A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Kép Kép Kép Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1175232576.06.jp

g[/img]

Kép
bibi226

1 pár kép a kisfaimról!!! Kép :wink: :D

Kép
bibi226

Zozo! Orsi a 39. héten született 2940g, Norbi a 37. héten 3840g.

Bibi! Nagyon szép Barni, látom a legot ö is imádja.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Bibi!
Nagyon aranyos a kisfiad!

Zozo!
Én sem nagyon vettem észre Gerinél a négy kilot,két óra alatt kipottyant.
Remélem a másodikkal is igy lesz,vagy még rövidebb.

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Hogy ellenpéldát is írjak, nálunk Réka 3400g-mal született, Hajna 3830g-mal... De ami bíztató, Hajnát sokkal-sokkal könnyebben szültem meg :D Nálunk én 3500-zal, az öcsém 4kg-val született... ott is könnyebb volt az öcsi születése... én vákuummal születtem. Szóval sztem nem kell aggódni, ha nagyobb a baba.

Exi!
Fájásgyengeségre is bíztató tapasztalataim vannak. Anyukámnál is mindkettőnk születésénél fájásgyenge volt, de akkor még volt türelmük csaszi helyett kivárni a max adag oxytocin hatását. Várható volt, hogy ezt én is öröklöm. Már Rékánál kiderült, hogy biza örököltem. Elfolyt a magzatvíz, és semmi fájásom nem volt. Pár órát letagadtam ugyan, mégis már risztották a dokikat csaszira, mert az oxytocintól sem volt jelentős változás. Aztán szerencsére az uccsó pillanatban beindult a kerék :D
Hajnánál is erre számítottam és megfogadtam, hogy a 2 perces durva fájásokig nem megyek kórház közelébe. Én is féltem a császártól. Gyakorlatilag másfél napig vajúdtam otthon... Ha akkor az elején bemegyek, tuti nem így végződik. Már akkor mentem be, amikor nagyon durva fájásaim voltak. No, nem is volt gond, már 7cm.re voltam kitágulva :D De ez MÁSFÉL NAP UTÁN VOLT :!:

Enikő!

Pöttyök csak addig nincsenek, amíg kenem a kenőccsel. A kontakt allergiát kizártam, amikor a fején is elkezdődött. Szóval mégis valami táplálékra allergiás :? De nem tűnik annyira súlyosnak, mert pl még sose volt beteg... Nem értem én ezt :roll:
Vendég

Sziasztok!

Reg voltam mar irasban, olvasgatni, kepekt nezegetni azert szoktam jarni. Megeri :)

Eloszor is Karmen: Gratulalok a kisfiadhoz!!! Sok egeszseget kivanok Nektek!!!

Lehet egy korkerdesem? 2 nap alatt 2 embertol hallottam, hogy a Kecskes telepi doktorno nem a legjobb valasztas. Ez tobb, mint az en nullinfom. Csak azert nem akarok hozza menni, mert kozel van, ha menni kell, megyek en barhova, csak jo doki legyen. Mit tudtok az alsovarosi dokirol pl. (Pragai doktorno?)? Szivesen veszek mindenfele velemenyt, akar priviben is. Koszi elore is!!!

Mi jol vagyunk, de azert mar sokmindenen erzem, hogy mar "nincs sok hatra". Jovo hettol surusodnek az esemenyek: doki, CTG, doki... Egyre tobbet kemenyedik a hasam, szinte mindig, ha nem pihenek. Kenyelmetlen. De no panasz, ezek csak a szokasos tunetek, komolyabb gondom nincs.

Sziasztok!

Kép
Kép
-macsek-

bibi: aranyos a lúrkód..., mafin naon jól néz ki...hmmm...megkívántam!!

csajok:sajna kiütésileg még mindig változtalan a helyzet, annyi csak, h az antibiotikum sem használ, még mindig teli van az arca, csak úgye szárazak is vannak, mert a bepanten leszárítja, de jönnek mellé újjak,bár azért egy kicsit jobb, mert a mellkasáról talán elmúlni látszik!! :cry:

Kép
gyanixi

Üdv.

Niki, Rékának javulást.

