Sziasztok!
Annyira jó, hogy pont a játszóházról írtatok. Nagyon szeretném Ricsit elvinni, mert szeret gyerekek közt lenni, de nem tudom, hol van, és egyáltalán milyen. Mettől meddig lehet ott lenni, előre kell bejelentkezni, vagy jegyet venni. Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, de egyáltalán nem tudok róla, csak tőletek , hogy van. a dícsérő szavak pedig kedvet ébresztettek bennem is, és szerencsére Ricsi meggyógyult!!! (kopp-kopp)
Jégvirág!
Mi a 3-on laktunk, egy liftnélküli házban. Onnan cipeltem le babakocsistól Ricsit terhesen, mindennap. (közös tároló és garázs nem volt!) Később a közös tárolót rendbe tették, így csak Ricsit kellett levinni, így azért lényegesen könnyebb lett a helyzet. A szopizásról annyit, hogy 5 hónapos terhes voltam, amikor még mindig volt tejem. Ricsi azonban egyik napról a másikra nem tartott rá igényt, így abbamaradt a szopiztatás. Én szomorkodtam, ő nem tünt szomorúnak. Amikor megszületett a kistestvére, ismét lett sok tejcsim, így ő is kap a mai napig. Volt, aki megszólt érte, hogy mindek adok a nagynak, de ha van elég, és ő kéri, akkor miért ne? (Az más dolog, hogy fejek neki, mert bizony félek a 16 fogincájától

) Egy szó, mint száz, sztem a lépcsőzést kell átgondolni a kistestvér projectben. Még egy apróság: A hugom és köztem is kicsi a korkülönbség, és ebből rengeteg előnyünk származott. (Mondjuk, lehet, hogy anyu nem mindig látta így, mindenesetre nekünk roppant jót tett

)
Zsuzsófi!
Hogy vagytok?
Kármen!
Jobbulást Orsikának!!!!!!!!!!!!!
Cenikő!
Édes Pöttyös Panni a farsangoló Bogi! Köszönjük a képet.

Ricsi szereti a gyerekeket, ezen dilemmázok én is, amit Te is írtál. A közelünkben van bölcsi, egyik a Siha közi, a másik a Kodály téri, nem tudom, melyik a jobb.
Na, szaladok a manócskáimhoz, mindenkinek puszi: Romy