A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Régóta keresek nőgyógyásznőt Szegeden, és a fórumot böngészve láttam, hogy Dr. Varga Tóth Andreát páran dícsérték. Kérem, hogy akinek megvan a telefonszáma, írja meg nekem.

Köszönöm: Ági.
drazse
BUDAPEST

Sziasztok!
Bea, Romy! Múltkori üzik eltűntek, írtam újat.

Niki! Aranyos, formás pocakod van, szerintem nem nem-függő a pocak, hanem alkati dolog.

Nolina! Nem tudtam hogy elköltözött.

Csibe! De jó hogy hatott a tejfakasztó! :D Egyen gáborka minnél többet! Te is pihenj, minden más ráér.

Cseppek! Nagy gratula a "sietős" Zolikához. Sok boldogságot, jó egészséget, bő tejcsit nektek, a többi majd úgyis jön magától. :)
Örülök, hogy kellemes emlék maradt a szülés.

Zituska! Beindult tán már a tesóprojekt?

Eszti! A klinikán az epdurálhoz szükséges vérvétel kb 1 perc, ujjbegyből veszik, a dokid beutalója kell hozzá. Asszem a véralvadást nézik.

Bibi! Ismételgetés tudom,de irtó jó pasas a fiacskád! És hogy nől. :lol:

Norus! Az aludj jól gyermekem és a Suttogó is ír az alvásról, olvasd el, lehet nálatok segít. Én a 38m2 ben nem tudtam egyiket se "ordíttatni", de a 3x ekkorában sem fogom asszem.:) Lindi sokszor a hordozóban alszik el. Lottuval nincs gond, lefexik oszt alszik. :D az oviban is. :)

Kinga! Virslis Kitti nagyon édi. :)

Drazse! Nem tudok sajna segíteni.

Mi jól vagyunk, a hétvégén költözés, ügyintézünk, teszünk, veszünk.
Lindikémnek kint van az 5. fogacsücske!
Lottikám kezd öntörvényű lenni a drágám, próbálom kordában tartani.
Lottiszáj: "anya, ma a Bazsi nem csókolt meg, de ugye várjam meg, mi ő ad csókot, ne már én adjak neki." :oops: Alig múlt 4 éves. :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

drazsé!

Én két női nőgyógyászt "ismerek" a Szegedi női klinikán: Papp Éva és Vincze Emőke. sajnos telcsiszámot nem tudok.

Melinda! költöztök ide??????????? :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

II-es kórházban szülők!
Mára elegem lett a bizonytalanságból és felhívtam a kórház szülészeti osztályvezető főorvosát a Herczeg J-t, aki azt mondta, h Ő sem tud mást mondani, csak azt, h hozzájuk is pletyka szinten jön az egész és ők is azt hallották, h at önkormányzat tényleg el akarja vonni a kórházból előszőr a gyermek és szülészeti részleget 2007-től. Mondta, h velük sem beszél senki az önkormányzattól ez ügyben, legfeljebb mi 2007-ben szülő anyukák tehetnénk valamit, h nem látjuk biztosítva helyzetünket, h annál szülhessünk, akit választottunk, mivel a kórházas dokiknak csak minimális részét vennék át, ha átvennék!!
Herczeg azt mondta, h Ő támogatna minket mindenben!
Valaki érez magában elég elszántságot és dühöt, h tegyen vmit ez ügyben? Mert én nekem nem mind1, h szülhetek-e a választott dokimnál vagy az utolsó pillanatban kereshetek valakit a klinikán, ha még szerencsém van?!

Kép
gyanixi

Zsuzsu!

Mivel még a telken csak az alaphoz való cuccok vannak, még nem :lol: , majd vmikor tavasz vége, nyár elején. A szüleimhez költözünk egyenlőre.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Nagyon köszönöm az alvással kapcsolatos válaszokat. Tegnap még azelőtt énekeltem kicsit neki, mielőtt kimentem, így nem sírt. (Ez egy próba volt, ha így is sírt volna vagy sírni fog, inkább kimegyek rögtön, meghagyom a tökhamis éneklésem varázsát a sírnihagyás utánra...) Én is sírnihagyás-párti vagyok, bár felkínlódja magát, megizzad... :cry: Na, majd látjuk, lesz ez még nehezebb is. Nyilván eddig kényeztetett el bennünket, minden hangnélküli elalvásért hálát adtam, és megdícsértem apának, mintha sejtettem volna, hogy ez nem tart örökké. :roll: Hordozóban-elalvás is megy, de este nem akarom rákapatni.

Kinga: nem korai ez a virsli még? :o Aranyos vele, nem mondom... :lol: Vagy én vagyok elmaradva, hogy nem adok ilyesmit a gyerkőcnek? (((Vagy csak tudom, mi van a virsliben... Jegyzem meg nagyon csendben...)))

