A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

HV
De kár hogy nem láttátok a lába közét Kép Talán majd legközelebb Kép Szívecskét is hallgattatok? Az mekkora élmény! Én szegedi barátnőm 3D-s felvételét néztem hétvégén náluk és elképesztő szívhang volt Kép Tornagyaksziból nem lehet következtetni a nemére sajnos Kép Mozgását te még nem érzed? Képzeld, én rátehettem a barátnőm pocijára a kezem (18 hetes) és megrugta a kiscsávó, tök édi volt Kép
Nagykanizsa sem éppen a szomszédban van Kép Télen hóban is mentek? Nagypocival gondolom majd kevesebbet utazol, nem?
Munkadolgot annyira sajnálom Kép

Annaviola
Gratulálok Hannához és az esküvőhöz is, sok boldogságot nektek! Zenéhez én nem értek sajnos, de Hanna biztosan örökli az érdeklődést Kép Meg nektek nem kell babazene cd-t venni, saját zenével is meg tudjátok nyugtatni a babát KépTök jó Kép Bódis prof. klinikán van?
Én is kertvárosban lakom, csak 10.-en, nálunk is nagyon szép a kilátás Kép De szeretnék már unatkozni otthon egyedül! Kép

Szép napot mindenkinek!

Én eldöntöttem punktum, hogy holnaptól télikabátban! Na azért október közepén hajnali -1 fok nagyon durva Kép

Tündi
Vendég

Szép jó reggelt, sziasztok!
Holdviola
Sajnálom, hogy nem láttátok a lényeget, de talán majd legközelebb. A Dávidnál mi a 28-29 héten tudtuk meg, addig nem akarta megmutatni.
Móni
Mi újság? Remélem jó híreket mondasz nekünk.
Tündi
Igen, 1-2 hét és már költözünk is végre, már nagyon jó lenne, mert idegtépő ez a várakozás.
A Dominika szinte teljesen meggyógyult, most a Dávidnál lett még egy kicsit rosszabb a helyzet, neki is felülfertőződöttKépÉs van egy jó hírem is:a Dávid kaphat tejes ételeket, úgy néz ki kinőtte, legalábbis eddig nem lett hasmenése és nem is ütötte ki, persze még óvatosan kell neki adniKépMost elmegyek, később még lehet, hogy jövök.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Annaviola!
Gratula az esküvőhöz, legyetek nagyon boldogok!!! És Hannához is sok boldogságot!
Írj ám máskor is!

Tündi!
A Bébi mozgását még nem érzem, még csak 15 hetes vagyok... De már nagyon várom! Szerencsére nekem már 2szer is csináltak 3D-s UH-t, nagyon jó volt!!! A télikabáttal én is egyetértek!

Marcsy!
Örülök, hogy Domcsi már meggyógyult, talán Dávid is kikeveredik már. Jó, hogy adhatsz már Neki tejet, nagy könnyebbség, ugye? De csak fokozatosan!!!

Puszi mindenkinek!

Holdviola
Vendég

Móni, hol vagy?
Vendég

Sziasztok!
Bocsi hogy csak most,de tegnap nagyon elfáradtam.
Köszi a drukkokat,még 4.éig,ugyanis akkor szavazzák meg a bérlőlistát.Beadtuk a papirokat,megkérdeztük mik az esélyeink,a nő azt mondta,hogy 99.9%hogy megkapjuk.És karácsonyra már ott leszünkKépKépKép.Ennél bővebbet nem mondott.Meg még azt,hogy a beugró felét elengedik,a másik felét 2 évre kamatmentesen lehet törleszteni.ez azt mondta h nem sok.KépÉs hogy már kezhetünk gyüjtögetni,mert legelőx páér ezer ftot be kell fizetni,de az se sok.Ennyi volt.Most izgulunk 7.éig.Utána meg addig,amig be nem költözük.
Most mennem kell,mert ki kell takaritani,elszurtam a délelöttömet,kicsavarogtuk magunkat a kicsivel.
Mi is holnap megyünk vissza dokihoz.
Na ha tudok akkor még jövök.pá
Móni

cerka

HV
Itt vagyokKép

cerka

Annaviola
Én is gratulálokKép
Marcsy
Gratula a fiadnakKép

cerka

Móni
Végre Kép Örülök hogy végül azért bíztató dolgokat mondtak nektek Kép Reméljük hinni lehet az ügyintézőnek aki megjósolta a 99,9%-ot Kép Megy a drukk továbbra is! Egyébként merre lenne a lakás, már tudjátok? És mekkora? Ilyen szép nagy családnak gondolom nem egy 1,5-est adnak Kép Hajrá pénzgyűjtés!

