A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Melinda örülök hogy túl vagy rajta,nekem akkora kő eset le a szívemről mikor én is túl voltam ezen a vacak cukorterhelésen!

Enikő köztem meg a tesóm között 8 év,a férjemék között 6 év van.
Nekem nagyon jó hogy ennyivel idősebb a nővérem,és én elméletileg ekkora korkülönbségat szerettem volna,de a férjem azt mondta max.5év!
Õ 30 éves,én 26 tehát inkább az 5 év lesz jó!

Gratula a gyűrűhőz,eskűvő előtt mi is 4évig eggyütt éltünk,az eskűvő után semmi sem változott hiába lett róla papirunk!
Én nagyon vágytam a fehér ruhára,meg hogy aznap én legyek a "legszebb" és a férjem azt mondta hogy most az egyszer ő is kipróbálja a lagzit,de semmi nem változott,csak hogy né lettem,én nagyon Puszancs:Bibi33+5

Kép
bibi226

Zita, Hajni,
nálunk Csilla 3 hónapja havi 170g-okat "hízik", de nem tudok mit csinálni vele. Most lesz 9hós és 7130g, 71cm.
Én már annak is örülök, hogy talán elkezdett enni (napi egy másfél üvegnyi bébikaja 2-3 részletben) a szopik mellett. Az, hogy súlygörbe szerint nőjön, arról már letettem. Kép

Szóval ne aggódjatok, ha minden ok szervileg a babákkal és kiegyensúlyozottak, kit érdekel mit mond az egészségügy. Szerintem, persze.

Seri
seri

Hi!
Nemrég értünk haza a szüreti buliból. Klassz volt, Lottika is élvezte, csak az első fél órában volt nagyon anyás -hiába 2 hétig nem volt oviban-.
Volt ugrálóvár, sétakocsikázás, bográcsos, főtt kukorica.Minden oviscsoport fellépett vmi kis műsorocskával, voltak néptáncosok, hangszerekkel.
Lehetett szavazni az ovisok által készített/kiállított képekre (nem volt rajtuk név!), és büszkén jelentem Lottika I. helyezett lett a 3évesek közül.
Íme a kép:
Kép

A legjobb barátnővel (Réka):
Kép

És a nyereménnyel:
Kép
Kifestő, készségfejlesztő újság, zsírkréta, színes ceruzák, filcek, vízfesték, radír, hegyező, kis notesz.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda, gratula a nagylánynak! Nagyon ügyesKépKép

Enikő, jobbulást! Gratula a gyűrűhöz! Kép

Bibi, nem semmi ez a sok hányás.

Dancsi, Ildi, gyerekek rendben?

Szép hétvégét mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Karmen holnap írok, előre is köszi a segítséget! A DVD nekem sokkal jobb is másolás szempontjából. Orsinak jobbulást!

Enikő küldtem választ! Sajnos kicsi... A profilom bővítettem, legalább már értem mire is jó (most kőtöztünk a tanyárúl eddig nem vágtam mire is jó Kép ). Márc 09.-én született, már 2 hatalmas fogunk van!!! Jobbulást! A gyűrűhöz gratulálok! Kép

Seri köszi, remélem igazad lesz. Az a baj, hogyha folyton azt mondogatják, hogy baj van, akkor nehéz tőle elvonatkoztatni... Ráadásul mi extra keveset alszunk nappal, így néha elég nyűgös, ilyenkor kétségbe esek, hogy mi lehet (naponta 1x legalább).

Zita mi is kipróbáljuk majd azt a bélflórás izét, ha a vas nem jönne be. Tegnap du óta, mi a főzelékeket nem vagyunk hajlandóak megenni, lehet az bármi (már a férjemre nem is főzök szinte Kép ). Szerintem te ne aggódj, ha tényleg annyira aktív, és alszik rendesen nem lehet gond. Ha kell segítség a fényképhez szívesen vmikor...

