A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Anita! igen, elég volt 2 hét és már egyáltalán nem sirt. AZt hittem ha majd látja más babák szopiznak akkor követelni fogja, de szerencsére nem jártunk olyan helyen, csak a napokban, de eszébe sem jutottKép Sokkal többet és nyugodtabban alszik azóta nem csak éjjel du. is

Virág! A kenöcsre is rá van irva, én ott olvastam nekem senki sem mondta

Gabi3! Gratulálok a 3 gyerekhez! szép nagy családod van. Meg lehet öket nézni valahol?

Orsi ma egész nap a szintin játszott meg tegnap is, mivel a többi játékát mind elvittük márKép
Azt hittem megunja hamarabbKép
Amugy a népizenét is nagyon szereti hallgatni, sajna az nincs itthon

pénteken nem jönne más is játszótérre? Enikö ti?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: okés bogi holnap jön, bocs kicsi a kezemben
okés a péntek

Ildi megyünk egyyütt???
e

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

megint fél 11?

itt van 2 kép. Az egyik akkor készült amikor pakoltuk ki a szekrényt és beszökött a belsejébeKép

Karmen
KépKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi, Enikő kb 2 hétre megyünk, de még változhat.

Gabi, Wer, üdv köztünkKép

Dancsi, kösziKép Lehet, jövő héten lemegyünk a Balcsira is, kíváncsi leszek idén be tudom-e vinni Benedeket a vízbe...
Örülök, hogy Jozsó ilyen jó alvó lettKép

Jó talizást nektek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Karmen, nagyon jók a képek! Kis huncut OrsiKép

Bea, igen, tűzgyújtáskor nem jó a téren lenni, mi sose megyünk akkor be, csak később.

Erika

gerika

Erika,
mi úgy vittük be, hogy a férjem bohóckodott neki közben és szép lassan, először csak a lábujját, majd a bokáját, stb..... Végül nem lehetett kihozni a vízből.

Jégvirág,
AVENT krémet nem kell lemosni. Tuti!!!!!!
Vendég

Karmen,
nagyon huncut az Orsika! Kép Kép
Vendég

Képzeljétek, voltam ma a dokimnál 6 hetes vizsgálaton, minden ok, de nem mondta külön, hogy újrakezdhetjük a házaséletet. Kép De ugye már lehet? Kép Kép (Költői kérdés volt amúgy.)
És kicsit elkeserített, azt mondta ha lesz Grétinek kistesó, ő is császárral fog születni, de rájöttem, igaza van. És legalább tudok lelkiekben készülni valamennyire, HA lesz.

Mi is mennénk a talira, ha nem gond. Lehet ott szoptatni valahol, ha úgy adódik? Arra gondoltam kocsival mennénk, és legfeljebb a kocsiban. Szerintetek nem ciki? Milyen hely az ahol a játszótér van?
De ha azt mondjátok, ne hurcoljam a Grétit, akkor nem megyünk.

Na jó éjt!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Gyertek!Miért lenne gond?Örülünk neki!!!Kép
Egy parkban van a játszótér.Ha téged nem zavar,ott is megszoptathatod.Vagy akár a kocsiban is.
A szex mehet!!!Kép

Kármen!

Nagyon édes az Orsika.Kis tündérKép

Ki jön a talira?(Enikő,Bea,Kármen,én)Jöjjetek!
Mi fél 11h körül érünk oda.

Ildi
tfildiko

Bea: Megvan a harmadik füzetecske a Boirontól? Az az ingyenes? Abból ki tudod választani a megfelelő szert a férjednek! A Kígyó patikában van Avent krém! Ott mindenféle ilyen van! Az aventet NEM kell lemosni, az nem csak gyógyít, de védőréteget képez a mellbimbódon! Gyógynövényekből van, nincs benne antibiotikum.

Gabi
inecsg

Sziasztok!

Nem jött Ágci, fáj a dereka. Kép Majd jövő héten talán el tud jönni. Addig meg próbálkozunk, de inkább csak szenvedünk. Vagyis én.

Ha minden jól megy, mi megyünk holnap a talira.