HV (nem baj ha csak ennyit írok ki a nevedből?)
Hát akkor ti nagyon korán látjátok a saját szemetekkel a fejlődését Kép Nem tudnál képet feltenni a csöppségről anyu pocijában? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Millió köszönet a sok gratulációért Kép) Nagyon jól esett ez a sok szép szó. Épp tegnap mondtam páromnak, hogy gratula az egy hónapos házassági évfordulonkhoz Kép))
Marcsy!
Tök jó, hogy lassan ok a tej. Azt képzeld el, hogy Tomi férjem már vagy egy évtizede nem ivott tejet, mert egyszer nagyon rosszul lett tőle és megállapították, hogy allergiás rá. Kb 2 éve, hogy összeboronálódtunk, én meg szép lassan visszaszoktattam ( kezdtem a laktóz mentessel) most meg előlem lopkodja el a tejet. Mindig üres a hűtő, úgyhogy lehet nektek is összejön, aminek nagyon örülök Kép)
Tündi!
A tizedik sem rosszKép) Bódis doki még mindig a klinikán. Nem tudjátok, hogy egy ilyen kaliberű embernek mennyit illik adni a szülést követően, illetve, ha felkérek egy szülésznőt, akkor neki is kell és mennyi many-ba jön ez nekem???????????
Még nem voltam ilyen szituba ezért a nagy kérdés.
Szép napot mindenkinek!
annaviola

Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy velem együtt örültök a Dávid "gyógyulásának". Hát igen, a lopkodás:Ma arra lettem figyelmes, hogy nagyon nagy a csönd, rögtön néztem, hogy mit is csinál a Dávid, a szekrény elött állt, tele a szája csokival, még a feje búbján is csoki vanKépAnnyira élvezi az új ízeket.
Móni
Örülök, hogy összejött nektek a lakásKép
Annaviola
Gratula a házassághoz, a babához, nagyon boldog éveket kívánok nektekKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!
Voltunk ma reggel dokinál,minden rendben,hétfőn mehetünk már az oltásra.Kép
Marcsy
Nálunk is volt ilyen,sőt,még olyan is hogy a 3 nagy mikor még kisebbek voltak,a nagy vezetésével,a hűtőt pakolták ki,de rendesen.
annaviola
Én soha nem fizettem a dokinak,pedig a 3 nagyot ugyanannál szültem(Borsay).A kicsit meg a Varga tamásnál,bár őnála más volt a szitu,hozzá jártam tanácsadásra,és amikor aztmondták éjjel hogy meg kell csinálni a csaszit,behívták,holott én azt mondtam hogy nem fogadtam meg.így járt.lehet bunkó vagyok,de én nem kértem hogy behívják,sőt amikor be kellett feküdnöm szülés elött még ki is hangsúlyoztam,hogy nincs fogadott dokim.
nekem az a véleményem,hogy ezért kapják a fizetésüket.Meg az is közre játszott,hogy ne is foglalkozott velem,16 hetesen elmentem a kötelező uh-ra,és utána meg csak legközelebb 32 hetesen engedett el.De ez csak az én véleményem,persze te tudod hogy adsz e neki.
na most megyek,mert jön a véőnő.majd még jövök!

cerka

Sziasztok!

Annaviola!
Én úgy hallottam, hogy egy szülés 30000-70000 között mozog, attól függ, ki az orvos. Szörnyű, nem? Főleg ha a 9 hónapon keresztül dugtad a zsebébe a pénzt...
Az én férjem sem hajlandó meginni a tejet. És tejfölös, ill. tejes kajákat sem... Csak ha nem tudja, hogy van benne, akkor eszi meg. És hát nem mindig mondom meg Neki... Az Öcsém meg tejcukorérzékeny, Úgyhogy Neki külön kell főznöm!