Melinda extra édes a kicsi lány! Remélem mi is ilyen mosolygósak leszünk. (Nekünk is van gödröcskénk bi-bi-bi Kép .) A terhelést átérzem, elég gáz volt, ráadásul nagyon sunyi fejem lehet, mert a nőci nem engedte, hogy kimenjek addig, amíg előtte meg nem ittam a löttyöt. Az jó, ha a kismamákat külön csapolják.

Bibi a gyömbéres kekszet teát próbáltad?

Van vki akinél a baba szintén mindig mellen aludt el és kinőtte? Nem tudom mi lesz, ha végleg elapad a tejem...

Hajni
hajni_

Hajni,
Jozsó csak és kizárólag mellen aludt el. 1 éves koráig, amikor terhes lettem, a tejem elapadt szépen, és ő leszokott először a cicin elalvásról, (mert annak ellenére, hogy nem volt tejem, ő még 3 hónapig tovább ragaszkodott az esti szopikhoz), majd szép lassan a szopiról is. MErt a tápis üvegnek jobban örült, mint a cicinek. Kép

Mostani eszemmel nem bánpom, hogy így alakult. DE! Ha nem esem teherbe, szvsz szívtam volna ezzel a dologgal rendesen. És már kezdett macera lenni, mert ugye csak én tudtam elaltatni, így sehová nem tudtunk este elmenni. Ugyanakkor kényelmes volt, mert 2 perc cicizés, és Jozsó az igazak álmát aludta. DE sajnos éjjel is csak így lehetett visszaaltatni, már nem emlékszem hányszor kelt, de 1-2 alkalommal biztosan.

Még annyit, hogy Jozsó akkrótól keuzdve alussza át az éjszakát, amióta terhes vagyok, és abbamaradt a cicin elalvás.
Vendég

Erika,
igen, Jozsónak még nem jött ki semmi, ma van a 10. napja a szurinak. Reménykedem...... Rendesen beparáztattál.

Amúgy valami gáz van Jozsóval. Ma is felkelt fél 5-kor (persze a férjem ma hajnalban elutazott, brrrrrrrr), megitta a tápit, visszaaludt, majd 10 perc múlva újra felkelt. Zokogásban tört ki, bementem, simi simi, fotelba leültünk, én majd' megfagytam, Jozsó pedig aludt a karomban. LEtettem, újabb zokogás, ez így ment fél 7-ig, amikor bekakilt, majd összehányta magát a sírás miatt. Újabb ringatás, visszaaludt, majd be az ágyába, ahol kb. 20 perce alszik végre.

Ezt csinálja napok óta, gyakice az oltás óta, persze napközben irtó nyűgös, mert délután is jó esetben alszik 1,5 órát. Kb. 5-től kezdve kiállhatatlanul nyűgös.

Gondolod, hogy a szuritól van? Mert se nem lázas, se nem taknyos, pöttyök sem jöttek ki, semmi tünet, csak az éjszakáink.
Vendég

Ja, még az is gond amúgy, hogy hiába rázom el karban, a pocak miatt már nem tudom óvatosan letenni hasra úgy, hogy ne ébredjen fel, mert túl mély az ágy. Ha pedig átalakítanám az ágyat, mert átalakíthatós,akkor meg megszökne onnan, nem maradna benne. Anyukáméknál kivehető a rács, és onnan is kimászott, és nem volt hajlandó elaludni.
Vendég

Ildi,
kipróbáltad a Milumil HA 2-es tápit? Hogy állsz az átszoktatással?

Én már majdnem átszoktattam Jozsót, amikor gyors számítást végeztem, és rájöttem, hogy havi szinten 2000 Ftot spórolnék csak meg. Mert a BEBA 2+ az 900 grammos kiszerelés, a Milumil pedig 600. És a HAsat ugye fel kell íratni, benzinköltség, telefon a dokinak, utánajárás, csak patikában kapható, ahol sorba kell mindig állni, ésatöbbi, macera. Ez a 6 hónapig pedig inkább kibírom Bebával.
Vendég

Dancsi, sajnálom, hogy beparáztattalak. De örülj neki, hogy nem lett probléma! A nyűgösség szvsz lehet az oltástól, hallottam mástól is ilyet. Majd csak elmúlik már.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika,
nemcsak te paráztattál ám be, sokan mondták, hogy baj lehet a szuri után. AZért még van pár nap, amíg kijöhet a láz, stb.....