Valaki keresett szopipárnát, a Babaszobán az apróhirdetések között láttam egy vadiúj brendonosat féláron (Feladó: Horváthné Bellai Katalin (Kata24)).

gyanixi, az ilyesmi nem megy egyik napról a másikra, te még biztos ott fogsz szülni szerintem.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Köszi a dicséreteket!! :D :D

Én sem hagytam sírní a Barnit, csak 1 * (3/4 órát óóórdíított már kopogtak át a falon,és sokkal nehezebb volt megnyugtatni ,sokáig csak hüppögőtt) nekem meg a szívem majd meg szakadt! :cry:

Viszont ha éjjel felkell,és kap cicit akkor gyorsan visszaalszik,viszont ha nem adom oda ,akkor képes 1-2 órát is fenn lenni! :evil: ,

Járt már így valaki?
MEnnyi idő alaltt szokott le róla?

Mikor kezdi magát elválasztani??

Drazsé, eggyütt rendel a dr.-nő hattyason az én dokimmal a rendelő centrum száma:0662326739
Be kell jelentkezned ,és időpontot kérned!! :)

Enikő,lánykád szeme alatt- mellett hogy áll?? :roll: Kép Kép

Kép
bibi226

Enikő!
Írtam privit.:)

Lányok!
Nem tudjátok hol és mennyiért lehet tornázni,ahol helyben vigyáznak is a gyerekre?
Légyszi írjátok meg?
Jár vki így tornázni?Hagy a gyerek tornázni,lát közben?

Gratulálok a megszületett,és a jövőben születendő gyerkőcökhöz!!

Edit
szilde
Szeged

Bibi, Kinga! nagyon szépek a gyerekek!! Régen láttam öket.

Eszti! A korházban ha megkéred a dokidat szerintem elintézi hogy levegyék ott a laborban a vért. Ki az orvosod? Epidurált nem mindegyik anesztes tud a korházban, kérdés mikor szülsz hogy sikerül-e kapnod ilyet. A klinikán mindig van olyan anesztes aki be tudja adni, de azért mert nekik saját anesztesük van, mig a korházban ök több osztályon is dolgoznak, mikor ki ér rá.

Gyanixi! Én ugye 6 hetet ott feküdtem most bent, az a gond hogy senki nem tud még semmit, a dokik és a szülésznök/növérek sem, ennek ellenére le a kalappal mindenki elött, mert nagyon emberségesek, segitökészek, én lelkileg nagy támogatást kaptam tölük hogy el tudtam viselni az a nehéz idöszakot. Én is félek hogy nem szülhetek ott ahol akarok. És te kinél szeretnél?
A hir egyébként nem pletyka szintü, hiszen Botka többször is emlitette ezt a Délmagyarban.

Cseppek! Gratulálok én is a babához! Jo kis orvos hogy 3x is rá kellett szolni! Éppen rendelt valahol?

Melinda! ti is épitkezni fogtok? Merre? ikerház v. saját lesz? Talán tesodékkal akartok?

Drazsé! még nem emlitette senki de a klinikán dolgozik még a Dr. Nyirati Ildikó is, ö is vállal szülést. A Vasasban is meg lehet találni.

Bibi! Szerintem ez gyerekfüggö, tesoméknál 1 évesen elválasztotta magát a kicsi, Orsi még 16 hósan sem akarta, én szoktattam le.(muszáj volt -30kg után)

Ja és köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! Írtam pü-t.
30 kilót fogytál szopi alatt????? :roll:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

karmen: Én Atifnál szeretnék!Nem tudom, h ez a Délmagyarban hogy volt leírva, de nem találtam konkrétumot ezzel kapcsolatban, ráadásul a Herczeg osztályvezető is azt mondta, h nekik senki nem mond ezzel kapcs. semmit!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

A barátnőm is a kórházban szeretne szülni, január közepén-végén, dokit is ott választott. A dilemmája ugyanaz, mint a tied Niki, ő sem tudott meg semmi konkrétumot. Én azt gondolom nem megy ez a megszüntetés egyik napról a másikra. Olyat is hallottam, hogy a klinika és a kórház "névleg" egyesül, egy részük ott, más részük amott végezve munkáját, na és persze ezáltal az egyetem égisze alatt müködne a jelenlegi kórházban lévő osztály. (Ezzel a főnökök, titkárnők száma is csökkene elméletileg.) Nem tudom, mennyire igaz mindez, de Niki a pocidra koncentrálj és a benne megbújó csöppségre!

Kármen!
A kóházról én is csak szuperlativuszokban tudok nyilatkozni, én 4,5 hónapot (!) töltöttem bent.

Cenikő!
Hogy alakul Viola szeme?

