A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Jégvirág!

Bocsi csak most olvastam :(

KépKép

KépKép
rika07

Áhh itt van a csík, köszi Bea :lol: :lol: :lol:
Lehet a szobatársad elköltözött már :), habár nálunk a házba a védőnö szerint van egy kislány aki egy héttel született hamarabb mint Zsófi, de még nem láttam soha. Szóval táplálkozási tanácsokat tőled kell kérni :) . Remélem Zsófi baba is olyan szép lesz 1 év múlva is mint Gréti.

Zitacicu!

Akkor esetleg hétfőn találkozunk :) , még beszélünk addig.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Sziasztok!

Zita, Bea, Edit!
Köszönjük a gratulációt!!! :D

Zita!
persze, hogy mindegy a neme!!!!
Név ügyben még egy kicsit tanakodunk, lány nevünk lenne, a fiú kicsit nehezebb!

Edit!
Igen rohan az idő!Szerencsére a vágyból valóság lett!!! :D

Pusza

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok :)

Kevésbé konzervatívak figyelmébe :)
Csak szeretnék szólni, ha valakit érdekel, hogy erotika kiállítás van most 7végén a Mars téri "u" pavilonba.....
Nem igazán reklámozzák, pl a tavalyihoz képest most alig volt reklám....
Mi tegnap voltunk :oops: :D
Pusssz
E
ceniko
Szeged

Rika

A hétfövel csak az a baj hogy megyünk neurológushoz 12.30 ra.Bár attól még a du.elvileg szabad.Te hol gondoltad?Merre laktok?

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!

Mi a diófánál lakunk, a tescohoz szívesen elmegyünk:) Ird le hol talizzunk :)

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Bea!

Grétinek nagyon sok boldogságot névnapja alkalmából. Sok puszit küldünk neki!!!

Zita

Kép
zitaa

Bea!

Boldog névnapot Grétinek!! :D HogyTi már megint ünnepeltek! :)

Pénteken nem volt nálam telcsi, azért nem vettem fel, ma szintén nélküle mentem el :( mert folyton lemerül, de tanultam ezerrel, gépet be se kapcsoltam egy hete, és ma, azaz tegnap, meglett a szigorlatom, nagy mázlival 5-öst kaptam-szerintem tuti beszámították,h. kismama vagyok,mert nem ért annyit a feleletem,pedig én 3-assal,4-essel is megelégedtem volna! Na, de így még jobb! Most mindent bepótolok, és ha nem esik az eső, jöhetnek a séták!!! ha meg esik, akkor gyertek át!

szilde!

tanfolyamot nem tudom, minek számít, ezt konkrétan bölcsikban kellene megkérdezni, sztem középfokú/felsőfokú szakképzés tutira jó még!

mára ennyit:üdv:mariann

Mariann
Kép
kmarian

Bibi: Barninak boldog névnapot :lol:
ceniko
Szeged

Üdv!
Bea, Grétit isten éltesse a névnapja alkalmából (ha egy kicsit el is késtem vele).
Bibi, Barninak hasonlókat kívánok!
Puszi mindenkinek.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Mariann!
Megérdeklődtem a bölcsiben:csak négy órahosszára veszik be a kicsit,ha nappalin tanulok.Nemtom mondjuk az mire elég?

A munkaügyiben meg azt mondták hogy a tanfolyam nem számít nappalinak(hacsak nem rosszul tudják.)Nincs diákigazolvány stb.
Mondjuk mivel délután lesznek főleg órák- úgy néz ki-,tényleg nem lenne jó,ha szinte sosem lennék együtt a lánykámmal.

Sajnos beiratkozásnál meg el kellett dönteni,hogy hová iratom.Egyszerre több helyre nem lehet.Más bölcsibe mostmár nem irathatom,mivel áprilisban volt beiratkotzás.

