A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Karmen,
nekem nem jön be az oldal.

Rika,
én Szegeden nem voltam 4Dn, pontosabban JOzsóval voltam anno a klinikán, amiről no comment, szvsz nem is megyek.

Szülésznőt érdemes választani. A dokit kell megkérdezni, hogy ő kit ajánl.

AMúgy a név módosult, talán Benedek lesz. Kép De még nem végleges.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek a hozzászólásokat, nagyon-nagyon jól estek! Kép Kedvesek vagytok!
Teljesen pozitív vagyok, bízom rendületlenül!!!

Én kicsiket tanítok, most vagyunk harmadikosok. Első óta vannak velem! Ezért is gondoltuk a párommal arra, hogy ha összejön a baba, akkor pont végig tudom őket vinni és 4.-re kaphatnak új osztályfőnönköt. Tudjátok nagyon szeretem őket, szuper kis csapat!Kép

Most is megyek,még készülnöm kell a holnapi órákra!

Csibe

Ui.: A tegnapi dolgozat nagyon jól sikerült, 21-ből 15 ötös lett!!!!(és csak 1 hármas és 1 kettes!)KépKép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Dancsi!

Ha császáros leszek akkor is jo ha van szülésznőm?
Vagy akkor mindent a doki csinál?

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika küldtem méltKép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Olyan jó anyukának lenni, nem?!

Bea nálunk ez nem kötelező vizelet volt, csak hogy nem növünk gyorsan általános vizsgálatokat tartanak... Mi 5 hónaposan kezdtük el utálni a vizsgálatokat, nem szerette, hogy a védőnő tette a mérlegre, ill. lefogták a fejét torokvizsgálatkor (pedig mondtam, hogy kinyitja a száját, ha kérem...). Szerintem majd megbékélünk, és ti is, ne aggódj. A találkozó ok., remélem még jó idő lesz a jövő héten is.

Hildus mi a véleményed? Lesétáltok velünk a játszira?

Ildi, Dancsi, Szilde köszi a segítséget, kicsit ugyan, de sikerült begyűjteni.

Rika fogadj szülésznőt szerintem, ha pénzügyileg megoldható, sokat segítenek nagyon, szerintem ők csinálják a lényeget.

Zita mi 5-6X eszünk napközben, este 2X többet, rosszab napokon többször ébred, kicsit szopizik, alszik. Szerintem teljesen jók vagytok (elolvastam nyugodtan az üzid), remélem már nem szomorkodsz a súly miatt. A 210 az nagyon jó. Dorka uzsira megette a kajcsiját (sütőtök sült barackkal), majd hanyatt fekve kidudorodott a pocija Kép. Ha Márk sokat mozog az biztos csak az egészség jele lehet (ezt nem én, hanem egy orvos ismerősöm mondta), különben csak feküdne a hátán, stb.. Képet kérdeztem már, vagy csak akartam?

Csibe, ha belekotyoghatok én is: 1 jógás módszer szerint naponta 1-2x kicsit fejen, vagy gyertyaállásban kell pihizni (peteérés körül), így a letapadt petefészek kicsit felszabadul, és a petesejt tutira ki tud lökődni a helyére. Egyik ismerősöm ismerősének az ismerőse így esett teherbe (én is csináltam, nem tudom ezért-e, de sikerült köv. hónapban a baba). Remélem még nem ismerted és használ. Csak nyugi, biztos sikerül, csak ne idegeskedj!

A férjem is köszöni a dicséreteket, mindet elolvasta (egy kíváncsi kacsa), és hízott a mája.

Jó éjt: Hajni
hajni_

Sziasztok,
babaexpo lesz vasárnap a Mars - téri csarnokban, remélem, érdemes lesz bekukkantani.

Csibe,
én is üdvözöllek, Majorné Ági vagyok, talán emlékszel még rám.
Remélem, jól vagytok, és még mindenki megvan a suliban, puszilom a lányokat! Kép
Gratulálok az esküvőhöz, nagyon szépek voltatok, és szorítok, hogy minél előbb kismama lehess.

/Nem sokszor szoktam erre járni, akkor is csak ilyen lehetetlen időpontokban, mert hál' istennek elég elfoglalt vagyok, de így sajnos a hobbikra elég kevés idő jut.
Kihez jársz nőgyógyászhoz?/
Szép napot mindenkinek:
Ági

Kép
Ágci

Csibe!

