A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Zsuzsi!
GYÓGYULÁST Dénesnek, sok erőt Neked! Bacimentes gyógypuszikat küldünk!

Zita!
Szerintem a betegség miatt nem esznek a kicsik. Igyanak ez a fontos, lásd Zsuzsi Dinije... Ábel is csak gyümit eszik, amióta náthás, na és persze szopizik.

Bea!
Gyógyulást!!! Grétiszáj? :-D

Exi (Ági)!
Várom a képet! Természetesen Petiről is!

Mi javulunk, 10 nap nátha után már ideje volt...

KITTIBABÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK! :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zitacicu,Jágvirág!Gyors gyógyulást Nektek!

Mi ma megyünk Ligetbe május 1. helyett,anyósék gondolják holnap hidegebb lesz.Hát ma sincs túl meleg!Jönnek sógonőmék is a gyerkőcökkel,remélem jó lesz!
Szép május 1.-ét mindenkinek,jó kirándulást,ha mentek!!
20140113113746

Zita,
teljesen okés ha egy beteg gyerek nem eszik, no para

beteg kiskölyköknek jobbulást!
Vendég

Zita,Bea! Jobbulást!

Ági! Nem tudom ez hogyan van, mert mi Orsival annak idején még a gyerekkorházban voltunk, most meg az Ujklinikára küldtek. De elöjegyzésre egyböl azt kérdezték felnött v. gyerek lesz, mert más a rendelési idö, tehát szerintem igy ott is van gyermek rendelés. A dokitol függ szerintem hova kell majd mennetek, amit a beutalóra irt, nekünk azon Ujklinika van.

Császárosok! Nektek is fájt még a sebetek? (söt nekem most fáj jobban az utobbi pár hétben nem volt ilyen) Igaz pihenni semmit nem tudok v. ritkán. De 6 hete szültem és most kezd fájni megint?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Kittinek, Katalinoknak boldog névnapot!

Jégvirág, Peti jún. 29-én ünnepel, az apja szülinapjával együtt. :)
Jobbulást nektek.

Kármen, nekem még néha mindig húzódik a sebem...de ez nem fájdalom.

Zitacicu, a gyerekeknek jobbulást. Apahozzáállás ismerős...habár az én férjem felkel a sírásra, de rengeteget tudna aludni. :o

Zsuzsu, képet nem felejtettem el. Lehet, hogy egy kevésbé frisset tudok csak küldeni, de lehet, úgy is beugrik majd. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Ziták :) Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!

Kitti baby :) Téged is Isten éltessen, remélem jövő héten Kristóffal együtt meg fogunk tudni köszönteni!!! :lol:

Zitacicu! Klzsuzsi! Bea! Jobbulást kívánok a gyerekeknek!!!

Zsuzsi :) Ugye végül nem kellett bemennetek a klinikára?

Zsuzsu :) Végre, hogy jobban vagytok, nagyon elhúzódott ez a vacak :evil: :evil: :evil:

Karmen :) Nekem nem fájt a sebem, hanem totál érzéketlen volt körülötte egy ideig :?
Kristóffal mi is a gyerekklinkán voltunk csípőszűrésen, nektek miért KELL az Újklinikára vinni? Mert azt tudom, hogy ott is szűrnek, csak nem értem, hogy miért muszáj oda vinni?

Ági :) Köszi szépen a megnyugtatást, örülök, hogy szerinted is jó fül-orr-gégészt választottunk (illetve a gyerekorvosunk őt ajánlotta).

Enikő :) Hogy vagytok?

Képzeldjétek, egy hete Kristóf feláll teljesen egyedül, kapaszkodás nélkül :lol: Ma pedig életében először felmászott vhogy a francia ágyunkra (pont egyikünk sem volt a szobában :? ) :shock:

Kép

KépKép

KépKép
timika

Most készült Lauráról. Kép

Kép
Kép
roni nagyi

Jajj, az egyik legfontosabb kimaradt:

Macsek :) Sok szeretettel gratulálok Luca babához és sok-sok tejcit kívánok!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
timika

Timi, gratulálok Kristófnak! Jo hogy nem esett le az ágyrol, csak felmászni is tud v. lefele is már? Mütétre mikor kell mennetek.
Nekünk azért irtam az Ujklinikára KELL menni ortopédre mert oda kaptunk beutalot, ez van ráirva, nekik szol, meg a tel. szám is amit ráirtak elöjegyzésre oda szolt. Nem tudom mi alapján küldenek ide v. oda valakit, lehet a gyerekorvos hova tartozik?

Nagyi! Na végre:) Köszi a képet, szép nagy szemü lányka!

Kittinek boldog névnapot!

