A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

enikő:tesómék kisfia szintén belázasodott, elég magas volta láza, de 2 napig tartott, mondta a doki, h ez valami gyors vírus volt és most van ilyesmi!!Remélem jobban vagytok!!Pihizzetek!!

Köszi lányok a dícséretet!

Csibe:
nagyon repül az idő...édes a "nagy"fiad!!

Kép
gyanixi

Tegnap Réka megkapta a 2 hónapos védőoltását!!Olyan aranyosa volt és úgy sajnáltam!!
Ilyenkor be szoktak lázasodni??

Kép
gyanixi

Üdv.

Anett, ami az OEP honlapján van, az nem teljesen jó, mivel a szegedi lakosok lakcím szerint vannak beosztva...

Niki, Petinek volt hőemelkedése a kéthós oltás után, én akkor adtam neki kúpot, hogy ne menjen feljebb. Ugyanez volt a háromhós után is, de a négyhósnál semmi ilyen nem fordult elő. :D

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Anett: Nekem elküldte egy ismerősöm az OEP lakcím szerinti listáját emilbe, de felcsesződtem és kitöröltem, úgyhogy már nincs meg :? De Karmennek továbbküldtem, hátha neki még megvan!!!!
Karmen?????????

Kimentem a konyhába felrakni a hajába krumplit főni (kb 2 perc volt), mire visszaértem Viola bealudt a kanapén... :roll: Nem beteg ááááááááááááááá :( :cry:
Amúgy vírusos valami, valszeg az ami pénteken kicsinálta Bogit :( . Csak egyik gyereknél így másiknál úgy jön ki.....
Kaptunk lázcsillapítót, meg nyomnom kell bele a C vitamint, antibogyót egyelőre nem kell kapjon, csak ha rosszabbodik...
Felváltva kell a Nurofent és a Germicidet adjam neki. Ennyi!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikö! sajnálom már megint betegek vagytok, jobbulást!!
Igen, megvan még a területi lista, nem is akarom kitörölni:)
Nekünk sem elég 1 fajta lázcsillapito ált. én is felváltva adok 2 hatoanyagot Orsinak ha kell

Nyúlanyó! Nem pöttyei lettek Orsinak, hanem egy nagy vörös folt, ahol a böre olyan érdes is. A krémtöl már szebb, de még nem mult el. Meg kezdett máshova is terjedni amig vártunk az elöjegyzés miatt.

Csibe! Nagyon szép Gáborka! és milyen nagy már, gyorsan eltelt a fél év! Mi meg ma vagyunk 4 hetesek:) AZ is elrohant

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen el tudnád küldeni?Köszi!És Orsinak mielőbbi gyógyulást kívánok!
20140113113746

Kármen, az előbb válaszoltam a prividre, de most látom, hogy neked megvan az egész lista a "hovatartozásról". Elküldenéd ide: exdeus@freemail.hu ?

Ági és
KépKép
exdeus

Bocsánat, hogy időnként csak így hirtelen megjelenek, tudjátok olvaslak ám benneteket :wink:

Valaki esetleg nekem is el tudja küldeni ezt a hovatartozásos listát? Pl Exi, Te (persze ha már megkaptad,mert nem akarom Kárment terhelni)? :oops: Engem is feletébb érdekelne, hogy hová tartozom majd, ha aktuális lesz.

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!

Én is ezer éve nem írtam már! :oops: :oops: :oops:

Enikő! Jobbulást Violának! Örülök, hogy Bogi relatíve hamar meggyógyult, bár ez a kruppos roham elég szörnyű lehetett :( :( :(

Csibe :) Nagyon édes Gábor baba!

Dancsi :) Ha esetleg Boldi miatt érdekel, a Coraban és a Brendonban láttam Humana tej- és gluténmentes almapépet. Ki is próbáltuk már, finom. Ja, és ha van rá lehetőséged, a Cora-ban vedd meg, ott 200Ft-tal olcsóbb.

Karmen :) Én is megköszönném, ha el tudnád küldeni nekem ezt a területi listát (timeakovari@gmail.com). Nagyon kiváncsi vagyok, minket hova osztottak be a nagyokosok :twisted: :twisted: :twisted: Bár úgyis költözni akarunk, majd ennek alapján választom ki az új címet :twisted: :wink:

Zsanett :) Örülök, hogy mindenkinek tetszett a babakocsi, remélem Marci is szeretni fogja :wink:

Zsuzsi :) Dénes náthás még? Ha igen, jobbulást neki!

Romy :) Veletek mi van? Nagyon eltűntetek!!

