A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zitaa: Márkot Isten éltesse szülinapja alkalmából :P :D Nagyon klassz ez az ajándék :) Látom Márknak is tetszett! :lol: A torta is guszta :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Én is csak egy gyors bekukk...

Zita: Isten éltesse a nagyfiút!! Szépek vagytok és nagyon klassz a torta is. Milyen ízű volt? :)
Gyertyát elfújta?
Nekünk szerezni kéne majd olyan gyertyát ami elfújás után magától újra meggyújtódik. Gréti imádja fújkálni a gyertyákat, csak találjon hozzá partnert aki mindig meggyújtja neki :)

Újaknak üdv :) és boldog babavárást!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólókhoz,boldog szülinapot Márknak!!
20140113113746

Sziasztok!

Zitaa, isten éltesse Márkot!

Bea, újragyulladó gyertyát a Tescoban is lehet kapni, azt hiszem, Party-gyertya néven fut. Vékony nagyon, de elfújni nem lehet...engem 2-3 éve szivatott meg a drága férjem. :D Adnék szívesen, de megnéztem, ahol eddig rémlett, hogy van, ott most nincs. :o De nem nagy összeg...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: De nekem olyan kéne amit el lehet fújni és utána kezd újra égni :lol: :lol: :lol:
ha nem lehet elfújni, nem érdekes :D

Csajok! Holnap Retek utcai játszó? Mi megyünk, Ágiék is, ha minden igaz Melindáék is (ugye?)...akinek van kedve, csatlakozzon :) 10 körül érünk oda.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, úgy értettem, hogy a végén csak vízzel lehet eloltani. :) Szóval elfújni el lehet, de pár pillanat múlva ismét égni kezd... Csak hülyén fogalmaztam.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Mára kiderítettem, hogy jelen állás szerint ketteskével majdan át kell jelentkeznem a férjem lakcímére... :o Reményeim szerint nem fognak a kákán is csomót keresni...

Ági és
KépKép
exdeus

Ági: Hogyan derítetted ki????? Hol lehet megnézni, hogy én hova tartozom???? Most azt hallottam, hogy Szegedet is felosztották utcákra. x utcában lakók a klinikára mennek, y utcában lakók a kórházba.... :roll: Van ennek valami igazság alapja???????????? :shock:

ceniko
Szeged

Üdv mindenkinek!

Csináltam vonalzót, meg is küldték emailban de nem tudom hogyan kell ide varázsolni. :?
Tud valaki segíteni?
Nagyon kezdő vagyok még. :oops:

Szép napot MINDEKINEK! Cili.
cili 830

lenne egy eladó nyári tetőm PP kocsihoz

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bébiőr témában kérném ki a véleményeteket, Szegeden hol és mit érdemes, esetleg bizományiban?
A Lengyel utcai bolt telszámát keresem fenn a neten, de nem találom... Valaki segítsen plíz...

Köszi szépen és szép napot mindenkinek! Üdv:

Ditke&Dorina
ditke.kardos

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket! :lol:
Bea!
Gesztenyés volt, és segitettünk a fujásban! :wink:

Ditke!
Lengyel utcai:325-440
Bambino: 06 20 440-8864
Zelefánt( Újszeged): 30 526 6330

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Ági Enikő ez engem is érdekelne,remélem nem így van.Ha tudtok vmit írjátok meg légyszi!

Cili a profilodba az "aláírás " -hoz beírod azt a hosszú kódot amit küldtek,az elejére és a végére [img]et%20írsz!%20Ha%20jól%20emlékszem![/img]
20140113113746

A Lengyel utcai bababoltnak milyen a nyitvatartása???

