A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

ügyi vagy JuditKép

cerka

Látom sikerült kiszínesednünk! Kép

Igen, babonás vagyok, és persze az anyagiak miatt sem tudnék egyszerre mindent megvenni... Majd szépen apránként! És így talán jobb is, mert minden hétre jut valami!

Ildikó
Vendég

Én nem vettem semmit,amikor a barátnőim megtudták h ismét babát várrok,adtak mindentKépa szomszédasszonyomnak amikor megmondtam,egyből adott egy babakocsit,még aznap.Képés mire megszületett Zsozsó,addigra minden megvolt.

Móni

cerka

Judit!

szépek a lányaid nagyon! Egyébként én is Panka Tibornál szültem, nem is olyan rég Kép ! Jó doki!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Dóri!
Úgy emlékszem 9-kor nyit, de nem biztos. Lehet, hogy a vasárnap jobb lenne. Vagy du alvás után. Nem tudom, hogy apánk mennyire lesz közreműködőképes.
Éva
tuncimami

Sziasztok!

Kihagyok 1-2 napot és győzöm behozni a lemaradástKép .
Egyre határozottabban érzem, hogy a bébi mocorog, nagyon kellemes érzés, gondolom lesz benne még részem bőven.

Berkiadri!
Férjed esetleg katonai külszolgálatra megy? Nagyon örülök, hogy így összejött a baba, nagyon klassz lehetett hallani a jó hírt. Igen, szeretném tudni majd, hogy fiú lesz-e vagy lány. Kedden megyünk 18 hetes UH-ra, ott már gondolom kapok egy tippet, hacsak nem fordít majd hátat a kíváncsi tekinteteknek.Kép

Tündi30!
Örülök, hogy tegnap összefutottunk a chaten is. A babaszoba berendezésével egyenlőre sehogy nem állunk, csak most arra gyűjtünk főleg. Nem akarok előre vásárolgatni, nézelődünk és sikerült már minden tekintetben (babakocsi, kiságy, szekrény, pelenkázó, fürdető..) teljesen összezavarodnunk, egyszer ez tetszik jobban, egyszer a másikat találom praktikusnak. Remélem idővel majd minden letisztul és ha eljön az ideje, jól fogunk dönteni. Mondjuk én elég sok dologban ilyen vagyok, a lelkemet megnyugtatja (vagy felkavarja?! ) ha mindennek azért utánajárok. Remélem neked is hamarosan részed lesz ebben, biztos élvezni fogod.Kép

Beszti!
Kitartást az utolsó hetekre, megértem, hogy már nem igazán érdekel más dolog. Hú, én megőrülnék, ha még ilyenkor kéne költözésen, átalakításon gondolkodnom, bár néhány napja -váratlan események hatására- megfordult a fejemben, hogy nem vagyunk jó helyen ott, ahol vagyunk, de férjem lebeszélt, hogy egy költözés most nagyon nem hiányozna, úgyhogy valószínűleg maradunk, aztán majd meglátjuk. Egy ismerősöm szintén Pellérden lakik, szeret ott élni (ő is babát vár áprilisra).

Viki!
Ügyes volt fiacskád, hogy ilyen jól viselte az oltást. Nagyon tetszett a lábrágcsáló kép, páromnak is megmutattamKép. Én is a közelben lakom, Tildy Z. utca, de laktam régebben albérletben a Nagy Imrében is.

Na, egyszer elküldöm, hogy el is menjen Kép

Kép
hódocska

Sziasztok!

Újra én.
Holdviola!
Nekem is tetszik a kisfiad. Mikor voltatok uh-n? Látom, még te sem nagyon vásároltál. Ugye milyen jó csak úgy nézgelődni? A szocpolt miért nem kapnátok meg? Ahogy néztem még csak 25 éves vagy.

Cerka!
Látom te is falun nőttél fel, én is ott éltem 20 évig, így utólag nekem is szép, de azért a városnak is megvannak az előnyei (hiába a jót könnyű megszokniKép ).

Monee!
Sajnálattal olvastam, hogy máris problémás az ügyintézés. Hiába, ez ilyen. KitartástKép

Kájé!
Szia, örülök, hogy idetaláltál. Mondjuk a "Tündi szíves invitálása" kicsit rosszul esett (ez persze nem von le semmit Tündi erényeibőlKép ) csak én másképp emlékszem. Na mindegy, spongyát rá. Látom tetszik a topik, remélem itt is összefutnk majd.