Gondolod, hogy a szuritól van a mostani fura viselkedés? Vagy a bölcsi? 2 hete folyamtosan megy, de 2 napja nem is sír, amikor otthagyjuk. MErt akkor van reggeli, és nyargal a kisasztal felé. Kép Érdekes mód, a bölcsiben nem hány. MEg a ropitól, keksztől, puha kenyérbéltől, kalácstól sem hány...... Minden egyéb darabostól igen. Mi ez, ha nem hiszti?

AMúgy még alszik....
Vendég

Melinda!

Nagyon szép a lányod.És nagyon ügyes!!!Az a kép gyönyörű!

Erika!

Még nincs tünet,de még csak 4 napja kaptuk az oltást...Reménykedek...

Dancsi!

Próbáltam,de nem kell neki.Nem kísérletezem tovább.Vesszük továbbra is a megszokottat.
Mi nem vagyunk nyűgösebbek az oltás óta,de nem szeretném elkiabálni...
Ma fodrászhoz visszük,kíváncsi vagyok,hogy sikerül-e levágatni a haját.

Enikő!

Gratulálok a gyűrűhöz!!!

Kármen!

Az Orsika hogy van?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Dancsi: Sajnálom, hogy Jozsó ilyen nyűgös!Kép Remélem, hogy "csak" az oltástól van, mert az hamar elmúlik, de ha beteg lenne az rosszabb szvsz!
Amúgy hogy vagy? Pocak?Kép

Hajni: Gondoltam, hogy kicsi, ez az overál újszülött babáknak való! Ti már bazi nagyok vagytokKép És 2 fogatok is van? Megőőőrülök! Violának még mindig több füle van, mint fogaKép
Megkukkoltam a lányodat, nagyon édes, milyen gyönyörű mosolya van, apás-etetős kép a kedvencemKép

Erika: HOgy vagytok? Srácok?

Melinda: Hááát naggyon ügyes Lottika, ez a kép tényleg gyönyörűKép Gratulálok, és nagyon édes a lányod!

TFIldikó: És milyen lesz új frizura?Kép

Bibi: Köztünk 3 év 2 hónap van tesómmal, és sztem ez jó! Én ha tehettem volna még kisebb korkülönbséggel vállaltam volna be a csajokat!Kép Szvsz mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya!

Viola már nagyon sokat mozog, gurul, kúszik, egyik szobából át a másikba! Állandóan négykézlábazik és ringatja magát négykézláb!Kép Nagyon hálás vagyok Jégvirág Beának, hogy ideadta a gyógytornász számát! És a gyógytornásznak is nagyon hálás vagy vagyok, hogy ilyen állapotra feltuningolta a kislányomat!Kép

Viola már szörcsögKép Jól elkapta tőlünk a kórságot. Remélem nem lesz belőle ügyelet. Adom neki az immunerősítőt, a Cebion cseppünk viszont elfogyott, úgyhogy mindjárt ellépek a patikába!

Szép napot!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Csak elöl vágattuk le neki.Hát,nehezen tűrte.Az a baj,hogy nem bír megülni 2 pillanatig.
Jobbulást a családnak!

Ildi
tfildiko

Enikö! itt van róla info. http://www.vitaminkosar.hu/termek/protexinrestore/ Ezen az oldalon 2783 ft.
Grat. a gyürühöz, nagyon szép ajándék!

Seri! Orsi annyi idösen 6950g, 71 cm voltKép Szóval még mindig mi vagyunk a topic legvékonyabb babájaKép Én már tényleg régóta nem izgatom magam ezen, majd rájöttök ti is felesleges.