Mindenképpen bölcsibe akartam iratni először mert ott kevés gyerek van egy csoportban,és több törődés jut egy kicsire.Na meg hát még nem is szobatiszta a picúr.
A drágaságom meg annyira várja már a bölcsit,meg már újabban az ovit,hogy múltkor hisztizett mikor elmentünk egy ovi mellett(pedig zártak),hogy ő be akar menni!!!!!:):(:)

Aztán lehet,hogy a végén a mama vigyáz rá délutánonként,ha mégis tanulnék vmit.Bár őszintén szólva nem akarnám ezzel terhelni anyukámat,ha nem muszály,hiszen ő is dolgozik még.

Csak az a gond,hogy ha most lemondok a bölcsiről(mivel nem tudok dolgozni,ill. hogy tudjak tanulnom kell),akkor mire végzek jövő júliusban a tanfolyammal,akkor megint agyalhatok,hogy mondjuk legkésőbb ősszel hová teszem a kicsit.:(
Beiratások áprilisban.....Jóformán négy éves lesz mire oviba járhat.
És addig mi a túrócit csináljak?
Úgy kéne dolgoznom,mint a benszülött asszonyok.Hátamra kéne kötnöm a bébit...Csekély 13,34 kg-val

:lol: :lol:
szilde
Szeged

Mariann!
Nagy-nagy gratula a szigorlathoz!!Ügyi vagy!!!:):)
Edit
szilde
Szeged

Sziasztok!

Edit, én is bölcsibe fogom iratni Bencét, mert az oviban már nincs hely:( Ugye amikor beiratkozás volt mi egyáltalán nem tudtuk hogy hol fogun klakni ősszel:( Így 4 éves lesz mire elkezdi az ovit, bár mivel évvesztes, úgyis 7 évesen menne csak suliba (ha nem lenne évvesztes, akkor se engedném hamarabb)

Kíváncsi leszek, hogy kérnek e munkáltaóti? Mert elvileg a bölcsi megigérte za ovinak, hogy aki onnan kimarad, azt felveszik.

Holnap kiderül

Pusza

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi!
Kíváncsi vagyok én is.
Érdekes egy helyzet,nem mondom!!!
Ha szerencséd van,akkor a sulitól kérnek majd egy igazolást.

Bencus már Pesten kezdi a bölcsit?
Nem is tudtam,hogy a bölcsik ilyen készségesek arrafelé...
Ott hány órahosszára veszik fel/egy nap?
Írj,ha megtudtál vmit! :)
Edit
szilde
Szeged

Rika

Nekem mindegy hogy hol talizunk.TI hogy kajáltok?Mi olyan 4 5 körül .Nekem utánna jobb lenne.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak benneteket. Most úgy gondoltam itt az ideje, hogy szavaimat is hallassam.

Ha minden igaz (ez a védőnők számitgatása szerint minden látogatás alakmával változik az utóbbi időben) 20. héten tartunk babócával. Szinte minden rendben velünk: vérkép, AFP. Engem momentán 24 órás vérnyomásmérővel figyelgetnek. Remélem rendben leszek. Valakinek nálatok a terhesség alatt volt ilyen problémája?

Még nem mozdult meg a kis lurkó, aggódom is miatta, mert állitólag már itt lenne az ideje.

Már egy hete nem dolgozom, az évi rendes szabadságomat töltöm, utána meg elméletileg táppénzre küldenek. Hogy mekkora tortúra hazakerülni ...

Mindenkinek szép napos időt (azt hiszem ránk fér már)!

Cseppek
cseppek

Szia cseppek!

Gratula babócához :). Én még ilyet nem is hallottam, hogy 24 órás vérnyomásmérő. Ennyire ingadozik a vérnyomásod ? Nekem csak a terhesség vége felé volt probléma vele 170/110 vérnyomásom volt szülés után 190-es volt, de én semmit sem éreztem ebből. Mára már semmi bajom szokásos 90-100-as. Ő lesz az első babád ?

Zitacicu!

Hát Zsófi összevissza eszik erre nem lehet alapozni, de én tudok magammal kaját vinni neki szóval ez nem akadály. Ha ráértek akkor csörögj rám és ugy kb. félóra mulva talizzunk a tesconál az üvegvisszaváltó helynél. Persze ha ez neked is megfelel. Tegnap voltam Tápén Mariannál.