Anett: időközbe felhívtam a dokim asszisztensét (más ügyben) és rákérdeztem már erre a ki hol szülhet dologra, és azt mondta, hogy ezt még tuti nem vezetik be, mert az egészségügyi etikai bizottság igencsak kifogásolta és megtámadta, és egyelőre mehetek szülni a klinikára én is ( a dokim a klinikán dolgozik ugyanis) Úgyhogy egyelőre megnyugodtam! De hát július végére még bármit kitalálhat ez ******** komány :evil: :evil:

ceniko
Szeged

bababolt: 62/325-440, azt hiszem délután 1 után nyitnak

én használtam vettem mindkét bébiőrünket (Philips) és nincs baja egyiknek sem, ill. örököltünk egy Brevit, az is klassz, az Balcsin van

sztem arra kell figyelni, hogy a baba és a szülői egység is legyen elemes vagy akkus továbbá adapteres egyaránt, hgoy lehessen bárhová tenni, ill. hogy lehessen mozogni vele

újonnan kapható bármelyik bababoltban: brendon, faktum, micimackó, de cora, tesco is sztem

barátnőmnek azt hiszem tefal van és az is nagyon jó volt

neten is lehet újonnan venni, meg használtan is, számtalan helyen hirdetnek
Vendég

Zituska,Timika,nagyon édi Boti,és Kristóf így eggyütt!! :lol:

Zituska,a hasammal nekem is van gondog,én 6 kg híztam(mondjuk nem vagyok egy vékony alkat)terhesség alatt,ami le is ment ,most kisebb a fenekem ,a combom,a karom,a mellem,NA de a hasam az asztán nem............. :twisted: :twisted:

Zita,Márknak utólag is boldog szülinapot kívánunk!!! :wink: :wink:

Ditke,anno a bambio bababoltban a Csongrádi sgt. lehetett kölcsönözni!
De ha mérleget is akartok,van 1 olyan cég,aki házhoz is szállitja mindkettőt,és kedvezményt is kaptok rá!
Pl. 2hónap mérlghez,1 hónapig ingyon bébiőr!
Ha gondold megkeresem a paírját!

Bea,szerintem holnap de. nekünk is jó lesz!!!

Cili,ne aggódj nekem is a Bea segített a vonalzóban anno,én sem vagyok 1 műszaki zseni....! :wink:

Ma elmentünk a bölcsibe a Barnival a tesómhoz,hát csupa olyan dolgot csinált amit persze nem szabad................
Nem is tudom hogy mi lesz majd velünk,állandóan a nyomomban volt,a medencében akarta tolni a talicskát,ott akart labdázni.
Persze nem engedtem neki,erre mint 1 igazi kis méregzsák elvetődőtt a földön,,és hisztizett..................

Kép
bibi226

bibi,
a bébiőr sztem sokáig kell, mi még Jozsónál is használjuk, abba érdemes beruházni

most beszéltem a bölcsivel, elvileg szeptembertől fel van véve (szerdán megyünk beíratkozni) Boldi, kíváncsi vagyok, hogy fogja bírni, egyrészt a betegségeket, másrészt a mami nélküli létet :?
Vendég

Hát ez a vonalzó dolog kifog rajtam. :(
Először is mindkét kódot be kell gépelni? A HTML-t és a PHPBB-t is?
Ráadásul a szögletes zárójel bezáró részét nem is veszi a gép.
Biztos én csinálok valamit rosszul. :evil:

Bocs, ha hülyeséget írtam. Tényleg nagyon kezdő vagyok. :oops:

Szép napot MINDENKINEK! Üdv Cili.
cili 830

nincs valakinek eladó felesleges műanyag beváráslókosara? Boldi meg van veszve a babakocsikért, öldöklés megy a játszón, de csak nem veszek egy fiúnak babakocsit, gondoltam ilyet kap
Vendég

Na lássuk sikerültek-e a vonalzóim!
Nagyon remélem.

Szép napot MINDENKINEK!
Cili.
cili 830

Már megint nem jól csináltam valamit. :evil:
Ilyen béna nem lehetek! :evil:
Ugye aki kezdő!

Szép napot MINDENKINEK!
Cili.
cili 830

Enikő!
Lengyel utcai nyitvatartása: hétfő szünnap,keddtől-péntekig 14-től 18-ig, szombat 9-től 12-ig.

