A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Még mindig semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Tegnap elindultunk a férjemmel, h autóval kimegyünk szőregre anyósomékhoz, aztán az új híd lábáig sikerült is elérnünk, mert olyan görcseim lettek, h nem tudtam ülni, meg úgy éreztem, bepisilek...úgyhogy szépen visszafordultunk, aztán nagynehezen felmásztam a 3-ra, görcsöltem még egy picit majd elmúlt!Pedig már kezdtem örülni..., de csak a rázkódástól lehetett szerintem!!
Aztán este még olyan hasmenésem is volt, h csak na...ez nem tudom mitől és még fájt a hasam is meg keményedett, ma meg semmi!!!Jól elhúzzuk!!! :roll:

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Enikő: Violát Isten éltesse szülinapja alkalmából! Édesek a csajok :)

Niki: Kitartás, már nincs sok hátra! :)

Zsuzsi: A lakóparkban biztos rengeteg kisgyerekes anyuka van, ha elkezdtek játszóterezni, biztos lesz társaságod :)

Karmen: Ja, ezer éve volt tali. Bár ebben a vírusos időben nem célszerű, de jó lenne nyáron többször összejönni :)

Zitacicu: Jobbulást nektek!!

Agyhártyagyulladás: Gréti is a menjugate-t kapta. Ez 1 éves kor után 1 szúrás.

Romy: Remélem semmi komoly nincs Ricsivel! Jó sokáig bent tartottak benneteket :(

Zozo: Tényleg, Vivnek mi a baja? Múltkor említetetted a magas fehérvérsejtszámot, ha jól emlékszem. Kiderült?
Meggyet én se látok sehol :(

Zsuzsu: Gratulálok az álláshoz :)

Timika: Kristófnak olyan kis szelid pofija van, nagyon aranyos :)

Zita: Vettetek kisszéket meg asztalt? Mi igen. :lol: Gréti imádja.
Itt egy tegnapi kócos kép róla:

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Kármen!
Köszi. A múltkori esetedet olvastam az újságban. Régen volt már, de jó, hogy ilyen szupernormális emberkék is léteznek.

Zozo!
Sztem a Sparban lehet. Köszi neked is.

Timika!
A Kristóf-os kép nagyon jó.

Zsuzsu! Kizsuzsi, Timika!
Köszi.

Zitacicu!
Jobbulást nektek is.

Cenikő!
Violának mi is boldog szülinapot kívánunk!!! A kép pedig egyenesen szuper!!!
A javasolt orrmandulaműtét március elején lesz, most csak az előzetes vizsgálatok voltak.

Jévgirág!
Kész kis nő a csajod!

Ricsi köhögései, fulladásai hátterében, hörgőgörcs áll, ezt kell orvosolni, de ez tartós betegségnek számít. :( Na persze mikor mondogattam korábban, hogy furcsán köhög, többen hülyének néztek... nem vihető közösségbe, stb..

Az emeltszintű Zozo sztem a családi pótlék lehet, amit a szakorvos javaslata alapján a tartós beteg gyermekek után fizetnek. Egy ESZCSM rendeletben vannak felsorolva a betegségek, én is utána kell nézzek, mert lehet, hogy nekünk is jár. Nektek mi a baj?

Megyek orrot szívni, puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Niki!
Kitti a hasmenéses nap után reggel 3/4 8-kor megszületett :lol: Persze ez nem törvényszerű 8)

Bea!
Imádnivaló a kócos Gréti :-)

Itt van pár kép Kittiről :D

Kép Tappancs

Kép Ébredés után

Kép Közelebbről

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Enikö! boldog szülinapot Violának!

Timi! nagyon szép a kisfiad.

Kinga! Neked is mondtam már csodaszép a kislány!

Gira! Egyben biztos vagyok, akkor nem megyek a mütöbe, de nem fognak szurkálni. Mégha tudnám hogy utána mint a szülésnél odateszik a babát és velem lehet egy ideig, de azt hogy csak megmutatják és már viszik is, nekem csodás élmény volt igy altatva:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gyanixi!

Nekem is egy hasmenéses éjjel után született Hajna ;) Már tuti nincs messze... :D
Vendég

Sziasztok!
Enikő!
Boldog szülinapot Violának!
akkor az emelt összegű családipótlék lesz amit keresek... köszi.
nagyon szépek a lányok.