Melinda! Csilla közel sem tud ilyen ügyesen rajzolni, grat. Lottinak!

Ildi, Bibi! Köszi, még mindig csupa takony a lány, de majdcsak tulleszünk rajta

Dancsi! Hol veszitek a bababútort?

Ildi! van friss kép?

Hajni! Orsi is egy idö után rászokott hogy bealudt a cicin, de olyan 1 éves kora körül felébredt ha letettem és kész cirkusz volt, néha hajnalban is fent volt emiatt 2-3 órát. Elegem lett, bekeményitettem hogy meg kell tanulnia elaludni az ágyában is, elsö nap 60 percet sirt, másnap 40, majd 20, végül 1 hét alatt megszokta, azota sincs gond hogy emiatt sirna. Tudja ott a helye. Ja és 16 hós koráig szopizott, tehát ezzel együtt nem vettem el a cicit töle azért.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
A Karnis (Petőfi S. sgt, majdnem a piacnál) csinálja a szekrényt (300 centi széles, 60 mély, de ebben lesznek a mi cuccainkból is), a pelenkázót, ami pont olyan, mint Jozsóé, meg egy polcot. Ezek fenyő színű bútorlapból lesznek.

Az ágyat pedig interneten veszem valszeg, mert Szegeden sehol sincs olyan, amilyet szeretnék: tömör fenyő, teli véggel, átalakíthatós, 70*140-es, és legyen hozzá ágyneműtartó is. Ki vagyok akadva, az ágyneműtartón mindenki csodálkozik, hogy miért akarok.

amúgy ez az:

http://gportal.hu/picview.php?prt=46066&gid=523439&index=13

Enikő,
köszi teljesen jól vagyok, asszem piszok mázlista vagyok, mert még kutya bajom, pedig már 26 hetes vagyok.
Vendég

Dancsi!
nekünk is ilyen ágyunk van, fenyő, átalakítható+ ágyneműtartó. a Faktumban vettük.
legalábbis ránézésre u.a. v. nagyon hasonlít.
Vendég

Kármen!

Nem csináltunk még képet,mert nincs sok változás.Csak éppen nem lóg a szemébe a haja.
Most már engem sem izgat annyira a lánykám súlya.Az a lényeg,hogy pár dekát hízzon minden hónapban.Én 7 éves koromban 14 kiló voltam,talán annyi lesz a Noncsi is.

Dancsi!

De gyorsan repül az idő!Örülök,hogy jól vagy.

Ildi
tfildiko

Zozo,
azt én is néztem, de én sötétebbet szeretnék, az pedig csak simán le van lakkozva, nekem pácolt kellene.
Vendég

DAncsi!
Értem. miért nem csináltatjátok asztalossal?
bár lehet h. egyszerűbb, és gyorsabb venni.
Én nem vagyok elájulva a minőségétől a férjemet ne is említsem, szekrényekkel együtt vettük, a férjem mondta h. inkább csináltassunk, de ahhoz meg nem volt idegzetem h. azon parázzak mennyit fog csúszni,
amúgy minden bútorunkat asztalos csinálta és azok bútorok.
sokkal jobban jártunk volna.
Vendég

Hajni a gyömbéres kekszről még nem hallottam,olyat hol lehet venni?

Melinda nagyon édes a csajszid!!!!!
A pocaklakónak néztetek már nevet?

Dancsi nagyon jól néz ki a kiságy!!!!

tegnap vettünk kókuszmatracot a corába, most akciós akit érdekel!!!
Puszancs:Bibi33+6

Kép
bibi226

Zozo,
azért mert kiságyat nem csinál egyik sem, megkérdeztem. Nem éri meg, drága lenne, mert szigorú előírások vannak a babaágyra.
Vendég

Sziasztok!
Dancsi: Örülök, hogy jól viseled a terhességetKép
Nekem is nagyon tetszik ez a kiságyKép
Honnan rendeltétek megkérdezhetem? Nekünk is kéne 2 egyforma gyerekágy vagy egy emeletes ágy a gyerekeknek!

