A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Karmen,
nem tom, mit mondott, de azonnal behívták utána Kép.
Orsika édes szépséges Csajszika! Még mindig kis kádban fürdik?

Éhgyomor:
persze, tudom, h nem kellene, de nem tudok a pofájukba hazudni. Tegnap úgy megfélemlített az a pics@, h meg sem tudtam szólalni. Én... Kép.
Végülis kézfejből vettek le 3 kémcső vért.

Katica nekünk is volt, sztem halálra zabálta magát levéltetvekből, mert rég nem láttam Kép

Bea,
Tied Skacok nagyon helyesek, lesz gondod később, az tuti Kép.
A képet ugyanúgy teszem fel, mint Ti a fotókat. Ezeket úgy töltöm le a netről.
Örülök, h tecc Kép.
Téli Tisza-fotókat mikor kapunk?
A kórházban anno Eszternek a fejébe kötötték be a branült, amikor infúziót kapott. Sejteheted mit éreztem, mikor megláttam. Azt hittem, a szívem kettészakad Kép.
Én meg ráhúztam a sapit, h nehogy kikapja.
Mindez 7 hós korában júliusban... És tudod, milyen nagy a haja. Hát, ollóval tüntettük el a ragtapasz ragacsát.

Gabomamo,
Ti is itt laktok a Szellemtelepen?

<font color="0000ff">Csajok, Ti bóti pizzát esztek drágán???
Fincsike pizzareceptem van, a feltétet megveszitek, fél óra alatt kész, a jatt Apától pedig a Tiétek Kép.</font>

Melinda,
Tesódék jól vannak?
És Lottika?

Hajni,
Szent3ság utca felőli laborban voltunk.
Asztal nem volt ott, a szitu után a nő magára húzta az ablakot Kép.
Megkapta reggel 8-kor a nőnapi ajándékait Kép.

Endzsela,
jöhet a fotó ide a kanapéról! Ha nem, felemgyek megnézni Kép!

Kriszti

Vasárnap keresztelő, szombaton megyünk és ott alszunk Sógornőméknél (Tázláron).
Csak ruhát kap a Csajszika.

Kép

Kép
eszteranyu

Nina,
1 kg szójabab 400 Ft alatt van.
Múlt 7en vett a Mamim a Mars téri drogériában (vagy milyen bolt az...)

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Nekem is van fincsi pizzareceptemKép

Kriszti! szörnyü lehet nézni ahogy megszurják öket, már azt is, nehogy még a fejét.
Szeretem kiskádban fürdetni, mert kevesebb viz kell hogy teleengedjem, könnyebb kimosni is utána. Amugy ez már másik kád mert a régi hamar kinötte, ez még sokáig jó, nem is láttam ilyen nagyot még. Mivel ül (söt mi ált. állva fürdünk mert a csempét, csaptelepet kopácsolja a flakonokkalKép) igy meg pláne elég lesz sokáig a kád.

Nina! és finom a szójatej? kostoltad? Mennyi tej lesz 1kg babból, én nem találtam, te tudod?
Orsinak 2 éves koráig babatejet akartunk adni,lehet ez lenne helyette

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi,

a Hetvezer uccai ovit kerdezed , ugye?
Na en elsozor szerettem volna azt, mert kozel van a munkahelyemhez. Tavaly januarban mentem el erdeklodni, hat mit mondjak. Kedvesek voltak, de ugy elkuldtek, hogy csk na.... Na szoval 1bol azzal kezdtek, hogy mar tesokkal fel tudjak tolteni az ovit, igy menjek el mashova is szejjelnezni. Kicsit rosszul esett, de ez a baratnommal is elofordult es meg legalabb 3 masik anyukaval, akit a jacc bolcsibol ismertem. Persze ugy gondoltam, azert is elmegyunk beiratkozni, de vegul nem tettem meg nekik a szivesseget. Kulonben elit ovinak szamit itt Szegeden. De aldom az eszem, hogy nem oda mentunk. Amikor reggel egyedul viszem gyalog a gyerkocoket ovi, bolcsi, teljesen megoldhatatlan lenne. Egyebkent igazabol rosszat nem tudok rola mondani, csak ez nem volt tul szimpi. Amikor a Hunyadi teribe elmentem eloszor csak ugy beestem, 1bol vegigmutattak az ovit es mindenki kedves volt. Nagyon nehezen szokott be Jazmin, ugy 2,5 honap, de mostmar talan szereti.

