A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Na ma jól rámijesztett a kiscsajKép Mentem délelőtt ctg-re, és végig iszonyat magas volt a szívhangja, kezdve azzal hogy 200-ról indult, leginkább 170-190 között volt, lejjebb meg nem ment egyáltalánKép Ezért egy óra séta után meg kellett ismételni..
Hát ne tudjátok meg mit álltam én ki az alatt az egy óra alattKép

Na a második ctg már tökéletes lett, 130-170 közötti szívhanggal, utána a doki nézett áramlást, az is OKé. Õ se tudta megmondani hgoy most mi vanKép

Viszont megkértem hgoy nézze meg a kicsi nemét, mert állandóan azt álmodom hogy fiúKép De lányKép Megmutatta a szeméremajkaitKép

csak az volt a furi, hogy bár ott voltunk az Uh-ban, akkor miért nem nézte meg hogy mekkora a kicsi??? Semmit nem mért, csak azt nézte, hogy fejvégű, meg az áramlást, meg azt hogy kislány...

Kenetvétel, meg méhszájnézés nem volt, majd pénteken kell mennem reggel nyolcra. Akkor vetetek vért az Edá-hoz is, ha esetleg kellene. Úgy indulok neki hogy nem kérem, de ha erősíteni kell a fájásokat akkor jól fog jönni, tapasztalat szerint.

Bibi, nem, nemjött még a kiscsaj, csak sokszor jósolgatok, meg nem bírok aludni. Õ is extra élénk, lehet ez a front tett be neki ctg-n is. De előre félek a csütörtöki kettős fronttól....de már nem számít, már márciusi lesz a kiscsajKépKépKépKépKép Hacsak nem ő a fél hatos ICKép

Voltunk vásárolni, persze nekem már nem volt kabátKép De vettem az uramnak még egyet, meg magamnak még egy pulcsit.

Du vendégeink voltak, fél nyolckor mentek el, így hulla fáradt vagyok, megyek apához alukálni. Holnap jön a védőnőKép Legalább lesz kivel beszélgetniKép

Romy, drukkot kösziKép Járdák??? Nálunk olyan nincsenKép itten csak utca vanKép De nem megyek sehovaKép

Zsu
38+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szisztok!
Zsuzsófi4
Járda, utca édesmindegy, csúúúúúúúszik, Kép
Megkérdezhetem, melyik napra vagy kiírva? A táblicskuhoz most nincs időm visszanézni.

Kármen!
Köszi, megnézem azt is biztos, ami biztos.

Szép napot mindenkinek!!!!!!!! Reggelre ez már hó volt, nem olyan, mint a tegnapi jégdara, ami az ablakból hónak tünt. Kép

Kép

Kép
romy1

Romy, már nem csúszikKép Már olvadKép És gyönyörűen süt a napKép De akkor se megyek sehovaKépKépKépKépKép

Március 13-ra vagyok kiírva...

Timika, én is betöltött 35. héten voltam UH-n, mindjárt leírom a méreteket.

Zsu
38+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő,Violának mielőbbi gyógyulást!!!
Nagyon szőrnyűűűűűűűűűű éjszakád lehetett!!!!!

Zsu,elhiszem hogy nagyon megijedtél!!!!

Én nagyon örülök hogy kaptam az epidurált,mert különben nem lett volna erőm a 13 órához!!!

Kép
bibi226

Bibi, én is kaptam Bencével, mert én se bírtam volnaKép De akkor is úgy indultam neki hogy csak akkor kérek ha nagyon muszáj. Most miután tudom hogy milyen érzés amikor beadják, szintén csak akkor fogok kérni ha már nagyon nem bíromKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Dancsi, de jó neked hogy nem kell ringatni a picit,nálunk a Barni vagy elalszik a cicin,vagy egy 10-15 percet rázni kell a popsiját!
Bár tegnap 1 órát énekeltem neki ,és elaludt,nagyon örűltem neki!!!!!!!!!!!!

Exi,szar lehet a diéta,szerintem én sem nagyon bírnám,de mostmár nem olyan sok van hátra,ugye???

Ildi,és fogytál a 4 emeletről, föl-le cipelésben????

Csibe,hogy vagy??
Még mindig semmi rosszul lét????
Ez hihetetlen én aki végig hánytam,ezt el se tudom hinni!!!

Képzeljétek most szült a kozmetikus csajom és 1/2 óra alatt megszülte az 1 babáját!!!
Hogy lehet 1/2 óra alatt megszülni?????

