A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Bea!

Ringatóra nem, de ott lesz az is.
VAn egy pár kisgyerek, akik rendszeresen egyszerre járunk a játszóba, igy olyan ez mint egy kis bölcsi. Biztos vagyok, hogy a Ringató szuper, de Inci néni rendszeresen csinál programokat délelőtt, zenélés, bábozás, éneklés, filmvetités, festés, gyurmázás.HA nincs iszonyat nagy tumultus, akkor szuperek ezek a kis foglalkozások. Vittünk direkt mondókás cdket is, a háttérben szokott szólni.
MAjd azért várom a véleményeket, hogy milyen volt a Ringató. Akik járnak Pesten azok szerint szuper.

Szép estét mindenkinek és bocsi, hogy idepofátlankodtam Kép
Puszi: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Hétvégén nagyszülőknél voltunk, ezért csak most tudok írni röviden.

Melinda,
Én a coryzalia (remélem jól írtam) nevű homeós gyogyit szedtem náthára. Ezt is lehet szoptatás mellett szedni. Nekem nagyon jó volt!

Bea,
Igyekszünk mi is odaérni 9re, de ez attól függ, hogy a Lili mikor ébred reggel. Szerintem legkésőbb 9:15-re ott leszünk, mert a közelben lakunk.

Erika
erika29

Andi,
szobatiszta? Aztaaaaaaa! Gratula, Jozsótól olyan távol áll a bilizés, mint Makó Jeruzsálemtől. A majmát ráülteti, de neki esze ágában nincs rácsücsülni.

Képzeljétek, Boldi szívat rendesen. Kép ELaludt este 9-kor, felkelt 2-kor enni, majd visszaaludt, felkelt 5-kor, kivettem, egyből elaludt a karomban, és ezt eljátszottuk fél 7-ig egy csomószor. Kivettem, aludt tovább, visszatettem, sírt. Enni nem akart, mert aludt, nem tudtam felkelteni. Végül fél 7-kor valamiért úgy döntött, hogy mégis alszik és azóta is alszik. Kép
Vendég

Az ÉT-rend meghozta az első ebédet.Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz.

Andi!

Szia!De ügyes a lányod!A szobatisztaságtól mi nagyon messze vagyunk.
Hol van ez a játszóház?

Kármen!

Szegény Orsika!Remélem,hogy gyorsan vége lesz a beteges időszakának.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mi még egybenKép Timika hova lett? Csak nem???

Enikő Bogi tüneményesKép Olyan aranyos ezen a képenKép

Mostmár lassan szeretnék szülni....de biztos nem fogokKép Már csak azért sem, mert ugye szeretnékKép

Zsu
38+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsu Kép Aranyos vagy, de még mi is egyben vagyunk Kép Te ugye holnap mész CTG-re?

Lányok, örülök, hogy találkoztunk ma a Ringatón, én nagyon jól éreztem magam, a gyerekek pedig tüneményesek Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Ildi!

PusziKép rég beszéltünk. Kálvin téren van a játszóház. CSütörtökön megyünk 9-re, ha van kedved.

Dancsi!
Szobatisztaság: még csak majdnem szobatiszta, hisz azért ha elmegyünk van pelus, meg még éjjelre is, akkor is ha nem pisil bele.
Szerintem ez gyerekfüggő, Józsó egyáltalán nincs lemaradva semmiről. Anna korán ült bilire,de sose erőltettük. Itthon meleg van, igy sokat van bugyiban igy könnyebb megszokni.

Timi!

Te jöttél aránylag az elsők közt sötét ruhában?

Irjátok már meg , hogy tényleg olyan szuper ez a Ringató? Megérte az árát? Megéri rendszeresen járni?
A játszóház igy nem, mert ennyi gyereket nem bir el sajna Kép Mi a hétfő helyett más napot nézünk majd a csütörtök mellé.

Szép napot Mindenkinek!

Andi

Andi
Kép
mucska

Szia Andi!

Igen, farmer és fekete alapon apró fehér virágos felső volt rajtam, meg fekete kardigán Kép Nekem tetszett a Ringató, én járnék rendszeresen, ha lenne, mert nem ártana bővíteni a mondóka és ének tudásomat Kép És úgy láttam, a kicsik is élvezték Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Andi Kép Bocsi, ez még kimaradt: a te kislányod volt rózsaszín szabadidőruhában?