Én ugy tudom a Katalin nem ilyenkor van az igazi, nálunk a családban de ha valaki most ünnepli akkor neki is boldog névnapot kivánok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen :) Nem tudom, mitől függ :roll: Ha jól emlékszem, Kristóf klinikai zárójelentésén is az Újklinika volt megjelölve, de a gyerekorvosunk ajánlotta T.SZ-t, akinek a Minikliniken van magánrendelése, Kristóf 3 hetes korában ott voltunk. Mondta, hogy minden jónak tűnik, de majd asszem 6 hetes korában megnéznék UH-val is és akkor már természetes volt, hogy a gyerekklinikára vittük, mivel T.Sz. ott van.

Lefelé még szvsz nem tud mászni, de gondolom már csak napok kérdése :lol:
A műtét szerdán lesz, reggel 7:30-ra kell odamennünk, de a műtét pontos idejét még nem tudjuk :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Én már megint baromi mérges, még a kandúr macska is prostituált :evil: :lol: :evil:

Tegnap Bogi belázasodott délutánra :( fájt a feje,azt mondta szédül :shock: és fájlalta a hasát, adtam neki paracemtamolt, hűtőfürdőztem aztán lement a láza elaludt! Alvás közbe bepisilt (3 éve szoba és ágytiszta, azóta ilyen nem történt vele) és félrebeszélt, aztán megint mértem lázat 39 volt, megint hűtőfürdő,lázcsillapítás.... Éjszaka nem volt gond, aludt. Reggel hőemelkedése volt.

Ma reggel jöttünk vissza Szegedre, mert ma kellett menni gipszelésre. Elmentünk a gyerekklinikára olyan fél 10 körül. Fél 12kor jöttünk ki. Jó sokan voltak, a doki is feszt el-elrohangált, aztán leszedték a sínt és kapott újat. Nem gipszet mert a doki szerint gyerekeknek elég a sín nem kell a gipsz :shock: És a gipszet különben is elég nehét levágni, ezt meg csak leollózza....stbstb Mondom jó, hát én nem vagyok orvos nem értek hozzá, csak tudja ő a sebész.... Na 1 hét múlva kell mennünk újra kötözésre!
Megkértem a sebész dokit nézze már meg a torkát, halgassa már meg, mert tegnap lázas volt, és ha piros vagy ő lát valamit, akkor elviszem az ügyeletre.... Ő nem tudja megnézni, nem jogosult rá, menjünk el az ügyeletre. Jó elvittem, délre értünk oda. Ketten voltak előttünk, a doki megnézte és mondta hogy menjünk vissza a fül orr gége klinikára, mert szerinte középfülgyulladás :shock:
Visszamentünk 12:45-re értünk oda. Beszedték a papírjainkat! Jó sokan voltak betegek, tetű lassan haladt, a doki baromi alapos volt és egy ujjal pötyögte be mindenkinek a papirológiát. :roll: Közben kértem egy lázmérőt a nővérkétől, mert éreztem hogy tűzforró a gyerek. Erre közölte, hogy az ambulancián nincsen lázmérő :shock: (tanulság, ezentúl magamnál hordok azt is)
Várunk, várunk 14:45 órakor behívtak!!!!!!A doki vagy fél órát vizslatta, nézte, mindent vagy 2x, jó munkához idő kell :lol: :evil: Na negatív lett minden és beutalt a gyerekklinikára (ahol délelőtt kötözésen voltunk) az ambulanciára.
Átmentünk, a doki megnézte, nem talált semmit (de akkor mitől lázas, levert, nyomi.....stb?????) Vettek vért és vizeletet. A fehérvérsejteinek a száma kicsit magas, ami valami gyulladásra enged következtetni. Hja és megmérte a lázát lent az ambulancián digitális fülhőmérővel 36,7-et mért :shock: . Amikor felmentünk az osztályra a nővérkétől kértem egy higanyos lázmérőt, és megmértem 38,8 volt a láza! :shock: Mondom fasza, mondtam is a dokinak, hogy kenje a hajára a modern technikát.. :evil: :evil:
Na mivel a vizelet -, meg tulajdonképpen a vér se vészes, ezért kenetet vettek a torkából is, aminek 2 nap múlva lesz eredménye!
Írt fel antibiotikumot, meg ACC-t, elmentünk kiváltani, és este 6 órára haza is értünk :D Jééééé mondom még a mai napon hazaértünk, el se hiszem :shock: Basszák meg az egész egészségügyet akik irányítják! :evil: :evil: :evil: Hogy ott ülsz egész nap a lázas gyerekkel, mire valaki ellátja, mire sorra kerül.....
A hasam úgy keményedett (az ölembe ült egész nap a gyerek, meg azokon a kényelmes padokon ülni,étlen szomjan) hogy mondtam az osztályos nővérnek (nagyon jó fej volt) hogy ha esetleg beindul a szülés, lökjenek már át a nőiklinikára a kicsit meg majd úgyis idehozzák mert itt van lent a koraintenzív.... :shock: :evil: A kurvaéletbe, hogy egy napos hideg élelemmel, és 2 liter innivalóval felszerelkezve kell eü intézményekbe menni :shock: :evil: És nyugtatóval, hogy ne kapj idegbajt! :shock: :x
Ez komolyan mondom kész! :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

én is ideértem.
Enikő!
ez durva, végigolvasni is fárasztó volt.

jobbulást a betegeknek.

