A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Karmen!
Nagyon szép a legényke!! :wink:
Sok boldogságot, és jó egészséget nektek!!! :lol:

Bea!
Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából! :lol:

Enikő!
No para! :wink:
Úgy kerek a világ, ha lesz egy fiad is. :wink:
Hidd el, tök jó fiús anyukának lenni! :wink:
Nincs azzal a kukival olyan sok gond!! :wink: :D

Nyúlanyó!
Üdv újra!!! :lol:

Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!

Kármen!
Gratulálok a kisfiad születéséhez!!! Sok egészséget, boldogságot és tejcsit kivánok :D :D

Ne haragudjatok, nem volt időm visszaolvasni.

Kitti szerencsére pár nap alatt túlesett a takonykóron, mi viszont párommal olyan betegek vagyunk mint a kutya... :? Persze Kitti reggeltől-estig sétálni akar a lakásban. Szerencsére egyre többször elindul nélkülünk is :lol:

Voltam a FNX-ben vásárolni. Csak kp-s vásárlásnál lehet igénybe venni az extra 4 % kedvezményt!! Én fizetés előtt szóltam hogy szeretnék kedvezményről szóló kártyát igényelni és akkor meg is kaptam a 4%-ot is :D

Megyek,csinálok Kittinek uzsonnát.

Sziasztok

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Enikő! :D :D :D Ez szuper! :D

Anita! De jó, de jó! :D :D

Kinga, jobbulást nektek!!!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

sziasztok!

Karmen! Gratulálunk Norbika érkezéséhez, szívből kívánunk sok boldogságot az egész családnak! :):):)

Enikő
! Nahát, csak lesz egy kiskukis a családban! Gratulálok! :):) Halkan megjegyzem, sztem jó, ha van ez is-az is gyerekből! :):) Fiús anyukának is jó lenni! :lol:

Bea! Boldog névnapot kívánunk! :lol: :lol:

Zsuzsu
! Nagyon édes Ábel baba! Egyszer Dénessel is előfordult, hogy 1 cm-t összement, nem mindig tudják teljesen kinyújtani! :lol:

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő,
gratula a kukóshoz! :)

Nyúlanyó,
üdv újra itt! :D

Karmen,
nagyon szép a kicsi fiú, ha van időd, jelentkezz, hogy hogy vagytok! Orsika mit szól a picihez?

én is voltam a FNXben, és döbbenet, hogy az itteni maxi Coop-ban (vagyis nem szutyok kisboltban) duplája a bébikaja, be is vásároltam pár kartonnal :D
Vendég

Sziasztok!

Niki!
Köszi! Azért egy kislányt szebben lehet öltöztetni, igaz a kispasiknak vagányabb rucikat lehet vásárolni.
Jól vagytok??

Enikő!!
Olyan jót nevettem!! :D :D :D Ábel a 21 hetes UH-n széttárta a lábait és a dokim nevetve mondta, h "ez itt egy fütyi, akkor Ő bizony kisfiú, szia Ábel.." sosem felejtem el :-) :D :D Igaz 4d-s UH-n 29 hetesen egy másik doki lánynak mondta :lol:
Jó egészséget BíborLackónak is!!

Nyúlanyó!
Tomdinak BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!! :D

Kinga!
Kittinek gratula, Nektek jobbulást, gyógyulást!!!!!!!!!

Zsuzsi!
Köszi!
Én sem aggódom csak apa, én csak nevetek, h összement, pedig nem mostam :-)

Ábel nagyon érdeklődő, egész nap le nem áll, mászik, lépeget, de a védőnő szóvá tette, h nem süt pogácsát. Mondtam, , majd süt a felesége......... :)

Szép estét!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép Ábel mászik

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Most nem bírom ki, hogy ne írjak :D
Enikő!
Hát ez aztán a nem gyönge!!!!!!!! Gratula a kukishoz :D (habár ilyen előzményekkel várjuk ki a végét :) )
Amúgy állítólag az AFP-ből lehet következtetni a baba nemére. Ha alacsony akkor fiú, ha magas akkor lány........nálunk bejött, Lizi 73-mal ugyebár lány lett :) Neked a 2 lányka után nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatod?