Gira, nálunk semmi jel nem volt (öröklésre gondolok), hogy nálam ez lesz a helyzet, viszont tény, hogy a CTG-ken sem aktívkodott a méhem soha. Na meg nekem indított szülésem volt, mert Petit egy héttel túlhordtam.
Tény, hogy nálam volt oka a fájásgyengeségnek, a természet megoldotta, mert Peti tartási rendellenessége miatt a dolog vége talán úgy is csaszi lett volna.
A tágulásról annyit, hogy én no fájással 5 ujjnyira tágultam a szülés napjáig (vagyis addig 3-ra, utána még jött 2), de onnan sehova tovább. :o
És ketteskével bármit is szeretnék, márcsak a hegem miatt sem szeretnék itthon vajúdni, mert azért van bennem némi félsz.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska,
Hargita ABC mögött van, ha van kedved, gyertek ki, mi minden délelőtt és délután kint vagyunk,ha nincs eső és nem betegek

most csak alvás után megyünk ki egy órácskára

csörrenj rám, ha el tudtok jönni: 30/506-49-10
Vendég

Bibi,
olyan nagyfiús Barni, Boldihoz képest,pedig csak 1 hónap van köztük
Vendég

Sziasztok!!!
Délelőtt a fejlesztőbe voltunk játszóházba! Szuper volt :) . Ma nincs ovi (nevelésmentes munkanap) és így elléptünk a csajokkal. Közben Violának volt fejlesztése is, mert van néhány elmaradt óránk amikor beteg volt és nem vittem....

Nyúlanyó, Zituska: Igen tényleg sokan szégyenlik, sztem azért mert a köztudatban sokan azt hiszik, hogy ez valamiféle "fogyatékosság", pedig dehogyis az..... :) Sokan azt is szégyenlik, hogy ha a fejlesztőbe hordják a gyereküket, én speciel azt szégyelném, hogy ha a homokba dugnám a fejem és nem vinném.... :roll: Hja és a Gáspár Zoltán utcai ovit le "fogyatékosovizzák" csak mert a Korai Fejlesztő ott bérel néhány termet, az óvoda egyik szegletében..... nagy az Isten állatkertje.... :lol:

Bibi: Barni csodaédes. Látom szeret építőkockázni. Jó is az :wink: Klassz játékai vannak Barninak. Én eldöntöttem, hogy ha fiam lesz én nem veszek neki fegyvert meg ilyesmiket. Fiús játékokat persze igen, de az ilyen agresszív játékokat nem engedem be a lakásba....Ti hogy vagytok ezzel?????

Gira: Én is imádok szülni :) Semmiért sem adnám azt az érzést. Sztem tök jó dolog, olyan mérhetetlen emberfeletti erő van benne. Jó oké kínkeserves meg fájdalmas, de mégis a világ legjobb,legszebb dolga! :lol: :wink: Allergiatesztet nem csináltatok??? Legalább az alap dolgokra...jó tudom ilyen kicsiknél gyakran ad fals eredményt, de akkor is..... Miket eszik már Hajna????

Dancsi: Hogy vagytok????????????? Vannak fejlemények?????

Niki: Ti is gyógyuljatok pöttyileg hamar hamar+++++++++++++++++

Ma a fejlesztőbe volt egy csaj 21 hetes terhes és jóval nagyobb a hasa mint az enyém :) megnyugodtam :lol: :wink:

Nagyon guszta Bibi muffinja, lehet gyors összeütök egyet.... :lol: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Nem is hallottam semmi rosszat a Gáspár Zoltán utcai oviról.Szerintem szeged egyik legjobb ovodája,már 3 éve oda járunk,és ha tudom majd akkor a második is oda fog járni.

Enikő!

Ti is a Gáspár z.-be jártok?

Kép
Kép
zsanett26

Enikő,
köszi jól vannak, jobban vannak :)
Vendég

Dancsi :)

Szerintem ki is nézünk ma, miután Boti felébredt! :)
Mi kb. 3 óra körül mennénk! Ti hány óra körül mentek?
Rád csörrentek, ha indulunk, ok?

Bibi :)

Barni nagyon helyes kispasi! :D
A muffin naggyon guszta!! :) Most itt sajnálom magam, mert fogyókúrázom! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Zsanett: Nem, mi oviba nem oda járunk, csak a Fejlesztőbe járunk oda az Odu-ba! Én viszont hallottam róla több helyről, hogy "fogyivovi" épp az Odu miatt :cry: Hülyék.....

