Üdv.
Zitaa, jól látod, elég nagy Peti lába (a tenyere is). Jelenleg kb. 12,5-13 cm a talpa, szombaton vettem neki egy szandit, az 19-es.
Zsuzsi, igen, Peti nagyon nyugodt volt (a többiek is, a legkisebb végigaludta a keresztelőjét). Nem sírt, sőt kurjongatott is, akárcsak a névadóján.
Jónak tűnik ez a kendő...habár nekem a kenguru kitartott, míg jött a jó idő, Peti is megtanult stabilan ülni, így mi már sportbabakocsival rallyzunk egy ideje.
Bibi, hát a s zokás úgy tartja, hogy a keresztszülőnek kell fogja, de ez a plébános nagyon rugalmas, és már az elején mondta, hogy az tartsa a gyereket, akinél a legnyugisabb.

Persze a keresztanyjával is ellett volna, de nem akartam adogatni...végül is nem ez a lényeg!
Petroanett, gratula az új jövevényhez. Én anno az Új Kliniára jártam terhestornára.
A Vasasba tényleg elég sokára adnak időpontot, de ne aggódj, minden OK lesz.
4D ügyében egyetértek Enikővel, annyi különbséggel, hogy inkább a 22-24. héten menjetek, mert akkor már teljesen jól kivehetők a baba "alkotóelemei".
Vadkerti tér? Minden vasárnap járunk arra...anyósom alsóvárosi.
Az egyágyas szobával kapcsolatban osztom azt a véleményt, hogy jobb társaságban, persze a szobatársaidat nem tudod megválasztani, szóval kell hozzá némi szerencse. A szülésfelkészítő a Vasasban kórház (klinika) látogatással együtt 5-6 alkalmas volt, tehát az elsőre 26-28 hetesen érdemes menni, vagy ahhoz közeli időpontban.
Kitti, tápmentes lett Kinga? Hm...Peti még elég sok tápszert kap, de én nem bánom. Gyanítom, hogy amint a jelenleginél kicsit több foga lesz, ő is fokozatosan le fog róla magától szokni.
Dancsi, küldök neked sok + energiát, a fiúknak meg gyógypuszikat.
Niki, tényleg mire van antibogyó? Csak azért mert kiütései vannak? Én sem igazán értem, igaz, Peti is kapott kicsinek antibiotikumot a campylofertőzése miatt két hósan, de annak ugye oka volt...
Látom, közben leírtad...de nekem akkor is magas, mit kap Réka?
Enikő, neked is jobbulást! Gyógyulj meg minél előbb, ne erről legyen emlékezetes ez a terhességed!
Te, már most méreted, hogy mekkora??? Ezek szerint még sem kell nagyon a garázspadlás legkülső sarkába száműznöm a rucikat! Ja, mi lesz? Egy FIAD!

(Bocsi, fiatok.)
Gira, Rékából kezd előjönni a NŐ!
Van valami tejmentes tápi, de ne kérdezd, hogy mi, talán megérné kipróbálni, remélem, kiderül, hogy mi a baja Hajnának.
Csibe, keresztelős képek???? Ígérted!
Zozo, édes! Mi van a képre írva? A ...vagyok én is-ig eljutottam, de a ... részhez vaksi vagyok.
Zsuzsu, nálunk most a cipőlevétel a nyerő...útközben. Ez ilyen úticipellő, hogy ne fázzon Peti lába, járni neki van szandija, de azt szombaton vettem, ezidáig ő is szabadlábon járt-kelt, és most is itthon úgy van, csak néha adom rá a lábára.
Bea, "tartási indokot" ld. fentebb.

Igen, oda mentünk, a végén már nem akartam variálni, erről írtam is régebben. De nem bántam meg, a felkészítők is jók voltak.
Grétiszájon jót mosolyogtam!
Timi, nagyon aranyos a fiad továbbra is.
Ági
A végére egy kép tesóm legfrissebb kitalációjáról...tegnap akartam veletek megosztani, de nem volt jó a babanet...