A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Közérdekü: Csak ma (2005.06.24) az Elektropontnál 20 képen ingyé lehet elöhivatni!!!!!!

Csajok tök jó volt a tali, lehetne gyakrabbanKép

Virág: örülök, hogy megismertelek.Kép Nagyon édes Dorkád, sajnálom, hogy nyügi volt, ez a fogzás teljesen kikészíti a picketKép

Bea: Ügyike vagy, és Csaj is ügyi, hogy ennyit aludt!Kép

Amióta hazaértünk ordít Viola, fáj az ínyeKép! Bogi meg tiszta extázisban van, mert készítem fel a holnapi utazásra!Kép
Pakolunk, csináljuk a szendvicseket, meg mutogattam neki képeket repülökrölKép úgy örültKép

Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Csajok nincs valakinek valamilyen listája, hogy mit kell vinni a gyereknek, ha nyaralni megy a család??? Csak, hogy nehogy valamit itthon felejtsünk ami fontos.....
Köszi

ceniko
Szeged

Enikő!

Nekem nincs.Mikor jönnek a Bogiért?

Ildi
tfildiko

Ildi. Holnap együtt megyünk fel ferihegyre. Reggel 7 fele jönnek anyuék! 13:20kor indul a gép, legalább is a visszaigazoló e-mailbe ez az idöpont van megadva, elött 2 órával ott kell lenni! És csak 3an jövünk vissza SzegedreKép Még sose volt távol tölem ennyi ideig és ilyen messzeKép Na de ha hiányzunk neki, vagy ö nekünk, akkor kocsiba ülünk apuval meg Violával és lemegyünk a tengerpartra. Apukám ilyen és én isKépKép Úgyhogy no problemKép
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Nem sikerült kicserélnünk a fürdőbugyit.Hol lehet venni neki való bugyikát?Micimackó???Nem akarom,hogy meztelenül pancsikoljon Zalában az udvaron.

Ildi
tfildiko

Köszi Enikö! Sajnos, ha nem teszem le kétóránként aludni, akkor teljesen kiborul. Hazaértünk, bezuhant az ágyba egyböl.
Üdv mindenkinek, kéthétre magunk mögött hagyjuk Szegedet, irány a Balcsi!

Ezt a listát találtam egy "gyerekes" könyvben, ezek csak a szükséges gyógyszerekre vonatkoznak:

lázcsillapító
fájdalomcsillapító
hányáscsillapító
görcsoldó (gyomorrontás,hasmenés)
székletfogó(fertözés, ételmérgezés)
allergiaellenes gyógyszer (rovarcsípés,fényallergia)
viszketés elleni kenöcs (szúnyog, rovarcsípés)
sebhintöpor,tapasz
hömérö

Jó nyaralást Boginak! Kép
kissvirag

Gabi: háromszög zöld, négyzet fekete-fehér csíkos, virág középen sárga, egyébként piros, körben kis kék köröcskék fehér alapon, a kockának meg minden oldala más színű, a szívószál sárga meg kék
de most ne gondoljatok nagy dologra, alap gagyi az egész Kép meglátnátok, kinevetnétek Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Virág!

Jó pihenést nektek!

Ildi
tfildiko

Bea.Ez tök jó! Ha legközelebb kézműveskedsz, nem kell befestened, vannak színes papírok, abból könnyebb dolgozni! Még kartont is találsz többfélét, még mintásat is!

Sebhintőport sztem nem kell az csak elzárja a sebet! Inkább Betadine-t helyette az fertőtlenítő, van krém is meg csepp is, gyerekeknek való si van az nem csíp.

Enikő: Jó nyaralást Boginak!

Gabi
inecsg

Ildi: Miért nem akarod, hogy meztelenül pancsikoljon?
Lehet, hogy nem tudok még valamit?!?! De anyuéknál az udvaron szerintem simán meztelenül pancsikoltatnám. Persze lehet, hogy ha eljön az ideje, nem így fogom gondolni. Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Gabi: Na igen, csak mostanában elég nehezen mozgok a Grétivel együtt, hogy vásárolgassak Kép
De ha kicsit nagyobbacska lesz, és el merek vele indulni messzebbre, akkor a nyakunkba vesszük a várost!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Nem szeretném,hogy meztelenül pancsikoljon.Sokan befutnak hozzánk,nem kell nézegetni.Tudom,hogy még kicsi,de akkor sem.