Szerintetek hány éves kortól lehet emeletes ágyon altatni a gyereket?????

Tegnap nagyon mérges voltam! A Vasas patikában nem volt se Cebion csepp se tápszer! Felhívtam a Kígyót és ott se volt tápi. Pénteken a Sasba se kaptam. Fasza! Mit adjak a gyereknek? Kérdeztem, hogy másmilyen tápit nem tud adni, azt mondta a gyógyszerész csaj, hogy a tápit csak azt adhat ami a recepten van, mást nem!

Karmen: Maradok a Normaflore-nálKép

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,
még nem rendeltem meg, mert várom az árajánlatukat, mert egy kis módosítást kértem rajta.

amúgy ők azok:

http://gportal.hu/portal/bababutor/
Vendég

Csajok!

Anyukámék itt voltak 5 napot, volt itt kánaán Kép. Imádom öket. Anyukám olyan gyönyörü függönyt és sötétitöt varrt a pocimban lévő Zsófinak, hogy neki lesz a legszebb szobája Kép Nem gyerekes, tehát nem micimackos, hanem nagyon nagyon kedves.

Voltam a brendomba, és vettem egy fhen zenélő nyuszit. (apám vitt el kocsival) Azt hittem a férjem kiakad, de mivel azóta mindig ezzel járkálok:
Hamarabb megkellett volna ezt venni neked. Amugy magadnak vagy a gyereknek vetted Kép (Õ is nagyon szereti a hangjátKép

Dancsi!
Mi is ott néztük ki a pelenkázót, habár elötte a karnistól kérünk árajánlatot hátha olcsobb lenne.
Én is meg vettem a szopis párnát a Faktumba (8000) szerintem olyan mint a brendonos. Én már most imádom! Kép Kép Nagyon jo vele aludni, a világ egyik legjobb találmánya. A micimackóba nagyon gagyi van.

Bibi26!
A Ctg szerintem is tök jo dolog, én olyan jokat nevettem azon ahogy pokol a pocimban Kép

Cenikó!

Lakásunk gyönyörü (szerintem), minden saját tervezés, mindent asztalossal csináltattunk. csempézve van, járólap. 47m2+erkély igy, hogy jön a baba nekünk ez kicsi lesz, mert nekünk szükségünk van egy dolgozó szobára (szakmánkból adódóan)
Ja és a mindennapos naplemnete, még most is elcsodálkozom rajt, pedig minden este látom Kép és a Kodály tér nagyon zöld övezet, itt van a házunk elött a szökőkut.(1,5 éve ujjitottuk fel.)
Höszigetelés is van, lambériával takarva stb. Ha esetleg érdekel küldhetek képet.

Melinda29!
Na milyen lett a cukrod?
Lottika képe tényleg nagyon szép! Kiadták az oviból? Keretezd be, mindig büszke marad ra. Nekem 24 éves koromig lógott egy tulipánom a falon kerteben (sajna lakástüzet nem élte tul, sok más egyébbel együtt)

Na csajok továbi szép napot mindenkinek, és jo egészséget !!!!

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Hja, szopis párna, én kölcsönadtam, de asszem hamarosan visszakérem az alváshoz.
Vendég

Dancsi! én meg Orsinak találtam nagyon nehezen gyerekágyat, ami ágynemütartós, és leesésgátlós is. Most nem tudjuk még hova tenni, meg nekem kényelmesebb hogy nem akkor jön ki az ágyából amikor akar, hanem amikor én odaérek, de én is kiakadtam hogy milyen nehéz gyerekágyat kapni.
Babaágyat én viszont találtam többfele ami tetszett volna, sajna nekünk ott a helyhiány döntött akkor. MI a konyhaszekrényt csináltatjuk a Karnissal, de lehet a nappliba is a szekrényt. Nemsokára nyit az uj áruházuk, ma néztem már be is rendezték.

Melinda! milyen lett az eredményed?

