Sziasztok!
Először amíg el nem felejtem egy infót szeretnék megosztani veletek. Nem tudom nálatok a motorozás mennyire bevett szokás és milyen gyorsan kopik a cipőorra, de Gergő karácsonyra kapta meg az első olyan mociját, ami sem nem magas, sem nem széles és mivel ilyen kemény telünk van, igencsak rákapott az ízére, eleinte nagyon szépen pakolta a lábait, de egy hete rájött, hogy a cipőorrával nagyon gyorsan meg lehet állni, akár az utsó pillanatban is, hogy a hajam égnek álljon, el is kezdte a cipőorrát szépen koptatni. Tavaly láttam meg véletlenül, hogy okos emberek kitalálták a
cipőorrvédőt, akkor nem érdekelt, most meg napokig kerestem, mire újra megtaláltam, bár nem tudom ugyanazt-e, mint tavaly. A námet Big cég gyárt ilyen cipőre rácsatolható védőszerkezetet, ha a google keresőbe beírjátok, h. cipőorrvédő egyetlen oldalt dob ki angolul, ott megnézhetitek. Nálunk Biatorbágyon van a központ, ahová ez a cég szállít és ma felhívtuk a területi képviselőt, aki azt mondta, hogy Kecskeméten az Alföld Sport-játék osztályán beszéljek a főnökkel, és 2-3 napon belül itt van. Ma nem jutottam el odáig, így sem méretet, sem árat nem tudok még. Az angol lap szerint 2 méret van: 21-23 és 22-28, a német lap egyet mutatott: 22-28.
Roz,
nem tudom bezséltél-e a dokinővel. Ha elmondod mire gyanakszol megnézi. Terhelni nem úgy terheltem most, mint a szegedi út előtt, akkor két héten át sajtot kellett adnom neki minden nap. Most nov. vége óta ettettem vele mindent, konkrétan tejet nem,mert attól egyből ekcémás lett. A dokinő meg fogja neked mondani mit hogyan, ha mellette döntesz, döntötök.
Nana,
Nagyon édes boti az ücsörgős képen. Nagy fiú már.
Minden kis betegnek jobbulást, sajna ez jön az enyhe téllel, azt mondják.
Virág,
sajna nem kaptam meg a prividet.
Erszényes,
nekünk most a grapefruitmag kivonatot ajánlották megelőzésre napi 2 csepp egyszer, betegség esetén 3X 2-3 csepp, ha jól emlékszem. a könyvtár mögötti Bio ABC-ben szívesen segítenek. Van ökonetes ilyenjük is 3600ért, meg van egy másik, a nevére nem emlékszem elég drága, de a tulajdonos csajszi is azt adja a gyerekeinek, meg mástól is hallottam már. Az 5 ezer körül van.
Lina,
mi is az sztk-ba járunk babauszira. Ti mikor? Mi csüt. 10:30-tól, mert Gergő reggel sokáig szokott aludni, így is épp csak sikerül beesnünk az utsó pillanatban. Lili szeret úszni? Gergő imádja. Mióta jártok?
Jó éjt mindenkinek! Azaz inkább szép napot!
U.i:
Ma próbáljuk ki a Betlehem kapuja játszóházat a Károli gáspár Ref.egyetem épületében van vhol. Volt már ott vki?