A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Dancsi!
Az amidazophen kúpot kivonták? :shock: Miért? :?: Nekünk meg olyan van itthon. :cry:
Ha nem akar kanalast bevenni, akkor adok neki kúpot. :roll:

Albérletet nem tudok, :cry: nem tudtok anyukádékhoz menni? :wink: Úgy volt, hogy oda mentek, nem? :)

Exi!
A germicid c-ben van nyugtató. Jól tudtad! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Gyanixi:
Elnézésedet kérem, hogy, mint érdeklődő nagyi szeretném megkérdezni, hogy hol szűltél? A lányom a kórházban szűlt Bánfalvi doktornál és szinte egyidősek a babák.
Laura sárgasága most van múlóban, miután 3 napra teljes anyatej megvonása volt 7 hetes korában. Most ismét szopizik.
Ti megkaptátok már az első oltást?
Ha úgy gondolod, hogy tolakodó vagyok a kérdéseimmel nyugodtan írd meg, de sajnos a lányomék internet vonala jelenleg sem működik, így Ő nem tud kérdezni.
Köszi: roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Köszönjük a köszöntést :D Az első év kegyetelen megpróbáltatás volt, de ez a második év szinte elrepült... semmi problémám nem volt a lyánnyal... Most Hajna miatt eszem a kefét, várom, hogy 1 éves legyen és megoldódjon minden :lol:

Képzeljétek, írtam ugye, hogy Hajna már eszeget. Egy 130ml-s bébiételnek a harmadát nyammogta el egy nap... Ma váltottam Hipp almáról, Hipp banános almára... :shock: Lecsúszott neki, mint a parancsolat :shock: AZ egész :shock: A kis finnyás :roll: persze mert ez édesebb. Lehet a sok csoki, amit szoptatás alatt tömtem magamba itt érződik meg (a kilóimon kívül :oops: ) Eddig azt hittem, azért eszik olyan bénán, mert még nem tud enni... Most még a szája széléről is lenyalta :lol: Szinte a kanalat is egészben lenyelte, úgy ette...
Vendég

Roni nagyi!

Ezekszerint Bánfalvi doktor még ott dolgozik? Nem tudod változott a rendelési ideje?

Lányok!
Rákszürésre mensi után hány nappal kell menni?

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Szia Cseppek!

Április elején még változatlan időpontban rendelt.
Ha Neked a Bánfalvi dokinak a mobilszáma meg van, akkor érdemes előtte időpontot egyeztetni. Ha jól tudom Ő a kórházi dolgozók érdekképviseletét is végzi, ezért elég nehéz a rendelési időbe is kivárni a sort,mindig sokan vannak.
roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Roni nagyi!!
Dehogy vagy tolakodó!Én is a kórházban szültem, Atif dokinál és azt hiszem emlékszem Laura babára, hogy hívják a lányodat??császárral szült??
Megkaptuk, igen az oltást még hétfőn!!

Kép
gyanixi

nekem katasztórfa volt a mai napom, alig élek...
a cukorterhelés nem jött teljesen össze, csak a vérvételes része, egyebet nem tudtam ott produkálni...
kíváncsi leszek ezért mi jár majd??? :shock:
amúgy az eredmény tökéletes, minidg is az volt szerencsére, remélem nem fogják hiányolni a vizeletvizsgálatot :!:

megyek is aludni
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tudtok-e valamit vagy hallottatok-e valamit a "születési támogatásról"?Volt-e valaki terhesség alatt körzeti fogorvosnál?Nem tudom,hogy fogadnak és hogy árt-e a bébinek a fájdalomcsillapitó szuri?

Anett!

Ne aggódj majd fogod még érezni elég sokat a kis pocaklakót.Reméljük minél hamarabb!

Kép
Kép
zsanett26

Nixi az AFP-t megcsinálták múlt hét csütin,de még nincs eredmény!Nagyon várjuk!

Cseppek!Nekem mindig úgy mondta a doki,hogy két mensi között félidőben a legjobb,szóval kb a 14. nap körül,én úgy is mentem mindig!