Nina,

sajna Simci meg mindig beteg, ez a 3. het, hogy itthon van, kozepfulgyuszija van, lehet, hogy orrmandulakivet lesz. Ha minden igaz, 16-an ujra megyunk bolibe, ha vmi kozbe nem jom, ugyanis Jazminnak fosi-hanyija van. Es mar 1 honapom eltelt a szabimbol,azert remelem lesz 1 kis pihi.

g.
gabomamo

Kriszti,

igen itt lakunk mi is. A gelei j. uccaban.
g.
gabomamo

Karmen!
Nagyon szép Orsi! Mi is nagyon viszafogottan megyünk vírusok idején bárhová is.
Kérdezd meg Szakbarbárt, mert nekem rémlik valami, hogy ha a munkahelyed elenged fizetetlen szabira, akkor köthetsz szerződést a tb-vel, viszont, akkor le kell mondanod a gyedről vagy a gyesről (ahol éppen tartasz), és 180 napig nem, hogy sehonnét nem kaphatsz egy fillért se (max. feketén Kép ), hanem neked kell havi több 10 000Ft-t befizetni, hogy utána dőljön a lé. Kép

Nóri
norcee

Enikő!
Kinél voltatok a Miniklinikben füll-orr gégén? Fizetős a rendelés? Lénának emlegeti a dokinőnk, hogy valszeg megnagyobbodott az orrmandulája, és ki kéne venni majd egyszer, de én egyelőre csak megnézetni akarom, aztán szeretnék a műtét előtt beiktetni egy-két hét tengert, hátha nem is kell utána műtét.

Kriszti!
Ok, megkérdezem. Hát ez durva! Kár, hogy nem tudsz hazudni! Én simán... (Na, erre nem kéne büszkének lennem. Kép )

Nóri
norcee

Karmen!

Hol lehet ilyen jó minőségű babakádat beszerezni... én mindehol csak gagymót láttam, olyat meg nem igazán akarok venni.

Gira
Vendég

Karmen:
Van finom szójatej is, meg bűn rossz is. Vandi ezt issza, ill még zabtejet, de az utóbbi egy hónapban rizstejet.
Elég húzós az ára, mert 5-600ft között van egy litykó. Azért lehet megérné beruházni egy ilyen masinába.
De még én sem tudom mennyi lesz egy kg babból. majd megpróbálok utánanézni.

Gabó:
Sajnálom, hogy még mindíg beteg Simci! Gyógyuljanak meg hamar.
Ma Évike panaszkodott, hogy Vandi lehülyézte Nórikát.
Mit csináljak vele? Én még soha nem hallottam tőle, hogy ezt mondta volna. majd ha meghallom rászólok, de most direktbe nem mondogatom neki,hogy"nem szabad olyat mondani, hogy hülye, mert az csúnya"
Mert akkor tuti azt szajkózná egész nap.
Nina
nina74

Bamamama,
az IKEA-ban pont akció volt és ingyen volt a házhozszállítás vidékre is.

A KIKA-s cuccokat pedig 30 ezer Ft-ért hozták le. De ez baráti ár volt, tesómék egy ismerose, aki fuvaros hozta le ennyiért. Ott vettünk ülogarnitúrát, ágyat, komódot, éjjeliszekrényt.

Eniko,
a férjem építészmérnok. Dolgozik egy cégnél, de vannak maszek melói is.