Annaviola!
Kitartás-kitartás. Hú hát téged sem irigyellek, hogy még ennyi elintéznivaló van.

Azt hiszem mindenkinek írtam akinek akartam
Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Tündi!
Az endóval kapcsolatban majd kikérdezlek, mert megtaláltam a sógornőm leleteit, és egy vérvételen, meg UH-n kívül nem csináltak semmit vele.
Éva
tuncimami

<font color="ff0000">mindenkinek és külön Hódocskának

Na igen:először Hódocska invitált aztán Tündi!De másnap Tündi finoman tudtomra adta,hogy még mindig nem voltam felétek!Így azért most javítom bemutatkozó soraimat:Tündi ÉS Hódocska szíves invitálására látogattam ide!Kép</font>
kájé

Dandy!
A freemail-esre próbáltam, talán elment. Judit
mige

Sziasztok!
Irígykedve olvasom a babavárókat, hogy babarucit meg bútort nézegettek.Mi, már túl vagyunk ezeken, de jó nosztalgiázni.Ha adhatok tanácsot akkor olyan babaágyat vegyetek ami később kisággyá alakítható, nekünk olyan van és nagyon praktikus.Elöl két rácsot ki lehet szedni, hogyha már egyedül közlekedik kifelé, akkor ne pottyanjon ki.Pelenkázót, mi olyat vettünk amit az ágyra lehet fektetni. Az nem túl drága és ha már nem kell akkor könnyen meg lehet tőle szabadulni.
Évi! Majd írok mailt és megbeszéljük, ok?

Üdv mindenkinek és szép napot!(ma is süt a napocska)Kép
diadora

Sziasztok!

Nekem még közel-távol sincs a bébi, de pelenkázó kérdésben olyan jár a fejemben, mint annak idején a barátnőmnek volt a kisfiánál. Csináltatott-vettek egy olyan szekrényt, amiben volt pakoló és fiókos rész is, és ami pont olyan magas volt, hogy kényelmesen hozzáfért a gyerekhez is ha rárakta a tetejére. Szerintem nagyon praktikus ötlet, mert a gyerkőc ruháit volt hová pakolni, a szekrény tetejére meg rakott egy ilyen matrac szerűséget és ott öltöztette a gyermeket. Ez a matrac izé is nagyon érdekes volt nekem, ugyanis valami hasonló elven működött mint a kórházakban a vákum ágy, persze azzal a különbséggel, hogy nem "betonozta" magába a gyereket. Lehet hogy ismeri valaki, ugyanolyan kis gömbök voltak benne, mint a vákumágyban és ha rátetted a gyereket, teljesen belesimult a párnába és semmi esélye sem volt annak, hogy leguruljon vagy leessen. Az anyaga meg természetesen vízálló volt kívülről, a balesetek elkerülése végett.

Majd jövök még, csak most nagyon csörög a fax. Kell papírt raknom bele... Kép

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

KépKépKépKépKépKépKép

na majd jövök még, csak benéztem, és úúúúúgy megörültem, hogy ideértél, ahelyett hogy csúnya kenyerekre pazarolnád az idődet KépKépKép na meg legalább látlak is végre a profilodban Kép

de rohadtul nincs kedvem ma melózni Kép

Tündi
Vendég

hogy beindult a csapatépítés, figyelitek? Kép 1 napig nem jövök, aztán egész arhívumot kell visszaolvasnom Kép de csak így tovább! Kép

Topiktali?????? Móni ötlete volt az Árkád, valahol lent van játszós rész is a gyerkőcöknek, na meg fent van zabahely ha éppen olyanja van valakinek, és könnyen megközelíthető, ráadásul mindenhonnan 1 busszal, aki nem kocsizik, szóval szerintem az ott tuti lenne Kép Várom a véleményeket! Kép

Tündi
Vendég

Ja, lent is van zabahely, jut eszembe Kép

Na lépek, mert fejemre nő a papírhalom... Kép
Aztán majd valamikor du jövök, dobok táblát is KJ-VEL! Kép

Tündi
Vendég

KIRÁLY!

