A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Karmen!
neked is köszi, most látom h. felraktad ide.

Dancsi!
az a nagypapa durva volt :cry: igazad van, én csak akkor akadnék ki ha anyuka nem szól rá a gyerekre, de amúgy csípem az ilyen gyerekeket :lol: igazi rosszcsontok (jobb mintha nyuszi lenne, igaz nem a pajtásoknak...)
Jozsó édi lehet, milyen kis harcias :D

kiskád: hát... lustaság talán, így nem félek h. elmerül, elcsúszik, kis helyre kell figyelnem, de minidg úgy vagyok h. ma nagykádban fürdik, de ma tényleg kipróbáljuk...
bizti élvezné :lol:

igen szép pocakom van, ááááá ma kikaptam már 12kg-t híztam, hihi mától diéta, no csoki, de az csak holnaptól :lol:
doki megkérdezte h rekordot akarok dönteni????? :lol: :wink:
még az is lehet.
Vendég

Ha X van ott a körzetemnél, az azt jelenti,. hogy a klinikához tartozok? No akkor megint játszok az otthonszülés gondolatával... az ugyebár ingyenesen megoldható ;)
Egyébként amikor Rékát szültem a klinikán, nem éreztem olyan rossznak... aztán lett összehasonlítási alapom, és azt kell mondjam, az én szempontjaim alapján, a klinika egy szar hely.
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék segitséget kérni etetőszék vásárláshoz: milyet érdemes venni és leginkább Szegeden hol?

Ismerősök ajánlották a Lengyel utcai használt babafelszerelés boltot is. Tudja valaki a telefonszámát? És van személyes tapasztalatotok ezzel a bolttal kapcsolatban?

Szépen gyarapodtok kismamák és tündériek a kisbabák!

Csibe!
Boldog "szülinapot" a félévesednek! Az enyém is szépen kikúpálódott! Ma voltunk a kötelező féléves dokinéni látogatáson: 7920g és 68cm. A 6 hónapos fordulón ő is megfordult kétszer is. Szegény apukámat jó lecsesztem, hogy miért segit a gyereknek forogni. Tiltakozott, de nem hittem neki. Erre otthon is megcsinálta a bemutatót, igy apukámat meg kellett hogy kövessem.

Most nem tudok képet feltenni róla, mert apa gépéről netezek és nem elérhetőek a családi fotók, de igyekszem pótolni, persze csak ha kiváncsiak vagytok rá.

Minden nap olvaslak benneteket, de sajnos irni nem sok időm van, teljesen lefoglal az apróság. Ha meg ketten ülünk a gép elé fogni kell a fejét, hogy le ne stukkolja vele az asztalt vagy le ne nyúljon valamit :) Este meg már nem sok kedvem van irni.

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Hello Mindenkinek!

Kérdezném:honnan lehet megtudni hogy hanyas körzetbe tartozok? :oops:

Amúgy még azt is kérdezném nincs-e köztetek olyan újszegedi aki a vedres utca környékére jár játszótérre?Kicsit uncsi itt egyedül. :D

Múltkor az volt a baj,hogy keveset mozog Marci most meg nem tudok tőle aludni.Észre vettem,hogy akkor kezd el mocorogni,ha éhes vagyok és miután ettem "csöndben" marad :?: Vagy hülyeség,hogy igy érzem?

Enikő!

Én két hete voltam nőgyógyásznál,nyitva van a külső méhszáj,de akkor még nem éreztem,hogy keményedne a hasam most meg már nagyon is.Úgyhogy nem vagy egyedül.Csak attól félek be ne fektessenek a kórházba mert Gerivel úgy jártam.Majd kaptam gyógyszeres kezelést aztán elmúltak a keményedések.Remélem nem lesz gáz.

Üdv. Zsanett.

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett: Sajnálom a méhszáj dolgot, milyen értékű a cervixed? Kaptál gyógyszert vagy valamit???
Én se tudok befeküdni a kórházba/klinikára, egyszerűen nem megy, nem tudom hónapokra lepasszolni a gyerekeket, mert nincs kinek. Úgyhogy ha korábban jön a gyerek, akkor korábban jön, nem tudok mit csinálni...reménykedek én is, hogy azért nem lesz gáz..... :roll: Ez van!
Ma is brutál sokszor keményedett a hasam és egyre többet fáj is. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond jövő kedden az orvosom.... :roll:

Cseppek és valami márkás etetőszéket vennék használtan ha saját részre vennék. A babaszobán, vaterán is lehet találni nagyon jó áron jó állapotú etetőszékeket. :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam itt és hiányzik is, hogy olvasgassalak titeket, de nem nagyon van időm:(

Barnabás pont abban az időszakában van, amikor mindig le kell kötni. Sokat sétálunk, baba-mama klubba járunk, vásárolgatunk és ha otthon vagyunk, akkor vagy alszik, vagy hancúrozunk, nagyon kevés idő jut a gépre.