Timika!
jó a fotel, Kristóf nagyon büszkén ül benne. :D

DAncsi!
köszi szépen h. szóltál, ma nem sikerült elmenni, de holnap első utam odavezet :D remélem lesz még.

Bea!
milyen nagy lány Gréti!

alacsony a fehérvérsejtszáma, kinövi... azt mondják, remélem is, járunk 3-4havonat vérvételre.

Kinga!
Kitti :lol:
jó pózban alszik.

köszi mindenkinek megcélzom a Metrót és a Spar-t is, Metróba nem lehet bevinni gyereket, ugye? akkor az marad szerdára.

huh, asszem benyaltam az influenzát, ill. valamit, most kezdődik...
védőnőhöz holnap mentem volna kiskönyvért, elmarad, a Vasas környékén sem jártam még, csak eljutot egyszer... :shock:
Vendég

Kinga:Nagyon édes Kittid és szupi a babaszoba!!!

Kép
gyanixi

Zozo, akkor hogy csináltak neked nyaki redő szűrést??? Nekem ahhoz a Klinikán már kérte az asszisztens a kiskönyvemet... :o
Metroba gyereket nem leht vinni...

Kinga, Kitti szépen cseperedik, vidám kislány! :)

Romy, itt nézelődj, be is van linkelve a rendelet: http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... nt&sid=110

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!!

Zozo: Én ma voltam először a Vasasba :lol: Úgyhogy nem vagy elkésve! Kaptam csomó beutalót vérvételekre. Jövő hétfőn veszik le az AFP-ét, meg a Hepatitist! Arra nem kell időpont csak beutaló. Viszont a nagy vérképre csak 20.-ára kaptam időpontot, mert későn (ma) szóltam, így 2x fognak megszúrni! Na nem mintha gond lenne véradó vagyok,bírom :lol: :lol: Rákérdeztem a toxoplazmára és azt mondta a védőnő, hogy ha akarom 2000 ft-os csekk befizetése ellenében megcsinálják, de akkor gyorsan február 15.-ke előtt, ugyanis utána megszünik még a fizetős toxoplazma szűrés is! Csak azért írom, hogy tudjad ha érdekel.....
Hétvégén be lehet vinni gyereket a Metróba! De mi lehet hogy megyünk apával a héten (míg csajok ovi/bölcsi), megnézzem van-e fagyi meggy???? :)

Niki: Nekem is hasmarssal kezdődött a szülés :) Mindkettő :wink: De nem egész éjjeles csak egy alkalmi. Anyukám azt mondta, hogy a természet tudja a dolgát és nem kell ide beöntés... :lol: :lol: és hogy általában spontán beinduló szülés kakilással indul :wink: :oops:
Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++

Romy: Hörgőgörcs?? Na még ilyenről se hallottam :shock: Mi ez tulképpen??? Milyen gyógykezelést kell kapjon??? gyógyulást!+++++++++++++++++++++++++++++

Zitacicu: JObban vagytoK???????????????

Kinga, Timi, Bea: nagyon édesek a kölkök :lol: Bea azzal a szék-asztallal én is szemeztem a Corába valamelyik nap, de nagyon picinek (alacsonynak) tűntek.....

Bibi: Töltött paprikaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Imádom :)

Uhh mennem kell csajok a kádban, szedem kifele őket...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bocsi, ha offolok, de kikerestem Romynak.
Ezen estekben jár emelt összegű családi pótlék:

G) Pulmonológiai kórképek

1. A gyermekkori aszthma bronchiale krónikus formái, ha a beteg preventív, folyamatos gyulladáscsökkentő terápiára és/vagy rendszeres szakgondozásra szorul.
2. Krónikus, tartósan jelentős mértékű, csökkent légzésfunkcióval járó obstruktív és/vagy restriktív pulmonológiai elváltozások, továbbá hörgőtükrözéssel, és/vagy képalkotó eljárásokkal igazolt, a légzőrendszer funkcióját befolyásoló légúti fejlődési rendellenességek, anatómiai eltérések, immotilis cilia szindróma.
3. Hét éven aluliaknál súlyos, ismételt obstruktív légzészavarral járó kórképek, melyek gyakori kórházi kezelést igényelnek és a recidivák veszélye miatt a gyermek közösségbe nem adható.