KépKép

KépKép
timika

Timi, ign holnap megyek fél 11-re. És te?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Timi, épp hazafelé jövet jutottatok eszembe, de látom, még 2:1 vagy. Kép
Holnap jön vki tornára???

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Örülök én is, hogy találkoztunk...végül mind ott voltunk: Timika nagy pocakkal benne Kristóf babával, Gerikáék, Erikáék, Hajniék, Pankatáék és mi. No és persze MucskaAndiék Kép
Mi is jól éreztük magunkat, Gréti azóta is alszik. Jól kipurcant. Én is kifáradtam.
Nekem az nem tetszett, hogy rengetegen voltunk, és pl. alig emlékszem a dalokra, amiket ismertem oké, de amiket nem ismertem, az nem is maradt meg bennem. Ennek persze nyilván én vagyok az oka Kép
Most tényleg lesz minden hétfőn Ringató? És mindig be kell jelentkezni?

Ildi: Milyen volt a kaja? Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timi!

Szép pocid van Kép
Igen Anna volt rózsaszinben.
Most már hétfőként lesz mindig Ringató? mit mondtak?
Én nagy játszóház párti vagyok, de ennyi gyereket nem bir el szerintem. A második Ringatóról is kijöttek anyukák, mert a kicsi megijedt a sok embertől.
Mondóka bővités: ajánlom figyelmedbe a Kolompos együttes cd-it. Rengeteg mondóka van rajtuk, a gyerekek imádják. Én megmondom őszintén ezért nem mentünk be a Ringatóra, mert itt a két cd állandóan megy (az én kappan hangommal együtt) Anna ismeri is őket.

Bea!

Gréti szupi kis csaj KépCsak sikerült leszólitanom Téged Kép

Szép napot Mindenkinek, bocs a többiektől hogy állandóan belém botlotok ma.

Andi

ui:Közben megkérdeztem telefonon: egyenlőre nincs tovább a Ringató, de későbbiekben lesz.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Annyira jó, hogy pont a játszóházról írtatok. Nagyon szeretném Ricsit elvinni, mert szeret gyerekek közt lenni, de nem tudom, hol van, és egyáltalán milyen. Mettől meddig lehet ott lenni, előre kell bejelentkezni, vagy jegyet venni. Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, de egyáltalán nem tudok róla, csak tőletek , hogy van. a dícsérő szavak pedig kedvet ébresztettek bennem is, és szerencsére Ricsi meggyógyult!!! (kopp-kopp)

Jégvirág!
Mi a 3-on laktunk, egy liftnélküli házban. Onnan cipeltem le babakocsistól Ricsit terhesen, mindennap. (közös tároló és garázs nem volt!) Később a közös tárolót rendbe tették, így csak Ricsit kellett levinni, így azért lényegesen könnyebb lett a helyzet. A szopizásról annyit, hogy 5 hónapos terhes voltam, amikor még mindig volt tejem. Ricsi azonban egyik napról a másikra nem tartott rá igényt, így abbamaradt a szopiztatás. Én szomorkodtam, ő nem tünt szomorúnak. Amikor megszületett a kistestvére, ismét lett sok tejcsim, így ő is kap a mai napig. Volt, aki megszólt érte, hogy mindek adok a nagynak, de ha van elég, és ő kéri, akkor miért ne? (Az más dolog, hogy fejek neki, mert bizony félek a 16 fogincájától Kép ) Egy szó, mint száz, sztem a lépcsőzést kell átgondolni a kistestvér projectben. Még egy apróság: A hugom és köztem is kicsi a korkülönbség, és ebből rengeteg előnyünk származott. (Mondjuk, lehet, hogy anyu nem mindig látta így, mindenesetre nekünk roppant jót tett Kép )

Zsuzsófi!
Hogy vagytok?

Kármen!
Jobbulást Orsikának!!!!!!!!!!!!!