Puszancs:bibi

Kép
bibi226

Zsu Kép Akkor rendesen megijesztett Kata tegnap Kép De a lényeg, hogy minden rendben! Kép
Nekem ma szinte egész nap fáj tompán a derekam, úgyhogy kiváncsi leszek a holnapi CTG-re Kép
A mi méreteink a következők voltak (35+0 voltam): BPD: 88,7 Fronto: 111 Thorax: 89,1 Femur: 66,6

Bibi Kép Nem semmi a kozmetikusod Kép Ez aztán a gyors szülés KépKépKép

Enikő Kép Violának jobbulást kívánok!

Pussz: Timi

KépKép

KépKép
timika

Enikô!
Jobbulást Violának.Remélem Bogi nem fogja elkapni.!!

Timika!
Köszi szépen nagyon jól vagyunk.Kitti nagyon aktív és élvezem(most még Kép ) hogy egyre erôsebben rugdos. Tegnap befejeztük a szobáját,Szombatig szépen visszapakoljuk a bútorokat és felállítjuk a kiságyat is Kép Apuci is egyre jobban várja hogy megszülessen KépKép

Tudja valaki hogy a vasárnapi bababörze mikor fog kezdôdni?

Kinga

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Azt elfelejtettem még odaírni-bár ez természetesKép :én is úgy szeretnék szülni mint Bibi kozmetikusa.Sitty-sutty KépKép

szszkinga

Timi:

Bpd: 84
Fronto: 106
Thorax: 88
Femur 64

Ez 35+3 napos értékekKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kinga Kép Tegyél majd fel képet a szobáról, ha visszapakoltatok, oké? Kép Milyen bababörze lesz vasárnap?

Zsu Kép Szerintem nem nagy a különbség, nem?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timika!
Nem tudom milyen ez a bababörze.Még nem voltam.Gondolom olyan mint egy síbörze,csak itt babaruhákat és felszereléseket árulnak. Nem tudom hogy csak használt cuccok vannak-e vagy újak is?: Ha nem tudsz elmenni,vasárnap megírom milyen volt.Idônként szokott lenni.Az elôzô nekem még túl korai lett volna,de most már eléggé aktuális a dologKép
A szobárol rakok majd fel képeket,meg a nagy pocakomról is Kép

szszkinga

Én se tudom milyen lesz, a múltkori egész jó volt, lehet hogy most is az lesz. Timika, kinézzünk??? Nekem lenne kedvem, lehet a leendő nagymamát is elcsábítanámKép

Igen, ezek szerint nincs nagy különbségKép
Neked nem mondták hogy kisebb? Vagy nem kisebb?

Zsu
38+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kinga Kép Köszi az infot! Kép Hol lesz egyébként?

Zsu Kép Szívesen kinéznék, de most nem fog menni, mert egész hétvégén vendégeink lesznek Kép A legközelebbire viszont szívesen kimennék Kép
Nekem a 35. heti UH-n annyit mondott (illetve kérdezett) Siko, hogy még ugye nem vagyok 36 hetes, mert egy kicsit kisebb a baba. Erre mondtam, hogy nem, csak most töltöttem a 35. hetet, mire ő azt mondta, hogy az oké.

Timi

KépKép

KépKép
timika

Enikő,
jobbulást Violának, én ezt 2 héttel a szülés után nyaltam be, brutál volt. AZ egész családon átment, aki velünk érintkezett. Nálam majdnem 1 hétig eltartott, de a többieknél 24 óra alatt pikk pakk elmúlt.

Zozo, Pankata merre vagytok?
Vendég

Timi, kárKép Az előző elég régen volt, emlékszem 18 hetes voltam akkorKép

De akkor tényleg annyira nem kicsi az enyémKép
Örülök nekiKép
Mondjuk a topicban ahol írogatok sokkal nagyobb babák vannak mint az enyém...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Kinga, a múltkori börze nekem még nem annyira volt nyerő - Ferinek sem. Kifizettük a belépőt, de igazából nem volt nagyon semmi.
Mi most nem fogunk menni, de ettől függetlenül remélem, hogy a mostani már szervezettebb és jobb lesz.

Bibi, hát azért még van hátra, vasárnap töltöttem a 26. hetet. Mostmár csak azon rimánkodok, hogy ne akarjanak befektetni korábban, mert utálom a bezártságot. Egyébként nagyon irigy vagyok a kozmetikusodra! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Bibi: a kozmetikusodra én is irigy vagyok Kép

Köszi Dancsinak és Romynak a lépcsőzős, kistesós hozzászólást.
Romy: Azért nem semmi, hogy babakocsi+gyerek terhesen a negyedikre....uh....elképzelni is rossz.

