Sziasztok!
Kriszti: Tudtam,hogy össze fogom őket keverni! Köszi!
Anita és Hajni: Ezer bocsi!!! Talán megjegyzem kinek-ki a gyerkőce!
Enikő: Én írtam, hogy ne járjatok a jáccóra. Simán el lehet kerülni azt akit nem akarsz látni,
én is panelban nőttem fel. És volt hasonló gyerek a másik lépcsőházban, sőt anyukám mellettük lakik!
Legközelebb meg ne kérj tőle szívességet, és így nem függsz tőle.
Sajna a hajhullás természetes folyamat várandósság után. Hormonok helyre állnak után megáll. Hiszen 9 hónapig nem hullott, most azt veszíted el. Nem fog az összes kihullani.
Erika: Köszi a mézes fogyit, hétfőn kezdem.
Anita: Most lesz az eskem-beskem?
Ildi: Akkor Krisztinek odaadom és majd ő átadja neked! Sajna ingyen nem tudom adni, mert vadi új,
600-ért mehet? 1300 volt a kettő!
Boldog névnapot Noéminek!
Seri: Boldog névnapot Csillának!
Nóri: Hát még jó hogy fogod tudni szoptatni a másodikat is,és nem 100%, hanem 1000%! Nekem is mondtak már ilyet, hogy ne gondoljam hogy a másodikat is fogom tudni szoptatni, le is "kiabáltam" a banyát.
A másodikat is te szülöd, a hormonok ugyanúgy termelődnek majd, ráadásul már szoptattál egyet, nem egy hónapig, tapasztalatod is van benne!
Akkor a jövő heti tali szereplői:
Erika+Beni
Katicabogi+KIncső
Anita+Pipi
Angi+Virág+Bogi
Bea+Kata
Ági+Kristóf
Kriszti+Eszti
Karmen+Orsi
Gigi+Virág
Gabici+Edi
Nóri+Léna
Lehet kicsi lesz a ház?!
Most olvasom az újabb hsz-eket!
Enikő: Nem semmi! Gyors gyógyulást!
Gira: Nagy-nagy gratula Rékához! Sok-sok tejcsit kívánunk, és várjuk a beszámolót a
szülésről és a gyerekágyról!
Nóri: Én sem adatom be a barihimlő-ellen, pont azért, amit írtál. de az agyhártyagyulába
bele lehet halni és nem mindegyik orvos veszi időben észre, hogy komolyabb a betegség.
Gabi3