A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zsu!

Sajna nincs. Úgy volt, hogy lesz, de aztán nem jelentkezett Inci.Épp a múltkor beszéltünk erről az itteni Incivel Kép Szerintem sokat vállalt be már (csak gondolom) és nem maradt idő rá. Anyukák ahogy hallom szerették nagyon Kép,igény biztos lett volna rá.
Köszi a múltkori bölcsis infókat Kép megnyugodtam, hogy többen dicsérik. Nekem első benyomásom nagyon jó volt. Nagyon várom a nyílt napot, hogy Anna mit szól hozzá.
Egy kis személyes, de ma mindenkinek elmesélem.
Hoztak a jászóházba alagutat ma, olyat amit az Ikeába lehet kapni. Én még ilyet nem éltem, a gyerekek imádták. Az enyém úgy mászott , mint aki bekábitózott, soha nem láttam még ilyennek a lányomat. 1 órát másztak folyamatosan rohanva. Eredmény: úgy álszik a lányom, mint a tej Kép Sose gondoltam, hogy az a vacak ilyen örömet okoz a gyerekeknek :D

Szép napot Mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Kata: Nagyon ügyes a picifiad, hogy már áll (dobtam egy hátast a hír olvasatán, hisz még csak 8. hónapos), és a nagy is, hogy ilyen talpraesettKép Büszke lehetsz rájuk Kép

Mucska: Én is nagyon szeretnék találkozni Veletek!!!! Majd riadóztassatok amikor már tudjátok a dátumot, amikor jönnek!!!Kép Okés? Kép

Timi: HuráááááááááKép Akkor mostmár nagyon a finisben vagy! Zita fogja beírni ha megszületik Kristóf? Télleg Zitáék hogy vannak? Olyan régen írt már...Kép

Rika: Ti mennyit fizetettek az UH-ért? mennyi volt az a szabott tarifa?

Romy, Zsófi: Mára bepöttyösödött a Viola. Szerény véleményem szerint himlő! Úgyhogy jól összejött. Fogzik ezerrel, fosós-hányós vírust is benyelte, meg ugye most a himlő....Kép És most hétvégére terveztük a gyerekszoba festését, szőnyegfelszedést, laminált lehelyezést! Bogit mamáék el is vitték a jóelőbb, lehet, hogy el kell napolnunk/hetelnünk a munkálatokat.....Kép pedig már úgy ráindultam, hogy szépek leszünk.....

Romy: Hol van javításon a babakocsi?

Zsófinak meg Timinek nagyon nagyon drukkolok!Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
Kinga, én is azt tudom javasolni, amit a többiek. Egy sima kiságyért menjetek a Corába vagy a Tescoba. A miénk Faktumos lesz, de ha épp nem lenne fontos, hogy átalakítható legyen, akkor én is hipermarketeset vennék.
Azért olyan kicsi nem vagy, hogy beférnél Kitti mellé a kiságyba. Kép
Rika, melltartó ügyben sajna nem tudok segíteni, én pont az ellentéted vagyok már ami a méreteimet illeti.
Kata, Mini vigyora...egyszerűen ellenállhatatlan! Kép
Enikő, nézd a dolgok pozitív oldalát, legalább egyszerre letudtok mindent Violánál. Tudom, könnyen beszélek...

Ági és
KépKép
exdeus

SziasztokKép

Milyen börze lesz vasárnap???
Nem tudok nagyon visszaolvasni, alig van időm a gép elé ülni. Boti szinte semmit nem alszik nappal - most is 10 perc sikerült - a dolgom meg nem lett kevesebb (háztartás stb...)
ANYUKÁK!!!
Hogy csináljátok meg a dolgaitokat egy nem alvó manó mellett???
Botit nem köti még le semmiKép, a nyekergést meg nem bírom halgatniKép(nem sír, csak nyögdécsel)

Uh-sztori: durvaKép
Amikor decemberben voltunk, nekünk azt mondta a Czank, hogy nem kér pénzt, mert nem tudott már jó képet, meg felvételt csinálni a babáról. Mi meg annyira jófejnek gondoltuk, hogy adtunk neki azért 3e-t.Kép Na mindegy.

EnikőKép
Köszi a hiányolástKép
Violának jobbulást! Ez most tényleg jól összejöttKép

Mennem kell, pusz!Kép
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zituska,
Boldi mellett mindent (MINDENT) meg tudok csinálni, Jozsó mellett semmit, szóval gondolj arra, hogy most még tengernyi időd van.