Kristófom felfedezte a földön (kavicson, kövön, homokban) mászás örömét, így minden nap úgy néz ki, mint egy kismalac. Különben jól vagyunk... csak jövő héten kell vinnem vérvételre meg EKG-ra a műtét miatt :cry:

KépKép

KépKép
timika

Csajok keresek merev aljú pelenkázólapot, megvételre. Ha esetleg lenne valakinek eladó, szóljatok :)
Köszi

ceniko
Szeged

exdeus:én is adtam neki 37-nél egy fél kúpot!Remélem nem lesz láz!
csajok: ma használtuk előszőr a porszívós orrszívót....hátttt...amit az kiszedett!!!Pár napja halljuk, h reggelente szörcsög, de napközben elmúlt...én ezzel a kis kézi carral digicseltem, de az alig szívott ki valamit!!De ma! A szomszédasszonyomat megkértem,h szívja már le,hát csak lestem!!!
Remélem ez nem fájt neki!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Nekem is elküldené valaki a listát? :lol: kovacs.loffler.zsuzsanna@gmail.com
Köszönöm szépen! :)

Timika! Igen, még beteg, ma már köhögött is, igaz nem vészesen. :( Elvittem a dokihoz, enyhe hurut, azt mondta valszeg a fogzás legyengítette kissé a prücsköt, azért taknyos.

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Most nézem,én emailcímet nem írtam. petro_anett@freemail.hu
Exi,el tudnád küldeni?Köszi
20140113113746

Sziasztok!
én is szeretnék listát, küldje el valaki légyszi.
zozo.a@freemail.hu
köszi
Vendég

a listára én is beneveznék: gira@gportal.hu
Vendég

Sziasztok!

Ha nem nagy gond, akkor én is szeretném a listát! :lol:
cím:zsozi77@freemail.hu
Előre is köszi!
Vendég

Zozo, Erika,Zita! Nektem már nem volt idöm, majd küldöm, többieknek elküldtem, a levelezöm sokat vacakol, csoda ha müködik mostanában. Gyerek sir, másik fürdésre vár, rohannom kell, listára nincs több idöm most, bocs. Majd holnap

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zsuzsi, azt hiszem, tegnap én is láttalak a Kárászon, de már kicsit későn, csak épphogy, ugye jártatok ott ?

Niki, nagyon édes Réka baba, és nem semmi, hogy ennyit aludt 2 hósan! Irigylésre méltó vagy! :)

Csibe, Gáborod gyönyörűséges!

Enikő, Te meg a kettes? De fura. De megértem, hogy nincs kedved 30 ezret kiperkálni. Arra meg még gondolni is rossz, ha esetleg császár lenne, mennyit kéne fizetni.Jaj.
Klinikán tényleg rossz, hogy nem mehet fel gyerek, nagyon remélem, ezt rövidesen megváltoztatják! Lehet otthon kéne inkább szülnöm. :evil:
Violádnak jobbulást! Haskeményedés:Hess! Még ráér előjönni irgum-burgum! Bár már én is szoktam időnként érezni ...

Anita, ügyi vagy, hogy megóvtad Tomdit attól a fránya betegségtől! :)

Zozo, tessék kérem szépen írni is egy keveset magatokról! :)

Én ma voltam afp-n, meg vérképen. Férjem ma meg beiratta Bencit a zsombói oviba. Ott csak vegyes csoportok vannak. Remélem, majd tetszeni fog neki.

Karmen, nem költöztünk még ki, talán majd augusztusban sikerül. Jó lenne.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Csajok!!!

A vajda utcai játszótéren van egy kisfiú aki állandóan verekszik,rugdos!
2-2.5 év körüli lehet,már háromszor neki ment a Barninak,legutóbbi két alkalommal ráadásul a mászokán,a csuszdánál!! :evil: :evil: :evil:
Majdnem lelükdte,megpróbált belerugni most is ,anyukája hiába szólt rá nemfogadott szót,megint rugót egyet,és én úgy,de úgy ráordítottam.!!!!!!!! :x :x
Hogy meg ne rúgja a fiam,mert úgy nyakon vágom hogy az csak na!!!!!
Szerintem az összes jelenlévő anyuka hisztis picsának tart,mert mindenki engem nézet.
:? :? :oops: :oops:
Ti mit csináltatok volna a helyemben??
Lehet hogy nem is megyek 1 darabig erre a játszóra!!
Nagyon ciki!!! :oops: :x

Karmen,ha majd lráérsz,légyszi küld el nekem is!!
csak ha nem gond!!!