Lebetegedtem, folyik az orrom, fáj a torkom, fáj a fejem, lázas vagyok. Brrr
Megyek tanulok, puszi mindenkinek! :twisted:

Romy

Kép

Kép
romy1

Azt hiszem már megint nem lesz jó a vonalzóm. :((

Kép

Kép
romy1

Nórus!
Korai még a virsli,tudom :oops: Annyira nézte amikor ettem hogy muszály volt kipróbálnom mit szól hozzá. Szerencsére csak szopogatni tudta és azt is csak a fénykép erejéig engedtük neki. Én sem tudom mi lehet a virsliben...rengeteg tartósitószer az tuti :shock:

Romy!
ne tanulj 8) inkább ápold magad,vegyél forró fürdőt és bujj ágyba :) Jó lenne,ugye :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!!

Cseppek!!
Gratulálok!!

Ceniko!!
Hogy van Viola??Még a hideg is kirázott amikor olvastam hogy mi történt vele.Ahhoz képest hogy alig 10 percre lakunk egymástól egy alkalmat kivéve még nem is találkoztunk. :roll:

Csibe család!!
Mi újság veletek??

Zozo!
Minden oké??

Romy!
Megy még a gyógytornász?Látsz valami javulást?

Mi megvagyunk ,de amint látjátok ninccs időm semmire.,mert a kicsik elindultak felfedező útra.Na jó azért még nem járják körbe a lakást de kúsznak mindketten,sőt a Norbi ha meglát ezerrel elkezd kavarni.Odajön hpozzám ,rángatja a nadrágom,hogy segítsek neki felállni.Amikor segítek akkor fülig ér a szája.Még jó hogy a kiságy tetejét nem éri el mert lazán felhúzná magát és már ki is esett volna.Egyébként minden oké Niki olyan 8 kg körül van ,sokat eszik.
A fogam még mindig fájdogál nem úszom meg a gyökérkezelést látom.
Kb ennyi röviden.

Kép
Kép
zitacicu2

[quote="szilde"]E írta:szildenikő!
Írtam privit.:)

Lányok!
Nem tudjátok hol és mennyiért lehet tornázni,ahol helyben vigyáznak is a gyerekre?
Légyszi írjátok meg?
Jár vki így tornázni?Hagy a gyerek tornázni,lát közben?

Gratulálok a megszületett,és a jövőben születendő gyerkőcökhöz!!

Edit

Játékdzsungel.Pulcz utca ha jól tudom.De az is lehet hogy keverem valamivel.Ha igen bocsi.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Köszike a válaszokat! :lol: Nem is gondoltam hogy ilyen gyorsan ilyen sokan reagáltok.

Köszi Bibi, holnap be is fogok jelentkezni.
drazse
BUDAPEST

Sziasztok!

Zitacicu: Hát nem :( Jártok a Puskás utcai játszóra? Talizhatnánk ott valamikor :wink:
A Játékdzsungel az egy játszóház nem edzőterem! Asszem a városban van egy adzőterem a régi Hungária utcájában vagy ott valahol.... Nekem is itt mondták, Exi járt oda régebben, ha jól emlékszem... Én nem voltam csak akartam, de lusta vagyok :oops: :lol:

Bibi: Imádom Barnit, olyan édes :) Mekkora az a dömper :lol: Barni elveszne benne :lol:

Kinga: Édes a virslis kép :)

Szilde: Válaszoltam a prividre! :wink:

Romy jobbulást!!!!Bakker alig hogy a srácok kijöttek a nyevelyából most Te esel bele :( Gyógyuljál+++++++++++

Viola jól van köszi mindenkinek az érdeklődést. Csak nagy monoklija van a szeménél, de jól van! Bölcsizünk, járunk a fejlesztőbe nagyon élvezi! :wink:

Jóccaka :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Drazse: Én hozzá jártam terhesgondozásra, úgy volt h nála is szülök, de az utolsó héten meggondoltam magam, ezért hát nem a szivem csücske a drnő.... :oops: :shock: :evil: De azóta ő is megszült, hátha nem olyan kanibál már mint régen.... :lol: :oops:

ceniko
Szeged

Enikő!
Még egy privit lőttem.:) :wink:

A troliból láttam az edzőtermet,amit mondasz,csak olyan érzésem volt,hogy jó drága.Meg érdekelt van-e még máshol mérsékelt áron ilyen.Elvégre még rájön a gyerekvigyázási díj gondolom...

Exi vajon merre lehet?

Edit
szilde
Szeged

Melinda! Igen, attól fogytam annyit. Mert hogy elválasztottam, azóta nincs ilyen gondom.

Amit konkrétumnak leirtak az csak az volt, hogy a kórházban meg akarják szüntetni a szülészet-nőgyógyászatot, de arrol nem volt szó mikor. Ezt nem tudják az ott dolgozok sem még. Pletyka arról kering hogy már januártól, de erröl valoban nincs még hivatalos info sehol sem.

Gyanixi! öt jó szakembernek tartom! Csak nagyon anyagias.