Én is tanítónő vagyok.Hol dolgozol?

Rika!

Császárral szültem,de volt fogadott szülésznőm.(Persze az elején nem tudtuk,hogy császár lesz.)Bejött velem a műtőbe is.

Dancsi!

Mi már 4 féle tápit próbáltunk,de továbbra is csak a Milupa Aptamil Ha-t fogadja el.(400g 1900Ft körül van.)

Hajni!

Örülök,hogy sikerült a pisigyűjtés.

Ildi
tfildiko

Rika,nagyon sajnálom hogy ilyen komoly betegséged volt,de hála az égnek hogy ott a pocidban a pici!!!
A nővérem is szedte at terhesség vég fele a sanaxot,mert szegény sokat görcsölt!!!

Én klinikán fogok szülni,de 4D uh a kórházba voltunk,én 100%megvoltam vele elégedve nekem a Czank csinálta,szépen megmutatott,elmondott mindent nekem,és a férjemnek is nagyon tetszett!Júliusba 5000ft volt én akkor 1-1/4órát voltam bennt!

A cukrom nekem is alacsonyabb volt a megengedtnél,és az orvos azt mondta inkább alacsony legyen mint magas!!!

Dancsi és a Szilárd hova lett?A Benedek is tuti!!!Nálunk anya eleinte a Barnabás helyett Bendegúzt mondott..................

Csi szerintem a TB-nél megtudod kérdezni,van ott 1-2 fiatal csajszi akik nagyon rendik!!

Dancsi hát én a keresztfiam tápszerébe egyszer belekóstóltam,hát érdekes íze volt..............
Puszancs:Bibi32+5

Kép
bibi226

Révi hol vagy? Hogy vagy? Remélem nincs semmi bajod!!Nemsokára meglesz a picitek!!!

Kép
bibi226

Ildi,
próbáld úgy átállítani, hogy először egy kanállal teszel bele az új tápiból pár napig, majd 2-ből, és így tovább. Én Jozsót annak idején a Milimul gyümölcsösről így szoktattam át a Bebára. AZ volt a bajom a Milumillal, hogy hánytam reggelenete a szagától, meg nekem mindig becsomósodott.

Rika,
hát, nem tudom, hogy ki készít elő, ha császár van. Mondjuk ha tuti a császár, akkor lehet nem fogadnék szülésznőt. Nekem 5% esélyt adtak a hüvelyi szülésnek, én ebbe "kapaszkodom". Vannak még csodák. KépBeszéltem is már a szülésznőmmel, be is írt, de azt mondta ő is, hogy sajnos nem túl sok esélyem van rá.

Engem Jozsóval a szülésznő készített elő a műtétre, de én vajúdtam előtte fél napot. Ha programozott csaszi van,nemtom mi a helyzet.
Vendég

Dancsi!

Köszi,megpróbálom.
Engem is a szülésznő készített elő a császárra.Ilyen kicsi az esély a hüvelyi szülésre?

Rika!

Én is sajnálom,szörnyű lehetett.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Révi: Ma reggel nekem is eszembe jutottál, mi újság, van már baba? Kép

Szilde: Rendes a doki nénitek, hogy bemehettetek játszani.

Karmen: Fúúú...ez a lány....hallod, jól összehoztátok. Kép Én mindig padlót fogok Orsitól. Nagyon szép kislány! A legjobb az a kép ahol kávét ivott. Kép

Rika: KépKép Sajnálom ezt a fekvés dolgot. Kép Bele is őrültem volna, ha feküdnöm kellett volna, én lótottam futottam még utolsó nap is.
Nekem is alacsony volt a cukrom.
A csomagban reklámanyagok, termékminták (pelus, öblítő, mosópor, babateák, popsikenőcs, fürdető, stb.) voltak, újságok, nekünk volt 1 nagy üveg Domestos is Kép meg ilyen hasonló dolgok. Minden kismama kap, ha megszületett a babája.

Dancsi. Kép Benedek Kép És ha lesz még egy fiú, Sándor lesz? Kép Hogy egymás után (egyszerre) ünnepelhessék a névnapjukat a pasik Kép
Orsikám néven fut Karmen albuma, nekem se jött be, én is bekukkantottam minden Orsis albumba Kép
Miért kell tápszert adni Jozsónak?
Minden babának kell, ha már nem szopizik vagy hogy van ez?!?!? Bocsi, hülye vagyok tápszer ügyben. De ha pl. másfél éves koráig szopik valaki, akkor utána még kell tápszert adni vagy mi a manó?