Karmen,
nagyon szép az Orsika. Kép
Vendég

Kriszti!

Én magam csinálom a pizzát.Az uram ezt szereti,hamar készen van.És olcsó.

Gabomamo!

Jobbulást kívánok a Simcinek!

Ildi
tfildiko

Ildi!
Kertesbe nem szeretnétek költözni, mondjuk Kistelekre vagy Algyőre?

Nóri
norcee

Nóri!

Jó lenne egy kis ház uvarral,de itt Szegeden nem tudjuk megfizetni a telket.Nem szeretnék Szegedről elköltözni.Tudom,hogy hülyeség,de most így gondolom.

Ildi
tfildiko

Hajni, Bea,
mi volt az általatok említett könyvek címe (Anyu,....?
Nincs időm visszakeresni, cetli meg eltűnt.
SOS!!!
Köszke,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi! ez nagyon régi kád, amit kaptunk meg árulnak azt hamar kinötte Orsi. Ez tesoméknál volt 2is egyiket ide tudta adni igy, viszont jól elfér benne Orsi meg a játéksereg.

Ildi! nekünk is ez a baj telekre nem tudjuk összeszedni a pénzt.Kép Még a külsö részeken is drága min. 5millió. Szegedröl mi sem akarunk elmenni, megértelek. Aztán az a gond drága a bérlet a cég meg nem szivesen alkalmaz majd.
Orsi este irtó éhes volt, még a kezemet is rángatta adjam már a kajátKép

Nina! Na majd számolj be ha csinálsz vele tejet, mennyi lett belöle, milyen izü. Ha beválik én is veszek. Mennyi a gép ára, lehet csak én nem találtam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Voltunk ma kontrollon,minden okés a lánnyal. A doki mondta Lottinak, hogy muszáj enni meg inni, és láss csodát evett ma a lány.Kép

Gyerekszáj ala Lotti:
"Rubinik az uncsitesóm, benn van a klinikán a Melisszával, mert még pici. Ha megnövök, én is picike leszek."

Melissáék jól vannak, picit sárga Rubinik, napozik a drágám.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kriszti: "Anyu, taníts engem!"
Ma éppen ebből játszottunk, dobozba dobáltuk a labdát és dugókat. Luci végül úgy döntött, inkább beleül és "dudúzik". Nem bírtam ki, lefényképeztem és elküldtem apának mms-ben.
H
babamama

Kriszta: Anyu taníts engem!

Gira: Bocs, de minek neked full extrás babakád? A hagyományos is tökéletesen megtesziKép és jóval olcsóbb! Az én Bogim kb 3-4 hónapos koráig fürdött a babakádban, aztán kinötte (pedig a legnagyobb mérteü kádunk van). Utána már velem fürdött a nagykádban, vagy egyedül, avyg én fürösztöttem, de a nagykádban. Az a véleményem, hogy teljesen feleslegesek ezek a speciális kádak. A sima hagyományos 1-2ezer forintos kádak is tökéletesen megfelelnek a célnak!

Nóri: Kiss Fekete Beátánál voltunk és 2000 ft volt a rendelés. Nagyon rendes volt, elötte felhívtam telefonon, és mivel Viola ilyen pici ezért elöbb bejött, hogy legelsönek nézze meg Violát, még a rendelési idö elött. 5-töl 6ig rendel, bennünket meg 3/4-ed 5re rendelt oda! És nagyon kedves volt, végig mondta mit miért csinál. Boginak adott matricát is, amiért úgy aggódott tesóért..Kép
Úgy tudom ez a doktornö nem müt, csak vizsgál, szóval ö felállítja a diagnózist (egyik legjobb doki a megyében), de ha ne adj Isten mütétre kerül a sor, akkor más fogja csinálni, de olyanvalaki akit Ö javasol!