Dancsi: Végre egy jó hír :D

Betettem sülni a sütit :) Nem muffin lett végül, hanem csokis-mazsolás pite :wink:

ceniko
Szeged

Köszönjük a dícséreteket,ha hamrabb szóltatok volna küldtem volna mindnenkinek 1 kis muffint, fénypostán(épp most fogyott el)! :lol: :lol:

Enikő,puskát meg kardot ,meg ilyen ölős-gyilkólós játékokat mi sem veszünk a Barninak,nálunk a duduuk(autók) mennek nagyon!
De az abszolút kedvenc a dömper!
Az építő kockák, a fiam szerint arra vannak ,hogy azt szét kell dobálni őket, MINDET............

Gira,ez megnyugtat 1 kicsit hogy neked is a második szülésed gyorsabb volt.
Én nem szeretnék majd másodszorra is 13 órát vajúdni!
Na de az biztos hogy nincs annál szebb élmény,mikor ráteszik a pocidra a babádat...........

Niki,remélem Réka hamra rendbe jönn!

Kép
bibi226

Zituska,
persze, csörögj, lassan keltem Boldit, kajálunk és megyünk
Vendég

Enikő!

Biza Hajna semmit sem eszik :( Almából NÉHA lecsúszik pár kanállal úgy hogy nem jön vissza, de nem mindig. Ma a krumplis almával tisztelt szembe :roll: Szóval a krumpli, meg az alma volt eddig próbálva. Tehát nem az a baj, hogy nem eszik, mert szívesen eszik, tátog utána, meg minden, csak aztán :shock: zutty = szétnéz lent a hami és visszajön :(
Így hát a doki is csak az én általam megevett dolgokra gyanakszik...
Vendég

Karmen!
most jól megvígasztaltál
:mrgreen:
remélem nálunk nem lesz ekkora különbség :lol:

Zsanett!
igan, én sem vettem akkor észre, de érzem még mindig a gátmetszés helyét, szerintem több méteres volt ...
:roll:

Bibi!
Barni nagyon édes kisfiú, ill. már milyen nagy.

most jutott eszembe h. ma van bölcsödebörze, de már nem vagyok képes elmenni.
szétvagyok csúszva teljesen.
Viv jól bírja strapát ma fél9 től fél 2ig autóban ült, már nagyon sajnáltam ez már nekem is sok(k) volt.

Enikő!
ilyenek vagyunk mi. írtam privit !
21.héten
Kép
Vendég

Macsek! Köszönjük. Nekünk a Prágai dr-nö az orvosunk, annyira bejött hogy még Móráról is hozzá járunk ha gond van. Eleinte furcsa volt a doktronö stilusa, de rá kellett jönni hogy nagyon szereti a gyerekeket, türelmes, és szakmailag is nagyon jo, az uj dolgokban is képben van, pl. amikor én kértem egy uj oltást azonnal tudta mikor ajánlott, stb. tesomé még csak nem is hallott róla

Zozo! Jesszum mekkora pocak, ez 1 baba?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gira,
próbld ki a brokkolis pulykát, nálunk az hozta meg az igazi áttörést! :)

Zita,
jó volt talizni és Boti hatalmas!!!!!!!

végül 6-ig kint maradtunk, beszaladtam a boltba Boldinak venni egy bébikaját, mert éhes lett, nem is baj, mert a játszón mindig eszik :)
Vendég

Kép

Kép

Zozo!

Szép nagy a pocakod!
Az enyém 24hetes.

Kép
Kép
zsanett26

Helló!

Milyen helyes pocik vannak a képeken! :):): Egyre nagyobb a kedvem a kistesóhoz! :):)

Bibi! Barni nagyon édes, látom ő is nagy rendrakó művész! :lol: :lol: Édes a csíkos pizsiben! (Bocs, ha nem pizsi... :oops: )

Karmen! Sajnálom, hogy a császár nem alakult a legjobban, de Norbika gyönyörű és igazi kis vasgyúró! :lol: :lol:

Macsek! Ha jól sejtem te Tamara vagy, ugye? :D Most figyeltem csak a nevet a vonalzódon! :lol: Örülök, hogy tudnak neked infót adni Prágai doktornőről!

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Niki!

A lányodnak van fülbevalója? Én most a fülbevaló belövéssel hoztam összefüggésbe a kiütéseket.

Gira
Vendég

Sziasztok!!