Vivi is lázas szombat óta, ill. napi 1szer kell neki lázcsillapító, mert felmegy a láza 38fölé. voltunk az ügyeleten, azt mondták valami vírus lehet, de eszik-iszik, és szívni kell az orrát.
szerdán a gy.dokinál kezdünk, remélem ő mond majd valamit.

Kittinek Boldog Névnapot!

Macsek!
Gratulálok!

Karmen!
a mi beutalónk is az újkinikára szólt, de a dokinénink adott egy másikat a T.Sz-hez a gyerekkórházba, hétfőnként van ott (ha nem változott) és nem kell időpont, sőt mág várni se, többször voltunk ott nála, max.10 percet vártunk, volt h. semmit.

Timi!
Kristóf nagyon ügyes!!!
műtét: :cry:

Ági!
szerdán jelentkezek!!!!
Vendég

Hali.

Kármen, hát ez a névnapos dolog igazából attól függ, hogy kinek melyik a szimpibb. Mondjuk pl. a naptárban Ágnesből csak egy van...igaz, az Utónévkönyvben van több lehetőség is. Pl. Péter tegnap (is) volt, de mi júniusban tartjuk, ugyanez a helyzet a Katalinnak, a Máriával meg azokkal, amikből több van. :)

Timi, mi a Kórházból ugye semmit nem kaptunk Petiről, mert ugye ő átkerült a Gyerekkórházba, de az ottani papírján sem volt semmi. Nekünk a doki adott egy beutalót csípőszűrésre, és mondta, hogy vagy a gyerekkórházba, vagy a gyerekklinikára menjünk. Én előbbibe szerettem volna, de a nyáron ott nem voltak sebészek, így utóbbi maradt. Szóval nekünk senki nem mondta, hogy hova KELL menni. Nem tudom, hogy azóta változott-e valami.
Ja, felfele Peti is nagyon tud mászni, lefele még csak fejjel előre megy...

Enikő, ezt a tortúrát... Gyanítom, ezért mondta a mi gyerekorvosunk, hogy csak vész esetén vigyem az ügyeletre a gyereket. (Tehát ha pl. csillapíthatatlanul hány, vagy nem tudom levinni a lázát, stb.)
A digitális lázmérőt én sem szertem, habár amit Petinél használok az épp olyan, de sima, nem fülhőmérő. "Saját" használatra higanyos van, az szerintem is megbízhatóbb!

A betegnek továbbra is sok gyógypuszi.
(Én meg megyek, és veszek be egy fájdalomcsillapítót, mert mostmár fáj a torkom, pedig szedek rá gyógyszert.)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő!
Ez agyrém! Remélem azóta sikerült pihenni és megnyugodtál.

Ági!
Jobbulást Neked is!

Timi!
Nagyon aranyos Kristóf, látszik, h tetszik neki az állás.

Nálunk ma a férjem lett lázas, köhög és folyik az orra :evil: :evil: :evil:

Leterítettük a szőnyeget a nappaliban (eddig a padlófűtés miatt felszedtük), Ábelt szabadon engedtük és nagyon élvezte. Egyre többet áll egyedül, bátran lépeget, lassan elindul. A szekrények, fiókok nyitogatása, na meg a papucsok a kedvencek. :D

Csajok!
Fejes salátából, hogyan lehet babaebédet készíteni??

Kép Szabadon

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zozo!
Bocsi, h. kérdem, de írtak fel antibiót? Mert Reginának ugyanígy szombat óta van magas láza, mandulagyuszi a diagnózis...De még soha nem volt lázas 3napig...

Enikő!
Én is örülök, hogy megismertelek! Megértem, hogy fel vagy háborodva, ez a helyzet sem a betegeknek sem az eü.dolgozóknak nem jó! És hát gyerekkel még szörnyűbb mindent végigcsinálni! Remélem, azóta jobban vagytok mindannyian!

Kép
kajla

Enikő!