Nina: Petresi utcai ovi: hát, hogy nagyon lopnak, meg nem valami kedvesek az óvónénik gondozónök, de ez attól függ ugye, kinek ki a szimpi, úgyhogy ezt saját magadnak kell, kitapasztalni.Lesznek ilyen nyitott napok, el kell menni és meg kell nézni, és ha a gyereknek szimpi az óvónéni aki viszi a 2005-ös szeptemberi gyerekeket, akkor be kell adni. Én is úgy fogom csinálni. Ahol a Boginak legjobban fog tetszeni az óvónéni!Kép Te oda tervezed beadni Vandát? Hát hozzátok az tényleg nagyon közel van!Kép

Karmen: Nagyon szép baba Orsi! Kép

Képzeljétek Viola nettó súlya, avagy pucéran 3480 gramm Kép Tudom, hogy valaki ekkora súllyal születik, úgyhogy ne verjem itt a díszlépést, de nekem ez mégis óriási nagy öröm Kép Minden grammért és centiért hálát adok a mindenhatónakKép

Jujj néztétek a Vészhelyzetet?Kép Minden bajom volt a PICtöl...Kép Én kb meghaltam volna azok a szülök helyében akiknek a babájuk ott volt Kép Most nagyon nagyot nött szememben Angi és a családja, eddig is nagyon erösnek tartottam, de most, hogy ezt láttam.....

Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Néztem a Vészhelyzetet.Hálát adok a sorsnak,hogy nekem nem kellett ilyet átélnem.
Nagyon sokat nőtt a Viola.Gyönyörűen fejlődik.

Kármen!

Az enyém nem éhes továbbra sem.Azért eszik,de nem viszi túlzásba.

Melinda!

Nagyon édes a Lottika,jó a szövege.

Ildi
tfildiko

Ildi,
a te gyereked nem eszik, az enyém pedig nem alszik. Fél óránként kelt az éjjel, és sírt. Mellettem is az ágyban. 11-kor kezdte. A férjem átvitte a másik szobába, hogy majd o alszik vele, de Jozsó nem aludt.

Valamit ki kell találni ez ellen. Mert ha már velünk sem alszik, az már gáz.

A tejemnek pedig asszem végleg befellegzett. Kép Ettem gombócot, csináltam a horror fejést, de semmi. tegnap adtam Jozsónak tápszert, de nem fogadta el.
Vendég

Dancsi!

De sajnállak...Mi aludtunk reggel fél 5h-ig.Majd párszor felsírt,de utána még 6h-ig aludt.Most szunyál.
Teszek fel képeket a ma 8 hónapos(nem evő) Noémiről.

Kép

Kép

Kép

Ildi
tfildiko

Nagyon aranyos!
Ti még állvánnyal fürdettek? Mert Jozsó ilyenkor már úgy csapkodott, hogy így úszott volna a fürdo.
Vendég

Ildi! Noémi nem is vékony!! Nagyon édes baba.

Enikö! gratulálok Violának tényleg szépen erösödik.

Gira, azt hittem Gabi kérdezte a kádat, bocs.
Enikö! nem fullextrás a kiskádunk, semmi nincs rajta ami extra lenne, csak nagyobb mint a hagyományos. Ezt tettem bele a nagykádba, annak a pereme látszik mellette, nem a kicsi csicsás.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!

Én csak a saját otthoni babakádamból indultam ki, amit még 6-7 évesen is használtam kint az udvaron a nyári pancsikhoz. De amiket most árulnak, azok jóslásom szerint 1 év alatt elrepednek, mert olyan spórolós műanyagból készülnek. Igazából még nem láttam üzletben jobbacskát. Először a ÍTescoban néztem. OK, hogy ott sz*r volt, de ezek után sehol máshol nem láttam jobbat. Ezért kérdeztem, hová érdemes betérni.

Gira
Vendég

Dancsi!