Dugj cumit a szájába, nálunk műxik. Meg a pihenőszéket is komálja, a Babazene Cdre is megnyugszik, meg a forgózenélőre is.

Ha főzök, vasalok, jön velem a pihiszékben ha nem alszik.

Szakad a hó, úgy utálom már a telet, tavaszt akarok!!!!!!!!!! Kép
Vendég

Zituska,
ja, még annyit, hogy Boldi is 30 percet aludt az ágyában, majd elkezdett nyűglődni most délután, felöltöztettem, bebugyoláltam és rányitottam az ablakot, 5 perc alatt beájult.

Délelőtt pedig ugyanígy, csak a teraszon 4 órát aludt. Egy rossz szavam nincs a kölökmackóra. Kép
Vendég

DancsiKép

Mindent végigpróbáltunk már.
A cumit kiköpi, a pihenőszékben elvan, ha ülök mellete és beszélgetek vele.
Zenét is szoktam neki betenni, ha álmos, akkor nagyon jót alszik a Babazenére vagy Seline Dionra
A babakocsiban alszik, ha mozog, és a cumi a szájában van. Hason szeret aludni és míg ennyire be kell öltöztetni, a babakocsiba nem tudom hasra tenni. Szegény, már úgy rühelli a bundazsákot.

DE!! Éjszaka alszik, mint a kisangyal!KépKépKép
Csak a lakás szalad...Kép

Most végre elájult, mert már iszonyú álmos volt - de a kezemben sikerült. Letettem az ágyába, háát nem tudom, mennyi időm lesz, szóval rohanok!Kép

Kép
Kép
zituska28

Zita!

A mi lakásunk is szalad.Nem tudok semmit sem csinálni a lány mellett.Már napok óta csak 1 órát alszik délután.Állandóan foglalkozni kell vele.Amikor kisebb volt,akkor is szórakoztatni kellett.Most az apját nyaggatja,én kaptam egy kis pihenőt...

Enikő!

Szegény Viola!Jobbulást neki!

Dancsi!

Örülök,hogy ilyen jó a picurkád.Én el sem tudok képzelni még egy gyereket,így is ki vagyok purcanva.Kép

Ildi
tfildiko

Exdeus!
Hát akkor én nagyon irigyellek a méreteidért Kép, esetleg átlagolódhatnánk Kép én mindig utáltam, hogy ilyen nagy!

Cenikö!
A vasasba kijelentették(védőnő+doki), hogy 5000ft az Uh. Azt hozzá teszem, hogy kijelntették, hogy a klinikán ne hangoztassuk, mert nem szeretik. Klinika contra II. kórház!
Arra kiváncsi lennék, hogy van -e egyáltalán pénz ezen az alapítványi számon?

Zituska!
Én pl. fél lábon mosogatok, mert a másik lábammal Zsófit hintáztatom a hordozóbaKép Fél kézzel gépelek. De én már addig fejlesztettem magunkat, hogy a gép előtt is tudok szoptatni, ha nagyon muszály (vagy muszáj) Kép. Most elakarom olvasni a H.Pottert, remélem menni fog Kép

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika, hát én néha irigylem a nagy keblűeket, néha meg egyáltalán nem. Érdekes, hogy a méretem eddig egy kosárméretet változott, B-ről C-re (mindez 75-ösben).
Ez az UH egyre érdekesebb, tiszta X-akták. Kép Az igazság odaát van!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Rika: Mi szoktunk arra felé sétálni Kép

Zituska: Ó, nem irigyellek. Nekem mázlim volt/van. Gréti jól is aludt, meg most is jól alszik, akkor ébred sokszor ha fogzik.
És pici korában mindent meg tudtam csinálni mellette. Háztartás + egyetem. Most jobban be kell osztani az időt. Napközben Gréti nagyon keveset alszik, van hogy semmit. Legjobb esetben 1x alszik 3 órát, ez kb. havonta egyszer van. Az átlag a napközbeni egyszeri 1-másfél órás alvás.
Ha főzök, a konyhában van velem, vagy mászkál körülöttem vagy az etetőszékben játszik.
Pici korában ha ébren volt, mindig oda vittem ahol én is voltam, ő a hordozójában volt. Így együtt főztünk, takarítottunk, tanultunk. Akkor kezdett nehezebb lenni amikor elkezdett mászni. Mert onnantól a jegyzeteimre startolt rá mindig és pl. tanulni nem tudtam mellette. Meg akkor jobban kell már figyelni rájuk. Most meg már ugye mindenhová eljut, nem lehet levenni róla a szemem. De nagyon jól eljátszik egyedül is általában. Néha vannak nyűgösebb napjai. Ha meg unatkozik, azt kimutatja, akkor együtt játszunk.
Ja, mostanában fél a porszívótól. Régebben imádta. Ha aludt akkor is porszívózhattam. Most végig üvölti a porszívózást. Mászik a porszívó után és sír. Mostanában úgy porszívózok, hogy Gréti a kezemben van. Gyakran még így is sír. Kép