Csibe: De jóóóóó Kép Melyik suliban tanítasz? És miből írtak ilyen jó dolgozatot?

Hajni: Igen, nagyon jó anyukánaknak lenni. Kép
Szerdán délután amikor végeztem az egyetemen, a férjem jött értem, és a kocsiban hallgattuk a rádiót, ő még felugrott a könyvelőhöz, én meg az autóban vártam, és egyszercsak elkezdődött az Emberektől a Mama című szám. Ha ezerszer nem hallottam akkor egyszer sem az életem során, de sose ragadott meg különösebben. Most meg hallgattam, és elkezdtek potyogni a könnyeim, férjem visszaért, azt hitte valami baj van, egy vidám embert hagyott a kocsiban, és egy bőgőmasinához ment vissza. Kép
Hihetetlen dolog ez az anyaság. Igazából csak ilyenkor érti meg az ember szerintem, hogy mit is kapott ő a szüleitől, miért szidták össze amikor 5 percet késett, ha azt mondták neki 8-ra legyen otthon, stb.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Csak hogy ti is pityeregjetek kicsit Kép Kép

Emberek : Mama

Mit is mondhatnék még, hiszen mindent tudsz rég
Ami titkom csak volt, már régen tiéd
Az első szavamat, azt is csak te hallottad
Csak a tiéd

Te vagy minden játék, te vagy minden, ami szép
Ha bántanak még, csak te vagy, aki véd
És neked fáj a szó, mikor rólam szól, s nem jó,
Nem szép

Hűtlenek vagyunk, végül mind elindulunk
Száz mosolyt kapunk, de csak könnyeket hagyunk
Hisz gyermekek vagyunk, s már sosem változunk
Ne sírj!

Mama, indulnom kell, tudod, vár egy másik hely
Tudom, érted ezt - ugyanígy volt veletek
Mama, indulnom kell, csak fáj, hogy könnyezel
Ugye érzed azt, hogy a szívemben maradsz
Mama, indulnom kell, tudod, vár egy másik hely
Mit is mondhatnék, itt a szó már nem elég
Mama, indulnom kell, ide nem kísérhetsz el
Ott már várnak rég
Ne sírj, kérlek, ne sírj!

Mama, emlékszem jól, mert megtanítottál
A szeretet nem szól, az néma csendben jár
Én őrzöm a sok mesét, hidd el, továbbadom még
Ne félj!

Mama, búcsúznom kell, tudod, várnak már rég
Csak egy dalt játszom el, neked írtam, tiéd
Ígértem csillagot, de egyet sem adhatok
Messze az ég!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Végre jó az idő!!

Ildi! 6 évesek lesznek márciusban az ikrek.Tegnap voltunk a logopédián,hát nem voltam elájulva.Azt mondták,hogy vannak hibák,de csak akkor kezelik,ha mennek suliba.Szerintem viszont,ha van hiba ,akkor foglalkozni kell vele.Suliba pedig szeretnénk,ha mennének,mert az oviban már nagyon unatkoznak,de csak jan.-ban derűl ki,hogy alkalmasok-e a sulira.Addig előkészítőre járnak heti 2*

Bibi!Gondolom várod már a szerdát!!Ugye jól emlékszem,akkor mész Ctg-re?
Jól vagytok?Én szülhettem volna veled,mert nov 4-re vagyok kiírva,de sajna a programcsaszi közbeszólt:-( Annyira önző pedig nem lehetek,hogy
Te is csaszis legyél!:-)

Rika!Én már 2* csaszis voltam,mind a 2*a patológiáról mentem a mütőbe.Az előkészületek,már a mütét előtti nap elkezdődik,szerintem nem kell fogadni szülésznőt.A nővérke ad este egy beöntést,aztán hajnalban megint egyet+borotválás,mielőtt visznek a mutőbe megkapod a katétert.Ezt mind a nővér csinálja.A mutőben pedig csak az epidurál után látod a dokikat meg a többieket.
Mennyi az esély a csaszira?

Karmen!nekem sem jött be a kép!!:-( Pedig kiváncsi vagyok Orsira nagyon!