Cenikő!
Édes Pöttyös Panni a farsangoló Bogi! Köszönjük a képet. Kép Ricsi szereti a gyerekeket, ezen dilemmázok én is, amit Te is írtál. A közelünkben van bölcsi, egyik a Siha közi, a másik a Kodály téri, nem tudom, melyik a jobb.

Na, szaladok a manócskáimhoz, mindenkinek puszi: Romy

Kép

Kép
romy1

Timika nekem is tetszett, csinos kismama, felidézte bennem a pár hónappal ezelőtti állapotomat, és olyan jó volt Kép

Ja, és ma Mónikával is találkoztam.

Andi: Jó, hogy leszólítottál. KépPankatát frankón nem ismertem meg, azt hittem ő Erika....Gerikával is csak sokadszori szemezés után "ismerkedtünk meg", bár ő valahonnan nagyon ismerősnek tűnt, de nem tudtam hová rakni az elején.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsu Kép Én csütörtökön délre megyek legközelebb CTG-re Kép Te érzel már vmit (jósló fájás?)

Exi Kép Köszi, hogy gondoltál ránk! Kép A tornát én inkább már passzolom Kép Neked továbbra is jól alakul a cukor szinted?

Jégvirág Kép Ebben igazad van, én sem emlékszem egy csomó dalra. Sajnos csak a vége felé jutott eszembe, hogy le is lehetne írni őket és csak párat írtam le. De Pankata azt mondta, hogy a ringató honlapon állítólag elég sok le van írva (még nem néztem meg)

Andi Kép Köszi a Kolompos tippet Kép (na meg a pocak dícséretet Kép)
Én úgy hallottam, hogy ha lenne egy bázis, akinek igénye van ilyen foglalkozásokra, akkor rendszeresen jönne ez a hölgy.

KépKép

KépKép
timika

Jégvirág Kép Neked is köszi a dícséretet Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a Ringató talin! Sajna hogy nem tudtunk elmenni. Bogival már mehettem volna, mert már rég nem fertőz, de nem tudom a kicsiben lappang-e???

Romy: Hol laktok h a közeletekbe van a Siha közi bölcsi? Örülök h Ricsi meggyógyult!

Mucska: Anna nemsokára szobatiszta? Nem semmiKép Sztem ha már ennyi időre tudjátok nélkülözni a pelust, akkor most nyáron teljesen el fogjátok hagyniKép

Zsófi: HOgy vagytok? Ugye nem jött ki Bencén a himlő!

Karmen: És mit csinálsz ha felmondanak?
Drukk Orsinak, hogy erősödjön az immunrendszere! Nekünk a grépfrútmagolaj tényleg nagyon jól bevált. Amióta adom a csajoknak nem voltak úgy betegek! Eltekintve egy kis orrfolyástól, meg a vírusos cuccoktól, de azok ellen úgysem tudunk semmit tenni!

Szép napot!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Exi!
Én megyek holnap tornázni!!

Lányok!
Klassz lehetett hogy ilyen sokan összejöttetek!

Timika!
Örülök hogy jól érzed magad! Remélem majd sitty-sutty kicsusszan belôled Kristóf Kép Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Írigykedek a Ringató maitt, de nem mertem már bevállalni. Így is attól félek hogy holnap megyek ctg-re busszal, mi lesz ha akkor indul meg a szülés???Kép Kirázza a jó kis ikarus belőlem a gyereketKép

Romy, Enikő, köszi a kérdést, terhesen vagyokKép LÉgszomj, fáradtság, kialvatlanság, mozgásképtelenség, gyomorégés, meg minde nami kellKép De a kedvem töretlen, már nagyon várjuk a kiscsajtKép

Tényleg, frissen szült anyucik! A klinikán milyen régi házassági anyakönyvi kivonat kell? Mert hol egy évnél, hol 300 napnál, hol 30 napnál nem régebbi kell. Az első két esetben a mienk oké, de a 30 napos határidőbe nem férünk bele....

Timi, igen vannak jóslófájásaim, de általában csak egy-egy. Ritkán van olyan hogy egy óráig fájdogálok, de az is rendszertelen...

Zsu
38+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Cenikő!
A Tesco mögötti lakóparkban, pont az említett 2 bölcsi közt. Esetleg hallottál valamit róluk? Csak nem erre laktok ti is????

