A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!

Annaviola(férje)!
Nagy gratula a gyönyörű kislányhoz. Remélem majd beszámolsz mindenről, hogy s miként zajlott, milyen érzés volt. Hol is született a bébi? Jó egészséget és minden jót mindhármótoknakKép

Kj!
Tök jó a kép amit feltettél, Lina hátulról támad. Megkezdődött már a visszaszámlálás az oviba? Ma voltunk megint nézelődni (meg tegnap este is) igyekeztem figyelembe venni az általad említett szempontokat is, még mindig nem tudjuk mit akarunk, de kezd szűkülni a kör.

Van valakinek olyan babakocsija, amiben hordozó van? Ha igen, azzal milyenek a tapasztalatok? Én nem ilyet szeretnék, de férjem jobban vonzódik ezekhez.

Csütörtökön voltam háziorvosnál belgyógyászati vizsgálaton, ami egy csomó további vizsgálatot vonz maga után. Jövő hét az ultrahang hete lesz.
Hétfőn-szívultrahang (nem lett megint jó az EKG-m és 2000-ben voltam utoljára).
Kedden- nőgyógyászati UH, ezt már nagyon várom, hogy újra lássam a bébit.
Csütörtökön-hasi ultrahang, ahol elsősorban a vesémet nézik (hát ez inkább a hátamon vanKép ), mivel szintén 2000-ben volt egy műtétem.
Közben még labor, dokik, elég sok fehér köpenyt fogok látni.
Ha szerencsém lesz az AFP-vel nem lesz semmi gond (jövő héten lesz meg az eredmény) és nem kell még a klinikára is mennem még egy UH-ra.

Azt szeretném még kérdezni, hogy járt, jár-e valaki közületek terhestornára? Mi a véleményetek róla?
Ja, még egy kérdés, ha valaki a megyeiben szeretne szülni, ott van ez a felkészítő tanfolyam keddenként. Be kell oda jelentkezni? Páros program ez?
Ha valamit tudtok, kérlek válaszoljatok.

A találkozóról annyit, hogy először nekem is nagyon szimpinek hangzott(zik) az Árkád, csak márciusban a kinti dolgokhoz még szerintem hideg van és 1 padon max. 3 ember fér el. A benti padokkal ugyanez a gáz. Az ételrész még jó lenne, csak hétvégén ott azért elég nagy a zsufi. Persze jobb ötletem nekem sincs, illetve esetleg valami "olcsóbb" hely, ahol egy tea mellett is lehet beszélgetni, de nem tudom, az a gyerkőcöknek mennyire kellemes. Gondolom nem igazán.
Kájé, te hoznád a lányokat, mert úgy vettem ki a szavaidból, hogy nem biztos.

Na, majd jövök még, csak ez a hét elég melós volt, én is győzök visszaolvasni.
Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Annaviola

Naaaagy gratula pici lányhoz!Sok boldogságot nektek!

Hódocska

A mi hordozónk nem volt a babakocsira rakható,de nekünk nem vált volna be!Az én lányaim egész pici korukban csak hason voltak hajlandóak feküdni a babakocsiban is!
Nem jól vetted ki a szavaimat!Ha megyek akkor lányokkal megyek.Én nem szoktam nélkülük menni sehová.A bizonytalan az,hogy egyáltalán tudok-e menni.Mostanában nem nagyon tudok előre tervezni.
Én egy darabig jártam terhestornára...nekem annyira nem tetszett.Programnak jó,ha ráérsz.A felkészítőhöz nem tudok hozzászólni.
Meddig dolgozol még?

ja,a visszaszámlálás megkezdődött!Hétfőhöz egy hétre megyünk!8-at kell még aludniKép
kájé

Sziasztok!

KJ!
Ja, akkor lehet, hogy félreértettem, azt hittem emiatt kérdezted a hétvégét, hogy akkor férjed vagy valaki ráér. Persze, tök normális, hogy hozod viszed őket. Csak kérdeztem.
A terhestorna még nem tudom mikor lenne, mert egyenlőre a munka miatt nem fér nagyon bele. Én szeretnék, főleg a társak miatt, mert mikor fizikoterápiára is jártam, az olyan jó volt. Amúgy itthon is mozgok több-kevesebb rendszerességgel.

Munkahelyen úgy ahogy rendbe jöttek a dolgok, továbbra is március vége a terv, hacsak jövő héten vagy utána valamelyik doki le nem "parancsol" a porondról. A háziorvosm már pedzegette.