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő, érdekes, amit írsz, kb. 2-3 hónapja Feri megkérdezte, hogy hétvégén lehet-e bevinni gyereket, és a vevőszolis hölgy közölte, hogy nem. Csak akkor, ha kimondottan családi hétvége van.

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő: nem tudom ez annak a jele-e, de ma is alig kajáltam vmi, inkább kétszersültet ettem és tök gáz a gyomrom, fáj, ég és zuborog! Már enni sem merek!!!
De most már nem panaszkodom itt, biztos mások is voltak gyomorpanaszosak szülés előtt, gondolom a hormonok meg ilyesmi csinálja. Jöjjön, aminek jönnie kell...csak minden okés legyen!!!! :lol: :roll: :lol:

Mi az, h csak hétvégén lehet bevinni a gyerekeket a metróba??Én még ilyet nem is hallottam?Miért nem lehet??? :?:

Kép
gyanixi

Niki,mostár mindennap jelentkez be légyszi,egy kis kukkra legalább!!!!!!
Veled izgulunk!!! :D :D
Tudja ő hogy mikor kell érkezni,ne aggódj!
Bár az utolsó 2 hét engem is megviselt..........
Én nembírtam enni az utolsó napokban.

Metróba,azért nem szabad bevinni gyerekeket,mert valamelyik áruházban elütötte őket a targonca,és itt ilyen ne forduljon elő,gondolom én...
Ha jóltudom be is perelték az áruházat,hozzáteszem azért ilyenkor a szülő sem vétlen.................

Exi,írtam mailt!! 8)

Bea,Grétinek édi a széke,és asztala!
:lol:

Enikő,a Bíbor név nagyon tetszik!

Kép
bibi226

Bibi, hova írtad, még nem jött meg egyik címemre sem... :(

Ági és
KépKép
exdeus

Zozo: Löktem neked privit!

Exi: Mi szoktunk menni hétvégente a Metróba a kölkökkel, még sose tettek ki bennünket :shock:

Bibi: Nekem is :wink:

Niki: Minden okés is lesz :wink: Gondolunk rátok+++++++++++ Ki fog nekünk szólni, hogy megszületett Réka????

ceniko
Szeged

Bea!
Még nem vettünk! :cry:
Apánk drágának tartja! :evil:
Próbálom rábeszélni, mert nekem nagyon tetszik!!! :wink:
Gréti nagyon tündéri kiscsaj!!! :lol:

Bibi!
Ti hol vettétek Barninak a kisheverőt? És mennyibe került kb.?
Köszi.

Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!

Elnézést, hogy így ismeretlenül írok nektek. Én is szegedi vagyok és majdnem kismama, sajnos a hétvégén egy + tesztre 2 napra elment a babám. :cry:
Nagyon szeretnék eljutni a dokimhoz, aki Sári Tamás, de tegnap óta próbálom elérni őt telefonon, és nem veszik fel. Tudom a mobilszámát is, de nem akarom azon zaklatni, ha nem muszáj.
Én a Vasast hívtam, ahol az 531-es melléket adták meg, de nem veszik fel a telefont, ma is már 3-szor hívtam.
Tudnátok abban segíteni, hogy pontosan mely napokon hánytól hányig van a Vasaban magánrendelése Sárinak? Lehet, hogy jobban járok, ha személyesen odamegyek időpontot kérni.
Előre is köszönöm, szép napot!

Kép
szilcsi

Matroba Szegeden be lehet vinni hétvégén gyereket, mi is akkor szoktunk menni. De ez nem minden áruházukra igaz, pl. Kecskeméten nemrég még biztosan nem engedték, csak évente 1-2x a családi napon.

Szilcsi! Hivd csak nyugodtan Tamást, én ebböl sosem csináltam még problémát, szerintem ha valaki ö nagyon megértö, türelmes. Nekem amugy is mindig azt mondja, hogy inkább keressem, mint idegeskedjek, aggodjak!
Megirom neked privátban mikor van a rendelés, szerintem mást ugysem érdekel itt, jo?
És nagyon sajnálom hogy elveszitetted a babát!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, itt is köszönöm! :lol:

Kép
szilcsi

Hali!

Bea, Gréti tényleg kész hölgy, még ezzel a kócos frizurával is.

Kinga, elfelejtettem megkérdezni, hogy Kitti most mekkora?

Enikő, én is úgy tudtam, hogy hétvégén lehet gyereket vinni...mondjuk nekünk nem gáz, mert le tudjuk adni Petit pl. dédizni, de akinél ez nem megoldott, az mit csináljon? :?