Ildi
tfildiko

Enikö! nekem az 5 hónapos babára tavaly ez volt a lista most nem válogatom át, bocs.
Elökék, Pelus textil 15, Libero. Fürdölepedö 2, Fültisztitó, Fürdökrém, ruhacsipesz, Popsikrém, Popsitörlökendö, Olaj, Vatta, Lázmérő,Body (rövid, hosszú), Rugdalozó, Hálózsák, Ruhák, Nadrág, Zokni,cumi+kupak, Cumisüveg 2, Cumisüvegkefe, Öblitő, Ariel, Eü. Kiskönyv, Babasampon, Orrszívó, Fürdetömedence, Vigantol, Kalapv. Kendö,

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! Orsi egész nap meztelen anyuéknál, szemben nagy tömbházak vannak, engem nem zavar hogy rálátnak, söt, Orsi is veszi le a bugyit hogy ugy kényelmes neki

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tiszta ideg vagyok. Most jön ki rajtam, hogy Bogim holnap elutazik! Ilyen szarul még sosem éreztem magamKép Nem akajom, hogy elmenjen, de valahol meg persze, hogy szeretném, mert tuti jó helyen lesz és imádni fogja a tengerpartot, meg minden....áááááááááááááááh bocs, kivagyokKépKépKép

ceniko
Szeged

Kármen!

Engem zavar.Én ilyen vagyokKép

Ildi
tfildiko

Reggelt!
2 órát sikerült aludnom! Hülyeségeket álmodtam (na vajon miket?) és baromságokon pörgött az agyam egész éjszaka......Kép Tiszta kész vagyok.

Ildi: Engem sem zavar, ha Bogi meztelenül pancsikol otthon az udvarban, de Öt már kezdiKép

Na megyek felébresztem a csajaimat!

ceniko
Szeged

Nem tudtunk elmenni mamáékkal Ferihegyre kikisérni Bogit, mert nem fértünk be az autóba, annyi cuccuk volt.... Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Itt vagyok újra én is, este majd visszaolvaslak benneteket, egyelore csak annyit, hogy 4-4-4 lett, úgyhogy most pihegek:-)
puszi minden manónak is!
H
babamama

Bejártuk a Vadasparkot.A Noémit alig kellett cipelni.Rengeteget ment.

Hajni!

Gratulálok!Gyere!!!

Enikő!

Sajnálom,hogy nem tudtál elmenni.Mikor jönnek meg?

Ildi
tfildiko

Hajni!

Gratula! Ügyes vagy!
Lánykád?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ildi! Orsival mi is nemrég voltunk ott megint, ö az állatokat nem nézte sokáig, gyorsan szaladt tovább. Élvezte hogy megszökik elölemKép

Enikö! Sajnálom. Biztos jol fogja magát érezni Bogi! Mennyibe kerül a repjegy nem tudod?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikö! most mondta a hiradó, hogy mától le lehet menni Splitbe Letenyétöl végig autópályán és csak kb. 5e ft. És kb. 5 óra út. De jó lett volna ha pár éve mi is igy utazhattunk volna.
Szerintem idöben Bogiéknak sem kevesebb, mert Pestre is fel kellett elöbb utazni

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: 3 fönek 61 026 ft volt cakkumpúder, oda-vissza, illetéksetül mindenestül!!!

Ildi: Július 5.-én!
E

ceniko
Szeged

Kármen!

Az óriásteknősnél töltöttünk el hosszabb időt.Megnézte az állatok nagy részét,de mindegyik nem keltette fel az érdeklődését.

Enikő!

Az nem drága.Legalább repült a Bogi,és tele lesz élménnyel.

Ildi
tfildiko

Enikö! az tényleg nem drága. Azt hittem sokkal többe kerül egy repjegy. Még fapadosnák is, az illeték miatt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Kérdeznék egy pár dolgot tőletek. elsősorban azoktól akiknek olyan idős kb. a babájuk mint az enyém.(3 hónap)Persze a többiektől is, nekik is volt ilyen idős. Eben a korban kb. mennyit evett a babátok. Voltunk a gyerekkorházba, és azt mondták, egy ilyen idős babának naponta 5-ször kell ennie, kb 150 millit. Hát az enyém nem 5-ször eszik, és nem 150 millit. Sűrűbben eszik, viszont jóval kevesebbet.
A másik dolog, hogy szerdán megyünk szurira, és nem tudom, ha belázasodik, mit adjak neki? A gyerekorvos felirta a Nurofent, de azon az van 6 hónapos kor alatt tilos adni. Hát marha jó!!!!!! Meg felirta a Sinlac tejpépet is, arra meg az van irva 4 hónapos kortól.
Várom a válaszokat.
Köszi: Zita
zita_29

Sziasztok!

