Sziasztok! Köszönöm szépen Törpém dícséretét

) Tegnap voltam kint a Cora-ban, egész édes dolgokat is lehet kapni

Vettünk egy kis fotelt, nagyon cukin ül benne, csináltam képet is róla, csak még nem volt időm letölteni.
Mandula ügyben annyi a fejlemény, hogy voltunk dokinál még szerdán, még mindig van egy kis gyulladás a fülén, de már javult, csütörtökön kell újra vinnünk.
Enikő

Jobb már a fejfájásod? Mikor babát vártam, nekem is többet fájt a fejem és nekem is azt mondták, hogy a Panadolt lehet használni.
Oltás ügyben én is teljesen bizonytalan vagyok – fogalmam sincs pl.. hogy a bárányhimlő ellenit beadassam-e majd. Az tény, hogy nagyon nagy üzlet az egész… Meg felmerül az a kérdés is, hogy minden oltás csak egy bizonyos ideig hat – és mi van utána? Titeket pl. újraoltottak TBC ellen? Engem nem – és kötve hiszem, hogy a 4 naposan kapott BCG még mindig érne vmit…
Zsuzsi

Sajnálom, hogy elköltöznek a tesódék, de 8 hónap nem olyan hosszú idő, majd meglátod. Esetleg séta közben is talizhatunk ha össze tudjuk hangolni.
Melinda

Kérdezted, miket eszik Kristóf. Gyümölcsből: almát, körtét, mandarint, narancsot, meggyet, barackot, banánt, szőlőt. Zöldségből: burgonyát, répát, fehérrépát, céklát, gesztenyét, paradicsomot, cukkínit, sütőtököt, karalábét, zellert, kelkáposztát, brokkolit, zöldborsót, karfiolt. Ezen kívül kap még sajtot, joghurtot, túrót, zabpelyhet, kukoricapelyhet, rízspépet és kölespépet. Nagyjából ennyi
Zsani

Örülök, hogy nyertetek

Majd muti meg a nyereményt
Dancsi

A Menjugate és a Neis Vac szerintem ugyanaz, nem? Édes lehet Boldi ahogy tipeg, várjuk a képeket
Niki

Szerintem te már nagyon a finisben vagy!
Karmen

Múltkor beszéltünk már erről az altatás kérdésről – ahogy a tiéd is, az én véleményem is változatlan – nem véletlen, hogy az anesztes is a spinál mellett volt. Azért meg végképp nem drukkolnék, hogy a gyerekem hamarabb szülessen meg mint kell.

Rám is ki lehet akadni, de ne haragudj, én meg ezt nem tudom megérteni…
Zitacicu

Jobbulást kívánok a gyerekeknek!