Ezt olvasni is borzalom volt kirázott a hideg.Én is parázok mert a Norbi nem eszi a gyógyszert(kihányja)miért ne ünnep előtt amikor semmi doki......Este szerencsére bennemaratd de hogy én hogy úúúúúúúúúútálom az antibogyókat :twisted: .
Elkeserítő a helyzet komolyan.Alig várom hogy újra jó legyenek :cry: :cry: Az ember csak meneküljön meg az ügyelettől.
Én egyszer vittem Norbit ügyeletre rögtön be is utalták a kórházba.Előző este elesett és megütötte a fejét.Na aklinikán már vártak és ötször megkérdezték hogyan esett el a gyerek stb.... :twisted:
Sőt!Az ügyeletes doki azt mondta hogy a gyerek mindig popóra esik hogy lehet az hogy az enyém megütötte magát.... :twisted:
Mivel hányt bevágták a gyereket a fertőzőre mert ugye lehet hogy mégsem az esés a ludas és akkor el kell különíteni(ez akkor volt amikor volt az a szép kis hányós hasmenéses akármi)
Ja és a dologban az a borzasztó hogy a kedves mostohaanyám tejétól hányt a gyerek(tudjátok aki anyatej helyett tehéntejet adott)csak akkor ezt még nem tudtam.
Bocsi hogy hosszú voltam.

BETEGEKNEK GYÓGYULÁST.!!

Klzsuzsi!
Hogy van a manó?Sokat gondolok rátok remélem jobban vagytok!

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!

Ez szörnyű amit leírtál!Hát minden elismerésem a kitartásodért,én kitéptem volna a hajam.Ráadásul terhesen,Te szegény!!Mielőbbi gyógyulást nektek!

És minden beteg kis babusnak villámgyors gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!
20140113113746

Enikö! sajnálom igy jártatok! Nekem is van a gyerek miatt digitális höméröm, csak fenékben tudok vele mérni, honaljban nekem is mindig mást mér, meg nagyon keveset, csak a higanyos vált be. Vettem 2 félét is digitálisat, egyik Omron, hiába

Betegeknek jobbulást kivánok!

AKkor lehet azért a klinikára küldtek minket mert mondtam hogy csipö UH is szeretnék?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali.

Zitacicu, Peti pl. a Sinecod cseppel nincs kibékülve. Most az Ambroxollal is így jártunk, mikor először adtam neki...pedig eltelt 1-1,5 óra a kajája óta, és még így is visszaadta. Szóval most az van, hogy a tájékoztató ellenére inkább kaja előtt adom neki, aztán kb. 2-3 perc múlva eszik, de így legalább benne marad.

Zsuzsu, írtam neked privit.

Kármen, szerintem a gyerekklinikán is van csípő UH... :o

Ági és
KépKép
exdeus

karmen:nekem is szokott fájni a császársebem, nekem is érzéketlen volt sokáig, mostanában meg szokott szúrni egyik oldalt, úgy, mint amikor peteérése van az embernek és szúr a petefészke. Na ezt jól meg mondtam....
Roni mama: hogy hívják a lányodat, róla nem tudsz képet feltenni?

csajok: úgy néz ki helyre áll a tejci nálam, sőt a bal cicimben több is van a kelleténél...szerintetek éjszaka ha kb 5 órát alszik egyhuzamban Réka, akkor felkeljek lefejni, mert mire Réka ma is felkelt enni, addigra már kezdett keményedni a cicim! Vagy ez még nem gáz? Este is keljek fel 3 óránként szoptatni v fejni??? :roll:
Mit lehet tenni, h a bal cicimben sem legyen olyan rengeteg tej???HELPPPPPP!!!

Kép
gyanixi

Zsuzsu,Kármen,Timika,Exi és Zozo!
Kitti nevében NAGYON SZÉPEN köszönöm a köszöntést.
Úgy volt hogy nem veszünk neki semmit,de a Cserepesen ráizgult egy bevásárló kosárra és hát megkapta :lol: Majd készítek róla fotót!

Kármen!
Nekem is totál érzéketlen volt a csaszis sebem sokáig,mint Timinek. Szerencsére egyáltalán nem szokott fájni. :)

Timi!
Nagyon szorítunk Kristófnak!!!!!!!!! Legyél nagyon erős,minden maximálisan rendben lesz!!!!!

Enikő!
Hihetetlen ez az eü :shock: Sajnos az utóbbi időben alaposan kitapasztaltad. :( Bogi jobban van?

Zsuzsu!
Ábel nagyon édes!

Roni nagyi!
Laurának gyönyörű szemei vannak!! Olyan mintha sötétbarna lenne :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Exi!

Tegnap este én is rájöttem hogy ha kaja előtt adom nekik akkor bentmarad.Csak az a baj hogy kanállal kell adni mert a gyógyszeres kanalat már felismerik és elfordítják a fejüket.Így az etetős kanál a nyerő de utánna meg nem akarnak enni mert azt hiszik a következő falat is az a borzalom :roll:
Reggel a tápiba raktam bele és szerencsére elfogyott.Bár reggel azt sem tudják hogy hol vannak ,gyorsan benyelik a tápit(félálomban)és alszanak is tovább :)
Egyébként Norbikám már jobban van de most meg a Niki lett rosszabbul.