Erika: Én benne vagyok játszóházas vagy bármilyen más találkozókban. Grétinek is jót tesz a gyerektársaság. Ha másért nem, hát kifárad tőle. Kép De aranyosan tudják nézegetni egymást a kicsik Kép

A játszóház jó volt, de nekünk még korai. Szerintem is akkor érdemes járni ha már tudnak 2 lábon közlekedni a babák.

Én erről a börzéről már megint nem tudtam Kép

Gréti ma megszerezte első sérülését. Elesett. Fejre. Beverte a homlokát, jó nagy dudor van rajta és szép kék. KépKépKép Pedig épp mellette álltam amikor történt a baleset, de mire elkaptam, már koppant Kép
De jó nagyot szopizott utána vigasztalásul és aludt is egy órát.

Minden betegnek jobbulást! Végzős pocakos anyukáknak pedig hajráhajrá! Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Csajok kaptam egy e-mailt a szegedi kettes kórház főigazgatójától, a 4D uh-ért történő fizetés kapcsán!
Közzétenném a Főigazgató Úr beleegyezésével!

"Tisztelt Bejelentő!

Olvastam az interneten, hogy "hallomásból" úgy tudja, kórházunkban pénzt kérnek az ultrahang vizsgálatért. Nagyon szépen megkérem jelentkezzen, és segítsen az ügy kivizsgálásában, hogy tisztázzuk, valóban történt-e ilyen eset, vagy rosszindulatú szóbeszédről van szó. Mellékletben megküldöm a kórházunkban érvényben lévő élményszülészeti ultrahang kérelmet.

Válaszát várva, üdvözlettel: Prof. Dr. Pajor László főigazgató
"

Úgyhogy lányok akitől bármely orvos pénzt kért a 4D uh-ért kérlek jellezétek azt a kórház felé!

Köszi
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Timika!
A börze a Mars téren lesz az U pavilonban.Nem tudom az pontosan hol van,de majd megtaláljukKép

Exi!
Emlékszel még rá,mennyi volt a belépő? Majd leírom hogy megérte-e bemenni.

Jégvirág!
A börzéről én is csak úgy szereztem tudomást hogy a munkatársam hallotta a rádióban.Ma voltam a Vasasban a védőnőmnél aki ugyancsak nem tud róla szinte semmit.Azt mondta most biztosan más szervezi mint korábban,mert most nem kaptak róla plakátot.Gréti nagyon sírt? Könnyű volt megnyugtatni?

Enikő!
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége ennek a fizetős ultrahangos dolognak ?? Remélem jelentkezik náluk mindenki aki így járt,mert jó lenne ha elkapnák a gramancát annak a dokinak aki megpróbál lehúzni minél több bőrt még a kismamákról is.Kép

szszkinga

Üdv!
Kinga, hát ha jól emlékszem 600 Ft/fő volt. Igazából nekem csak az nem tetszett, hogy a börze része nagyon kicsi volt, csak néhányan árultak pl. ruhát. A nagyobb helyet a kereskedők kapták...

Ági és
KépKép
exdeus

Enikö! Nekem is mesélték "kell" ott fizetniKép

Exi! Nekem tetszett tavaly a börze, engem is érdekelne mikor kezdödik.

Zsófi! kitartás!!

Megvan valakinek a Kata Fitness DVD?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ezek szerint a szegedi orvosok is olvassák a babanetet?
wer

Wer: Sztem a hálapénz.hu óta rajta vannak minden babás fórumon.... Te is főleg csak olvasó üzemmódban vagy....
e

ceniko
Szeged

Hja és bemásolom amit mellékletben küldött a Doktor Úr!

Szeged MJV Önkormányzat Kórháza
Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály
Prof. Dr. Herczeg János egyetemi tanár
MTA orvostudomány doktora
6725 Szeged, Kálvária sgt. 57. Pf.: 455.
Telefon: 06-62 490-590

K é r e l e m

Alulírott, kérem hogy részemre a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályon a VOLUSON 730 4D ultrahang készülék segítségével saját kérésemre, kezelő orvosom személyes megbeszélése és előjegyzése alapján, nem orvosi javallatra készítsenek magzatomról ultrahang képeket és ezeket az általam hozott adathordozókra másolják át.

Tanúsítom, hogy a Magyarországon érvényben lévő ultrahang vizsgálati protokoll szerint a 18-20. terhességi héten az un. genetikai ultrahang vizsgálat, amely a fejlődési rendellenességek kiszűrését is célozza, már megtörtént az erre illetékes vizsgáló helyen (ez Szegeden a SZTE Női Klinika Ultrahang Laboratóriuma). Ennek eredményét másolatban mellékelem.