Csibe!A mozgás lehet,hogy tényleg jó!Én mikor az ikrekkel terhes lettem,pont bicajjal jártam dolgozni,Lomnici utcából a fűvészkertig és 4 baba volt eredetileg a pocakomban!(2 felszívódott)Blankával(2.terhesség)nem sikerűlt egyből ,de 2-ből sem teherbe esnem.Aztán,hogy kikapcsoljak elkezdtem a calanatics-et(talán igy kell írni)és szintén a köv hónapban megvolt a pocaklakó.Most pedig csak fogyoztam tervek nélkül és kaptunk egy meglepi csomagot!:-)
A férjem meg is kért,hogy többet ne fogyózzak,nem baj az a +20kg sem,akkor is szeret csak több fogyit nem él már túl!:-))
Én szorítok nektek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

19.-én jön az Alsóvárosi kulturba a Grimbusz színház!Mi nagyon szeretjük!A Budapest TV-n szoktak lenni és a gyerekeknek mingik fel kell venni videora.400Ft a belépő,az időre nem emlékszem,de du megnézem és megírom.

lemerűltem,megyek lazítani!

sziasztok:Évi
révi

Csibe, Ildi de jó, majd én is tanárnéni leszek (technika + fazekasnak), legalább kérdezhetek tőletek Kép.

Lányok babaúszásról tudtok vmit itt Szegeden? Félek lassan nem lesz bukóreflexünk, és nem mehetünk.

Orsi képei nekem se jöttek be este.

Hajni
hajni_

Évi!

Én úgy gondolom,hogy kell foglalkozni már a beszédhibával.Az iskolában sok idő nincs arra,hogy a beszédjén javítsunk.Persze vannak különböző hangképzési gyakorlatok,de nagy a tananyag.Meg ugye nem minden tanítónő logopédus.Tapasztalatból mondom...Ugyanis tanítok.(Vagyis tanítottam a szülés előtt 7 és fél évet.Elsőseim is voltak.)
Menjetek el egy jó szakemberhez!Én ezt tenném.
Én nem bántam meg a szülésznőt.Nem tudtuk még az elején,hogy császár lesz.

Bea!

Imádom ezt a számot!!!Anyák napján szoktuk hallgatni a gyerekekkel a suliban.

Kármen!

Gyönyörű a lánykád.

Ildi
tfildiko

Ildi: Te melyik suliban tanítottál?

vannak új képek Grétiről, itt:

www.kutasgreta.fw.hu

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Üdv az újaknak!Kép

Karmen, Bea, szépek a lányok!Kép

Dancsi, BenedekKépKép

Révi, szerintem is járjatok logopédushoz, ha jövőre kezdeni szeretnétek a sulit. Én Petivel jártam (sajna elég későn kezdtük), neki is az r-rel volt problémája, elég sokára tudta kimondani, már 1 éve jártunk, mire sikerült.

Mi jól vagyunk, Benci kicsit már többet próbál beszélni. ( persze sajna így is le vagyunk azért maradvaKép)

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Jégvirág!

A polgári esküvőnkön a férjem, ragaszkodot, hogy a mama cimü dalra adjuk át a virágot és köszönjük meg a szülöknek, hogy felneveltek. Azóta a leendő nagymamák söt nagypapák is elérzékenyülnek mindig ezen a számon Kép

Hajni!
Én azt halottam a babauszásról, hogy extrémül nagyon drága.

Révi és a többiek!

Az orvos aki mütött (idézem): "Hát, hogy mi legyena méhável megkérdezzük a patológust, mert lehet, hogy van esély, hogy ne vegyék ki." Na azt hittem összeesek (még szerencse, hogy anyám ott állt mellettem) és, hogy a világ ellenem fordult (és ez vizsgaidöszak közepén volt!) "Potológus 2 hét mulva mond eredményt, akkor hivjon fel." "Örüljön, ha egy gyereket kitud majd hordani ezzel a méhhel és természetesen császáros lesz."
Közben Ez a doki elment szülni és V. Emökéhez kerültem (aki eszveszetteül kedves és tündéri nö): Hát ez bizony császár lesz, de utána megbeszéljük a következő babaát Kép Kép Fel a fejjel kicsit jobban kell magára figyelni, de minden jo lesz Kép))

Orvos és orvos közötti különbségek. Emöke foglalkozik a lelkivilágommal is, nagyon kedvelem és hálás vagyok a sorsnak, hogy igy alakultak a dolgok orvosokkal kapcsolatban. Kép
Amugy jol vagyok és mindig is jol voltam még anno a mutét elött is, leirva szörnyen hangzik, de átélve csak lelkileg az mert egy menstruácuós görcs fájdalmasabb mint egy ilyen betegség.