Karmen!
Nekem is teljesen érzéketlen a csaszisebem még MINDIG!!Pedig eltelt több mint egy év.Néha fájdogál is bár mostanában már ritkábban.

Ha valaki tud eladó telket akkor szóljon már lécci!!!!!!!!!!!!!!!Árban lehetőleg 10m alatt.
Ja és domaszék apának nem jön be. :cry:
Baktó Béketelep Újszőreg meg ilyesmi helyek.

Kép
Kép
zitacicu2

Kajla!
nem kaptunk semmit, csak mondták h. lázcsillapítás, orrszívás (ezt én is tudtam) nem volt piros a torka, mandulagyuszink nekünk is volt már 2szer, olynakor nem evett Vivi semmit, és látszott rajta h. fáj valamilye, most sem az igazi, de eszik-iszik, remélem holnap okosabb leszek a gyerekorvosnál!!!! nagyon sajnálom szegényt.
viszont sz.tem csak kell neki valami gyógyszer, mert ha szombat óta nem múlt el neki, nem is fog csakúgy magától...

Mandulagyuszi nagyon rossz, Reginának is jobbulást.

Karmen!
lehet h. az UH miatt kaptatok oda beutalót, nem is baj ha csinálnak azt is.
Vendég

Sziasztok!

Zozo: Gréti is volt már párszor úgy hogy csak lázas volt, semmi más tünete nem volt, 2-3 napig aztán elmúlt mintha mi sem történt volna... :o Nekünk is azt mondta akkor a doki hogy vírus, csillapítsam a lázát, aztán majd elmúlik. Ja meg Cebion cseppet adok meg Calcimuscot olyankor. Meg homeós Oscillot.

Kinga: Kittinek mi is boldog névnapot kívánunk!

Timika: Drukkok mennek holnapra!! Szedd össze magad, meglátod Kristóf nagyon ügyes lesz! Nagyon édes ahogy vigyorog :)

Roni nagyi: Tündéri a kisunokád! :) Első unoka?

Niki: Hmmm...akkor lehet én is azt érzem lehetetlen időpontokban amit leírtál?!?! :lol: :lol: :lol: mármint a csaszis sebemet. Már kezdtem azt hinni hogy bizonyos hónapokban hetekig peteérésem van :lol: :lol: És némi hipochondria belém is szorult az utóbbi időben, úgyhogy ne tudd meg már merre jártam gondolatban....még a dokinak is nehezen hittem el hogy semmi bajom :)
Viszont nekem nem volt érzéketlen soha az a rész.
Szerintem ne fejjél, be fog állni pár nap múlva a bal cicidben is a tejmennyiség. Azzal kezd a szoptatást ha felébred a lányka. Max. akkor fejnék ha nagyon nagyon kemény és kényelmetlen neked már. Ébreszteni egy éjszaka alvó gyereket?!?!?! A legnagyobb ökörség szerintem :)

Zsuzsu: Ábel nagyon laza csávó ott a taxin :)
Én megfőztem a salátát krumplival, leturmixoltam egy kis főzőlével és kéééész. Esetleg főztem bele husit. Meg icipici sót tettem bele néha. Minden bébikaja így készült nálam szinte :)

Enikő: Már szavam sincs...:( Gyógyuljatok!

Betegeknek jobbulást!

Mi hálistennek egyre jobban vagyunk, Grétinek is kevesebb takony jön az orrából, én be vagyok rekedve kicsit, de más problémám nincs.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szia.

Zitacicu2!

Mi most vettünk telket Béketelepen!Ez volt a legjobb lehetőség,mind árba ,minde helyileg.

Ha érdekel ,akkor írj,és megírom hogy milyen lehetőségek vannak ott!!!!

Mi az új osztásnál vettük!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Megjöttünk a „majálisozásból”. Peti nagyon élvezte, egész nap nem aludt, most pótolja, hazafele a második kanyar után kidőlt, azóta húzza a lóbőrt. :D

Niki, nagyon örülök, hogy tejügyileg helyrejöttek a dolgok! A csaszis sebem környéke nekem is érzéketlen volt kb. 2 hónapig.

Kinga, hát nekem lövésem sincs, hogy a szülinapjára mit veszünk Petinek. Mert az első névnapjánál még kicsi volt… Ti mit vesztek Kittinek?

Zitacicu, Peti most egy régebben szedett gyógyszer adagolókupakjából kapja meg a löttyeit, ezzel nincs semmi baja. A D-vitaminhoz bevezettünk egy szép lila kanalat, az ellen sincs kifogása, szóval e téren egy rossz szavam nem lehet a fiamra.