Tündi!
Majd megpróbálok képet felrakni, csak most nincs itthon a fényképezőgép. Remélem fog látszani!

Móni!
Örülök, hogy összejön a lakás! Írj részleteket, hogy hol van, mekkora, stb!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!
HV:részleteket nem tudok,csak a nnyit hogy a femánál lesz,de valszinű hogy 2,5 szobás lesz.
Az éjjel 2x kelt a kicsi,de a párom nagyon sokat fent volt éjjel,tegnap délután kialudta magát.Ugyhogy én se sokat aludtam.De nem baj,majd pótolom.Legyen szép napotok,még lehet h tudok jönni.

Móni

cerka

Móni
Akkor lehet hoyg épp most építik a lakásotokat? Kép

Húúú de pocsék egy nap ez a mai Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok
Igen, nagyon pocsék nap a maiKép Fáj a fejem, a gyerekek is nagyon hisztisek ma, alig lehet bírni velük. Már nagyon várom, hogy az apjuk végre itthon legyen,mert akkor olyanok mint az angyalokKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Tündi
igen most épitik a lakásokat,már majdnem kész,elvileg 15.én adták volna át,de csúsznak.Milyen tök jó nemKép
A kicsi itthon is nagyon nyűgi volt,le kellett vele mennem,mert nem bírt magával,lent meg aludt mint a kisangyal,én meg majd megfagytamKép
Na mentem,mindenkinek jóéjt!

cerka

Móni
Hát csak nem csúsznak sokat az átadással! Nehogymá a legnagyobb télben kelljen költözködni 4 gyerkőccel.
Akkor ez nem az a sarki épület lesz amire én gondoltam, hanem hátrébb az önkormányzatiak Kép Jó helyen van mindegyik Kép

Marcsy
Ez a mai nap is ugyanolyan pocsék mint a tegnapi. Annyira utálom a reggeli párás ködös időt, amikor nem látom a Mecseket, a tévétornyot, néha meg a szemközti 4 emeletest sem Kép Nekem kínszenvedés ez az időszak.
Párod gyorsan hazaért tegnap? Kép

Hurrá péntek! Már ha valakit boldogít ez a tény Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Tündi
Én is utálom ezt az időt, egész nap ez a szürkeség, hideg...Igen, elég hamar hazaért, utána olyanok voltak a gyerkőcök, mint a kisangyalok, aludtak már 6 órakorKépMondtam is neki, biztos eső lesz, akkor szoktak ilyen hisztisek lenni.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!
Tündi
Én is nagyon remélem hogy még a tél beállta elött el fogunk tudni költözniKépMár csak a parkírozás van vissza,tegnap megint elmentünk arra a barátnőmmelKépNagyon szépek a házakKép
Végre hétvégeKép
Még jövök,persze csak ha ti is jöttök.

cerka

sziasztok lányokKép

látom ti azért irogattok szorgalmassanKép

én is olvasgatlak benneteket de nem igazán tudok mit irogatniKép sajna nem nagyon történik nálunk semmiKép

reggel bölcsi ,utána meló ,haza, boltba menés,utána kaja csinálás,megint bölcsi hozom haza a kicsit,utána jönnek a nagyok és persze lassan fürdés vacsi és az ágyKép
szóval semmi kül nem történik napok ótaKép
lassan itt a karácsonyKépKép ti gondolkodtatok már az ajándékokon???
na megyek majd lehet még benézekKép))
sziasztok
gabi
gabi32

Sziasztok!