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Mukika: Nekem a Bogival annyira alacsony lett az AFP-ém, hogy ismételni kellett mert azt hitték baja van... :lol:
A Violával nem emlékszem mennyi volt (majd megnézem), most meg 21-es :lol:

Én már nem tudom mit gondoljak. Az a "baj", hogy csajos ruhatárunk van, és azért ha pöcsös vennem kéne egykét pasis vagy uniszex cuccot neki :lol: Nem vagyok sznob, de azért ne legyen már szegény mindig rózsaszínbe :lol: :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket, aranyosak vagytok :)

Enikő: Grat. a fütyihez :) Kétségeidet megértem, én is furcsának tartanék egy fiút a lányom után :) Majd Karmennel konzultálsz :)
Ügyes legyél holnap! :wink:

Karmen: Nagyon gyönyörű a kisfiatok. Biztos furcsa lesz a méreteivel Orsika után :) Neveljétek egészségben!

Zsuzsu: Gratula a mászáshoz :)

Nyúlanyó: Üdv. ismét :) Atyaég, már 1 éves múlt Tamás is...röpül az idő. Mesélj, milyen a 2gyermekes élet. :)

Mukika: Érdekes ez az AFP dolog is, én 2 verziót hallottam. Egyik szerint 50 felett lány, másik szerint 55 alatt lány :) Kicsukásos alapon ellenkező esetekben fiú :lol: Na most nálunk nagyon bejött, mert Grétinél 53 volt az AFP. És így mindkét feltételnek megfelelt, tényleg lány lett. És egy barátnőmnek is 53-as AFP-vel lánya lett :)

Gerika: A gondok nem az elmúlhatnak fajtából vannak sajnos.

Zsuzsi: Nagyon aranyos a huncut csomagolós Déneske :)

Gira: Rékaszáj :lol: :lol:

Kriszta: A Cső utcai bölcsibe jár Emese?

Mi ma voltunk tanácsadáson. Le lettünk szúrva, mert Gréti lúdtalpas, és hogy ne mezítláb ill. zokniban legyen a lakásban, hanem ott is cipőben vagy szandálban. :o :o
Amúgy 11370 gramm és 63,5 cm.
És nagyon büszke voltam rá, mert most először nem sírt egyáltalán (jó, újszülött korában sem sírt, kb. fél éves koráig, de az rég volt) sem méricskéléskor, sem akkor amikor a doktor néni vizsgálta. Előtte megbeszéltük, hogy mit fognak vele csinálni és végre úgy tűnik megértette :) Eddig is mindig mondtam, de mégis sírt.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
63,5 ????? :shock:
Elirtad nem??? :wink:

Kép
zitaa

Sziasztok.

Bea:Igen a Cső utcaiba járunk.Miért kérdezed??A te Grétid id jön bölcsibe???

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=154&cid=2003165

Plíz fordítsa le vki magyarra, mert nem értem!!!!!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda! Én sem értem.... :? :?:
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zita: ehh...igen 83,5 cm :)

Kriszta: Nem, csak kérdeztem :) Gréti nem fog bölcsibe járni, da ha menne, az Agyagos utcaiba menne, az van hozzánk legközelebb. Oviba is oda fog menni.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!

Hááát :D Tudod, én már megjártam, úgyhogy tényleg ne éld bele magad, de azért játszhatsz a gondolattal ;)

Nyúlanyó!
Isten hozott újra itt :D

Melinda!
AZt hiszem képben vagyok a témával kapcsolatban, velem már tavaly lefuttatak pár kört. A lényeg az, hogy eddig ha nem dolgozott a nő, akkor a férj (eltartó) tb-je által volt jogosult az ingyenes orvosi ellátásra. No ezt az eltartó általi jogcímet törölték el, de a GYes, GYed jogcímén még mindig biztosított vagy. Nekem, mivel nincs munkaviszonyom, nem is volt soha, ezért azon a napon, amikor lejár a GYES-em, lejár a biztosításom is, és perkálhatok :(
Vendég

Jaaa, éééés:

Karmen!
Isten éltesse az új jövevényt :D Sok örömet nektek!
Vendég

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene, mert nem világos számomra pár dolog, hátha itt valaki tudja, hogy most mi van...