Szilcsi, nem akarok beleszólni, de szerintem nyugodtan hívd fel a mobilján! Ha már azt írod, hogy a dokid, akkor egyáltalán nem "zaklatás", főleg, hogy a magánrendelésére szeretnél elmenni.

Kármen, hmmm, pedig mi a szegedi Metróban érdeklődtünk...

Bibi, még mindig nem kaptam mélt...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
nem kértek kiskönyvet :lol: hiába kértek volna.

ma megpróbáltam beszerezni, nem sikerült, az előttem lévő kismama is azt csináltatott asszem, 35percet vártam, utána leléptem, jöv.héten próbálom újra.
nekem múltkor nem tartott ennyi ideig, csak 15perc volt.

Enikő!
nem értem hamár úgyis mész vérvételre nem mind1 h. hány kémcső vértől szabadítanak meg?????????? rémálom...
na, én is 2szer megyek tuti.
akkor nem sietek a Vasassal, oda kell időpont, ugye? azt hány napra kaptál?
én is írtam.
Vendég

Gira!
te kerestél mosószódát, ugye? sikerült találni?
kiszeretném próbálni.
Vendég

Valami volt a babanettel, nem lehetett bejelentkezni, de ahogy látom, más sem tudott!
Ma voltunk ctg-n, persze most nem mutatott fájást, csak kicsiket, bezzeg este, de igazából nem jelent semmit!!
A doki szerint minden okés, bmikor jöhet, de ha hétfőig nem jönne, akkor befektet, de nem értem miért, kérdeztem is, h megindítja?Erre mondta, h nem. De én nem akarom a kórházba várni, h mikor indul be a szülés. Ha nem indokolt, akkor maradnék itthon!! :roll:
Enikő: a macsek vállalta meg Esztinek is szól6ok szerintem!!

Kép
gyanixi

Exi:kaptál mailt??
Exdeus@cutromail.hu -re írtam!
Ne arra írjak??????? 8)

Szilcsi: :cry:
Nagyon sajnálom...............

Zitaa:30 vagy 35ezer volt,a dorozsmai úton az ikesz-el szemben van a Royal bútorbolt,ott vettük.
Én szeretem nagyon 70*100,70*140,70*180-ra is lehet állítani a hosszúságát! :roll:

Niki,én szorítok nagyon.......

Kép
bibi226

Niki,szerintem vasárnap jönn a gólya hozzátok!

Nálunk így volt,ha nem született volna meg a Barni vasárnap,engem is befektetett volna a Kormányos hétfőn!!
De jött!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bibi226

EXI:
exdeus@citromail.hu akart lenni!!! :D :D :oops: :oops:

Kép
bibi226

Üdv!

Zozo, hát tőlem tutira kérték. De mindegy.
A vérvétellel az a helyzet, hogy csak azokra kell bejelentkezni, amiket a rendelőnek térít a TB, a többit anélkül is elvégzik. És amit Enikő írt, azok nem tartoznak ide, arról nem is beszélve, hogy az AFP-t időben kell levenni.

Niki, a befektetést én se értem... :o A CTG nekem sem mutatott sosem fájást, még piciket sem!

Bibi, hát megnéztem, nem kaptam meg. Szerintem elveszett valahol a kábelrengetegben. :) Ha még megvan, küldd ide: exdeus@freemail.hu Talán átjön.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Jóreggelt:
Picipocakfotó:
Kép

Zozo: küldtem privit Vasas ügyben :wink:

Niki: MIlyen volt az éjszakád?

Nem bírom felébreszteni a csajokat! Nem akaródzik nekik felkelni :lol: Mondjuk magamat is alig bírtam......

ceniko
Szeged

Bibi: úgy legyen, én a vasárnapnak is örülnék!!! :lol:

Enikő: aranyos a picipocid, te is vékony vagy ám!!!!!
Nekem jó volt az éjszakám, pedig front jött!!! :cry:
Alig várom már a Rékánkat, de a szülésnél biztos fogok még sírni a fájdalomtól!!!! :roll:

Kép
gyanixi

Üdv!

