Hájháj!
Megjártam az orvost írt fel Seduxent, napi 3x fél szemet, amit rendszeresen keményedik a hasam (1 órán belül több, mint 4x) akkor felemelhetem 3x1 szemre! Meg turbó magnéziumot kell szednem! Majd holnap kiváltom, most már nem tudtam gyógyszertárba menni. Hja és pihennem kéne elviekben és nem emelgetni donna tonnát
Niki: Nekem is nagyon tetszik a fülbevaló. Egész más arcuk lesz a csajoknak tőle, ugye?
Zsozi: Ha te már voltál himlős (most itt az a relytély, hogy milyen himlő, mondjuk elég egy pancser a doki, hogy nem tudja eldönteni...

) akkor elvileg a babádra nem jelent veszélyt! Elvileg! Drukkolok!!!++++++++++++
Gira: Boldog szülinapot Rékának
Zsuzsi: Jó pihenést nektek
Melinda: A Te csajaid jól vannak???
Anett: Tavaly tavasszal csináltuk meg a gyerekszobát, előtte sima fehér volt+padlószőnyeg. Most meg ugye 2 szinű a fal+bordűr és lamináltat rakattunk le. Nekem is jobban tetszik így, de azért vannak hibái. Pl laminált kurvahideg

és itt a panelbe már vagy 1 hete nincs fűtés

, és ha a csajok játszanak félek felfáznak (pedig van vastag szőnyeg, de akkor is...

) majd benyújtom a távhőnek a gyógyszerszámlát..... Szóval én lamináltat többé nem rakatnék le, max ha padlófűtéses lakásunk lenne...... A másik "hibája" a sárga falnak, hogy minden meglátszik rajta.

Már most úgy néz ki, hogy iszonyat..... Amúgy viszont gyönyörű, de hát ahol kisgyerek van ott leamortizálódik elég gyorsan minden. Ha költözünk először csak használt bútort fogunk venni az tuti. Én nem adok ki sok pénzt új berendezésre.... Majd ha kicsit nagyobbak lesznek, és okosabbak, akkor lesz bútorcsere
Zitaa: Sajnálom, hogy így telt a húsvétotok. De örülök, hogy helyrejött azóta Márk!
Nektek nem gyanús hogy egyszerre hirtelen ennyi gyereknek volt bőrproblémája????
Eldugultam....
A csajaim alszanak már, megyek kicsit vízszintesbe helyezem magam én is....
Pusz