Zitacicu! A Siha közi játszóbölcsi? Ott ugy tudom ott is lehet hagyni a gyerekeket, 1-2 éve még igy volt

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok!Úgy alakult, h a jövő7 helyett ma 6-ra megyünk 4d-sre, úgyhogy szorítsatok, h minden rendben legyen!!Majd este beszámolok!!! :lol:

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Karmen, Melinda, Dancsi, Enikő!

Bocs ha valakit kihagytam, de hirtelen ti jutottatok eszembe, mint "régi" babanetesek.
Tegnapi Délmagyar, megjöttünk rovat.:

Izbéki Lőrinc Vilmos Oktober 24, 6 óra,3450 gramm Szülei: Cseuz Gabriella és Izbéki Zoltán ( Algyő) :lol: :lol: :lol:
Tudtatok róla??? Ez a 3-ik babájuk ugye?

Gratula Nekik!!!!

Zita

Kép
zitaa

Zita!
Megelőztél, nem ér!!! :)
Igen, én tudtam róla, tartom a kapcsit Gabival sms, emil.
Vagy 10 hetet feküdt Lőrinccel nyitott méhszájjal, végülis a 38. héten született.
3. baba igen, Flóra 4 múlt, Bátor 2.
Azt a pletyis fejem. :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zita, Melinda: Én taliztam is vele a klinikán (tök véletlenül) :oops: :). Aszonta 2 óra volt a szülés, de az a 2 óra kőkemény!

Aki szeretné angol nyelvre iratni a csemetéjét (csemetéit) és szeretné ha a Helen Doron módszerrel tanulnának az olvassa el ezt a linket!
Én felirattam Bogit várjuk, hogy összejöjjön a létszám :)

http://www.helendoron.hu/index.php?chap=1

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Folyt.köv.

Valaki irta, hogy jó kis doki az ilyen, 3-szor telefonálnak rá.... Szerintem nem telefonáltak rá, csak a duma volt. A kórházban töltött napok szinte mindegyikén ott volt benn, és meg is nézett.
Az első nap este már törökülésben ültem az ágyon, amin a szobatársaim eléggé meg voltak lepődve, mivel mindenki szinte négykézláb vánszorgott, még 2. 3. nap is. A 2-4. nap törpe nélkül telt, mivel bérelt helye volt a fény alatt. Ekkor kissé depis voltam. Könnyek könnyek hátán. Péntektől egy kicsit enyhült a helyzet, a szombat pedig már vidáman telt, szuper szobatársaim lettek. Vasárnap jöhettünk haza.
A kórházi lét nagyon meggyötört engem is és a babát is. Az fájt a legjoban, hogy a keservesen lefejt tejet a nővérek elfelejtették odaadni az éjjeli pótlás során a gyerkőcnek, és reggel a fincsi tejcsi (80ml) a mosogatóban landolt.
Úgy tűnik elég gyorsan szokunk össze. (Ezt azért nem kiabálom el :)) 4 óránként eszik 40g-ot: 9-kor, 1-kor, 5-kor, 9-kor, 1-kor, 5-kor. Ki is mentünk már a levegőre, eléggé elnyomta a buzgóság. Most horpaszt a kiságyban.

Apának még össze-össze szorul a gyomra és érdekli, hogy a ti férjeitek hogyan kezelik a problémát?

Mára ennyi, majd jövök! És ha letöltjük a képeket a gépből, azt is teszek fel!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Bibi :) Melinda :)

Nem, még most nincs baba-projekt!
Jövő ilyenkor szeretnék pocakosodni, ha minden jól megy... :D

Kép
Kép
zituska28

Cseppek! nem emlékszek, te kinél is szültél? A lényeg hogy te elégedett voltál a dokiddal és hogy a baba is jól van!
A lefejt tej miatt nekem is vitáznom kellett a csecsemösökkel 3 éve!
Képeket nagyon várom!

Zita! igen én tudtam, köszi, én is tartom Gabival a kapcsolatot.

Gyanixi! várjuk a hireket! Hol voltatok 4D-n?

Enikö! Árat nem irnak, te tudsz már? Csak Bogit irattad be v. már Violát is?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ismét jól lemaradtam, olvasgattam mindig, de írni már nem volt erőm :(

Cseppek: Hatalmas gratula a kisfiatokhoz! Egészséget, boldogságot kívánunk neki és nektek is!
Miért szorul össze a férjed gyomra? És milyen problémát hogy kezelnek a férjeink?!??!!