A Grepfruitmagolajnak van vmi neve, hogyan kell adagolni és mennyi idős kortól adható?

Viola hogy áll, bukkantak elő rajta pöttyök, vagy megúszta? Remélem, minden ok. Kép

Kármen!
Tényleg, mit teszel, ha valóban felmondanak, vagy ez már tuti?

Pocakosoknak kitartás!!!!!!!!!!!!!!! Romy

Kép

Kép
romy1

Üdv!
Kinga, akkor jó, hogy talizunk!
Timi, hát mikor két hete, és azelőtt voltam a diabetológián, akkor minden OK volt. Legközelebb holnap megyek...kivételesen kedden (eddig mindig hétfőn voltam). Kíváncsi leszek az eredményekre. Reménykedek benne, hogy semmi nem változott, igazából még a súlyom sem indult meg meredeken felfelé, ma reggel 73,8 kg-t mértem. Kép
Anyukám ma meglepett két könyvvel: az egyik egy babaszakácskönyv, a másik meg Konczné: Baba született című könyve. Esti olvasmány. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zsu! Nekünk 2001-es Kép volt (ugyebár az sokkal régebbi mint 300 napKép). Nem is kértek mást!!

Linda ma 1 hónapos! Telik idő mint atom!

Jobban vagyok, Sinupretet szedek a köhögésre.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!
Zsu, épp akartam mondani, hogy nem is biztos, hogy egyáltalán kérnek. Egyébként általában 300 nap szokott lenni (ha kell), mert a válás-terhesség-újházasság-stb. ügyében van egy ilyen határ.

Ági és
KépKép
exdeus

Andi! Gratula a szobatisztasághoz!!

Enikö! nem tudom, mi lesz. Amig GYES jár védve vagyok, van még közel 1 évem. Vagy arra gondoltál hogy ha nyáron nem dolgozhatok tovább? Akkor maradok itthon, esetleg találok másutt is munkát 4-6 órában. Orsi meg ovit kezdi szeptemberben.

Orsi meggyógyult, most jól van. Csak az immunrendszert kell most erösíteni. Nem viszem sehova csak sétálni szabad levegöre, zárt térbe nem merem. Tulzás lehet, de már nem kockáztatok.

Melinda! Nekem a Corizalia sosem segitett. Sinupret igen. Orsinak is azt szoktam adni, csak én utálom a cseppet, tablettát eszek, de Orsi imádja a nyelvére kell cseppenteni. Irtam levelet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

A ringatósoktól ezúton kérek bocsit, hogy lekéstük a játszóházas találkát. Sajnos igen rossz éjszakánk volt, és így a Lili fél9kor ébredt fel. Még utána evett, úgyhogy nem volt sok esélyünk korábbi érkezésre. De azért örülök, hogy találkoztunk. Nekem is tetszett ez a ringatósdi, csak valóban nagyon sokan voltunk...Viszont Romyhoz hasonlóan nekem is az jutott eszembe, hogy járhatnánk játszóházba hetente vagy kéthetente, mert a Lili is nagyon élvezte a gyerekeket. Tudja valaki, hogy mikor van ilyen játszóház?

Erika
erika29

Köszönöm Melinda, Exi a megerősítést, sejtettem hogy itt nem csinálnak ebből problémátKép

Romy, mi a Cső utcaiba jártunk (ez van ugye a Kodály téren) Én nagyon meg voltam vele elégedve. Azon kívül hogy én utálom a túlzott napirendet a gyerekek nél, de hát egy bölcsibe ennyi gyerek mellett muszájKép

De egyébként tényleg semmi rosszat nem mondhatok róla,azon kívül hogyha oda akarod vinni Ricsit, akkor jó lesz lassan beíratni, hogy mehessen szeptemberben... mert nem lesz hely.
MI is februárban írattuk be Bencét, és szeptemberbe kezdtünk.
Ha van kérdésed, szívesen válaszolokKép

ZSu
38+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: Ha beindul a szülésed, szállj le itt nálunk a buszról majd én levezetemKép Neeem problémaKépKép Amúgy hányra mész a ctg-re, majd drukkolunkKép