Jégvirág!
Grétinaek igy utólag boldog névnapot. Gréti baba mit kapot névnapjára? Kerestelek hátha jöttök sétálni :(

Exdeus, ugy-e már meggyógyultál?

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Zitacicu!
Ja a telszámom: 06-30-290-49-75
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika

Nekem jó lesz ott a tali.Majd ha visszajöttünk a neurológustól és a Mátém is oké akkor csörgök.Mi múlthéten voltunk Mariannál,tényleg[/b]oriási a különbség a babák között.Akkor majd csörgök.

Kép
Kép
zitacicu2

Szia cseppek

Amikor én Mátém vártam engem is felszereltek ilyen vérnyomásmérővel és azt hiszem ,hogy a 24.héten jártunk.Olyan 150/100 volt akkor a vérnyomásom.Elintézték egy kis gyógyszerrel és semmi gond nem volt utánna vele.
Érdekes most az ikreknél soha nem volt magas .Söt....
Hol fogsz szülni?

Kép
Kép
zitacicu2

Rika07!

Gratula babócához .
Köszönöm szépen.

Én még ilyet nem is hallottam, hogy 24 órás vérnyomásmérő. Ennyire ingadozik a vérnyomásod ?
Családi vonás, eddig csak 135/80 körül volt, az utóbbi időben a védőnők 150 körül mérék mindig, ezért kerültem a belgyógyászatra. Sajnos ott 150 főlé is ment. Ez a kütyü itt zümmög mellettem 15 percenként, és elég érdekeseket mutat 102-174 között mindenféle volt már 8 óta.

Ő lesz az első babád ?

Ő. Még nem tudjuk milyen nemű lesz. Remélem 27-én a genetikai UH már megmondja. Végülis mindegy, csak egészséges legyen. Doktorbácsi szerint vasgyúró kiskölyök a korához képest elég jó csontozata van.
cseppek

zitacicu2!

Amikor én Mátém vártam engem is felszereltek ilyen vérnyomásmérővel és azt hiszem ,hogy a 24.héten jártunk.Olyan 150/100 volt akkor a vérnyomásom.Elintézték egy kis gyógyszerrel és semmi gond nem volt utánna vele.
Én is ebben bizom, és abban hogy a bogyóknak Kispocok nem fogja kárát szenvedni. Nálad minden rendben volt?

Hol fogsz szülni?
Úgy néz ki, hogy a II. kórházban. Bár eléggé riaszt még a dolog. Mindenki ilyen szorongva megy neki az elsőnek?
cseppek

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. 25 hetes terhes vagyok és a háziorvosom Suprax filmtablettát írt fel, meg Rhinathiol szirupot.
Kíváncsi lennék, hogy szedte-e valaki terhesség alatt_
Köszi:
Era
era101

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket! :)

Rika: Láttam, hogy hívtál, de épp letetted mire fölvettem volna, és ebédeltünk, aztán meg hazajöttünk és aludtunk. :) Úgyhogy nem tudtunk volna sétálni. Vagyis tudtunk volna, csak akkor nem alszok :)
Kisasszony tőlünk kapott egy átmeneti kabátot (Éljen a nyár! Jó nagyot, hogy ősszel is jó legyen.) meg fa kirakóst. Háziállatokat kell foggantyúval a megfelelő helyre tenni. Biztos láttál már ilyent. Meg kapott még sok könyvet, még 2 fa készségfejlesztő játékot, meg egyéb beazonosíthatatlan játékokat :)

Mariann: Igen, jól besűrűsödtek az ünnepek, de karácsonyig nem lesz semmi most. Na jó, mikulásig :)
Szigorlathoz gratula :)
Nem is lesz több vizsgád? Bocsi, nem vagyok képben :)
Ma délután valami kinti program ha ilyen szép idő marad? Rika Zitacicuval randizik, őt nem is kérdem. :wink:

Szilde: Jó kis dilemma. :cry:

Cseppek: Üdv. itt :) Gratulálok a pocaklakóhoz. Nemét tudjátok már? Vérnyomás-kérdésben nem tudok mit mondani, nekem mindig alacsony volt.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Cseppek: Priviben megírod ki a dokid, ha van?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág!