Autópálya tényleg van Splitig, jó minőség. De azért tbb az ut 5 óránál, kb 8. Meg ha éjjel megy az ember,néha is kell állni fél-fél órára. Így olyan 9 óra hossza az út kb. De majd pontsan megmondom, augusztus végén, kocsival megyünk Horvátországba nyaralni.

Bea, ügyes vagy, én is heggesztettem anno sokféle kütyüt a kiságyra.

Edi is kukiban fürdik itthon, nem zavar egyáltalán bennünket.Neki meg mindegy, úgy tapasztaltam.

Gabici
gabici

Zita! Orsi naponta 10x szopizott és kb. 100ml-ket csak. Nekünk mindig lázcsillapitó kupot kellett adni, Suppositorium Aminophenazoni-t. 6kg alatt fél kup volt az adag (de lehet hogy 5kg már nem emlékszek pontosan, csak azt tudom ekörül mert sokára értük el)

Gabici! érdekel majd mennyi idö lesz és milyen az út! Merre mentek nyaralni majd?

Anyuéknál nem csak Orsi, Csilla is meztelen ö 3 éves. Öt sem zavarja, pedig tudja sokan rálátnak a nagy házakból. A vicc ha megnönek lehet még fizetnének is érte hogy magazinban mutogassák a bájaikatKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Úgy látom,hogy csak minket zavar a meztelenség.Nem baj,mi akkor is bugyiban fürdünk.(A férjemet is zavarja,anyut is,engem is.)Mi ilyenek vagyunk.

Enikő!

Vettünk a Noéminek motort,de még nem igazán élvezi.Le akarta szedni a kerekeit...

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Engem nem zavarna a meztelenség, de képzeljétek el, hogy állunk Lucivala megállóban és egy tök undorító kinézetű hapsi méregeti az én pici lányomat. De úgy rendesen, naná, hogy felment a pumpa. Ebben az esetben az ember azért elgondolkodik...

Ildi, nyugi motor ügyben, Lucinak már 1 éve megvettük, de csak most kezdett el vele szórakozni. Szerintem ha majd látja a többi gyereknél, akkor jobban rászokik.

Lázcsillapító: én Cataflam cseppet szoktam adni, úgy emlékszem, kilónként 1 csepp, de mindenképpen ki kell előtt kérni orvos véleményét.
H
babamama

Sziasztok!

Bocsi, hogy a múlt héten nem jelentkeztem, de nyaralni voltunk a Balatonnál. NAgyon jó volt. Kép Réka szép színt kapott, és jobban aludt a nyaralás alatt, mint valaha. Végig szabad levegőn volt. Sokat vigyorgott, úgy láttam, nagyon vidám Kép

Kb mennyiért lehet kapni babamérleget?

Jégvirág!

Hát igen, én vagyok az, aki idő előtt lelépett az előkészítőről. Kép Te hol végezted a matek szakot?

Lányok! Mitől lehet az, hogy ha máshol alszik Réka (anyuék, Balaton) egyszer kel éjjel, viszont ha itthon, akkor 2-3 óránként is. Mi lehet ennek az oka? Jó lenne tudni, különben fontolgaom, hogy elköltözök Kép

Kajálás. Érdekes dolgot figyeltem meg, ami most már biztos. Ha túl sokat eszik, zöld lesz a széklete, és iszonyúan fáj a hasa, de hízik. Ha viszont szigorúan 3 óránként etetem, akkor tök jól érzi magát, egyáltalán nem sír, viszont alig hízik (2 hét alatt 10dkg) Most ilyenkor mi a bánatot csináljak? Szívem szerint nem bánom én, ha nem hízik, csak érezze jól magát, de így a védőnő forgatja a szemét.

Gira
Vendég

Karmen: Sztem sem drága, söt!! ha kocsival mentek volna, akor se nagyon jöttek volna ki olcsóbban! Szvsz, és így 1,5 órára rövidült az út, kb 12 óra helyett ami ugye erösen szempont, ha gyerekkel utazol Kép

Ildi: Majd ráérez a motorozás ízére. Bogim se ugrált érte rögtön. Bezzeg amikor ráérzett, hogy kell...azóta le sem lehet vakarni a mocirólKép Hanyadikán is van a szülinap????