Cseppek: Még egyszer gratula....várjuk a szüléstörténetet, meg pár sort a mindennapjaitokról :)

Zitaa: Épp tegnap este beszéltük Melindával, hogy megszületett a 3. gyerkőc Gabiéknál....gratulálok nekik is!!
Nem tudom itt volt e róla említés, hogy Norcee-nak is megszületett a második babája. Azt tudtad? :)

Bibi: Nagyon helyes a kisfiatok :)

Kinga: Kitti is csuda édes....Gréti még most sem eszik virslit. Egyszer ugyan megkóstolta, de nem tetszett neki. Mondtuk is a férjemmel, hogy na igen, az egészséges táplálkozás híve :)
Amúgy érdekes, mert mivel nem eszik csokit, édességet sem, ezért amikor néha látja hogy mi eszünk, akkor persze kuncsorog, és amikor esetleg engedünk neki, és adunk neki egy falatot, akkor azt olyan pofával tudja kiköpni, hogy megszakadunk a nevetéstől.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Az emlegetett edzőterem a Dózsa utcában van, trolival megközelíthető. Árakat nem tudok, de egy ismerősöm azt mondta korábban a gyerekfelügyeletért nem kértek külön pénzt.

A Siha köziben (Játszóházban) tudomásom szerint nem lehet otthagyni a gyerkőcöket.

Cseppek: A kérdésem ugyanaz, mint Jégvirágé.

Szszkinga!
Virsli: Én azért nem adtam, mert azt mondták a legtöbb félében van szója (és egy halom tartósítószer), amit túl korán nem célszerű adni. A fotó mindenesetre nagyon bájos!!!!!!!! El tudom képzelni, milyen képet vágott Kitti a fotón kívül is. :)

Jó éjt mindenkinek. Romy

Kép

Kép
romy1

Üdv!

Tegnap megint ettünk kanálból, olyan édes volt, nyitotta a száját. Igaz, a vége megint üvegből ment, de kicsi szívem ennek is nagyon örült.

Kinga, szuper ez a virslis kép, asszem, ha kijönnek Peti fogai, én is a kezébe nyomok egyet, tutira meg fogja csócsálni. :) Mi ugyanis egyelőre csak "szenvedünk" (azért idézőjelesen, mert igazából nem szenved, csak rág, mindent...).

Cseppek, gyors szülésed volt, sok-sok tejcsit, és viszonylag nyugodt éjszakákat és nappalokat kívánok!
A párod konkrétan mire gondol, hogy mit hogyan viselnek a mi férjeink (párjaink)?

Gyanixi, ha jövőre szülnék, én csatlakoznék hozzátok, de mi még várunk egy kicsit. De ha lenne vmi kezdeményezés, akkor segítenék, mert nekem a kórházi körülmények sokkal szimpatikusabbak, mint a klinikaiak.

Szilde, én úgy tudom, hogy a Fit Worldben van gyerekmegőrző. Nekem szimpi az a hely, igaz, van már vagy 2 éve, hogy utoljára betettem a lábam oda. :D Az árak, ahogy tudom, semmivel se drágábbak, mint máshol, és a gyerekmegőrzésért nem kell fizetni...legalábbis, mintha ezt láttam volna.

Bea, odaértetek a varrónőhöz időben?

Romy, jobbulást! Az összevonással kapcsolatban egyetértek veled, talán csak a névleges egyesülés volna jobb, hiszen, én úgy tudom, hogy a klinikán elég sűrűn van így is teltház, még ha a kórházi szülészet megszűnne, lenne ott nagy KÁOSZ. Szerintem...

Na most mentem, és ne aggódjatok, olvasok ám, csak nem tudok mire reagálni... De jövő héten még ennyit se leszek, mert itthon lesz a férjem, és nem tudom, hogy a fenében, de ha Ő itthon van, nekem kevesebb az időm... :o

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!Hát végre kiderült: most már bizti, h kislányunk lesz!! Nagyon édes a 4d-s uh-on, olyan jó volt látni!!Lehet, ha egy kicsit később megyünk,2-3 hét múlva, akkor még látványosabb lenne, de így 25 hetesen is teljesen kivehető mindene. A pofija profilból is olyan cuki, szopta az újját, ásítozott, nevetett és még be is aludt!!
Ja, a kórházban csinálták. Atifot megkérdeztem mi lesz ha felszámolják ott a szülészetet? Erre Ő mondta, h akkor a kórházban szülünk, nála!!Ez bíztató!
Köszi a szorításokat, szép estét mindenkinek!!

Kép
gyanixi

Bocsi, a Klinikán szülünk- akartam mondani!!

Kép
gyanixi

Enikő! Érdekel a dolog, ha egy kicsit lenyugszunk a cuccolás után, akkor felhívom a csajt. Ha tudsz majd még meg infókat, kérlek oszd meg velem.

Cseppek! A többiekhez hasonlóan én sem nagyon értem a kérdésed.Mitől szorul össze a gyomor? És hol van a probléma??