Szóval, ha én szegedi vagyok, akkor most a kórházban kell szülnöm (mert ha a klinikán szülnék, akkor fizetnem kellene)??? És mikortól vezetik be ezt a tv-t? vagy már bevezették?
A másik, hogy tegnap volt a híradóban, hogy ápr. 1-től bevezetik, hogy az ügyeletes orvosnál kell szülni, mert ha nem, akkor fizethetek. Ez nem úgy volt, hogy csak jún. vagy júl. 1-től lesz érvényben???
Én már ettől totál kész vagyok, hogy naponta mondanak mindig más és mást!!!! Durvaaaaa!!!

Légyszi-légyszi, ha valaki tudja, akkor magyarázza el nekem!!!
Köszi
szerika

Melinda: Ennek a cikknek az értelmezése az én képességeimet is meghaladja! :lol: De így már értem ahogy Gira elmagyarázta! :wink:

Gira: Játszom a gondolattal :lol: Neked fiút mondtak vagy lányt? Hogy is volt??? Már nem emlékszem :oops:

Szerika: Ezekre a kérdésekre engem is érdekelnének a válaszok!! Mikor mész a dokidhoz? Nem tudod megkérdezni Tőle????

Pusssz

ceniko
Szeged

Szerika és akiket érint!

Az egészségügyi intézményen belüli orvosválasztásról, fizetésről (lap második felében)

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Gira! Ezer köszi, mostmár értem!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Karmen!
gratula a picúrhoz :lol:
csodaszép baba Norbi .

Enikő!
aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, :lol:
csúcs.

mi voltunk tegnap Kecskeméten, minden oké a babával (ez a lényeg)
és 100% h. kislány :lol:
apa szoktatja magát a gondolathoz, nem akart bejönni UH-ra, de a doki kiment és megkereste :D na az első szava az volt h. nézzük meg a kukit :lol:
nem láttuk :lol: kerestük nagyon...

nekem most 24 volt az afp-m, Viviét is megnézem mindjárt.
Vendég

tud valaki gyógytornászt? v. hová lehet menni tornázni? nekem nagyon kellene.
Vendég

Mindjárt elolvasom, amit Melinda belinkelt, hátha okosabb leszek...

Enikő: majd két hét múlva megyek a dokimhoz, persze, akkor meg fogom kérdezni, csak már olyan türelmetlen vagyok, hogy most mi van, meg hogy lesz, meg mire számítsak??? Úgy utálom, hogy naponta változtatnak dolgokat!!!!
Mondjuk mire megyek a dokihoz, az ápr. eleje lesz, szóval addigra már talán kivilágosodik, hogy akkor most mi van bevezetve és mi nincs... de ez az állandó bizonytalanság kiakaszt. :evil:
Én a klinikán akartam szülni, de úgy néz ki, hogy a kórházban kell, mert oda tartozom (mert ha nem akkor perkálhatok), viszont a kórházban nincs epidurál... pedig én azt szeretnék. :roll:
Enikő, neked is a kórházban kell szülnöd, ugye?!!! Pedig a te dokid klinikás... akkor most mi lesz? :shock:
szerika

Erika,
nincs epidurál a kórházban? ez nekem azért durván hangzik! :(

tényleg és mi van, ha a szülés tuti császár, és ezt már tudni előre is? meg ha valaki veszélyztetett terhes és pl. be kell feküdni hetekre, de nem akar a kórházba menni?

nekem ugyanis a 2 előzetes császár miatt a harmadik nem lehet hüvelyi úton és majd be kell feküdni pár héttel korábban.

de én ragaszkodom a klinikás dokimhoz, na ilyenkor mi van?
Vendég

Dancsi, Szerika: Sztem ezt nem vezetik be! Egyszerűen nem vezethetik be.....
Egyelőre hülyeség ezen agyalni, mert nem is biztos, hogy így lesz...csak szó volt róla....sztem rájöttek, hogy szemétség,hülyeség :evil: Vagyis nagyon remélem....