Akkor majd keressük egymást! Most még éppen alszik Csongi!
És Gréti már ki tudja rakni a kirakóst?

Szilde!

Nekem 8 órát mondtak...én direkt kérdeztem, hogy hagyhatom-e csak 4 órára, mert még nem szeretném hosszabb időre (nekem ez is ajándék az eddigi éjszakázásokhoz képest), erre azt mondta a bölcsivezető, hogy utána már úgyis alvás jön, nekem is jobb, ha ott alszik...

Mariann
Kép
kmarian

Mariann: Ok, mi alvás után megyünk ki, kb. 4-5 körül.
Nem tudom, hogy ki tudja e rakni, mert még nem vettük le róla a fóliát :) Egyenlőre csak mutogat az állatokra és mondjuk, hogy mi micsoda. :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!!

De sajnos BARNIVAL bennt töltöttünk 2 napot a klinikán,elkapott 1 vírust (a barack sem volt véletlen hányás) és csütörtök éjjel mivel nem hagyta abba a hányást, be kellett vinnünk!! :( :( :(

A szívem majd megszakatt,mikor bekötötték az infulziót neki! :cry:

De péntek de. már ki is kötötték az infulziót,200 gr szopizott,jó kedve volt nagyon neki,egész nap sikongatott a folyosón!

A kanül pedig nagyon tetszett a Barninak,le kellett ragasztani,mert folyton babrálta! :lol: :lol:

Úgyhogy szombaton haza is jöhettünk!

Nagyon rendessek volta a nővérkék,kellemessen csalódtam a klinikában ,és a szoptatós kismamák pedig éjjel-nappal ott lehetnek a baba mellett 1 szobában! :roll:

Kép
bibi226

Bibi! Bakker, sajnálom a klinikát. :( Most már rendben minden? Mit mondtak, mi volt, milyen vírus?

Cseppek! Grat a babóhoz! Nekem mindig alacsony a vérnyomim. A magzatmozgást mindenki máskor érzi, első babánál később, biztos te is érezni fogod nemsoká, ne aggódj.

Csibe! Hu de telik idő. :D Milyen neveitek vannak? És ha mégis csajszi? :lol:

Névnaposoknak sok puszi így utólag is!

Az oviban skarlátjárvány van valszeg, így befejeztük, nem kéne hazahozni a 4,5 hósnak. Folyt.köv. szeptemberben.

Volt esetleg vki a macikiállításon a Százszorszépben? Érdemes elmenni?

A szüleim 2 unokája is nő szépen, íme: Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

3 unokája persze:)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!
Rika, hát nem teljesen, de igyekszem! :) Homeós bogyót szopizok. Igaz, eme tevékenység (mármint a szopi) Petiről nem mondható el, asszem, a tejcsim mennyisége már nem is lesz több. De ami van, azt megbecsüljük! :D
Cseppek, gratula a babához!
Era, konkrétumot nem tudok, DE gondolom, hogy a háziorvosod tisztában van azzal, hogy babát vársz, tehát nem hiszem, hogy ártani akarna neked. Tény, hogy a gyógyszerszedés terhesség alatt nem ajánlott, de a középső trimeszterben nem okozhat gondot, mivel addigra már kifejlődtek a baba szervei, és a szülés sem indul be, stb. És valószínűleg így jobban jársz, mintha szenvednél a betegséggel!
Puszika.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Cseppek!
Nekem a vége felé kezdett el emelkedni a vérnyomásom. A 32-ik héten átküldött a nőgyógyász a belgyógyászatra, ott csináltak ekg-t, meg megmérték a vérnyomim, akkor volt 140/100. Irt fel a belgyógyász doki Dopegit tablettát, azt kellett szedni. Az direkt kismamáknak van. És itthon is kellett mérni naponta többször a vérnyomásomat. Szerencsére 140 felé nem ment. Én is nagyon féltem, hogy emiatt be fognak fektetni.
Reméljük, hogy te is megúszod gyógyszerrel.

Zitacicu!

Mi volt a neurológusnál?