Kép
bibi226

Zsuzsi,akkor bocsi!!! :oops: :oops:
De annyira hasonlított rá!!! :wink: :oops:

Karmen a címem:bibi26@freemail.hu

Bocsi hogy így panaszkodtam a játszótér miatt,de én a fiamra annyira figyelek hogy ne csináljon ilyet.

Timika,de jó hogy jelentkeztettek,remélem jól vagytok!!!

Kép
bibi226

Kármen köszi szépen. Bár a mi utcánk nincs rajta,még a Vadkerti tér sem,én ezt nem értem .De azt hallottam ,hogy ezt még most nem veszik figyelembe.Gondolom szeptemberben,mire én oda kerülök már igen.
20140113113746

Karmen!
köszi, majd küldöd ha lesz időd, nem sürgős.

Bibi!
én is ordítottam volna, sajna van sok ilyen kisgyerek aki verekedős, ezt élvezik.

Erika!
mi nagyon jól vagyunk, köszi :D
megyek cukroslötyi ivásra, ha elnem felejtem :roll: ami nincs kizárva...
meg UH-ra, Vivi , kistesó jól van.
Vendég

He-he, nem vagyunk benne a listában. :lol: Akkor ott szülök ahol akarok? :lol: 8) Na jó, mivel térkép nincs hozzá (az övék meg elavult lehet, mert a Vadaspark lakóparkból egy utca sincs benne), lehet, hogy a külterület I-III-hoz tartozok. Akkor meg klinika. Biztos a Földhivatal adatai szerint csinálták, pedig ott igen lassan dolgoznak, pár évbe belekerülhet, amég bekerülünk a listába név szerint!

Karmen! Köszönöm szépen!

Bibi! Nem gond! :):) Biztos nagyon hasonlít valakire! :)
Egyébként én is berágtam volna, ha Dinit rugdossa valaki!

Enikő! Jobbulást Violának! :)

Gerika! Igen, arra sétáltunk! :)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő!
jobbulást a gyerekeknek.
vigyázz magadra/tokra.!!!

pocak ma 23+5
Kép
Vivi
Kép
Vendég

Sziasztok!

Klinikához tartozó lakcímem elcserélném kórházhoz tartozóhoz! Enikő?!?!?!? :? :x :( :cry:

Mikor vezetik be ezt a baromságot?!?!?!?!

Betegeknek jobbulást!

Zsuzsi: Láttalak me benneteket a Csongrádi sgt-on a dokitól jöttetek ki gondolom, épp tettétek be Déneskét az autóba. Mi autóval zúgtunk el mellettetek. :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsi: Aki nincs a listán az kórház. Mármint utca.
Hát rettentően felhúztam az agyam rajta. Mi alapján csinálták ezt?!?!?!?!! Ekkora ökörséget....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hali.

Én tanúsítom, amit Timi Kristófról írt. Elfelejtettem újságolni, hogy tegnapelőtt összefutottunk...

Timi, drukkolok, hogy a fiad nagyon ügyes legyen a vérvételnél és az EKG-nál! (Félévesen Peti mindenáron a vezetékeket akarta macerálni...)

Niki, az orrszívás kellemetlen, de nem fáj. Próbáld ki!

Kármen, köszi, Zozonak és Zsozinak, Bibinek én átküldöm!

Bibi, hát én már másodjára leüvöltöttem volna...

Bea, én is cserélnék, de ahogy írtam, nekem szerencsém van, mert "csak" a férj címére kell átjelentkezzek, és akkor milyen jól fogunk kinézni, hogy neki alsóvárosi az állandója, és itt a tartózkodási helye, nekem meg fordítva.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Bibi,
sajnálom a bunyós esetet, de én együttérzek anyukával, Jozsó is ilyen, folyton résen kell lennem és ha bunyózni kezd, jövünk el

nemrég egy idióta apuka, vagy nagypapa már nem emlékszem, amikor Jozsó civakodott a fiával, odament és ráordított a gyerekre, hogy vágd pofán a kis rohadékot, azaz az én gyerekemet

totál kiakadtam, és leordítottam a pasi fejét, hogy mit képzel

ez cikis ügy, mert Jozsó állandóan verekedik, lökdösődik a csúszdán is igen, és ég a képem, de ha egy másik anyuka ráordítana, megcibálná, akkor kiakadnék, mert én leszidhatom, rácsaphatok, de idegen NEM!
az más ha rászól erélyesen, de nem tűrném, hogy rákiabáljon, akárhogyan is viselkedik, én sem ordítok rá más gyerekre, legfeljebb lefogom, arréb teszem, de nem szidom le, nem nevelem
Vendég