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Bibi, az öcsém is csak az oviban volt ilyen, itthon hisztizett érte, kapott, be is falatozta, majd az oviban…

Enikő, na mégis szükség lesz a rucikra? :D

Dancsi, hát az FNX-ben a kaja olcsóbb, viszont ha jól néztem, a vegyi áruk drágábbak, mint máshol, így megvan a veszteség kiegyenlítése, mert aki nagyban vásárol, az úgyis ott vesz meg mindent…

Zsuzsu, Ábel nagyon szépen fejlődik…pogisütésen jót nevettem.

Bea, Gréti lúdtalpas??? Egyébként minden kicsi az, nem? :o Én most vadászok itthonra Petinek szandit.
Na a 83,5 mindjárt jobban hangzik…

Erika, épp ma volt egy cikk a délmagyarban (http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=70&cid=2003153), hogy Szegeden minden marad a régiben, én abból annyit vettem ki, hogy csak akkor kell fizetnek, ha a beutalóddal nem a megadott intézményt keresed fel. Kérdés, hogy a szülészeti ellátással mi van, hiszen szüléskor nincs beutalód…

Zozo, gratula a lányhoz. Én terhestornára az Új Klinkára jártam.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő,
én sajna bármit el tudok képzelni :(

és valóban felháborító lenne, ha nem én dönthetem el, hogy melyik kórházban akarok szülni

ennyi erővel ha háziorvost nem a körzetemből választok, akkor azért is pluszban fizessek? :?

mindegy, egyelőre nem érint a dolog, de valószínőleg fog még később
Vendég

Zozo!
Gratula a nunishoz!! :) Vivivel 24 volt az AFP-d? Huh, akkor lehet, hogy vissza kell szívjam, amit az előzőekben írtam erről az AFP dologról......hmmmm, pedig jó néhány ismerősömnél is bejött....

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Timika,
elkészítettem a zabtejből a "tejpépet" (milupa grízből) és megeszi Boldizsár, na nem úgy, mint a nagy kedvenc brokkolis cuccot, de meg lehet vele etetni :D

a zab/rizstej ugyanolyan értékű, mint a tehéntej, tápszer?
Vendég

Zozo,
gratu a kislányhoz! :D

akkor lesz harmadik is :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást!

Zsuzsi, köszi a köszöntést, jól esett' :)

Bea, szóval a két gyermekes élet? Hát igen...először azért nem könnyű, mert hasfájós volt Tomdi és ugye meg kellett szokni a napi ritmust is, neki kellett alkalmazkodni, mert ugye Pipihez igazodik mindenki. :D Szerencsére alkalmazkodott elég hamar és a hasfájás is szépen elmúlt, nagyon nyugodt kisbaba volt, ha nem görcsizett a hasa. Aztán elkezdődött az ovi és a betegségsorozatok ezzel egyenes arányban. Az első betegséget a kicsi még megúszta. Pipinek tetőzött a szinte folyamatos taknyossága egy 3 hétig tartó köhögéssel, majd egy jó kis másodszorra elkapott rota vírussal (hányós-hasmenéses-hasgörcsös-lázas naggggyon durva), majd egy középfül- gyulladás, ami ráment a fülére, ezzel egyidőben fejfájás, ami kikészítette, mert ismeretlen fájdalom volt, úgy , mint a fül fájás is és nagyon fájt neki. Ezek mellett utálta az ovit, (még most se a kedvenc) és rendszeresen az idegtől hányt. Jan. 29. volt orrmandula műtéte, iszonyat büszke vagyok rá, mert fantasztikusan jól viselte. Dec. közepétől nem volt oviban egészen március 5-ig. Enyhe taknyon kívül jan 1 óta nem is volt beteg, de ennyi nekünk bőven elég volt, főleg, hogy a kicsi minden sz@rt elkapott tőle, neki hörg hurutba, hörgő gyulladásba, majd fül gyulladásba , garat gyulladásba ment át, egyszer majdnem be is fulladt, de azt megúsztuk. Amióta Pipi felépült Ő se beteg hál az égnek :D Tehát most könnyű, mert Csirke totálisan helyre rázódott, az ovit is már ha minimálisan is de kezdi komálni, a pici meg egy tündérke, teljesen ellentéte az örökmozgó Csirkekisasszonynak. Szóval ilyen nekünk a két gyermekes élet, azt hiszem elpusztulnék nélkülük, nem volna kiből (a páromon kívül) boldogságot, erőt meríteni :D Húúh de sok lettem, írnék még, de gondolok rátok ne uncsizzatok! :D