Megnyertem egy sétát az Árkádba, ráadásul munkaidőben, munkakörileg!! KépKépKépKép VÉÉÉGREE, kimehetek legalább egy kicsit ebbe a szép napsütésbe! Kép

Tündi!

Nem vagyok türelmetlen, de válaszojjá má'! KépKépKép

Monee

monee85

TÜNDI

Köszi az üdvözlést!A tegnapi randa kenyerem nagyon finom volt és elfogyott az utolsó morzsáig!Épp sütöm a mai adagot!De azért jut időm erre is!
pusza
Judit
kájé

sziasztok!

Kájé: üdv. a csapatban!

Mige: sajna a freemail-re se kaptam semmit!
Mi lenne, ha adnál egy címet, én írnék, és arra, ha válaszolsz, talán meg is kapom!

Dandy
dandy

Sziasztok!
Az Árkádnál a kinti játszótérre gondoltatok?
Dóri
Kép
diadora

Monee
Válaszoltam, és igenis türelmetlen vagy, én dolgozom Kép Jó neked a napközbeni séta miatt, én meg itt punnyadok az irodában egyedül... Kép De legalább netezhetek most én is Kép

KJ
Na a mai kenyér is akkor már biztosan kisült Kép Lánykáid csodaszépek! Bírsz velük? Kép

Évi
Kérdezz persze az endóról, vagy írjál mélt, vagy ahogy neked jó Kép

Holdviola
Az esküvői képen is olyan kis "holdviolás" vagy Kép Aranyos Kép És a baba arcocskája nagyon szép Kép A 2. képen nem tudtam kivenni hoyg mi micsodája Kép

Annaviola
Drukk nagyon, most már kibújhatna az a kis prücsök, bár ebbe a csúnya hidegbe kijönni anyuci meleg pocijából... hát nem tom, én is meggondolnám a helyében Kép

Hódocska Kép
Igen igen igen te hívtad először KJ-t, csak én tegnap "kérdőre vontam" hogy mért nem jött még, és biztos arra gondolt Kép De ne hari rá, jó? Kép
Szeritnem jó hogy utánajártok a babacuccoknak, nem kell elkapkodni és első ránézésre megvenni bármit is Kép

Diadora
Én is irigykedve olvasom a babavárókat, mert már nagyon szeretnék menni bababoltokba nézelődni, de addig jobb ha visszafogom magam Kép És majd jövök tanácsokért hoyg mit hol érdemes megnézni és megvenni Kép

Móni
Még nem töltöttem le az MSN-t, de nem is tudom van-e értelme. Van ahhoz köze hoyg munkahelyi gépről nyomom a netet? Mert ezzel nem akarok regisztrálni, inkább majd otthonról ha egyszer lesz valamikro netünk. Meg munkaidőben asszem egyenlőre elég bőven a netezés és a chat is Kép

Tündi
Vendég

Dóri
Szerintem nem, márciusban talán még hideg lenne hozzá.

Tündi
Vendég

Dandy
Megkérelek, pontosítanád a 2 gyermeked adatait úgy, mint a többiek? Köszönöm szépen Kép

Ha bármi módosítást kértek a táblába, akkor szóljatok ám, oké? Kép

Tündi

Kép
Vendég

Dandy!
oké. Bocs bénázásért, címem gmjudit@freemail.hu.
mige

Egy kép a rosszcsontokról,hogy minket is ismerjetek!Kép
Dóri
diadora

Sziasztok!
Ha érdekel valakit, holnap lesz egy koncert Mozart születésének 250. évfordulóján, a Ferences templomban, 19.30-kor. Azt olvastam, hogy jó hatással van a pociban lévő babócákra. Természetesen a kisgyerekesek inkább otthon hallgassák a meleg szobában. Ha nem szerepelnék, én sem lennék ott, de gondoltam, hogy egy jó program a babára áhítozóknak, és váróknak. Persze csak tundraöltözetben!
Éva
tuncimami

sziasztok!

Tündi: Martin 2,5 éves lesz, Dorka pedig 5 éves.

Mige: küldtem mailt! Nem biztos, hogy a te hibád, hogy nem jön át a mail!!