Zita

Kép
zitaa

cseppek

Szerencsére a vérnyomásom rendezödött,nem volt semmi gond utánna.Most amig kórházban voltam sok olyan szobatársam volt aki szedett rá bogyót.Szerintem érdemes odafigyelni arra hogy ne egyél sósan!!!és vigyázz a súlyodra.Én most csak elövigyázatosságból sómentes étrenden voltam pedig semmi bajom nem volt.Persze más ezt a kórházban betartani,mint otthon.

zitaa

A neurológusnál nem volt semmi különös.Csak a Nikit nézték,mert tulképpen a Norbival nincs semmi bajom.Szerinte nem kell aggódnom mindkét babát egészségesnek VÉLI tény hogy Nikim kicsit lassabban fejlödik.Holnap utógondozás, szerdán jön a Dévényes, aztán meg szeretnék egy szemészeti vizsgálatot is mivel egyszem lányom mindig csipás.Ennyi....A neurológus úgy gondolja hogy ők még csak 2 hónaposak mivel 5héttel hamarabb születtek.Valszeg ez is lehet ok.Mátém is 4 héttel korábban jött mégis fényévekkel elörébb járt.Persze megint más kettö baba.

jó éjszakát mindenkinek

Kép
Kép
zitacicu2

Mariann!
Akkor jól pórul jártam...
Elárulod melyik bölcsi ez?Priviben? :wink:
Beiratkozáskor még nem gondoltam ilyesmie...
Edit
szilde
Szeged

Sziasztok!!!

Melinda: Gyönyörű ez a 3 unoka:) teljesen odavagyok Lotti gyönyörűséges hajáért :oops: :lol:

Cseppek: Üdv itt és gratula a babához! Én is magas vérnyomással küszködtem, a végén már be is fektettek ez miatt, szedtem Dopegytet, meg Doxiumot is (lepényi keringést serkentő gyógyszer, mert a baba nem kapott elég tápanyagot, és nem nőtt rendesen) Dopegytből napi 4x2 szemet szedtem és így sem ment 170/110 alá a vérnyomim :( Be is indult a szülés előbb mint kellett volna, felbomlott a keringésünk...szar volt az ellenségemnek sem kívánom! :cry:
Éppen ezért, nagyon drukkolok, hogy veletek minden rednben legyen!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ki a dokid? Bocs ha már írtad!

Zitaa: Láttam a fullos hintát a kavicsoson:) Mikor próbáljuk ki együtt? Mármint a kölkök együtt, nem mi :) :lol:

Léptem ezer dolgom van:)
Pusz
E
ceniko
Szeged

Rika ,Ceniko

Mikor megyünk ki a kavicsosra?
Rika az nektek sincs messze.Holnap?

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!

Nekem mindegy. Mondjuk a kis játszon is ugyan ilyen van, és Márk 1 perc után nyavalyogni kezd benne. De azért ettől függetlenül kiprobálhatjuk. Mikor mentek Pestre. Vagy nem mentek most?

Zita

Kép
zitaa

ziták :lol: bocs viola a kezemben, mi most megyünka tecsóba utána elnézünk a kavicsos fele...
holnap megyünk pestre néhány napra....
puszka
e
ceniko
Szeged

Eltelt a vérnyomásmérős nap. Iszonyatos volt. Sem ténykedni sem feküdni nem tudtam vele. Éjjel nem a hangja, hanem a szoritása ébresztett fel.
És természetesen magas vérnyomást állapitott meg a doki. Dopegytet szedhetek rá 2*1/2-t és természetesen mérhetem a vérnyomásom napjában többször is.
És nem jó a csuklós mérő, igy jáhatok naponta-kétnaponta a védőnőhöz is. Isteni lesz.
Remélem javulni fog a helyzet.

ceniko!
Téged ki kezelt ezzel a gondoddal?

Majd' elfelejtettem! Köszönöm a gratuéációkat.