Romy: Siha közi bölcsiről semmi jót, nem hallottam csak a játszóház részéről, az nagyon jó, csak drágaKép Maga a bölcsi az nemtom milyen, mi nem jártunk bölcsibe, úgyhogy passz! A Cső utcai bölcsiről mondanak még jókat az is közel van hozzátok...oda járt Zsuzsófi Bencéje pl, ők imádták, de majd Zsófi elmondja a véleményétKép

A grépfrútmagolaj fél éves kortól mehet! Ebben amit én adok a kölköknek nincs alkohol! Egészség esetén napi 5 csepp a nyelvre édeskés ízű fincsikeKép Ha betegek akkor napi 2x8-10 cseppet adok. Egy üvegcse kb 1 hónapra elég a 2 gyereknek egészség eseténKép És 3200 ftba kerül! Én ezen kívül csak a cebion cseppeket adom nekik.

Viola egyelőre pöttymentes, bár ma extra nyűgi volt, többször volt lágy szééklete és telibehányta apáját, az esti etetés utánKép Hőemelkedése is van, vagy benyalt valami vírust vagy elrontotta a pocijátKép Holnapra kiderül!

Karmen: És kistesót mikor tervezitek? Vagy ez a munkádon múlik? Jól teszed hogy nem viszed zárt közösségbe Orsit. Lehet Viola is Bogi farsangján nyelt be valamit. Anyós nem tudott rá vigyázniKép Eredetileg nem akartam vinni, de hát muszáj voltKép
Nagyon remélem, hogy most így tavasszal a sok vitamintól megerősödik Orsi és többé nem lesz beteges...

Erika: Mi van Lilivel? Miért volt nyűgös?

Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,
Nem igazán tudom, hogy mi baja van a kiscsajnak. Valszeg ez a korral jár. Teljesen jó alvó volt eddig, de most kb. 1 hete felébred éjjel 1-2 körül és hisztizik. Azért gondolom, hogy hisztizik, mert nulla könnycsepp, s ha kézbe vesszük elhallgat, de nem hajlandó visszaaludni. A végén addig túrázza magát, hogy csak cicin hajlandó megnyugodni:-( Szóval kicsit tanácstalan vagyok, próbálom ezt az egészet betudni annak, hogy erre a korra jellemző az ilyen, s próbálom visszafogni magam, hogy nehogy visszaszoktassam az éjszakai evésekre. Tény, hogy megint jön a foga, de úgy veszem észre, hogy nem ez miatt ébred fel:-(( Ha van valami tuti tippetek szívesen veszem!!

A grepfruitmagolajat csak úgy adjátok, hogy nehogy bekapjon valami betegséget a gyerek? Én még nem gondoltam ilyenekre, hogy adni kellene....ti mikor kezdtétek?
erika29

Enikő okésKép Ha tudok amúgy is beugrok holnap, mert nálatok lesz pár cuccunkKép

Fél 11-re megyek, írtam isKép Utána lesz valószínűleg UH is, meg kenetlevétel. Utána meg megyek a Corába, mert az Invázióban nagy leértékelés van, és akarok Tamásnak venni még egy kabit (ha lesz még) meg farmert. A kabátját 900 Ft-ért vettem! És nagyon fullosKép

Zsu
38+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Zsu, drukk, hogy Katával minden rendben legyen. Nagyon jó vásárt csináltál a kabáttal. Én is tervezek ezen a héten kiruccanni a Corába, van egy pár dolog a mostani katalógusban, amit kinéztem.

Képzeljétek, tegnap már kettőkor hazaesett a férjem. Szerintem az egyheti szabi után tegnap is "munkaundora" volt. Kép Vissza se ment, azt mondta, hogy a napi teljesítmény megvan...dolgozzon az, aki akar. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Remélem elhiszitek, hogy nem vagyok a játszóház szóvivője Kép

Százszorszép játszóházKépkálvin tér 6.)
Délelőtt : hétfő, kedd, csütörtök, péntek 9-12 ig szombat 9-13 ig
Délután: hétfőtől péntekig: 16-19 ig

Egy alkalom 400 ft. Ha veszel bérletet akkor 10 alkalom 3000. a bérletet 1 év alatt kell lejárni.