A most kért, nem orvosi javallatú ultrahang vizsgálat a család emlékalbumába kerül.
Megértettem, hogy ennek a vizsgálatnak a képek orvosi kiértékelése nem célja és feladata és azt nem is vállalták elvégezni. A most kért un. „élmény-szülészeti-ultrahang” vizsgálat az orvostudomány mai állása szerint nem jelent különös veszélyt a magzat számára, de azt is megértettem, hogy az ultrahang sugárzás energiát bocsájt át az emberi szöveteken és ma még nem ismert hatásai is lehetnek. Az ismert, hogy a magzat valószínűleg érzékeli az ultrahangot – amely felnőtt emberi fül számára nem érzékelhető – és a magzat ezt valószínűleg zaj formájában érzékeli.

A fenti ismeretek birtokában jelenleg a világ legtöbb országában van lehetőség ilyen un. „élmény-szülészeti-ultrahang” vizsgálatra és így a fentieket megértve én is kérem ennek elvégzését.

A vizsgálat képanyagának az általam biztosított adathordozóra való átmásolás költségét, amely 10000 Ft (azaz Tízezer forint) önként befizettem a Posonyi Ignác Egészségügyi Intézmény-fejlesztő Alapítvány 11735005-20333175 számú csekk számlájára.

Tudomásul vettem azt is, hogy a fenti „élmény-szülészeti-ultrahang” vizsgálat mellett orvos által kiértékelt ultrahang vizsgálat is készült, ennek leletét átvettem.
Megértettem azt is, hogy ezért az ultrahang vizsgálatért a Kórház anyagi ellenszolgáltatást nem kért.

Szeged, …………………………….

ceniko
Szeged

Ezeket a hieroglifákat??? Akkor inkább megbukok! Kép

Kinga: az előbb kimarad, hogy az U pavilon a volt Reno épülete (ha jól tudom).

Ági és
KépKép
exdeus

Ági: azok pontok.......... (kitöltendő mező az űrlapon) a szöveget kéne értelmezni valahogy KépKép

ceniko
Szeged

most akkor kiértékelik v. nem????
szóval nem a kórháznak kell fizetni hanem az alapítványnak. ingyes v. nem????????????
segítsetek nekem ez nem tiszta.!!!!!!!!!!!!

na ezt én nem is írnám alá.

még mindíg azon a véleményen vagyok h. 4D UH akkor Kecskemét. egyre jobban.
Vendég

ez a rész a legjobb:

A vizsgálat képanyagának az általam biztosított adathordozóra való átmásolás költségét, amely 10000 Ft (azaz Tízezer forint) önként befizettem a Posonyi Ignác Egészségügyi Intézmény-fejlesztő Alapítvány 11735005-20333175 számú csekk számlájára.

nem lett volna egyszerűbb azt írni h.a vizsgálat 10000Ft?????
feladom, nekem ez sok.
Vendég

Enikő, ez a 10e Ft kavart meg. Ezt kötelező befizetni, vagy be lehet? Annak akinek engedi a pénztárcája? A többi tiszta.

Lehet még én is benevezek így az utolsó hétenKép

Exi 300 ft volt a belépő, nekem még megvan az előzőKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Én úgy értelmezem, hogy ha ki akarod íratni a képeket meg az egész 4D UH-ás felvételt dvd-re vagy videókazira, akkor ki kell fizetni 10 000 ftot -csekken, vagy előreutalással?????-. Ha csak moziztok, pl a nemére vagy kíváncsi,vagy lecseekolni a baba végtagjait....stb, de nem szeretnél felvételt róla, akkor ingyen van!

DE! Az orvos ezért így se úgy se kérhet pénzt ez tiszta sor! Se 1000 se 5000 ftot se semennyit!!

De nem biztos,hogy így van! Esküszöm nem értemKép

ceniko
Szeged

Azért ez nagyon brutál, hogy itt vagyunk páran, és egyikünk se érti a szöveg tartalmát.....Kép

És ezt a nyakatekert értelmezhetetlen szöveget, kutyafuttában az orrod alá dugják az UH előtt, hogy írd alá....?????

ceniko
Szeged

nem szeretem én az ilyen dolgokat, fizetni is kell meg nem is, kapsz is leletet meg nem is.
miért nem lehet egyenesen leírni, hogy miért, mennyiért mit kapunk?????
Vendég

Lányok, ez nekem is kicsit kínai, bár már fáradt is vagyok Kép Ha 4D UH, én a Praxisra, azon belül is Győrffy Mátyásra szavazok, aki nagyon jó szakember, kedves és lelkiismeretesen átnézi a babó minden porcikáját. Adnak orvosi leletet is, tehát nem hárítják el a felelősséget.