Zita: Szerény véleményem szerint, tök mindegy hányszor és mennyiket szopik a baba, a lényeg, hogy a napi adagja meglegyen. testsúlykillogrammonként 150gramm. De ez csak az én véleményem. Éjjel hányszor keltek még?

Gira: Szvsz többször keveset, hogy ne szenvedjen. Merre jártatok a Balcsin? Örülök, hogy jól éreztétek magatokatKép

Tegnap meg ma Violám reggel 9ig aludt (este 8tól)Kép Már úgy ébresztettem fel, hogy geyenKép Igaz napközben viszont nem nagyon alszik, de hát valamit valamiért..... Az alvását nem tudom szabályozniKép De azért örülök, hogy így alszik!

Reggel hívott Bogi. Mesélte, hogy megnyalta a tengervizet és nagyon sós voltKép meg hogy homokos a strand, és építettek tesómmal várat, és hogy emeletes ágy van az apartmanban (Ez a slágerKép) Imádom a csajomatKép

Pusz
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Örülök,hogy jól érzi magát a csajszid.Elhiszem,hogy élvezi a tengert.Én is élvezném...
9-én lesz a szülinapja,nemsokára tortát rendelek...Olyan hihetetlen...
Mi nagyon rosszul aludtunk az éjjel.

Hajni!

Ezért nem fog meztelenül lenni a lányom senki előtt.Nem kell nézegetni.Anyuékkal szemben lakik egy idegbeteg fickó,és távcsővel szokott kukkolni.Nem szeretném,ha az én gyerekemet nézné.Meg más se nézze.Azt sem bírom nézni,ha másé úgy van.Mostanában mindig beugrik,hogy az interneten mutogatják a pucér gyerekeket.Jobb félni,mint megijedni.Én nagyon óvatos vagyok...

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Enikő: Örülök, hogy Bogi jól érzi magát.

Gira: Milyen idős most Réka? Bátrak vagytok, hogy el mertetek menni a Balcsira. Mi csak anyuékhoz megyünk a Grétivel. Ott mi is nyaralunk kicsit. Minden második hétvégén. De messzebbre nem mernék menni.
Itt, a Szegedi Tudományegyetemen végeztem.
Alvás témához: szerintem a levegőváltozás miatt alhat ott többet, vagy jobban kifárasztjátok, vagy ilyesmi lehet, nem?!?! Kép

Ildi: Mondjuk nálunk anyuéknál az udvarban nem fogja látni senki, csak mi, mi meg nem fogjuk molesztálni. De én jövőre ha megyünk a tengerre, ott is pucéran fogom pancsikoltatni a tengerparton a kis medencéjében pl. Szerintem. De addig még sok víz lefolyik a Tiszán.
A pedofíl emberekre meg még gondolni is rossz. De annyi minden más van amire még gondolni is rossz, hogy ha mindentől féltenénk, akkor egy földalatti atombiztos bunkerbe tartanánk a gyerekeinket éjjel-nappal Kép Kép Kép
Ez a meztelenkedés meg ki-ki személyes dolga, szerintem. Vannak akik együtt fürdenek a gyerekeikkel a kádban, van aki soha nem mutatkozna pucéran a gyereke előtt. Hogy mi a legjobb azt meg mindenki maga dönti el.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jozsó pucéran pancsizott, meg rohangált a Balcsin. Kép Kép

Kép
Vendég

Bea!

Akkor a felettem lévő évfolyamba járhattál.. én 2000-ben kezdtem a mat-info szakot Kép
Réka ápr. 18-án született. Nem volt gond sem az utazással, sem az ott tartózkodással... sőt, mint írtam, minden sokkal jobb volt, mint itthon. A biztonság is megvolt... a barátnőm férje orvos Kép

Gira
Vendég

Gira: Én 99-ben kezdtem a matekot, és 2000-ben az infót. Akkor elvileg infón évfolyamtársak vagyunk? De miért nem láttalak?
Te államvizsgáztál idén?
Én infón lemaradtam, a hülye kreditrendszer bekavart, meg tavaly a matekra koncentráltam, és egy csomó infós tárgyat szándékosan nem is vettem fel. Szal majd jövőre államvizsgázok ha minden igaz.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Egyetértek...Mindenki döntse el saját maga,hogy miben pancsikolhat a gyerek.Én már csak ilyen szemérmes fajta vagyok...

Dancsi!

Nagyon édes a Jozsó.Mennyi ideig voltatok a Balcsin?Milyen volt?A képből úgy látom,hogy a Jozsóka nagyon élvezte.