Jó tanács: minnél gyakrabban mennyetek rákszürésre!!!! Az összes barátnöm azóta évente többször is elmegy. Mert nem veszitek észre!!! Én is csak jo idöpontban teljesen panaszmentesen mentem rákszürésre. Tehát csajok rákszürés amikor csak van rá alkalmatok!!!

Na most jol kiöntöttem a szivem, de már rég tul vagyok mindenen, mert abban a méhben amiröl felmerült, hogy kiveszik, benne van egy gyönyörü kislány akit Zsófinak fogunk hivni Kép
És már most imádom nagyon, de nagyon Kép Kép Kép

Tehát tanulság: jobb ha több orvos véleményét meghallgatjátok, mert lehet a másik derüsebben látja a világot.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Bea,
erre nem is gondoltam: Sándor, József, Benedek. Kép
Vendég

babaúszás: Jozsót nem vittem, én most is félnák tőle, mert jön a hideg, esetleg megfázhat.

Múlt héten voltunk az ANna fürdőben Jozsóval (én sajna csak térdig mertem menni), baromira élvezte. Teljesen kiütütte magát utána. Majdnem elaludt a nyugágyon, miközben öltöztettem.
Vendég

Dancsi! köszi hogy szoltál, valszeg azért mert be voltam jelentkezve és akkor más a cime egy kicsit.

Szoval itt vannak a képek https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6660

köszönjük a dicséretetKép

Bea! A kávét mindig Orsi késziti elö a mamának, ö teszi bele a cukrot és ö kavarja meg. Ha mama nem elég szemfüles akkor néha lenyalja Orsi a kanalat, igy szokott rá. A végén mama egy pici cseppet (nem kortyot!!!) hagy neki, azt issza ki ilyen boldoganKépKép
Gréti nagyon szép kislány, ki volt a keresztanya? A rozsaszin meg nagyon jól áll neki!

Rika! én tudtam mindenképpen császár lesz, ezért nem fogadtam szülésznöt. Programozott császárnál is a szülésznö készit elö, de az pár perces valami csak, amugy meg mind nagyon kedves volt.

Ágci! mi van veletek? Gáborka mekkora már? Kistesó lesz v. csak 1et akartatok?

Bea! 1 évesen van ez az ajánlott vizelet, de nem kötelezö. MI annyit vacakoltunk vele, hogy mondtam én hagyom, még 1x megprobálom és ök is mondták akkor hogy majd akkor másfél évesen. Akinek nincs panasza szerintem annál irtó ritka rossz lenne az eredmény. Ez olyan hogy sok helyen 1 évesen a doki rutinból küldi vérvételre, nálunk fel sem merült.

Évi! Feltétlen ird meg mikor lesz!! Remélem nem alvásidöben... Mikor van a védönönknél tanácsadás? ö is kedd du. van ott?

Bababörze hánytol van? Szombaton nincs? Mintha ugy olvastam volna régebben. Hol van erröl info, van weboldaluk a szervezöknek?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Nagyon jól áll az Orsinak a copf.Kép

Rika!

Örülök,hogy már minden rendben veled.Én évente megyek rákszűrésre.

Bea!

Kisteleken tanítottam.
Nagyon jók a képek.Szép a lánykád.Kép

Ildi
tfildiko

Szisztok!

Dancsi, az Anna fürdőt én is csak dicsérni tudom, Edi összes energiáját is totálisan lemeríti. Pedig ő is Duracell nyuszkó...

Szülésznő: én tuti császáros voltam (farfekvéses gyerek), így nem fogadtam szülésznőt, nem is hiányzott. Az előkészítést az ügyeletes szülésznő csinálta (beöntés+borotválás), de a dokim is bejött megnézni rendbe vagyok-e , felkészültem-e, stb. meg bejelölte a pocimon hova szeretném a vágást.:-)(amíg a ctg-n feküdtem). Aztán toltak a műtőbe, és ott találkoztam megint a dokimmal, aki jódozta a pocakom, amíg az anesztes az altatással ügyködött.

Bea, tényleg szép ez a dal, már én is "felfedeztem".

Karmen, én sem tudtam megnézni a képeket valamiért...

További jó pocakosodást lányok!