Köszi.Még az állványon van a kád.Csapkod ő is,de nem vészes.Inkább az a bajom,hogy mindig fel akar állni.Belekapaszkodik a kád szélébe,és már áll is.Még jó,hogy ketten fürdetjük.

Kármen!

Köszi.

Ildi
tfildiko

Köszi a könyvcímeket Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Hol vagytok, Csajok?

Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Én vagyok.Takarítanom kellene,de nincs kedvem semmihez.A Noémi 15 perce egyedül játszik.Végre elfoglalja magát.Dumál,és ugrál a járókában.

ildi
tfildiko

Sziasztok!

Folynak az események rendesen, hozzászólás temérdek...

Mi jól vagyunk mostmár, Edi kigyógyult a torokgyusziból. Ahogy elkezdtük az antigyogyót láz eltűnt, étvágytalanság jött. Alig evett egy hétig, csak tápszert, gyümilét és teát fogadott el. Mostmár minden rendben, minden a régi. Amig beteg volt, nekem nagyon hiányzott a huncutkodása. :-)

Gabici
gabici

Sziasztok!

Megkérdezhetem, h mennyiért vettétek az Anya, taníts engem könyvet??

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziatszok!

Karmen:A szója is allergizálhat,nem?! Fló is így fürdött sokáig, de ő azért mert félt a nagykádban.

Gabó:Jobbulást a gyerkőceidnek!

Gira:Egyre ügyeljetek, ha kádat vesztek, hogy a széle, amit megfogsz el legyen kerekítve, mert ha teli vízzel akarod felemelni, akkor elvágja a kezed. Anyósoméknál olyna van. Nem is nagyon használjuk. Egyébként tök mindegy milyet veszel, mert igaz Fló majd másfél évig használta, de Bátor már azóta nem mióta ülni tud.

Ildi: Formás baba Noémi, nem is vékonyka.

Enikő: Gratula Viola súlyához! Én is büszke lennék! Flóra ilyen idősen éppen csak 2 kiló volt.

Gabici: De jó, hogy Edi meggyógyult már!

Ki jön Bábszínházba a Mikkába?
Ma mindenféle időjárás volt.
Eső, hó, napocska.

GAbi3
inecsg

Anita: 1500 körül van!
inecsg

Anita: 1500 körül van!
inecsg

Gabici,
végre, akkor Te is szusszan6sz egyet Kép.
Ha Eszter beteg, éngem is +visel, annyira sajnálom szegényt. De ezzel sztem mind így vagyunk.

Ildi,
grat a Nagylánynak! Nagyon sokat nőtt és változott, kezd eltűnni a babás Noncsi és jön a kigyerekes! Nyúlik, eltűnnek azok a vonások, amiktől olyan kis babás. Sztem ezért nem látszik rajta a hízás. Lemozogja, átalakul.
Én anno jártam callenetics-re és semmit nem fogytam, centi szerint meg sokat Kép.
Szal ne aggódj a nemevés miatt.
Én lekopp kopp kopp Eszter napok óta zabál -tegnap fél 6-tól fél 8-ig és még szopka is volt csomó -, nem tommi van a Csajjal Kép.
Nem kap semmi vitamint (kiv. Cebion), mégis.
Ne takaríts, hagyd a francba, majd holnap.
Vagy talizunk holnap?

Vettem ma Eszternek egy csodacsini farmerrucit - kantáros -, egy fehér ingecskét hozzá és egy szandit itthonra szaladgálni.
Mamától meg kapott egy Ciciban félcsukát. Csuda tündérül áll minden rajta Kép.

Enikő,
grat Viola súlyához. Nem semmi 1 hónap alatt!

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi3,
takony az idő, nem merek.
Ja, meg szombaton megyünk Tázlárra keresztelőre.

Bea,
hol vettél Katának úszóbugyit?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi, köszi és hol lehet kapni, mert a párom most kutatja:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Kriszti!