Niki, én nem tudom, milyen a szülési fájdalom, de azt igen, hogy az én egyszálbél és félős (legyen fájdalom, vagy akármi) barátnőm, zokszó nélkül megszülte a kislányát! Szóval sírni a végén inkább a boldogságtól fogsz! :)

Enikő, picipoci. :D

Bibi, mél ment, remélem, jó helyre, mert amiről jött, azt kitöröltem, emlékezetből pötyögtem be a címet. :roll:

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

exdeus: ez most olyan jól esett és felbátorított!!Néha olyan sokat jelent egy ilyen példázat!!! :lol:

Kép
gyanixi

Enikő!

Engem is 1 órával többet hagytak aludni :D Csodálkoztam is, hogy mi van.... ezek szerint csak front és nem egy új szokás :roll:

Gira
Vendég

Enikő!
Pocid tényleg még pici :) De meddig?? :lol: :lol:

Exi!
Kitti 71 cm és 8.4 kg. Most még bírom dobálni,de hamarosan apa feladata lesz :shock:

Niki!
Kitartást!! Ez a pár nap( óra :D ) nagyon gyorsan el fog telni!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Most csak egy gyors ajánlóra jöttem. :)
Ha van hozzá kedvetek, nézzétek meg ma este a Viasat 3-on (22:05-kor kezdődik) az Élet szép című filmet. A kedvencem. 3x láttam, mindig nagyon meghatott. Ahogy írják: Benigni az önfeláldozás, a szeretet és a védelmezés filmjét készítette el.
Szerintem fantasztikus.

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_pa ... where_tv=1

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Niki,én rettegetem a szüléstől,a neten a lányokat kiakasztottam.
De szvsz nincs annál szebb élmény 1 nő életében amikor megszületik a babája,és a pocira rakják!!!!
MI mindketten sírtunk a z apjával......................
Az eggyik ismerősőm az első gyerekét olyan gyorsan szülte,hogy nemtudták szétszedni neki az ágyat.........40perc alatt meglett!

Enikő: :lol: :lol: :lol:
nekem most is kb. majden ekkora hasam van(Igaz most ebédeltünk)! :lol: :lol:

Exi:Köszike!!!! :D :D

Az én fiam a front ellenére nem akart aludni!! :shock:

Kép
bibi226

Niki,én rettegetem a szüléstől,a neten a lányokat kiakasztottam.
De szvsz nincs annál szebb élmény 1 nő életében amikor megszületik a babája,és a pocira rakják!!!!
MI mindketten sírtunk a z apjával......................
Az eggyik ismerősőm az első gyerekét olyan gyorsan szülte,hogy nemtudták szétszedni neki az ágyat.........40perc alatt meglett!

Enikő: :lol: :lol: :lol:
nekem most is kb. majden ekkora hasam van(Igaz most ebédeltünk)! :lol: :lol:

Exi:Köszike!!!! :D :D

Az én fiam a front ellenére nem akart aludni!! :shock:

Kép
bibi226

Bibi!

Bocsi, de küldök Neked 1 mélt, ha nem baj.........nem kísérletezek a pü-vel, múltkor Melindának sem sikerült elküldeni.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

lányok: ugye van az, h a baba feje lesűllyed a szeméremcsont alá, beilleszkedik, nekem elvileg a doki szerint már így áll, akkor hogy lehet, h az uh-on láttam mégis a teljes fejét, illetve annak körvonalát??és egy csomószor érzek mozgást a medencémnél és inkább jobb oldalon.
Vajon a medencecsontnál kifér majd, gondolom ha nem lenne elég hely, azt már mondta volna a dokim. hm??

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Zozo:küldtem neked privit a köldökzsinórvérrel kapcsolatban,mert nem akartam offolni a topicot.

Üdv,
E.
szerika

Szerika!
majd válaszolok, de vagy este v. csak holnap délelőtt fog sikerülni.
Vendég

Sziasztok!

JOBBULÁST MINDEN BETEGNEK!!!!!!!!!

Bea!
Nagyon aranyos Gréti, látom birtokba vette az asztalkát és a széket. Jól néz ki a bútor, amikor mi voltunk a corában, akkor is többen próbálgatták., olyan különleges, újszerű. teccik :-)

Kinga!
De jó, h Kitti ilyen vidáman -mosolygósan ébred:-) És milyen ügyesen áll, a rucija is nagyon tetszik.

Niki!
Sok erőt, örömet, boldogságot neked!!

Mi jól vagyunk, Ábel gyakorolja a felállást, bár azt mondják ne hagyjam, kicsi még. Hogyan akadályozzam meg?????