Rendszeresen olvaslak Titeket, de azért nem tudom pontosan kinek milyen idős a babája bocsi Kép
igy általánosságban: 1/2 éves kortól lehet vinni a gyerekeket. A hátsó szobában van kicsiknek hely és játékok. Jégvirág Bea kicsibabásént el tudja mondani, hogy neki az tetszett e. Mi csak akkor kezdtünk járni, amikor Anna már járt.Én nem láttam értelmét hamarabb vinni.
Cső utcai bölcsi: sajna nyitott bölcsi nincsen.
Beiratkozni már most kell, ha akar valaki akar menni ősztől. Mi egy hónapja iratkoztunk be, úgy hogy októbertől megy Anna. Nekem nagyon tetszett elsőre. Rengeteg a jelentkező. Amikor én telefonáltam, akkor mondta a vezető, hogy azonnal menjek, ha akarok helyet.

Enikő! KArmen! DAncsi!Ildi!
Köszi gratulákat Kép

Enikő: veled külön sajnálom hogynem taliztunk tegnapKép Fifianyu üdvözletét kellett volna átadnom személyesen :D

HA van valakinek még kérdése a játszóházról kérdezzetek, szivesen válaszolok.
Szép napot mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Andi, lesz nyílt nap a Cső utcai bölcsiben! vmikor áprilisban. Aki jelentkezett, annak küldenek levelet, hogy mikor lehet menni. Nekünk is nagyon bejött az a bölcsi.

Zsu
38+1

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu Kép Drukk a CTG-hez! Kép Hogyhogy lesz utána UH-d? Azt hittem, a 35-36. héten van az utolsó UH. Viszont kiváncsi vagyok, hogy méhszájat fog-e nézni nálad.
Jó vásárlást a Cora-ban! Kép

Enikő Kép Jobbulást Violának!

Exi Kép Mi is tervezzük, hogy a héten megyünk a Cora-ba Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Zsu Kép Most jutott eszembe, hogy UH-n elméletileg látja a méhszáj állapotát is, nem?

KépKép

KépKép
timika

Timi, ha lesz UH, akkor azért lesz mert az én babám kisebb mint a kora, és néznek flowmetriát. De nem biztos sajnosKép Pedig olyankor mindig nyugodtqabb vagyok egy fokkal. Nekem Sikó azt mondta hogy csak hüvelyi UH-n látja a méhszájat, és anno tényleg úgy is nézte meg, hogy megvizsgálta a babát hasival, uitána megnézte a méhszájamat hüvelyivel. De mivel most kenetet is vennie kell, szerintem hagyományos lesz a vizsgálatKép

(aztán meg lehet hogy semmire se fog ráérni, ahogy ismeremKépKépKépKép)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu Kép Akkor szorítok, hogy legyen idő az UH-ra is. Te hány hetes voltál az utolsó UH-nál? Én pont a 35. hetet töltöttem, ha gondolod összehasonlíthatjuk a babák méreteit Kép

KépKép

KépKép
timika

Jó lehetett a játszóházban.Majd egyszer mi is elmegyünk.

Bea!

Finom volt az ebéd.A srác felhozza a 4.emeletre,nem kell lemennem érte.

Enikő!

Én is adom a Cebion cseppeket a lánynak.
Nem jöttök el hozzánk valamikor?

Erika!

Nem tudok tanácsot adni,az én lányom még most is sokszor felébred.Akkor sír éjjel,ha éhes.Még hetente kb.2-szer kér éjjel tápit.

Zsu!

Megy a drukk...

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Megjártam a diabetológiát. 6,4 lett a vércukrom, ami több mint egy egységgel magasabb a két héttel ezelőttihez képest. Kép De még mindig a határ alatt van, csak az aggaszt, hogy emelkedő tendenciát mutat.
Viszont az is igaz, hogy az elmúlt két hétben a napi átlagos CH tartalom a kajáimban igencsak 180-190 körül volt. Két hét múlva kontroll, aztán meglátjuk, miből lesz a cserebogár.

Ági és
KépKép
exdeus

Andi!

Majd összehozunk egy talit valamikor a játszóban.

Exi!

