Sziasztok!
Megint jó régen nem írtam már… Azt mindig szorgalmasan elolvastam, hogy kivel mi történik, csak írni nem írtam
Bibi

Nagyon nagyfiú már Barni és látom a muffin még mindig nagyon bejön neki
Enikő

Szépek a Violák
PANKATÁNAK ezúton is sok szeretettel gratulálok a kis Ákoshoz! Kérd már meg légyszi, hogy ha lesz egy szusszanásnyi ideje, dobjon fel majd ide is képet a piciről!
Zozo

Enikő

Zsanett

Nagyon szépek a pocik! Ilyenkor engem is mindig elkap a „de szeretnék megint ilyet” láz, de azért egy félévet tuti várunk még a kistesóval
Zsuzsu

A porszívós orrszívót úgy sterilizálod, hogy felforralsz vizet, mikor forr, takarékra veszed, beleteszed az orrszívót és 10 percig „főzöd”.
Jó volt talizni veletek! Végül melyik játszón voltatok?
Anett

Javult már vmit az ínyed?
Én spinállal szültem, mivel császár lett a vége, nekem nem volt semmi probléma vele. Először kaptam Lidocain injekciókat, aztán mikor a spinált adták, már semmit nem éreztem. Ez így volt a műtétet követő pár óráig.
Zituska

Hogy haladsz a takarítással? Dehogy bánom, hogy feltetted a képeket
Cili

Üdv itt! Sári Tamásról én csak annyit hallottam, hogy jó orvos, de rengeteg páciense van (gondolom ezért

) Kórház vs klinika témáról nagyon megoszlik a csapat véleménye. Szvsz egyik sem túl bababarát
Zsuzsi

Szuperek a Vadasparkban készült képek!
Zitaa

Márknak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Exi

Nem is hallottam még ilyen gyertyáról

Tényleg, hol lehet megnézni, hogy ki hova tartozik? (kh vagy klinika)
Dancsi

Jozsó akciók

Bár elhiszem, hogy mikor csinálta, a hajad égnek állt…
Úgy döntöttünk, hogy nem halogatjuk tovább Kristóf mandula műtétjét, mert semmit nem javul, sőt, néha az az érzésem, hogy rosszabbodik

Május 2-án lesz.
Ja, és szeretném kikérni a véleményeteket, szerintetek hova lenne érdemes beadni két eladásra váró babakocsit? Az egyik egy Bergon, a másik pedig egy Chicco, amihez van szintén Chicco autósülés (babahordozó) is.
Most 2 napig tuti nem leszek, mert újra kell telepíteni a gépünket.
Jó éjt mindenkinek!