Niki! Grat a csajszihoz! :) Neve van már?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Korai fejlesztős képek :)

Violát csőbe húztuk :lol: Najó magától mászott be.....
Kép

Gyí paci paripa....
Kép

Bogi is talál elfoglaltságot a foglalkozásokon :) Éppen az egyensúlyérzék fejlesztő akármin áll :)
Kép

ceniko
Szeged

Exi: Igen, még épp oda értünk, sőt még a Corába is eljutottunk, viszont a gumicsizma már nem volt akciós, amit a leginkább szerettem volna venni. :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ó, most néztem a Cora honlapján a katalógust, okt. 31-ig akciós a bébi gumicsizma. Én miért nem láttam 2199-ért, csak 2999-ért?!?!?!?!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szoktak olyat csinálni, (főleg a Tecsó), hogy az újságban pl 990.-ért van valami hirdetve, aztán amikor elmész látod, ki van írva, hogy nyomtatási hiba és valójában 1990.- be kerül... :shock:
Vagy elfogyott az olcsóbb 2199-es csizma és csak a drágább van már....lehet h pár nap múlva újra lesz! :wink:

ceniko
Szeged

[quote="ceniko"]S írta:cenikoziasztok!

Zitacicu: Hát nem :( Jártok a Puskás utcai játszóra? Talizhatnánk ott valamikor :wink:
A Játékdzsungel az egy játszóház nem edzőterem! Asszem a városban van egy adzőterem a régi Hungária utcájában vagy ott valahol.... Nekem is itt mondták, Exi járt oda régebben, ha jól emlékszem... Én nem voltam csak akartam, de lusta vagyok :oops: :lol:

Tudom tudom de azt olvastam hogy van (vagy lesz)gyermekmegőrző és tornázni is lehet.Méghozzá asszony torna :lol: :shock: Lehet hogy csak terv.

a Siha közi játszóbölcsiben egy percre nem hagyhatod egyedül a gyereket.(ezt nem konkrétan neked írtam Ceniko)Valaki kérdezte

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Niki: Bocsi, tegnap elég zsufi napom volt, HATALMAS GRATULA!!! a kislányotokhoz!!

De jó, nagyon örülök nektek!!!

Ha lesz 4D-s képetek ugye megígéred, hogy ide is raksz fel?

Nálunk még mindig nem törpént semmi, de rájöttem, hogy velem van a baj, nagyon türelmetlen vagyok, mikor még valójában két hétig elképzelhető, hopgy tényleg bent marad a picur. Tiszta dinnye vagyok..

Most kitaláltam, hogy mindenféle koncertekre elmegyünk, azzal is telik az idő.

Tegnap láttunk egy nagyon-nagyon tuti filmet: Cseh Álom a címe.
Mindenkinek ajánlom, nagyon tanulságos!!

Köszi a vérvételes segítséget, igazatok volt tényleg leveszik ma a kórházban, és akkor egyúttal megkérdezem, hogy egyáltalán lesz-e olyan orvos, aki beköti az epidurált, ha egyáltalán lesz rá szükség.

Puszi mindenkinek!!

Kellemes hétvégét!!!!

KépKép
esztermoro

Sziasztok!

Cseppek, hatalmas gratula a babához! :lol: :lol: Képeket kérünk, ha van időd!

A gyerkőcök nagyon szépek! :lol: :lol: Annyi kép volt, hogy nem tudom egyenként leírni, de mind nagyon édes!

Enikő, hogy van Viola szeme? A képen már nem nagyon látszik semmi a sérülésből!

Dénes végre meggyógyult. Még nem is írtam, de képzeljétek el, múlt héten 9 hónaposan és 1 hetesen megtette első lépéseit! :lol: Lelkesen próbálkozik azóta is, 5 önálló lépés a rekordja!

2 hete voltunk Budapesten az állatkertben. Tartottam tőle, hogy 9 hónaposan nem nagyon értékeli, de imádta! Majd teszek fel képeket, simogatta a zebrát, be akart nyúlni a zsiráf szájába, az orrszarvútól pedig teljesen elképedt! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Cseppek!
Az én férjem is kicsit frászban volt a baba miatt. Mivel nem Ő hordta 9 hónapig,ezért neki meg kellett tanulnia hogy apa lett. Eltartott egy darabig a dolog. Eleinte nagyon idegesítette amikor Kitti sírt,de akkor elment onnan és nem volt probléma. Szerencsére mivel imádja a kiscsajt és nagyon akart segíteni,gyorsan hozzászokott az új jövevényhez. Mond meg párodnak hogy kitartás és türelem :D Ő is hamar beletanul az apaszerepbe és nem lesz gombócka a gyomorban :D

Ganixi!
Gratulálok a kislányhoz :lol: :lol: Nevet tudtok már?

Enikő!
Klassznak látszik ez a korai fejlesztő :lol: Ott aztán senki nem unatkozik. :P

Bea!
Úgy látszik Kitti sincs oda az édességért. Nem nagyon eszi a gyümit,inkább a levesben főtt zöldségeket szereti. Nem baj!!! Remélem később is eszi majd a zöldségeket :roll:
Szegénykém tegnap vágott olyan arcot amit még soha,de akkor nem nevettem :? Egyik rokony azt mondta hogy sosborszeszt kenjünk az ínyére,mert amikor mi voltunk gyerekek,nekünk is azt használták és bevált. Én persze kipróbáltam... :cry: Totál könnybe lábadt a szeme,elkezdett öklendezni és visszaadott egy kicsit az ebédből meg persze jött a sírás is :cry: Szerencsére elég volt felvennem és megnyugodott,de még egy ilyen alkoholos hülyeséget nem próbálok ki!! :oops:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Enikö! nagyon édesek a lánykáid, még mindig!

