A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő,Boginak nagyon boldog szülinapot kívánunk!! :lol: :lol:
Ahogy látom nagyon remek volt neki!!!!!!!!!!! :D :D
Nagyon aranyossak a képeken főleg Viola!!!! :D

Exi,milyen ügyi volt Peti.
De nem a keresztszülőnek kell tartani amikor ledütik vízzel??
nálunk legalábbis úgy volt!!

Zozo,nálunk a Barni kanapén alszik már kb. 9 hónapos kora óta,most pl. úgy hogy össze van tolva a mi franciaágyunkkal,és ezt imádja .
Eggyütt is vagyunk ,de mégis külön!

Petroanett,üdv. itt!
terhes torna az újklinikán ,az ih-ban,és a Zöld Sándorban is szokott lenni,a védönőd nem tud segíteni??
Terhes jógáról pedig itt Szegeden nem hallottam.

klzsuzsi,bírnád Dénest káton vinni?
nem volna nagyon nehéz??

Kép
bibi226

Zita,
neten vettem a Teletubbiest, sok sok hétig kutattam utána, ha tudsz dvd-t írni, szívesen odaadom másolásra

Gira,
jobbulást a kicsi lánynak!

Enikő
,
Boginak boldog szülinapot kívánok!

Zsuzsi,
nekünk is van hátihordozónk, Tatonka (azt hiszem), tényleg bruál áron vannak, a jobb félék :(
Boldit én nem tudom vinni, mert egyből elkezdi húzni a hajamat, az apja tudja csak vinni, neki nincs haja :D

petroanett,
üdv itt!
Vendég

Dancsi!
Köszi, lehet, hogy majd valamikor elkérem! :lol:
Tudunk dvd-t írni, csak Márk még nem látott teletubbit, nem tudom szeretné e? :wink:
De köszi! :lol:

Exi!
Tényleg, nálunk is a keresztszűlők tartották Márkot! :lol:
Aztán mikor elkezdett sirni, gyorsan átvettem! :wink:
De Peti nagyon ügyi volt! :lol:

Zita

Kép
zitaa

Jó reggelt csajooook!!

Köszi a köszöntést!
Olyan nagylány már a Bogim, mindjárt férjhezmegy :lol:

Zitaa: Én meg a Thomast meg Sam-et adnám oda, hogy átírjátok :wink: Van egy Teletubbink is de sajna karcos :(

Anett: Üdv itt, én sajna nem tudok segíteni, ilyen helyekre sose jártam :lol: de elvileg a védőnődnek informálnia kellene Téged ezügyben! Mikorra vagy kiírva pontosan??? Mesélj magadról....

Bibi: A kanapé az ágyunk felé fordítva nálunk is nyerő, csak mi nem nagyon alkalmazzuk, csak ha betegek a lányok. Nem szeretném ha a házaséletünknek annyi lenne, mert ott les a gyerek, főleg amilyen marhára mélyen alvó a Viola :roll: :oops: Na meg aztán már van 2, útban a 3. el se férnének a kanapén, és mi alapján döntsem el melyiknek van létjogosultsága ott aludni??? :lol: Így hát mindenki alszik a saját szobájában, saját ágyában és akkor vita nincs :wink:

Apa 3/4-ed 5kor kelt, én meg vele.... és nem tudtam visszaaludi :evil: :shock: Ki fogok purcanni nap végére....
Ébresztem a csajokat!! Szép napot!
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Köszi az ötleteket,ennyiből biztos bejön vmelyik. A védőnőmnél csak 1x voltam még,mikor 5 hetesek voltunk,megírta a kiskönyvet,mondott pár infót,de a tornáról nem beszéltünk. Ma délután megyek hozzá,és informálódok még tőle is. Nem járok már dolgozni,veszélyeztetett terhesnek írt a doki és nagyon ráérek,csak a vizsgáimra kellene tanulni,de az most nem köt le csak a babás könyvek!!!!!!
Első baba lesz,szeptember végére várjuk,pontos dátumot nem mondott a doki. Olvastam a szegedi kórházakról itt az oldalon,nem is tudtam,hogy van egyágyas szoba a klinikán,nagyon klassz szerintem,csak gondolom ha éppen foglalt,akkor hiába akarnám. Igaz addig még van időm bőven.
Volt valaki 4D uh-n? Mikor érdemes menni oda? Gondolom mikor már elég nagy a baba,szóval nekem még nem!
Jövő héten kell mennem a Vasasba,2 hete kaptam az időpontot,ott mindig ilyen sokan vannak?És ha a 16 hetes vérvételre nem lesz már időpont? Na nem aggódok,csak tudják ők!
Látom itt már mindenkinek van édi kis babukája,gratulálok hozzá!!!Nagyon aranyosak a fotók!
20140113113746

Anett! Az AFP-re nem kell időpontot kérni! Oda csak a 16. héten beállítasz, beadod a beutalód és behívnak! Csak a többi nagylaborra kell időpont :?
Amúgy hja mindenhol tök sokan vannak és mindenhol órákat kell várni! :(
A klinikán van asszem 2 db egyágyas szoba. Ha jól emlékszem 10 000 ft naponta, de majd valaki aki ilyenbe volt felvilágít, én nem vagyok kompetens az ügyben :lol:
Sztem első babánál nem érdemes ilyenbe menni, mert a szobatársaktól soksok infót szívhatsz magadba és sok segítséget kaphatsz! Tény, hogy szép, és saját vécé, zuhanyzó...stb De én pl fellógattam volna magam a szülés utáni baby blues idején ha egyedül vagyok (gyerek bent a csecsemőosztályon a kék fény alatt, én meg egész nap egyedül.... :shock: ) De nem vagyunk egyformák, megértem azt is ha valaki ezt igényli. Én sajnáltam volna rá ennyi pénzt is.... Inkább a gyerekre költeném, nem arra az 5 napos "saját kényelmemre"....
Magánvélemény volt :wink:
4D UH-ra olyan 18-22 hetes kor között érdemes menni! Akkor még egybe látszik a baba, és a genetikát is meg tudják csinálni.... Kecskeméten van a legjobb 4D UH a környéken, oda érdemes elmenni....
Fiút vagy lányt szeretnétek?? Merre fele laktok???

