A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Ági, a lányom napjában többször is emlegeti Kristófot:-)) Pedig nem is játszottak együtt sokat, de szokta mondogatni a nevét, csak van valami a fiadban:-))))

Húúúh lányok, kemény vita folyt, összeugrott a gyomron rendesen. Nem írom ide a véleményem, mert hosszú lenne és téma le lett zárva. Szerintem eredmény nuku, mindenki másképp csinálja(ha belegondolunk, jó kis zene):-). Ez lányok genetika:-))))) De megjegyzem, én Enikővel értek egyet, tuti azért is, mert egyforma a természetünk valamennyire, sokkal temperamentuntblla, nem bírom leírni:-))) vagyunk és hát az almáink nem estek messze a fától.:-)És még annyi, Angi, tényleg kicsit erőssen fogalmaztál, találkoztunk már és láthattad, hogy nem rúgtam fejbe a gyerekemet ordítva, ha valamit nem úgy csinált, ahogy én szerettem volna.......

Karmen, szegény Orsika és te is. Szerintem ez a "közkedvelt" hányós-fosós vírus volt. Tudom, hogy vége, de én Pipinek kanállal adtam az innivalót. Ha ivott rendesen az is kijött belőle, de kanállal nem. Nekünk is felírta a doki a Hippes rizses-répás cuccot és hát nagy találmány a gyümi centrifuga, ami akkor duplán jól jött. Enni meg csak kukit (nem azt, hanem tudjátok a puffasztott kukoricapelyhet) adhattunk neki, sósat, meg almakompótot, meg háztartási kekszet és ennyi.

Dancsi, nem semmi Jozsó fogzása. Nálunk is jön valószínű Pipi hátsó rágója, taknyos az életkém és nyűgi.

Anita
Nyúlanyó1

Angi, Ági: legközelebb megnézem, hány éves kortól kell belépő. De én úgy emlékszem 3-tól.
Nem felejtettem el behúzni, csak Zoli gyorsabb volt és elkapta. Kép
Mi is mindig itt szoktunk enni. Közben nézzük, hogy bogarásznak a majmok. Tényleg hiányzik egy kis rét. Egyéként van, de ott méhek is tanyáznak. Hátul a hátsóbejárat melett.
Én sem szívesen adok gyógyszert a gyerekeknek.

Gabi3
inecsg

Gabi: Hát én nagyon hamar felkapom a vizet. Nem tehetek róla. Ilyen vagyok és kész! Próbálok nyugodt maradni, de nem mindig megy!Kép Ez van!
Akkor megnyugodtam, tuti nem mennék bele, ha mégeccer ez várna rám a terhesség alatt!
Nagyon szépek vagytok a képeken és az új kutsus is teccikKép Nagyon kis helyeskeKép Fiú vagy lány?

Ági: Engem nem izgat, hány pontos a játék, most úgy is lesz sok pelenkazacsink, Viola termel rendesenKép Már szinte minden játékunk van, amit ebben a pampers Fisher price-os játékban lehetett kérni! Ez miatt nem fogok sztrájkolni, örülök, hogy megjöttek. Tényleg jó lesz ajándéknak, ha babalátogatóba megyünk. Azonkivül olyan túlzottan nem rajongok ezekért a játékokért én készségfejlesztöket szoktam venni Boginak. Ezekkel a FP játékokkal nem is nagyon játszott!
Enikö
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő,
milyen készségfejlesztőket szoktál venni?

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi3!Igen szól Lotti, ha pisilni, kakilni kell. Megy a biliért, levetkőzik, ül rá, kéri a papírt.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nyúlanyó Anita! Valóban lezártuk a témát, de bennem maradt sok dolog, úúgygondoltam megkímélek mindenkit attól, h elmondom, mert a "de szép a babád" című tőmonfatokban beszélgetés ebben a topicban úgy látszik bőven elég...
Mégsem bírtad ki, mint ahogy Ildikó is utolsó mondatában, nem tudta azt mondani, Angi ez és ez a véleményem, másképp látom, hanem csak odabökte, h " És nem kell,tényleg,ráerőltetni senkinek sem a saját véleményét a másikra. ", mintha ennek lenne bármi alapja...
Én vitázom általában, érvekkel, vannak tények, amikkel vitázni nem lehet, a gyereknevelés nem ilyen. Vannak itt bizonytalanok, akiknek hasznos lenne mindkét oldalt elolvasni és az alapján dönteni, hogy hogy is fogja csinálni...
Döntsétek el, akartok e vitázni Én benne vagyok a személyeskedés mentes érveken alapuló vitában, de Nekem ne bökdösse senki félmondatoban a vélt, vagy valós sérelmeit, hanem legyünk már egyenesek egymással!
Előre is köszönöm!
Angéla