Gira! Gratula Hajna jó étvágyához,biztos nagy öröm,hogy rendesen eszik,látom sógornőm mit szenved a lánykájával,nem akar enni!
20140113113746

Zsani a szuri nem árt az tuti,sok helyen hallottam meg olvastam,barátnőm is kapott terhesen. Hát én is nagy fogdoki vadászatban vagyok,nem voltam még itt Szegeden,de most már el kell menni!Ismerősöktől kaptam egy tippet,ő rendel a vasasba magán is meg ingyen is.Nálunk a körzetit nem ajánlotta a védőnő,de ha nálatok dícsérik szerintem arra ,hogy ránézzen jó ő is. Ha csinálni kell vmit a fogaiddal,én tuti maszekon mennék,rettegek a fogdokitól,az egyetlen,ami minden pénzt megér nekem,hogy ne fájjon és kedves,türelmes legyen!

Megyek én is aludni,nálunk nagy felfordulás van,most ment el a kőműves,csináljuk a kerítést meg garázst,holnap még jön.Jövő héten meg terasz!!!!!És főzünk nekik ebédet meg ide-oda ugrálok mindenért egész nap.Hulla vagyok!
20140113113746

Dancsi,nem tudtok,vagy nem akartok a nyagyszűlőkhöz költözni az épitkezés idejére???
ÉN Rókúson tudok albérletet,ha árdekel utánakérdezek! :wink:

Zsani,a szuri a fogorvosnál tuti nem gond,nekem a szájsebész dr. mondta! :wink:

Születési támogatás?
Én ilyet még soha nem hallottam!! :roll:

Zozo,miért nem kértél valakitől kölcsön 1 kis pisit? :D :D

Cseppek,szvsz 2 mensi után bármikor! :wink:

Kép
bibi226

Zita,
MAmiék régi házába mentünk volna, mert ők addigra átmennek az újba, de ezt el kell anyagi okok miatt sos adni

Gira,
gratu az evéshez! :D

Bibi,
nagyszülőkhöz nem szertnénk menni, abból csak konfliktus lenne

köszi az albit, Rókus és panel nem jó :(
Vendég

Hali.

Dancsi, a Cataflam nagyon indokolt esetben korábban is adható, pl. Peti is kapott, mikor nagyon be volt gyulladva a mandulája, hogy csillapodjon a fájdalma.
Albiügyben sajna nem tudok segíteni, Újszegeden nem is nagyon ismerek senkit… :(

Zita, nekünk is amidazophen kúpunk van itthon…

Gira, na a kis édesszájú. De inkább ez, hogy vmi édes gyümi van benne, mintha valamit agyon kéne cukrozni, nem?

Zozo, jó, hogy minden OK a vércukroddal. Nem hiszem, hogy ilyen eredmény mellett nagyon fogják hiányolni a vizeletvizsgálatot.

Niki, igen, két mensi közt félúton célszerű menni a rákszűrésre.

Anett, én mikor terhes voltam, a körzeti dokinkhoz mentem, szerintem nagyon rendes pasas. Igaz, nekem semmit nem kellett csináljon, a terhesség alatt nem romlottak a fogaim, és mivel Peti nem szopizott, az sem tudta tönkretenni a fogsoromat.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zsani: Anyasági támogatásról:

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=230

És simán mehet terhesen szuri a fogdokinál :wink: Az miatt ne aggódj, engem még röntgeneztek is terhesen.... :( Mert gyökérkezelni kellett.... :shock: :( A szuri a legkevesebb volt a többihez képest.....

Dancsi: Sajna én sem tudok kiadó albit. Déliapró?

Zozo: Ez az egész cukorterhelés egy vicc :evil: :shock: És basszus úgy le tudnak szidni ha bármi van.... pl nekem nem találta a múltkor a vénámat (mintha én dugtam volna el :lol: ), ne tudd meg miket mondott a büdös banyája.... :evil:

Csajok tudtok valamit Kecskeméti doktor úrról? Jár valaki hozzá???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gyanixi!