Zsu Kép Így az utolsó időben már szinte semmit sem látnál Katából Kép

Jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Ebből a szövegből ember legyen a talpán aki kibogoz valamitKép Eléggé megbonyolítják a dolgokat.Szerintem tudják hogy senki sem olvassa át ezeket a papírokat vizsgálat előtt csak aláírja...Kép

A börze állítólag 9-től lesz.

JÓccakát Kép

szszkinga

Jó reggelt!

Na, mégegyszer nekifutottam a szövegnek, de nem lettem sokkal okosabb Kép Szóval olyan, mintha egyszer lenne egy 4D UH-s vizsgálat, ami gyakorlatilag mozizás (ez 10e Ft?) és csinálnának ez előtt/után egy másik UH vizsgálatot, amiről leletet is adnak (ingyenes?)?
Lányok, vkinek van más ötlete?

Jégvirág Kép Virtuális gyógypuszik mennek Gréti buksijára Kép

Enikő Kép Hogy van Viola és Bogi?

Délre megyek CTG-re, kiváncsi vagyok, mi lesz Kép

Szép napot nektek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Zsu, akkor is jó volt a 600 Ft, csak nem egy főre, hanem kettőre. Kép De ettől függetlenül én többre emlékszem, de ha neked megvan a beugró, akkor biztosan annyi volt!
Szövegértelmezés: nekem is az tetszik benne a legjobban, hogy a képanyag rögzítéséért kell fizetni 10 e Ft-ot. Viszont ezt kötelezőnek veszem a szöveg alapján, hiszen benne van az is, hogy a vizsgálat a család emlékalbumába kerül (egy vizsgálat hogyan kerülhet egy albumba?).
A kiértékeléssel kapcsolatban szerintem Timinek van igaza, most, hogy megnéztem a bekezdést, oda van írva, hogy ... IS készült, tehát most vagy kétszer UH-znak, amit kétlek, vagy a 4D mellett megnézik 2D-ben is, és annak alapján lemérik pl.
Enikő, gondoltam, hogy az a ..... akart lenni, de nekem így jobban tetszik. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Jó reggelt koránkelôk!!
Jön valaki ma tornázni?
Kiderült hogy vennünk kell kiságyat,mert amit tesómtól örököltem az nem magasságállíthatós.Nem akarok beesni Kitti mellé a kiságyba.Szerintetek hol érdemes venni.Egy nagyon egyszeru˝ kell,semmi flanc.Kép

szszkinga

Lányok! Aki ezt a papírt aláírja az nem normális, csak épp nem forog!Kép
Szvsz:
1. a 10 eFt-ot (elvileg!)kötelező befizetni a megadott számlára (előre!), ami az "általam biztosított adathordozóra történő átmásolás költsége". Égy kicsit húzós, nem?!
2. nem uh-znak 2x, hiszen egyet már megcsináltatattál az erre illetékes vizsgáló helyen (ez Szegeden a SZTE Női Klinika Ultrahang Laboratóriuma), melynek célja a fejlődési rendellenességek kiszűrése,, és amit csatolni kell!
3. ez az uh azért kerül a családi emlékalbumba, mert ahogy a sajtpapír is írja, ún. élmény-szülészeti-ultrahang, tehét megkapod a felvételeket de azt senki nem értékeli ki, orvosi leletet nem kapsz róla, nem mérnek semmit, így valszeg nem is kérdezhetsz. Kérdem én, aki ugyebár a kecskeméti uh-t magasztosítja, minek van ez az uh? Kíváncsi lennék, ha ne adj isten vmi baj lenne, szólna vki, vagy elhárítaná a felelősséget ?(valszeg az utóbbi, ez a cetli ugyanis erről szól).
4. Egyértelműen le van írva, hogy "az ultrahang vizsgálatért a Kórház anyagi ellenszolgáltatást nem kért". Ha tehát a doki kért 5 eFt-ot vagy akármennyit, akkor nagybetűs CSALÓ.
5. Így tehát akkor akár 15 eFt-ba is kerülhet egy kis "mozizás", ez durva nagyon.
(Kecskeméti uh 11 eFT volt az ősszel!, és ott a pénzemért kaptam minden kérdésemre választ -pl arra, hogy miért mondják itt Szegeden az általam is tökéletesnek hitt afp eredményre, hogy jó, amikor nem az!-, kaptam felvételt (majd 1 óra), és orvos által aláírt (ezáltal felelősséget vállalt) leletet).