.:Angi:.
angiszeged

Angi: Sztem tök igazad van, legalább történik valami a topikon. És értelmes dolgoról van szó! Én szívesen olvasnám más véleményét is! Tapasztalatát!

Gabi3
inecsg

Angi, igen igazad van, nem bírtam ki, hogy oda ne bökjem, de be kell vallanom és ezt te is beláthatnád, tényleg sértően, erősen fogalmaztál. Így interneten keresztül szerintem meg fölösleges egy ilyen témán vitatkozni, ez személyes vitát igényel. Tanácsot úgy érzem senki nem adott, csak egymást kezdtétek el pocskondiázni.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Angi: Igen sztem is igazad van, de Te szinte "lehülyézted" azokat akik nem úgy csinálják, mint Te! Olvasd vissza amiket írtál. Úgy "jött le", hogy te csinálod jól és aki másképp az "egy idomár", és, hogy Te meg vagy döbbenve azon, hogy ilyen sokan ilyen rosszul bánunk a gyerekünkkelKép
Ez nem igaz, hogy rosszul neveljük/bánunk a gyerekünket. Mindeki úgy csinálja ahogy neki bejön/hatásos! Az a baj, hogy Te nem csak a véleményed írod le, hanem kiakadsz azon, hogy ha valaki másképp csinálja és érdekes hangnemben cseszel le itt bennünket a fórumon.Kép Szabályosan úgy érzem magam, mintha az anyám lennélKép De még Töle se fogadom el a kritikát ilyen hangnemben.
Én elhiszem, hogy jól informált vagy, és mindenröl van véleményed (ezért is írtam, hogy írj egy könyvet a tapasztalataidról, hátha valakinek segítség lenne), nem is ezzel van a gond, de a más véleményt/módszert nem fogadod el, és szinte nemnormálisnak tartod azokat, akik másképp élnek....Kép Ez a baj!

Ettül függetlenül részemröl, beszélgethetünk. Megpróbálok nem személyeskedni és bocsi, ha eddig valakit megsértettem. Hajlamos vagyok nyersen fogalmazni, bocsika!
Enikö

ceniko
Szeged

Gabi! mi is zárni szoktuk az ajtót, Orsi miatt nem akartuk most. AMugy a kutya nem volt itthon pont akkor. Tul sok véletlen segitett neki, ez van.
MIkor van zárás a Vadasparkban? csak hogy tudjam most már. Nem emlékszek Angi irta de biztos. Volt amikor nem volt netem tudod lehet akkor volt rola szo.

Mindenki fogzik? Orsinak is most jön ki 2 foga.

Anita! szerencsére ha nem evett, csak ivott nem volt hányás, igy nem volt gond ezzel. Enni meg nem akart. Most már jol van, ma már nem volt gond. De még kapja a gyógyszert.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Eszteranyu,
dr. Endrődi Márta, a Kossuth Lajos és a nagykörút sarkán rendel. Korrektnek tűnik. Jár hozzá még valaki?

Ildi, Gabi3,
Tanácsadáson mért paramétereink: 60 cm, 5410g. E havi gyarapodásunk 530g. Hetente 110-130g-ot nő. De mindez csak úgy, hogy költöm hajnalban, hogy pótlom a délutáni és esti szopikat, egyszóval, tömöm. Ha rajta múlna, napi 650-700 grammot enne csak. És félni sem kell, hogy cumizavaros lesz, mert abból is csak kínok árán hajlandó meginni a tejcsit. :o(

Egyszer olvastam valakinél, hogy volt valamiféle kristály a mellbimbóján (talán Dancsi). Védőnő szerint nekem is az van, de nem bírtam belőle kipréselni, mi a teendő. Illetve azt mondta, szedjem ki valahogy (?!) de akár hagyhatom is, majd lesz vele valami (?!). Szóval szerintetek mit csináljak vele?

