Sziasztok!!!
Zozo: Én ma voltam először a Vasasba

Úgyhogy nem vagy elkésve! Kaptam csomó beutalót vérvételekre. Jövő hétfőn veszik le az AFP-ét, meg a Hepatitist! Arra nem kell időpont csak beutaló. Viszont a nagy vérképre csak 20.-ára kaptam időpontot, mert későn (ma) szóltam, így 2x fognak megszúrni! Na nem mintha gond lenne véradó vagyok,bírom

Rákérdeztem a toxoplazmára és azt mondta a védőnő, hogy ha akarom 2000 ft-os csekk befizetése ellenében megcsinálják, de akkor gyorsan február 15.-ke előtt, ugyanis utána megszünik még a fizetős toxoplazma szűrés is! Csak azért írom, hogy tudjad ha érdekel.....
Hétvégén be lehet vinni gyereket a Metróba! De mi lehet hogy megyünk apával a héten (míg csajok ovi/bölcsi), megnézzem van-e fagyi meggy????
Niki: Nekem is hasmarssal kezdődött a szülés

Mindkettő

De nem egész éjjeles csak egy alkalmi. Anyukám azt mondta, hogy a természet tudja a dolgát és nem kell ide beöntés...

és hogy általában spontán beinduló szülés kakilással indul
Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++
Romy: Hörgőgörcs?? Na még ilyenről se hallottam

Mi ez tulképpen??? Milyen gyógykezelést kell kapjon??? gyógyulást!+++++++++++++++++++++++++++++
Zitacicu: JObban vagytoK???????????????
Kinga, Timi, Bea: nagyon édesek a kölkök

Bea azzal a szék-asztallal én is szemeztem a Corába valamelyik nap, de nagyon picinek (alacsonynak) tűntek.....
Bibi: Töltött paprikaaaaaaaaaaaaaaaaa

Imádom
Uhh mennem kell csajok a kádban, szedem kifele őket...