Enikő,
mennyire sürgős a pelenkázólap? Balcsin van lent, de mostanság nem járunk lent
Vendég

Timika,
köszi, holnap Boldi le van passzolva, megyek és megnézem

a MIlLUPA gyermegríz bejön neki, meg most már a 7gabonás is, de kipróbáljuk akkor azt is

rizstejjel és zabtejjel csinálom amúgy

Zozo,
nagyon aranyos VIVI és csini a pocakod :)

miért fürdik még kis kádban? Boldi az első heteket leszámítva, nagy kádban fürdik, JOzsót nehezen tettük át a nagyba anno, mert félt :?
Vendég

Viola vacsi után fosott egy marha büdöset, aztán pedig telibehányta a gyerekszobaszőnyeget :roll: Úgyhogy asszem megvan mi okozza a 2. napja tartó láza. Vírusos fosós-hányós izéke..... :shock: :evil:
Mentem is.... mosok :x

ceniko
Szeged

kicsit ott, de hátha valakit érdekel:

Concord Ultimax eladó, plusz nyári üléshuzattal

papírjai megvannak, 2 éves, a huzata még mosva sem volt, egy mosás azért ráfér :)

a matrica le van kicsit kapargatva, a másik gyerek ezzel szórakozott útközben, ez a képen is látszik

Ár alku nélkül: 30.000,-

tel: 30/506-49-10

itt a link a termékleírásról:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... rd=ultimax

[/img]http://imgfrm.index.hu/imgfrm/4/7/5/3/BIG_0002744753.jpg
Vendég

a kép:

Kép
Vendég

Exi: Anyósom, apósom, sógornőmék, mindenki klinika.....:( Más rokonunk nincs Szegeden :(
Brühühü.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: Hozzánk átjelentkezhetsz :lol: :wink:

Zozo: Szépen gömbölyödsz :) Vivi nagyon édes, csini a frizurája :)

Dancsi: Hát úgy döntöttem május végéig beszerzek mindent ami még kell Gézukának, nem akarok semmit az utcsó pillanatra hagyni, mert rákészülök arra, hogy azért jöhet előbb ez a baba..... :roll:

Bibi: Én is rászólok más kölkére, ha bántja, dobálja, homokkal szembeszórja, lelöki....stb az enyémet, vagy akár másét!!!! Nem üvöltöm le a haját a fejéről, de bizony odaszólok neki, hogy összekötjük a bajuszt...stb tehát kb ilyen hangnemben.....
Ne aggódj tök normális volt a reakciód...legalábbis szerintem :oops: :wink:

Átküldi nekem is listát újra légyszi :) Elmenteném............ Cím a profilomba....

ceniko
Szeged

Enikő, este küldöm, ha addig nem küldi neked senki, ok?
Violának gyors javulást!

Bea, hát elég szerencsétlen helyzet, ha más nem lesz, addig "cseréltek" Enikővel. :o

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Csajok: nekem is elküldené vki azt a listát? gyanixi@freemail.hu
ez csak szülésre vonatkozik, vagy vizsgálatra is??

Kép
gyanixi

Tök hülye vagyok...kölcsön adtam a mérlegünket egyik barátunknak, akiknek most született a babájuk -nekünk már úgy sem olyan fontos címszóval.
Hát....persze pont most eszik össze-vissza Réka...én meg kivagyok!! :roll:

Kép
gyanixi

Dancsi,sajnálom hogy ilyen Jozsó is!!!

Ha nem a mászokán ,hanem lennt a földön történt volna ez a lökdősődés,én sem csináltam volna cirkuszt,de nekem nem hiányzik ,hogy fentől leessen,és menni kelljen esteleg az ügyeletre!!!!

Nálunk egyszer fordult elő,hogy a Barni lökdösődőtt,rászoltam , aztán folytatta ,fogdtam a gyereket és hazajöttünk.
Azóta se csinált ilyet!

De,ha az anyukája 3 rászólt ,és még mindig csinálja(hozzáteszem nem vette le a mászokáról),ha kell én inkánn rá kiabálok,mert az én gyerekem ne essen le!

Bea,ha én jól nézetem, én kórházba tartozó vagyok,úgyhogy cserélhetünk címet ha aktuális lesz!!! :wink:

Kép
bibi226

Akinek kell a lista légyszi töltse le innen:
http://karmen.fw.hu/k1.pdf
http://karmen.fw.hu/k2.pdf

Amelyik cim nincs a listában az a korházhoz tartozik

Zozo! Nagyon szép a pocakod! Vivi meg tündéri milyen mosolygos!