Képet nem tudok felrakni, 500*600 pixelesnél kisebbre méreteztem, mégsem engedi a babanet, mondván hogy szerinte még mindig nagyobb.

Seri
seri

Seri! nem csak a pixel számit, hanem nem lehet nagyobb azt hiszem 300 Kb-nál. Erre is figyelj. RGB modban mentsd le. Vagy küldd el nekem és felteszem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Seri,
igen, Ági is és én is. Gondoltam, hogy Te is Hozzá jársz, mert Eszter "sem gyarapodott kellőképp". Ekkor volt 8 hós és hurkás Kép 8 kg-os.
Mindig az a fránya táblázat...
De Csilla igény szerint szopik, nem? Pótlást is adsz? Nem elég a tejed?

Dancsinak és asszem Karmennek is volt olyan tejkristály.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Fú Csajok, Eszter 14:15 óta alszik...

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi!

Nagyon szépek a gyerekek.

Kármen!

Ez nagyon durva!

Ági!

Köszi.

Ildi
tfildiko

Seri! bocs, nem láttam az elöbb. Igen, nekem is volt. Egy idö után rohadtul fájt már a cici, akkor már nagyobb lesz rajta a holyag, vagy jol megnyomod és kifakad v. tüvel megszurod egy picit. Nem fáj, mert a holyag nem érzékeny. Majd jol elkezd spriccelni, ne ijedj meg. De utána sokkal jobb lesz. Ne maszirozd semmit nem használ, csak fájna a cicid, probáld ahol eltömödött ott kifakasztani.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!Kép

Kicsit még félve merem kijelenteni, hogy Sikovanyecz doki csodát művelt - SIKERÜLT!!!!!!!
KépKépKép
Holnap megyek doktorbácsihoz, és ha minden OK, akkor mostmár tényleg szívesen csatlakoznék hozzátok!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zitus, nagy nagy gratula!!!!:-))))

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Karmen! Részvétem a fényképező miatt. Kép Ez nagyon durva! Át tudom érezni, hogy mit érezhettél. Kép Észrevetted azonnal, hogy mi tűnt el?

Azt akartam már régen kérdezni, hogy akinek nem altatásos császárja volt, azzal mi történt utána? Megkapta a babát szoptatásra azonnal? Mikor kezdték felhordani 3 óránként? Mikor lehet elhagyni a post operatívot és lemenni babázni?
(Az elsőnél annyira nem voltam felkészülve a csaszira, hogy most elhatároztam jó időben tájékozódom.)

Nóri
norcee

Zita!
Gratula!

Bea!
Jó volt a vásárban?

Gira? Babázol már?

Seri! Ugye azért voltatok a gykórházban, mert sárga volt Csilla? Nem egy szobában voltatok?

Nóri
norcee

Zitus! Hurrá!KépKépKép Klassz a profilod!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zitus,
gratula, mennyi idős Kép?

Zita,
hogy vagytok?

Nóri,
na, csak nem???? Kép

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Seri,
menj be a klinikára, ott kipiszkálják a tejkristályt. Aztán legközelebb már neked is fog menni, ha lesz legközelebb.

Zitus,
drukkkkkkkkk ++++++++++++

mindjárt visszaolvasok.
dancsi1

Nóri! Az iratokat azonnal észrevettük a fényképezöt csak késöbb, mielöbb a rendörök kiértek.

Zituska! jaj de jó, spontál baba? volt valami kezelés?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

imádok homokozni, foleg a homokot enni.Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!Kép

KösziKépKépKép
Még nagyon friss a dolog, tegnap teszteltem (meg ma isKép)
Egyébként a 30. napon nem kellett volna megjönnie, és nem is jöttKép - ez volt tegnap.
Most volt az első szuri-kúrám - inszem nélkül, amiről Sikovanyecz doki győzött meg, és milyen jól tette!Kép
Nagyon remélem, hogy minden OK lesz, mert hirtelen lett vmi gombám, és ez eléggé aggasztKép (mellesleg ebből gondoltam, hogy talán sikerült).