A 3-as szobában feküdt a lányom és Anikó a neve. Magas, hosszú szőkés haju és febr.11.-én délben szűlt, igaz csak 37.hetesek voltak, simán és viszonylag gyorsan meg lett a baba.
Laura nagyon besárgult és be is lázasodott és alig akart szopizni. 7 nap után jöhetett csak haza, mert a láztalanság és 40 gr tejcsi volt a feltétele. Közbe jött az influenza járvány miatti zárlat is. Szóval nem volt könnyű a kezdet.
1 Hónapos korára érte el ismét a születési 3040 gr-ot, mert a sárgasága makacsul tartotta magát. Még tegnap is vettek vért, mert eddig nem akart csökkeni az indirekt bilirubin értéke.
roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Enikő!

Nem anyasági támogatás,hanem születési támogatás.
A babaszobán olvastam róla.Babaszoba.hu beütöttem a születési kalkulátorba az utolsó menszim idejét és kidobta hogy hol tartok meg milyen támogatások vannak.És az anyasági támogatás után irnak róla.Némelyik önkormányzat ad ilyet,ha az egyik szülő legalább 36hónapja ugyanaz a lakcime és elérheti az anyaságinak az összegét is.Majd megkérdezem az önkormányzatnál,hogy van-e ilyen?Lehet létezik csak elsumákolták. :D

Akkor hétfőn bepróbálkozok a fogdokinál!

Addig is mindenkinek jó hétvégét!

Kép
Kép
zsanett26

Niki! Nekem jo magas volt az AFP, még a kontroll érték is, fiú lett:)
Hogy van RÉka böre, elmultak azok a csunya foltok?

Enikö! Germicid- nekünk is maradt még, szeretem mert évekig nem jár le, nem tudtam hogy megszünt:(

Mi 1 hónapja váltottunk ki Amidazoph. kupot, ami akkor lett feliratva is, nem volt gond.

Cseppek! Én kérdeztem a dokimat a szülés után, azt mondta 3 hónappal lehet majd rákszürést csinálni, a 6 hetesen még korai

Gira! Boldog szülinapot Rékának!

Zsanett! Nekem Orsinál kellett sok fogban tömést cseréltetni, a 12. hét után már lehet kapni fájdalomcsillapitot, én kértem is, erösebbet szoktam kapni mint a Lidocain, még igy sem mindig zsibbad el a fogam, kész horror néha a furás, mintha villám cikázna a fogaimban. Én maszeknál voltam, amugy ö is szájsebész is
Nekem a cégnél adnak szülési támogatást, önk. nem tudok róla

Norbi szegényke tegnap reggel 8tol este fél10ig csak 2 órát aludt, nagyon sokat sirt. Ettem banánt, almát, paradicsomot nem szabad valamelyiket?
Most meg olyan fáradt hogy bealudt megint a szopiba, egyikböl 60g kiszivott a többit bennehagyta a másikhoz nem is nyult, lehet lassan fejnem kell belöle csurog szanaszét. Nem birom felkölteni

Enikö! igen, tudok róla a Forrásban rendel. Anyu évekig hozzá járt aztán évekig nagyon fájt a hasa, nem jöttek rá miért. Aztán végre leküldték hasi UH-ra kiderült a jo doktor úr a hurkot nem teljesen vette ki, egy része (hogy lehet ilyen???) benne hagyta, a másik amit feltett belenyomta a régit a méh falába, szinte belenött, begyulladt azért fájt neki annyira. Ez szerintem nagyon durva. Neki látnia kellett volna ha nem az egészet vette ki

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsani: Erről a születési támogatásról nem hallottam :roll: De ha megtudsz valamit informálhatsz :wink:

Karmen: Bakker ez téleg durva, viszont sztem minden dokiról hallani ilyen rémtörténeteket.... :roll: Egy barátnőm keres orvost, és nekem a Kecskeméti doktor úr nagyon szimpi volt amikor 1x-2x megvizsgált és ezért gondoltam Rá, hogy Őt ajánlom neki! Nem is tudnék mást ajánlani neki... :(