Pankata: Édesek a fiúk Kép És nagyon ügyes mindkettő!

Börzére mi nem tudunk menni. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Köszönjük a gartulákatKép Én is nagyon-nagyon-nagyon büszke vagyok ám rájukKép

Exi,

Én sem bírok ám ellenállni egyiknek sem és ezt tudják is és ki is használják, de totál igazuk vanKépKépKép

Enikő,
Hja, 7 és fél hós MinikeKép De ahogy elnéztem, szinte napra pontosan Ádival egyformán fejlődikKép
És bocsi, most vettem észre...majd javítomKép

Zituska,
Ne aggódj, mármint a lakás miatt.. Én csak annyit mondok, Minikém ugyan jó alvó (ténylegy egy szavam sem lehet...), nálunk mégis sokszor szalad a lakásKép Napközben még hagyján, de ahogy hazaérnek a Fiúk....Kép

Ildikó,
Én is azt gondoltam, amit Te, hogy másik gyerek,áhhhh, ez nem fér bele...
és ha hiszed, ha nem, sokkal könnyebb a két SráccalKép

Hajni,
Akkor 6 nap múlva buliiiiii???? Lesz torta, meg minden?

Kinga,
sikerült ágyikót találnotok?

Puszka,
Kata
pankata

Zitus,ne izgulj a Barnabás is ugyan ilyen,
egyedül ő sincs max. 5 percig ,aztán sír!!

Úgy főzők hogy kinnt üldögél velem a bébihordozóba,és beszélgetek,énekelek neki!!!

Takarítani akkor szoktam ha esetleg elaszik az erkélyen,de akkor 5 percenként szaladok hogy nem-e kellt fel és sír-e!!!!

Néha úgy érzem megbolondulok,nekünk egyedül a séta jönn be,e csak az is ha megy a kocsi,bennt szinte semmit nem alszik!

Ma este 3 óránként szopott!!
Úgyhogy kész vagyok!!

De megnyugtató hogy nem csak én vagyok így.......
Hanem Rika és Ildi is!!!

Bea,le a kalappal hogy tudsz tanulni a gyerkőc mellett,nagyon ügyi vagy!!!

Enikő a csajszid hogy van?????????
Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Sziasztok!

Köszi az ággyal kapcsolatos hozzászólásokat!Körbetelefonáltam a bababoltokat és mindenhol 10 körül lehet venni 3 magasságban állítható fekvôfelületu˝t.A Brendonban úgyis akarok vásárolni kuponakciós dolgokat,majd hétfôn megvesszük ott a kiságyat.Nekünk nem kell átalakíthatós,mert a heverôje már megvan.Azon fogok aludni eleinte a gyerekszobában Kép Kép Már csak az kell majd hogy legyen kókuszmatrac akció is valaholKép

Ez a szalad a lakás-dolog nekem most ezen a héten bejött,pedig Kitti még a pocakomban van.A festés miatt a bútorok a gyerekszobából mindenfelé voltak a lakásban és nem volt sok kedvem takarítani miattuk,mert a visszahurcolás úgyis port csinált megint.Na majd a hétvégén amikor párom dolgozik és takarítok Kép De jó leszKép Ez a munka legalább látványos(ideig-óráig).

Pankata!
Minike nagyon ügyi!Kép Nemsokára kergethetitek a lakásban Kép Olyan jó hogy Ádival jól megvannak.Kép

Exi!
Szerintem sem jó "dúskeblu˝nek" lenni.Bár én sem vagyok az,de majdnem duplájára nôtt a terhesség alatt és nem szeretném ha így is maradna.Nem túl kényelmes,a sportolásban is zavarhatja az embert nem beszélve a nyári melegrôl amikor beizzadsz alá ...Bár klasszul mutat egy szép dekoltázs...Kép

Enikô!
Violának mihamarabbi gyógyulást!! Kitartást,mindjárt itt a tavasz..Kép

Timika!
Mit szóltál amikor kiderült hogy vannak jóslófájásaid? Megijedtél? Örülsz? Azóta jobban figyelsz a tested jelzéseidre? Egyáltalán érzel valamit???

