Erika,
párod eteti az osztrákokat? Szakács? Pék?
Mosogatógéppel én is úgy vagyok, hogy kettőnkre felesleges, pláne úgy, hogy anyu tényleg sokat főz. Már nem úgy sokat, hogy mennyiségre, hanem minden nap. Õk ugye lent laknak, mi fent. Konyha nekünk is van, tudnék főzni, mert van benne minden, de valahogy mégsem. Õ mindig azt mondja, ha egyszer úgyis nekiáll főzni, akkor már nem kettejükre csinálja a kaját, hanem 3-4 főre. Úgy érdemesebb is. Én van, hogy itt kajálok a fürdőn (nyáron pl. szinte mindig), mert vannak éttermek, de vannak menü jellegű kaják is, szóval nem mindig a rántott hús és társai!
Páromnak meg kerül az ő fősztjéből. De mondjuk van úgy is, hogy egy hétvégén pl. én főzöm a levest, anyu a husit, vagy fordítva. És szabadnapomon is szoktam főzni. No, szóval nem olyan vagyok ám, hogy lusta vagyok, mint állat, csak így alakult. Volt már olyan is, hogy elterveztem, hogy mit fogok főzni, rá is értem volna, erre anyu lebeszélt, hogy minek, amikor ő úgy is ezt meg azt csinál, és kerül nekünk is! Szóval így megy ez. És addig nincs is szükség mosogatógépre, amíg csak ennyi tennivalóm van. Meg az az igazság most nem is nagyon lenne helye, mert minden helyet kihasználtunk a konyhában. Mivel tetőteresek vagyunk, a konyhabútornak pl. nincsenek is felső elemei, mert pont a konyhánál van a lakásnak az egyik olyan oldala, ami dől. Szóval csak alsó elemek vannak, de az faltól falig. Én kértem páromat, hogy legyen jó hosszú, mert ha én egyszer nekiállok főzöcskézni, akkor szétpakolok egy csomó edényt, zacskót, fűszert, zöldséget, szóval minden hozzávaló ott hever a pulton és csak a végén pakolok el.
Szóval mondtam, hogy nekem kell a hely!
De végül is jó, mert mindennek megvan a helye, ki tudtunk használni minden kis sarkot is. Gáztűzhely, nagy hűtő, sarokasztal paddal, stb. Elférünk. Még jó, hogy nem nagyobb, mert ott nagyobb kupit tudnék csinálni!
Ma megint "melózgatok", de megint csak annyit és úgy, mint tegnap!
Szóval nem szakadok meg!
Úgyhogy majd még jelentkezek, benézek, írtatok-e valamit, amire lehet írni!
Sziasztok!

Vannak barátaink, de az nem ugyanaz.