Bea, Petit én sem keltettem sosem, habár a tápszer elvben jobban telít. De pl. a másodunokatesóm felkelti a kisfiát (most két hetes, azt hiszem)…nekem nem lenne szívem.
Nálunk most indult meg a „takonyszezon”. :(

Kriszta, építkeztek?
(Érdekes Xéni vonalzója …..17 hetes… :o )

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

exdeus:jó nektek, h már élvezi Peti az ilyen eseményeket...már én is várom, h Réka hancúrozhasson és kíváncsi vagyok, h tetszenek majd az ilyen pörgések neki...

Kép
gyanixi

Anett: Neked akartam még írni, hogy sztem a túrótól semmi bajod nem lesz. Csak mert én is eszem szinte hetente házitúrót (imádom) és a gyerekeknek is adom (ők is imádják, nyersen minden nélkül :lol: ) és soha semmi bajunk nem volt tőle. Sztem ez a túlaggódás felesleges, régen nagyanyáink idejébe paszterizáció sem volt, meg semmi, és mégis megélték a 80egynehány évet, már aki nem halt meg fiatalabban :lol: :lol:

Szilde: Privi ment :wink:

Bogim jobban van, bár ma is lázas volt, de adom neki a Nurofent (orvosi javallatra napi 3x, mivel gyulladás csökkentő is van benne) így nem tudom mennyire kúszott volna fel a láza, ha nem csillapítom!! :roll:
Viola egész nap pakol, mászik mindenre, ordít teljesen kész vagyok tőle. Felmászott a konyhába a székre, amiről leborult a szék is eldőlt, nagyot koppant a gyerek feje a járólapon. Ordítás. Persze nem tanult belőle, 2 perc múlva már a másik széken állt!!! Nagyon fárasztó ez a gyerek, estére már tökre kivagyok tőle :( ... Alig várom, a reggelt, hogy ellőjem a bölcsibe és legyen egy kis nyugodalmam. Genya vagyok de ez a nagy igazság... Holnap délelőtt szőnyeget akarok takarítani, csak akkor tudok, ha a kölkök nincsenek itthon, de hát Bogi most 3 hétig nem mehet oviba, úgyhogy muszáj lesz most megcsinálnom, max a kisszobába fog játszani egész nap...ez van!
Na megyek lefexem! Alig élek! ma brutál padlón voltam lelkileg, bőgtem kb egész délután :oops: :cry: a zuram + Bogi nem győzött vigasztalni :lol:

ceniko
Szeged

sziasztok!

Mindenkinek köszönjük, hogy gondolt ránk, Dénes szerencsére megúszta a klinikát! :) Miután írtam, már nem hányt többet, még belázasodott, kicsit hasmenése volt, de már sokkal jobban van. Nagyon jól jött, hogy még szopizik, 2 napig semmi mást nem fogadott el, csak cicit.

Az egész családon átment a vírus :(, a szombat éjjelt Dini hányta végig, a vasárnap éjjelt én (Dini annyira ki volt készülve, hogy mocc nélkül aludt, szerencse, mert nem tudtam volna vele foglalkozni... :shock:), apán hétfőn tört ki a hasmenés, apának meg nekem tegnap 39 fokos lázunk volt egész nap. Tegnap Dini már virgonc volt, rángatott minket, hogy menjünk sétálni, mi meg csak fekve haldokoltunk. :) A lényeg, hogy mára már életképesek vagyunk, kicsit úgy nézünk ki, mint az Adams family, mindenki falfehér. :)

Karmen, Roni nagyi, Zsuzsu, Timika, Kinga, Ági! Nagyon szépek a gyerkőcök! :D :D

Timika! Gondolunk rátok holnap, Kristóf nagyon ügyesen álldogál! :)

Kinga! Boldog névnapot Kittinek, látszik, hogy szívesen megfürdött volna a Balcsiban! :)

Niki! Előfordul, hogy a 2 mell nem termel egyformán, ez normális. Én nem fejném a helyedben, szépen beáll az majd, ha Réka nehezen szopik belőle, mert túl feszes, akkor szopi előtt indítsd meg kézzel a tejet. Vagy ha nagyon fáj már, akkor is fejj egy kicsit, de ha bírod, inkább várd meg még beáll a termelés. Egyébként ahányszor változnak az étkezési szokásai Rékának, annyiszor lesznek majd hasonló gondok, pontosabban nálunk ez volt a helyzet.

Karmen! Nekem nagyon sokáig fájt a heg, tovább, mint 6 hét.