Most megyek kicsit a chatre, lehet, hogy ott még összefutunk.Kép

Szia, sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Hódocska!
A felkészítőről, a védőnő tud mindig aktuálisat mondani, én úgy tudom, hogy van szülőszobalátogatás, meg lehet nézni az alternatív szülőszobát is, és lehet párosan és egyedül is. Terhestorna is van több helyen, itt Fehérhegy környékén a védőnők is csináltak tornát, ami arra is jó, hogy meg lehet ismerni a környékbeli anyucikat.
Ezenkívül, ha az orvosod nem tiltja, a hullámban van kismamatorna vízben. Én nem jártam, de az egyik ismerősöm azt mondta, hogy irtó jó érzés, no persze kellő elővigyázatossággal, nehogy összeszedj valamit!

Dóri!
Megnéztem az albumotokat, hű de nagyot nőttek a télen! Minket az "ördögfiókák" címszó alatt lehet megnézni, már 2 album betelt. Nyári programötletnek is jó, mindenkinek ajánlom!
Éva
tuncimami

Annaviola!

Bár csöpnyi még a gyermekkéz,
öt kics ujj,csöpp tenyér,
de holnapunk már belefér

Nagyon nagy gratula a bébyhez!!!!!!!!!!!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Annaviola: nagy-nagy gratula a bébihez, és sok tejcit kívánok!

Hódocska: nekünk babakocsira rakható volt a hordozónk, és bevált, mert szeretett is benne lenni, meg sokat jártunk kocsival és akkor nem kellett mindig kiszedegetni az ülésből, hanem a hordozóval együtt jött ki a kocsiból, és rá a babakocsira, és fordítva. A hordozót cipelni önmagában viszont nehéz!
Én jártam a megyeibe terhestornára, és jó is volt, mert én otthon nem igen állok neki tornázni, és az ugye más mint a mindennapi mozgás. De társaságnak is nagyon jó!
A felkészítőre nem kell bejelentkezni, általában párok szoktak menni, de természetesen egyedül is mehetsz.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Hódocska!
Nekünk is hordozós babakocsink volt, és szerintem is nagyon praktikus.Az autóban mindíg elaludt (ez a mai napig így van),amikor kiszálltunk nem kellett felébreszteni, hanem kiemeltük és rápattintottuk a babakocsira.Otthon is szívesen üldögélt benne,később abban is étkezett,(amikor még nem tudott etetőszékben ülni).Az autós utazásokhoz, amúgy is kellene venni űlést.Én, csak javasolni tudom.

Évi!
Én, is megnéztelek titeket,Csongi monoklis képe, nem semmi!

DóriKép
diadora

Sziasztok!
Annaviola!
Kicsit megkésve, de gratulálok a babához, engem mindig megrendít, ha ilyen pici, igazi újszülöttet látok, úgyhogy köszönet a képért.
Dandy!
A mail most már el kellett menjen, a vipmailre küldtem.
Judit
mige

Sziasztok!

Annaviola és családja!
Én is nagyon-nagyon gratulálok! Leljétek sok örömötöket Hannában! Remélem jól vagytok mindketten! Az újdonsült Apukának pedig köszönjük a tudósítást!

Ildikó
Vendég

Hódocska

lehet,hogy félreérthető voltam.Én is használom a hordozót,de nem babakocsira szerelhető a miénk.
Én is abban etetem Borit amíg nem tud elég fixen ülni az etetőszékhez.
Cipelni benne állati nehéz,ahogy Dandy is írta.
Judit
kájé

Sziasztok!

Tuncimaci!
Köszi a választ, azt nagyjából tudom, hogy hol van terhestorna, csak még nem tudom, mikor mennyek, melyikre. A tanfolyam a megyei kórházban van, igen pl. szülőszoba-látogatással. Mondjuk nekem ehhez tavaly már volt szerencsém a születés hete keretében "felkéredzkedtem", mert a rádióban bemondták, hogy nyílt nap van, a valóságban senki nem tudott semmiről, de azért egy szülésznő kedvesen körbevezetettKép

Dandy!
Nagyon köszi neked is a választ. Azért gondoltam a megyeiben lévő terhestornára, mert az legalább ingyenes, csak -ha jól tudom- délben van, így erre még kicsit várni kell. A felkészítőröl köszi, igen erre voltam kíváncsi, bár ezt a kórházban is megkérdezhetem, csak így egyszerűbb, mert legalább hallhatok tapasztalatokat.
A hordozós megoldás nekünk inkább spórolás szempontjából lett volna jó, mivel nincs autónk, így nem fog sokat kocsizni, de mégis szeretném ha lenne, mert néha biztos elvisz a nagypapa ide-oda.Kép

Diadora!
Jaj de szép az a kis kép!KépKépKép Mindenképp lesz hordozó, hallottam, hogy abban szeretnek enni meg hintázni kicsit.