Nagyon szépek a babák és mamák!! Olyan jó, h tettek fel képeket! :D :D :D

A rossz étvágyú babáknak jobb étvágyat, a betegeknek teljes gyógyulást kívánunk!

Csajok!
Van ötlete valakinek, hogyan lehet a porszívós orrszívót tisztítani?????

A másik kérdésem, hogy hol van Szegeden jó játszótér, ami kicsiknek is megfelel??? Pesten vannak a "máltai játszóterek", azokat ismerem. vasárnap a férjem dolgozik, így gondoltam játszótereznénk addig Ábellel. Köszönöm !!

Kellemes hétvégét!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

Szépek a pocakok és a babák!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek begyulladt a fogínyem,alig tudok enni és ha mosom a fogam ömlik a vér!Ebből fogdoki lesz jövő héten. A Corsodil oldatot lehet terhesen használni?Mert én nem bírtam tovább és használtam. Gondolom annyira nem lehet gáz,de tudtok róla vmit?És milyen fájdalomcsillapítót lehet beszedni?Itt a neten ahogy nézegetem mindenki mást ír!!
20140113113746

Anett,szerintem lehet corsodylt használni,én legalábbis használtam(az ínyem is begyulladt anno),én panadolt vettem be,meg szerintem kamillával is öblögethetsz!!

Vagy hívd fel a fogklinkát,(ott van az ügyelet),és kérdezd meg hogy mit csinálj.

Úgy írígylem a pocis kismamákat,nagyon édi pocitok van!!!

Zozo,a gátmetszésem nekem is szokott néha fájni........
Nálatok mekkora volt a Vivi fejkörfogata mikor megszületett??

Klzsuzsi,igen ez a kezes-lábas pizsije amit nagon nem csíp!!

Kép
bibi226

Sziasztok!!!

Remélem nem haragszik meg rám Pankata ha elárulom, hogy éjjel megszületett 3. kisfia Ákos István, 3680 grammal és 52 cm-rel! Jól vannak,oké minden :wink:
E

ceniko
Szeged

Hali!

Zsuzsi: Igen, en en :)

Karmen: Koszi a gyors valaszt, megtenned, hogy megirod nekem priviben a doktorno elerhetoseget? Tel., cim, rendelesi ido? Koszi, jo hetveget mindenkinek!!!

Kép
Kép
-macsek-

Bibi köszi!!Kibírom hétfőig,akkor hívom a dokit!!

Jó hétvégét mindenkinek!!
20140113113746

Sziasztok! :)

Dancsi :)
Én is örülök, hogy találkoztunk, és megyünk máskor is játszózni! :)
Persze könnyebb lesz, ha majd Boti is elindul, remélem igyekszik mostmár! :lol:

Pankatának óriási gratula!!!!! :D :D
Ákos pont akkora súllyal és centivel született, mint Boti! :D

Pocakok nagyon szépek, kicsit írigykedem! :lol:
bár ha jól meggondolom, nem is kéne írigynek lennem, nekem is van perpilllanat akkora hasam, mint egy 5 hónapos kismaminak! :shock: :oops:

Anett :)
fogínygyulladás :( :(
fájdalomcsill.: Panadol. corsodyl: passzolok....

Timi :)
remélem nem bánod, hogy megmutatom a csajoknak ezt a képet!:wink:

Timi Kristófja és Boti:
Kép

Itt meg egy sztárfotó:
Kép

A képeket Tmi készítette, és remélem még fog sokat ezután is! :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok szegedi csajok!

Cili vagyok.
Bocs, hogy így közétek rontok, de lenne néhány kérdésem hozzátok.
Szült-e valamelyikőtök Dr.Sári Tamásnál? Róla szeretnék többet megtudni, mert én most kerültem hozzá 31 hetesen és érdekelne, hogy milyen orvos. Sürgeti-e a szülést, vagy türelmesen kivár, gátvédelem párti-e? Mert most, a másodiknál is szeretném megúszni a vágást.
Azt tudom, 2 helyen is vezet szüléseket, a klinikán és a 2-es kórházban is. Szerintetek melyik a jobb hely?
Már úgy értem melyik a bababarátabb?
Kicsit aggódok amiatt, hogy ennek a dokinak rengeteg kismamája van és így keveset tud eggyel foglalkozni.
Ha tudnátok segíteni hálás lennék érte. Bár én nem vagyok szegedi de sokat járunk oda, ezért is kerestem szegedi orvost.