Gyanixi! gratula a kislányhoz!!

Amikor tavaly ilyenkor felemelték a játszóbölcsi árát és aláirtuk innen többet is a peticiót, akkor az volt a válaszuk hogy ott lehet hagyni a Siha közben a gyereket, ha valaki ezt szeretné. Más kérdés amugy ott szokott lenni anyuka is, engem Orsi ugyan el nem engedett, igy ezért nem erösködtem, de a felsöbb hely szerint lehet kérni! Nem hiszem azóta változott volna, szerintem csak kényelmesebb igy nekik.

Nekem tegnap elmaradt az UH, beteg lett a dokim:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csajok!

Ha valaki megy esetleg hétvégén a Corába, megtenné nekem, hogy megnézi van e 2199 forintért bébi gumicsizma? 21-es mérettől...
Ahol ezek szoktak lenni, ott nem volt, csak 2999-ért. De lehet valahol középen volt kirakva, csak én azt nem néztem.....

Előre is köszönöm, ha esetleg valaki arra jár és megnézné :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Mai kép Rékával!!! :lol:

Kép

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Alszik az én kis drágám, úgyhogy talán van egy kis időm írni!

Szóval szüléstörténet:

okt.13.Betöltött 40. hét, ezért be kellett mennem a kórházba, ahol "csak" papíron vettek fel az osztályra és mivel az eredményeim jók lettek, még hétvégére hazajöhettem.Dokival megbeszéltük, hohy másnap ctg.

okt.14.Reggel mentünk a megbeszélt ctg-re, ami jó lett, a méhszájam viszont kinyílt 3 cm-re, ezért azt mondta a doki, hogy sehova, bent kell maradnom, nem enged haza! Ennyit a kimenőről!

Két uncsi nap következett, csak néztem a kórház plafonját és vártam, hogy történjen valami!

Okt.16.Reggel 5 óra hozták a lázmérőt! Valami furcsa zuttyanást éreztem ott lent, de nem öntött el, csak olyan fura volt. Gondoltam kimegyek megnézem és betétet cserélek. Ekkor láttam, hogy vérzek. Szóltam a szülésznőnek, aki szólt az ügyeletes orvosnak (mivel mégcsak 5:20 volt), aki azt mondta, hogy ez tágulási vérzés és egy kis magzatvízszivárgás.Ekkorra pont beért a fogadott szülésznőm, aki pont műszakos volt és mondta, hogy szedjem össze a cuccomat. Megkaptam a kúpot és elkezdődtek az előkészületek. A férjemet 7-kor keltettem, hogy 8-ra érjen be, akció lesz!

8 órára megérkezett a férjem és a doktornő is! Vizsgálat után még a buroksapkát le kellett venni, akkor folyt el a többi magzatvíz! bekötötték az oxitocynt és onnantól kezdve jöttek a fájások! Egész jól viseltem a fájásokat. A férjem rengeteget segített, nagyon hálás vagyok neki, hogy velem volt. Ültem nagy gumilabdán, nekem nagyon bejött. Elmehettem zuhanyozni, ami szintén nagyon jó volt.Közben nevetgéltünk is, sms-t írtam és persze tűrtem a 2 perces fájásokat!
Ez így ment 12 óráig, ekkor ctg-re raktak.
12:45-kor előkészítettek a szülésre, beállították az ágyat és elkezdtünk szülni.
Az első pár nyomás nem volt jó, nem úgy csináltam, ahogy kellett volna. Aztán sikerült, megdicsértek, hogy ez most jó. Nyomtam, jó volt, de a baba csak nem akart lejebb jönni.
Egyszer csak a dokin, a szülésznőn és a férjemen kívűl még vagy 3-4 doki termett körülöttem és mindnek akadt valami dolga. Ekkor nagyon megijedtem, meg is kérdeztem, hogy nem lehetne kivenni valahogy másképp. de akkor már mondták, hogy nem. Nagyon fáradt voltam, de összeszedtem magam, elmondták mit fognak csinálni, hogyan fognak segíteni, hogy kijöjjön a baba.
Egy szilikon vákumot helyeztek a fejére, egy doki pedig préselte ki a hasamból ill. nem engedte visszacsúszni!
A férjemet ki akarták küldeni, de nagyon jól tették, hogy nem küldték ki, mert akkor azt hiszem minden erőm elhagyott volna. Már nem emlékszem hanyadik nyomásra született meg.
A köldökzsinór szorosan a nyakán volt, így a szülésznőnek gyorsan kellett cselekednie.Ezután leszívás, majd felsírt, de sajnos elvitték azonnal. Apuka ment utána és felügyelte és dokumentálta az eseményeket!
Megnyugtattak,hogy semmi baja!
Kb. 20 perc múlva kihozták egy pillanatra megmutatni!Majd elvitték melegedni!
Ezután jött a varrás, ami ezerszer jobban fájt a szülésnél, mert nem hatott rendesen a lidocain, pedig jó sokat kaptam belőle!
Visszaengedték a férjemet, sőt az anyukámat is beengedték és még 2 óra hosszát a figyelőben voltunk, így hármasban,ahol kibőgtem magam egy kicsit!
2 óra múlva pedig kihozták a mi kicsi fiunkat is és cicire raktuk és egy fél órát gyönyörködtünk benne.
Engem visszakísértek a kórterembe, apuka és nagymama pedig hazamentek.
8 óra fele megint kihozták.
Majd elkezdődtek az összeszokás napjai.
Kismamák ne ijedjetek meg, nem volt olyan rossz, mint amilyennek tűnik!
A szülést bármikor végig csinálnám újra, ha utána nem varrnának!
Azért ment ilyen nehezen és azért kellett a vákum, mert amennyit egy nyomás alatt lejött, annyit vissza is csúszott, fogta a köldökzsinór, ami szerencsére jó hosszú volt, így nem szorult meg, A baba szívhangja végig tökéletes volt.
A baba nem a legkisebb fejátmérőjével fordult be a szülőcsatornába, ezért is volt nehezebb.
Ennyi a történetünk.
Nagyon hálás vagyok a férjemnek, nem is tudom mi lett volna velem nélküle!