KJ!
Nem írtam, hogy félreértettem, de lehet, hogy csak magadat korrigáltadKép). Néztem egyébként, hogy a hordozósok sajnos nem átfordíthatók, csak egyet láttam katalógusban (de lehet, hogy az már megszűnt) ami két oldalról tolható. Én viszont 2 évig szeretnék gyönygörködni a bébiben (csak nehogy közben nekitoljam egy fánakKépKépKép )

Milyen volt a mai napotok?
Nekem eddig egész jó, majdnem mindent tudtam csinálni, amit akartam, aztán a tizedikről leáztattak. Mert ugye az ilyesmi is vasárnap délután történik általában.

Kép
hódocska

Hódocska

Te szegény!Akkor megvolt a mai programKépHolnap meg lehet intézni a biztosítót!
Nekünk van autónk,de még a tavaszig biztos a hordozóban utazik Bori is!Szerintem jobb az ilyen picinek mint a sima babaülés!

Judit
kájé

Sziasztok!
Hódocska, amiket írtam, mind csak hallomásból szerzett infók voltak, mert én mindhárom gyerkőccel az utolsó hónapig dolgoztam, így sajna nem volt módom kihasználni az ilyen lehetőségeket, de ha megteheted, mindent próbálj ki!
A leázás tényleg bosszantó. Van a fölötted lakónak biztosítása?
Én is mindig szemben velem toltam a babákat, szerintem biztos van átfordítós. Mi úgy oldottuk meg, hogy volt egy sima átfordítós kocsink, amihez külön vettünk egy hordozót, ami beleillett. Rögzíteni ugyan nem lehetett, de jól beleszorult, így biztonságosan tudtuk használni. Arról nem is beszélve, hogy így olcsóbb mulatság volt, mint egy komplex járgányt megvenni.
ÉvaKép
tuncimami

Sziasztok!

Uránvárosiakat, szeretném megkérni egy apró szívességre.Ha, a Mecseknél jártok,légyszi nézzétek meg nekem,hogy a jelmezkölcsönző kinyitott-e már a 2.emeleten!Mi, is ott laktunk és minden évben onnan kölcsönöztük a ruhát,már ismernek minket,de amióta elköltöztünk nem tudok csak átugrani oda.Előre is köszönöm!
Hódocska örülök,hogy tetszett a kép,majd még keresek és rakok fel...

Jó éjt szundi
Dóri
diadora

Sziasztok!

Nekem ugyan még nincs babám, de én is a babakocsira rászerelhető hordozóra szavazok. Nekem állatira tetszik, nagyon praktikusnak látszik. Lehet sétálás közben nézegetni a babát, ha kiveszed akkor is kényelmesen el van a pici és tényleg láthatóan jól érzik magukat a gyerkőcök ebben az ülésben. Kocsiban is sokkal jobb, mintha szerencsétlennek ide-oda nyeklene a buksija a rendes gyerekülésben amég nem tudja magát tartani.
Abban viszont igazatok van, hogy rossz nézni is amikor a hordozóban cipelik a gyereket... Olyan mintha 5 kiló almát akarna elvonszolni anyuka-apuka magával és azt sem tudja hogyan fogja a kosarat. KépKép

Nem indult túl jól a napom, sajnos a tegnap este is nagyon rossz volt. Kép Remélem ennél ma már csak jobb jöhet! Kép

Anna baba apuka!
Ha erre jársz örülnénk neki, ha tájékoztatnál hogy vagy az anyuka meg a pici (aki annyira nem is pici) lányzó! Kép

Tündi!

Jól sikerült a szülinap. Rosszul indult, de jó lett a vége. Örült nagyon a Kedves a gyűrűnek. Amit mondtam Neked, nem tettem meg, megtartottam a másik gyűrűt magamnak. Nem volt semmi eljegyzésre célzás... Kép Azt azért el kell hogy mondjam, hogy rendesen dobott egy hátast a srác az ágyban, mikor mondtam neki hogy a kis zacsiban két dobozka van, amiből az egyik az enyém, a másik az övé... KépKépKép Annyira aranyos volt! KépKépKépKépKépKép

Nah, dolgozok tovább... :p

Üdv.: Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee

Én kicsit lemaradtam!Jól értelmezem,hogy karikagyűrű volt a szülinapi ajándék?KépKépKép

Tündi

Tán sok a munka?Mostanában keveset látlak a chatenKép

Hódocska

Te is benézhetnél vmelyik este!

Pussz mindenkinek

Judit
kájé

Sziasztok!