Képzeljétek, olyat érzek a pocakomban, mintha belülről kapargatná valaki, szerintetek Ő az a valaki???? :roll: Remélem :D

Szép estét mindenkinek!
cseppek

Cseppek, vérnyomás miatt :( De remélem, a bogyóval minden OK lesz! Egyébként nem kizárt, hogy a babót érzed.
Enikő, kirándulunk-kirándulunk??? :D
Na most ennyi.
Puszika. Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Cseppek: Nekem Vincze Emőke az orvosom, mindkettőt nála szültem! Rajtam 24 órás vérnyomásmérő szerencsére nem volt, de van elképzelésem milyen pocsék lehet! :( A belgyógyászaton nem tudom ki kezelt, egy középkorú hölgy, nagyon rendes volt, csak ne kellett volna órákat várni rá......
Ilyenkor érdemes beruházni egy vérnyomásmérőbe, hogy ne kelljen naponta védőnőhöz járni! Amúgy mennyire magas a vérnyomásod? Naponta 5-6x ugyanabban az időben mérd meg és írjad fel magadnak! Én így csináltam, meg ha éreztem hogy szarul vagyok, akkor is mértem! Nekem nagyon nagyon magas volt, iszonyatosan rosszul voltam, nem mertem bezárva hagyni az ajtót, hogy ha elájulok és nincs itthon a párom, a Bogi ki tudjon menni szólni valakinek.... Olyan szinten éreztem rosszul magam :(
Sómentesen egyél (pocsék tudom, én is csináltam.....)

Nekem először ilyen kis remegésnek tűnt a magzatmozgás, mintha kis pillangó mozgatná a szárnyait:lol: Aztán egyre erőteljesebb lett :lol:

Puszka :)
Enikő
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Melinda!

Igen, nagyon szalad az idő.
Ha mégis lány :D , ez aranyos, akkor Noémi, Dorka v. Nikol lesz.
Ha fiú, akkor talán Ákos, András v. Péter.
Még mindig nem tudjuk, de még van egy kis idő! :D

Cseppek!
Üdv itt! :D
Én a 23. héten vagyok és én is a kettesben fogok szülni. Ki a dokid?
Vérnyomásról nem tudok mit írni. Az enyém szerencsére normális.
Itt nagyon jó kis csapatot találsz, csupa tapasztalt anyuka és mindig nagyon szívesen segítenek. Azt hiszem mi ketten vagyunk "csak" pocakosok, de eljön a mi időnk is! :D

Pusza Mindenkinek!

Még 2 hét és vége az őrültek házának a suliban!!!!!
ÉLJEN!!!!!!!!!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

SZiasztok!

Szia cseppek!:)

Jó pocakosodást:)

Csibe telik az idő ugye???

Hugom is már a 21. hétben van. Valami eszméletlen gyorsan múlik az idő, KAta is már elmúlt 3 hónapos, Bence 2 hét múlva 3 éves, Panka ma 3,5, mi ma vagyunk 10 hós házasok:) Na jó elég a dátumokból:):):):)

Voltunk Pesten, megvan Bence bútora, elintéztük a papírokat, de nincs hely Bencének az oviban:( Nagyon elkeseredtem, mert iszonyatosan igényli ak özösséget, nem tudom mi lesz így vele:(
Majd azért beiratom, hátha lesz hely évközben....

Kata nagyon dagi lett:) Szerencsére mától újra csak anyatejet kap, remélem normalizálódni fog a növekedése....el is lustult, se a fejét nem szereti emelgetni, se meg nem fordult azóta. Viszont többet mosolyog, és gügyög. Vmit vmiért:)

Pusz megyek tanulni mert jövő héten szóbeli:(

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mit szóltok egy talihoz a jövő héten nálunk?

Mondjuk hétfőn? Délelőtt, mert legtöbben gondolom déltől alszanak.

Képzeljétek, Boldi forog oda vissza ezerrel, kúszik (hátrafelé), mint egy kismajom. És már nagykádban kell fürdetni, mert szó szerint kirúgja magát a kicsiből. Egyyütt akartuk ma őket fürdetni, de Jozsónak annyira nem tetszett az ötlet. :D
Vendég

Melinda,igen,minde ok. a Barnival teljessen elmúlt a hányásunk!! :lol: :lol: :lol:

Mondjuk a klinikán se volt már vele gond!! :D

De semmit nem akar enni csak CICIT!!!

