Én már kicsi koromban is inkább néztem ahogyan szerelik az autókat,míg a hugom babázott.Lehet fiunak készültem,csak meggondoltam magam
De viszont nekem nincs kézügyességem,nem tudok gyöngyötfűzni,nem köt le a rajzolás dekorálás,meg hasonlóak,persze azért ha kell max üvegfestékl dekorációt csinálok.De tényleg ennyi.A hugom tök ügyes,ő minden dekorációt megcsinál,pl csinált már száraz virágból olyan fali díszt,adventi koszorút.Na ezekhez én hót hüle vagyok.
Amúgy bizti a termosztát lesz a bibi nálatok.Tavaj nekünk is kikötötték,és 2hónap után vette észre a szerelő.Kb ez annyit jelentett,hogy én hiába vettem le a termosztátot,a kazán fűtött állandóan.Ez a kettő össze van kötve.Ha leveszem a termosztátot,kikapcsol a kazán is.Ha nincs termosztát,akkor nem kapcsol ki,csak akkor mikor eléri azt a hőfokot,ami be van rajta állítva.
Látom szó volt a konyhárol.A miénk még mindig félkész,így több mint 1év után.Már a konyhabútór nagyrészét összeraktuk az Ikeábol,a tűzhely már a helyén.De még pl a konyhapúlt itt ott hiányos,meg darabokbol összerakott átmeneti.Az új mosogató tálca,még a garázsban figyel.És bizony kéne majd venni konyhapúltot,csak kifutottunk az anyagiakból.No de,majd jövőre.

[
[

Az ágyon