Előre is köszike Cili.
cili 830

Sziasztok!

Hatalmas gratula Pankatának a 3. kisfiúhoz! :):):):) Remélem tesz fel róla képet! :):)

Zituska, Timika! Aranyosak a srácok! :)

Bibi! Dénes is kezeslábas pizsiket hord, de ő szereti nagyon. :)

Holnap du. Vadasparkba megyünk, ha szép lesz az idő. Nincs valakinek kedve jönni? :) 3-fél4 körül megyünk, ebéd és alvás után.
Holnap délelőtt és Dini alvása alatt még idenézek, priviben küldök telószámot, ha valaki szeretne csatlakozni hozzánk. :):)
Vagy küldjön nekem priviben aki akar. :)
Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hali!

Anett, Algopyrint szedhetsz, és nekem anno a fogínyvérzésre Parodontax (vagy hogy írják) fogkrémet ajánlott a doki. A Corsodylt passzolom, de én arra tippelek, hogy lehet használni.

Enikő, köszi a jó hírt, ezúton is GRATULA Pankatáéknak!

Zituska, Boti nagyon vagány a kettes számú képen.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Anett! Corsodylt sztem lehet használni, panadol mehet. Nekem Elmex fogrém vált be fogínyvérzésre.

Zozo! Zsanett! Helyes pocakotok van!! :)Egészen kedvet kapok... :)

Bibi,Timi, Zsuzsi! Nagyon nagyon aranyos fiacskáitk vannak! :)

Cili!Üdv! 1x voltam Sárinál még ezer éve. :( Fiú vagy lány lesz a baba? Mekkora a nagytesó, neme? Merre laktok? Írj magatokról.

Pankatának óriási gratula!!! :) :)

Zsuzsu! Nagyon forró víz nekünk minden szutykot kiszed az orrszívóból. Naponta ki is forralom.

Niki! Rékának javulást! :)

Első második szülés közti különbség kifejtésétől én eltekintenék. :( Nagy különbség volt, de már feldolgoztam. Van 2 csodás lányom, ez a lényeg. :!:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Regen jartam itt,es most is kerdessel.(Pedig mindig olvsalak titeket..:))
Most kicsit gondban vagyok,mert a nogyogyaszom atment maganrendelesbe,a regi dokimhoz meg nem szeretnek visszamenni.Ki tud errol felvilagositast adni?Van vmi telefonszam?
Megkerdeznem,hol kapok ingyenes,es normalis ellatast..
Esetleg ti tudtok vmit?

Megkoszonnem,ha irtok!!
Udv.:Edit :)
szilde
Szeged

Sziasztok!!

Köszi a tanácsokat,kezd hatni a Corsodyl.Én is a Parodontax fogkrémet használom már régóta!Hát ezekről a gyógyszerekről megoszlik a vélemény családon belül is,a fene se tudja!!

Pankatának hatalmas gratula!!
Majd még írok,most reggeli!!
20140113113746

Cili én nem voltam soha Sári dokinál,de csupa jót hallottam róla ismerősöktől munkatársaktól!!Másban nem tudok segíteni,én még nem szültem,de a többiek tudnak válaszolni a kérdéseidre!!

Zsuzsi mi múlt 7végén voltunk Vadasparkba,férjem nővérének gyerkőceivel,nagyon jó volt,és nagyon fejlődik a park!!Jó kirándulást!!

Szilde én magánrendelésre járok,csak UH-ra megyek a klinikára,de barátnőm a Vasasbe jár nőgyógyászhoz,egy doktornőhöz,ingyen és nagyon dícséri!!Bár neki is sok betege van,ő is rendel magán is!!A nevét nem tudom,de ha érdekel megkérdeem tőle és elküldöm priviben.
20140113113746

Cili! én most szültem megint nála, irok privit

Kép

Kép

Karmen
karmen

Olvastátok a szülés című topikon az epidurális érzéstelenítésről írottakat?Hát eléggé rémísztő,de én vagyok a hü... nem kellett volna olvasnom őket. Szült vki epi.-vel , spinállal vagy altatásba? Nektek is ilyen szörnyű tapasztalataitok vannak?Itt a klinikán normálisak az aneszteziológusok?Ott szinte csak pesti mamák írtak,engem meg a klinika érdekel!Én úgy okoskodtam,hogy ha nem bírom a szülést,kérek epidurált,vagy ez nem így működik?És fáj mikor adják?Írjatok vmi bízatatót légyszi!!!!!!!!!!!!!!
20140113113746