Egész nap dolgoztam, ez borzasztó! Kép De télleg, talán 10 percet neteztem ma.
Na és megkaptam ma reggel a 3., egyben utolsó szurimat is! Hát a Drozgyik irtó jó fej volt ma reggel, még poénkodott is, de érdemben nem jutottunk előrébb, sőt! Semmi konkrétum, próbálkozzunk spontán egy hónapot, és ha nem sikerül, utána stimu. De nekem nincs időm 1 hónapot csak úgy próbálkozni Kép És ha pont a jobb oldalon érik tüsző ahol el vagyok záródva? Úgyhogy eldöntöttem, hogy valamikor februárban visszamegyek a Vargához aki műtött, és megbeszélem vele ezt a dolgot. Remélem, partner lesz az elképzeléseimben Kép

Annaviola, Férj és Hanna Kép
Azta, micsoda haja van a kiscsajnak, nem semmi! Gratulálok, sok boldogságot nektek! Majd írjatok egy kicsit a szülésről ha lesz időtök, nem baj ha csak 1 hónap múlva Kép

Hódocska Kép
Na milyen lett a szívUH? Remélem minden rendben van!
Leázást sikerült rendbehozni már? Vasárnap du gáz nagyon, na de máskor sem kellemesebb.

KJ
Én 7végén nem vagyok netközelben, mert csak itt, a melóhelyen van egyenlőre, de ma nem értem rá sajnos dumcsizni.

Monee Kép
Kajától is remélem eldobta magát az embered. Süti végül összejött? Jobb már a kedved?

Na most meg megyek mindjárt el, úgyhogy holnap jövök. Szép estét mindenkinek!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tuncimaci!
Egyenlőre még én is dolgozom, de pl. ezért is szeretném az utolsó 3 hónapot itthon tölteni, hogy a szép tavaszi, kora nyári időben ne a munkahelyen "rohadjak" a város másik végén, hanem tudjak eljárni ezt azt tenni.
Törpi édes voltKép

Kj!
Én most is a csetről jövök és péntek meg asszem szombat este is voltam, úgyhogy lebuktál, te nem járszKépKép

Hú had írjam le mai jó élményemet, hátha benneteket is mosolyra fakszt és kis biztatást ad, hogy a magyar egészségügyben is vannak normális orvosok, bár lehet, hogy nektek alapban jobbak a tapasztalataitok, de nekem ma nagy örömet szerzett az egyik dokinéni.

Szóval ma voltam szívultrahangon (szerencsére nincs semmi komolyabb gubanc) és mondta a dokinéni, hogy megnézzük a babát is, jó? Hát persze, hogy jó, már 6 hete nem voltam ultrahangon (holnap megyek oda is)! Mondta, hogy neki nem ez a szakterülete, úgyhogy nem tud/mer infókat adni, de erre nem is volt szükség. Viszont csodálatos volt látni újra a bébit, hogy láthatóan jól van, megkereste és kihangosította a szívét és velem együtt örült a kalimpáló kezeknek, lábaknak. Majdnem elsírtam magam
Mikor eljöttem jó egészséget kívánt mindkettőnknek, meg problémamentes szülést. Egy kis kitérő, egy kis figyelmesség, 3 perc volt az egész, de nekem rengeteget jelentett és ha nem is mennék holnap nőgyógyászati ultrahangra, úgy érzem, akkor is egy időre boldoggá tett volna ez a dolog.

Remélem holnap is mindent rendben találnak és kapok egy tippet a nemét illetően.

Hát ez történt ma, ami feledteti a tegnapi leázást, meg hogy nonstop fúrnak, kalapálnak, flexelnek az alattunk lakók 4. hete.

Kép
hódocska

Szia Tündi!

Ma már biztos nem olvasod, de jó volt a szívultrahangKép. Leázás végülis nem lett vészes, főleg a fürdőt érte, ott meg mennyezetig csempe van.

Szia: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok
Hát nagyon beindult a topik. Most nem tudok visszaolvasni, de ahogy az időm engedi mindenképpen fogok. Ma megvolt az utolsó vizsgám, pénteken a szigorlatom. Még a szakdolgozathoz kell egy vázlatot összeállítanom és akkor ez a félév kész.
Cerka: hogy tudod az idődet összeegyeztetni? Tényleg nem laktok messze, tudunk majd találkozni.

Annaviola: gratulálok, várom majd a szüléstörténetet.

Hú nem tudom ki kérdezte, hogy hol tanulok. A FEEK-re járok, személyügyi szervező szakra és most kezdődik az utolsó évem.
Mennem kell, mert reklamáció van.
Monika
monazsu

Szia Monazsu!