Roni Nagyi: Ahogy így elolvastam ezt a tortúrát amin átmentetek, beleborzongtam :( Mit mondtak mitől alakult ez ki Lauránál? Örülök, hogy mostmár minden rendben van! :wink:

Megyek főzni..... pocsék éjszakánk volt, köhögött mindkettő. Violának brutál folyik az orra és sokat kakál és hígat, extra büdit...még mindig dúl benne a vírus :cry:

ceniko
Szeged

Bakker csajok!!Tuti megint mellgyulladás van alakulóban nálam, csak most a másik mellemben. Reggelre 6-7 piros folt lett a bal cicimen és fáj a bimbóm szopikor, meg kezd hőemelkedésem is lenni!!Faszaaaaa!!!KIvagyok, pedig mindig fejek is!!

Kép
gyanixi

Niki: Érzel csomót is a melledben????????? A profi szoptatós csajok azt javasolják ilyenkor, hogy a babát úgy tedd mellre, hogy a baba álla a csomó (pirosodás, duzzadás) felé legyen, és így szoptasd!
De majd jönnek is kijavítanak ha hülyeséget írtam, de nekem annó ez a póz bevált.....

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Niki: "KIvagyok, pedig mindig fejek is!!"
Szerintem pont ez a probléma, hogy fejsz, ettől még több tejed termelődik, több mint amit Réka igényelne, ezért durran be a cicid. Próbáld majd meg ha túl leszel ezen a mellgyulladáson hogy nem fejsz, csak akkor ha már kőkemény a cicid, és szépen lassan el is hagyhatod a szopik utáni fejést. Szerintem felesleges időpocsékolás, ha nem adod le más anyának/babának. Réka pont annyit fog szopizni amennyi kell neki, időnként gyakrabban fog enni kérni, az igény szerinti szopi erről szól, és lesz mindig elég tejed. Fejni felesleges. Azzal csak fokozod a tejmennyiséget, ha van elég tejed, akkor örülj és ne fejjél. :) Szerintem.
Persze ha van valami problémád ami miatt fejned kell akkor vedd tárgytalannak a fenti dolgokat.
Amúgy amit Enikő írt az igaz, baba álla a csomó felé, a leghatékonyabb mellgyulladás ellen :) Gréti nálam így 1 nap alatt mindig megoldotta a problémát.

Bocsi, hogy csak így néha berobbanok, olvasok mindig, csak írni nincs vagy erőm vagy időm vagy egyik se :)

Enikő: Csajoknak gyógyulást!
És mindenkinek aki még beteg!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Niki,
mellgyula nagyon gáz, nekem Jozsóval volt sokszor, próbálj hónaljtartésban szopatni ilyenkor, meg lógatós módszerrel, a baba fölé hajolva
Vendég

Gyanixi!
Jók a tanácsok, változtass a szoptatási pózon, lehet a hasadra is fektetni.
Tegyél melegvizes borogatást rá, ne hideget, mert az apaszt.
Szoptatás közben gyengéden maszírozd a csomós részeket, hogy teljesen kiürüljön.
Mindig a fájós, csomós mellel kezdj, ki kell teljesen ürülni, most fejéssel ne gyötöröd.
Javasolt az ágy- és szopi nyugalom.
Ha borzongsz, emelkedik a lázad azonnal orvost kell keresni, aki szopibarát, megérti és segíti a gyulladás gyors megszüntetését.
Magam is 20 hónapot szoptattam ( 2 gyerek) sajnos ilyen tapsztalatom is van, ezért nagyon megértelek.
Mielőbbi javulást: roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

ha lázas vagy, akkor valszeg kell antibiotikum is, sztem érdemes bemenni a klinikára a gyerekágyra, ott tudnak tanácsokat is adni

szopi előtt forró zuhany, hogy könnyebben ürüljön!
Vendég

Sziasztok!