Karmen: Nekem nagyon tetszik a lányod, és egyre szebb. De már nem dicsérem többet, biztos unjátok már! Kép

Gabi: Az a baj, hogy igazából egyik tüneteggyüttes se olyan ahogy a férjemnek fáj. Legalábbis ő nem ismerte fel a saját fejfájását bennük. Azért kérdeztem, hogy egy sima mezei fejfájásnál, nem migrénnél esetleg mit szedtek. Na mindegy, majd mégegyszer átrágatom vele a dolgot.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok

Jégvirág, nem egyik napról a másikra múlt el, hanem voltak időszakok mikor kevésbé majd nem fájt, egyre több ilyen lett és a végén elmúlt 2 hónap után.

Gira, próbáld a sűrűbb mellváltogatást. Ha az egyiket már nem szívja intenzíven próbáld a másikra tenni, majd ha ott is lankad a szopis kedve tedd vissza az elsőre. Lehet szereti a változatosságot és az érdeklődését is jobban fenntartod.
Ha megadod az e-mail címed, akkor tudok küldeni egy részletesebb anyagot erről. Ágcitól kaptam, nekem is sokat segített.

A II-es kórházba megyünk majd 4D-re sokkal olcsóbb, mint másutt.

Gigi
gigi1

Hali! hazaugrottunk, pakolunk ezerrel, nem érek most rá, csak megnéztem lesz-e tali és mikor.
Holnap találkozunk.
köszi a dicséretet Orsi nevében is mindenkinek!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Képzeljétek, 10 hetes lányomnak a doki szerint (és a férjem szerint is) nő a foga. Én kételkedek, bár a jelek erre mutatnak. Lehetséges ez?

Gira
Vendég

Lányok! Mennyi kúpot adjak Dorkának? 10 kg-os gyerekhez írja a teljes kúpot. Én eddig feleztem, de már 7300 gr körül járhat.
kissvirag

Az én lányom 5200g, és felezést mondott a doki. Ezek szerint neked 3/4-et kell adnod Kép

Gira
Vendég

Sziasztok!
Nagyon szégyenkezem,hogy csak ritkán jelentkezem,de követem az eseményeket,amennyire lehetséges!:-)
Nálunk vége lett a héten a felujításnak,de munka akad még bőven,ezért sajna továbbra is csak kibic leszek.
Szeretném megkérdezni,hogy a II.-ben a 4D-os UH-n
mi a tarifa és milyen a vizsgáló doki?
Nem igazán szerettem volna menni,de most elkezdtem aggódni,bár lehet,hogy csak én vagyok pánik hangulatban:-)Szóval szeretnék egy kicsit többet tudni a kicsiről,mert elég alacsony lett az AFP(10)és a hólyagot sem tudják pontosan megnézni:-( A férjem szerint minden ok,de én mint lassan 4 gyermekes anya tökre olyan vagyok,mintha még sosem lettem volna kismama!:-))
Elég nehéz elviselni engem mostanság!:-)
Az esetleges infokat előre is köszi!

Ceniko,Karmen:Nagyon aranyosak a kicsik!!!
Ceniko:a krokodil elég közel merészkedett a lányodhoz!:-))Remélem nem hagyta magát!

Sziasztok:Révi
révi

Sziasztok, itt az ígért kép, majd holnap jövök.

Kép

Erika

gerika

Kissvirág: Nekem azt mondta a védőnő, hogy 6 kilóig fél kúp, utána mehet az egész.

Gira: Nem értek hozzá, sajna, de reménykedem én is, hogy még nem a fog. Kép

Erika: Nagyon jóképű kisfiad van Kép és most úgy megkívántam valami édeset!!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Erika!

Nagyon aranyos a Beni.És szép tortát sütöttél.

Virág!

Én akkor adtam neki egy fél kúpot,amikor 6 és fél kilós volt.(Oltás után.)Fogalmam sincs,hogy mikortól kell egész.

Ildi
tfildiko

Virág!
Beteg a kicsi?Vagy védőoltást kaptatok?
Évi
révi

Évi:hőemelkedése volt, és nagyon szenvedett a fogától. Tépte a füleit, meg markolászta az arcát. Végül nem adtam neki, nagy nehezen cicin elaludt, de nagyon sajnáltam szegényt.
kissvirag

Sziasztok!