Én biztos nem tudnám szó nélkül hagyni az ilyen játszótéri esetet.

Enikö! Remélem Viola már jobban van! Bogi nem kapta el, ugye?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ezzel a listával kapcs. felmerült bennem néhány kérdés. Mit takar a szül. rehab. címszó? Tudja valaki? És ha valakinek van állandó és tartózkodási címe is, akkor mi számít ??? Hol lehet szerintetek ennek utánajárni?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Exi, mielőtt másokat lemarházól kicsit gondolkozzál....nem azt írtam, hogy minden nap hipós vízben mosok kezet, akkor mostam így kezet és heheh ezek szerint kicsiny marha családom is, amikor Pipi rota vírusos volt....de ha te ilyen szintem gondolkodsz ugorjuk át egymást szerintem :wink:

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Anita: Ha mi benyelnénk ilyen brutál vírust én is ilyen higiénés alapvető "szabályok" szerint járnék el, mint annó Ti!
Amúgy ezt a rota vírust hol lehet összeszedni? Tünetei?

Csajok hol kapni, nem horror áron Aventes cumisüvegre való szilikon "csöcst" :lol: ?????

Violám még mindig lázas :( , de tegnap este óta nem volt se hányás se fosi, viszont azért biztos ami tuti diétáztatom. Keksz, sós krumpli, alma, leveske, tea!

ceniko
Szeged

Enikő, sajnálom Violát, tudom mennyire trágya a hányós fosedlis....minél előbbi teljes felépülést neki! Különben a rotát sajna bárhol össze lehet szedni, ez a rohadésk napokig eléldegél pl. a korláton a lépcsőházba....nagyon gyorsan előjön 1, max. 2 nap a lappangás, nagyon kikészíti a szervezetet, szinte alig bírsz mozdulni, mint akit összevertek és nem aludt egy hete kb olyan. Pipinek pluszba még fájt a hasa elég keményen és lázas is volt, bár nem magas lázzal és mint előbb írtam iszonyatosan fáradt volt, rengeteget aludt.

Gáborbaba tünemény a képen, gyönyörűűű! :D

Bibi, Vajda u. játszón már én is üvöltöttem, de itt anyuka rá se szólt gyermekére, amikor az Pipi hátát rugdosta a csúszdán és még Ő volt felháborodva, de velem értett egyet mindenki. Nagyon nehéz kordában tartani mások gyerkőjét, ha éppen a tiedednek akarja kivájni a szemét a lapáttal, de én megértem Dancsit is, sokszor úgy látom az az anyuka van jobban zavarba akinek a gyerkőce éppen nem bír magával....

Zozo, szép a pocid és édes a kiscsajotok! :D

Szilvi, Boldog Szülinapot a lánykádnak! :D Mikorra tervezitek a kistesót?

Erika, köszi :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Anita: és fosizott hozzá Pipi???
Viola is aluszékony de csak ha lázas-úgy értem fent van a láza-. Ha adok neki kúpot utána a kedve is jobb lesz!
Amúgy elég nyügi, feszt dúródik az ölembe ,most is itt ül, 1 kézzel pötyögök. Nemtom mi van vele.... :roll: :(

Remélem mi bogival nem nyeljük be....

ceniko
Szeged

bakker, Réka ma még szinte csak aludt...nem evett egy jót sem. Az egyik szopi után még 100-at, a következőnél is 80-at tudtam utána kifejni.fasza....

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Niki: Jön az eső. :) Dénes pár hónapos korában hidegfrontoknál képes volt szinte az egész napot átaludni. Talán Réka is ezért szundizik.

Bea: Igen, dokinál voltunk. Szóval akkor én a kórházhoz tartozom. Ez bizony rossz hír! :( Szívesen cserélek klinikára! :lol:
Még megnézem tesómék hova tartoznak, talán ők klinika... :roll:

Enikő: Szegény Viola! :( Gyógyuljon meg gyorsan! :)

Zozo! Csini a poci, és Vivi nagyon aranyos! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hála ég, legalább tesómék a klinikához tartoznak! :) Van hova bejelentkezni! Mák, több rokony nincs is Szegeden.
(Megjegyzem, ha nem csak az utcákat böngészem, mint egy güzüegér, magam is rájöhettem volna, hogy ami nincs benne az kórház... :oops: )

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!
Exi!
köszi a listát.

húdeénezt nem értem, ma lassú vagyok,
35ös körzetbe vagyok, akkor klinika?
ez csak a szülészetre vonatkozik? vagy mindenre?
valaki nézze meg légyszi!!!!
köszi
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?