Köszi,tényleg sokat nyúlt az elmúlt időben.Remélem,hogy nálam magasabb lesz.Tényleg,ezt ilyenkor lehet már tudni,hogy alacsony lesz-e?
Nagyon édes lehet az új rucikban az Eszter.Hol vásároltál neki?Lassan nekem is kell vennem neki kabátot,cipőt.Milyen cipőt vegyek szerinted neki a tavaszra?Kocsicipőt?
Közben felmostam,és kimostam a kukát.Nem csinálja meg helyettem senki.A Noémit letettem aludni,de még dumál.
Mehetünk sétálni,de ez az idő kiakaszt.Délelőtt,amikor el akartunk indulni,esett.Már jó lenne,ha megérkezne a tavasz!

Gabi!

Köszi.

Ildi
tfildiko

képzeljétek, ma csoda történt, Jozsó itthon a kiságyában aludt délelott 1,5 órát, meg délután is. Letettem, pár perc sírás, majd elaludt.

Nemtom mi segített, igaz, tettem alufóliát az ablakaira, így most tök sötét van a szobájában. Mondtam is a férjemnek, hogy legalább Jozsóhoz kell felrakatni redonyöket. A házunk színezését nemsoká kezdik, addig apa nem akart.
Vendég

Dancsi!

ÖrülökKép
Milyen színű lesz a házatok?

Ildi
tfildiko

Dancsi,
ez szuper. Nem lehet, h meg van kavarodva éjjel-nappal-ilag?

Anita,
most néztem meg az Alexandra online-on, de ott nincs ez a könyv. Most én is erre indultam rá.

Gabi,
írj lécci kiadót és szerzőt, valamint a pontos címet. Kösz. Ha van IBN kódot is. Köszi Kép

Ildi,
cipőtémában sajna nem tudok segíteni. Annyit, hogy amíg Eszter nem járt, tavasszal is és nyáron is ha olyan volt az idő, nem adtam semmit a lábára, ill. horgolt cipellői voltak. MAJd ősszel meg kocsicipőt. Sztem az jó Noncsinak is, nagyon csiniket lehet kapni.
A rucikat turiztam a Pacsirta utcában, de a farmerruci csont új.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi! Kikérem magamnak a feltátelezést, h mindig ilyen rend van a konyhámbanKép). Nem, fel lett szerelve a sín, és összetakarítottam, pakoltam, miveol fúrni kellett.

Karmen! jársz korizni? de jóKép
még nem járt virág, amikor elkezdett fiókba ülni, kanapén átugrani...sztem megúsztátokKép

orsi gyönyörűűKép

Kriszti! tényleg nem jó látváy ember gyerekének fejében a branülk, de hidd el, h a lehető legpraktikusabb. Mi örültünk, mikor oda szúrtak vénát Virágnak, merrt akkor nem kellett lekötni akezét, lábátKép. Ott a legbiztonságosabb, kényelmesebb.

Gabo! kössz az infótKép. nekünk kényelmes volna, férjemnnek útbaesik. és körzet vagyunk, nem? kötelesek felvenni bennünket oda. ugye?

én is néztem vészhelyzetet, rendkívül megviselt, már Virág születésnapja is, és közeleg az évforduló, nem könnyű... úgy érzem, nem segít az idő, csak ritkulnak a megemlékezések...

Gabici! örülök, h meggyógyult a kiskrapekKép

ILdi! édes a 8hós csajszidKép

könyvet nézzetek itt is: www.antikvarium.hu

.:Angi:.
angiszeged

Angéla,
köszi, ott kezdtem Kép.Azért kellene az IBN szám Gabitól, így pontosítani lehet a keresést.
Megyünk?

Kép

Kép
eszteranyu

ahan, már hívtalak.

