácsonyi képet és kicsinyítem, hogy fel tudjam tölteni.

KépKép
kattic

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?