Zsuzsu! Dininek is ilyen autója van, Ábel is nagyon büszkén csücsül rajta! :)

Zitacicu! Jobbulást a piciknek! :)

Enikő! Hát ez horror, nekem is már egy hasonló tortúrám de gyerekkel, pocakosan sokkal rosszabb lehetett! Szegény Bogi, sok mindent kellett kibírnia!

Digitális füllázmérő: Nekünk ilyen van egy ideje, Dini egyszerűen már nem engedte a popójába rakni a másikat. Ki kell tapasztalni, hogy működik, néha nem árt vel 2-3-at mérni, de a 2-3 három mérés is kb. 5 másodperc. Először ki akartam hajítani, de most már nagyon örülök, h megvettük, Dénes magától teszi a fülébe, még álmában is meg tudom mérni a lázát, ha mégsem kell kúp, nem kellett felkeltenem. A nővér aki Bogi lázát mérte
eléggé bénázhatott, meg gondolom nem is nagyon érdekelte mit csinál... :evil:

Zozo! Gyors jobbulást Vivinek! :)

Minden beteg babának gyors gyógyulást! :):)

Bocs, ha valakit kihagytam, igyekszem mindent átolvasni!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Köszönjük dicséreteket :D Ábel ma állt, kezében a taxija... :oops: :oops: :oops: Erős a kölök :-) Fotó nem lészült sajna, mire előszedtem a gépet lecsüccsent.

Zsuzsi!
Őszintén örülök, h nem lett komolyabb baj Dénessel, gyors gyógyulást Nektek is!

Bea!
Köszi a salátás tippet! A védőnő nyúz, h adjak joghurtot most már, lehet, h teszek a saláta-krumpli mixbe egy kicsit.

Ági )exi)
Köszi a privit!!

Timi!
Minden rendben lesz, próbálj pihenni. Sok puszi Nektek!

Enikő!
Nagyon sajnállak, nincs a közeledben egy barátnő, aki kicsit segítene????

Ábel már jobban van, alig náthás, de a férjem iszonyat köhög. Szerintem a száraz levegő is lehet ok. Próbálok párologtatni.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kriszta!

Írtam privit telek ügyben

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Pár perc és ébresztem a Törpét, 7:30-ra kell beérnünk a kh-ba. Az éjszaka egész jól telt, csak a 4 órás ébredésnél volt sírás, mert akkor már nem adhattam neki cicit. Csináltam teát, abból megivott 1dl-t, aztán sikerült visszaaltatni, azóta alszik. 6-kor próbáltam neki még álmában teát adni (akkor kellett volna 2dl-t meginnia, mert utána már a műtétig nem kaphat semmit), de nem tudtam belé tuszkolni. :(

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok!!!!

Lehet, hogy apa majd fog írni, ha lesz ideje és túl vagyunk a dolgokon.

Szép napot nektek!

KépKép

KépKép
timika

Ja, Zsuzsi! Nagyon örülök, hogy Dénes jobban lett és nem kellett bemennetek vele a klinikára! Nektek mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

KépKép

KépKép
timika

Timi! Biztosan minden rendben lesz de én azért drukkolok is!

Akkor megnyugodtam hogy fáj néha a sebem, most jobb mert tudtam tegnap pihenni kicsit.

Enikö! Remélem Bogi láza elmult mára!

Zsuzsi! Örülök Déneske jobban van!

Niki! Norbi éjjel 4-6 óránként eszik, de most 2 napja van hogy 8 órát is alszik, én nem merek fejni, igy is rossz hogy sokat folyik a tejem, bárhova is elmegyek cserélnem is kell a melltartó betétet. Igaz hogy éjjel ugy ébredet hogy utána ágynemücsere, meg öltözködés, a lepedö alá kell nejlonlepedö, takarot is van mosni kell (most direkt moshatot használok) szoval tök kellemetlen, de feni nem fejnék. Ha nem lennék ilyen fáradt és ébrednék akkor Norbit felkölteném (ezt tervezem) hogy éjjel se aludjon ennyit, de fejni biztos nem fogok. Nekem régen se gyulladt be soha amiatt ha Orsi egész éjjelt átaludta, csak a fent leirt kellemetlenségek voltak. Na meg amugy a mellfeszesség is fáj valamennyire, de szopi után elmulik

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Hát elég nyugtalanul telt ez az éjszakánk is...mondjuk lehet ettől rosszabb is, de én már a javulást várom (várnám).

Niki, az az igazság, hogy Peti törpekora óta "szocializálódik", nem sokkal volt idősebb, mint most Réka, és jól elvolt anyukám és apukám ezüstlagziját meg egy székesfehérvári Skoda-talit. :) Jó, előbbit szinte végigszunyálta... :o

Timi, minden OK lesz, lehet, hogy azóta már túl is van Kristóf a műtéten.