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zitus,
állítólag a terhes mamiknál megno a hüvelyváladékozás, szal nem biztos, hogy gomba. Anno én is megijedtem nagyon. Minden rendben lesz.
Vendég

Tudom, Dancsi, de ez sajna viszket is eléggé....KépKép
Fűű, nagyon rossz!!!!

Kép
Kép
zituska28

Zitus! Naaagy gratulaKép))

Nóri! Sajna Nekem elsőre volt spinál, arról nem tudok nyilatkozni, most altatás volt, 9óra után hozták csak BogitKép

angiszeged

Nóri!
Igen voltunk a vásárba,hát elég sok vásárt láttam már de ilyen nagyott még nem. Egyszerűen minden volt. A kisbírkától a szárított fűszerekig minden. De nem bírtuk végigjárni mert Kata kisasszony besokalt. Viszont tettünk egy kört az új osztás felé.Legalább is azthiszem arra jártunk. Minden esetre sok új ház és épülő ázat láttunkKép
Karmen!
köszi de elmegyek holnap a gyógyszertárba. Én is abba szoktam járni az alföldi sarkán. De amúgy úgy tűnik ez a dentoxin vagy mi is segít neki. kíváncsi vagyok a doki néni mit fog modani,mert mi úgy látjuk 4 foga jön. De nem vagyunk valami nagy szakemberek. Egyenlőre nem fáj neki csak viszkedhet mert a vállamba vakargatja az ínyét.
Gabi!
nagyon aranyos Bátor,ja meg a kutyus is. Akkor mikor jöttök Szegedre?
Angi!
Ne csüggedj Én is benne vagyok bármilyen véleménynyilvánításba. Azt hiszem meg is tettem ez ügyben is. Minden esetre remélem hogy ez a topic megmarad 10 év múlva is és vissza tudjátok majd olvasni a mostani aggodalmaitokat. Remélem nem csak Én mosolygok néha rajtattok hanem akkor ti is fogtok saját magatokon. Ezt egyáltalán nem roszindulatból mondomKép
Zitust olvasom hogy anyai örömök elé néz, gratula...de Nóri nálad mi a helyzet ketteskével.

Te Karmen és Orsi is otthon volt amikor a besurranó járt nálatok?
20180827120929

Zitus, gratulalok, ez nagyszeru hir!Kép

Karmen, komolyan a hideg is kiraz, ha arra gondolok, hogy valaki csak ugy bement Hozzatok. Orsika eppen aludt ugye?

Dancsi, nagyon aranyos Jozso, olyan kis torpes. Kép De lehet, hogy csak azert, mert
Hofeherket nezzuk mostanaban.

Agi
agi77

Sziasztok!

Nóri: Gyerekkórházban nem lehet veled a babus, ha sárga. Csak 3 óránkénti etetés van, éjjel nem lehetsz mellette. Legalábbis a kora, intenzíven. Sztem Seriék is ott voltak.
Nem tán?

Zituska:NAgy-nagy gratula!!! Várjuk a holnapi híreket!

Bea: Szegedre tervbe van véve az út, de időjárás függő!

Seri: Nem azért, de Karmen Orsija sem nőtt mint a gomba. A nagy könyv szerint, amit a babák nem olvasnak, fél éves korára kéne megduplázni a súlyát. Saját anyatejjel pótolod? Azért a cumival vigyáznék! Pohárból nem próbáltad?
Én kicsi fiam lassan 13 hós, de még nem tud cumisüvegből inni,sztem nem is fog megtanulni.

Karmen: Vadaspark egészévben nyitva, de ha jól emlékszem télen 5-ig vagy 4-ig vannak, nyáron meg talán hétig. Nem tudom.

Gabi3
inecsg

Nóri!