Gabici
gabici

Gabici! hogy vagytok? Én még mindig náthásan, igaz nem romlott, de nem is javultam.
A képeket itt már tuti meg tudod nézni, ha nem jön be a frissitésre kell kattintani
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6660
Hány százaléknál tart a letöltés?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

A Grimbusz 19.-én du.14 órakkor lesz

DE!!!Most hallottam,hogy vasárnap a plázában du5-kor lesz ingyenes bábszínház.

Lányok! Ti megkaptátok már a GYES-t?Én mindig csütörtökön kapom,de most még nincs a számlán és ha csak jövőhéten kapom meg az nagyon soká van!
Még jó,hogy apánk hozza a fizit!:-))

Karmen:Édes nagyon Orsi!

Évi
révi

Sziasztok!

Hajni, Évi!
Köszi a mozgásos tanácsot, ki fogom próbálni!
Bár hetente 2x járok tornázni, steppaerobic, hasizom, feneket és combot mozgatunk!

Ági!
Persze, hogy emlékszem Rád!!!Kép
Mi újság van veled?
A lányok nagyjából megvannak, bár van aki hiányzik már sajnos!

Bea!
Nyelvtanból írtak év eleji felmérőt, azaz a másodikos anyagból.

Ildi!
Biztos tudni akarod hol tanítok???Kép
Tarján III!!!!
Viszont ha Kisteleken tanítottál ismerned kell anyósomat. Fényképész, Nacsáné. Ismered?

Lányok!
Nagyon jók az albumok! Olyan szép Mindenki!
Képzeljétek nekem 16 lány és 5 fiú van az osztályomban. Kép
Teljesen lányokra vagyok ráhangolódva!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!

Ismerem.Szoktunk beszélgetni,miközben fotózta a gyerekeket.Na,és vett fel valamelyik órámból részleteket videóra.De ez már rég volt.Nem tudom,hogy ő emlékszik-e rám.

Ildi
tfildiko

Köszönjük a dicséreteket!

Karmen: Sógornőm a keresztanyja.
Kávézós Orsi Kép

Ildi, tényleg emlékszem, régebben mondtad már, hogy Kisteleken. Kép

Milyen érdekes, szinte mindenkinek van kisteleki érdekeltsége KépKép

Csibe: Én anyósodról csak hallottam...emlegette az igazgatónő, hogy a szalagavatón ő szokott fényképezni. Névről beugrott.

Gabici, Karmen: Gyógyuljatok gyorsan!

Enyém párom hazajött ma, bevágta magát az ágyba, lázas, fáj a torka, úgyhogy mától nekem is 2 gyerekem van KépKépKép
Ráadásul ma mentünk volna anyuékhoz, vasárnap aljzatkiegyenlítőzni kell az egyik szobát otthon, és kéne a segítség...

Rika: Minden jó ha jó a vége! Örülök nektek...
Nekem is aktuális a rákszűrés, jövő hétre van betervezve.

Gabici: jót kuncogtam magamban, hogy megbeszéltétek hol vágjon a doki. Kép Mikor én odáig eljutottam, tőlem akár a fejem búbjától a talpamig is vághatott volna....

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen,
nagyon aranyos Orsika a képeken.

Rika,
ma találkoztam a játszón egy lánnyal, aki a szülőszobán csecsemős nővér. Õ mondta, hogy ha szülőszobáról mész műtőbe, a szülésznőd készít elő,míg ha programcsaszi van, akkor az osztályos nővér. Tehát nálad tök felesleges a szülésznő fogadás.

Erika,
asszem te írtad, hogy Benedek cefetül volt a 15 hós szuri után. Hány nappal utána jött ki? Mert Jozsó tegnap kapta, de eddig kutya baja (kopp kopp).
Vendég

Dancsi, péntek délután kapta és kedd estétől volt beteg. De nem törvényszerű, hogy nálatok is legyen bármi, sokaknál nincs szinte semmi. Szerencsére. Nálunk az is baj volt, hogy Benci előtte beteg volt, szinte amint meggyógyult, kapta az oltást, így is egy hónapot csúsztunk vele.
Remélem nálatok nem lesz semmi gond!

Erika

gerika

Csibe!
A férjed nem a Gábor Dénes Szakközépbe járt véletlenül? Az esküvői képeteket nézve nagyon ismerős volt. Én 1994-ben érettségiztem.És forgalmista osztályba jártam. Õ meg talán távközlős volt?

