KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK!!!
De a családban, novemberben tartjuk a Jolán (jó leány) napot.
Nagyon örülök, hogy gondoltattok rám!
Sajnos csak ma jutunk el Mutiék. Apu nem tudod értünk jönni.
Tünde!
Pontosan nem tudom, kik olvassák a fórumot, csak azt, hogy az utolsó üzenetet hányan olvasták. Van amikor az utolsó hozzá szólást legalább 20-an elolvassák, de senki sem válaszol. Igen, beszéltünk már róla, hogy mások is beszoktak nézni.
Mesi!
Remélem minden okés. Janka biztos okos kislány és hamar megszokja a kistesó jelenlétét. Anita tippje nekem még mindig nagyon tetszik, ő pl. ajándékot adott Dodinak Kristóf nevében, hogy ezt a kis tesó hozta. Hátha nála is beválik majd.
Petra!
Nagyon tetszik a függőágyas kép, azok a picike lábak. Nem akadt be, nem akart felállni?
Anita2!
Hű, nagyon szép lesz az oszlopok. Majd teszel fel egy teljes képet?
Anita1!
Kitartás már csak 1 vizsgád van, és utána lehet pihizni. Ügyes vagy!
CSilla!
Állítólag a könnyűszerkezetes házak télen jól tartják a meleget és nyáron pedig a "hideget". Hamar felépíthető kb. ha van rá pénz, akkor 3 hónap alatt is meg van. Mivel nincs vakolás, vagyis nem olyan mint a téglánál, nem kell száradnia. Egyből festhető. Árban ugyan ott van, mint egy drágább tégla épület. És még a fűtés számlája is kevesebb. Az utóbbit Nóra (Ábel anyukája) mondta ő hasonlított össze két u.o házat más anyagból. Ők talán már el is kezdték az építkezést.
Véleményem szerint, akkor is jobb egy tégla épület. Erősebb, masszívabb. Ugyan Magyarországra még nem jellemző a húrikán, vízözön... de még bármi lehet. A könnyűszerkezetes szerintem nem bírná ki, meg nem olyan időtálló. Ugyan egy szakember biztos többet tudna mondani.
Amerikából jött ez is, hisz ott minden fából van. pl. a filmekben is, milyen könnyen mennek át a padlón a szomszédhoz, itt próbálna meg valaki lemenni a szomszédhoz.
Mi ha egyszer építkezünk, akkor az már végleges lesz. remélem.
Jó hétvégét mindenkinek! Végre igazi nyár van.
sziasztok

Flóra
Munka után édes a pihenés
Hogy tetszik a frizurám?