Én péntek éjjel szültem,és másnap reggel 6h-kor hozták a Noémit.A műtőben csak megmutatták,meg sem érinthettem.Csak hétfőn mentem le a csecsemőosztályra.(Sajnos,nem volt hely,ezért kellett vasárnap is ott lennem.)Hétfőtől volt csak velem egész nap.Szerdán reggel már jöhettünk is el.

Zitus!

Nagyon-nagyon gratulálok!!!Örülök,hogy sikerült!

Dancsi!

Nagyon édes a Jozsó.A Noéminek megmutattam,és nem vette le a szemét róla.Közben fülig ért a szája.

Enikő!

Úgy néz ki,hogy a mai séta is elmarad.

Ildi
tfildiko

Lányok, itt mindent megtudhattok:

<font color="ff0000">Szegedi Vadaspark

Bejárat a Kálvária sgt. felől
Tel.: 62/542-530, 542-531

E-mail:</font> szegedzoo@tiszanet.hu
www.zoo.hu/szeged, www.zoo.szeged.hu

Nyitva tartás: egész évben, mindennap reggel 9-től napnyugtáig

Lehet mélt küldeni nekik a kijáraton való babakocsi-nemkitolás figyelmeztetésről a bejáratnál.
Hú, ez kicsit kacskaringós lett Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

TFIldi: Mi elsétálunk a Vér tóhoz a párom ott hobbipecázikKép Remélem nem kap el bennünket az esö. Legfeljebb elázunkKép
Enikö

ceniko
Szeged

Karmen,
tegyél mér fel lécci friss táblázatokat!
Ha van időd Kép.

Vadaspark:
aki soxor megy ki, megéri éves bérletet venni.

Tali:
ha jó az idő nyáron, a Füvészkertben is lehetne egy piknikes tali. Olyan "egésznapos Kép" - kölkök tudnak aludni pléden is Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!
Biztos vagy benne hogy a füvészkertbe jó szemmel nézik a piknikezőket.Ott nem nagyon lehet a füvön letelepedni.Vagy?
Bea
20180827120929

Gabi,
Igaz, a gyerekkórházban tényleg nem lehetsz a babáddal, csak 3 óránként az etetéskor, de ott is csak fél 9, 12, 15 és 18kor, A többi 3 etetést cumisüvegből csinálták, tápszerrel vagy leadott tejjel (amit nem biztos, hogy ő kapott meg). Rémes egy hely, egyetértek Enikővel.

A pótlás itthon saját anyatej, igen. A poharat próbáltam, de mellémegy a fele, és nincs olyan sok azért belőle, hogy pocsékoljuk. Nagyon figyelem, de még nem észleltem a cumizavart.
Igény szerint nem tudom szoptatni, mert akkor jóval kevesebbet enne a kisasszony...

Lekopogom, de úgy néz ki, meg se kottyant a 3 hós oltás. Ott is csak kicsit sírt, de láza nem volt, aludt egész éjjel a kismaci.

Tejkristállyal majd próbálkozom, köszönöm az infókat, de még most egyáltalán nem nagy, meg hólyagos, nem is fáj, lehet, hogy várok még vele.

Nóri,
klinikás császár: én hajnal fél 5kor szültem, spinállal, fél 9kor már hozták nekem is Csillust, és utána persze végig. Megfigyelőben 1 nap fekvés, utána a post operatív szintén 1 nap volt. Igazából attól függ, hol és mennyi szabad ágy van. Január közepén sok volt a császáros szülés, ezért nyomták lefelé a mamákat a gyerekágyra. Mondjuk onnan meg hazafele, mert ott is ugyanez volt a szitu. Ezért került később Csilla a gyerekkórházba, mert a klinikán nem foglalkoztak a sárgaságával, kellett az ágyam a következőnek. (ez persze a magánvéleményem, de a nyakam tenném rá.)
Érzéstelenítés: elvileg választhatsz a spinál és az epidurál között, csak a sürgőseket csinálják altatásban, de a gyakorlatban nálam ez nem működött, pedig próbáltam érvényesíteni az akaratomat...