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő, sok boldogságot kívánunk Boginak! Szép nagylány lett!
Emőke magánrendelésén is van uh?
Most én is hozzá járok már, Ildikó is jó volt, de az a helyzet, hogy én azt szeretem, ha a dokim a klinikán dolgozik. (ez a fő ok több egyéb mellett).

Anita, hú, kijutott szegény Pipinek akkor rendesen, sajnálom. Neked se lehetett könnyű. Tényleg, rakjál már fel pár képet róluk, már nagyon megnézném őket! :)

Zozo, gratu. a kislányhoz! Én is örülnék ennek a hírnek, persze férjedet is megértem.

Dancsi, örülök, hogy szépen hízik Boldi!

Petroanett! Üdv! Gratu a babához. Merre laksz? Mit tanulsz?
Szal két hétre rá adnak időpontot a vasasba? Szuper! Akkor nekem jobb is lenne, ha már az első vérvétel együtt lenne a 16.hetessel. Csak egy hét múlva megyek tarkóredőre és utána adnak majd időpontot...

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Enikő!Hát még nem tudom én sem biztosan,hogy akarnám e az 1ágyast,csak informálódok. Az az igazság,hogy 3 éve van fekélyes vastagbélgyulladásom és annyit voltam kórházba miatta,sokágyas szobába -és mindig bőgtem- ,hogy úgy éreztem,most talán nem kellene mindenkinek látni. Bár ez teljesen más lesz,és tökéletesen igazad van abban,hogy tanulhatok a többiektől,szerintem csak a rossz emlékek miatt szeretnék "magányba" lenni. De mire odakerülök,lehet már másképp gondolom.
Az nagyon klassz,ha már 20hetesen lehet 4D-re menni,nekem valaki 30-35 között javasolta,de az olyan soká lenne még.Kecskemétet hallottam én is,hogy ott a legjobb. Tudsz esetleg telefonszámot ?
Szegeden lakunk,most látom.hogy nem íram tartózkodási helyet,alsóvárosba a Vadkerti tér környékén,októberben költöztünk ide. Suliba jogra járok de még csak első éves vagyok. Szeptembertől halasztok 2 félévet,jól is jött így ki,1 év körüli lesz babus mire újra vissza kell mennem a suliba.
Én lányt szeretnék a férjem meg fiút,de tulajdonképpen mindegy,csak ne legyen baja. Amikor "összejött" a drága én még steroidokat szedtem a betegségem miatt,kúpokat,beöntéseket és egyéb fincsi gyógyszereket,így meg is ijedtem,mikor kiderült a jó hír,de a genetikán megnyugtattak,hogy az első hóban nem lépett kapcsolatba a vérkeringésemmel,így nem kapott a bogyókból. A 12 hetes Uh szerint is minden rendben,így megnyugodtam.Most csak 1féle gyógyit szedek,az orvos szerint azt lehet terhesen is,és hát nekem meg kell,különben fellángol a betegség és az sokkal veszélyesebb a babára.
Ti merre laktok ? Dolgoztok?
20140113113746

Szia Anett!
Üdv itt :D Gratulálok a babádhoz!!! Vadkerti tér? Az új társasház a 83-as végállomásánál? Majd tudod vinni a Szabadság térre játszani :lol:
Sajnálom a betegségedet!! Meddig kell a gyógyszert szedned?

Sikerült vennünk gyerekülést a bicómra. Végül a Brendonban vettük meg. Mindent tud. Dönthető háttámla, nagyon tágas ülés, összecsukható, ami szuper lesz utazáskor!! Már alig várom hogy kipróbáljuk :lol: Remélem Kitti bírni fogja :lol: Olyan ügyes a kiscsaj: egydül bóklászik a lakásban :lol: Apja legnagyobb örömére...neki csak a térdéig ér Kitti és nagyon le kellett hajolnia a sétáltatáshoz. Nekem meg egy kicsit sem :lol:
Képzeljétek el, Kitti nem akar tápot enni. Itt van az étrendje:
reggeli: margarinos,sajtos kenyér meg 1 kefír
ebéd: 1 ü főzelék
uzsonna: vmilyen tejpép, gyümölcs
vacsora: 1 ü főzelék meg 100-140 ml táp.
Szerencsére issza a vizet és napközben folyamatosan itatom vele.
Kicsit korán kezdi ezt a tápmentes életet,de a dokinéni azt mondta hogy vannak ilyen babák. A tejpépekben illetve Sinlacban van elég vitamin, így azt állítólag nem kell külön adagolni neki :o
Érdekes kiscsaj :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga nem a 83as végállomásnál,itt a MOL ipartelep mellett sorházban lakunk,3 db egyforma. Miénk a sarki. Bár vinném már játszótérre!

A gyógyszert sajna életem végéig szedem,nem tudják gyógyítani,de nem olyan vészes,kb mintha cukorbeteg lennék. Szóval már megszoktam,nem veszek tudomást róla,csak odafigyelek mit eszem.

Na indulok a védőnőhöz a Mátyás térre,jó kis séta.

Sziasztok!
20140113113746

Zitaa,
a teletubbiest szetem minden gyerek imádja!

én első gyereknél nem ajánlom az egy ágyas szobát, később már igen, én Boldival nem mentem, mert anyagilag eléggé padlón voltunk, amikor született, de a harmadiknál ha törik ha szakad egy ágyasba fogok menni!

és éjjel kitört nálunk a dögvész :(

Boldinak láza van, és kezd taknyosodni, meg köhögni, Jozsó meg köhög, mint a sátán kutyája

ma eddig 4* öltöztem át, meg tusoltam le, a gyerekek rókázása miatt, felemelő érzés :(

és ma mentünk volna Boldizsárral a vesetágulata miatt kontrollra, persze lemondtam és csak nyárra van új időpont, remélem nem romlott az állapota, szánalmas a magyar eü!!!!!!!!!! :(

tényleg úgy érzem, hogy egy helyben topogunk Boldival, végre egészséges volt, elkezdett rendesen enni, aludni, viselkedni és kezdődik elölről az egész cirkusz, megint többet fog fogyni, mint amit felszedett[/b]
Vendég

Lányok:bakker...Réka arcán (és már a mellkasán is) 2 hete vannak a kiütések, tegnap óta antibiotikumot is kell szednie!!Fasza-már bocs...de nem igaz, h nem akar elmúlni és már enni sem merek nagyon...nem értem miért nem múlik, pedig kezeljük és mindent betartunk!!

