Hajnus jobbulást a picinek!!!
Amica!Én is csatlakozom és gratula Mártonnak nagyon ügyi!
Én ma kaptam először gyest 36.000 pénzt pótlékkal együtt!
Megyek is gyorsan elköltöm a postán!
Viol!Ez hozzá tartozik,de ha nem akarsz nem mész!De még jó,hogy megyek!
Rik!Ne izgulj majd a határidő előtt két nappal utalják mint nálunk!
Na cajok voltunk tegnap a háznál!!Először is ez a büdös ribanc még mindíg nem pakolt el+ a gyerekeknek a dombfelszerelés is ott van még!Holnap megyek pakolni délután és ha még mindíg ott lesz kifogom neki pakolni a vagy az udvarra vagy az utcára,mert már tele faszom ezzel a borjúval!!!!
A másik,hogy olyan dzsuva,szeméthalmaz van,hogy mikor megláttam majdnem elsírtam magam még az életkedvem is elment.Hogy lehet egy ember ennyire igénytelen nem értem.Mikor mi eladtuk az apósom házát 98%-ra kipakoltunk(a többit azért nem,mert mondták,hogy hagyjuk,de azok is össze voltak rakva)+ mindíg mentünk takarítani!Na szóval ez ehez képest egy cigyányputri.Úgy fogunk menni ganajozni,hogy tetőtöl talpig beöltözünk!Soha nem lesz ott rend!!Alig aludtam az éjjel is valamit emiatt!a másik meg megy majd a zárcsere és ami akkor ott van az már a miénk lesz vagy majd megkeresheti a szeméttelepen!De ha én találkozok vele nem teszi zsebre amit kapni fog!
A sógornőmék is ott voltak aztán poénkodtunk,hogy úgy kiütjük kiszáll a világürbe!!
Én rugom ő üti!!!
Na jó abba hagyom,mert olyanokat tudnék mondani,hogy csak na!!!!!!
Viol megy pár balcsis kép!!!

[/url]