Képzeljétek a férjem hétfőn-kedden megy Pestre fizikai alkalmassági vizsgára ( ez kell ahhoz, hogy szerződéses katonazenész lehessen Kaposváron). Megnézik tud-e két perc alatt min. 60 fekvő támaszt nyomni, na meg min. 60 felülést, meg 12 perc alatt kb 20 km-t biciklizni. Kb. ebből 20 fekvőtámasz megy, és kb. ugyanennyi felülés, utána jön a végkimerülés Kép). Annyit szoktam nevetni rajta ( nem rosszból). Kb két napos edzés után azt mondta, hogy már látszanak a mellizmaiKép), nem is tudom, a növekvő cicijeim inkább nekem látszanakKép)Mindenkinek ilyen hős és erős a férje??? Vagy csak imádnivalóak??
Köszönöm az infókat az orvos "bérekről". Azért nyújtott egy kis támpontot.
Amúgy meg úgy látom, hogy itt annyian költözködnek, hogyha mi is sorra kerülünk, lehet kiktől tanácsot kérniKép)
Remélem kellemes a hétvégétek .
Én már elkezdetem a kari ajándékok elkészítését mert lesz saját gyártmány Kép)
annaviola

Sziasztok!
AV
Az én párom hát nem is tudom.........talán mindkettőKép
Gabi
Kicsit sűrübben is jöhetnélKéptegnap miután beszélgettünk telcsin,nemsokra rá kikapcsolták a telefont.Végre.
Többiek
Hogy telt a hétvége?
Nálunk a szokásos,és takaritok,mosok ,főtök,a gyerekek meséznek,apa alszik vagy gépezik,ha épp nem melózik.Tegnap mondjuk lement a gyerekekkel,csak az eső zavarta fől őket.
Ma viszem a kicsit oltásra,utána megyek be anyukámmal a kórházba,mert a mama bent fexikKépEpeköve ven,és lehet meg fogják műteni,bár nagyon gyenge a sziveKép
megyek is,megpróbálok vmit addig is csinálni.
Sziasztok!

cerka

Sziasztok!
Móni
Drukk a mamidnak, gyógyuljon meg minél hamarabb!
A hétvégém betegen telt, én is elkaptam a gyerkőcöktől ezt a nyavalyát, szinte egész hétvégén feküdtem.KépDe már sokkal jobban vagyok. Ma volt 3 hét után először oviba a Domcsi, nagyon örültek neki.
Most megyek, főzök még, ha tudok jövök.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

AV
Mi lesz a saját gyártmányú ajándék karácsonyra?
Az én párom kis vékonyka, úgyhoyg nekem inkább hős meg imádnivaló, de persze azért erős is csak nem díjbírkózó Kép De én így imádom, és más nem is számít Kép

Marcsy
Már jobban vagy? Remélem meggyógyultál!

Móni
Nagyiddal mi lett? Műtétre került sor?

Nekem amúgy jó 7végém volt, voltunk barátoknál dumcsizni, azért a házimunka nagy része is csak kész lett, még jutott időm egy kis vajas túrós pogit is sütni Kép

Pénteken megyünk vissza a meddőségi rendelésre, addigra meglesznek a vizsgálati eredmények, és megbeszéljük, mi legyen tovább. Remélem végre már történni is fog valami, olyan idegtépő csak várni a napok múlását...

Kismamák Kép
Jól vagytok? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Tündi
Már sokkal jobban vagyok köszi, már csak köhögök, lázam nincsKép
Most mentek el a kéményseprők, nem vették át a kéménytKép Állítólag nincs rajta valami szerkentyű, meg a gázterv is kéne hozzá, amit még nem kaptunk kézhezKép Úgy látszik korai volt az örömöm, nem költözhetünk még mindigKép Pedig már nagyon kifelé áll a szénánk innenKép Tudom, hogy nem szabadna, mégis nagyon ideges vagyok már. Örökké csak hitegetnek, hogy még 1-2 hét és mehetünk, ezt halljuk már vagy 1 hónapjaKép
Áh, inkább elmegyek megfőzök, talán egy kicsit eltereli a figyelmemetKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy
Így van, nem szabadna idegeskedned! Tarts ki még egy kicsit! Amit tudtatok megtettetek, gondolom a papírok nem rajtatok múlnak!

LÁnyok
Ti főztök ugyanúgy csirkét ebben a nagy madárinfluenza mizériában? Én nem látom okát hogy mért ne tenném, mert hát tojást csak eszünk, de azért a kisördög ott motoszkál...

