Húú mennyi levél, alig tudom ez eseményeket követni.

) Jópofa dolog ez a társalgó szoba. Első kismamák nagyon magamra ismerek az aggódásitokból, ilyen voltam én is. Nyugi teljesen jön minden magától. A pelenkázás, a szopizás. Igazság szerint ott már minden természetes, ezeket a dolgokat nem lehet elrontani. Ha szoptatási gond van, csak az bibis, de a védőnőt a klinikán én is tudom ajánlani (bár én csak 1 napig találkoztam vele, mert szabira ment), ill. később 1 La Lache Liga-s (remélem jól írtam le) hölggyel tartottuk telefonon a férjemmel a kapcsolatot, amikor csak nem indult el a tej rendesen. Sokat segített, a Kismama magazin hátsó oldalairól lestük le a tel. számot. Természetesen itt szerintem mindenki segít nektek.
Zozo, Bibi én a klinikáról beszéltem. Ott a szülésznőm írt be, hogy mikorra vagyok várható a csecsemős főnővér füzetébe, ha jól emlékszem. Ez egyfajta segítség nekik is, hogy mennyi baba várható. Így csak azokkal szemben élveztem elsőbbséget a háromágyas szoba esetében, akikkel egyszerre szültem. Igaz nem sok jelentősége van, mert mindenkinek joga van a ygerekével lenni, így amikor én szültem és megteltek a 3ágyas szobák a szülészeten hagyták inkább az anyukákat, ill. csak azt rakták a 10-esbe, akik oda akartak menni (dobáltak bennünket kifelé, hogy legyen hely). Azért megkérdezhetem nektek, ha gondoljátok, sajnálom, hogy aggodalomra adtam okot, nem akartam.
Inecsg: klinikán vagy a kórházban voltál? A klinikába most nem engednek fel kis gyerekeket, akkor ez csak átmeneti dolog? Lehet, hogy igazad van, nekem, mint kezdőnek jó volt a többiekkel

.
Melinda gratulálok a kislányhoz, biztos jól meglesznek, ha már ilyen aranyosan áll hozzá a "nagy"tesó a picihez. Mi a Csongrádin lakunk. Mindenki azt mondta a panelok melegek, de úgy néz ki csak nyáron, mert majdnem megfagyunk

. Én a klinikán szültem Sárinál. A kislányomat(nyunkat) Dorkának hívják, a levél végén megpróbálok 1 képet csatolni. Te kinél fogsz szülni és merre laksz? A gátvédelemmel kapcsolatban ua. a véleményem, mint Inecsg-nek. Velem volt a szobában 1 anyuka aki így szült a dokinénijénél, ő tágította, de dícsérte nagyon a szülésznőjét is, sokat segített neki, mondta mikor tartsa vissza... Nekem leki megnyugvást jelentett, hogy volt velem szülésznő, nem rángatták el.
Zita mi 3080-nal születtünk, most csüt. voltunk 6830-ak (6 hónap 3 hét). Sajnos 2 hét alatt 30-at "hízott", ill előtte is 1 hónap alatt 200-at. Hát nem vagyunk megdícsérve... Most elküldtek bennünket vérvételre, ill. vizelet zacsiba kell gyűjtenünk holnapra, persze nem sikerül. Extra vicces

). Szerintem nincs baja, csak azért vizsgálgatják, hátha vashiányos, ill. felszívódási zavara van. Most elkezdtem több főzeléket adni neki (a szopit jobban szereti), szerintem már nemcsak a fejecskéje kerekedik

. Hát a nappali nem alvásokról is tudnék mesélni... Arról írj előbb te! Nálatok hogyan zajlik 1 nap? Ti mekkorák vagytok? Keresztelő mikor lesz?
Rika én nem, de Dorka irtózik tőle

), mármint az orrszívótól. A Faktumban tényleg édesek a csörgők. Honnan költöztetek ide?
Jégvirág én idősebbnek gondoltam a kislányod. Kép mellékelve remélem (túl nagyok, bénázok a beszerkesztésével, majd még próbálkozom). Milyen vallásúak vagytok? Az apuka látszik a képen?
Mennem kell sziasztok: Hajni