Lányok, ha valakinek nincs kedve feltölteni az oldalát, akkor én megcsinálom szivesen, ha elküldi a bemutatkozó szöveget a remka@freemail.hu cimre.
Erika,
feltegyem a kedvenc linkek közé ezt a frameshow linket? Már tettem fel néhányat, nem tudom, hogy láttátok-e. Ha van még valakinek vmilyen kedvenc linkje, akkor irjátok ide, és beleteszem azt is.
A gravirozott ajándék tényleg jó ötlet, ha dohányzik, akkor lehet gravirozott öngyújtót, vagy esetleg valami klassz névjegykártya tartót is.
Kár, hogy nem lakunk közelebb, akkor meg tudnám venni tőled a bébiételeket. Tényleg kár lenne kidobni őket.
Teljesen ledöbbentem, hogy milyen drágák. Martinnak elég kevés bébiételt adtam, mert akkor még volt időm főzni, és a gyümölcsök is épp akkor értek, amikor már ehette. Most viszont semmi friss (bio) gyümölcs nincs.
És szinte az összes gyümölcsös bébiételben van cukor, kivéve a Hipp-et, ami meg több, mint 300 Ft a Tescoban.
És ráadásul Martin is állandóan kunyerál belőle, remélem a zöldségesek már nem fognak izleni neki.

- ez csak úgy eszembe jutott, lehet nem is ittak, akkor bocsi! 
.