Enikö! Remélem találsz holnap tápszert, javaslom hivd végig a patikákat, én ezt szoktam ilyenkor tenni ha valami sürgös és hiánycikk

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi!
A Karnis jo választás, mi kb 1,5-2 végigjártuk az össze butorgyártót és a konyhaszekrényre ök adták a legjobb árat, És tökéletes rajta minden, csak dicsérni tudom.
De van még egy butoros aki jol dolgozik: KP a nevük. A Honvéd téren van az egyik házba. Azzal is megvagyunk elégedve.
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Karmen, Rika! Holnap lesz meg az eredményem.

Bibi! A jövő héten mindenképp el szeretnék jutni tornára. Nem voltam 2 hete én sem.
Nevek? Már lefujt Apánk egyet, de alakul a végleges.Kép

Melinda
24+4

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Rika,
nálunk is mindent a Karnis készített a házban, most nem is mentem máshová, mert ők tényleg messze a legolcsóbbak. Csak sajna nem dolgoznak fából, pedig most kellett volna pár dolog a nappaliba.
Vendég

Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült feltenni képeket. Az albumokban van, a legújabb albumok között. Apáti család néven fut. Nem a legfrissebbek, de a Márkon kivűl nem sok minden változott. Õ se sokat, csak kicsit több a haja.

Csibe!
Nézzétek meg, hátha igy már ismerősek leszünk:
Zita
zita_29

Melinda! ezen csodálkozok mert nekem aznap készen volt. Remélem minden jo lesz.

Zita! Nagyon szépek vagytok!
OFF. Látom bör ülötök van, hadd kérdezzem már meg, mert 7végén mi is nézegettük megint, most bele is ültem, és kiakadtam hogy irtó hideg volt ahogy hátrahajoltam. Jo nem volt kánikula az üzletben, na de hideg sem, fütöttek. Tényleg ilyen lenne, hogy a hátammal fel kell melegitenem? Akkor tuti nem fogunk ilyet venni. És nyáron meg nem izzadsz nagyon hozzá?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
De, hideg, én épp ma jegyeztem meg, tavaly fel sem tűnt. De nyáron tök jó volt, és nem ragadtam bele.

Amúgy nem bánom, mert Jozsó irtóra össze tudja genyázni és ezt könnyű pucolni. Szerintem ahol kisgyerek van, oda a legideálisabb.
Vendég

Sziasztok!
VAn itt valaki, aki körzetileg az Ortutay utcai rendelőbe tartozik nőgyógyászhoz?
Hogy működik a kiskönyves dolog. Én a jövő héten szeretnék elmenni, de hova kell.
Valami olyasmit olvastam, hogy a körzeti védőnőnél. Ez a körzeti nőgyógyi mellett van, vagy az, aki a gyerekorvosi rendelőben van???
Légyszi segítsetek.
Köszi. E.

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen!
A képek sogornőméknél készültek, sajnos nem nálunk. De szerintem egyébként elég hideg volt, pici babának pláne. Takaritani viszont tényleg könnyű. Nekünk bőrszövet az űlőgarnituránk, ugy néz ki mintha bőr lenne, de szövet. Ez nem hideg.És nem is drágább mint a sima szövet. Bár, nem olyan szép mint az igazi bőr.
Zita
zita_29

Karmen!
Hol találtál gyerekágyat és mennyiért?Én is vadásztam ezerrrel ,de sehol semmi.Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Zita: Tényleg szépek vagytok, és jó nagy már a fiatok Kép

Karmen: Hol találtatok végül gyerekágyat?

