Üdv.
Peti délutáni szunyál az apjával, elvben hamarosan kelniük kéne, mert pancsiidő lesz mindjárt. Közben megejtettük a dolgot, ahogy leírtam, fel is kelt a fiatal úr.
Enikő, ja, Petinek még egy foga sincs, de még egy árva recéje sem.
Jó, hogy sikerült átíratnod Bogit, Viola akkor marad a bölcsiben egyelőre?
Nálunk már vagy három hete felújítanak felettünk. Még jó, hogy a fúrást-faragást akaratlanul addigra időzítik, mikor Peti nincs itthon, vagy ha már rendesen bealudt.
Hm, én mindig KP-val fizettem az FNX-ben, és nem is láttam kiírva, hogy lehet kártyázni...majd legközelebb.
Dancsi, mint tudjuk a dolog első részéhez nem értek, de az tuti, hogy az egy üveg bébikaja fedezi az adott kaja tápanyagszükségletét! Némely husis főzire rá is van írva, hogy "komplett egytálétel". Emiatt ne aggódj, főleg, hogy Boldi a ht-ben kb. 6 hós kornál tart, és szvsz a ráírthoz képest még kb. 3 hónapig biztosan kielégítő táplálék az üveges kaja a gyerek számára. A mozgás ehhez képest érdekes téma, mert Peti is egy izgő-mozgó, de ő mostanság egy üveg bébikajával és némi tápival jól lakik ebédre. Vacsira is ugyanez, csak fél üveg bébiételt kap.
Ovis beíratáshoz gratula, jó, hogy Jozsónak tetszett.
Timi, akkor is van Kristóf-nap???

Bezzeg Ágiból csak egyetlen egy van a naptárban.

Mielőbbi javulást nektek, képek a kirándulásról?
Bea, nekem még mindig magas ez a láz-fogzás témakör, Peti már annyiszor volt lázas, de ahogy írtam, foga még egy sem, és a hasa is elég sokszor ment már, de ez nem vezetett "korai" fognövesztéshez...
Gira, sajnálom, hogy nem javul Hajna bőre. Egyébként igazad van, ha fertőző lett volna, talán Réka is elkapta volna. De ugye akkor még az elején kellett volna neki pöttyösödnie, mert ha jól tudom, az ilyen betegségek korai szakaszban fertőznek, és Hajna már elég régóta ki van pettyesedve.
Rékaszáj

. Hiába, ilyenek a gyerekek.
Zsuzsi, Dénes nagyon édesen udvarol.

És milyen jól el tudja magát csomagolni!
Kriszta, jó, hogy jelentkeztél, milyen kócos Emese, és milyen kajánul néz a kamerába.
Melinda, pedig kétszer megnéztem, hogy az idősebbik lányod nevét írjam...nem sikerült.

De a mostani képen tényleg vidámabb. Mi is készülnénk valamikor a Vadasparkba és a Füvészkertbe...
Amit írtál, a kínaiak ezt csinálják. Én nem próbáltam, de mikor Peti született, velem egy szobában volt egy nő, aki szinte mást se evett és ivott...
Én észre sem vettem ezt a jó hírt! Pedig három napja bújom a gólyahíreket. GRATULA Kármennek, és a családnak!
Bibi, túró rudi

Az öcsém is imádta, mindig azt kapott, mielőtt mentünk anno az oviba, ahol meg szépen vissza is adta a legrövidebb úton...
Zsuzsu, Ábel nagyon édes. Drukk, hogy javuljon a helyzeted. Vérvételt nem tudom, de kb. 3-4 napja volt egy cikk az újságban, hogy 7-10 nap az előjegyzési idő.
Ábel összement????
Ági