én edá-val szültem császárral mindkettőt, az elsőnél, mivel hüvelyivel indult, kaptam a vajúdáshoz már

az elsőnál a beadás iszonyúan fájt, mert eltaláltak valami ideget, de csak pár mspig tartott a fájdalom, a másokiknál már nem fájt

nyilván van kockázata, de sztem kevesebb, mint az altatásnak, különben nem csinálnák

EDA-t kérhetsz menet közben, ha a doki úgy látja, hogy messzi van még a vége

a klinikán pedig csak sos esetben altatnak császárnál
Vendég

Sziasztok lányok!
Újra Cili vagyok.

Karmen, gratulálok a babátokhoz :D remélem nem volt nehéz szülésed.
Hol szültél a klinikán, vagy a 2-esben?
Leírnád a tapasztalataidat a kórházzal kapcsolatban? Minden érdekelne, de főleg, az hogy bánnak a picivel. Adnak-e pótlást vagy szoptatás pártiak, sokat veled lehet a babád vagy elviszik? Éjjel kihozzák-e szoptatni? Milyenek a csecsemősök?
Volt-e fogadott szülésznőd, vagy nem is lehetett?
Bocs, hogy ennyit rádzúdítok, de neked a legfrissebek az élményeid és most, hogy orvost már találtam szeretnék a kórházról is minnél többet megtudni.

Melinda, köszi az érdeklődést, mi egyébként Bács megyeiek vagyunk Kalocsa környékén élünk. A férjem nagynénje lakik szegeden ő hozzá szoktunk sokat járni.
A nagyobbik csemete az kislány 3 és fél éves, Boginak hívják. Igazi cserfes kislány :lol: , talán majd képet is rakok fel róla csak még nem tudom, hogy kell, apuka meg nagyon elfoglalt mostanában.
A picit a hasamban nem tudjuk milyen nemű, mert nem kérdeztük meg. De redelés a nagyik részéről az fiú, mert van már 3 lányunoka a családban.

Szívesen olvasnák még véleményeket az említett két kórház bármelyikéről, hogy tudjak dönteni.

Szép napot Mindenkinek!
cili 830

Sziasztok!
Hát velem szórakozik ez a babanet! :cry:
Már megint nem engedett a régi azonositómmal feljönni, úgyhogy megint új névvel futok. :wink: A zitaa vagyok, a Márk anyukája! :lol:
Próbálok új vonalzót is csinálni, de elfelejtettem már, hogy a múltkor hogy csináltam! :wink:

Zita
apátiné tóth zita

Anett! A klinikán bármikor kérhetsz a szülés folyamá edát én úgy tudom. Én nem kértem, Lottit jött mint gyorsvonat, Lindivel s.o.s császárom volt, altattak. Sz@r volt, másra nem emlékszem. :(

Cili! Képfeltöltés: melléklet feltöltésénél kiválasztod a képet -tuti le kell kicsinyítened-.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Helló!

Ahogy terveztük, kimentünk ma a Vadasparkba. :) Dénes nagyon élvezte, bár nem nagyon értette, ha nem lehetett közel menni valamelyik állathoz, mászott volna át kötélen-vizesárkon. :) :) Itt van néhány kép, csak gyorsan meg akartam nézni őket, aztán csak gyorsan letölteni, persze végül a kicsinyítést is megcsináltam, és akkor már miért ne tegyem fel? :lol: :lol: Szóval nem bírtam magammal.. :)

A vikunya meg akarja enni a kiflinket:
Kép

Kötélhúzás a parkban:
Kép

Dénes, babakocsi, pekarik:
Kép

Dénes megmutatja apának a papagájt:
Kép

Dénes, anya, ormányos medve:
Kép

Dénes fel akarja emelni a nyuszit :):

Kép

Nyuszisimi:

Kép

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Szilde, KlZsuzsi: privi ment :wink:

ceniko
Szeged

Próbálok vonalzót csinálni! :wink:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Tegnapi képek Kép Torta Kép Az egyik ajándékkal Kép Fújás

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Elrontottam! Kép

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Mármint én rontottam el, és ez a fekvős kép lenne az "egyik ajándékal"!
Bocs!

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?