Ez tök,jó én is oda járok, de még csak most kezdtem.Szerencsére én is sikeresen túléltem a vizsgákat, ez volt a bemelegítő!Majd, ha kérdésem lesz, feltehetem?
Dóri

Kép
diadora

Sziasztok!

KépKép
KépKép
KépKép

Bocs, hogy mostanság nem sűrűn vagyok, de vendégeskedés volt a hétvégi program, ma meg Peti egész nap édesen játszott, de csak ha mellette ültem Kép

Majd jövök, ha tudok!

Viki+Peti 19+3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

KépKép

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok
gratula a baba érkezéséhezKép

diadora én a mecsek melett lakom és én is a kölcsönzöből kölcsönözgettem és ha látom hogy lesznek akkor fogok szólni!
de még nincsenekKép
mikor laktatok itt én 8 éve lekom az U alakubaKépgondolom tudom melyik azKép
na megyek is
sziasztok
gabi
gabi32

Sziasztok!
Tündi!
Hajrá, de ne görcsölj nagyon, inkább csak tényleg spontán bújjatok össze. Ráadásul, nagy öröm hatására rendkívüli peteérés is bekövetkezhet, hátha pont akkor pottyan oda egy babus, amikor nem is gondolsz rá. (bár tudom, most másra sem tudsz gondolni)

Viki!
A hason fekvös "repülő-pozíciót" a mi manóink is így csinálták, nagyon szép kölyök!

Hódocska!
Tényleg nagy lendületet tud adni, ha végre odafigyelést, és néhány kedves szót kap az ember. Végülis megmutatta magát a babus, hogy mi van neki ott lenn? Tényleg névválasztással hogy álltok?
Éva Kép
tuncimami

Sziasztok!

Tud valaki zenebölcsit vagy zeneóvit itt pécsen?

Elöre is köszi !

Nina

Nina

Kép

Kép
nina000

Szia Nina!
A tesz-vesz kuckóban vannak foglalkozások, az Agócsi zeneiskolában is van zeneovi, ezenkívül az én csemetém a belvárosi oviban jár "ovisénekre". Én is szívesen csinálnék ilyesmit, de nem tudok helyet, ahol össze lehetne jönni esetleg anyukákkal együtt, no és azt sem tudom, hogy lenne-e rá igény.
Éva
tuncimami

Nina

A Nevelési bölcsijében van zeneböli 2 hetente fél óra,de nem nagy eresztés.Mindig ugyanaz ismétlődik.Mi jártunk egy darabig de meguntuk.

Hódocska

Én is vagyok a chaten minden nap,úgy látszik kerültük egymást.
Annyira izgulok,hogy mit mondanak ma neked az uh-on.Kép)Értesíts minket feltétlen!!!!!!!!!

Viki

Csudaszép és huncut a Te Peti babád!Kép
Kép

Judit
kájé

Sziasztok!

Gabi32!
Köszi az infót,de sajna már én is tudom,hogy nincs és nem is lesz, mert nincs hely.Valahová a hullám köré települtek,ennyit sikerült kiderítenem.Mi, egyépként a Bánki D. utcában laktunk,szóval nem messze tőletek.Ti, melyik oviba jártatok(tok)?

Mindenki!
Most, hogy Évi megemlítette a tesz-vesz kuckót eszembe jutott miért nem ott tartjuk a talit?Van hely, a gyerekek tudnak játszani.Egyetlen hátránya,hogy fizetni kell érte.

Viki27!
Gyönyörű babucid van!Micsoda szemei vannak!Kép

K.J. tegnap este tényleg volt a chat-en,találkoztunk!

Évi!
Ez, tényleg jó ötlet miért nem jutott előbb eszedbe?Mi,már jelentkezünk is!Jó lenne megkérdezni a Telekibe a vezetőnőt,hogy befogadna-e és biztosítanának -e helyet rá?Segítek a szervezésbe ha kell!!!De, tényleg komolyan gondoltad??Kép
diadora

Nina!
Most nézem,milyen gyönyörű kislányod van!
diadora

Sziasztok!

Viki!
Végre képek Petikéről, már épp reklamálni akartam, hogy régen láttam ezt a tündért Kép

Hódocska Kép
Örülök hogy jól vagy, és nincs semmi baj! Nagyon jó lehetett a tegnapi UH, elhiszem hogy boldoggá tett. Ha látjátok ma hoyg mije van írd ám meg!