Dancsi!
A cserepesen bizos lehet kapni játék bevásárló kocsit, szerintem max 1000 ft. :wink:
Én tegnap a kisteleki vásárba is láttam. :D

Cili!
Ha a babafalván csinálod, ott tök logikusan le van írva, hogy hogyan kell átmásolni, mit kell bekapcsolni. :wink:
Nem olyan bonyolult! :wink:

Ditke!
Az újszegedi bababoltba amit fentebb irnak, lehet kölcsönözni bébiőrt is, meg mérleget, mindent. :wink:
Nekünk nincs bébiőrünk, de ha nagyobb a lakásotok, szerintem hasznos lehet. A következőnél szerintem mi is veszünk, mert nem tudok mindig fent lenni az emeleten majd! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita: Köszi az infókat!!

Cili: Sztem is a babafalván (www.babafalva.hu) csináld, ott magyarul szépen le van írva lépésről lépésre :)

Dancsi: Nekünk olyan nincs, amúgy sztem egy kék babakocsi simán mehet fiúnak :) Én ezt nem találom "cikinek" vagy az??????????

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zituska és Enikő, hát igen sokszor tényleg szégyenlik, én sajna sok gyerkő anyukájával találkoztam, akik elutasították a gyógytornász lehetőségét. Ha esetleg lesz 3. babánk, akkor őt is tuti megnézetem, mint Tomdit Beával. :D

Exi, szerintem nem ilyen egyértelmű ez a cukor betegség, én se olyan régen voltam terhes és látod mégis megcsináltatták a cukor terhelést, stb. És nekem diéta nélkül!!! volt normál a cukrom.

Nagyon szépek a pocakok!!! :D

Márkot utólagosan is Isten éltesse sokáig!!!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

De mennék a Retekre holnap veletek, de gyt. lesz 11-kor, szervezzetek sűrűbben talit :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Helló Bea!

Ha sikerül mi elmegyünk holnap a játszóteres talira, de világosítsatok fel, hogy a Retek utca melyik részén van, mert mióta Dénes megszületett nem jártam arra, előtte meg nem néztem a játszótereket! :lol: :lol: Persze gondolom azért megtaláljuk :lol: !

Enikő! Privi ment! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zita! Sok boldogságot a 2éves nagyfiadnak!! Klassz a torta, az ajcsi, és szép legény az ünnepelt!! :)
Te már dolgozol? Márk elkezdte a bölcsit?

Bea,Bibi,Ági! Ha nem holnap jön a démászos pasi az építkezésre, akkor megyünk a jáccóra, nyitásra ott leszünk.

Zsuzsi! A játszó a Retek utca Csillag tér felőli részén van, jó nagy, körbe van kerítve, nem lehet eltéveszteni. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Viola virág anyukám kertjéből :wink:
Kép

ceniko
Szeged

Zita! Boldog szülinapot Márknak!!

Bébiör. Én Philipset vettem mert tesomnak nagyon bevált, és nekem szempont volt hogy igen érzékeny legyen, a babától távol is elhelyezhessem, tényleg nagyon szeretem. Én probáltam 2 hónapig keresni használtam, sikertelenül, csak "butább" modell lett volna, igy viszont 21e ft-ba került, de nem bántam meg mert nagyon kellett.

Bea! gyertyát a cukrászdiszkontban tudsz legolcsóbban venni, Huszár utcában

Mi jol vagyunk, de Norbi szeme gyulladt, ma voltunk orvosnál kapott cseppet de lehet nem fog használni mert lehet el van zárodva a könnycsatornája, ez gyakori ujszülöttnél, várni kell vele, masszirozni hogy elmulik-e ha nem késöbb át kell mosatni. Amugy jol eszik, hizott 1 hét alatt (a 150g helyett) 220g. Miatta legalább nem fog a védönö és a dokinéni folyton leszidni. Vagy mégis? :lol:

Enikö! ezt a Szegedet felosztanák lehet én meséltem, az altatás elökészitésénél mondta a dokim hogy erröl volt szó a megbeszélésen. De ö sem mondta hogy mikortól lenne meg hogy már tudnák ki hova tartozik

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Zita :)
Nagyon boldog szülinapot Márknak!