Kellemes pénteket!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Szia Mucska!
Köszi a bölcsödebörze infókat!Nagyon hasznos lehet.
Mondjuk mi már lassan az oviba iratkozhatunk be,annyival előbb kell...A bölcsiről lecsúsztunk sajna.
Óvodabörzéről nem tudsz véletlenül?Érdekelne.
Köszi mégegyszer.
Szia.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Pöttyös Viola
Kép
Kép
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Enikő, Violának csak a testén vannak pöttyök? Remélem, nem fog úgy járni, mint Bogi!
Kinga, jó, hogy találtatok kiságyat! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő Kép Szegény Viola, jobbulást kívánok neki! Nem elég a vírus és a fogzás, most még a himlő is Kép Voltatok már dokinál? Nagyon nyűgi szegény?
Köszi szépen a drukkokat, nagyon aranyos vagy! Kép Még nem beszéltem meg Zitussal, hogy vállalja-e a "híradózást", az is lehet, hogy a párom fog jönni a hírekkel, még nem tudom Kép

Kinga Kép A Cora-ban szokott lenni kókuszmatrac akció is.
Jóslófájások: sejtettem, hogy vannak, mert pár napja már úgy fájt a derekam, mint menzi előtt szokott, úgyhogy annyira nem lepett meg Kép Viszont tegnap du kimentünk a Cora-ba és egészen estig szinte folyamatos elég erős jóslófájásaim voltak. Komolyan felmerült bennem, hogy lehet, hogy éjjel szülünk? Aztán éjjel már nem volt semmi és eddig ma is alig. Lehet, hogy a front kavart be ennyire, nem tudom. Furcsa érzés volt: egyrészt nagyon örültem neki, de kicsit meg is ijedtem Kép

Zsu Kép Nálatok mi újság van?

Pussz: Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Edit sajna nem, de majd hétfőn megyünk a játszóházba, rákérdezek a vezetőtől, hogy lesz e.
Én is kiakadtam, hogy még meg sem születik a gyerek és lassan helyet kell foglalni nekik bölcsibe, oviba Kép Mi biztos kimegyünk a bölcsödésre még igy is, hogy már felvették Annát ősztől. Hátha kapok valami plusz infót, meg Anna játszik egyet .

Enikő!

Szólok majd időben ha jönnek pár napra, Violának gyors javulást kivánunk!
Szép napot Mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Rika!
Hát azt én is szeretném tudni,hogy hol lehet nagy méretű melltartót kapni.Kép
Mostanság minden telítve van kínai mintára kis szivacsos melltartókkal,amik semmire sem jók.De a lengyelen sem jártam szerencsével.
Ami aztán véletlenül jónak tűnik,arról kiderül,hogy pont ott nem tart ahol kellene,középen.(elvégre nem dísznek kell,hanem,hogy tartson is)Akinek nagy van,elég ha lehajol,és annyi..Olyan bosszantó.
Ja,meg van olyan is,hogy mondjuk elől minden ok(nem szivacsos),de hátul a pánt(ahol a kapocs van) felugrik az ember nyakába.
Nem tudom mit csinálok rosszul,v. ennyire különleges kosarú kellene?
Egyedül a Metro-ban vettem pamut szoptatós melltartót.Még az volt a legjobb,de az sem tökéletes.Kép

E.

szilde
Szeged

Mucska!
Köszi.Én még nem tudom megyek-e a bölcsisre.Ártani nem árt,ha az ember tájékozódik.KépMajd meglátom,hogy jön össze.
Köszi.E.

szilde
Szeged

Pankata!
Nagyon édesek a fiúk!Látszik,hogy szeretik egymást!KépÚgy tűnik nálatok nagyon bejött ez a korkülönbség.Kép

Enikő!
Kívánok Violának zökkenőmentes,light-os túlesést barihimlőhöz.Bogi jól van?
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Nagyméretű melltartó van a Severben. Én ott vettem, nekem bejöttek, pedig rám sem egyszerű találni, Tescoba, Corába már meg sem nézem, mert ott a 85-90 méretet nem ismerik Kép Ráadásul nagyon ember baráti áron találtam (780 ft) , ennyiért máshol a pántot sem adják oda Kép, volt minden szinben, igaz én kb. 2 hónapja vásároltam be alaposan .
Andi

Andi
Kép
mucska

Na ott még nem néztem!Jó ötlet!
Úgy látom sokan járnak ebben a cipőben.Kép
E.

szilde
Szeged

Melltartó: Én a Corában vettem szoptatós melltartót. 90 C-s. Pamut. Nagyon jó, jobban szeretem mint a Triumphot.