Monazsu
Drukk a vizsgákhoz, kitartás, mindjárt vége Kép

Évi
Hát igen, most megitn nagyon ezzel foglalkozom, és mielőbb el kell jutnom a Varga Tamás dokihoz, mert az endós fórumon azt írták, hogy nem szabad sokat várni a stimuval, és 2 lánynak is úgy volt, hogy az utolsó szuri után 17 nappal kezdték a stimut. Ha nálam is hasonlót lehetne csinálni, akkor február vége-március eleje már esélyes lehet! Juhhheeeeeejj! KépKépKép

Dia
Mennyit kell érte fizetni, és meddig lehet ott tartózkodni? És hol van ez pontosan? Kép Nincs több kérdésem Kép

Nina
Szia, jöhetnél gyakrabban is a topikba, mesélj magatokról picit ha van kedved. Tényleg gyönyörű a kislányod Kép

Megyek dolgozni, majd jövök du Kép

Ja, akartam kérdezni, hogy ti letöltöttétek ezt a programot amit állandóan felhoz a Társalgó?

Tündi
Vendég

Ezt találtam,róla.Gondolom még aktuális az ár!
TESZ-VESZ KUCKÓ JÁTSZÓHÁZ, 7621 Pécs, Szt. Mór u. 5.H-P: 9-12.30,15-18.30, óráig Szo:9-11.30, 380 Ft/fő
diadora

Tündi!

Ha hallgatol rám, állítsd egy kicsit le magad. Kép Amilyen "szépen viselted" Kép az elmúlt időszakot, szerintem most is maradj olyan higgadt. Tudom, hogy nagyon nagyon várod már, meg más oldalról szorít az idő, de ne legyen megint a MUSZÁLY a baba project... :D

Jah és én szívből kívánom Neked, hogy most az "áhh... még úgysem lehet..." időszakban jöjjön össze véletlenül a baba. ;) :D

Minnyá lehet hazamenni a dolgozóból! Királyság! KépKépKép

Sziasztok!
Monee

Monee

monee85

Anna! Gratulálok a babához, nincs nagyobb boldogság Kép

Viki!
Rengeteget fejlődött, nőtt, szépült (ha lehet ezt írni egy fiúra) Petike, mióta utoljára láttam róla képet!

Gira
12+0
Vendég

Íme egy kép Rékusról. Ez az első fotója itt Pécsett:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Dia!
Komolyan gondoltam, csak nem tudom, hogy milyen feltételek kellenek a megvalósításához. Egyébként úgy gondoltam, hogy anyukákkal együtt, sőt akár pocis anyucik is jöhetnének, mivel az lenne a cél, hogy otthon a gyerekkel együtt tudjanak énekelni, hiszen a picik lelki fejlődésében ez nagyon fontos. No és nem szükséges hozzá, hogy jó hallása legyen akár az anyucinak, akár a gyerkőcnek, a fő, hogy merjenek együtt énekelni!!!
Régóta érlelődik már bennem ez a dolog, de kicsit béna vagyok szervezésügyileg, meg néhány anyukával beszéltem, és olyan visszajelzések voltak, hogy milyen égő, hogy ő ott kornyikáljon, így úgy éreztem, hogy ez csak nekem szívügyem.
Éva
tuncimami

Sziasztok!

Na, ma megvolt az ultrahang. A bébi egészséges, minden oké, de borzasztó szégyenlős, teljesen összekuporodott, bekapta az ujját és nem láthattuk meg, mije van. Na, majd legközelebb.

Tuncimaci!
Név még bizonytalan, lányban talán Tamara, fiúban nekem a Dávid, férjemnek a Marcell tetszik.
A zenebölcsis ötleted jól hangzik, de hogy őszinte legyek, asszem én is azok közé tartozom, aki nem mer énekelni, mert borzalmas a hangom (pedig általánosban énekkarba is jártam Kép ).
Aranyos volt az elefántiKép.

Kj!
Biztos elkerültük egymást mostanság, na nem baj, majd tán hétvégén. Férjem most sokat dolgozik a gépen, nem valószínű, hogy lesz hétközben lehetőség, de majd meglátjuk. Vágjátok a centit? KépKépKép

Gira!
Nagyon helyes Réka lánykád, kis vidámKép

Tündi!
Kitartást és csatlakozom az előttem szólókhoz, csak lazán, könnyedén, nekem is akkor jött be a dolog, mikor végleg nem számítottunk rá, mert nagyon rossz passzban voltam, aztán a tucatnyi teszt közül 1 végre pozitív lett október végén. Neked is hasonló kellemes csalódástKép

Sziasztok, majd holnap még benézek: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Nagyon kedvesek vagytok!!!! Köszike:-)
Tuncimami
Az Agócsi zeneiskola a Rét utcában van?
Amúgy szerintem lenne rá kereslet itt pécsen olyan kevés foglalkozás van , vagy csak én nem tudok róluk??
Ha tudtok még valami vers/ének tanulos foglalkozást egy 4 évesnek szívesen veszem :-)

Mindenkinek további szép estét!