Az még jó vércukor.6,8 a határ???

Ildi
tfildiko

Ildi, nekem a doktornő azt mondta, hogy 7,0-ig jó. Tehát még jó, csak ahogy írtam, emelkedik, tehát az elkövetkezendő időben jöhet a "szigor".

Ági és
KépKép
exdeus

Exi,akkor te most diétázól a cukod miatt????

Zsu,ezek az össze-vissza idő nem hozta meg még a kicsit???

Nagyon jó lehet a Ringató,de nekünk szerintem még korai,nem??
Tegnap volt a Barni 3 hónapos!!

Hideg van nagyon,de az én kisfiam nyugodtan alszik kinnt az erkélyen,ő napközben csak kinnt hajlandó aludni!!
Járt már így más is????????

Erika,a Barni is nagyon sokszor csak a cicin hajlandó megynyugodni!!
Néha én sem tudok vele mit csinálni,néha úgy órdít hogy azt hiszem valami komoly baja van ,de ahogy elkapja a cicit semmi hiba nincs!!!
Apa erre mondta hogy igazi FÉRFI!!!!

Romy,mi a 4 emeleten lakunk,szintén lift nélküli házban,úgyhogy néha nekem is teljessen tele a hócifőm ha megyünk sétálni!!!
Bár a babakocsink a tárólóba van!!!!

Révi,mi a helyzet veletek??????

Zozo,és veletek????
Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Exi!
Remélem sikerül egy kis diétával a cukrodat visszaállítani!! Rossz lehet hogy ilyen su˝ru˝n nézik és nem tudod mire számíthatszKép

Timika,Zsuzsófi!
Remélem ez a sok frontváltozás nem kavar be nektekKépKép Hogy viselitek?

Pankata!
Jól vagytok? Ezer éve nem jártál köztünk Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Exi Kép Sajnálom, de a lényeg, hogy még mindig a határérték alatt van, nem? Gondolom most majd kevesebb szénhidrátot szabad enned, ugye?

Kinga Kép Köszi, nálam egyelőre úgy tűnik, nem kavar be, csak spontán útálom a havat meg a telet Kép
Ti hogy vagytok?

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Az éjjelünk rettenetes volt. 11től halnal 4ig ordított a ViolaKép. Nem sírt, ordított, mint akit ölnek! Lázas volt és nagyon nagyon nyűgös. Kivettem a kiságyból, úgy se volt jó, visszatettem akkor is ordított. Adtam neki gyümilevet, szívott kettőt a cumiból sírt, megint szívott kettőt, megint sírt!Kép A Bogi is végig ébren volt, mert annyira kajabált, annyira keservesen sírt, hogy nem hagyta aludni őt sem!
Reggel felhívtam a dokit, voltunk nála. Azt mondta benyelte a legújabb járványt. Fosós-hányós-lázas vírusos járvány -szerintemKép-. Antibiotikumos kezelést nem igényel. Smectát, hányáscsillapító kúpot, Cataflamot meg Nurofent kell adnom neki! És mondta hogy különítsem el a csajokat egymástól. Azt nem mondta hogy hogyan, mert ebbe a 1,5 szobás lakásba igen nehezen menne.... És mondta hogy számítsak arra hogy Bogi is elkapja, mert most a himlőtől nagyon legyengült az immunrendszere! Bogit még a héten nem viszem oviba (már mehetne, de én nem szeretném), hogy megerősödjön!

TFIldi: Nagyon szivesen elmegyünk hozzátok, amint kilábalunk minden nyavalyábólKép De Ti is eljöhettek ám. Hozzánk csak 1 emeletet kell megmászni Kép

Exi: Sajnálom, hogy növekszik az értékKép Remélem nem lesz vészesen magas!++++++++++++++++++++++

Mucska: Ami késik nem múlikKép Fifianyuék mikor jönnek Szegedre legközelebb? majd ha jobban leszünk egy százszorszépes délelőtött bevállalunk ViolávalKép Majd egyeztetünk oksa?

Pankata: Nagyon ritkán írsz ide újabban ejnye bejnyeKép!