Azért küldök egy fotót, a locsolkodásáról.
Csak a nagyiknál voltunk, de elhalmozták:) Már irigykednek egymásra, hogy kinél legyen az unoka..

Puszi nektek, remélem lesz majd aktívabb időszakom is itt.

Kép

Hétvégén ruccanok ki először az esti elalvás után , szorítsatok, hogy minden jól menjen.
Egy barátnőm utazik el messzire őt búcsúztatjuk, nagyon necces lesz, vissza kel érnem a 11 órási szopira. Tuti lelkiismeretfurdalásom lesz, de már barátnőhiányom van.
Remélem ezzel még nem leszek rossz anya.. :cry:

KépKép
esztermoro

Hali.

Átnéztem jobban ezt a listát, én akár a nagyszüleimhez is bejelentkezhetnék… :o
Képzeljétek, Peti legújabb alvási szokása, hogy napközben összesen fél órát alszik… :?

Nyúlanyó, tudom, hogy arra írtad, hogy akkor mostál kezet félóránként hipós vízben, amikor baj volt, csak mivel ez volt kéznél az alábbi mondatra reagáltam úgy, ahogy: „Jah és ha valamit nem muszáj azért ne kapja már el a gyerkő, csak azért, mert majd akkor máskor úgy is elkapja......” És ezért is írtam azt oda, hogy idézzelek. És nem azt írtam, hogy te vagy a marha, erre nem is vetemednék, hanem azt, hogy marhaság…nem egészen ugyanaz. ;)
Szóval ezen ne vesszünk össze, jó?!

Enikő, hát az Aventes cuccok szerintem mindenhol horror áron vannak.

Zozo, én vettem a mi kádunkba csúszásgátlót, így Peti nem csúszik el, pedig állandóan feláll.

Cseppek, szépen gyarapodik Zolka baba! Engem érdekelnének a képek a kis félévesről.

Zsanett, nem hülyeség, hogy a babád akkor mocizik, ha megéhezel. Azt hiszem leírtam, hogy nálunk is így volt.

Eszter, két helyről ennyi mindent, nagyon ügyesen locsolkodott Barnabás!
Egyébként egy kis kikapcsolódástól miért lennél rossz anya? Minden OK lesz!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

sziasztok! :)

bocsi, nem nagyon van időm mostanában írni, csak olvasni. :oops: :oops: :oops:

Enikő!
Nekem van pár aventes "csöcs" :lol: üvegre, van amielyik ki sincs bontva.
Szívesen odaadom, mert Boti nem fogadta el!

Most ennyi tudtam csak lenni!
Pusz!

Kép
Kép
zituska28

Nagyon leköt az építkezés mostanság, olvasok ám, csak írni nem sikerül.

Enikő! Sajnálom, hogy ilyen betegségszéria van nálatok! :( Remélem hamar rendbejön Viola, és Bogi nem kapja el! Te meg nagyon vigyázz magatokra! Alakul a Lackópocak szépen! :)

Niki! No para! :) Ne mérd már a szopikat plíz! Be fog dilázni!!Ha hízik Réka, tök mindegy mennyitől!! Te sem alszol, eszel mindennap ugyanannyit, ne várd el ezt egy pici babától se!

Eszti! Édes a fiad nagyon! :) A rossz anyaságot verd ki a fejedből, az nem itt kezdődik! Nyugodt kiegyensúlyozott anya a lényeg, és ahhoz bizony hozzátartozik a barátnőzés, kimozdulás gyerek nélkül!