Ildi
tfildiko

Emlékeztek pár hete írtam, hogy volt az önkormányzati képviselönk, a játszótér ügyében. Na és akkor kértük Töle, hogy tegyenek még egy padot, meg egy kukát, meg fessék át a fajátszót.....és ma mit látok, környezetgazdálkodási kht emberei ássák le az új padot meg az új kukát a játszótéren KépKép
Csajok vannak még csodák Kép Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar meglesz. Úgy gondoltuk kb 1 év Kép De kellemesen csalódtunk. Jövöre is rá fogunk szavazniKépKép

Dancsi: Gyönyörü ez a Jozsó gyerek.Kép Észrevetted, hogy kezd picit "visszasimulni" a füleKép Már nem olyan elálló, mint volt, vagy csak a haja miatt tünik úgy? Remélem Violámnak is visszemegyKép A doki azt mondta, csak kamasz korban mütenek. A párom belebetegedett amikor mondtam neki. Azt mondja inkább kifizeti csak csinálják meg neki, nem akarja, hogy ez miatt csúfolják majd az oviban, suliban. Egy kislánynál azért másabb a helyzet!!Kép De Jozsó gyönyörüséges kisfiú!!! ImádomKép
Egyébként jól vagytok? Pocak?

Ildi: MIért mi baj volt éjjel, jött a hidegfront?? Viola meg napközbe nyüglödik a fogacska miatt. Jóelöbb vagy 30 percet ordított, cicire tettem, szopott és bealudt, tápiig el sem jutottunk... Már 1,5 órája alszik. De homeósbogyóval!!!

Hú sír, mennem kell
pusz
e

ceniko
Szeged

Ildi,
csak szombat vasárnap voltunk lent, igazából azért mentünk, hogy kitakarítsunk a július végi nyaralás előtt.

Enikő,
engem annyira nem érdekelnek a fülei! Ha majd zavarja, megműttetjük. AMíg nem, addig maradnak ilyenek.

Teljesen jól vagyok! Kép Csak a szokásos fáradtság.... De mindenkinek ilyen pocakosodást kívánok, komolyan.
Vendég

Enikő!

Nagyon sokszor felsírt.Lehet,hogy a foga vagy a front...Sajnálom a Violát.KépÕ is megszenved a fogakkal,mint mi.
De jó,hogy már eleget is tettek a kéréseiteknek!Jó a képviselő.Kép

Ildi
tfildiko

Enikö,Dancsi! én is pont azt néztem, hogy Jozsó fülei már nem állnak el! Amugy nekem ugy is nagyon tetszett!ű

Enikö! unokahugomnak is nagyon eláll a füle, szerintem emiatt felesleges a szülönek szomorkodni, legyen egénszséges, a többi már nem olyan komoly baj! Nagyobb ne legyen! Viola igy is aranyos, ha meg tényleg zavarja késöbb ott a mütét lehetösége

Ildi! Orsi most kezd egyedül motorozni, régebben csak pár métert engedte toljuk, igaz azt mindig ö kérte. Képet majd küldömKép

Engem nem zavar ha nézik Orsit, attól nem lesz beteg a lelke, hogy valaki megkukkolja. Persze a neten v. ujságban nem szeretném viszont látni, de ha valaki az ablakban meg akarja lesni tegye. Beteges. De szerencsére ezzel nem árt a gyereknek. Viszont sokkal jobban érzi magát meztelenül, söt most azért van cirkusz mert mindig letépi a pelust, itthon isKép Vennem kell bugyipelust. Sokkal kényelmesebb neki ebben a melegben pelus nélkül, akkor legalább kint hadd élvezze. De ahogy már régebben is irtam, nem kell mindig mindenki egy véleményen legyen, el kell fogadni a másikat

Tenger. De irigylem Bogit, én is imádom az Adriát, de pár évig biztos nem jutunk el oda.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Délután írtam egy csomót és leszállt.

Zita: Sztem nem kéne sem a nurofent, ha jól emlékszem, sem a Sinlacot adnod a babádnak. Az amidozofenum teljesen jó lázcsillapításnak. Honnan tudod hogy nem elég a tejed? Általában egy három hónapos babának ilyenkor nő meg a táplálékigénye, ez miatt lehet, hogy többszer igényli a cicit, és nyilván a cicinek is hozzá kell alakulnia a kereslethez.