Szép napot!
megyek főzni!
Enikő

ui: holnaptól drágul csomó gyógyszer, pl gyerek láz, fájdalom csillapítók....stb Úgyhogy én ma délután megyek a patikába és bespájzolok!

ceniko
Szeged

Enikő!

Jobbulást a Violának!Hála az égnek,mi még nem voltunk betegek.

Bibi!

Mi is a 4.emeleten lakunk.Ezalatt a 19 hónap alatt az én hócipőm is tele lett a sétákkal.(Feljön a csaj egyedül is a lépcsőn,de gyorsabb,ha én cipelem.)

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Cenikő!
Nagyon szépen köszi az infókat!!!!!!!! Grépfruitmagolajat beszerzek, biztos, ami biztos. Nagyon sajnálom Violát, szívből kívánok neki mielőbbi jobbulást!!!!! Ricsi és Dávid baba nevében is küldök neki gyógypuszikát Kép Én az ilyen "elkülönítősdit, úgy próbálom megoldani, hogy gyakran szellőztetek, és lehetőleg nem engedem őket túl közel egymáshoz, persze ez igen nehezen kivitelezhető.

Erika!
Lili hogy van?

Zsuzsófi!
Köszi az infókat neked is!!!!!!!!!!!!! Asszem elszambázok a Cső utcaiba, megnézem, mi a helyzet és megpróbálom beiratni Ricsit. Kíváncsian várom a ctg-s fejleményeket, rem Siko ráér minden vizsgálatra Kép

Bibi!
Az erkélyes dolog nálunk is bevált. Imád Dávidka kint aludni. Gratula Barninak!!!!!! Dávid egyébként teljesen cicifüggő, a férjem ugyanazt mondta rá, mint a tiéd Barnira: igazi Férfi!!!Kép

Mucska!
Köszi a pontos információkat, amint tudunk, mi is elmegyünk a picurokkal a Szászorszép gyerekházba. Annyira kíváncsi vagyok rá, sztem Ricsi is élvezni fogja, hogy picurok közt lehet. Hátha fel is ismerlek benneteket... Kép

Más. Mit szóltok a hóhoz? Én szeretem, mindjárt megyek is lefelé havat lapátolni. Az a kedvencem. Egy kis testmozgás úgyis rámfér, legalább "hasznos" leszek...

Pussz mindenkinek. Ja, Timika, Zsuzsófi! Szurkolok neketk, vigyázzatok magatokra, főleg azért, mert most csúszhatnak a járdák is. A pocaklakóknak is pusssz: Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!
Én imádom a havat. De ahogy éreztem, ez nem is hó, hanem inkább jégdara, mert eléggé üt, amikor az arcomba ér.
Timi, igen, ez még a határérték alatt van.
Bibi, diétázok - elvben. Most megint jön a gyakorlat, habár az elmúlt két heti "rendes" étkezés sem tett be nagyon, csak amennyire írtam. Csak az a kérdés, hogy ez halmozódik-e.
Kinga, én nem panaszkodok, igazából ez a kétheti diabetológia visz egy kis rendszert az életembe. Kép Akkor jössz tornára?

Ági és
KépKép
exdeus

Bibi,
Boldi is kint alszik napközben, ma délelőtt véletlen elaludt magától a járókában, de egyébként úgy altatom, hogy felöltöztetem és rányitom az ablakot.
A szépséghibája a dolognak az, hogy az ő szobáján tetőtéri ablakok vannak csak,azt nem tudom esőben, hóban kinyitni,szóval most pl.a bölcsőben alszik a hálóban. 3-4 órákat lenyom így. Ilyen sok időre még nem szívesen teszem ki a hidegre, mert még pici hozzá.
Ringatni sem kell, simán elalszik így magától.

Bezzeg este, az esti altatás az legalább 2 óra!
Vendég

Romy! én a Siha közi játszóbölcsit nagyon szerettem. A sima bölcsis részét nem ismerem, Nina kislánya jár oda, ö dicsérte.

Enikö! remélem mielöbb meggyógyul és hogy Bogi sem kapja el!! Kistesó nem tudom még mikor lesz, év vége fele már jó lenne, de remény tudod nem sok van. Ennek ellénére mégsem akartam (rajtam múlik) korán a következö babát.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?