Megpróbálok visszaolvasni. Ne hari, de Roni nagyon igényli hogy foglalkozzam vele.
Elösször is, nem gyúrúnk kistesóra, majd csak ha Roni betőlti a 2-öt. Bár egyre több jel utal ennek ellenkezőjére: ez a sok laptető, és ma a torna tanárnő kislánya megkérdezte hogy van-e Roninak kistesója
Ágicám, nagyon sajnálom hogy nem tudtunk összefutni.
Tündi, drága nem tudom kinél milyen a hasfájás. Roninak csak párszor fáj, de akkor megfeszítette magát, maszírozni se tudtam. Biztos nagyon rossz lehet hogy úgy érzed Barnus nem kap elég figyelmet, ez sajna ilyen időszak. Pont férjecskémet kérdeztem a minap hogy hogy lehet egyformán szeretni két gyermekünket, na de majd 2-3 év múlva megtudjuk. Ne idegeskedj, sztem se apad a tejcid, csak annyi van amennyi kell, az meg hogy két ciciből etetsz nem tragédia (én a mai napig úgy csinálom). Kényelmesebb mert soha nincs egyikse kőkeményre telve. Az hogy sír Bianka meg teljesen normális, hisz kisbaba. Tudom-tudom könnyű mondani, de nagyon stram csajszi vagy, ne légy elkeseredve.
Gabi, úgy röstellem magam hogy a múltkor nem hívtalak fel, még jó hogy megcsörögtél. Nagyon drukkolok hogy Apácskád melóhelye megmaradjon. Ronit is teljesen összezavarta az óraáttálítás, ő is 1 órával elöbb kell. Így is korán kelt 6-kor, gondolhatod....
Nati, nagyon várjuk a képeket a keresztelőről. Jó volt ma a torna, csak mi voltunk.
Melinda, sztem is akkor menj tüdőszűrésre ha megjön a mensid. Magyarul vagy 3 évig nem kell menned, mert most babás vagy utána meg gyeden leszel.
Alexa, hogy van a kis drágád. Remélem semmi komoly.
Enikő, sajnálom a gyulladást, de látod Eszti babád segít és ez a lényeg. Nekem is mondták annó a hűtést, de csak a gyulladt ponton. Én egy vattát viztztem be és raktam oda ahol piros volt. Na meg a melegvizes zuhanyozás és maszírozás nagyon jót tett.
Viki, gratulálok a szép fejlődéshez. Sajna kajcit nem tudok írni (én ehetek bármit). Nem akarok okoskodni, de ne sokat lázmérőzzétek mert hozzá fog szokni, csak ha muszály. De ebbe talán Kata tud neked segíteni. Nagyon szépek a képek.
Ildi, ne aggódj amiatt hogy nem tudsz fejni, hisz beáltt annyira a mennyire kell, ha szükséged lesz tejecskére akkor meg úgy tudod jól felszaporítani hogy két eszi között ráfejsz. Na meg a homeós bogyesz is segíthet. Én így csináltam mikor elmentem melózni és kellet lefejt tejecske. Köszi a hiányolást, jól esik.
Vikkantyom, annyira izgulok már érted. Remélem Levikének már elis múlt az a kis orrcifolyás.
Ibi, mikor mentek oltásra? Mi 5-én 14.10-re, hátha talizunk megint.
Alíz, gratulálok a kis hőskatonádnak, nagyon ügyi volt.
Orsi, nagyon szupik a képek
Rólunk: jól vagyunk, teljesen meggyógyúltunk. Ma már tornán is voltunk, én jól elfáradtam. Apácska szabin van, és lehet fel fog mondani mert a főnőke egy állat. Nya majd meglátjuk. Holnap babalátogatóba megyünk, nem tudom mikor tudok jönni.

[/url]