Gira, Rékának sok Boldogságot így utólag! :D

Niki, nekem is volt mellgyulám, pihenj!!! és rengeteget szoptass! Nálunk ez jött be legjobban, én is lázas voltam, de nem kellett doki, szerintem a legfontosabb a pihenés extrán.

Enikő, jobbulást Violának, jó sokáig benne van a kis rohadék virnyák.....doki mit mondott?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Anita, Vikinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! :D Sok boldogságot és jó egészséget neki!

Niki, jobbulást, a többiek már leírtak minden lényegest.

Enikő, jobbulást Violának! Neked meg kitartást !

Karmen, az alma puffaszthat , meg valamiért a paradicsom se nagyon ajánlott szopi alatt, ha jól emlékszem. Ha feltétlen almát szeretnél enni, válaszd az édesebbeket , de azokból se egyél sokat!

Bea, nem baj, csak robbanj be nyugodtan időnként. :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Nyúlanyó, Vikit Isten éltesse!

Gerika, a paradicsomot az allergizáló hatása miatt nem ajánlják...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Anita: Ma van Pipi szülinapja???? :D :lol: Isten éltesse sokáig :wink:

GErika: Az alma puffaszthat? Ez érdekes, mert amúgy meg egyik első gyümi amivel kezdik a hozzátáplálást..... :roll:

Niki: Hogy vagy?????

ceniko
Szeged

Csajok!!Az előző gyulladásoknál nem fejtem, most meg minden szopi után...nem tudom mit tegyek...Csomó nincs a mellemben, csak piros foltok és láz!!
Kinek milyen volta tünete??Másnak is volt csomómentes mellgyulladás??HELP!!!!

Kép
gyanixi

Nekem nem volt ilyen...... Dokidat nem hívtad fel????
Mennyi a lázad?????????? Fájnak a piros foltok, vagy "csak" a mellbimbód fáj amikor szoptatsz????

ceniko
Szeged

enikő: voltam dokinál és azt mondta, h mellgyulladás, nem fájt a múltkori kettőnél egyáltalán, most is csak a mellbimbóm, meg rajta aza sok piros folt. A lázam 38.3-ig ment fel, most bevettem a panadolt meg az antib-ot!!

Kép
gyanixi

mármint nem csak a mellbimbómon van folt hanem a bal mellemen is az egyik oldalán. És sztem nincs is benne elég tej...

Kép
gyanixi

dancsi, roni mama: légyszi írjátok le neketek milyen tünettel járt...volt-e valamelyikőtöknek csomó nélküli gyulladás, mint nekem?

Kép
gyanixi

Enikő, na ugyanezt mondják a krumplira is, hogy az is az elsők között adható, holott az is puffaszhat pl... Csak az a kérdés, hogy akkor mi a fenét kapjon a gyerek. :?: :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Niki :)

Nekem volt egyszer csomó nélkül mellgyulám. :(
Szerencsére megúsztam az antibigyót, mert 2 napig voltam csak lázas - kb 38- 38,2.
Szopi előtt meleg zuhany, szopi után néhány perc hideg borogatás a gyulladásra. DE CSAK PÁR PERC!!!!!!! Akkor nem apad a tejcsi.
Nekem ez bevált...

Z.

Kép
Kép
zituska28

bocsi, csajok, el vagyok havazva.... :oops: :oops:

Szülinapos babáknak sok-sok szülinapi puszi!! :)
Beteg babáknak - és mamáknak - pedig nagyon gyors gyógyulást!! :)

pusssz...
Z.

Kép
Kép
zituska28

OFF!
Csajok puli kiskutyát keresek (Déli apróba láttam, hogy van, de ismerőstől szeretném ha egy mód van rá)
Ha valaki ismerősének lenne esetleg riadóztassatok lécci :lol: Mindegy, hogy hím, vagy nőstény csak kölyök legyen! :wink:
Kösziiiiiiiiiiiii
ON!

ceniko
Szeged

Gyanixi!