Ildi!
A Kukovecz Nana utcába lakunk, cseréptetős panelba. Az Arany János suli felé.

Hajni!
Te milyen főzelékeket adsz a Dorkának? És, hogy csinálod neki? Sült barack? Irj le légyszi egy párat. Képet majd valamikor probálunk feltenni.

Dancsi!
Szilágyi a vezetéknevetek ugye? Szilágyi Szilárd vagy Szilágyi Benedek? Szerintem a Benedek jobb! Már ha nem baj, hogy én beleszólok!
Zita
zita_29

Akkor a kórházban van másképp, engem a szülésznö készitett elö, programozottnál

Bea! Jobbulást Gergönek! Hja, a férfiak irtó rossz betegek.

Köszönöm Orsi bókókatKép

Évi! ez nagyon rossz nekünk, min. fél3ig alszik Orsi. Kár, talán máskor eljutunk mi is. Még sosem láttuk öket, de hallottam róluk, mindig csak szeretném elvinni a müsorukra
Plázába én nem megyek ilyen programokra, mert szerintem akkora a zsufi hogy férni sem lehet. Meg leülni sem gondolom.

Csibe! mikor volt az esküvötök?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita,
a SZilárd már ugrott. Most a férjem a Gellérten gondokodik még. A Boldizsár nem tecc neki annyira.

Erika,
Jozsó is beteg volt, 1 hete gyógyult meg teljesen.
Vendég

Sziasztok!

Dorkánk egyre ügyesebben mozog képzeljétek, ha egyedül hagyom a szobában és csend van, biztos elért valamit, amit nem kellene Kép. Mi lesz, ha már szabályosan fog mászni? Nekünk még csak három képünk van fent, majd még válogatok: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=7163

Bea ma majdnem leszólítottam 1 nőt a játszin, azt hittem te vagy Kép. Szerencsére idejében elsomfordoláltam, mintha csak a baba érdkelt volna... Gyönyörűek vagytok. Nem voltatok az egyik Kismamában az orrszívóval véletlenül?

Orsihoz is gartulálunk, nagyon szép kislány, és huncutnak is látszik Kép.

Zita én általában nem főzöm, hanem alufóliában sütöm a dolgokat, hogy minél több vitamin maradjon bennük, ill. így más is az ízük, és a kevés dolog amit ehetünk így legalább változatos kicsit. A sütőtököt és a barackot is alufóliába csomagolom, kb. 15-20 perc alatt van (nálunk 4-es fokozaton) kész. Majd turmixolás. 2/3-os arányban keverem a tök javára. A barack helyett almával is szoktam ugyan így. A répát is jobban szereti alu.ban sütve. A céklát is így szoktam, de ez nem kedvenc hiába párosítottam krumplibval vagy répával. Ezeken kívül ami még nálunk absz. befutó az ugyan így készült krumpli paradicsommal. Egyenként becsomagolom őket, majd, ha készen vannak a paradicsomot könnyen meg lehet pucolni, és a magokat kiszedni belőle. Itt is 2/3-os a keverés, de a paradicsom javára. Főzni cukkínit szoktam, néha rakok mellé krumplit, ezt sem szereti annyira. Lassan mindezeket megemésztjük, bár még csak fele-fele arányban. Ha neked is van vmi jó recepted küldd át légyszi. Ti se jártok úszni?

Üdv mindenkinek: Hajni
hajni_

Dancsi Jozsó mennyi idős? Az Annában csak pancsoltok vagy úsztok is?

Hajni
hajni_

Rika!

Én is V. Emőkénél fogok szülni, látom 1 nap különbséggel vagyunk kiírva! Kép Igaz az ultrahangok alapján Déneske érkezésére kb. egy héttel később lehet számítani (ezt már az elején megmondtam a védőnőnek, hogy a 34-35 napos ciklusom miatt korai lesz az a jan.22. Kép ) de persze ki tudhatja előre? Kép Az Emőke szerintem is egy tündéri nő, nekem egy barátnőm ajánlotta aki nála szült. Ha ő azt mondta lehet második baba, akkor abban meg lehet bízni! Fel a fejjel és vigyázz magadra! KépKép
Klzsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hajni,
17 hós, pancsolt, meg ugrált is a nagy medencékben. Az ugrálás, dobálás jobban bejött neki. A medence széléről ugrált be a vízbe, az apja pedig halászta kifelé.
Vendég

Klzsuszi!