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek a hős férjem telefonált, felvették. Kép), Kép( Ugyhogy megvárjuk míg kibújik a baba, na meg, hogy elkezdhessen dolgozni( kb. febr. 1-től), aztán elköltözünk Kaposvárra. Mi lesz velem, úgy érzem magam, mint egy utazó nagykövet. Már eleve az furcsa, hogy anyuka leszek és nő a pocakom, idő előtt abba kellett hagynom a tanítást, halasztottam az egyetemen, most meg ott hagyom a munkahelyem és a megszokott 6. emeleti kilátástKép(, Lehet, hogy a 10-re költözünkKép).FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
10 év Pécs után öröm lesz mindent egy picurral újra kezdeni.
Móni, remélem anyukád jobban van, mielőbbi gyógyulást és sok-sok energiát Néki.
Tündi!
Ne valami nagy kari ajándékra gondolj, főleg gyerekeknek gyártom, ők tök csípik az ilyet. Anyukám egy cipőgyárba dolgozik és azokat a bőr darabokat, amiket kidobnának hazahozza. Már annyi bőr van itthon(és szebbnél szebbek). Én meg papír dobozokat ragasztgatok kívül-belül ezekkel körbe (patch work)-szerű, de szépek.
Marcsy!
Ne idegeskedj, én már most ideges vagyok helyetted is Kép) Lassan én is neki állhatok dobozolni. SZUUUUUPER.
Holdviola eltűntél??????????????????
Annyit írtam, hogy most egy hétig nem írok, legyetek jók. Kép))
annaviola

Na, megnyugodtamKép Holnap megcsinálják a kéményt, állítólag ma meglesz a gázterv is, miután jól leszúrta férjem a tervezőtKép
Annaviola
Gratula nektek! A dobozoláson én már végre túl vagyok, sőt már ki is pakoltamKépMost ha főzök, föl-le rohangálok a házba, mert minden fönn van, mi meg még mindig a földszinten. De amikor fölmegyek, a felét fönnfelejetem, úgyhogy mehetek visszaKép

Kép
Kép
Kép
marcsy

AV
Mikor voltál utoljára Kaposváron? Én onnan költöztem el 10 éve, és azóta irtó sokat fejlődött a város, a belváros egyszerűen gyönyörű. Jól fogod ott magad érezni szerintem Kép De én már semmi pénzért nem hagynám itt Pécset, neke mez lett az otthonom Kép Jó olvasni hogy ilyen feldobott vagy Kép Ugye lesz net ott is? Párod egyébként ügyi volt, gratula neki! Hát egy kaposvári 10-es sosem ér egy pécsi 6-os nyomába, ez biztos! KépKépKép
Nem tudsz esetleg képet feltenni a dobozaidról? Biztos szép lehet, szivesen megnézném Kép Nem tudom mi az a .... szerű, amit írtál Kép

Marcsy
Végre sárga vigyorgó fejek vannak az üzidben, nagyon örülök neki Kép Azért csak óvatosan azzal a futkozással, jó? Kép

HV
Igen, nagyon eltűntél Kép Remélem jól vagy!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok, csak nagyon sok a munka. Ma is legalább 7-ig dolgozok... Szorít egy pályázat. A főnököm azt mondta, hogy dec. 10 a határidő, de kiderült, hogy rosszul emlékezett rá, és nov 10-ig kell mindent leadni.

AV!
Gratula a férjednek!!!! Úgy látom egy hajóban evezünk, mert mi is költözünk Nagykanizsára a Bébi megszületése után. Ha addig sikerül lakást venni. De hát olyan drágák!!! Ami kicsit olcsóbb, arra meg egy csomót rá kéne költeni!

Marcsy!
Kitartás!!!!!!!! Már nincs sok hátra! Most már biztos hamar költözhettek!

Tündi!
Várjuk az eredményt, mikor lesz meg? Pénteken? Reméljük nincs semmi komoly. Én ugyanannyi csirkét csinálok, mint eddig. Mindenre mondják már, hogy ne egye az ember, de hát valamit mégis kell!!!

Képzeljétek, tegnap olyan volt, mintha megmozdult volna a Bébi. Vagy csak a beleim tréfálkoznak? A Párom tapogatta a hasamat, de nem érzett semmit, szerinte a babgulyás tette meg a hatását... Meg mondjuk még korai is lenne, ma vagyok 15+4. Más az amikor a Baba mozog, meg amikor az ember belei kurjonganak? Tapasztalt Anyukák, írjátok le, hogy Nektek milyen volt, jó??????