Rika: Szoptatós vagy rendes melltartó kellene?
Szerintem a fehérnemű üzletekben is van nagyobb méret, vagy ha nincs, tudnak rendelni. Nem?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Szilde: Bogi jól van tegnap hazavitték mamáék, mert ugye festést terveztünk a hétvégére, amibe közbeszólt Viola himlője....Kép

Timi: Mára volt időpontunk a dokihoz, még a keddi fosi ügyben. Reggel felhívtam és mondtam, hogy himlős, és mondta, hogy ugyanazt kell kapja mint a Bogi (fenistil cseppek és hintőpor) és majd vár, ha leszáradtak a pöttyök! Úgyhogy nem mentünk el. Hja azt azért megkérdzete, hogy biztos, hogy himlő? Mondtam, hogy 1000%, napra pontosan 2 héttel Bogi után és tökugyanolyan pöttyök vannak rajta, mint Bogin! És ennyi volt!
Így a vége annyira izgalmas ugye???Kép

Exi: A feje búbjától a talpáig pöttyös! A pelus alatt is van, de ugye most 4-5 napig csak jönnek elő....még nagyon az elején vagyunkKép

Üdv
E

ceniko
Szeged

Melltartó:a mostani Cora-s katalógusban láttam hogy van olcso,pamut merevítô nélküli melltartó.(ez lehet hogy kényelmesebb mint a többi).ha jól emlékszem 1000 Ft alatt van és nem is néz ki rosszul a katalógusban.
Lassan nekem is kellene vennem szopis melltartót,de nem tudom hogy fog-e még nôni a cickóm addig ..Kép
Ezek az agyonszivacsozottak tényleg kiakasztók. Én amúgy is útálom a cicifixet,de nagyon nehezen is találok normálisat ha mégis kell..Kép

szszkinga

Sziasztok!
Enikő!
jobbulást Violának.

Kata!
írok majd és elmesélem h. mi volt a dokinál.
nagyon édik a fiúk még mindíg, MInike milyen ügyes és az a mosolyKép

melltartó:
a Tescoba vettem egy jót 3000körül volt Dorina azt hiszem, szoptatós, össze sem lehet hasonlítani az Anitával v. hasonlókkal, jól tart és bírja a mindennapi mosást is, a többi már régen kinyúlt.

én általában drágábbat veszek, mert elvileg jobban bírja, elvileg.

Mucska!
a SEveres nem nyúlik ki nagyon hamar?? bírja a mosást??
lehet h. elnézek arra.

én is pici ciciket szeretnékKép nem tudok hason aludniKép futáshoz 3melltartót veszek felKép
és ha egy pasival beszélek csak a ciciknek beszélKép ezt útálom a legjobbanKép

Zozo
Vendég

Sziasztok!
Enikő, csak azért kérdeztem, mert a képeken még nem annyira látszódik a pöttyösödés.
Egyébként melltartó ügyben megsúgom, hogy rám sem egyszerű venni, mivel az egyik dudorom kisebb, mint a másik...

Ági és
KépKép
exdeus

hahó,

volt itt valaki, nem nem emlékszem ki, akinek a szoptatással volt nemrég gondja, hogy a baba rossz technoikábal szopott és fájt neki.

Egy másik fórumon ugyanis van egy lány, akinek ugyanez a kínja. Hogyan oldódott meg végül? Ágci segített, ha jól emlékszem.
Vendég

Sziasztok!

Melltartó kérdésKép Nekem se nagy méret kell, én is a Dorinára esküszöm, nekem 90C-s van, meg vettem 2 db D-set is, az kicsit nagy, de hátha belenő a cickóm. Terhesség előtt B-set hordtam..