Habár nekem azt mondták (UH orvos + Emöke), hogy szerintük lány igy Zsófi lesz, de ha esetleg még is kinöne a "pöpi" akkor az én gyermekem is Dénes lesz Kép. A férjem papája Dénes és a család nagyon ragszkodik a Dénes névhez (persze nekem is tetszik a név).
Megbeszéltem a pocimmal, hogy már jo lenne ha nem gondolná meg magát, mert a baldehinre rózsaszin szalagot vettem Kép Kép
Emöke, tényleg nagyon nagyon kedves nö Kép
Én jovöhéten szerintem megyek Emökéhez vizsgálatra, egyszer majd összefutunk Kép
Voltál már 4D UH ?
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Révi:igen szerdán megyek CTG-re ,tudod én nov.28-ra vagyok kiírva,mostmár remélem megyek UH-ra is,hátha pontosabb időpontot adnak! A szülésznőm mondta hogy szerinte hamarabb meglesz a pici, mert az én ciklusom 23-24 napos volt!Hát kíváncsi vagyok!Na megyek mert egész nap anyuéknál voltunk ,a fiúk betonoztak én pedig főztem mosogattam!!!Puszancs:Bibi32+5

Kép
bibi226

Sziasztok!
Bibi!
Én ezt nem értem, miért kell ilyen "korán" CTG-re menned? nekem a 36.héttől kell, v. ez orvosonként különböző?
én nov. 14-re vagyok kiírva.
kell Ctg-re időpontot kérni?

Zozo
Vendég

Danics!
Köszi az infot!

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Bocsi, kicsit off leszek, azt szeretném kérdezni, hogy a szoc. polról tudja-e valaki, hogy van-e maximalizált négyzetméter ? Azt tudom, hogy a szobaszám korlátozott, meg az építési költség is . Ma azt hallottam, hogy 120 négyzetméter lenne a max., de ezt mi sehol nem olvastuk eddig, nekünk nagyon rossz lenne ez..

Légyszi , aki ért hozzá, segítsen!!

Erika

gerika

Zozo,
ctg-re kell időpont, majd a dokid úgyis szól, lemész a CTGs laborba és ott adnak időpontot. Tök korrektek, sosem kellet nekem várni.
Nekem is a 36. héttől kellett járni, de ha nem problémamentes egy terhesség,akkor hamarabb.

Erika,
én is úgy tudom, hogy a szobaszám számít, amikor mi vettük fel a hitelt, legalábbis még így volt. A 120 m2-es határ nekem durva lenne.

Szvsz hívj fel egy bankot, ott tuti meg tudják mondani. AMúgy ha módosul valami, általában a kérelem beadásának időpontja számít, nem a folyósítás.
Vendég

Erika,
És Benedek hány napig volt beteg a szuri miatt? Jozsón még mindig nincs tünet.
Vendég

Dancsi!
köszi, legalább majd ott nem kell várni, dejó leszKép
Vendég

Zozo,
ne aggódj, ügyesen szervezik, nekem egyszer sem kellett várnom, max. 1-2 percet.
Vendég

Dancsi!
telefonon is lehet időpontot kérni?

a 36.héttől hetente van vizsgálat, v. ez is doki függő?
nagyon sűrű lesz a program.
Vendég

Zozo,
Igen, lehet telefonon is, de a számukat nem tudom, bár ha hívod a klinikát, biztosan oda tudnak kapcsolni.

Akkor érdemes csak menni, ha a dokid bent van, hogy kiértékelje az eredményeket.

A 36. héttől én hetente jártam vizsgálatra, addig havonta. Jól seggbe is fog rúgni a dokim, ha rájön, hogy mikor voltam utoljára nála. De jövő héten muszáj elmennem.
Vendég

Dancsi!
most nem havonta járszKép? mikor voltál?

hát, nem hiszem h. fogom tudni mikor lesz bent a doki, hátha sikerül elcsípni.
jesszus, még hajkurászhatom is, úgy útálok embereket kergetni, zaklatni, ezt a dokihoz járást nem nekem találták kiKép

nem tudsz aludni? Jozsó alszik már?

Én egyedül vagyok itthon nagyon álmosan, de félek, az összes villany felkapcsolva, igaz nem is lenne értelme aludni, mert jól bezárkóztam és a férjem nem tud bejönni csak ha beengedemKép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?