Nézegettem bébitaxit, azt irják, h 6 hónapos kortól. Szerintetek nem lesz baja, ha ráültetjük??

Szép napokat Mindenkinek!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Helló!

Enikő! Aranyos a poci! :):):) Tényleg jó vékony vagy, meg se látszik, hogy már a 3. babát várod!

Kinga! Van babahinta, vmikor egyeztethetünk egy hintázást! :) Kitti nagyon édes! :)

Bibi! Kedves vagy, tényleg találkozhatunk vmikor, ha van kedved!

Bea! A nyáron már játszótereztünk, van is már 1-2 kisbarátunk, de ősz vége óta nálunk teljesen üres a játszótér, azóta nem nagyon találkoztunk velük. Grétinek hogy megnőtt a haja! Nagyon tetszik! :)

Exi! Mi is be tudtuk vinni bármelyik hétvégén Dinit a Metróba. Mi is kaptunk már furcsa válaszokat tőlük, egy termékről érdeklődtem egyszer, azt mondták nincs és soha nem is volt náluk, pedig előtte mindig náluk vettem... :lol: :lol: :lol:
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Niki!

Nagyon szorítok!!!!! :) Biztos nagyon szép élmény lesz!!Tényleg, ki fog minket értesíteni, ha megszületik Réka?

Komolyan, úgy izgulok minden szülés előtt, mintha a sajátomat várnám! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Mukika,nemjött mail!! :cry:

Zsuzsi,nyugodtan hívj,ha kell küldök privit!!! :D

Niki,nem ment lejebb a hasad???
Nekem annak idején igen!

Kép
bibi226

Sziasztok
Olyan anyukákat keresnék, akik a klinikán szültek Dr Godó Györgynél....
Tudom hogy nagy fába vágtam a fejszém, mert a doktor ur már Kecskeméten dolgozik, de régen a klinikán volt rendelése...
Kérem irjon aki tud róla infot...
noramss@freemail.hu
viziok

Bibi!
Hááát, nemtom, én a bibi26@freemail.hu-ra küldtem! Most még1x elküldtem, vagy lehet, hogy nem is jó címre küldtem?? Bocsi a szóismétlésért.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

bibi: szerintem ment lejjebb a hasam, de nagyon nincsen helye a babának, mert nincs olyan nagy hasam.

Tegnap egy csomót lépcsőztem, takarítottam, mostam, h hátha lesz vmi...de semmi!! :roll:
Olyan fura, egy pár napja úgy érzem sokszor, h úgy levenném már a hasamról a "súlyt", olyan érzés sokszor, mint amikor sokáig rajta van valami az ember hasán és már nyomja, nehéz és úgy levenné!!Hát ezt érzem!! :?

Kép
gyanixi

Niki! kitartás, már nem sokára babázhatsz! Nem tudod te sem hogy meddig engedik a kórházban szülést? Én még sokára megyek az orvosomhoz, addig meg totál depis leszek már érzem

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

A manók nálunk is aludtak, pár napja 9-ig is!!!!!!!!!44 Szemben az eddigi 6.20-as keléssel, mit mondjak, nagyon jól esett. De akkor csak a front.... :(

Exi!
Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást. Magam alatt voltam totál, el sem tudod képzelni mennyire jól esett, hogy kikerested nekem. Tényleg köszi!!

cenikő!
Pulmonológiai kórkép Ricsié. A hörgője folyamatosan görcsöl, emiatt nehezített a ki- és belégzése + fogékonyabb mindenféle betegségre (légúti), emiatt nem vihető közösségbe. Idővel kinőheti, de asztma is alakulhat ki belőle. Én optimista vagyok, és mondogatom magamban: kinövi, kinövi, meggyógyul, meggyógyul.... Inhalátorral hörgőtágító spray-ket kap és tablettát is (ez utóbbi nagyon ízlik neki). Röviden ennyi. Elnézést, ha valakit untattam a betegség taglalással.

Szilcsi!
sztem szívbaj nélkül hívd Sárit, abszolút nem fogja zaklatásnak venni, sőt!!!!!

Niki!
Komolyan mondom, én már izgulok helyetted is. Hajrá Réka, hajrá Niki!

És csajok ezek a babafotók!!!!!!!! Teljesen jó kedvre derültem !

Puszi mindenkinek, szép napot : Dóri

Kép

Kép
romy1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?