Voltam dokinál, 1222 a méhszájamKép Bababuksi beilleszkedveKép Szóval bármikorKép Ennek örömére egy jót gyalogoltam, hátha segít. Nos segített abban hogy nem bírok felkelni ha leülök valahovaKépKépKépKépKép

Rengeteget szúr ma a méhszájam, Kata keveset mozog, de fájás nemigen van. Persze, mert most ideális lenne szülnöm: anyuék, autó itthon, Tamás szabadnapos, doki ügyeletben, szal biztos nem szülök maKépKépKépKép

Enikő Violának gyógypuszik!!

ZSu
38+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Andi! csak azt felejtik el elmondani hogy bölcsibe beiratni gyereket, hja min. 1 év a várólista (a legtöbb helyen)

Enikö!Jobbulást Violának! Nekem nem volt 4D-m, de ha fizetni kellett volna érte kevésbé lettem volna felháborodott, mint azon hogy amikor tilos a másik ágyára higiéniai okokból ráülni, akkor a kórházban a CTG-n egymás után feküdtünk fel sorban ugyanarra a lepedöre. Ez még télen is gusztustalan, hát még nyáron, amikor izzad az ember igencsak. Én csak remélem mire a 2. babát megyek megszülni legalább eldobható papir lepedöt tudnak alánk teriteni. Az még elmegy hogy gyakran saját háloingben kell szülni, mert ezt sem tudnak biztositani, bár én pl. nem szeretnék sajátot erre a célre összemocskolni, fizetek eleget a tb-nek hogy ennyi nekem is járjon egyet kapjak használatra, de a lepedös dolog totál kiakasztott. Amikor szoltam hogy nem szeretnék ráfeküdni közölték nincs elég pénz, igy tudják megoldani. No comment...

Rika! én 3 hete voltam Vasasban Uh-n, nem 4D, szerintem ott nincs is, ugye? Nem kellett fizetni!! Az orvosomnál nem volt maszekra pénzem és ugyanott rendel SZTK-ban is, igy most igénybe vettem a tb alapon vizsgálatot. Töled sem kérhettek volna ha nem maszek rendelésre mentél!

Exi! Kebel nekem is jöhetneKép

Kata! Nagyon aranyosak a fiaid!!

én csak sejtettem van orvos aki olvassa a topicot, de nem gondolnám hogy rendszeresen és a nagyszámban. Van elég dolguk, nem irigylem öket.

Dancsi! Gigi és én is ezzel szenvedtünk. Orsi nem jól kapta be a cicit, ezért fájt annyira, kiderült nem kapta be teljesen a bimbóudvart. Nekem Ágci küldött erröl anyagot, tudom levélben továbbitani. Irjon nekem mailt

Orsi most vette le az üveglapot az éjjeliszekrényröl a keze tele lett vágással, több helyen. Egyik sem mély, de csupa vér mindkét tenyere. Még jo hogy komolyabb nem lett.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
köszi, továbbítottam a címedet

Nekem mázlim a bölcsivel, júniusban jelentekzünk és mehettünk szeptembertől
Vendég

Sziasztok!

Nagyon kérem, hogy aki ismer Szegeden jó (gyermekekkel is foglalkozó) bőrgyógyászt, aki esetleg még allergológus is, az írja meg itt vagy priviben! Nagyon fontos lenne!
Köszi!
kissvirag

Csak gyors bekukk..
Virág,
Mi a Medicenterben voltunk nemrég Minikével egy nagyon-nagyon kedves dokinéninélKép őrület, de nem jut eszembe a neve, viszont a Medicenterben be tudsz hozzá jelentkezni, ha felcsörrented őketKép A tecsiszámuk: 558888...

Kata
pankata

Sziasztok!

Melltartó: 90C-t vettem, Dorinát vagy a Tescoban, vagy a Corában és elégedett vagyok vele én is. Nőiesnek éppen nem mondanám, de tart és megfelel a célnak. Kép

Cenikő!

Ott javíttatjuk a babakocsit, ahol vettük, mivel még garanciás. Első körben azt mondták nem rendeltetésszerűen használtuk, mert biztos két gyereket tettünk bele. erre mondtam a közepesen életunt eladónak, hogy bizony így volt, és ez abból a nem elhanyagolható helyzetből adódott, hogy épp egy testvérbabakocsiról beszélünk. na erre visszavett és átváltott normálisra....

Violának ezer puszi, remélem gyorsan kikevergőzik a pöttyös korszakból. De lám-lám pöttyösen is milyen édes.....

