a tali helyszínéül mit szólnátok valamelyikhez: aszabadidőben lévő fajátszótér, vagy a Reile G. u mögötti játszótér? Nyugisak, és vannak padok is, nos?
Syg, köszi a bőrgyógyász infot, közben a védőnőt is megérdeztem, ő is ajánlotta, a rend. idő is megvan már. Azt mondod, lehet időpontot is kérni? Az nagyon jó lenne...
Tél_leánya: a vajúdás a derékfájás, a derékleszakadás keveréke. A második már más volt, ott már tudtam, mire számítsak, de először minden újdonság volt. Amikor a tolófájások jöttek akkor már jó volt, mert lassan véget ért. Szerintem egyébként lelkileg kell felkészülni, el kell fogadni a fájdalmat, útjára engedni a babót. A végére eltörpül minden fájdalom a csodához képest. Mindkét szülésem csoda volt, már vároma következőt. (Bár lehet, hogy nem ezt kérdezted, de ez mindig kijön belőlem, bocs
) Roz, ha jöttök vasárnap, akkor elviszem a receptekt is, amiről beszéltünk,jó? A lányok is jönnek? Akkor lesz Kamillámnak játszópajtása.
Nana, egyetértek Veled: először rossza volt Kamilla nélkül, de jó volt egy picit szabadnak lenni, nyugodtan reggelizni, ilyesmi. (Persze, ha Emese hagyta, bár elég rendes volt, vagy csak a mi teherbírásunk lett nagyobb.)
Képzeljétek, tegnap beugrottak Minoék Bálinttal bemutatkozni, anniyra jó volt! Bálint baba gyönyörű, igazi kis csibész! Jó lesz vasárnap megint találkozni!
Puszi:
Kobudo

( bár nélkülem hogy ismennének