Zozo! Csini a pocid, és gyönyörű Vivi!!! :)
És amúgy is már sokszor megállapítottam, ezen a topikon vannak a leghelyesebb gyerkőcök. :) :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Exi,Karmen köszi a listát!!! :wink:
Elnéztem,én szerencsére a klinikára tartozom!
Bea ,bocsi hiába "költöznél" hozzánk,nem a kórházhoz tartozunk! :roll: :oops: :oops:

Eszter,én is így érezem mikor a Barnit egy kicsit lepasszolom! :oops:
Pedig néha olyan jó ,1 kicsit kikapcsolodni!!! :D :D

Emlékszem anya mondta anno,hogy 1 kis csöndre vágyik,mindig olyan furin néztem rá,hát mostmár megértem.......... :D :D

Zsanett,Enikő,próbáljatok 1 picit pihenni!!
Már amennyire tudtok a gyeekektől!!! :wink:

Kép
bibi226

cseppek,
etetőszék: ha a gyerek nem disznó mód eszik én a Peg Perego-ra esküszöm, kényelmes, kerekes, állítható a magassága, dönthető, ülni nem tudónak is jó, 5 pontos öve van

és most láttam is Újszegeden a használt cuccokat áruló bababoltban, újonnan drága 30 ezer felett van

hibája: nehéz takarítani

ha olcsót akarsz: IKEA Antilip etetőszék 3 ezer Ft, nekünk Balcsin, ill. anyukámnál az van, ennek hátránya, hogy nincs 5 pontos öve, könnyen szökik belőle ha akar, de egyszerű műanyag, könnyű pucolni
Vendég

Melinda: merre építkeztek??

Lengyel u-bababolt:0662/325-440

Zsanett:
mi a nyáron költözünk a Vedres u-ba, majd talizhatnánk!!

Eszti: édi Barni, a képen olyan, mintha állna...

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Exi, nem veszekedni akarok, nem divat nálam :D csak kicsit dúrván "szólítottál meg"...nah mindegy felejtsük.

Eszti, tényleg olyan Barnabás mintha állna :D nagyon jól néz ki azzal az óriás csokitojival :)

Enikő, persze hogy volt fosti is Csirkénél, de nagyon brutál szinte mintha víz jött volna belőle :shock: Éppen csak egy hajszálon múlt, hogy megúsztuk a kórházat 3 nap alatt másodszorra. Ha Violánál is ez van akkor szerintem brutálabb lenne, sokat hányna és keményen menne a hasa, ami vagy zöld vagy világos barna (már elnézést) és szörnyen büdi. Még valami, ha rota, akkor mára ti is fertőzöttek vagytok....PociLackóval meg pihenj.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Köszönöm az etetôszékes hozzászólásokat! Ha valaki valami hasznosat tud még mondani, ne kiméljen!!! :)

Gyanixi!
A mérleggel kapcsolatban én akkor éreztem ezt, amikor visszaadtuk. Nyugi 2-3 nap és elmúlik és érezni fogod, hogy mennyi az annyi Rékánál. Nyugalom! Nagyon rosszul érzed magad (én is igy voltam ezzel), de a másodiknál már nem is fogod akarni azt a mérleget! :)

Esztermoro!
Nálunk 2 hetente kb. apa napok vannak :) Ez azt jelenti, hogy szinte csak enni adok Zolka babának, meg tisztába teszem. Hidd el, nem szégyen ez! Kell a kikapcsolódás. Még idegenre nem biztam, sôt a mamákra sem, de annak is hamarosan eljön az ideje.

Dancsi!
Hol van Ujszegeden az a használt babacucc bolt? Telefonszámod esetleg van?

Az igért képek:

Kép
Szökésben...

Kép
Alszik a drága (anya és apa ágyában)

Nem is mondtam, hogy már napi 3*30 perc alvásnál tartunk. Hol magától alszik el, hol egy kis teával kell rásegiteni. Ez már csúcs a napi semmi alváshoz képest.

Kép
A nagyfiú

Kép
Apa nyomdokaiban

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

cseppek,
adott a csaj egy szórólapot, de bentmaradt az autóban, ha a férjem nem dobta ki, estére megírom

A Vedres utcában (??) van, egy kocka tízes aljában, a zsebi babával szemben, hátha így mond valamit

leszállsz a troliról a híd után egyből és elindulsz nem a város felé, de a megállóval szembeni oldalon, és odajutsz, a sarkon van
Vendég

Enikő!

cx.2100volt.Nem irt fel semilyen bogyót.Eddig elevitet szedtem.De a doki mondta hogy szedjem a magne b6-ot és pihenjek nagyon sokat.Én még nagyjábol tudok pihizni,mert reggel elviszem Gerit oviba utána főzök és pihi amig nem megyek érte.De te akinek van még egykét évese is az hogy pihenjen?
Megnéztem a Geris terheskönyvemet vele már 15hetesen nyitva voltam,de Atif nem szólt róla én meg még nyugisan dolgoztam szülés előtt 4 héttel. :D
De nem baj az a lényeg hogy Geri egészségesen született.