Nagyon guszta a torta! Az ünnepelt pedig nagyon jóképű! :D

Dancsi :)
Mennyiért adnád a nyáritetőt?
gondolkodom rajta, csak nem tudom a kék kocsihoz mennyire lenne gáz. De újonnan tuti nem veszek.

Bibi :)
Sajnos nekem nem csak a hasammal vannak gondok! :?
Én 17 kilót híztam terhesség alatt, és 12 rajtam is maradt :twisted:
Nyáron szeretném felvenni a bikinimet, úgy hogy most gyúrok nagyon! :wink: (vazze :lol: )

Nyúlanyó :)
Ha lesz kistesó, én is meg fogom rögtön nézetni!
Sajnos Botit csak 9 hónaposan nézettem meg. Lehet, ha hamarabb, akkor már járna...

Enikő :)
Nagyon szép ez a virág! :D

Jó játszóterezést holnapra!
Nekem szobafogság, mert nagytakarítok!
Boti mamázik... :)

Megyek, mert hulla vagyok...
Szép estét!

:)

Kép
Kép
zituska28

azt hiszem, nem említettem tegnapi Jozsó akciókat :) már csak röhögni tudok rajta, de tegnap nem voltam vicces hangulatban

1/ feldugott egy c vitamin rágót az orrába, ne tudjátok meg mekkora sírás volt, mire kiszedtem onnan

2/ beleesett egy kb. 20 cm mély saras, szutykos pocsolyába (sztem 5 kmes körzetben sehol pocsolya, de ő talált egyet), belehajtott motorral, és úgy esett pofára, hogy hassal esett bele, a szemüvegén nem látott ki, iszonyat hogy nézett ki az egész gyerek,ez persze jó messzire a házunktól, az emberek röhögtek rajtunk, ahogy vonszoltam haza az ordító gyereket

haját is meg kellett mosni, mindene tiszta dzsuva lett
Vendég

Zituska,
fogyókúra dettó :(
utálom magam
Vendég

Melinda, köszi! :)

Zita! Nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk Márknak! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Megint jó régen nem írtam már… Azt mindig szorgalmasan elolvastam, hogy kivel mi történik, csak írni nem írtam :oops:

Bibi :) Nagyon nagyfiú már Barni és látom a muffin még mindig nagyon bejön neki :lol: :wink:

Enikő :) Szépek a Violák :wink: PANKATÁNAK ezúton is sok szeretettel gratulálok a kis Ákoshoz! Kérd már meg légyszi, hogy ha lesz egy szusszanásnyi ideje, dobjon fel majd ide is képet a piciről!

Zozo :) Enikő :) Zsanett :) Nagyon szépek a pocik! Ilyenkor engem is mindig elkap a „de szeretnék megint ilyet” láz, de azért egy félévet tuti várunk még a kistesóval :D

Zsuzsu :) A porszívós orrszívót úgy sterilizálod, hogy felforralsz vizet, mikor forr, takarékra veszed, beleteszed az orrszívót és 10 percig „főzöd”.
Jó volt talizni veletek! Végül melyik játszón voltatok?

Anett :) Javult már vmit az ínyed?
Én spinállal szültem, mivel császár lett a vége, nekem nem volt semmi probléma vele. Először kaptam Lidocain injekciókat, aztán mikor a spinált adták, már semmit nem éreztem. Ez így volt a műtétet követő pár óráig.

Zituska :) Hogy haladsz a takarítással? Dehogy bánom, hogy feltetted a képeket :wink:

Cili :) Üdv itt! Sári Tamásról én csak annyit hallottam, hogy jó orvos, de rengeteg páciense van (gondolom ezért :D ) Kórház vs klinika témáról nagyon megoszlik a csapat véleménye. Szvsz egyik sem túl bababarát :?

Zsuzsi :) Szuperek a Vadasparkban készült képek!