Kép
gyanixi

Niki: Antibiotikum???? :shock: Jesszum, mire kaptátok???? Mármint milyen indokkal????? Olyan pici még :cry: muszáj neki az antibigyó???

Anett: Mi a Plázánál lakunk és itthon vagyok a csemetékkel... Nem ismerem azt a környéket ahol laksz. Ez a betegség ami neked sajnálatos módon van, miből áll? Avagy mik a tünetei? Elég rosszul hangzik :( A terhesség elején én is betegeskedtem extra sokat+gyógyszereket szedtem és aggódtam a kicsiért, és azt mondta a dokim, hogy az elején a mindent vagy semmit elve van, avagy vagy elmegy a baba ha nagyon gatyául van, vagy megmarad de ha megmarad akkor semmi baja se lesz :wink: Na akkor megnyugodtam!

Dancsi: bakker már megint???? Gyóyuljatok!++++++++++++++++
Képzeld én meg újra köhögök :( Már nagyon kezd elegem lenni :( Abszolút együttérzek Veled!!!!

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Uccsó két hsz. nem valami vidám....

Dancsi, jobbulást a kicsiknek, enyimek is taknyosak, tudom ez nem vigasztal....

Gyanixi, antibigyóóóó??? Jesszus milyen kiütései vannak? Ki írta fel az antibigyót?

Petroanett, én se mennék egy ágyasba, nekem a másodiknál is jó volt a társaság, bár én előre tudtam, hogy be fog sárgulni Tomdi is...nagyon jók voltak a szobatársaim, rengeteget röhögtünk, mondták itt aztán nincs depresszió :D Sajnálom a betegséget, de te úgy olvastam elfogadtad, le a kalappal.
Erika, mindjárt dobok kár képet a kölkökről :D Tomdi tegnap elindult!!!! Olyan kis csálé egyem a szívét, de iszonyat boldog, hogy Ő már nagyfiú és jár! Nekem ez nagy szám, mert Őt is Bea kezeli, mint itt sokunk gyerekét, ha jól tudom :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Húúúh Enikő, de egyre gondoltunk antibigyóval kapcsban.
Jobbulást neked is.

nyúlanyó

Meggyőztetek,nem megyek egyágyasba,tényleg jobb a társaság. Mikor a belgyógyon voltam idősekkel voltam egy szobába,gondolhatjátok,hogy lehúzott,mindig panaszkodtak szegények! Persze ez most más lesz,de bele se gondoltam,csak EGYEDÜL és hagyjanek békén.
A betegségem tünetei,hát hasgörcs a gyengébb,sajnos én sokat vérzek,nálam így is indult alapból,elég gusztustalan,nem részletezném,meg fogyás.A súlyos időszakban van kiütésszerű bőrelváltozás,de az csak egyszer volt,és akkor már mentem a kórházba,így gyorsan elmúlt. Amúgy ide járok a belklinikára!

Jobbulást kívánok minden beteg kis gyerkőcnek,meg a náthásoknak is. Nekem most szerencsére semmi bajom.

A védőnő erősen ajánlott egy Tóth Zsóka nevű szülésznőt a klinikán,tart szülésfelkészítő tanfolyamot,ismeri vki? Hány hetesen szoktak menni ilyenre?
20140113113746

Sziasztok!

No megint voltunk bőrgyógyászaton :? Dancsi, talán mégis neked volt igazad... allergia az újabb verzió, mert 1 hete kaptunk egy gyulladáscsökkentő krémet, és attól teljesen elmúltak a kiütések. No erre azt mondta a doki, ha ez ettől így elmúlt, akkor ez se nem rüh, se nem fertőzés, ez biza allergia kell legyen. No igen, de milyen? Étel? Kontakt? Már tejet sem iszom, talán ha most elkezdeném, kiderülne... :roll: Mindehhez marha nagy szakértelem kell... :evil:
És akkor most etessem mással vagy ne próbálkozzak? Mert ugye akkor keresztbe kísérletezek és nem derül ki mire allergiás. Dancsi, te ezt hogy csináltad? A baj az, hogy lassan 1 hónapja nem hízott :(

Basszus Réka válogat a ruhái között. Ha valami nem tetszik neki, közli, hogy azt nem veszi fel, mutogat a szekrény felé. Ha mégis azt adom rá, ami nemgyerebe nála, akkor 10 percen belül leveszi, és előszedi, amit valójában fel akar venni. Kezdem látni a stílusát :lol: A rózsaszínt előnyben részesíti a kékkel szemben, holott a legtöbbször kékbe öltöztetem... vagy ez már csak múlt idő :shock: :?:
Vendég

sziasztok!

Anett!
Üdv itt!
Mi Hattyason lakunk, szóval nem messze tőletek!
Ki a védőnőd?Én is a Mátyás térre jártam, csak azért kérdezem.

én tudok adni neked terhestornára telefonszámot.Van vízi és szárazföldi is. én mindkettőre jártam annak idején. a vízi jobban tetszett!
Viszont nem akarlak elkeseríteni, de ha veszélyeztetett terhes vagy, akkor szerintem a dokid nem fog adni igazolást, hogy járhatsz terhes tornára, az pedig kell ahhoz, hogy járhass.
Erről a dokidat kell először megkérdezni!
Külön kismama jóga szerintem nincs, da ha a dokid engedi, "sima" jógára is elmehetsz, úgyis megmondja az oktató ha nem csinálhatsz vmit!Jógára is tudok tel.számot.
Szóval ha kell szólj és elküldöm priviben!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
sokat írtatok mióta nem jártam erre, most rohanunk játszani, van egy szupi játszónk az udvaron :lol: csúszda, 2hinat, mászoka, Viv imádja, egyedül csúszik, fel kell vele mászni és zsupsz :shock: nekem a hajam is égnek áll :wink:

Anett!
én az egyágyasra szavazok, szuperjó :D én ott voltam, most is oda készülök, mennyei volt h. nem kell senkihez alkalmazkodnom, és lehetek egyedül, amúgy tudok alkalmazkodni , de ha nem muszáj akkor kihagyom.

este olvasok még.
Vendég

Enikő!
Boldog szülinapot Boginak!
Vendég

Csibe,köszi az jó lenne.Érdekel a vizi is,de elsősorban a "földi"! Igen írták többen,hogy igazolás kell,3 hét múlva megyek a dokimhoz,akkor kérek,remélem azért vmit enged.Addig gyűjtöm az infót. Küldj légyszi telefonszámot!!!
A védőnőmet Tar Piroskának hívják,nagayon rendes szerintem,áprilisba jön látogatóba hozzánk!

Hát ezen a szobán hezitálok,de abban mindenképp igazuk van a többieknek,hogy jó az,ha dumálhat az ember a többi mamával,nekem meg főleg jó,mert semmit nem tudok!A 4.könyvnél tartok.

Holnap is jövök hozzátok,mivel ráérek így egyedül itthon. Sziasztok!
20140113113746

gyors bemutatom Ríciát :D
(hacsak nem lesz kisfiú mégis :) )
Kép
Vendég

Sziasztok!

Gira, ha nem hízik, akkor valószínűleg ételallergia lesz.
Milyen tejet ittál? Boltit vagy házit?

Csajok, ha egy gyerek nem hízik, kiütés lesz rajta és ráadásul gyakrabban lesz hurutos , akkor szinte biztos, hogy ételallergiája van. Főleg tej. Az allergiás tünetet lehangolt állapot is kísérheti (főleg tejnél), ugyanis az idegrendszert is terheli az allergén!

Dancsi, jobbulást nektek!

Anita, kis tündérkék. Milyen komoly fiúcska Tomdi, Pipinek meg gyönyörűek a szemei! :)

Niki, azért valamit egyél! Jobbulást Rékának!

Anett! Én is oda járok, és nekem is a Piroska a védőnőm. :)

Zozo, édes Rícia!

Erika

gerika

Sziasztok! :)

Enikő :)
Boldog szülinapot itt is Boginak! :D :D
Látszik a képeken, milyen jól érezte magát az ünnepelt! :wink:
(Páromnak leesett, hogy ki az apuci! :lol: :wink: )

Dancsi :)
Gyors jobbulást Nektek!!!
Az unokaöcsém is csak tv előtt volt hajlandó enni, nagyon sokáig. Aztán leszokott róla, bár most sem túl jó evő. Van ez így!!
Lényeg, hogy eszik! :wink:

Anett :)
Én az első 2 nap többágyasban voltam, mert foglalt volt az egyágyas.
Én alig vártam, hogy átkerüljek, főleg a saját tusoló wc miatt, mert félóránként kellett mennem wc-re és tusolni, és én ezt viseltem nehezen.
Meg nekem nem indult be a tejem sokáig, és félóránként, 3negyedóránként próbáltam szoptatni, mindig, amikor Boti sírt - éjjel is. Nem biztos, hogy a szobatársak ennek örültek volna, így jobb volt kettesben.
Na meg a párom is ott lehetett velünk akár egésznap, ha úgy akarta. Karácsony volt, ezért ez nekem nagyon fontos volt.
Másodszorra is odamegyek, biztos! :)

Zita :)
Megvagyunk! :)
Olvasgatok, írni már sokszor lusta vagyok... :oops:

Csibe :)
Örülök,m hogy jelentkeztél! :D
Azért néha Neked is sikerül idejutni szerencsére! :)

Zsuzsi :)
Nekem a babaerszény tetszik nagyon! :D

Nyúlanyó :)
Hozzánk is Bea jár :) , de Boti még mindig nem jár... :cry:
Bár jól haladunk, alakul az egyensúlya, mostmár megáll egyedül végre!

Megyek, pancsi van!
pusssz...

Kép
Kép
zituska28

zozo :)
nagyon ééédes! :D :D

Kép
Kép
zituska28

Gerika!
ti is alsón laktok?
Én is ott laktam 1000évig :)

Dancsi!
jobbulást!

Nyúlanyó!
nagyon édesek a gyerekek. :)

Gira!
remélem hamar kiderül mitől van az allergia!

Anett!
kecskeméti UH.
http://www.sono4d.hu/be.htm
kb.6-8 hét mire időpontot kapsz, hívd őket időben :D
Vendég

Gyanixi,
én sem értem, hogy mire kaptatok antibiotikumot? :?: :?: :?:

kiütés simán lehet tejtől, arra nem adnak gyógyszert!

Anita,
nagyon aranyosak a gyerekek

Zozo,
gratula!

Gira,

nekem akkor azt tanácsolták, hogy válasszam el és 100%ban tej, tojás, szója és lisztmentes étkezés, de Boldi nem fogadott el akkor még semmit a mellemen kívül, így én iktattam ki ezeket a kajákat, kell kb. 10 nap, mire az anyatejből kiürül

ha esetleg elfogadja a sinlacot, próbáld egy időre elválasztani, és akkor látni fogod, van-e javulás
HA tápot sem adhatsz, mert tejalapúak

nálunk a diéta hatása nem jött ki, mert közben elkezdett fogyni és kórházba kerültünk

sztem próbálj kiverni a dokidból a gasztrora sos egy időpontot

nálunk a gyerekek dögrováson, megint a bronhitis, mandulagyulladás páros, Boldival tartok tőle, hogy megint kórházba kerülünk, mert hány és fullad és megint tiszta lila, meg szürke a rohamok alatt :(

kis bivaly Jozsóm jobban viseli

ráadásul anyukám is beteg, és hazaküldtem, jött segíteni, de szegény szintén cefetül van

nem is volna baj az egyedüllét a gyerekekkel, de ez a rengeteg hányás :evil: :evil: :evil:
este felé már fel sem töröltem, megvárom, hogy mélyen bealudjanak és majd utána :?

nem tudom a többiek hogy bírják napokig egyedül a 2 vagy több beteg gyerekkel, apa elmegy itthonról fél 8-kor és most pl. még nincsen itthon
én bevallom, totálkár vagyok
Vendég

köszönöm az ágyas hsz-eket is.
Bea!
Gréti 1éves kora óta nem alszik rácsosban?
nem mászkál el?
honnan tudtad h. nem szereti?

Bibi!
Barni nálatok sem mászkál el? nem esik le?

Exi!
szépek voltatok a keresztelőn!

ma sokat írtam, megyek pihenni :lol:
Vendég

ceniko:azért kaptunk antibiotikumot, mert tán gennyes egynémelyik közepe és h nefertőzödjön tovább. Ma egyébként a bőrgyógyászatra is elvitem, mert én sem nyugodtam bele az antib-ba, de ugyanazt mondták ott is.
gira: lehet, h 1cipőbe járunk???

Kép
gyanixi

Sziasztok!!!

Iszonyat ez a sok betegség, nagyon sajnálok Mindenkit és a legjobbakat, gyors gyógyulást, türelmet kívánunk!

Dancsi!
Nagyon megértelek, én is alig várom, h a férjem hazaérjen. Igaz én csak megnáthásodtam a múlt héten, de elgondolkoztam, h mi lesz, ha jön a tesó??? Így is alig volt erőm a fiammal foglalkozni.

zozo!
Nagyon szépen látszik az Uh-n Patrícia, jó egészséget Nektek!hiányolom a vonalzód.

Niki!
Sok erőt!!

Anett!
Szia! :-)
Tóth Zsókáról csupa jót hallottam, a felkészítőt nem tudom milyen, de nekünk Ő mutatta meg a szülőszobákat. Szülésnőnek is ajánlották, de Én kerekes Csillával szültem és csak jót mondhatok Róla!. Én Benkovics Incihez jártam felkészítőre.

nekem a klinikai privát szobával csak annyi volt a "bajom", h az osztály végén volt és az apukát ki-be mászkáltak. Nyáron iszonyat melegben nyitva voltak a szobaajtók, szoptattunk, apukák meg néztek befelé. Embere válogatja, ez persze lehet az én szemérmességem is!!

Csajok!
Mikot cselekszem helyesen, ha Ábel mezítláb-zokniban lépeget vagy szandálban??? A szandi tartja a lábát....köszi!!!!!!

Vettünk ma egy sapit, de csak ilyet kaptunk itt falun :-) Ábel rögtön le is veszi, de majd nézünk Szegeden tavaszi sapkát.

Kép sapkát le:-)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zozo,a Barni ágya közvetlen a falnál van ,a mi ágyunk pedig mellette
nagyon szeret rajta fel-le mászni.
Mi már csak akkor megyünk be a hálóba ha fekszünk le aludni.
Még soha (kop-kop) nem esett le!! :D
A rácsos ágyban kb. 1/2 éves koráig alutt csak!

Enikő,minket nem zavar a Barni.
:wink: :oops:
De két gyerek már valszeg...............

Nyúlanyó,szépek a gyerekeid!! :wink:

Niki,remélem mielőbb rendbe jöttök!!!

Anett,én sem szerettem volna 1 ágyas szobába lenni,nekem sokat segítettek a szobatársaim!! :D
Sajnálom hogy ilyen beteg voltál!!!
:? :cry:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Petroanett: Üdv. itt. Betegségedet nagyon sajnálom :( Gratula a pocaklakóhoz :)
Ha sok időd van, esetleg olvasgathatsz itt is vissza kicsit, sok hasznos dolgot találhatsz. Én anno 2003-tól olvastam vissza :) Közben az emberkékről is lesz némi infód :) Jobban megismersz itt mindenkit. :)
Gyerek mellett a suli az húzós lesz....:(

Zozo: Gréti azóta 2 egymás melletti (80*120-as)matracon alszik. Azt járja be az éjszaka folyamán. És nem mászkál el azon kívül, csak reggel mikor felébred, átjön a mi szobánkba.
Onnan tudtam hogy nem szereti, hogy üvöltöt ha betettem a kiságyba. Gyakran ébredt éjszaka, folyton beverte a fejét a rácsokba, nem tudott benne forgolódni, stb. Amikor nem a kiságyban aludt, sokkal hosszabban aludt, ritkábban ébredt fel, és mellé fekve tudtuk/tudjuk altatni. Minden szempontból sokkal kényelmesebb nekünk, szóval ez így bejött.
Készülünk neki is venni rendes ágyat, csak még nem jutottunk el odáig. Mire a férjem ráérne ilyesmire, már minden üzlet bezár.
Rícia nagyon aranyos :)
Muti meg a játszótereteket :)

Gyanixi: A kiütésen kívül van még más baja is Rékának? Piros torok, iylenek? Miért kapott antibiotikumot? Sima anyatejkiütés is lehet. az ártalmatlan. Grétinek is volt ilyen idős korában. Anyatejet kensz a pofijára attól javul. Pár nap esetleg hét és elmúlik ha az.

Dancsi: Jobbulást a fiúknak!

Gira: Ruhaválogatás :) Édes lehet a csaj :)
Remélem rájönnek végre mi baja Hajnának.

Nyúlanyó: Nagyon édes a fiad is, a lányod is. Hasonlítanak egymásra. :)

Exi: Hogyhogy te tartottad Petit keresztelésnél? Látom, csak a tarjáni templomba mentetek :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Grétiszáj:

Egyik nap mikor teregettem mosás után, Gréti a fürdőszobában szöszmötölt. Kiszóltam neki: Gréti mit csinálsz? Mire Gréti méltatlankodva: micsinálok, micsinálok.....mosógépbe bújok. :lol: :lol:

5 perce: Fürdik, közben játszik a vízben, öntögeti a vizet egyik edényből másikba, stb. Apja 10 másodpercre egyedül hagyta. Gréti elkezd sikongatni...hancúrozik. Apa megy vissza, közben kérdezi: Mi folyik itt? Mire Gréti teljesen természetesen: Víz. :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ezer éve nem voltam, sűrűek a napjaink, falazzák a házat, autót vettünk (használtat, nekem!) stb stb, :)

Enikő!! Ezaztán a hír!! :) Bogi mit szólt? Apa örült?
Nekem mint2 csajomnál 14 es volt az AFPm.Nekünk a kecskeméti uhs doki magyarázta el, hogy valóban van alapja a nemnél (de határra nem emlékszem), de kizárólag akkor, ha pontosan vették le a vért.
Édes a szülinapos Bogid!! :)

Nyúlanyó! Üdv újra, én örülök neked! :) Arik a csemetéid! :)

Zozo! Grat a nunáshoz!! :) Édes a képen nagyon! Klassz 2 lányos anyának lenni!! Nálunk apa mindig is lányt szeretett volna!!
Terhestorna ügyben hívd a klinikán Dávid Évát.

Dancsi!! Hurrá, hogy hízott Boldi! :) De az újabb betegséget nagyon sajnálom!!!! :( A totálkárt meg megértem!

Exi! Grat a keresztelőhöz! :)

Petroanett! Üdv itt! Torna: klinika-Dávid Éva.
UH: Kecskemét!- AFP eredmény után! http://www.sono4d.hu/
Alapítványi szoba: sztem drága, és nem is ér annyit.
Én jogot végeztem, lassan már 8 éve!
Sajnálom a betegségedet!! :(

Gira! Sajnálom az allergiát! :(

Zsuzsu! Hatalmas kópé Ábel! :D

Lindikém egyre több szót mond már tudatosan, a legújabb, a tetyó (tesó). :D Meg kell zabálni amikor mondja, és bújik a nővéréhez! Lotti még mindig "babázik" vele, ma pl. ő adta rá a pizsijét.Rengeteget eszik, szopik már csak reggel-este vannak.Lotti meg újra napelemmel működik.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!
Voltam Emőkénél, és 5,5 miliméteres a fiam pöcse :lol: :lol: :lol:
Húbakker, nem is tudom mit mondjak :lol: Hurráááááááá :lol: :oops: de izéééééé, bevagyok szarva, hogy most mi lesz :oops: :lol: :shock: :oops: :lol:
Áááááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő :) Itt is mégegyszer gratulálok Boginak, Isten éltesse sokáig! :lol: :lol:
Kis pöcsöhöz meg dupla gratula, lehet, hogy módosítani kéne a vonalzódat! :lol: :wink: Emőke adott képet is a babáról?

Zozo :) Nektek is gratulálok Patríciához, nagyon szép a kép, amit feltettél! :lol:

Kinga :) Gratu az üléshez! Hogy vagytok? Meggyógyultál már?

Dancsi! Sajnálom, hogy megint betegek a srácok, nem lehet könnyű neked :cry: :cry:

Exi :) Csibe :) Gratulálok a keresztelőhöz!

Zsuzsi :) Ez a babaerszény tényleg nagyon klassznak tűnik, ketteskéhez tuti fogok rendelni egyet! :lol:

Anett :) Üdv itt! Terhestornára én az Új klinikára jártam, ha jól emlékeszem, a 20. héten kell az orvosodtól egy igazolás, hogy járhatsz tornázni, és azt az első alkalommal el is fogja tőled a gyógytornász kérni.
Sajnálom, hogy ilyen problémád van :cry:
Szülésfelkészítőre én nem a klinikait javasolnám, annál ezerszer jobbat tart Inci (védőnéni) a Vasasban, kérdezd meg, mikor kezdődik a következő!
Külön szoba: én a 3. naptól lehettem együtt Kristóffal, mert császáros voltam, de én nagyon örültem, hogy külön lehetek vele! Ha meg besárgul a baba, lehet kérni mobil kékfényt, azt odaviszik az ágyad mellé és akkor együtt lehettek a babával. Ja, és 5 napért asszem 35e ft-ot fizettünk. Ha lehetőség lesz rá és megengedhetjük, legközelebb is ezt fogom választani.

Zsuzsu :) Ábel nagyon kis huncut :lol: Nekem azt mondták, hogy ha már lépeget, akkor szandit adjak rá bentre is.

Nyúlanyó :) Nagyon aranyosak a gyerekek!

Bea :) Grétiszáj megint csúcs :lol: :lol: :lol:

Zitus :) Jó volt újra talizni, Boti nagyon aranyos! :lol:

Rólunk: ma voltunk egy éves vérvételen, Kristóf kicsit vérszegény, ezért 6 hét Maltoferre van ítélve :? Szemészetre csütörtökön fogok időpontot kérni. Dobok két képet a srácról :D

Jó éjt!

Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Üdv.

Zitaa, jól látod, elég nagy Peti lába (a tenyere is). Jelenleg kb. 12,5-13 cm a talpa, szombaton vettem neki egy szandit, az 19-es.

Zsuzsi, igen, Peti nagyon nyugodt volt (a többiek is, a legkisebb végigaludta a keresztelőjét). Nem sírt, sőt kurjongatott is, akárcsak a névadóján.
Jónak tűnik ez a kendő...habár nekem a kenguru kitartott, míg jött a jó idő, Peti is megtanult stabilan ülni, így mi már sportbabakocsival rallyzunk egy ideje. :)

Bibi, hát a s zokás úgy tartja, hogy a keresztszülőnek kell fogja, de ez a plébános nagyon rugalmas, és már az elején mondta, hogy az tartsa a gyereket, akinél a legnyugisabb. :) Persze a keresztanyjával is ellett volna, de nem akartam adogatni...végül is nem ez a lényeg!

Petroanett, gratula az új jövevényhez. Én anno az Új Kliniára jártam terhestornára.
A Vasasba tényleg elég sokára adnak időpontot, de ne aggódj, minden OK lesz.
4D ügyében egyetértek Enikővel, annyi különbséggel, hogy inkább a 22-24. héten menjetek, mert akkor már teljesen jól kivehetők a baba "alkotóelemei".
Vadkerti tér? Minden vasárnap járunk arra...anyósom alsóvárosi. :)
Az egyágyas szobával kapcsolatban osztom azt a véleményt, hogy jobb társaságban, persze a szobatársaidat nem tudod megválasztani, szóval kell hozzá némi szerencse. A szülésfelkészítő a Vasasban kórház (klinika) látogatással együtt 5-6 alkalmas volt, tehát az elsőre 26-28 hetesen érdemes menni, vagy ahhoz közeli időpontban.

Kitti, tápmentes lett Kinga? Hm...Peti még elég sok tápszert kap, de én nem bánom. Gyanítom, hogy amint a jelenleginél kicsit több foga lesz, ő is fokozatosan le fog róla magától szokni.

Dancsi, küldök neked sok + energiát, a fiúknak meg gyógypuszikat.

Niki, tényleg mire van antibogyó? Csak azért mert kiütései vannak? Én sem igazán értem, igaz, Peti is kapott kicsinek antibiotikumot a campylofertőzése miatt két hósan, de annak ugye oka volt...
Látom, közben leírtad...de nekem akkor is magas, mit kap Réka?

Enikő, neked is jobbulást! Gyógyulj meg minél előbb, ne erről legyen emlékezetes ez a terhességed!
Te, már most méreted, hogy mekkora??? Ezek szerint még sem kell nagyon a garázspadlás legkülső sarkába száműznöm a rucikat! Ja, mi lesz? Egy FIAD! :D (Bocsi, fiatok.)

Gira, Rékából kezd előjönni a NŐ! :D
Van valami tejmentes tápi, de ne kérdezd, hogy mi, talán megérné kipróbálni, remélem, kiderül, hogy mi a baja Hajnának.

Csibe, keresztelős képek???? Ígérted!

Zozo, édes! Mi van a képre írva? A ...vagyok én is-ig eljutottam, de a ... részhez vaksi vagyok.

Zsuzsu, nálunk most a cipőlevétel a nyerő...útközben. Ez ilyen úticipellő, hogy ne fázzon Peti lába, járni neki van szandija, de azt szombaton vettem, ezidáig ő is szabadlábon járt-kelt, és most is itthon úgy van, csak néha adom rá a lábára.

Bea, "tartási indokot" ld. fentebb. :) Igen, oda mentünk, a végén már nem akartam variálni, erről írtam is régebben. De nem bántam meg, a felkészítők is jók voltak.
Grétiszájon jót mosolyogtam!

Timi, nagyon aranyos a fiad továbbra is.

Ági

A végére egy kép tesóm legfrissebb kitalációjáról...tegnap akartam veletek megosztani, de nem volt jó a babanet...

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zozó nagyon édi a kép,alig várom,hogy nekünk is legyen!

Zituska a tusolóval meg wc-vel kapcsolatban igazad van,a többieknek meg a társasággal. Ha a küszöbön leszek hátha megérzem,mire van szükségem. Ha semmi gond nem lesz,jobb lenne másokkal. Boti nagyon cuki!!!

Zsuzsu Incit nem ismerem,de gondolok vkire,aki Inci és nagyon kedves,azt hiszem tart ő is szülésre felkészítést,csak azt nem tudom hol.Lehet ,hogy ua. a két személy??!!

Jégvirág a suli tuti húzós lesz,főleg mivel annyira most nincs kedvem hozzá,csak a babához!!!,de tanulmányi szerződésem van a munkahelyemmel,és most nem akarok százezreket visszafizetni nekik,meg ha már bevállaltam megpróbálom teljesíteni. Húsvét utáni héten lesz 2 zh-m,már előre parázok,el kell kezdenem tanulni rá,de már ma! A nődoki azt mondta ne vegyem túl komolyan,a belgyógyászom el szeretne tiltani,mert állítólag a betegségemnek nem jó az izgalom,de már elkésett vele.

A szoptatáshoz és tejallergiához nem tudok hozzászólni,sajnos nem is fogok később sem,nem szoptathatok,mert ha megszületik vissza kell állnom a steroidra. Szerintetek anyatejet venni érdemes,vagy már olyan jók a tápszerek,hogy nem???

Timi Kristóf nagyon aranyos,és nagyon szép a neve,nekem is ez lett volna a választásom,de a férjem leszavazta,így Marcell lesz,ha tökös lesz. Persze az uram javaslatára. De tetszik nekem is. Ha meg kislány akkor Málna!!!

Dancsi nem lehet könnyű beteg gyerkőcökkel egyedül otthon,az én férjem fél 8-tól 4ig dolgozik szigorúan,én ennek nagyon örülök. Csak annak nem ,hogy az anyukám Baján lakik,és nem tud sokat velünk lenni,ha meglesz a pici,anyósom meg már nyugdíjas és mindig fáradt,így ő ki van lőve. Marad apuka esténként meg hétvégén,remélem azért anyum is jön amennyit csak tud.

4D -re Kecsóra megyünk,ezt tegnap este megbeszéltük,én is úgy a 20. hét után gondoltam!!Akkor kb 2 hét múlva kérhetek is időpontot,hogy legyen hely!!

Exdeus jó az ufo-s kép.Szerintem is ráérek 25-26 hetesen szüléselőkészítőre menni,nem tudom a védőnő miért küldene már most,elfelejtem mit mondtak,mire odajutok,hogy szüljek!!

Ti mikor vérvételre kellett menni éhgyomorra ,hogy bírtátok ki? Holnap kell mennem a belgyógyra,szokásos 3 havi vérvétel. Terhesen még nem voltam,de a lépcsőn alig birok lejönni a hűtőig reggelente,nem tudom mi lesz holnap.Szerintetek valami könnyűt nem lehet bekapni,ami nem nagyon befolyásolja a vérképet? Lehet olyan nincs is. Na elmegyek boltba,spagettit csinálok ebédre,még visszanézek ma,ha belefáradtam a tanulásba.

Jobbulást minden babának!!!!!!!!!!
20140113113746

Ági: Nem mérettem le a fütyit, hanem Emőke lemérte magától :) , ugyanis apa bent volt velem az UH-án, és gondolom Neki akart kedveskedni eme létfontosságú adattal :lol: És mit reagált rá a párom? ??? "Lesz az még nagyobb is :lol: :lol: " Hát reméljük!!!

Anett: Én azt gondolom az elején mindenképp érdemes anyatejet szerezni a gyerkőcnek, de ne vegyél, hanem a gyerekorvos felírja és a TB kifizeti helyetted. Nem tudom mik ennek a feltételei (nézz utána még szülés előtt, pl érdeklődd meg a védőnődtől), de én úgy gondolom mindenképp anyatejet IS kell hogy kapjon! Max pótolod tápszerrel :wink:
Én kávét ittam vérvétel előtt, édeskével (1 db) és tejjel, ugyanis elájulok ha nem eszek/iszok valamit rögtön ébredés után! Nem mindenki bírja éhgyomorral órákig :(
A cukorterheléses vérvételre, pedig kérd hogy ehessél. Mert ha arra mész (majd a 24. hét körül) akkor megcsapolnak éhgyomorra, aztán cukorszirupot iszol (rettenet), majd 2 óra hoszat nem ehetsz nem ihatsz,nem pisilhetsz és aztán újra megcsapolnak! Na én hétfőn voltam a belgyógyászaton és kértem a belgyógyászt írjon olyan beutalót, hogy ne cukorlöttyöt igyak, hanem ehessek. És így ha felkelsz otthon eszel, és 90 perc múlva leveszik a vért. Ebből is látszik, a hasnyálmirigyed működése ám :wink: Én a Császár doktornőnél voltam belgyógyon!

Timi: Nagyon szuperek a képek Kristófról :) Olyan édes gyerek :)
Nem adott képet Emőke, mert most szerelték csak össze az UH gépet , mert nemrég kezdte a magánrendelést, és még nem volt összekötve a nyomtatóval... Majd legközelebb :) :wink: És nem akartam megvárni míg megbütykölik, sokat csúszott a rendelés (2 órát vártunk) és elég sokan vártak kint, nem akartam feltartani a sort....
Eldugultam, alig aludtam éjjel, köhögtem meg hánytam, felváltva.... úgyhogy kész vagyok! megyek főzni...
Pusz

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Új vagyok az oldalon,és nagyon tetszik!Érdeklödnék nem-e tudtok valami jó helyet ahol használt babakocsit,gyerekágyat lehet venni?Előre is köszi!
Zsanett
zsanett26

Zsanett: Üdv itt! babaszoba.hu, vatera.hu, teszvesz.hu :wink:

Csajok én meg eladó szoptatós párnát keresek, ha van valakinek eladó riadóztassatok lécci! :wink: Köszi

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zitus, drukk, hogy mielőbb elinduljon Boti!

Zozo, körúton lakunk, ez még nem alsóváros, de még oda tartozunk körzetileg. Egyébként Nagymamám alsóvároson lakik, úgyhogy eléggé ismerem azt a környéket. :)

Dancsi, érthető, hogy kivagy, mielőbbi gyógyulást nektek!

Zsuzsu, Benci még a kötős sapiját most is ledobja, ha nem kell neki. Jobb esetben a zsebembe rakja. Ilyen sapit ő így aztán még nem is hordott :)

Bea, Grétiszáj elképesztően jó :D

Melinda, grat Lindikének a szavakhoz! :)

Timika, Kristóf nagyon helyes kisfiú!

Ági, Benci cipőjét egyszer majdnem elhagytuk a piacon, mert ledobta magáról, és nem vettem rögtön észre! Vigyázzatok ti is! Jah, és ez egy drága Siesta cipi volt, jól megijedtem, hogy elveszett!

Enikő, szuper, akkor most már nyugodj meg, és örülj! :)
Bár én meg lehet, megijednék egy kiscsajtól... :D

Anett, azért néhány napig csak szoptathatsz? Kár lenne kihagyni neked is és a babának is. Leg. amíg az előtejet megkaphatja. Amúgy mindenképp anyatejet vegyetek , az első hónapokban főleg. A legjobb az lenne, ha Te vagy a védőnőd(előre hívd fel a figyelmét) találtok egy anyukát, akiben megbíztok.
A betegségedet egyébként ismerem, egyik középiskolás osztálytársamnak 4.-ben jött ez elő, heteket hiányzott szegény. Most már ő is teljesen jól van. Na meg tanultam is róla egy keveset.
Anyukád Baján lakik? Az én szüleim is! Szegedről mentek Bajára vagy 35 éve, én már ott születtem, aztán a középsulira visszajöttem ide. Na meg a párom is Szegedi.

Erika

gerika

Zsanett, üdv!
Írj valamit magatokról!
Lengyel u. ?

Erika

gerika

Erika,nem tudom szoptathatok e az elején,én most is szedem a gyógyszert,csak nem steroidot. De azt mondta a doktornőm,hogy úgy készüljek szülés után előjön,nem is kicsit. A terhesség jót tesz neki,de a szülés már nem.

Baja mellett egy faluban laknak anyuék,én is ott laktam 20 éves koromig,viszont én Szegeden születtem,anyuék idáig jöttek,mert a dokija itt dolgozott. A férjem szegedi,ide jöttem fősulira és itt is ragadtam. Imádom ezt a várost!!!!!

Enikő gyógyulj,jobbulást!!Ez a cukorterheléses vizsgálat nem tűnik vmi izgalmasnak!!!

Zsanett üdv az oldalon!
20140113113746

20140113113746

Bocs csajok,ezt nem így akartam!!Hogy töltitek fel a vonalzót,csak mert nekem nem engedi.HTML is ki van kapcsolva és hiába kapcsolom be nem engedi!!Hát én ezt nem értem!
20140113113746

Erika!
Csak házitejet iszok. Az gond lehet?

Dancsi!
Sajnálom a betegeskedéseteket :( Én már egy kis náthától is kiborulok... Ha még lilulna és köhögne is... hááát minden elismerésem a tiéd :!:

Niki!
Nálunk is ugyanilyen, mint amilyet leírtál. Nekünk a külső fertőtlenítő-gyulladáscsökkentő jött be, de ez csak tüneti kezelés, ha abbahagyom előjön... Fogalmuk sincs, mi ez :(

Enikő!
Háááááát bevallom, kicsit irigykedek... egy fiú... oh :wink:

Exi!
A tápszerrel az a baj, hogy semmit nem fogad el cumisüvegből :roll:

Zsanett26!
A Mars térnél azon az utcán van egy bizományi,,, ahol a buszok mennek ki a Kossuthra. A másik amiről tudok a Szillérin van.

Bea!
Tündéri Gréti! Nálunk még nem látja át ilyen jól a dolgokat Réka.... legalábbis nekem úgy tűnik. Tegnapi Rékaszáj: Együtt ebédeltünk párolt zöldséget husival. Én persze hamarabb megettem. Réka néz engem, nézi a tányérom, aztán beletett a tányéromba 1 SZEM borsót, és odabökte: "Egyél!" :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gyors S.O.S.!!!

Tomdinak szeretnénk cipőt, Szegeden hol érdemes megnézni, ahol jó minőségű, de nem csillagos eget verő áron vannak???? Köszi!

nyúlanyó

Köszönjük a gratulációkat, tényleg nagy baba lett igy 37 hetesen és szerencsére elég fejlett is. Jol is eszik, ö szerencsére nem bukos mint Orsi volt, bár a böfi gyakran nem sikerül, visszaalvás meg cici nélkül nem nagyon megy, pedig erre sem akarom rászoktatni. Orsi imádja, folyton öleli, simogatja.

Nyúlanyó! jo hogy ujra jelentkeztél! Igaz nem tudom még hogy vagytok, visszaolvasni nem volt még idöm

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Gerika!
Magamrol annyit:26éves vagyok,van egy majdnem 6 éves kisfiam,és most várom a másodikat éppen a 24.hétben vagyok és ez is kisfiú.Újszegeden lakunk ahol nagyon uncsi,mert nem ismerek senkit,alig egy éve lakunk itt.

Szia Anett!
Ne idegeskedj nekem sem megy a vonalzó feltőltés már két órája próbálom.Vagy tényleg bonyolult,vagy nagyon gyenge vagyok a számitógéphez.

Üdv.Zsanett!

Kép
Kép
zsanett26

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?