Cseppek!
Ahogy kanyarodik a troli a csanádi utcára ott mindjárt balkéz felől van egy tizes és az alatt van.

Gyanixi!

Nyáron mikor ha megkérdezhetem?Kb akkor szülök(júl.17.) :lol:

Kép
Kép
zsanett26

Kép

A múlthéten a vadasparkban. Kép

Kép

Kép
Kép
zsanett26

Cseppek!
a cserin vannak jó etetőszékek.
mikor én kerestem betévedtem egy használt babcuccos boltba, volt egy PP 20ezerért, alig bírtam ki röhögés nélkül mikor a csaj mondta h. 6an várnak rá , elgondolkoztam ki az aki "remegve" vár egy ilyet ennyiért, amúgy nem volt baja, gondolom, de a tálcája rettentő karcos volt, na meg viseletes is. nemhiába, használták.
én úgy voltam vele h. ha van 30-40ezrem veszek újat, ha nincs akkor veszek olcsóbbat, de újat, használtat max akkor vennék ha nagyon barátságos árban van.

Zolka baba nagyon édes.

Zsanett!
szépen nő a pocakod neked is. :D
Vendég

Sziasztok!!
Zsanett, hú mekkora pocid van :D Nagyon szép, csinos kismama vagy :) Nekem Violával kb a 16. héttől nyilt a méhszájam, Seduxent szedtem, meg turbó sok magnéziumot....
Gergőd nagyon vagány kispasi :wink:

Az előbb felhívtam a dokim asszisztensét és elmondtam mi van (sokat keményedik a hasam, meg fáj dogál is, szúrkál alul..stb) és mondta este menjek be. 6 után vár.... A magnéziumom is elfogyóban van, mondjuk 10 darab van egy dobozban, és naponta 3x2őt kell beszednem. Nem csoda hogy hamar elfogy....

Cseppek: Zoli egy tündér, jó kis husiban van :) Az alvós kép a kedvencem :lol: Imádom amikor alszanak, akkor csend van és nyugalom és szép kisimult az arcuk, olyankor olyan gyönyörűek :lol:

Anita: Nem rotánk van az tuti, hanem más vírusunk :( , lágy széklet, torokpirosság, láz, köhögés :( Mostmár igazán elegem van ebből az egészből :( Most ez a járvány van azt mondta a doki! Sok a beteg gyerek. Anyós is jófej, tegnap áthívta a zuramat, mert a csajoknak szánt húsvéti ajcsit oda akarta adni (nemtom miért nem hozta át húsvétkor mondjuk....itt laknak 100 méterre tőlünk, na mindegy ennyit róla....) Erre apa átmegy és kiderül az egész család fosik..... :evil: :evil: Fasza! Akkor hívja át amikor dögrováson vannak???? Nem normális komolyan! :evil: :shock:

Pusz

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Hát eddig én se nagyon mozdultam ki, be is golyóztam picit ;)
De pár hónapja, amióta a barátnőmnek is megszületett a második és ő is begolyózott, minden héten egy este lefektetjük gyermekeinket, és Elhúzunk a Tesco-ba... no nem épp vásárolni :D Kikapocsolódni. Megyünk a polcok között, hüledezünk a kommersz világ baromságain és a régi szép idők emlékeire szétröhögjük az agyunkat :D Mint a tinik. Tuti felüdítő... javallom minden anyukának.

Gira
Vendég

Cseppek!
Újszegedi bababolt:30 526 6330
Mi Márknak a Makkosházi krt-on vettünk etetőszéket, azt hiszem azok árulnak a Cserepesen is. Media Mark és a Lidl között van egy bababolt, kb 10000 ft volt. De ez márülő gyereknek való.
Semmi extra, nagy a tálcája, műanyag, biztonsági őv van. :wink:

Enikő!
Hozzánk bejelentkezhetsz, mi tuti klinikához tartozunk! :wink:
Amugy mi is megirigyeltük a betegségeket, Márk a husvéti ünnepek alatt,beteg volt, Csengerbe kellett elvinnünk az ügyeletre, mert ugye anyóséknál voltunk. :shock: Hányt, nem evett, tök levert volt. :cry: Csak a kezembe volt hajlandó tartozkodni. Igazándiból nem tudták mi a baja, kicsit piros volt a torka. Mire hazaértünk meggyógyult.
Aztán a hétvégén itt mentünk Szegeden az ügyeletre, mert fültől talpig tiszta kiütés volt. :cry: Semmi láz, a kedve jó, csak olyan volt mint aki himlős. Itt se tudta a doki, hogy mi ez, kaptunk kenőcsőt, hétfőn bevittem bőrgyógyászatra, ott se tudták mi ez, valószinűleg valami allergia. :shock:
Mondjuk hétfőn már sokkal szebb volt, most meg már nem is látszik.
:wink:

Szóval ennyi!
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Gyors dobok egy képet! Bemegyek a gyerekszobába mert gyanús csend van. Viola mit csinál??? A ruhaszárítót félretolva áll Bogi ágyán az ablaknál és kukkol vágyakozva kifele :lol: szegénykém annyira sajnálom, menne ki nagyon.....
Kép

ceniko
Szeged

Naaa...fülbevalósok lettünk...
Kép

Zsanett:hát kb júni végén vagy aug. elején költözünk!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Iszonyatos rohanásban vagyok, csak ezért jöttem:

Gira: Rékát Isten éltesse 2. születésnapja alkalmából! Képeket!!!!!!!!!

Betegek gyógyuljanak meg MOST!

Mi jól vagyunk, csak ezer a dolgom.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Niki!Domaszéken építkezünk!
Nagyon csini lett Réka!Hogy viselte?

Zsanett! Csinos jónagy pocid van! :)

Cseppek!Édes Zolka nagyon! :)

Enikő!Úgy sajnálom Violát! Kis bámulgatós!Remélem nem marad sokáig a szobafogság!

Gira!Sok puszi a 2évesednek!! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Gira! Sok boldogságot szülinapja alkalmából a 2 éves nagylánynak! :D

Enikő! Hogy bámul a pindur kifelé, remélem hamar kimehet újra!

Eszter! Miért lennél ettől rossz anya??? Kell egy kis kikapcsolódás mindenkinek! :wink: Barni nagyon édes a sok csokitojással! :)

Niki! Csini a fülbevalós lánykád! :)

Cseppek! Nagyon helyes kisfiú Zolka baba! :)

Zsanett! Húúúú, jó nagy pocid van már! Csini vagy! :)

Zozo! Én is csúszásgátlót teszek a kád aljába, és persze nem engedek bele túl sok vizet, szóval Dini nem tud merülni! :) Nagyon szeret a nagykádban fürdeni! :)

Elköszönök egy hétre, szombaton indulunk "nyaralni"! 8) 8) Dobogómajorba (Hévíz mellett) megyünk, kijár már nekünk egy kis szauna meg pezsgőfürdő, :):)
remélem Dénes is élvezni fogja (már nem a szaunát :lol: , a nyaralást)! Kicsit még taknyos, de nem vészesen, szombat reggel indulunk, addig talán rendbe is jön teljesen. Kibújt 2 foga 2 nap alatt, azóta sokat javult a helyzet, mellesleg újra alszik éjszaka... :)

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Bocs,hogy nem írtam,volt 2 zh-m,már az év végi alapvizsgához,el voltam havazva!

Enikő!Szegény babusod,sajnálom,mielőbbi gyógyulást neki.Nagyon barátságos a gyerekszoba,nagyon tetszik!

Zsanett tényleg jó nagy a pocid!Az enyém még csak most kezd nőni,elég pici,de talán most már megindul.

Gira!Én is boldog 2. szülinapot kívánok!

Minden baba nagyon aranyos,jók a fényképek!
Nixi nem fájt szegénynek a fülbelővés?Nagyon csinos annyi biztos!
20140113113746

Hali.

Képzeljétek, ma a házidokimnál találkoztam egy II. kórházasbeli szülésznővel, és azt mondta, hogy az állandó lakcím szerint sorolják be a pácienseket. :o Mondjuk nem hiszem, hogy ez nagy gond lenne, de szvsz marhaság, mert ugye előfordulhat, hogy vki állandóra mondjuk Piripócsfalvára van bejelentve, és ha az nem Szegedhez tartozik, akkor menjen, ahova akar!

Nyúlanyó, hát akkor ezer bocsi, nem „megszólításnak” szántam, de tényleg!

Cseppek, látom, Zolka is informatikusnak készül, és ő is imád keresztben lenni a kiságyában. :D

Zsanett, júl. 17-re vagy kiírva, ha pontos lesz a gyerek, akkor nem felejtem el a szülinapját, mi 2004-ben ekkor esküdtünk a férjemmel. Egyébként csini a pocid.

Gira, Rékát Isten éltesse!

Enikő, szegény Viola…remélem, hamarosan kívülről néz befele!