Már egy hete itthon vagyunk.Nagyon jó baba, csak szopizni lustácska, csak addig szopizik, amíg könnyen jön, amikor dolgozni kellene csak cumizik.Így le kell fejnem a maradékot és üvegből megitatni!Hiába mindig lusti volt, kijönni se nagyon akart!
De itt vagyunk, egészségesek és gyönyörűek vagyunk!

Puszilunk Mindenkit!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Üdv!

Mariann, UH miatt :(, majd legközelebb.

Niki, grat. Rékához!

Csibe, sebaj, lényeg, hogy Gábor kijött a melegből. :) Ha tudsz, majd tegyél fel képeket.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Hűha, Gabiéknak szívből gratulálok! Igen, a harmadik babájuk, Flóra és Bátor után!

Lányok,
nem élesszük fel a kajás topicot, olyan jó volt régen?

Bogyi beteg, lázas, hány, tüszős mandulagyulladása van. :(
Vendég

Sziasztok!

Zolka baba sajnos visszasárgult, úgyhogy most az újszegedi gyermekkórházban van. Nappal járok hozzá etetni reggel 1/2 9 és este 6 között. Állitólag 4-5 nap és jöhet haza. Nagyon rossz nézni este az üres kiságyat. Azért választottam, hogy itthon éjszakázok, mert bemenni hozzá akkor sem lehetne, ha a kismama szállón aludnék. Igy viszont van egy kis esélyem a pihenésre.
Szoritsatok nekünk, hogy gyorsan túl legyünk az egészen!!!!!!!!!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok!!!

Csibe: nagy nagy gratula mégegyszer Gáborhoz :) Újra szültem ahogy olvastam a soraidat! Olyan megható volt :)
És nagyon ügyi voltál! :wink:

Cseppek: Nagyon sajnálom, hogy Zoli kórházban van, de ha szükség van rá akkor szükség van! :cry: Gyors "gyógyulást" Neki :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dancsi: Boldizsárnak is jobbulást kívánok. A fene ezt a sok bacit meg vírust! Túl jó az idő nekik..... nem fagyott még be a seggük :evil:

Niki: Én is gratulálok Rékához, de akkor is fiús pocód van :lol: Olyan szép formás :)

Eszter: teszel fel Te is pocakfotót? Kitartás Neked, ezt a 2 hetet már féllábon is.... :wink:

Zitacicu küldtem privit! :wink:

Csajok ha van akit éredekel még a Helen Doronos angol nyelvtanfolyam, akkor jövő hét szerdán lesz bemutató óra 16:45től!
(igen Mindenszentek napján, ami részben jó, mert apa tuti otthon van tud vigyázni a kisebbik gyerekre, másrészt az óraátállítás miatt 16:45kor már sötét lesz, akkor már nem illendő temetőbe menni!)
ha lennénk többen érdeklődők (kb 5-6 szülő + a kölkök), akkor csak nekünk csinálna a vezetőnő egy bamutató órát.
A bemutató óra teljsen ingyenes és nem kötelez semmire. csak mbemutatját magát a módszert ami ugye már önmagában is egy érdekesség :wink: Szal mi megyünk a csajokkal, ki tart még velünk???? :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?