Dandy
dandy

Tuncimami!
Csak nem hegedülsz? Kép Kép Hello kollega, hogy vagy? Legutóbb a nevkós bababörzén találkoztunk! Sajna nem fogok elmenni a koncertre, mert az már nem fér bele, de szorítok, hogy szépen játtszatok.
Tündi!
Én azt hittem, hogy a -20 fokos hidegre, na meg a hidegfrontra kijön a kiscsaj, de nem. Õ nem érzékeny a hidegfrontra, mint az anyukája Kép
Ma voltunk 4x NST-n, amit már a terhespatológián csináltak meg, mert fenn a szülőszobáknál, NST-s szobáknál semmi, de semmi hely nem volt, mert mindeki ma jön világra Kép Csak Hanna Sára marad albérletbe.
Hódocska!
Nem könnyű valóban, de legalább le tudom foglalni magam, mert ez a sok itthonlét is nagyon egyhangú tud lenni. Legalább dobozolok Kép dobozolunk Kép Írjál, te hogy vagy, én annyira élvezetem az egész terhességet, talán ez az uccsó két hét vontatottabb egy kicsit, de ez is szárnyall néha Kép
Anna 40+4
annaviola

Sziasztok!

Tündi!
Köszi a bókokat! A 2. képen a Picúr az arca elé teszi a kezecskéjét, szóval az egészből csak a kezecske a kivehető, más nem.

Annaviola!
Még mindig egyben??? Már azt hittem, hogy a korházban babusgatod a kislányodat... Irass ám a Férjeddel, ha megvan a bébi!!!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!
Dobok nektek egy mai képet!Nem a legjobb mert telcsivel csináltam.
Ma Bori már a kiságyban is felállt!Úgy tűnik már nincs lehetetlen!Kép
Kép
kájé

Annaviola

Mikorra vagy kiírva?Jól látom,hogy már túlhordod?Én is mindkét csajszit túlhordtam!Borival 6x voltam POSE-n Kép
kájé

Diadora
Aranyosak a lányok, na és ezek a kék szemek! Kép

KJ
Már felállt??? Nem semmi Kép Vagyúró? Kép

Anna
Nem semmi hogy még nem szültök Kép Tényleg jobb neki odabenn a melegben Kép Kit izgat a front? Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Egy fiú, egy lány, tudod...ahogy kell!Kép
diadora

Sziasztok!

Tündi,nekem mindegy,végül is itt is beszélgethetünkKépPontosítani szeretnék:Zsozsóbaba nem 0.5 éves,hanem 7 hónaposKép
Láényok,nagyon jók a képekKép
Na megyek takarítani,aztán jövök.

Móni

cerka

Tündi

Én is megtenném azt a pontosítást amit Móni Kép
Bori is 7 hónapos múlt 17-én Kép
kájé

Sziasztok!

Anna, ha még olvasod, amióta itthon vagyok a picivel, szinte egy kollégával sem találkoztam, honnan tudtad, hogy én vagyok?
Nagyon ügyesek legyetek ám, mondd meg a csajszinak, hogy elég a lustizásból, és legyen szíves bújócskát játszani, mert szeretnéd már megpuszilgatni a buksi fejecskéjét!
Éva
tuncimami

Sziasztok!

Diadora Kép
Húúúú de beégtem Kép, bocs, nem figyeltem eléggé a képekre, nagyon röstellem magam! És a táblát se néztem meg, pedig hát abból is kiderült volna... maradjunk az elírásnál, jó? Kép Tényleg ne haragudj!!!!!! El is bújdokolok mára.... Kép

Móni
Tekintélyes helyet követelsz magadnak a táblába a 4 gyerkőccel Kép

Monee
Jó volt hogy jöttetek tegnap! Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

Csak azért,hogy ne mondhasd szegény Moninak,hogy mennyi helyet elfoglal a táblázatba,elküldöm én is az adataimatKépKépKép

Beatrix 33 év Kertváros
Gyerekek: Beatrix 14 év, György 13 év, Bianka 3 és fél év, Bettina 3 és fél év, Brigitta 3 és fél év

Bea

Kép
beatrix2

Tündi!

Semmi, gond!Kép
A chat-en,tegnap bénáztam egy ideig a képpel,de aztán feladtam.Jól értettem,hogy a gépről nem lehet közvetlenül feltölteni?

