Na ma jól rámijesztett a kiscsaj
Mentem délelőtt ctg-re, és végig iszonyat magas volt a szívhangja, kezdve azzal hogy 200-ról indult, leginkább 170-190 között volt, lejjebb meg nem ment egyáltalán
Ezért egy óra séta után meg kellett ismételni.. Hát ne tudjátok meg mit álltam én ki az alatt az egy óra alatt
Na a második ctg már tökéletes lett, 130-170 közötti szívhanggal, utána a doki nézett áramlást, az is OKé. Õ se tudta megmondani hgoy most mi van
Viszont megkértem hgoy nézze meg a kicsi nemét, mert állandóan azt álmodom hogy fiú
De lány
Megmutatta a szeméremajkait
csak az volt a furi, hogy bár ott voltunk az Uh-ban, akkor miért nem nézte meg hogy mekkora a kicsi??? Semmit nem mért, csak azt nézte, hogy fejvégű, meg az áramlást, meg azt hogy kislány...
Kenetvétel, meg méhszájnézés nem volt, majd pénteken kell mennem reggel nyolcra. Akkor vetetek vért az Edá-hoz is, ha esetleg kellene. Úgy indulok neki hogy nem kérem, de ha erősíteni kell a fájásokat akkor jól fog jönni, tapasztalat szerint.
Bibi, nem, nemjött még a kiscsaj, csak sokszor jósolgatok, meg nem bírok aludni. Õ is extra élénk, lehet ez a front tett be neki ctg-n is. De előre félek a csütörtöki kettős fronttól....de már nem számít, már márciusi lesz a kiscsaj

Hacsak nem ő a fél hatos IC
Voltunk vásárolni, persze nekem már nem volt kabát
De vettem az uramnak még egyet, meg magamnak még egy pulcsit. Du vendégeink voltak, fél nyolckor mentek el, így hulla fáradt vagyok, megyek apához alukálni. Holnap jön a védőnő
Legalább lesz kivel beszélgetni
Romy, drukkot köszi
Járdák??? Nálunk olyan nincsen
itten csak utca van
De nem megyek sehova
Zsu
38+1

Ez aztán a gyors szülés