Puszilok mindenkit!

Holdviola
Vendég

Sziasztok!
Olyan régen írtam, már szinte idegen vagyok ebben a topikban, de talán egy ismerősre leltem....

Annaviola
csak egy kérdés: nem véletlenül a Viktória u.-ban laksz? Olyan ismerős a leírásod magatokról!

Azért rólam egy pár szó az újaknak: van egy 2 éves kisfiam és febr. 15-re várom a kistesóját (Dandy - igazad lett!)

Most megyek pihenni, meg hamarosan jönnek haza a sétából a többiek..

Eszti
beszti71

Sziasztok!

Örülök, hogy végre él a topik! Jó olvasgatni titeket! Bocsi, de most nincs erőm mindenkinek írogatni. MEg ki is kell szedni a kölköket a kádból!

Eszti! De jó hogy végre jelentkeztél! Nagy gratula a kistesóhoz!! Írtam neked nemrég mail-t, de nem válaszoltál.Kép Jó lenne kicsit többet is tudni rólatok!!

Dandy
dandy

Szép jó reggelt mindenkinek!
Holdviola
Mi 13 hetesen mentünk a védőnőnkhöz, hogy úgy érzem mozog a baba. Végülis kiderült, hogy csak a beleim mozogtakKép Én is babgulyást ettem elötteKép
Lányok, csak nekem fáj ennyire a fejem?? Rettenetes, tegnap este már vettem be gyógyszert, hogy aludni tudjak, lehet, hogy ma is az lesz a vége.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok kedves pécsiek!
Szeretnék idecsöppenni közétek, ahogy Pécsre is visszacsöppentem Budapestről a múlt hónapban. Jó volt hazajönni, nem szerettem a fővárost, de azért nem egyszerű :-)
Egyébként most vagyok a 30. hétben, kislányt várunk :-) Eladtuk a bp-i lakásunkat és most albérletben vagyunk Kertiben, amíg nem vetjük meg picit a lábunkat. A baba már biztos ide születik.
A Megyeibe járok, egyelőre a Koppán dokihoz, nem tudom, ismeritek-e.
A szülésről még nem beszéltünk, de nem is tudom, hogy megy itt az orvosválasztás, pedig már nagyon ideje lenne - vagy jobb az ügyeletesnél szülni? És szülésznőt szerintetek lehet választani a megyeiben? És érdemes?
hjajj, de elveszett tud lenni az ember a saját szülővárosában :-D
pannika

Pannika
Üdv köztünkKép Gratula a kislányhozKép Mi lesz a neve? Hogy viseled a terhességet? A Megyeiről én semmit sem tudok, de biztos akad köztünk valaki aki tud neked infót mondani rólaKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Szia Marcsy!
A terhességet szerintem jól viselem, nem is értem, miért hívják terhességnek ;-) bár most már elég súlyos a pocim :-) Névben még nem sikerült megegyeznünk, van pár esélyes...
Fáj még a fejed? Remélem, már javult a helyzet. Mit szedtél be? Nekem azt mondta a doki, hogy algopirint meg quarelint nyugodtan vegyek be, de pl. az aszpirin okozhat méhösszehúzódásokat, ezért nem ajánlják.
pannika

Sziasztok!

Pannika!
Üdv köztünk! Írj egy kicsit magadról, hogy mit csinálsz, hányadik baba, meg ilyesmi! Mik az esélyes nevek? Úgy irigyellek, én is kislányt szeretnék, de még nem tudjuk, mi lesz. Talán jövő héten megmutatja!

Marcsy!
Jobban vagy már? Tegnap este nekem is iszonyúan fájt a fejem! Én algopirint vagy rubofent szoktam bevenni rá.