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!Kép
nagyon igazad vanKép

az nincs benne a szövegben h. az orvos nem kérhet pénzt, mert sz.tem az orvos nem a vizsgálatért kéri, hanem azért mert ő csinálja csak ezt elfelejti mondani.

ezért sokkal egyszerűbb ha megvan h. ez ennyi az annyi , kell v. nem?

Tudtok olyanról aki kifizette a 10eFT-ot?

pl. a szülésnél sem azért adunk hálapénzt mert szülünk hanem mert az az orvos van ott akit mi szeretnénk, nem?????

Kinga!
semmi pánik, legfeljebb bemászol Kitti melléKép
(most elképzeltemKép amint átmászol a rácsokonKép )
Vendég

SziasztokKép

Köszike a hiányolást Mindenkinek, aranyosak vagytokKép

Romy,
Ádikám a Siha közi bölcsibe járt és Minike is oda fog Kép
Nagyon szerettük, családias, és a mai napig visszajárunk, látogatóba a gondozónénihez és különböző alkalmakra isKép nekünk CSAK jó tapasztalataink vannakKép

Kinga,
Ez a kiságyas szituKép Bár őszintén szólva nálunk elég hamar a legaljára kellett állítani a kiságyatKép Úgyhogy nem volt sokáig jelentősége a magasságnakKép
Nyilván lehet a hipermarketekben is kapni ilyen egyszerűt, bár én bababolt-párti vagyokKép Faktum esetleg???

Timi,
El is felejtettem megköszsönni a segítséget a Ringató utánKép

Mónika,
Hihetelen, de igaz, itt a kazi, tegnap hozta férjem, lősz nekem egy mélt?

Enikő,
A papír sztem egyértelműen kimondja, hogy a doki saját zsebbe nem kérhet pénzt, max csekket ad(hat), amit Te befizetsz...
Hogy vagytok? Viola jobban van már? Ez olyan gyors, de erős vírus? Rota?

Lányok, akkor a vasárnapi börzén egy újabb tali???KépKépKép

Ja és nálunk az újságok:
Ádikám nagyon ügyi volt a felvételin, amikor hazajött, közölte:
"Anya, ma kiderült, hogy milyen talpraesett vagyok"Kép
Még nem tudjuk a hivatalos eredményt, de nagyon reméljük, hogy okésKép

Minike pedig az utóbbi két hétben a következőket csinálta: négykézláb mászottt, utána kapaszkodva feltérdelt (naná, hogy a könyvespolcnálKép) és péntek óta pedig felálltKép
Tegnap már csak fél kézzel tartotta magát állás közbenKép
Ülni viszont nem igazán szeret...Bár már lehuppan állásból, de vagy újra felkapaszkodik, vagy hasra veti magát és kúszik-mászik.