Niki, jó lett Réka fülbevalója!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Köszönöm szépen a listát, persze én sem ott lakom, ahol kéne, de majd mi is megoldjuk egy "költözéssel"! :lol:
Képzeljétek, az öcsém elkapott valamit, ami bárányhimlőnek indult (szombat), és most vagy rózsahimlő vagy skarlát (ma)! Azt mondta az orvosa, hogy ilyet még nem látott! :evil: Szóval, most nem megyek a környékére sem természetesen, csak azt nem tudom, hogy ezek már akkor is fertőznek, amíg csak vírushordozó?
Utoljára húsvét hétfőn taliztunk, de otthon azért voltam többször is.
Aki ezeken már túl van, az lehet vírushordozó úgy is, hogy Ő már nem kapja el még egyszer? Itt leginkább anyura gondolok, akivel szinte naponta találkozok! Majd a jövő héten megyek dokihoz, akkor majd Őt is tájékoztatom a fejleményekről, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre! Előre is köszi!
Amúgy nagyon aranyosak a babák, csinik a pocik! Én is rendesen gyarapodásnak indultam, már majdnem az összes ruhámat sikerült kihízni! :lol:
Sziasztok!
Vendég

Zsozi!
Az én fiam most volt skarlátos én 24.hetes voltam akkor és azt mondta a dokinő hogy már ilyen idősen nem veszélyes.

Anett!

Nem érezted,hogy mozogna valami a pocidban?Én Gerivel pont 16hetes voltam mikor elöször éreztem. :D

Enikő!

Kíváncsi vagyok mit mond a dokid.Remélem nem lesz baj.

Kép
Kép
zsanett26

Köszi lányok, jól viselte Réka a fülbevalósdit....én nem mertem bemenni vele, kint vártam meg a váróban, nagyon izgultam, látta is a védőnéni rajtam és mondta, h jobb is ha kint maradok!!
Petroanett: aranyos volt ez a nixis megszólítás, itthon szoktak így, de tőled is jól esett.
Mit tanulsz? Nem tudjátok még a babó nemét??

Kép
gyanixi

Képzeljétek, előkészítettem a holnapi cukorterhelésre a lötyit, a férjem meg leküldte nagy részét, azt hitte ásványvíz :mrgreen:
nagyon nem ízlett neki :mrgreen: :mrgreen:
most micsináljak?????
van még benne pici, engem kinyírnak holnap ha kérek új időpontot az tuti.
vagy igyam meg ezt a picurkát?????
lehet ezt később is csináltatni???? mint a 24.hét???
Vendég

Hájháj!

Megjártam az orvost írt fel Seduxent, napi 3x fél szemet, amit rendszeresen keményedik a hasam (1 órán belül több, mint 4x) akkor felemelhetem 3x1 szemre! Meg turbó magnéziumot kell szednem! Majd holnap kiváltom, most már nem tudtam gyógyszertárba menni. Hja és pihennem kéne elviekben és nem emelgetni donna tonnát :oops:

Niki: Nekem is nagyon tetszik a fülbevaló. Egész más arcuk lesz a csajoknak tőle, ugye? :)

Zsozi: Ha te már voltál himlős (most itt az a relytély, hogy milyen himlő, mondjuk elég egy pancser a doki, hogy nem tudja eldönteni... :evil: ) akkor elvileg a babádra nem jelent veszélyt! Elvileg! Drukkolok!!!++++++++++++

Gira: Boldog szülinapot Rékának :D

Zsuzsi: Jó pihenést nektek :wink:

Melinda: A Te csajaid jól vannak???

Anett: Tavaly tavasszal csináltuk meg a gyerekszobát, előtte sima fehér volt+padlószőnyeg. Most meg ugye 2 szinű a fal+bordűr és lamináltat rakattunk le. Nekem is jobban tetszik így, de azért vannak hibái. Pl laminált kurvahideg :shock: :evil: és itt a panelbe már vagy 1 hete nincs fűtés :evil: , és ha a csajok játszanak félek felfáznak (pedig van vastag szőnyeg, de akkor is... :roll: ) majd benyújtom a távhőnek a gyógyszerszámlát..... Szóval én lamináltat többé nem rakatnék le, max ha padlófűtéses lakásunk lenne...... A másik "hibája" a sárga falnak, hogy minden meglátszik rajta. :( Már most úgy néz ki, hogy iszonyat..... Amúgy viszont gyönyörű, de hát ahol kisgyerek van ott leamortizálódik elég gyorsan minden. Ha költözünk először csak használt bútort fogunk venni az tuti. Én nem adok ki sok pénzt új berendezésre.... Majd ha kicsit nagyobbak lesznek, és okosabbak, akkor lesz bútorcsere :lol:

Zitaa: Sajnálom, hogy így telt a húsvétotok. De örülök, hogy helyrejött azóta Márk!
Nektek nem gyanús hogy egyszerre hirtelen ennyi gyereknek volt bőrproblémája???? :roll: :shock:

Eldugultam....
A csajaim alszanak már, megyek kicsit vízszintesbe helyezem magam én is....
Pusz

ceniko
Szeged

Zozo, SOS-ben vegyél valahol pasztilla szőlőcukrot, és törd össze, majd ezt oldd fel. Csak ki kell mérni a mennyiséget, amiről lövésem sincs, hogy mennyi...

Ági és
KépKép
exdeus

Zozo,
menj be az ügyeletes patikába (kárász utcán) és kérj egy újabb adag szőlőcukrot, recept nélkül is kiadják, és tuti tudják hány gramm kell a terheléses vizsgálathoz!
Vendég

Enikő,
mosható festék :) nekünk az van a gyerekszobákban

lamináltat én is utálom, soha többé, se rendes fa parketta (gyerekek lepusztítják)

az új házban vagy parafa lesz, vagy linóleum, lehet kapni nagyon jókat, igaz parketta áron

szőnyeg Boldizsár miatt nem lehet
Vendég

zozo,
azt hiszem 75 gramm szőlőcukor kell a terheléses vizsgálathoz, de lehet rosszl emlékszem
Vendég

Exi, Dancsi!
köszi, megvettem, nekem is eszembejutott, csináltam újra, de mondtam neki h. most ne igya meg, bírja ki ha lehet :mrgreen:

nálunk is laminált van a gy.szobában, 1bajom van vele h. nagyon hangos, nem tudok lopózkodni.
Vendég

Sziasztok!

Gira! Isten éltesse sokáig a kis szülinapost! :)

Niki, aranyos a fülbevalós Réka baba.

Cseppek, Zolka is nagyon édes!

Enikő, jobbulást nektek! Jól néz ki a gyerekszoba tényleg!

Zozo, remélem sikerül beszerezni azt a cukrot! Mintha tényleg 75 gramm lett volna, de a gyógyszerészek is biztos tudni fogják! Szép a pocak, na meg Vivi is!

Dancsi, és az a mosható festék nyilván csak fehér lehet, igaz? Úgy szeretnék pedig színes falakat! De Benedek még mindig imád falra rajzolni, ma is veszekedtem vele egy nagyot emiatt. :(

Zsanett, szép a pocid! Pihenj sokat !

Zitus, látom szépen mennek le azok a kilók :wink:

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Bocsánat, hogy így hébe-hóba írogatok :oops: !

Kármen!
köszi, hogy elküldted nekem is a listát!

Anita(Nyúlanyó)!
Asszem nekem írhattál Szilvi megszólítással:) Szóval köszi a köszöntést, az az igazság, hogy már 6-án betöltötte a 2. évet Lizi, csak a vonalzót még nem buheráltam meg :oops: Kistesó project reményeim szerint hamarosan indul, aztán reméljük mihamarabb össze is jön.

Zozo!
Hát jót röhögtem férjed húzásán :oops: :lol: :lol:

Enikő!
Pont én is azt gondoltam, hogy lehet nem kéne megvárnod a jövő hetet a dokid látogatásával.Seduxen :? Próbálj pihizni amennyit tudsz! Csajok szobája tényleg nagyon szép!

Gerika!
Mosható festék nem csak fehér lehet. Nálunk a folyosón van az, és bőven nem fehér, inkább terrakottának mondanám.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!
Szörnyű icakánt volt :( Viola feszt felsírt :( Hiába adtam neki Nurofent, Germcicidet akkor is (azt tudtátok, hogy a Germicidet kivonták a forgalomból? Nekünk is csak azért van, mert még régebben váltottam ki, de már csak 1 darab van, pedig én úúúúgy szeretem :cry: )
Viola még alszik, Bogim 7kor átjött azzal, hogy fáj a hasa :shock: Úgyhogy ő meg mesét néz...
Jön Bogi apája vigyázni rájuk, amíg suliba vagyok. Jövő héten vizsgázom, nem hagyhatok ki már 1 órát se, és a hétfő is necces, hogy el tudok-e menni... :roll:

Muki: Lizit Isten éltesse utólag :oops: kistesóhoz drukk :wink:

Dancsi: Mosható festék?? Zseniális ötlet :lol: Legközelebb az lesz, mert ez így nagyon gáz.... :shock:

Zozo: Sikerült leküldeni a cukroslöttyöt? :lol:
Eldugultam csillagokat látok, még nem ért le a kávé :lol:

ceniko
Szeged

Hali.

