Sziasztok!
Karmen: Nem tudok újat mondani Orsira: gyönyörű

És igen, a mosoly nekem is hiányzik...de ez nem az ő hibája
Zita: Mi, főleg a férjem, műanyagellenesek vagyunk, úgyhogy inkább többet adunk a fa cuccokért. Persze azért vannak műanyag "szarjai" (bocsánat...csak a férjemet idéztem) Grétinek, de igyekszünk amiből csak lehet nem olyant venni.
Biztos hamar megszereti Márk is a székeket
Nagyon jól hangzik ez a magánbölcsi. Remélem olyan jó is mint amilyennek hangzik. Szegeden nincs ilyen?
Tényleg, mit tudtok a szegedi magánbölcsikről? Hány fő, hány csoport, anyaglag mit jelent, stb....
Enikő: Remélem senki nem lesz arcüreggyulladásos
Niki: Drukkolunk, nyugi, rendben lesz minden, pár nap és hármacskán lesztek otthon
Melinda: Remélem Lotti sem lesz beteg megint
Romy: Ne butáskodj, ha untatna bennünket más anyuka, baba, stb. sorsa, élete akkor nem fórumoznánk.
Különben is drukkok mennek a teljes gyógyulásért!!!!!
Ja, akartam mondnai, hogy egy múltkori képen láttam a fiúk szobájában lévő micimackós függönyt

Grétinek is olyan van

Csak nem földig ér.
Ja és láttam a nődokink rendelőjében a kicsi fiad képét, megismertem ám!
Viziok: Úgy látom senki nem tudott segíteni neked, bár lehet priviben kaptá róla infókat. Sajnos én még a nevét sem hallottam.
Zitacicu: Azonnali gyógyulást az egész családnak!!!!!
Kinga: Meg kell zabálni Kitti fejecskénél azokat a pici tappancsokat
Zozo: Biztos kinövi Vivi, klassz csaj ő

Drukkok mennek nektek is!
Szilcsi: Szia! Remélem azóta eljutottál dokihoz. Szerintem nyugodtan zaklasd a dokidat...azért van. Főleg ha megadta a számát....ilyesmiben nem szabad szívbajoskodni!
Egyébként meg szívből sajnálom, és kitartást a további próbálkozásokhoz! Biztos hamarosan lesz gyümölcse
Enikő: Most nem azért, de én csak 1 gyereket szültem, de nekem most is, nem terhesen is van ekkora hasam....sőt!
Szal tényleg jól nézel ki, pár hónap múlva meg nagy hassal pláne jól fogsz kinézni
Egy kép, hogy lássátok, nem szokott mindig kócos lenni a lányom: