Sziasztok!!!
Délelőtt a fejlesztőbe voltunk játszóházba! Szuper volt

. Ma nincs ovi (nevelésmentes munkanap) és így elléptünk a csajokkal. Közben Violának volt fejlesztése is, mert van néhány elmaradt óránk amikor beteg volt és nem vittem....
Nyúlanyó, Zituska: Igen tényleg sokan szégyenlik, sztem azért mert a köztudatban sokan azt hiszik, hogy ez valamiféle "fogyatékosság", pedig dehogyis az.....

Sokan azt is szégyenlik, hogy ha a fejlesztőbe hordják a gyereküket, én speciel azt szégyelném, hogy ha a homokba dugnám a fejem és nem vinném....

Hja és a Gáspár Zoltán utcai ovit le "fogyatékosovizzák" csak mert a Korai Fejlesztő ott bérel néhány termet, az óvoda egyik szegletében..... nagy az Isten állatkertje....
Bibi: Barni csodaédes. Látom szeret építőkockázni. Jó is az

Klassz játékai vannak Barninak. Én eldöntöttem, hogy ha fiam lesz én nem veszek neki fegyvert meg ilyesmiket. Fiús játékokat persze igen, de az ilyen agresszív játékokat nem engedem be a lakásba....Ti hogy vagytok ezzel?????
Gira: Én is imádok szülni

Semmiért sem adnám azt az érzést. Sztem tök jó dolog, olyan mérhetetlen emberfeletti erő van benne. Jó oké kínkeserves meg fájdalmas, de mégis a világ legjobb,legszebb dolga!

Allergiatesztet nem csináltatok??? Legalább az alap dolgokra...jó tudom ilyen kicsiknél gyakran ad fals eredményt, de akkor is..... Miket eszik már Hajna????
Dancsi: Hogy vagytok????????????? Vannak fejlemények?????
Niki: Ti is gyógyuljatok pöttyileg hamar hamar+++++++++++++++++
Ma a fejlesztőbe volt egy csaj 21 hetes terhes és jóval nagyobb a hasa mint az enyém

megnyugodtam
Nagyon guszta Bibi muffinja, lehet gyors összeütök egyet....