Ezek szerint első császár után a 2. is borítékolhatóan az lesz? oKép

Seri
seri

Csilla cica március közepén :
KépKép

Szerintem azért nem sovány. Védőnő szerint persze csinoska. (?)

Seri
seri

Seri!
Az Én Katám 5110g volt 3hósan és 2680-al jöttünkki a kórházból. De azt se feledd hogy ti visszakerültetek a kórházba.
Szóval szerintem nagyon kis aranyos egyáltalán nem sovány baba
Bea
20180827120929

Seri: Sztem tök jó súlyban van Csilla. Nem tudom mit idegesít a dokid. Gyönyörü arányos baba, semmi baja! Ne foglalkozz azzal, ki mit mond. Gyönyörüüüüü! Egyszerüen tökéletesKép

Zitus: Óriási gratula. Mennek a drukk hegyekKép++++++++++++++

Dancsi: Naggyon jó ez a kép JozsórólKép Írtó édes! És igaza van Anginak, állati szexi ez az elálló fülecskeKépKépKép

Zita: HOgy vagytok????? Sokat gondolok rátok. Neked kitartás++++++++++++++Kép

TFIldi: Ha ilyen szép napsütéses marad az idö, délután nem jöttök le a jáccóra?

Enikö

ceniko
Szeged

Seri! Egyáltalán nem sovány, sztem is nagyon csinosKép. Nincs miért aggódnod (de nagyon tudom, h ezt nehéz ilyenkor elhinni) ébreszd, ha kell! Anyatejes babánál 110-200gramm az átlagos, normális gyarapodás a védőnőm szerint.
A melleden elalszik? MErt ha úgy látod, h beájul rajta, akkor sztem ne adj cumisüvegből pótlást, hanem inkább keltsd fel hamarabb.

Nagyon szép baba CsillaKép

Nem borítékolható, h másodjára is császár lesz, NEkem megengedték, h megpróbáljam a szülést, sajnos nem jött összeKép. Orvosa válogatja, gondos odafigyelés mellett a rettegett hegszétválásnál sem lehet gond (Nálam ez történt, de erre kb 1% az esély). Ha majd ilyen szituban leszel, gondolom nem mostanábanKép, akkor majd elmesélem. De légy abban a tudatban, h van 50% esélyed a hüvelyi szülésre.

angiszeged

Hát egész jól elfórumozgatok itt magamba.
Angi!
Már akartam írni hogy a Kata alvása is zajfüggő délelőttönként.
Ha csk Én vagyok itthon akkor alszik 2 órát de hétvégeken ha a család többi tagja is itthon van akkor nem mindig.
Egyébként ő a reggeli ébredése után 1,5 2 óra múlva olyan álmos mint a dudva.Alszik aztán újabb két óra jókedvű ébrenlét és jön a du alvás újabb 2 óra. Aztán 4 től már este 8-ig nem nagyon alszik.Esetleg ha sétálunk vagy alkalma van becsukni a szemét de az fél óra max.

Egyébként adsz már Boginak a szopin kívül mást is?

Kriszti
Jó az a vadaspark honlap,nálam csak hamarosan leszKép

Enikő!
de jó hogy a párod otthon van, szabi?
Bea
20180827120929

Seri!
Valóban van rá esélyed mert van egy barátnőm aki az elsőt császárral a másodikat hüvelyi úton szülte.A harmadikat is megszülhette volna ha nem faros a baba de így az is császárka lettKép
SZóval még nyugodtan szülhetsz hüvelyi úton is
Bea
20180827120929

Eniko,
szerintem is csudaszép fülecskéi vannak. Kép

2. szülésre én már császárral készülök (ha egyszer teherbe esek), aztán csak meglepi lesz ha mégsem az lesz.
Vendég

BEa! PErsze, napi 2szer kap mást is. Ebéd után kap gyümölcsöt sinlaccal keverve, vacsira pedig főzeléket sinlaccal.
ANnyi, h szopi után adom, de így is benyom 150ml körül. Eddig bármit adtam Neki, ízlett Kép
Most gondolkodom rajta, h a sinlacot el kéne hagyni és csak a gyümölcsöt, illetve főzit adni, mert most meg annyira dagadt, hogy csak naKép. MA itt járt a tesóm, nem látta kibontva rég, el volt
ájulva, tiszta hurka a puncijaKép)). Le kéne mérnem, tuti sokat hízott most.