Sajnos mindkét fajtája volt a gyulladásnak. Nagyon alattomosan alakult ki, mert a csomó nélküli nem azt jelenti, hogy könnyebb eset. Mint tudott dolog az un. hátsó teji csatornák begyulladása erős mellszívóvás, vagy megnyomás által valamint akár fertőzés miatt is kialakulhat. Ami lényeg a gyulladáskor a beteg mellben sokkal több tej termelődik. Ezért nagyon jó az Anyukák tanácsa: melegzuhany, melegborogatás, ha hideget teszel (csomó esetén)csak a csomó nagyságú hidegvizes vatta néhány perces használata. A begyulladt bimbóudvart is be kell kapatni a babával és ki kell szívatni. Régen szét zúzott káposztalevélből készített borogatást is alkalmaztuk. Tényleg pihenni, és sűrűn szoptatni. Nekem ez mindig segített. Igaz volt amikor antibiotikumot is kellett szednem (40 fokos lázam volt, influenzával ) és lázcsillapítót.
Sűrűn mérd a lázad és csillapitsd, priznic vagy váltó hűtő fürdővel,és lázcsillapítóval, mert a láz a másik mellett is bedurranthatja.
Ha levonul a gyulladás ki kell kérned szoptatási tanácsadó véleményét a szoptatási rendről és a fejésről. Nem mindegy melyik mellből kezdünk szoptatni a következőkben. Valóban a fejésnek is meg van a jelentősége és sokszor egyénileg kell ezt is kialakítani, mert van akinek annyi többlet termelődik alkati adottságából, hogy ezzel kell tenni valamit.

Kép
Kép
roni nagyi

Enikő!
Privi ment kutyus ügyben!
:lol:
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő!

Nem felejtettem el, hogy kérdezted Laura sárgaságát.

Ha van időd és kedved és jobban tájékozódni akarsz, akkor légysz. a itt a babneten a Gyermekek/magzatok 2006/2007 téli babák 119.oldalára a nevemnél megkeresni az ezzel kapcsolatos írásaim. Többször is átbeszéltük az ottani Anyukákkal.
Mostani vérvétel eredményét még nem tudjuk, de bízunk abban, hogy javul a bilirubin szint.
Ha lesz kérdésed, szívesen válaszolok.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi

Niki,
nekem volt csomó nélküli mellgyulám, nem lehetett semmit kitapintani, csak nagyon fájt és piros sem volt, meg lázam volt

kitartás, próbálj segítséget szervezni egész napra, és csak feküdj az ágyban és szoptass, és mindig a beteg melleddel kezdd a szoptatást, a másikat ilyenkor ki kell fejni, nehogy azzal is baj legyen

általában 3-4 nap alatt elmúlik a neheze, ku...a szar dolog, én rettegek tőle a mai napig, de Boldival még nem volt szerencsére és bízom benne, hogy már nem is lesz

(nyáron tervezem elválasztani, drasztikus módszerrel fog csak sikerülni tartok tőle, de már elegem van abból, hogy cuclinak használ a majd' 1,5 éves fiam...........)
Vendég

Sziasztok!!!

Bocsika, de megint OFF leszek :oops: , de hátha tudtok nekem segíteni!
Keresek még manónak egykét dolgot, hátha van valakinek otthon elfekvőben, amit nem használ.... :wink:
Pl - cumisüveget (Aventeset, bár nem vagyok márkafüggő, de eddig ezt használtuk és bevált :), de ha másmilyen van én nem bánom :) ) újszülöttnek valót bontatlant.
- szopispárnát
- zenélő forgót kiságyra (ezt mamáékhoz vinném)
- meg kiságyat de olyat ami később átalakítható heverővé azt a bizonyos 170x70-es (asszem :oops: ) méretűt....
Most ennyi ha valami még eszembe jut majd jövök :oops: :D Bocsiiii!
ON