Rizstej nálunk is ájlávjú, tejbegríz belőle nagyon bejön a kicsinek, mondjuk magába meg nem inná.....

Zozo, gratula a 100 %-oshoz! :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

dancsi:én a kórházban szültem császárral, epidurálissal, bár a császár nem volt tervezett és én a rendes szüléshez kértem volna-mint utóbb kiderült, jól tettem.Én magamnak intéztem az epidurált, de ha tervezett a császár, akkor a dokid is elintézi biztos!!

Kép
gyanixi

köszi lányok :lol:
Dancsi!
nem hiszem, de egyből az volt h. na akkor a 3.fiú lesz :lol:

Muki!
most volt 24 az AFP-m, de megkerestem Vivinél is 24 volt
:shock:
Vendég

Szerintetek, milyen ágyat vegyek, vegyek a picinek egy átalakítható rácsosat (most olyan van) v. vegyek Vivinek egy "normális" kiságyat??

azt sem tudom h. lehet-e ilyet kapni, mármint nagyon alacsonyra gondoltam a "normálisból" , fogalmam sincs h. szeretné-e, vagy aludna-e benne.
Vendég

zozo,
anno én is diemmáztam az ággyal
Jozsónak van egy 70*140-es átalakíthatós, ő abban maradt, és pár hónapja szedtük szét neki

sztem amíg csak lehet, maradjon Vivi rácsosban, amíg ő nem kéri a rendes ágyat, már csak a te kényelmed miatt is

én esküszöm az átalakíthatós 70*140-es ágyra, mert 6-7 éves korig simán használhatóak, és majd utána kapnak egy rendes felnőtt méretű ágyat

mi itt vettük Bogyi ágyát, futárral jött le, nagyon szép cuccaik vannak:

http://www.helimexbaby.com/

Más:
képzeljétek, Boldi 400!!!!!!!!! grammot hízott egy hónap alatt, ilyen csecsemőkorában volt utoljára.
bejött a zab/rizstejes pép (kopp kopp), reggel-este azt eszi, délben főzelék, uzsira meg gyümölcs

igaz, tv előtt eszik, teletubbiest nyomom be neki (érdekes, ha nem itthon vagyunk, hanem usziban, játszón, stb. ott simán eszik), plz senki ne kezdjen el emiatt bírálni evann, legalább így eszik

Jozsó is csak tv előtt evett nagyon sokáig (kivéve a tejpépjét), ott bebambult, én meg lapátoltam bele, különben semmit nem evett volna

és kinőtte, a nagy asztalnál eszik már, rendesen, és mindent :D
Vendég

Üdv.

Dancsi, a lényeg, hogy Bogyi szépen eszik, és tényleg jó sokat gyarapodott!

Zozo, hát ha nekünk kb. 10-15 cm-mel nagyobb helyünk lenne, akkor én Petinek egy sima (nem átalakítható) 120*60-as ágyat vettem volna, aztán meg fotelágyat. Így meg van neki egy 140*70-es (belső méret) ágyikója, ami átalakítható, és ahogy Dancsi írta, egy ideig megteszi. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!!
Ma volt Bogim szülinapi zsúrja a Mekibe :wink:
Néhány fotó:
Apa ajándéka:
Kép
A barátnőkkel:
Kép
Kép
Az ünnepelt:
Kép
Violának így ízlett a szülinapi torta :) Még a tányért is kinyalta :lol:
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Boglárka Kicsi Tündér, Egészséget, Boldogságot Kívánok Születés Napod Alkalmából!

