Sziasztok!
Banya ,üdv közöttünk,gyere gyakrabban,és mesélj madatokról
többiek hogy vagytok?Mit szóltok ehhez a kis hideghez?
Mi elkezdtünk összepakolni,amiket nemhasználunk ilyen hidegbe ruhákat bezsákoltuk,apa már leszegte a szekrényajtót,és a konyhát keztem ek szanálni,de persze nemnagyon tudom,mert a kicsi nagyon nyűgös,nemtudoim mi van vele,lehet a foga miatt ilyen,de tegnap is fél 10ig sírt,alig tudtam elaltatni
Hu lányok,tegnap mikor hazaértem a gyerekekkel a suliból én olyan sírógörcsöt kaptam,remegtem mint a kocsonya Busszal jöttünk haza,és itt a 3as végnél készülődtünk h leszállunk,a picit kenguruba vittem.És 3x rászoltam a Danira,ne rakja le a lábát az alsó lépcsőre,de nem fogadott szót,és amikor kinyilt az ajtó,beszorult a lába.a lányok leszálltak már,én meg ott próbáltam segíteni a gyereknek,de mire sikerült kivenni a lábát,abban a pillanatban a soför becsukta az ajtót,és elindult,és meg hiába kiabáltam h álljon meg,mert a lányaim lent maradtak,nem állt meg!Csak a következő megállónál,pedig a vészjelzőt is megnyomták gyorsan de le se sz@rta én meg gyorsan mutattam a reninek h maradjanak ott.még szerencse,hogy a következő megálló nem volt messze,és a lányok,olyan ügyesen viselkedtek,amikor többen mentek át,átmentek az emberekkel az úton,és itt az ujságos elött megvártak.De én annyira megilyedtem!Lehet azt mondjátok ilyet nem lehet,de nagyon megharagudtam a danira,és szobafogságot igértem neki ezért,mert nem fogadott szót!hazaértünk,sírva elmondatm apának mi történ,és csak leültem és sírtam.
"röviden" ennyi,majd még jövök,most megyek,amig jókedve van az én babámnak,pakolok egy kicsit.
sziasztok!
Móni