Rika!
Mi is szoktunk a Kodály-téren sétálni!!!!!!!!!!!! Úgy láttam fentebb, hogy Jégvirág is. Lehet, hogy már egy halomszor elszambáztunk egymás mellett???

Képzeljétek, egy ismerősöm 9 éves kisfia elmesélte, hogy az egyik osztálytársa - aki egyébként a barátja- most nem jár suliba, mert beteg: "terpeszes" (=herpeszes) De ezt olyan mély meggyőződéssel adta elő, hogy majd megpukkattunk a nevetéstől. Persze nem röhögtünk, mert akkor végig sértettük volna szegénykémet.

Én a takarítást, főzést, vasalást a picikkel "együtt" végzem, igaz hogy háromszor annyi ideig tart, mint egyébként, de így legalább nincs sírás. Ricsi kedvence most a tollseprű, és a vödör. Hurcolássza magával, ha takarítok rögtön nekilát ő is, annyira aranyos. Aludni? Na azt nem szoktak, vagy véletlen sem egyszerre, így non-stop ügyeletes vagyok. Kép Mondjuk Dávidnál az erkély - mint pihenőhely - bejött, de a szomszéd bagózni szokott az erkélyén, aminek a füstjét az én kényes orrom érzi, így nem tehetem ki oda sajnos.

Uh. Egyszerűen nem tudok rajtuk napirendre térni. Ilyet egyszer sem tapasztaltam szerencsémre, valahogy olyan hihetetlen az egész. Úgy látszik ezen a téren sem mindegy, hogy az ember milyen dokit választ......

Szép estét!

Pocakosok, sokat gondolok rátok!!!!!!!!!!!!!!! Aztán valamilyen formában jelezni, mert úgy látom igen sokan izgulunk értetek!!! Puszi: Romy

Kép

Kép
romy1

Jó reggelt!
Úgy látom ma én vagyok az elsőKép Ilyen sem volt még!

Zsuzsófi!
Megy a drukk! Remélem hamarosanKép és szépen símán fog lezajlani a szülés!! Remélem tudsz valakivel üzenni ha megvan a babaKép Kép

Ez a bölcsis dolog elég rosszul hangzik.Akkor nekem már most szülés előtt el kellene mennem keresni helyet hogy majd pár év múlva bekerülhessen valahovaKép Majdnem így áll a helyzet.Bár gondolom a körzetibe fel kell venniük-az egy dolog hogy oda semmiféleképpen nem íratnánk be...

MOst megyek,mert mindjárt ébresztő van páromnak és csinálok neki reggelitKép

Sziasztok

szszkinga

Sziasztok!

Kicsit elmaradtam mostanában. De láttam hogy volt szó a vasárnapi börzéről.
Tudja valaki mennyi lesz a belépő látogatóként?
A Radió88 nem tudott segíteni sajna.
Előre is köszi.
pomat

Kata!
írtam.
Vendég

Sziasztok!
Nagyon ramatyul érzem magam, mind testileg, mint lelkilegKép Le akar szakadni a hátam, egész éjjel nem bírtam aludni, mert kemény volt a hasam (nem fájások, hanem egyfolytában).

Ráadásul tegnap a férjemmel is sikerül összeveszni, mert megsértődőtt, mert megbántódtam azon amit mondottKép Férfiak. Mindenesetre ma még búcsúpuszit se kaptamKép

Szóval ma nagyon harapokKép

ZSu
38+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggeltKép

Zsu: Meg még fel is ébresztettelek hajnal 9-korKép Bocs!
Tényleg azt álmodtam megszültél....Kép
Fel a fejjelKép Tamás nem olyan haragtartóKép, meg Te semKép

Romy: És hol vettétek a babakocsit? A kereskedőktől (tisztelet a kivételnek) a pontos időn kívül semmit nem lehet megkérdezni, mert csak néznek, mi bajod van? Remélem azért hamar kész lesz a babakocsitok! Milyen márka?