ceniko
Szeged

Lányok: köszi a tanácsokat, igazából már azt sem tudom mit tegyek!
Ma szinte végigbőgtem a napot, alig aludtam valamit, mert úgy kalimpált a szívem, h nem tudtam elaludni...nem tudom, h a pániktól vagy a láztól.
Aztán este azon is el kezdtem agyalni, h ez a bakteriális gyulladás átterjedhet-e a tüdőre...na ezzel teljesen besokkoltam magam.
Annyira gyengének érzem magam, és szerencsétlennek, h mindig van valami bajom, ha meg nincs akkor bebeszélek valamit, a környezetem meg már nem tud mit kezdeni velem...
Most nagyon kibuktam, komolyan úgy érzem, h csak velem van ilyen..., ami tudom nem igaz!!
Azt nem tudom, akkor mi van, ha ez a mellgyulladás továbbra is havonta visszatér, mert ugye 2 hónap alatt már ez a 3.!!!
A pirosság meg nem nagyon akar múlni...mennyi idő mire lehúzódik a pírosság?? :?:

Kép
gyanixi

Nyúlanyó!
Pipinek sok boldog szülinapot!

Niki!
Jajj, ne ess kétségbe! Dehogy vagy egyedül! Nekem annó nemtom szám szerint hányszor durrant be a cicim, de sztem 2 hó alatt tuti többször mint 3. Van aki hajlamos erre sztem, de ahogy telik az idő, egyre kevesebbszer lesz, nekem Lizi 5 hós korában volt utoljára. Mondjuk nekem pirosság és láz sem kísérte("csak" hol kis csomó, hol tenyérnyi terület kőkeménnyé válása), mert mi gyorsan léptünk mindig.....(mi ugyanis a szoptassuk meg apát megoldást választottuk, így mindig sikerült kiüríteni a kritikus területet).

Muki
KépKép
KépKép
mukika

mukika:milyen az a szoptassuk meg apát megoldás??
Én sem lennék kiakadva, ha nem lázzal meg antibiotikummal járna...nekem nincs csomó!!Köszi a bíztatást ari vagy... neked is volt pirosság??

Kép
gyanixi

Sziasztok!
Bocsi, hogy egy kérdés erejéig rabolom a helyet a topikban, de egy jó gyermekpszichológust keresnék Szegeden. Nem tudnátok ajánlani nekem?
Válaszokat előre is köszönöm!
Mégegyszer bocsi az off-ért!
Kajla

Kép
kajla

Sziasztok!

Niki!!
Nem vagy szerencsétlen! CSODÁLATOS ÉDESANYA VAGY!! van egy gyönyörű, egészséges kislányod, szerető családod, barátok.....

Nekem nem volt mellgyulladásom, de együttérzek Vele. A tapasztaltak adnak tanácsot, Én csak bíztatni jöttem. Fel a fejjel, Réka szépen gyarapszik, a gyulladás meg csak elmúlik már!

Nálunk Ábel náthás, volt pár végigszenvedett éjszakánk. Folyamatos orrszívás, remélem ennyivel megússzuk.

Gyógyulást a betegeknek!!

MINDEN ÜNNEPELTNEK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Nixi szegény,nagyon sajnállak, nagyon rossz lehet ez a mellgyulladás,de kitartás,biztos hamarosan meggyógyulsz.Betegen én is mindig kombinálok és a legrosszabbra gondolok de nem szabad!!Gyors gyógyulást !

Minden szülinaposnak(bár kissé megkésve) sok boldogságot és jó egészséget kívánok a beteg babáknak gyors gyógyulást!
20140113113746

lányok!
köszi a bíztatásokat, jól esnek!!Hál Istennek mára megszünt a lázam és elmúlt a pír is!!
Lenne egy kérdésem és kérlek segítsetek!!Azt szeretném megtudni, h ti fejtek-e minden szopi után?Én az elején nem fejtem, majd két mellgyuszi után fejtem minden szopi után, de így is lett mellgy.Egyik alkalommal sem elzáródás okozta és nem volt csomó!!
Tehát szerintetek kell fejni és ha igen mikor? elég csak akkor,ha nem szívja ki nagyon?? :?:

Kép
gyanixi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?