Enikő, nagyon jók a képek, az ünnepelt csak úgy ragyog :D :D

Dancsi, grat a hízáshoz! :)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Csajok mikor szállnak le a herék, hány hetes korban??? :oops: Tudja valaki??? Én lányos anyuka vagyok,gőőőzöm sincs :lol:

Volt valaki Emőke magánredelésén? tudjátok mennyibe kerül a + UH vizsgálat? Én most megyek majd először amióta magánrendelése van....

Zitacicu hol vagy elveszve???????????????????????? Remélem minden okés veletek!!!!!
Megyünk a játszóra, pussssz :wink:

ceniko
Szeged

Anita: Köszi :wink: :P

ceniko
Szeged

Boginak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Enikő: Isten éltesse nagylányodat :) Sokszor pusziljuk!

Zozo: Gratula a kislányhoz :) Én irigyellek a 2 csajért :)

Ágy: Attól függ Vivi mennyire szereti a kiságyát, stb. :) Gréti 1 éves korától nem alszik kiságyba, addig se szerette. Szerintem ezt csak ti tudjátok eldönteni, hogy mit vegyetek, mert ti ismeritek jobban a helyzetet. Én pl. ha nekünk most születne tesó, emeletes ágyat vennék és alul aludna Gréti, és a kiságyba meg a pici. Aztán Gréti fent, kicsi alul. De nekünk helyünk sincs. Szal ezért kell az emeletes ágy. De mindenképp szétszedhetőst, hogy később 2 külön ággyá tudjuk alakítani, ha nyerünk a lottón és lesz nagyobb lakóhelyünk :)

Exi: Hát ja, azt mondta a doktor nénink. Majd lefényképezem a lábát és megmutatom nektek :) Szerintem teljesen olyan a talpa mint a többi 22 hónapos gyereké...na mindegy.

Dancsi: Gratula a hízáshoz, jó hogy végre eszik Boldi! :) Nálunk is volt egy időszak amikor különböző cselekhez kellett folyamodnunk hogy egyen Gréti. Játszhatott közben befőttesgumikkal, rakosgathatta egyik tálkából a másikba, akkor volt egy időszak amikor az állatait is kellett etetni közben. Most az a csali, ha nem akar enni, hogy : ezt a falatot a nagyi küldi, ezt a tata, ezt a vakond, ezt a nyuszi, ezt a baba, stb....és akkor megeszi a kevésbé csúszós kajákat is :)

Nyúlanyó: Fú, ezt a betegség sorozatot még elolvasni is hosszú volt. Sajnálom. :( Rettentő rémes lehetett. De örülök, hogy összeségében nagyon klassz a 2 poronty :) Melyik oviba jár Pipi? Bölcsibe ő se járt akkor, ugye?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Karmen!
Szívből gratulálok!Gyönyörű babátok van! :lol:

Lányok!
Nagyon szépek a képek, amiket felraktok.Csodaszépek ezek a gyerekek! :lol:

A kis betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!

A hosszú hétvégén elutaztunk, nagyon jól éreztük magunkat.Ez volt Gáborbaba első kirándulása.Szerintem nagyon élvezte!
Sajnos egy picit megfázott, de már szerencsére semmi baja!

Tegnap ( a névnapján) pedig megtartottuk a keresztelőjét.Édipofa volt, végig vigyorogta az egészet!
Holnap teszek fel egy pár képet.

Puszi Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Üdv.

Enikő, Isten éltesse Bogit a szülinapja alkalmából! :) Herékről nem tudok nyilatkozni (pedig fiam van), én az UH-kon csak néztem, hogy mit lát a doki. :o

Csibe, jó, hogy jelentkeztél. Petit meg épp ma kereszteltük, nagyon ügyes volt, nem sírt, sőt, egészen jól elbeszélgetett a szertartás alatt. :)

Kép

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!