Puszka,
Kata
pankata

Ide teszem a táblitKép
Ha valami változás van, visítsatokKép

<pre>
Pocaklakó Gyerkőc(ök)
Név Szülinap neve Várható születése Hol születik Neve Mikor született? Mennyivel született? Hol született?
Exdeus (Ági) 12.18 Péter László 2006.06.04 II. Kórház - - - -
Szszkinga 06.17 Kitti 2006.05.20 Női Klinika - - - -
Timika 07.21 Kristóf Dominik 2006.03.18 Női Klinika - - - -
Vesm (Mónika) 02.14 ???? 2006.05.27 II. Kórház - - - -
KnéRita - Prücsök 2006.05.25 - Judit 2003.11.02 2840 gr / 50 cm Női klinika
Zsuzsófi 01.13 Kata Kitti 2006.03.13 Női Klinika András Bence 2003.06.27 3770 gr / 51 cm Női Klinika
Zita_29 05.19 - - - Márk László 2005.03.31 3440 gr / 49 cm Női klinika
Jégvirág (Bea) 02.25 - - - Gréta 2005.05.20 3530 gr / 56 cm II. Kórház
Zituska 02.23 - - - Botond 2005.12.21 3680 gr / 52 cm Női klinika
TfIldikó 09.10 - - - Noémi 2004.07.09 3200 gr / 48 cm Női klinika
Szilde (Edit) 05.18 - - - Hanna Krisztina 2004.02.10 2780 gr / 47 cm II. Kórház
Bibi226 (Ibolya) 07.23 - - - Barnabás 2005.11.27 3340 gr / 49 cm Női klinika
Klzsuzsi 08.09 - - - Dénes Árpád 2006.01.11 3090 gr / 47 cm Női Klinika
Hajni 11.27 - - - Dorka Lenke 2005.03.09 3080 gr / 49 cm -
Zozo 12.07 - - - Vivien 2005.11.10 3950 gr / 51cm Női Klinika
Erika29 07.05 - - - Lili 2005.05.28 3600g / 50cm Női Klinika
Karmen 05.30 Orsi 2004.01.28 2940 gr / 53 cm II. Kórház
Rika07 - - - - Zsófia Boglárka 2006.01.23 4020 gr / 50 cm Női Klinika
Melinda29 01.26 - - - Lotti Nikolett 2002.08.20 3100 gr / 49 cm Női klinika
- - - Linda Dorottya 2006.01.27 3280 gr / 49 cm Női Klinika
Romy1 (Dóra) 07.01 - - - Richárd 2004.08.12 2300 gr / 47 cm Női klinika
- - - Dávid 2005.09.13 3860 gr / 56 cm II. Kórház
Cenikő 01.23 - - - Boglárka Lilla 2002.03.25 2980 gr / 49 cm Női klinika
- - - Viola Róna 2005.02.04 2300 gr / 46 cm Női klinika
Dancsi - - - - József Balázs 2004.05.15 3740gr / 53cm -
- - - Boldizsár 2006.01.24 3780gr / 53cm -
Pankata 09.10 - - - Ádám Róbert 1999.12.15 3900 gr / 54 cm Nyíregy-háza
- - - Dávid Roland 2005.07.13 3400 gr / 52 cm Női klinika
Gerika 04.25. - - - Péter 1995.11.21 3890 gr / 55 cm -
- - - Dániel 1997.12.09 3470 gr / 51 cm -
- - - Benedek 2003.07.03 3680 gr / 49 cm -
Révi 12.17 - - - Gréta 2000.03.16 3150gr / 49cm -
- - - Csongor 2000.03.16 3250gr / 50cm -
- - - Blanka 2002.12.18 3900gr / 51cm -
- - - Balázs 2005.10.27 3820gr / 51cm -
</pre>

Mónika,
tényleg, Nálatok már megvan a neve a Pocaklakónak? Bocs, ha lemaradtam valamiről...
pankata

és még valamiKép

Ugye, ha én egyszer beindulokKép

De ezt meg kell néznetekKép
Kép

Nálunk ugyanis a Kicsi nyüstöli a Nagyot, de rendesenKépKépKépés így állunk MIKép
pankata

Sziasztok!

Ez az uh-os dolog nagyon durva....

Pankata!
Köszönöm a Siha köziről az infót Kép Ádi édes lehetett, ahogy ezt előadta. Kép Minikének is gratula az "akrobatikához".

Kinga!
Mi a Faktumban vásároltunk mindkét picurnak állíthatós kiságyat, és elégedett vagyok a minőségével és a kivitelezésével is. Ráadásul igen kedvesek voltak az eladók. Van internetes honlapjuk is, érdemes megnézni a kínálatot.

Enikő!
Mi újság a lánykáiddal, elkapta Bogi? Viola jobban van már?

Olyan mérges vagyok, még mindig nincs kész a tesó-babakocsi, nekem pedig be kellene menni a bankba - ami természetesen 16-ig van nyitva - , a férjem pedig 16-ig dolgozik, így egyszerűen nem tudok elintézni semmit. Brrrrrrrrrrrrrr Már próbáltam a kenguru + babakocsis módszert, de majdenm leszakadt a derekam. Bbbrrrr. Kép
Na nem, morgok.
Puszi mindenkinek, szép napot! Úgy látom sétálós nap van, sétáljatok helyettünk is. Kép(
Romy

Kép

Kép
romy1

Én továbbra sem értem ezt az UH-t, de már mind1 isKép Pedig nagyon szerettem volna megörökíteni Katicát a pocakbanKép

Kata gratula a felálló Minikéhez, nagyon ügyesKép

Enikő, jobban vagytok????

Kinga ha olcsót akarsz, akkor Cora, Tesco, ha örök életűt akkor Faktum. Bár nekünk Bencével Corás volt, egyszer össze kellett ragasztani, de azóta már a harmadik gyerek nyüstöliKép Szóval az is okés. Én is azért vettem most Faktumosat, mert átalakíthatót szerettem volna, ráadásul így hogy használtan kifogtuk, így nagyon olcsó is volt.
Amúgy maradt volna a Corás nekünk.