.:Angi:.
angiszeged

Egész délelőtt próbáltam hozzászólni de nem ment ez a nyűves.
20180827120929

Persze a mentésemet se találtam.
Mindegy csak szerettem volna az Ikeás témához hozzátenni hogy nekünk 10 évesek az étkezőben a székek. Szuperok még mindig.:

Kriszti
Deákné B. Katalin a könyv szerzője
ISBN száma 963-550-057-2

Angi
jó a mail címem, jöhet a kanapés kép, egész emberi az ára

Kriszti
Kata úszóbugyija úgy keletkezett hogy az itthon felelhető lehető legkisebb fürdőbugyi két szélét összevartuk és most ez pont jó rá

Amúgy téli tiszai képeket nem csináltam mert nem havas táj hanem locs pocs fogadott. Bezzeg a tisza felső szakaszán sok a jég de itt elolvadt. nem fogott meg semmi benne.

Mindjárt keresek is fürdőbugyis képet hátha van.
Elárasztalak benneteket képekkel mert nincs itthon senki KAta meg alszik így ráérek
Bea
20180827120929

a székekről csak ilyet találtam
Kép

fürdős kép van de a bugyi az nem látszik.
Kép

többit beteszem az albumunkba
20180827120929

Lányok kérném a házipizzák receptjét. Az lesz a hétvégi menü.
nem elfelejteni!!!
köszike
Bea
20180827120929

Kriszti! uszobugyit lehet venni bababoltokban v. eldobhatot árulnak drogériákban, hipermarketekben Huggiest. Én sokat vittem nyáron Orsit igy megérte venni kimoshatót.

Angi! miért, mi volt a vészhelyzetben? pont most nem láttam. Lement amugy a babás müsor amelyikben voltatok? Sajna nem voltam itthon szombaton és nem vettem fel.

Ildi! még azt akartam kérdezni hogy a 60m2 az nettó nálatok, csak mert tetötérinél gyakran tapasztaltam hogy a bruttót adják meg amikor hirdetik. Vagy mennyi a nettó?
Orsi is irtam szinte végig állva fürdik, nekem nem gáz, fogom az egyik kezét, a hátát, hasát meg locsolom a másik kezemmel, szivaccsal nyomom rá a vizet, igy nem fázik.

Gira! ez azért erös müa. mert irtam nagyon régi kád, amit én is kaptam elötte az nagyon vékony müa. volt, ebben igazad van. És még kisebb is volt Orsi 3 hósan kinötte. Én sem láttam ilyen vastag müa. még.

Dancsi! Orsi is imád csapkodni, csak nálunk mindig a fürdöszobában fürdött, csak régen székekre tettük a kádat, de engem folyton beterit.Kép

Orsi éjjel nem ébredt, elözö nap meg csak 1x. Egyre több hogy 1x eszik éjjel, lehet leszokunk az éjjeli müszakrólKép

Gabi! Orsi azért is a kiskádban fürdik mert azzal szorakozik, hogy a 2 kád közé bedugja a játékokat, majd kiveszi.Kép

Bea! látszik Kata élvezi. A többi képet én nem tudtam megnézni, mert nincs az albumod cime a profilban.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea!

Nagyon szépek vagytok a képen.

Angi!

Köszi.

Kármen!

Ez a bruttó,nem tudom,hogy mennyi a nettó terület.
Mi mindig ketten fürdetjük a csajt.Még egyedül nem próbáltam.

Ildi
tfildiko

Ildi! amikor vettétek a nettó és bruttó közötti különbségre más négyzetméterárat (kevesebbet) kellett fizetnetek. Érdekes hogy nem emlékszel mekkorát vettetek a szerzödésen se volt rajta mekkora a lakás? Nálunk a közös ktg. is a nettóra fizetik a tetötériek. Merrefele kerestek amugy lakást? Vagy épitkezni fogtok az már biztos? Nálunk mindig én fürdettem Orsit,a férjem csak a kádat tölti meg vizzel, meg ált. visszajön amikor öltöztetem Orsit (az is menne egyedülKép)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?