Csibe,hogy tellik az idő! :wink:

Dancsi,hol gondoltad a talit?

Kép
bibi226

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek, remélem nem baj, hogy ide írok!
Tehát egy szegedi nőgyógyászra lenne szükségem. Ha ismertek valakit, aki kedves, szakmailag is jó, és lelkiismeretes, írjatok légyszi! Sajnos idáig nincsenek túl jó tapasztalataim, nem is volt még állandó dokim, mert mióta szükségem van rá, egyfolytában szanaszét laktam az országban, így csak be-be ugrottam valahova, ha kellett. Ők sosem vizsgáltak meg rendesen, azt mondták semmi bajom, és felírtak vmt, hogy azért mégiscsak...persze nem lett jobb. De most szeretnék egy megbízható dokit Szegeden, aki kicsit jobban kivizsgálna vm lappangó fertőzésre irányulva, illetve vérvétel, és szétnézne odalent, hogy minden rendben van-e. Nem szeretnék még babát egy-két évig, de szeretném tudni, hogy van-e akadálya, hormonprobléma, ciszták ilyenek.

Előre is nagyon szépen köszi a segítséget! Az email címem reka1985@yahoo.com, de ide is benézek majd.
Vendég

Sziasztok,

Gratula mindenkinek a gyönyörű csöppségekhez. sajnos én nem vagyok olyan szerencsés mint ti, clostival estem teherbe de 6 hetesen kiürült a petezsák. A nőgyógyászommal nagyon nem voltam megelégedve. Tudnátok olyan szegedi dokit ajánlani, aki a teherbeesési problémákhoz, vetélés stb is ért?
Nagyon szépen köszi, és sok boldogságot mindenkinek a babákhoz!
Macspacs
macspacs

Sziasztok!
Nagyon régen nem jelentkeztem már,de olvasni szoktalak benneteket :D

Csibe!
Hogy telik az idő!! Már 23 hetes vagy! Nemsokára te is babázhatsz :lol:

Exi!
Hogy vagytok? Peti-baba édibogár? Gondolom már jó nagyon nőtt ő is születése óta.Anyukádék sokat tudnak segiteni neked?
Mikor lesz az a skodás találkozó amire menni szeretnétek? Júliban? Törpetit időben hozzá kell szoktatni a Skodázáshoz :D

Nekem semmi okom nem lehet a panaszra.Kitti egy tündér! :D Éjszaka 6 óra az átlag amit alszik.Nekem többet sikerül általában aludnom mint férjemnek,mert ő tovább fenntmarad és 7-kor már kelnie is kell. Kitti napközben is szinte csak eszik-alszik.Néha van nyűgösködés délután,de nem csoda,hiszen addigra már szétalussza magát.Olyankor megyünk el sétálni.A babakocsiban nem szokott aludni hanem végig csak nézelődik-már amennyit egyenlőre lát a külvilágból.Most vasárnap lesz 1 hónapos.Hú de telik az idő! :shock:
Ez az első hetem hogy kettesben maradtunk Kittivel,mert férjem 3 hétig itthon volt velem.Ez fantasztikusan jó volt mind lelkileg mind fizikailag.Mondtam is neki hogy ezt a rengeteg segitséget amit nekem nyújtott soha nem fogom elfelejteni
:P
Befejezem az ömlengést mert csömörötök lesz :wink:

Remélem Móniékkal is minden rendben van!!Kár hogy nekik otthon nincs internet,nem fogunk megtudni róluk semmit.

Mindenkinek kellemes nyári estét!!

Kinga és Kitti

Én is csinálok olyan jópofa csikot.
szszkinga

Megcsináltam a csikomat.Kiváncsi vagyok hogy jó-e.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Ma volt itt a Dévényes gyógytornász.... :( Niki laza Norbi feszes.Mindkettöt tornáztatni kell.Azt nem értem hogy egy csomó helyre vinni kellet öket és amikor mondtam hogy mi a gond akkor mindenki legyintett hogy óóó semmi....Pedig én is észrevettem hogy vmi nem stimmel.Akkor egy szakember ....??????? :twisted:

Kép
Kép
zitacicu2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?