Elég ritkán írok mostanában, de olvasok ám! Szeretek mindent tudni rólatok.:-)

Kissvirág, 6 kg fölött mehet az egész kúp, sőt, a fél már nem sokat használ.

Bea, nagyon sajnálom, hogy szenvedtek a szopival. Ha nem kapsz a gyógyszertárban Aventes krémet, ajánlom, hogy menj be a kórházba, és vegyél a csecsemősnővérektől. Amikor Edit szültem, árultak ilyeneket. Szerintem most is, és nem drágább, mint másutt, sőt!

Erika, Karmen, Enikő, édesek nagyon a gyerkőcök, szeretem látni ahogy fejlődnek! Elképesztő ütemben ám!!!

Üdv, az "Újaknak"!

Edi is szenved a fogzás miatt. Éjjel kapott Nurophent, mert 37,6 volt a hője. Nyűgös, meg hőemelkedése van. Kinőhetnének azok a rágók már végre! Még egy sem bújt ki, de nagyon meg van püffedve az ínye.

Üdv. Nektek!
Gabici
gabici

Kissvirág,
7 kilóig kell a fél kúp, úgy, hogy a vastagabb felét adod a babának. De én hőemelkedésre nem adnék, hanem ha fogzós fájdalom, meg hőemelkedés, akkor inább Panadol/Nurofen. De ez szvsz.

Erika,
nagyon édes a Naffiú! LÁtszik, hogy sóvárog a torta után!

Gabici,
a rágók nálunk is brutálisak voltak, ráadásul együtt jött a 4 rágó + 4 szemfog. Volt pár klassz hetünk.......
Vendég

Révi: Hányhetes vagy?

Erika: Nagyon helyes Beni!

Bea:Azért gondoltam, hogy ti nézzétek meg, melyik szer lenne jó a fejfájásra, mert több fajta van. Férjed érzi a legjobban hogy fáj. Szerencsére nekem nem szokott. Azt a szert válassza, amelyikből több tünet érvényes rá. EGyszer nagyon fájt a fejem, volt itthon Sedativ PC, az hatott. Ez egy összetett szer.

Gabi
inecsg

Szisztok!

Akkor ezek szerint tényleg van láz a fogzás miatt? Mert nekem azt mondták, hogy a fogzás magában nem okoz lázat, csak meggyengíti az immunrendszert, és valami kísérő nyavaja okozza a lázat. Réka 3 nap kemény nyűglődés után 38,3.ra torázta fel a hőjét. A doki az mondta, hogy a torka vérbő, ezért antibiotikumot kapott, aminek és nem nagyon örülök, mert szerintem nem fáj a torka, csak a foga helye.
Vendég

Sziasztok

Révi, Czank doki csinálja a kórházban a 4d-t, ő a terhesgondozós doki az SZTK-ban.

Enikő, Bogi megjött már?

Gerika, nagyon jó a szülinapos kép.

Gigi
gigi1

Köszi lányok!

Dancsi, bár a gyertya ami nagyon elbűvölte, de a tortát is faltaKép

Én is úgy tudom, csak 10 kg fölött kell egész kúpot adni. Nekem azt mondta a dokinéni, amikor már 7-8 kg körül voltak, hogy kicsit faragjak le a kúp oldalából, úgy jó lesz.

Ildi, Noéminek ugye holnap lesz a szülinapja? Sok boldogságot kívánok neki már előre isKép Holnap már nem hiszem, hogy tudok jönni.

Szép hetet mindenkinek!

Erika

gerika

Sziasztok!
Nekem is úgy mondta a doki, hogy 10 kilóra számoljak 1 egész kúpot, addig arányosítsak. Fölösleges a több, csak terheli a baba szervezetét. Ahogy Gerika írta, kicsit le kell faragni az oldalát.
E.
wer

Gira,
Jozsó rendszeresen volt lázas a fogzásnál. Meg hasmenéses, meg popsikiütés, ekcéma, stb......
Vendég