Ildikó
Vendég

Szia Ildikó!
Első baba, ideje is volt, mert jövő hónapban leszek 31 éves. Igaziból mi is picit jobban vágytunk kislányra, de ha kisfiú lenne mégis, annak is nagyon örülnénk. Az esélyes nevek is titkosak még, de amint eldőlt, elmondom :-)

Te szoktál lenni a nlc-n is, ugyanezen a néven, nem? Én ott cosmic vagyok, és mintha láttalak volna :-))

Egyébként Bp-n a HBO-nál dolgoztam, meg fordítottam, most itthonról korrektúrázgatom főleg a nlc-s cikkeket (szóval ha helyesírási hiba van valahol, akkor azt én nem vettem észre...), egyébként igyekszem ráhangolódni a kismamaságra.

Hogy haladsz azzal a sürgős munkával?

Egyébként lakásügyben egyetértek, mi is azt láttuk, hogy amit meg tudunk fizetni, arra annyit kéne költeni, hogy csak na... de végülis mindegy, ha a drágábbat, szebbet veszi az ember, azzal is rengeteg munka van, sokat kell rá költeni mindenképp :-(
Mindenesetre jó olvasni, hogy nemcsak mi költözünk összevissza az országban :-D
pannika

Pannika!

Igen, voltam az nlc-n is ezen a néven, de mostanában nem szoktam oda írni.
A munkád érdekesnek hangzik! És itt Pécsen mit fogsz csinálni? Vagy ezen még ráérsz gondolkozni a Baba miatt?
A lakásügyből kezd elegem lenni... 5 hónapja nézelődünk, már kezdek teljesen kétségbe esni! Azt hiszem, sose lesz annyi pénzünk, amennyi egy normális lakáshoz kéne...

Ildikó
Vendég

Köszönöm mindenkinek, jól vagyok már, ittam egy kávét és már alig fáj. Egyébként én is algopirint szoktam bevenni. Most úgy néz ki elég volt egy kávé isKép
Ildikó
Ne ess kétségbe, biztos, hogy hamar megfogjátok találni a megfelelő lakást, nem szabad feladni.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Ez a fránya babgulyás Kép)

Szia Beszti. Akkor most a 8. emeleten lakszKép) Egyébként én vagyok. Remélem látjuk is egymástKép)
Bár múltkor megígértem, hogy felmegyek, aztán Bonyhád lett belőle, de ami késik nem múlikKép)

Pannika szívből gratulálok! Én is a Megyeibe járok, de a dokidat sajna nem ismerem. Tavaly ott műtött engem a Bódis prof, akivel nagyon elégedett vagyok. A barátnőim mostanában mind ott szültek és igen vegyes a vélemény megoszlás a szülészeti osztály dolgozóiról. Reméljük a legjobbakat.Kép)

HV! Kép)

Tündi!
Kb. egy éve jártam Kaposváron, nem is a várossal lenne a bajom, hanem hogy hiányozni fog Pécs Kép(
Na meg az itteni barik.
A doboz lassan készül...lassan... lassan Kép)
annaviola

Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást!
Lassan hazatér a párom, megyek, rendet rakok :-)

Nem tudom, mi lesz még a dokival, olyan nehéz ez az egész... na mindegy, majd kialakul.

Ildikó, nem megy egyszerűen a lakáskeresés, de mindenkire vár a saját lakása szerintem :-) kitartás, kitartás, türelem, és meglesz az a lakás.
A barátok egyébként nekem is hiányoznak most hogy idejöttünk, megértelek, Annaviola. De remélhetőleg sosem késő új barátokat is szerezni, és Kaposvár nincs olyan messze Pécstől, megoldható a kapcsolattartás.

Pussz mindenkinek, még jövök! ;-)
pannika

HV
Ti is elköltöztök? Kanizsáról nem sokat tudok, remélem jó érezd majd ott magad!
A vérvétel eredménye ma már kész van, de nem megyek el érte, mert pénteken megyünk vissza úgyis a dokihoz, majd megnézi a gépben. Remélem, most már történik is valami a vizsgálódáson kívül Kép

Eszti Kép
Gratula a kistesóhoz! Jól bírod? Nagy pocid van?