Boginak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!! :D :D :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Enikő!
Boginak nagyon sok boldogságot szülinapja alkalmából!!!! :lol:
Amúgy nekem Bogi apája nagyon ismerős! :shock:
Nem dolgozott a Kiskőrösibe pincérként?????
:wink:

Dancsi!
Ismerem ezt az evős szitut! :cry:
Márk is sokat evett/eszik a tévé előtt! :cry:
Ugyan azért, mint Bogyi, hogy igy legalább valamit eszik!!!! :roll:
Mi most Némó mániásak vagyunk! :roll:
Tegnap legalább kétszer végig néztük, több részletben! :shock:
Teletubbi honnan van nektek???

Exi!
Gratula a keresztelőhőz! :lol:
Peti jó nagy lábon él! :wink:
Vagy csak ugy tűnik?! :wink:

Zituska, Romy!
Mi van veletek???????? :cry:

Zita

Kép
zitaa

sziasztok!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Boginak! :lol: :lol: :lol:

Enikő! Születésig kell leszállnia a heréknek, de hogy pontosan mikor, gőzőm sincs... :roll:

Zozo! Gratula a kishugihoz! :):)

Bea! Nem tudom egy dokihoz járunk-e a gyerkőcökkel, de nekünk is azt mondta, hordjon otthon Dini cipőt vagy szandit. Furcsáltam, mert előtte azt olvastam, hogy akkor alakul ki megfelelően a talp izomzata, ha hagyom minél többet mezítláb mászkálni. Megkérdeztem egy gyógytornászt, ő is azt mondta, hogy felesleges otthon a cipő.

Dancsi! Szépet hízott Bogyó! Egy-kettőre behoz majd minden lemaradást! :)

Exi! Milyen nyugodtan tűri Peti a ceremóniát! És milyen nagyfiú már! :):):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Mindenkinek, aki szeretné háton vinni a babót: Dénesnek akartam háti hordozót venni, én szerettem kenguruban és hordókendőben is cipelni. Majd elájultam az áraktól, 17 ezr ft-ért találtam legolcsóbban, sőt, drágább fajtát használtan kínáltak ennyiért! :shock: :shock: Ezt találtam helyette a neten:
Kötős kenguru www.babakozelben.hu

Nekem nagyon bejött ránézésre, lehet 15 kg-ig csípőn és háton vinni benne a prücsköt (előre is lehet kötni a kisebbeket).

A babaerszény is nagyon tetszik, ha lesz ketteske, neki rendelek egyet a babahordókendő helyett. Azt is szerettem, csak kicsit idegesített, hogy mindenhol egyforma széles, nem tudok valami vékonyabb pántrészt kialakítani rajta megkötés után, és mikor megkötöm, lesz rajtam egy babafej nagyságú csomó. :lol: :lol:
Persze lehet, hogy csak nem gyakoroltam eleget, a kengurut többször használtuk.

Ha megjön a kötős kenguru, teszek fel képet róla használat közben!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Most vagyok itt először.Szerintem nagyon jó az oldal. Én a 14. hétben vagyok,így még sok időm van. Szeretnék terhestornára vagy terhesjógára járni,tudtok ötletet adni?Hol tartják?Keresgéltam a neten,de igazából Szegeden nem igazán van fent adat. Légyszi írjátok meg!Köszi előre is!
20140113113746

Sziasztok!

Enikő!

Bogit az Isten éltesse!

Rékára 100%-ra mondták, hogy fiú, kaptam is képet a fütyiéről... aztán az leszáradhatott időközben, mert... :D

Herék: A barátnőmnek a 36. héten mondták uh alapján, hogy leszállt az egyik heréje. Mire megszületett addigra a másik is.

Dancsi!
Gratulálok a hízáshoz :) Hajna még mindig nem eszik, kihányja :( Az elmúlt 3 hétben semmit sem hízott. Mivel már az első foga is kijött, sztem azért időszerű lenne ennie :roll:

[/b]
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?