Dóri
diadora

Diadora
Ha nem baj,akkor válaszolok Tündi helyett.Csak úgy tudsz a chaten a profilodba képet tenni,ha előtte csinálsz egy fotóalbumot itt a babaneten.Ikonját megtalálod a chat oldalán balra (HP fotóalbum).Csak onnan tudsz feltenni képet,annak módját pedig beírtam én az ottani profilomba.

Judit
kájé

Dóri
Igen, kell egy kép valahol a neten, szerintem nem muszály babanetes helyen, de ki kel lpróbálni. De érdemes albumot csinálni tényleg, hisz a gyerkőcökről mindig lehet képeket csinálni Kép

Bea
Hát nem semmi.... KépKépKép Akkor te vagy a listavezető Kép Hoyg bírod 5 gyerkőccel? Ráadásul 3-as ikrek, hát mit mondjak, le a kalappal Kép

Mi ez a hülye ablak ami állandóan feljön hogy biztosnásgi dolgok? Már megőrülök tőle. Nem akarok semmi progit letöltögetni erre a gépre Kép

Tündi
Vendég

Hú csajok!

Nagyon remélem, hogy mindenkinek az enyémnél sokkal szebb-jobb napja volt eddig. Amilyen nyugalmasan indult a reggel, ahhoz képest annyira megőrült a főnöknőm. Teljesen szétáll tőle az agyam... KépKépKépKép Úgy érzem magam, mint akit agyilag teljesen szétszipolyoztak. Legszívesebben elmenkülnék innen! KépKépKép

Annyira várom már hogy 4 óra legyen! Elmehetek haza, a nyugalomba. Készülhetek a Kedves születésnapjára, meg ilyenek. Már alig várom!

Tündi!

Köszönöm tegnapi a segítséget! Még mindig azzal van a problémám, hogy nincs dobozom a torta csoki dobozához, de majd megoldom valahogy. Az egyik otthoni papírdoboz megfelelőnek tűnik, csak nagyon nagy, nem fogom tudni benne csorgatni rendesen attól félek.

Bocs, hogy ilyen rosszkedvűt írtam, de most nagyon k.o. vagyok... KépKépKép

Monee

monee85

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget, az album meg van.Diadora családi album a címe.
Most, majd megpróbálkozom a chat-nél is!
Monee!
Tudod, van egy mondás: Más hülyesége miatt nem érdemes ,idegeskedni!
Kép
Dóri
diadora

sziasztok!
annaviola férje vagyok
megszületett a lányunk Hanna Sára 3410 gr.
és 49 cm Kép
annaviola

Annaviola család!
Gratulálok! Hát, egy hegedűs anyucitól (apuciról nincs infóm) Mozart szülinapján megszületni nem semmi dolog, sok-sok örömöt hozzá!
Apuci most aludj, sokat!!!!!
Éva
tuncimami

Sziasztok!
Annaviola
Nagy nagy gratula a nem is pici babáhozKépÉs milyen kis hajasbabaKépnagyon szépKép
Móni

cerka

Anna!

Gratulálok a kiscsajhoz!!! Tündéri a sztárfotó róla. Apuci ugyan nem írta, de gondolom mindketten jól vagytok. Legyen nagyon sok örömetek benne! Kép

Monee

Monee

monee85

Annaviola és családja!

Nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok a picihez!

DóriKép
diadora

Annaviola és családja!
Nagyon nagy gratula a kislányhoz. Nagyon tündéri. Sok boldogságot és egészséget kívánok a babának és az anyukának is. Meg persze az apukának is.Kép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Annaviola és családja!

Gratulálok! A lányka tényleg tündéri, remélem mindenki jól van és nem kínzott meg nagyon a bébi! Legyen sok örömötök benne! KépKépKép Még egyszer gartulálok!!!!!!!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hello mindenki!

Tegnap csak nagyon sietősen írtam, de most több időm van.Köszönjük mindenkinek a jókivánságokat.
Baba és mama egyre jobban vannak és egyre szebbek.Apuka nagyon büszke(amugy harsonázik)
Anna mindenkit üdvözöl.

Üdv: az apuka
annaviola

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?