Karnis: Mi is ott csináltattunk mindent, pelenkázószekrényt, konyhabútort, onnan lesz fürdőszobaszekrény meg előszobabútor is...
Pelenkázószekrényt már nagy pocakkal mentünk megrendelni, rám néztek, kérdezték mikorra kell, mondom minél előbb Kép 6 nap múlva kész volt.
Konyhabútorra 3 hetet vártunk, pont akkorra meglett amikorra igérték. Szal szerintem is megbízhatóak és nagyon jól dolgoznak. És nagyon jó áron!
Ez itt a reklám helye Kép

Exdeus: Üdv. És gratula!
Hol laksz?
A körzeti védőnőtől kapsz kiskönyvet, én úgy tudom (illetve 1 éve még úgy volt). Gőzöm nincs hol van az Ortutay utcában nőgyógyász. De ahol a gyerekorvosi rendelő van (a Makkosházi patika mellett) ott van védőnő. Tuti. Mert én is oda mentem először, aztán kiderült, hogy nekem nem oda kell. Mi pont az Ortutay utcai rendelő meg a Csongrádi sugárúti rendelő közt lakunk.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Exdeus!
Szerintem a gyermekorvosi rendelőben keresd,de a nőgyógyász is meg kellene tudja mondani hová tartozol.Esetleg hívd fel a gy.rendelőt,és kérdezd meg a védőnőket,hogy utca alapján oda tartozol-e,és név szerint kihez?
Nálam csak az első találkozás volt a gyermekorvosi rendelő épületében a védőnővel.Akkor írta meg a terhes-kiskönyvet.Később a nőgyógyászaton találkoztunk tanácsadáson.Súlyt,vérnyomást mért,vizeletet vizsgált..
(Az én nőgyógyászom körzeti ugyan,de nem a lakókörzetemben rendel.)
Remélem tudtam segíteni.
E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Karnis?Ezt megjegyzem.
Szombaton utazunk haza.Július óta nem voltam otthon.Már nagyon be vagyok sózva...Több mint két hétig otthon leszünk a Noémivel.(Az apa jön vissza dolgozni.)

Zita!

Nagyon szép a fiad.

Enikő!

Hogy vagytok?

Ildi
tfildiko

Csajok!

Ha valaki tud, olyan embert aki vékony funérból tudna kivágni nekem gombát lepkét stb. akkor szoljatok.

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!
Azt tudom, hogy körzetileg hova fogok tartozni. Főleg, hogy van a házunkban egy lány, akinek kisbabája van, és hozzá is onnan jön a védőnő. Kép
Bea, egyébként a Csongi végén lakunk.
Szilde, szerintem majd fel is fogom őket hívni, hogy kihez menjek. A rendelési idők a Cégregiszterben benne vannak, de vannak vagy hárman, szóval meg fogom kérdezni, ez a tuti.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Ismer valaki Szegeden olyan helyet, ahol kisgyerekeknek (és persze anyukáknak) zenés-mondókás csoportot tartanak? Tudjátok, olyan körbeülős, közösen énekelős...?
Nagyon vágyok valami ilyesmire, csak nem tudom, hol és merre?
kissvirag

Sziasztok!
Virág: Nem tudom esetleg a Százszorszép játszóházban? Amúgy engem is érdekelne!

Exi: Üdv ittKép

TFIldikó: Köszi pocsékul! Már az egész család beteg! Reggel hívtam a dokit, hogy elvinném a csajokat, de mára már nem tudott időpontot adni, csak holnapra! De az én lányaim ma betegek nem holnap....azt mondta az asszisztens sajnálja....Hát én is sajnálom, akkor holnap viszem őket dokihoz! Egyébként nagyjából sejtem, mit javasolna. Rinatiol, orsszívás, sok folyadék... De holnap mindenképp elviszem, ha meg nagy gáz van, akkor az ügyeletre....

Megyek lefekszem, éjjel nem sokat aludtamKép, alig élek!
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantásra van időm a suliból!

Zita!
Csütörtök este óta nem volt otthon internetünk, így csak most láttam, hogy raktál fel képet, de ha megnyitom a profilodat már csak a gyermeked jelenik meg! Levetted magatokat??
Így hogy mutassalak meg otthon?