Nina

Kép

Kép
nina000

sziaztok
diadora miért költöztetek el uránvárosból??
mi a bánki meletti oviba jártunk és oda fog járni a kicsi majd szeptől.asszem zipernovsky ovi ha minden igaz.ti melyikbe jártatok?
hát másik jelmezkölcsönzöt nem nagyon tudok nem igen kölcsönöztem eddig ruhát csak itt a mecsekbe lévőktől sőt nekem a csaj varta a kismamanadrágaimat is annak idelyén.a sogornőm valami rokona neki azaz a volt sogornőm. de ez annyira nem is lényeges.minden babátváronak sok kitartást .az uj babáknak szép életett kívánok és aki most áll babaproject előtt annak sok sok szerencsét kívánok szívből
na mára ennyi elég belőlem
jóéjt mindenkinek
gabi
gabi32

Sziasztok!
Még mindig csak az apuka ír de végre holnap megint együtt lesz a kicsi család.Kiengedik Hanna Sárát és Annaviolát korházból.Apuka már alig várja és nagyon türelmetlen.

Üdv mindenkinek
annaviola

Gabi32!
Mi is a zipy oviba jártunk!A kék csoportba Ili nénihez!Nagyon jó ovi,Balázs fiammal szeptemberben kezdjük az ovit és még nem döntöttem el,hogy hová fogunk járni.A zipy is a kalapban van.(kicsit messze lenne de sajnos szeretem a megszokott dolgokat)Ti, mikor jártatok oda?
A jelmezt azóta megoldottuk,egy szuper varrónéni lakik a házban és a megálmodott csipkerózsika ruhát ő fogja megvarrni.Kép
Uránvárosból azért költöztünk el mert,szebbe, jobba,nagyobba és újba szerettünk volna menni és ezt ott nem találtuk meg!Pedig imádtam ott lakni!Most már itt is!Kép
Nina!
A http://kanga.internode.hu/-n sokmindent megtalálsz többek között a játszóházakatis.
Na,ma azt hiszem én írtam a legtöbbet.
diadora

Hanna Apuka!

Örülök neki hogy ilyen gyakran írsz! Ahogy látom, Annaviola hamarosan levált majd Téged, de én személy szerint köszönöm Neked! Kicsit mindig szebb a napom, ha a kislányodról olvashatok. Kép

Kájé!

Igen, gyűrű volt az ajándék, bár nem a szó szoros értelmében vett karika. Bár az érzéseim-érzéseink megalapozták volna az eljegyezést is, de nem akartam halálra rémiszteni a fickót. Kép A középső ujjára méretes gyűrűt céloztam be. Ráadásul remekül sikerült a választás ugyanis a gyűrű külső részén van egy ilyen fonott-szerű kisebb karika, ami forog magán a gyűrűn és a Kedves imádja buzerálni. Jó játékot vettem neki. Kép
Egyébként az ajándékozás alkalmával jól kitárgyaltuk ezt a gyűrűzés, eljegyzés, melyik kézen milyen gyűrű témát, utyhogy úgy érzem, hogyha a "kezdeti" ijedtség elmúlik, akkor én is számíthatok valami gyűrű félére. Kép Májusban leszünk 2 éve együtt, kitujja addig még mi lesz. Kép

Hú csajok, ezzel az ovis dologgal annyira előre szaladtatok hogy csak kapkodom a fejem. Kép Én még csak arra gondolok, hogy hogy lesz ha babám lesz, Nektek meg már az a fontos hogy milyen bölibe-oviba járjon a gyermek. Hiába, ettől szép ha gyermeke van az embernek. Kép
A böli szó egyébként eszembe jutatta azt a szöszke kislányt aki voltam, csak már nem emlékszem rá. Tök jó érzés ilyen régi dolgokra gondolni! Kép

Nem rég olvastam valahol, talán a nőklapjacafén, hogy manapság a nők nagy része simán össze tud adni egy kétismeretlenes egyenletet, de nem tudja a gyerek dalokat, versikéket, mondókákat. Nem igazán foglalkoztam eddig ezzel a témával, de tökre igaz. Még most is bent vannak a fejemben a gyerekkori versek, mesék foszlányai és tök jó lenne újra emlékezni rá, csak már nincs anya-nagyi akinek lenne ideje ezt megtanítani nekem is hogy vihessem tovább a gyermekemnek.

Hódocska!

Örülök hogy jól van a baba! Már csak az is állati jó lehet hogy hallod ahogy a pocakodban ver a szive. Kép

Hú, jó sokat írtam, abba is hagyom mára. Kép
Jó éjszakát mindenkinek!