GErika: Beni nagyon édes, tényleg nagyon sóvárog a torta után..Kép

Gigi: Igen hazajött, tegnap délután!
Nagyon örült Violának, meg nekem. Össze vissza puszilgattam, meg ölelgettem, ő is úgy szorított engem, hogy beleremegettKép Tele van élménnyel, sorolta fel mikkel utaztak, először autóval, majd repülőgéppel, busszal, hajóval és megint autóvalKép Bővült a szókincse, ilyen szakszavakra, hogy búvárkodni, komphajó, matróz, tengericsillag, légikisasszony(aki tudott magyarul is és nem magyarul isKép, és piros ruhában volt, nagyon csinos voltKép...... stb Megzabálom Kép)))

Képzeljétek mi történt tegnap délután!Lent voltunk a játszón. Viola a kezemben volt a padon ültünk. észrevettem, hogy mellettem van egy táska, mondom a Violának poénból, hogy Violám hányjál bele . . . . . . . és belehányt!!! KépKépKépKép
Elkezdtünk röhögni (voltunk jópáran a szokásos játszótéri közösség , szomszédok, barátok, ismerősök...., engem is lehányt, de úgy rendesen, de a táska is kapott! Tényleg csak poénból mondtam, de komolyan ahogy kimondtam, fél másodperc múlva sugárba jött ki a tejcsiKépKép Áhhh nem égtem nagyon nehogy azt hidjétek...... Tök ciki, volt, nem győztem elnézést kérni a táskatulajtól, persze ő nem volt humoránálKép De nem izgat annyira jól jött ki :-))))))))) A bnőm férje, el volt ájulva, milyen szófogadó gyerekem van :-DDDDDD Hát igen, enyim gyerek Kép

Csajok tök jó volt a tali! Én nagyon jól éreztem magamKép Bogi is tök jól elvolt, Viola egy kicsit besokalt, biztos a sok babahordozóban töltött időtől....

Pusz

ceniko
Szeged

Erika!

Köszönöm.Igen,holnap ünnepeljük a leánykámat.

Ildi
tfildiko

Ildi,
ti mostanság vettetek utazóágyat, ugye? Hol és mennyiért végül? Interneten találtam újonnan 14 körül, olyat, aminek állítható a magassága, táskás, kerekes, szúnyoghálós. Üzletben ennél drágábbak? Az, ami nem állítható, csak 1000 forinttal olcsóbb. Szerintem ennyit megér az állíthatóság.
Vendég

Kisvirág:nagyon sajnálom a lánykádat!:-(
Ha nem akarsz neki gyógyszert adni,akkor van egy csepp,ami kamillás,be kell kenni vele a kicsi inyét.Nem mondom,hogy 100%-os,de nekünk nagyon bevált.Elsőnek magamon probáltam ki és mikor bekentem a nyelvem hegyét,akkor minden levegővételnél hutötte.Mi lehet a neve?Talán Dentonix?Hátha tudja valaki közüllünk!:-)A patikában bizti tudják!Kicsi barna üvegben van ,narancssárga felírattal.

Inecsg:22.hétben taposok,de a mult héten még csak a 20.-ban voltam:-))Attól függ ki méri a BPD-t:-))

Gigi:köszi szépen, Õt ismerem is,fel fogom hívni.

HÚÚÚÚÚ! Ne tudjátok meg micsoda szag jön ki a gyerekszobából!Blanka tuti bealakított!Megyek is felébresztem.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok:Évi
révi

Dancsi!

A Brendonban vettük az utazóágyat.(19900Ft) volt.A Micimackóban még drágábban adták.
14-ért van valahol?Az nagyon jó.A miénk még nem is állítható.De ez annyira nem érdekes.Aludni tudott benne.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Ildi: Isten éltesse sokáig Noémit! És az anyukáját is, amiért a világra hozta!
Május 20-a óta még jobban becsülöm az anyukákat!
És kérünk tortás-Noémis képet majd!!!

Ildi, Karmen: Egyébként én is jól éreztem magam a talin, és gondolom Gréti is, nem panaszkodott. Kép Örülök, hogy megismertelek benneteket meg a lányaitokat!

Enikő: Neked már külön nem örülök, ha nem baj. Kép Hogy vagy?
Nem megy az msn most valamiért. Kép

A Brendonban van csak Aventos krém. A Vasas patikában sincs. Vettem remélem használ!

Jó hétvégét mindenkinek!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Köszi.Majd teszek fel képet.Ebéd után kapja meg majd a tortát.
Én is örülök,hogy megismertelek.