Marcsy
Nekem nincs fejfájásom, szerintem most nincs front. Akkro az enyém is szét akarna repedni. Kívánom hogy ma már ne kelljen gyógyszert bevenned! Bár ahogy olvasom, a kávé elég volt Kép Szabad neked kávézni? Kép

Pannika Kép
Isten hozott újra itthon! Milyen érzés? Kép Én is a megyeibe járok, bár még terhes sem vagyok, de a dokidról jókat hallottam eddig. Sajnos bővebbet nem tudok róla, de szerintem kérdezd meg őt magát nyugodtan a dolgokról. Hát igen, lassan ideje Kép

Ideje folytatnom a munkát az ebéd után Kép Pedig legszivesebben hazamennék, és vizszintbe vágnám magam, a következő percben már durmolnék is Kép Ha valaki ezt megteheti, irigykedve gondolok rá Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Az az igazság, hogy a védőnő azt mondta, hogy 1-2 kávé belefér, tejesenKép Én is irigykedve gondolok azokra akik pihizhetnek délután. Én nem rakom le a gyerkőcöket aludni, mert akkor éjjel 11 órakor is itt kukorékolnakKép Így legalább jól kitombolják magukat, este olyan 6 óra felé már alszanak is, reggel 6-7-igKépEbbe csak az a rossz, hogy nekem sincs pihi délután.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!
Pannika
üdv a csapatbanKépés persze gratulálok a lányzóhozKépNekem is az első babám lányKépIgaz ő már 8,5 évesKép
Tündi
Kiváncsian várom az eredménytKép
Beszti
gratulálok a kistesóhozKép

Én a megyeiben szültem mindegyik gyerkőcöt,és a Koppán is kezelt,sztem nagyon jó doki,rendes,és kedves,és a szakmájában is elismertKépSzülésznőket sajna nem ismerek.
Ma jól megjártam a várost feleslegesenKépUgyvolt h a barátnőm anyukája levágja a hajam,de nem voltak otthon,és én még 1 órát vártam rájuk az ajtójukban,de hiába,mire felhívott jó sokára,hogy nem ér rá az anyukája,mert költöznekKép
Ugylátszik mindenki költözik,remélem mi is 3 héten belülKépde majd 7.én többet megtudunkKép
Na megyek mert a csemetém mgunta a jáétszást,és sír.
Még jövök.
Sziasztok
Móni

cerka

Sziasztok!

Köszönöm a gratokat! Mi is nagyon örülünk neki, hogy jön a tesó, bár az elején gondolom elég nehéz lesz.
A pocim iszonyat nagy - már mindenki szülni küld, bár most egy kicsit megállt a növésben, kell hordanom hasfogót-haskötőt mert másképp nem bírok megmozdulni.

Dandy
nem is kaptam meg a leveledet Kép pedig válaszoltam volna...

Annaviola
akkor jól tippeltem Kép - de Te is rájöttél ki vagyok Kép

Na megyek hajat szárítani

Eszti
beszti71

Sziasztok!

Eszti: tulajdonképpen csak egy(-két) kérdés volt a mail-ben.Kép (Hogy vagytok, mi van veletek?)

Dandy
dandy

Eszti!
Olyan édes az Ákosod, gyönyörű kissrác. Szerintem minden nőt levesz a lábáról. Kép)
Ma egyébként a barátnőmhöz mentem babázni, akinek egy négy hónapos Málnája van. Akkora ez a kislány, már nem merem felemelni, mert több mint hét kg, pedig csak anyatejet kap.
Elérkeztem a harmadik harmadba Kép), én nem tudom, egyáltalán nem várom a terhesség végét, valahogy élvezem, de Ákoska után már én sem tudnék futni. Tök jó elevenKép).
Kár, hogy elköltöztök, na meg kár, hogy mi is megyünk...
Anna
annaviola

Sziasztok!
Mi ez a nagy csönd?? Ma is olyan jót sétáltunk Dominikával, jól elfáradtunkKép
Tegnap nagyon sokat sírt szegényke, mert 2 ovis társa megijesztette, hogy eljön érte a mumus és levágja a fejétKép Reggel megint mentem az ovónőhöz, hogy megint beszélgessen el a 2 kislánnyal. Most akartuk külön szobába altatni éjszakára, hát nem lehet. Még a wc-re is jön utánam annyira félKép
Hiába mondtuk neki, hogy nincs mumus.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Tündi!

Remélem az eredmény jó lett!!!! és Kép)-at fogsz írni.
Puszi
Anna
annaviola

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?