Gira: Miért kell neked csecsemőmérleg? A corában, tescoban, médiában, és orvosiműszerboltban lehet kapni, de lehet a védőnőnél is bérelni.
Felesleges méregetned a babád, úgy is látni fogod, hgoy gyarapszik-e eleget, kiegyensúlyozott-e ilyesmi. Te sem eszel mindig ugyanannyit egyszerre. Te sem pontban délben éhezel meg.

Gabi
inecsg

Gabi!

Réka addig eszik, amíg van mit. Mindegy neki, hogy milyen nagy mennyiség. Viszont ha tényleg nagy a mennyiség, akkor bezöldül a széklete, és iszonyú napokat élünk. Ordít, mintha nyúznák. Ha viszont hasraütésszerűen leállítom az evést, akkor remekül érzi magát, de nem hízik...semmit. Szeretném megtalálni azt az ideális mennyiséget, amivel jól is érzi magát, de gyarapszik is valamit.

Gira
Vendég

Ja, és a sűrűbben keveset sem megoldás...azt is próbáltam. Itt a bél terheltségéről van szó, nem a gyomoréról.
Vendég

Irtó szerencsénk volt a lakáseladással, azzal hogy csökken jövöre az ÁFA több marad a házra és az új lakások is olcsóbbak lesznek, tuti nem tudnánk már ennyiért eladni a lakást.

Gira! sajnos nem tudom.

Hétfönként a Belvárosi moziban ingyenes zenés mesejátékok, bábelöadások vannak, részletek a Vakáció 2005 programfüzetben.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gira: A napokban olvastam valahol, hogy ha sokat van a pelusban a kaki, akkor bezöldülhet.
Érdekes, hogy "hasraütésszerűen leállítod" az evést...az én lányom akkor ordít ha éhes, és ha kiveszem a szájából a cicit, mielőtt ő kiköpé magától, akkor ordít. Szóval én itt nem irányítok semmit, csak ő.

Viszont mostanában napközben szinte óránként cicit követel. Gondolom meleg van, szomjas, stb, de a melleim meg sajnos alig bírják a strapát. Tegnap este is már odáig jutottam, hogy lefejtem tejet, és úgy adtam neki, mert már ronggyá szívta a cicit és fájt. Kép Lehet, hogy rosszul kapja be a mellem? Mostanában rákapott esténként az apja kisujjára, cumink nincs, nagyon nem akarok neki adni, de a Gréti meg nagyon szeret cuppogni. Gyanítom, ha cumit nem adok neki, akkor az ujját fogja majd szopni Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Bea, szerintem ne adj neki cumit, Luci nem is igényelte, de az ujját szopizza, viszont csak elalváskor vagy ha hozzámbújuk. Leszoktatni sokkal nehezebb, arról nem beszélve, hogy állítólag a foganak sem tesz túl jót, mondjuk utóbbiról nem tudok nyilatkozni.

Nagyon meleg van, biztos szomjas szegénykém.

Karmen, ti voltatok már a bábjátékon? Szerinted mikortól érdemes oda menni? Luci szereti a Süsüt, de abban nem vagyok biztos, hogy le tudná kötni tartósan. Vagy mégis?

Gabi, hogy álltok a szobatisztasággal? Fló teljesen megszokta a pelusnélküli életet? Luci valamiért nem akar lemondani róla. Ültetjük a bilin félórákat, aztán megunjuk, feladjuk rá a pelust és máris megy a pisi. Ugyanakkor van olyan, hogy éjszaka (vagy alvás közben) egyáltalán nincs semmi, tök üres a pelus.

Van ötletetek?
H
babamama

Bea,
tavaly a nagy melegben Jozsó is egész nap mellen lógott. Ha jól kapja be, akkor szerintem nem sebesedik ki. Nekem legalábbis nem volt olyan. Féloldalas a bimbód szopi után? Ha igen,akkor rosszul kapja be.

Én akartam adni cumit,de nem fogadta el, az ujját sem szopja. Jozsó 1 éves koráig engem használt cuminak.

Képzeljétek, péntek óta nincs cici, és már nem is rángatja a ruhámat. A tápis üveget kapja ki a kezemből, ha meglátja.

De újból kel Jozsó éjjel, pontosabban hajnali 4 körül, 1 perc alatt megissza a tápiját, kap egy tiszta pelenkát és visszaalszik kb. 8-ig. De ez nekem jobb, mert így többet alszik és kipihentebb. Korábban 6-7 körül ébredt és 11-kor már tiszta kóma volt. Most simán kihúzza fél 1-1ig.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?