ZSu
38+3

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hát,nem semmi.Én Kecskeméten voltam ultrahangon,még jó,hogy nem ide mentem.

Bibi!

Irigylem a kozmetikusodat.
Nem fogyok a lépcsőzéstől,nem is szeretnék.(41kg vagyok.)

Kata!

Nagyon aranyosak a gyerekek.
Köszi a táblát.

Ildi
tfildiko

Szszkinga!
A börzére a belépő 300ft volt. Tény, hogy nem oly sok minden és árus volt (tehát nem egy napos program), de én sok hasznos dolgot vásároltam ott meg.

Én le vagyok hidalva a II. kórház igazgatós levelén. Én is voltam 4D UH, és hát a tarifa megvolt szabva és mi még adtunk borravalót is, há t ilyet.
Erről a számlaszámról most hallottam először.
Szerintem megvásárolta a kórház az Uh gépet és létrehozott egy alapítványt, hogy vissza jöjjön az ára, és , hogy az orvosok ne sajátzsebre dolgozzanak.
És aláírod, hogy csak az élmény kedvéért mész nem pedig orvosi okból. Szegeden csak a Klinikán csinálnak genetikai Uh és ez azért van állítólag, mert nem minden nőgyógyász (csak egy -két doki) csinálhatja. Gondolom a korházban nincs is ilyen doki aki erre szakosodott volna.

Mostanában én is csak olvasgatok, de ez is nagyon hasznos: Múltkor pont a Zsófi lázcsillapító kúpjával szenvedtem, mert mindig széttört. Kérdés nélkül kaptam a választ Kép Kép KÖSZI!
Szegény Zsófi beteg: megfázott, porszívózni kell az orrát.

Szegeden hol van nagy melltartó választék (85E,85F,85G)? Lassan ugy érzem fel kell mennem Bp-re melltartót venni.

A Corában, Plázában van leértékelés a ruházati részlegen? Ha valaki tud jo akciót ne titkolja Kép.
Fel kellen frissítenem a ruhatáram, mert a régibe nem férek bele Kép

Valaki szokott a Kodály-téren (diófa) sétálgatni babakocsival?

Na most kiirtam magamból mindent (majdnem).
Szép napot!
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Enikő, Romy, Ildi!

Szivesen talizok veletek a játszóházban. MIndig hétfőn és csütörtökön délelőtt vagyunk ott. Persze a többiekkel is ha van valakinek kedve Kép

Enikő!
Remélem hamar jönnek Beáék Szegedre, mert már nagyon várjuk őket. Jönnek több napra is, akkor összehozunk egy közös talit is Kép

Akit érdekel: márc 10-11. Bölcsödebörze lesz a Százszorszépben.
Itt szakemberek segitségével lehet tájékozódni a bölcsödei ellátásokról, lehetőségekről. Sok bölcsi itt lesz, sok bölcsit csak vetitéssel mutatnak be. GYerekeknek foglalkozásokat tartanak. Hoztam el programot , de nagyon hosszú lenne bemásolni Kép HA valakit érdekel, majd kérdez.Pénteken 10-18-ig, szombaton 9-13-ig lesz nyitva a jövő hét végén. Belépés ingyenes.

Szép napot!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Rika! A Corában van leértékelés, de nem bent a hipermarketben, hanem a kint a soron a főbejárattól jobbra az Invázió butikban. Nagyon jó cuccok vannak iszonyat olcsón, érdemes elnézni. Én polár pulcsit vettem 1000-ért, az uramnak kabátot 900-ért, meg 1200-ért, farmert 900-ért, meg 1400-ért. Jó sok csajos cucc is van, pl tök tuti felsőt láttam 600 Ft-ért.

MucskaAndi! Babaklubb van még a játszóházban? Amit Inci védőnő tartott régen? Bencélvel jártunk, most szívesen mennék a kicsivel is majd.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Kinga Kép Én is azt tudom tanácsolni, amit Zsu Kép A Cora-ban is vannak állítható magasságú kiságyak, kb. 9-10e Ft szokott lenni, ha jól emlékszem. Mi a Faktumban vettünk Kristófnak kiságyat, olyat, amit később át lehet heverővé alakítani, ez kb. 35e Ft volt.

Pankata Kép Jó, hogy végre jelentkeztél és nincs mit köszönnöd! Kép Ádiszáj KépKépKép Minike pedig nagyon kis ügyi Kép

Most jöttem meg a CTG-ről és képzeljétek, voltak már jóslófájásaim Kép Úgy látszik, kezd beindulni a "dolog" KépKépKép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?