Ildi
tfildiko

TFIldi: Isten éltesse NoémitKép

Bea:Nem baj! Jól vagyok köszi. Hétfőn mék dokihoz! Most mennem kell!Pusz

ceniko
Szeged

Enikő!

Valami baj van?Miért kell orvoshoz menned?

Teszek fel pár képet:
Kép

Kép

Kép

Ildi
tfildiko

Sziasztok
Ildi, Noéminek nagyon boldog első szülinapot. Nagyon szép a tortája.
Gigi
gigi1

Ildi: Boldog Szülinapot Noéminek! Honnan van ez a szép torta?

Évi: Használjuk a Dentinoxot, de csak ideig-óráig jó. Azért egyszer csak vége lesz a kínlódásnak.

Holnap megyünk haza, komolyan mondom, már kezdett hiányozni Szeged...
kissvirag

Ildi: Noémi csudi édes Noncsi, a moci az ajándék? Értékelte?Kép
Ez a torta nagyon szép.Olyan finom is volt mint amilyen szép??Kép Hagytátok "belemászni" a tortába? Én szoktam hagyni Bogit, had fedezze felKép

Virág: szerencsés utat!!!!

Gigi: hogy vagytok??

Pusz
e

ceniko
Szeged

Ildi: Bocs nemtok írni semKép, korán is van, meg kicsi a kezemben...

ceniko
Szeged

Köszi a köszöntéseket.

Enikő!

Nagyon fincsi a torta.Már megkapta a motort 2 hete.Most már felül rá,és egy kicsit halad is vele.
Hagytuk egy kicsit belemászni a tortába,de az egészet azért nem engedtük összenyonni.

Ildi
tfildiko

Ildi,
Utólag is boldog szülinapot Noéminek! Nagyon szép lett a tortája.

Igen, 14 ezer az ágy, de a szegedi már nincs meg, sajna elfogyott, a Déli Apróban hirdették. Végül interneten rendeltem, ugyanennyiért, és ez tényleg klasszabb, mert van hozzá szúnyogháló, meg állítható a fekvővelület magassága. Ami most nem érdekes, de a tesónál azért jól fog jönni.

És nagyobb is, mint egy átlagos méretű utazóágy, ami azért gáz, mert nekünk van egy vékony szivacsunk bele, így az nem lesz pontosan belevaló. De nem hinném, hogy ez zavarná a gyerkeket. Ide is fog érni, mire megyünk a Balcsira, legalábbis remélem, a kereskedő azt ígérte.
Vendég

Sziasztok!

Azt kérdezném töletek, hogy v.ki szült Vincze Emőkénél? Ismertek ilyen embert? Én 12 hetes terhes vagyok és Emőkéhez járok a Klinikára.

KépKép

KépKép
rika07

Szia Rika!
Én ismerem Emőkét,de nem nála szültem és most sem nála fogok szülni,de ennek nem Õ az oka,hanem visszajött a régi dokim és az elöző babát is a régi dokimnál szültem,igy most is őnála fogok.

Szerintem nagyon alapos Emőke és ami a lényeg,hogy mindig ott van a klinikán.Ha te megbízol benne,akkor maradj nála,mert nagyon lelkiismeretes.Gondolom tapasztalata is egyre több van és bizti referálnia is kell egy tapasztaltabb dokival,szóval duplán ki vagy biztosítva,hogy figyelnek rátok.

Boldog babavárást:Évi
révi

Gigi!

mikorra kaptál időponzoz a 4D-re?
Remélem elmeséled milyen volt!!!!

Szia:Évi
révi

Virág!

A Trópusi cukrászdából való a torta.

Ildi
tfildiko

Rika: (de érdekes neved van Kép)
Én mindkettőt Emőkénél szültem, és csak jókat tudok Róla mondani, csatlakozom RÉvihez! Egyetértek minden mondatával!!!Kép

Ildi: És ízre is fincsi volt a torta? Mert állat jól néz ki, az már egyszer biztos Kép 20 szeletes volt? Mennyibe került?

A Viola próbálja a szájába tunkolni a lábát, de a hurkáitól nem tudjaKépKép Olyan édes, megzabálom Kép

Szép napotKép
Enikő

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?