Kata miket eszik?

angiszeged

Bea: Nem szabi, csak elfogyott az alapanyag (vakoló anyag) és nem tudnak dologzni. Inkább kényszerszabi! De hétvégén dolgozott.Hétföre igérték a szállítók és nem hozták!Kép Tiszta ideg a fönöke, és ö is, mert nagyon kéne a pénz (órabérbe dolgozik).

Mindkét csajom alszik és le kéne mennem a boltba, mert nincs itthon répa meg krumpli (tegnap elfelejtettem venni a tecsóba), úgyhogy most elzárom a kaja alatt a gázt és megvárom apát, hogy hazajöjjön és leküldöm vásárolni, hogy be tudjam zöldségelni a ragulevest!
Nem merem fenthagyni öket egyedül, pedig 10 méter a bolt, de az ördög nem alszik..... Levinni meg...macera....Kép

Puszó
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Kicsit el vagyok maradva, mert nem voltunk egy ideig itthon, amikor meg voltam, nem tudtam netezni, valamikorra visszaolvasok majd mindent:-)) Annyi változás történt, hogy muszáj!

Egy gyors kérdésem lenne: Luci napok óta nem engedi magát rendesen tisztába tenni. Pontosabban a popsitörlésnél írtó cirkuszt csap, de a fürdésnél sem nagyon engedi, hogy hozzáérjek.
Nem váladékozik, nincs rajta fizikai sérülés, pisilésnél sem sír, kizárólag ha törölgetem. Egyszerűen fogalmam sincs, mi lehet vele. Nyilván be kell mennünk a dokihoz a klinkára, de hátha nektek van tapasztalatotok a témában.
H
babamama

Sziasztok!

Seri: Nekem nem kell bemutatnod a gyerekkórházat, Flórával 6 hétig voltunk ott. Borzalom, nem hagyom ott egy percre sem őket, ha bekerülnének. A cumisüveg, nem is cumisüveg, ahnem dudli. Mikor megláttam, arra gondoltam hogy örülni fogok, ha Flóra nem lesz cumizavaros. Erre 3 hetesen az első szopi alkalmával 30 ml-t szopott, alig két kilósan. De vannak még sztorik.
Flóra idejében számozva voltak a tejek, és sztem minden baba a saját anyukája tejét kapta, már akinek volt teje. Mert hogy nem szoptatásbarát a kórház az is biztos.
Csilla nem is soványka. Nagyon szép, formás baba!!!
Csaszi után nem feltétlen lesz csaszi a második. Dokifüggő és a szülés folyamatától is függ.

Bea: A fűvészkertben van olyan rész,ahol le lehet nyugodtan ülni a fűbe. Sztem tök jó ötlet. Bár nem tudom, Bátor hogy fog aludni ott. De kipróbálhatjuk nyáron.

Gabi3
inecsg

Ja 10 éve sinlac se volt, vagy legalább is fórum nem ahol hallhattam volna róla. Így Kata azt nem kap.

Angi!
Én eddig napi egyszer etettem gyümivel szopi előtt 11-dél körül. De attól még szopik ugyan úgy. Most szeretném a másodikat is bevezetni,roham tempóba meg a harmadikat.
Megint voltam nőgyogyinál és kiderült hogy szervi bajom ugyan MÉG nincs de magától ez a sok vérzés nem múllik el. A doki azt mondta max 3 hónapot szoptathatok még utánna már kezelnie kell. Ugyan az nem zárja ki a szoptatást de el fog menni a tejem a gyógyszerektől.
Megpróbálok addig valami cickafarkos mütymütyöt hátha az segít és tudnék még nyerni egy kis időt Katusnak.
Egyébként nem valami válltozatos az eddigi étrendje: banán, alma, néha körte, baracklé, sárgarépa, krumli, karalábé,kicsi borsó
Talán a cékla, spenót, brokkoli is jöhetne már?
Bea
20180827120929

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?