Monee

monee85

Monee!

Igen,tudom milyen ez a gyűrű!Én is nagyon szeretnék egy olyat ezüstből,de sajna nincs a nagykereskedőnél a méretemben.Kép

Ha érdekel még valakit jelmezkölcsönzés akkor az Ifjúság u.7-ben van egy kölcsönző.Nem voltam bent,nem tudom milyen,csak azt tudom,hogy létezik.Kép

Hódocska

Naná,hogy vágjuk a centit...Képmég 5-öt kell aludni.

Ma reggel nem volt pisi Lina pelusában!!!!!!!KépHurrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááá
Kép
kájé

Kájé!

Én az Amulett ékszerboltban vettem. A hónap végéig akcijó volt az esüstökre. Sajna nem szolgálhatok jó hírrel, mert ez volt az utolsó darab belőle. Kép
Remélem Neked is sikerül találni ilyet!

Többiek!
Hol vagytok? Kép

Üdv: Monee

Monee

monee85

Monee
Asszem, több mint 1,5 év küzdelem után az lenne a furcsa, ha nem lelkesednék az újabb lehetőségek küszöbén... ugyanis csöppnyi esély sincs a véletlenre ebben az "ááh még úgysem lehet" időszakban. Mint írtam, a nagyobb súlyú dolog nem a munkahely, hanem a betegség kiújulása, és ha lehet megúsznám az újabb műtétet és kezelést, mert sajnos van aki 3-4 éve szenved vele. Te vajon mit tennél a helyemben??????

Gira
Meseszép a kiscsaj Kép, el tudom képzelni Viki Petikéje oldalán, talán nem lehet elég korán kezdeni Kép

Dia
Kösz az infókat, részemről oké a kuckó talihelynek Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

Én nem az észt szeretném osztani Neked, egyszerűen csak féltelek BENNETEKET! Nem is a kedved akarom elvenni, mert örülök neki hogy a siker kapujában álltok, de ha megengeded, én szeretnék megmaradni Neked a "kételynek". Mondtam már Neked nem kétszer, inkább legyél okos, mint hallgass a szívedre, de maradj együtt a Férjeddel, hiszen a baba a kettőtöké lesz... De ismered a sztorit...
Ne haragudj ha megbántottalak, nem akartam! KépKépKép

Monee

monee85

Monee
Kételyek mindig vannak bennem, és amig nem lesz biztos a baba a pocakomban, addig lesznek is! Nagyon várom már hogy ne állóvíz legyen a project, de hidd el, továbbra is megtisztelem a problémát, mint egy tapasztalt autóversenyző a veszélyes kanyart.
Amúgy köszönöm az aggódást, meg féltést, észre fogod venni ha nem jól kezelem a kérdést, de szerintem egy kis lelkesedéstől még nem kell ezt gondolni rólam. Oké? Spongyát rá!
Mostanában (talán hétvégén?) lesz az esküvő kiállítás, van kedved eljönni velem? Végre kiélhetném minden vágyam hogy az összes ruhát végignézhetném, és szerintem jó partner lennél a témához Kép

Lányok
Ma reggel megint befagyott a sejhajom, annyira hideg volt. És olyan szinten nincs kedvem dolgozni, hoyg el sem tudom mondani, pedig elképesztő mennyiségű meló vár rám. És még neki sem álltam...

KJ
Ma valszeg megint nem lesz időm csetelni, pedig már úúúúúúúgy hiányzik Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Árán cillágom!

Január 15.-16. volt a kiállítás... Kép Én is szívesen elmentem volna, tudod, meséltem Neked apáékkal kapcsolatban. Õk is voltak és nem hívtak el. ÚÚÚtyhogy most nem megyünk. Ellenben ha lesz valamikor bababörze, oda szívesen elmennék nézelődni Veled. Kép (Most nézem, az is 15-én volt, arról is lemaradtunk Kép)

Mamák, mikor lesz újra Pécsen bababörze? Nem tujja valaki?

Üdv:
Monee

Monee

monee85

Monee
Jaaa, télleg. Csak ma reggel láttam az óriásplakátot (akkor mér nem veszik má le? Kép), és azt hittem most lesz. De kár.... Babaörzére én elvből nem megyek, sem bababoltokba, sem semmi ilyesmi helyre. Egyébként itt a babanet főoldalon össze vannak gyűjtve a börzék, ott meg lehet nézni Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a segitséget, valószínüleg megtaláltuk a megfelelő zeneovit, a tesz-vesz kuckó játszóházban. Jövő hét szerdán lehet megyünk is.
Majd megírom hogy tetszet a Pankinak :-)

Sziasztok!

Nina

Kép

Kép
nina000

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?