Exdeus!
Hát itt kell találkozunk!?Kép
(esküvő topic 2004. jud78)
Mostantól másról beszélgetünk, igaz?Kép

Lányok!
Otthon még majd visszaolvasok, aztán jövök megint!

csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Exdeus: Akkor nem értem a kérdést...oda kell menni kiskönyvért ahonnan a szomszédodhoz jár a védőnő. Kedden fél 1-től (vagy fél 2-től)fogadják a kismamákat ha a Csongrádi sugárút nemtommennyi alá kell menned (10 meletes ház alján a Media Markt-nál). Majd írd meg ki a védőnőd.

Enikő: Gyógyuljatok már meg....Kép
Végre lett netünk.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő jobbulást a lánykáidnak,te meg próbálj 1 aludni!

Ma körbenéztem az egész várost,4 részes gyermek ágyneműért és íszonyú áruk van...........
A Bambinóba találtam nagyon jó áron,úgy megörültem neki!!!

Réviről tud valaki valamit?
Lehet hogy már a klinikán van?

Lányok aki panelba lakik, hol fürdeti a picit?
Mi úgy gondoltuk hogy majd a kis szobába de nem lesz ott hideg neki?
Mivel a fürdőszoba nagyon kicsi!
Vegyünk hősugárzót a fürcsihez?

Szerdán megyünk CTG-re meg UH-ra,olyan kiváncsi vagyok mennyi a súlya a törpének!!!!
Puszancs:Bibi33+7 34

Kép
bibi226

Sziasztok!
Zita: Én egyáltalán nem látom Márkot soványnak!
Ma volt a védőnő és megállapította, hogy Hanna, -így mondta-: "milyen jó húsban van." Ezt is megértem. Persze holnap mérlegelés, és majd kiderül, hogy csak a sok ruha miatt nézett-e ki "jó húsban lévőnek".
Enikő: Sajnálom, hogy így megvisel benneteket ez a fránya ősz. Jobbulást! Hanna teljesen rendbejött, gyakorlatilag 48 óra múlva kutya baja sem volt.
A hétvégén lakodalomban voltunk és még mindig nem sikerült kipihennem magam, ráadásul Hanna ma extra nyűgös. Biztos érzi, hogy délután szuri. Jaj!
Sziasztok! Hildus
Vendég

Bibi: Mindenképpen vegyetek valami hőt sugárzó alkalmatosságot. Mi villanyradiátort vettünk, volt amikor nyáron is be kellett üzemelnünk. Most is mindennap használjuk fürdetéshez, de ha hűvösebb van itthon, akkor számomra megnyugtató, hogy ott a radiátor. Jó sokat használjuk, mert nálunk nincs túl jó idő, a nap csak délután süt be, a fűtés meg elég gyenge.
Hildus
Vendég

Sziasztok!

Dancsi, Karmen köszi a segítséget, még nem tudom hogyan csináljam a leszoktatást, majd még átgondolom. Egyszer már próbáltam az "Aludj jól gyermekem" módszert, kb. olyan, mint amit Karmen írt, de 6 nap után feladtam, nem bírtam, hogy sírt, ill. sírva aludt el: még álmában is hüppögött, borzalmas volt... Hátha akkor ő is leszokik magáról, ha nem még én is ráérek 1 éves kora körül bekeményíteni. Kép

Dancsi a felkelések lehetnek a bölcsitől is (most olvastam Kép ), remélem "csak" ez a baj nálatok.

Karmen mindjárt írok privit. Kép

Bibi gyömbéres keksz 1 éve még tuti volt a tesco-ban, az omlós kekszeknél (talán 500 grammos kiszerelésben, átlátszó zacsiban), nekem kicsit jobb lett tőle.

Enikő köszi a dicséretet (szerintem is gyönyörű Kép ). Viola mennyi idős? Hogy több a füle mit jelent 1 fogacska sincs? Kép Legalább nem harap meg, én néha megkapom a magamét... (A cicim még csak 1x, akkor aztán igazából visitottam.)
hajni_

Kissvirág én régebben a Déliapróban láttam zenebölcsi hirdetést, sajnos nem írtam fel hol van, talán az újságban hirdetnek még...

Százszorszép gyerekház?
hajni_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?