Zitaa :) Márknak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! :lol:

Exi :) Nem is hallottam még ilyen gyertyáról :shock: Tényleg, hol lehet megnézni, hogy ki hova tartozik? (kh vagy klinika) :?:

Dancsi :) Jozsó akciók :lol: :lol: :lol: Bár elhiszem, hogy mikor csinálta, a hajad égnek állt… :twisted:

Úgy döntöttünk, hogy nem halogatjuk tovább Kristóf mandula műtétjét, mert semmit nem javul, sőt, néha az az érzésem, hogy rosszabbodik :cry: Május 2-án lesz. :cry: :cry: :cry:

Ja, és szeretném kikérni a véleményeteket, szerintetek hova lenne érdemes beadni két eladásra váró babakocsit? Az egyik egy Bergon, a másik pedig egy Chicco, amihez van szintén Chicco autósülés (babahordozó) is.

Most 2 napig tuti nem leszek, mert újra kell telepíteni a gépünket.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Timika köszi az érdeklődést,jól van már a ínyem és kibírtam,hogy nem vettem be gyógyszert!

Szegény Kristóf,sajnálom a műtét miatt,de jobb kiskorban,mint felnőttként. Szorítok neki!!
20140113113746

sziasztok!

Timika küldtem neked privit!

Anett!

Jo neked ,hogy elmúlt a fogfájás!Nálam most kezdődik.

Valaki érezte ugy hogy olyan nehéz a hasa hogy mindjárt leszakad?

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Köszi a tippeket/infókat bébiőr témában... Voltam tegnap a Bambinóban, most a Rókusi krt-on van, és elég ritkán van szerintem nyitva. Sétáltunk arra többször is Babócával, de eddig nem volt sikerünk. Állítólag délután mindig nytva vannak, bébiőr sajna nincsen...
Még futok egy kört a többi helyen is, utána veszünk egyet valahol, mert kell...

Mindenkinek szép napot, pocakosoknak és babkocsisoknak is jó sétálást kívánok ezen a szép tavaszi napon!

Üdv,
Ditke&Dorina
ditke.kardos

Sziasztok!!!!

Zozo: Küldtem privit :wink:

Timi: Nagyon sajnálom a műtétet, de gondolj bele abba, mennyit szenved szegény miatta, jobb lesz neki ha kikapják, azt a fránya mandulát....

Ditke: Etetőszéket nem láttál véletlenül a Bambinóban? Meg bicajra szerelhető gyerekülést (hátra valót) ??? Ezeket vadászom, ki mamáékhoz.... A babaszoba. hu-n is érdemes szétnézni, ott is szoktak árulni bébiőrt, légzésfigyelőt ilyeneket!!!

Zsanett: Nekem mostanában kezdett el ilyen "leszakadósan" fájdogálnia pocim és keményedik is :( ! Mondjuk ezen nem csodálkozok, 2 gyerek mellett, pörgök egész nap... :) Nem is fogok elhízni :lol: Nyomom magamba a magnéziumot.

Anett: Nagyon gyakori a kismamáknál a fogíny vérzése, a fogak romlása... Nekem a csajokkal sok gondom volt a fogaimmal (előtte soha, mármint a terhességek előtt, nem igazán voltak fogproblémáim) A a terhesség alatt kellett gyökérkezelni, tömni, fúrni mindent.... Aztán ahogy megsuültem, mintha elvágták volna, azóta se volt rossz fogam! Most nézettem és semmi :) Lehet mégis pöcsöst várok, azért vagyok az eddigiekhez képest jobban :lol: :D Hja és én ia az Elmex fogrémet (zöldet) és a Corsodyl Gélt használtam amikor gondom volt, a fogkrémet azóta is..én esküszöm rá, a gyerekeknek is olyan használunk, a kölyök változatát.....

Dancsi: Mintha Violáról meséltél volna :lol: . Ha 1 darab tócsa van az egész környéken, ő tuti megtalálja, beleül és elkedz dagonyászni :lol:

csajok voltatok a játszótéren??????????????
Pusz megyek főzni

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Nekem meg a vonalzó mellé nem sikerül képet feltennem. :cry:
Pedig már lekicsinyitettem, mégse illeszti be! :wink:

Dancsi!
Jozsó. :lol:
Mész vissza te is dolgozni szeptembertől? :roll:

Melinda!
Nem jár még Márk bölcsibe. :lol: Beadtam a kérelmet, hogy mennék vissza dolgozni, de mivel április 1 előtt nem értesitettek, ezért gondolom, hogy május 1-től vesznek vissza. :wink:
Akkor kiveszem a bent maradt szabikat, szóval szerintem még egy pár hónapig velem lesz a manóm. :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Zita!
Márknak boldog szülinapot! :lol:

Enikő!
Erről a felosztásról a múlt héten volt cikk a Délmagyarban.Hogy mikortól aktuális jó kérdés!? :shock:

Pankata!
Szívből gratulálok babócához! :lol:

Cili!
Üdv itt! :lol:
Timika jól írta, kórház-klinika témakörben ezen a topikon nagyon vegyes infókat fogsz kapni.Egyikünknek ez, másikunknak a másik a jobb.Én orvos véleményen is így vagyok.Lehet amelyikünknek az egyik doki beválik, az a másiknál szóba sem jöhet.A lényeg, hogy rád milyen benyomást tett és hogy bízzál benne!

Szép napot mindenkinek! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szia!
Ha átküldők egy képet, valamikor lekicsinyitenéd, úgy hogy beférjen a vonalzó mellé?
Nekünk nem jó a kicsinyitőnk, és mindig a nyújtással kicsinyitek.Köszi.
Zita Kép

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő!
Az előbbi neked szólt! :wink:
Most nagyon zizi vagyok! :lol:
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Csajok:nem tud vlaki valami jó immunerősítőt, amit lehet szoptatás alatt szednem??Már elegem van, h mindig van valami betegségem!!!

Kép
gyanixi

Niki: Kérdezd meg a dokidat, amúgy az Elevitet szokták javasolni tovább is (szoptatás alatt) szedni....

Zitaa: :lol: Oké de küld át a fotót teljes méretben a mélcímemre légyszi, akkor tudom lekicsinyíteni, úgy hogy ne legyen torz! :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Csak gyorsan teszek föl pár képet máról :)
Mi nagyon jól éreztük magunkat, Gréti ugyan azóta sem alszik, pedig nem hiszem el hogy nem fáradt, de csak nyafog :(

Kép
itt még Barniék is itt voltak

Kép
Alexa és Ági

Kép
Dénes és Zsuzsi

Kép
Lindi

Kép
A csipet csapat

Kép
Gréti eteti Lindit

Kép
Dénes kifeküdt a csajoktól :)

Kép
Lindike a homokban

Kép
Gréti tolja Alexa babát

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kép
Alexa beájult

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

hopp, meg még ezt is akartam, csak Gréti belekontárkodott:

Kép
Dénes almát eszik

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Nagyon klasszak a képek!!!
Ha van még,nyugodtan rakd fel :D :D :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga: Majd jön még Zsuzsi is képekkel :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Cili, én csatlakozom az előttem szólókhoz, kinek a Klinika, kinek a Kórház, és ugyanez orvos esetében is. :)

Nyúlanyó, nekem ezt mondta minden GDM-es anyuka, sőt a diabos dokim is. És utóbbi mondta azt is, hogy ketteskével tilos lesz terheléses cukrot csináljanak, és ha tudom, hogy babát szeretnénk, akkor már kezdjek diétázni, és ha babás leszek, akkor menjek hozzá is kapásból.

Kármen, nagyon szépen hízik a fiad, remélem, nem szokik le róla. :)

Enikő, Viola-virág. Hm... Nagyon szép egyébként!

Dancsi, azt hiszem, a fiúk már csak ilyenek, ahogy te is írtad, sehol egy pocsolya, de a gyerek tutira megtalálja...

Timika, pedig van ilyen gyertya...ahogy írtam, Feri jól meg is szívatott vele. :D Nekem egy ismerősöm nézte meg, hogy mi hova tartozunk (Klinika), ezért írtam, hogyha ketteske jön, akkor jelentkezek át Alsóvárosra (mert az Kórház, legalábbis, az a hely, ahol anyósom lakik).
A mandulaműtét miatt ne aggódj! Gondolj arra, hogy azután Kristófnak is sokkal jobb lesz.

Bea, nagyon jók a képek, és a képaláírások is. :D

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?