Exi: Sztem a nők többségének, egyik melle kisebb mint a másik, avagy nem egyforma a 2 cicinkKép de általában alig észrevehető a különbségKép

Karmen: Gyógypuszik Orsi kacsójára. Le kéne csiszolni az üveglapot, hogy ne vágjon. Nekünk van itthon üvegcsiszolónk ha gondolod.....
Én is gondoltam, hogy orvosok (vagy családtagjaik) is olvassák a fórumot. A hálapénz.hu óta nagyon rajtavannak ezeken. Én se irigylem őket, sőt nagyon nagyra becsülöm őket (már akit), hogy ennyit dolgoznak ilyen megalázóan kevés fizetésekértKép! Csak ne a kismamákról-betegekről húzzák le az utolsó bőrt is a saját fizetésük kiegészítéséért, amikor eleve egy baba is nagyon sokba van! Reklamáljanak a parlamentben! És azért ami eleve ingyen vagy, vagy egy fix összegért, ne kérjenek el még plusszba jogtalanul ezreket.....(no commentKép)

Viola extra nyűgi. Szegénykém egész nap a kezemben akar lenni. Sírdogál, sehogy sem jó neki. Nem tudom, hogy ez himlőtől van-e vagy még a keddi hasmars vírustól....? Kedd óta van hőemelkedése+fosi+hányás és azóta nyügi ugyanis....
Az előbb beszéltem Bogival, hóembert építettek tegnap meg szánkóztak (mamáéknál még van egy kis hó) és nagyon jól érzi magátKép

Hja a pörkök mielőbbi leesése érdekében Vadárvácska főzetben kellett füröszteni a gyerkőt. Csodákat művelt Bogim pörkjeivelKép Fürcsi után csak úgy potyogtak le....Kép

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Jó későn értem ide. Kép
Enikő, azt tudom, hogy nincs két egyforma cici egy emberen - kivéve, ha szilikonos, de az enyémen észrevehető a különbség. Kép De igazából nem zavar, mivel egy jobb fajta szivacsos melltartó csodákra képes. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zsu!
Jobban vagy egy kicsit? Remélem a hangulatod is hamar sokkal jobb lesz!! Morcosan nem lehet szülniKépKép

Megvettük a kiságyat,kókmatracot és pelenkázólapotKépa Faktumban.
Nagyon édikKép Ha a párom hazaér munkából-és végre ebédelünk-összerakja az ágyikót meg felszereli az új lámpát is.Utána jönnek a fotókKép

Ha valaki megtudja hogy mikor kezdődik holnap a börze,írja le.KösziKép

Kinga

szszkinga

Himlős babám:
Kép

És a pocakja:
Kép
E

ceniko
Szeged

A felső szomszédoméknál jön a 2. baba és bútorcserére kényszerülnek! Ezért a régi (újKép) bútorukat el szeretnék adni!
Felteszem a képet, hátha valakit érdekel!
40 000 ft! Sarokbútor, bazi nagy. Rengeteget lehet bele pakolni! és nagyon szép állapotban van! lapraszerelhető!
Érdeklődni nálam lehet mélbe, adom a szomszédék elérhetőségétKép Köszi
Kép
Kép
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő!
Most már tényleg látszik Violán a sok-sok pötty!!Nem semmi.A korábbi képen nagyítóval kellett keresni rajta,de most egyértelműKép Kép Én anno csináltam egy pár lukat az arcomra,pedig anyu zoknit húzott a kezemre és csak simogathattam a pöttyimetKép Persze nyilván vakartam is Kép

Ez tényleg egy mindent elnyelő szekrény.Barátnőmnek is ilyen van és a fél család ruháít benyeliKép

Zsu!
Elindultatok szülni?Kép

szszkinga

Börze info: http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=70&cid=119117

Enikö! Honnan szedted ezt a fözetet? Köszi a segitséget, de eltettük, levettük róla az üveglapot, ez a legbiztosabb. Legközelebb akár el is törhette volna.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kinga, még itthon, és még egyben. Fájásaim nincsenek, csak a hasam alja fáj nagyon, mint amikor menstruálok....

Zsu
38+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="ff0000">Sziasztok Csajok!
Eladó 1 csomag 92 db-os Libero(3-6 kg) 2000ft-ért!Nekem hozták ajándékba,de természetesen kicsi!Telefonom:06/70/3-86-47-68.
Áruljuk a lakásunkat is,ha tudtok valakit,aki költözne,szóljatok!Méltóképpen megjutalmazzuk a "közvetítőt".Részleteket személyesen!
Ezen a weboldalon megtalálható a hírdetésünk és képek a lakásunkról:
www.homehungary.atw.hu
Puszi Mindenkinek!</font>
ildi10

Enikő!!Nem semmik Viola pöttyei!!Kívánjuk,hogy gyorsan meggyógyuljon!!
Puszi
ildi10

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?