Zozo, jó, hogy megoldódott a cukros ügy. Apukám anno a nem felhígított kiviszörpöt húzta meg. :shock:

Enikő, hát jobb nappalt!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Ja, Enikő, a Germicidet nem kivonták, hanem receptköteles lett.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zsanett!De jó neked,nekem meg se moccan,és még 1 dekát se híztam ez normális?Az uram szerint azért nem mozdul.mert olyan mint ő,nyugis és egyáltalán nem akar se mozogni se kijönni majd!Én még egy nyugodt pasival tuti megőrülök!!!!

Nixi! A nemét még nem tudjuk,május 7-én megyünk 4D -re Kecsóra,akkor megtudjuk,ha ő is úgy akarja és megmutatja magát!Már alig várom,hogy megtudjam.
Volt régen otthon egy nagyon jó barátnőm,őt hívtuk Nixinek és így nekem ez olyan természetes volt.
Jogra járok,még csak első éves vagyok!Május június rámegy a 3 alapvizsgámra,pedig inkább babócával foglalatoskodnék!Hát ez van!

Enikő!Nálunk is laminált van,tényleg elég hideg,én sajna erre nem gondoltam,mikor októberben lerakattuk,a régi lakásban hajópadló volt,az sokkal jobb volt,szebb is!A fal műanyagfestékkel van festve és almazöld,de olyan díszcsíkot szeretnék rakni,nem tudom házilag nekem menni fog e,ezért festőt nem akarnék hívni!Bútort a babusnak mi az Ikeába fogunk venni,mert ott nagyon szép,fából van és elég jó olcsó!Mi sokat szoktunk ott vásárolni!
Sajnálom szegény Violát!Te mit tanulsz???

Ti mikor kezdtetek vásárolni babaruhákat?Én már annyira szeretnék,de anyu meg az uram még nem engedi!
20140113113746

Suliba vagyok :oops: :lol:
Exi: Nekem a doki mondta, hogy kivonták, de lehet, hogy csak a Germicid C változatát.... (ami a jobbik volt)

Anett: ecdl tanfolyamra járok... :wink:

ceniko
Szeged

Enikő: mire jó a Germicid??
Én is szedtem seduxent a terhesség alatt, aztán az nem nagyon használt, pedig magnéziumot is tömtem magamba írtó nagy mennyiségben, így kaptam verapamint, meg spiropent...attól jobb lett. De nyílván neked a keményedés a megeröltetéstől van, próbálj pihenni, bár ezen most bizti mosolyogsz, h kössz...két gyerkőc mellett... :lol:
Anett:tök izgi, mi is úgy vártuk, h tudjuk a nemét, de nekünk sokáig titkolta, a 24.hétig. De állítólag az Afp-s érték is utal a nemre, bár ez nem mindenkinél jön be...nálunk igen!!Ha 40 alatti, akkor fiú, ha feletti, lány... :roll:

Kép
gyanixi

Enikő, nem tudom, a Drinfo szerint nincs kivonva. Habár tény, hogy nem szeretik az orvosok, pedig anyukám szerint tényleg jó (volt), mert nyugtató vagy mi a fene van benne...
Nekünk van egy doboz sima Germicidünk, ha átveszed, odaadom, nekünk van itthon sima gyógyszertári kúpunk.

Niki, Petivel azt hiszem 26 volt az AFP-m...
A Germicid lázcsillapító.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Erika,
nem, színes is lehet, csak piszok drága, Boldi szobájára emlékszem mert az utólag lett festve, csak az anyag volt 12 ezer Ft 1,5 éve, és kicsi szoba, sima diszperzittel kb. 2 ezer lett volna
Vendég

Enikő,
a sima amid kúpot vonták ki, de az ugyanaz mint a germicid,

Én Jozsónak Nurofent adok, Boldinak meg germicidet, illetve éjszakára Germicid C-t

2 kúp közt pedig cataflamot (de ez csak 1 éves kor felett mehet)
Vendég

Keresek albérletet, legalább 3 szobásat, és ne a világ végén, jó volna Újszegeden! Júniustól, az építkezésünk idejére.
Tud valaki?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?