Üdv.
Remélem, mindenkinek jól teltek az ünnepek. Peti is volt locsolkodni, nagyon élvezte állítólag.

Anyósom varrt neki csinirucit, abban hódított.
Niki, nekem pont a hathetes kontroll után jött meg először…igaz, én nem szoptattam.
Nagyon csini a lányod a képen.
Zsanett, időbeli konkrétum nélkül: nekem Peti napközben alig mozgott, már epekedve vártam az UH-kat, hogy minden OK-e vele. A mozgásigényét akkoriban az én lefürdésem és elalvásom közötti időszak elégítette ki.

Na jó, ha megéhezett, akkor is tudott jelezni…
Enikő, cseréljünk lakcímet!
Ne aggódj, a GYES is biztosított jogviszonynak számít. Régebben volt is szó a tévében erről, hogy pl. a tanulók is kaphatnak ilyen levelet, de nekik sem kell fizetniük. De látom, más is így tudja.
Látom, egyre kerekebb a pocid. Jó helye van bent Lackó-Bíbornak.
Szegény Bogi! Én csak remélni tudom, hogy Peti még csak a hajlamát sem örökölte az apja asztmájának, de amilyen mákom van, biztosan nálunk is lesz párszor ilyen rohanás… (főleg, hogy a családban van még asztmás, allergiás, stb.)
Bibi, új szomszéd miatt

.
Nálunk most nagyon nyerő a kenyér, főleg a héja. Peti imádja rágcsálni.
Gira, na nálunk ez pont fordítva volt, én nem akartam kotyvalékolni.

Mostmár csak vacsira (és néha-néha tízóraira) van bolti kaja, egyébként házipempő van.
A lényeg, hogy Hajna rendesen egyen. És persze gratula az új tudományhoz!
Zsuzsu, a hinta Petinek is tetszik, két napja levittük a szomszédos játszóra, és nagyon élvezte! Na meg mostanság az is nyerő neki, hogyha a mamámék kiviszik az udvarra, ezerrel teper a cicák után a bébikomppal, na meg nyulászik.
Dancsi, szörnyű ez a betegeskedés. Drukkolok, hogy a leadott súlyt Boldi gyorsan visszaszedje!
Én a szandiját Petinek a Centrumban vettem, és jó ideje teper már benne a szabadban is (a dédijeinél az udvarban bébikompmánia van), de még semmi baja sincs. Ja, és töredékébe került a általad leírtnak.
Kármen, én erről az oltásért pénzt kell szedni dologról tegnap olvastam egy másik fórumon. Én Petinek csak a kullancs ellenit adatom be, ezt már meg is beszéltem az orvosunkkal, de akkor még semmit nem szólt a pénzről. De 3 hét múlva rákérdezek, akkor megyünk tanácsadásra.
És ennyire durva Orsi bőrfertőzése, hogy terjedt? Gyors gyógyulást neki!
Zitacicu, drukk, hogy összejöjjön a lakáscsere!
Nyúlanyó, ezekkel a vírusos betegségekkel az a baj, hogy (az oltáson kívül) nem nagyon lehet ellenük védekezni, mert ugye az alapvető higiénés dolgokat mindenki teljesíti, stb. és mégis elkap(hat)ja a gyerek. Nálunk ugyanez volt, mikor Peti két hósan elkapta a campylobacter fertőzést, azóta sem tudjuk hogy mitől és hogyan…de ez ellen szuri sincs, de túléltük.
Zsuzsi, nagyon érdeklődő kisfiad van! Néha Peti is tud ilyen nagyon tudományos arcot vágni…meg tudnám zabálni!
Petroanett, esetleg próbáld ki azt, hogy egy számmal nagyobb ruhát veszel. Vagy ha otthon vagy, tehát nem dolgozol, akkor melegítőnaci, annál kényelmesebb nincs. (Legalábbis szerintem.)
Ági