Zsuzsi, örülök, hogy minden rendben van veletek.

Zsuzsu, keresek...

Egy kép a szakértő gyerekemről, nem nagyon zavarta, hogy szólt a zene:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

zsuzsi: neked is volt mellgyuszid lázzal??
enikő: jobbulást nektek. Hogy vagytok??
Csajok: volt valaki szülés óta vérvételen??Én holnap megyek és parázok...ilyenkor normális ha vannak benne csillagozottak???
Tegnap beparáztam rendesen, tusolás után a cicimen megint piros foltok lettek...kezdtem kiborulni, de reggelre hál Istennek elmúltak... :roll:

Kép
gyanixi

Niki, én még nem voltam vérvételen szülés óta, nem is tervezem, csak jövő hónapban, addigra lezajlik a mérlegképes vizsgám, kérek beutalót, és elmegyek.
Nekem mindig van benne csillagos, különösen a vér alkotóelemeinek eloszlása nem szokott stimmelni, de ez nem gond. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!

Köszi az infót.Tudom,túlaggódok mindent,de a másodiknál már biztos nyugiban leszek!Örülök hogy Bogi jobban van.Jaj a szőnyeget nekem is kellene takarítani,most,hogy írtad eszembe jutott,de annyira nyűgös,legalábbis nekem,én kézzel szoktam csinálni az egészet!

Exi!Csudaklassz ez a kép Petiről,nagyon édes rajta!!

Timi!Remélem rendben lement a műtét és Kristóf jól van!!

Nixi!Nekem mindig tele van és volt csillaggal a vérképem,de a dokik mindig azt mondják,hogy nagyon jó,én sem miért,de csak tudják!!
20140113113746

Bea!
Köszi neked is :wink:

Exi!
Mi semmi extrát nem veszünk Kitinek szülinapjára. Majd jövőre amikor már ő kér valamit. Most cipő lesz az ajándék,mert arra szüksége van. A rokonok majd vesznek helyettünk is valamit :lol:
Persze torta az lesz,bár gőzöm sincs hol kellene rendelnem tej és tojásmenteset :roll:
Peti édes a képen!! Úgy látszik őket még nem zavarja ha üvölt a zene. Tegnap Kitti a Ligetben odament a színpadnál lévő hangszórókhoz és ott táncikált. Nekem majdnem levitte a fejemet a zene,de őt ez nem zavarta :lol:

Timika!
Szorítunk nagyon nektek!!! Látom felraktam az új vonalzódat :lol:

Zsuzsi!
Nagyon örülök hogy Dénes jobban van!! :P

Enikő!
Remélem ma már jobban vagy!!! Szőnyegtakarítás megvolt? :wink:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

exdeus, petroanett és csajok: annyira aranyosak vagytok, nem is győzöm mondani, mindig válaszoltok és elviselitek az állandó aggódásaimat, paráimat. Köszi!!!!
anett: remélem én is a 2. babánál már nem fogok ennyit parázni és addigra remélem megtanulok magamon is uralkodni.... :roll:

Kép
gyanixi

Kriszta!

Engem érdekelne a telek, lehetőségek...stb.
Köszi!

Enikő!
Ez borzalom :x Még sose voltam az ügyeleten, de az esetből okulva nem is megyek :?
Vendég

Niki,
ha elkezd keményedni éjjel, sztem fejd le, de csak annyit, hogy ne fájjon, nekem olyankor 80-100 millit kellett lefejnem

kérdésem lenne azokhoz, akik panelban laknak!

úgy tűnik kompromisszumot kell kötnünk és végül egy panellakást veszünk ki az építkezés idejére, találtunk is egyet, Újszegeden, felújított, viszonylag jó állapotú és jó helyen van
osztottunk szoroztunk és nem merjük bevállalni a magánház bérlését, mert az havi 100 ezer Ft lenne minimum, ráadásul a hitelünket visszük tovább, azt is kell törlesztenünk és az már sok lenne :(

hogy működik ez a távfűtés dolog? ebben benne van a melegvíz mennyisége is? és erre is lehet kérni "gázártámogatást", mint a gáznál? de ahhoz oda kell lenni bejelentkezve, ugye? elég ideiglenesre? vagy állandóra kell?

7. emeleti a lakás, ez durva lesz nyáron? redőny sajna nincsen, a sötétítést valahogy meg kell majd oldanunk, mert a gyerekek ahhoz szoktak

meg nincs erkélye sajna, a motorokat, kistrakotort, bicajt, babakocsikat ha kint hagyom a lépcsőházban, ellopják? mert ha igen, akkor veszek egy ócska babakocsit és azzal fogunk addig járni, a játékokról meg le kell mondaniuk akkor egy időre :(
a lakásba bevinni ezeket nem szeretném semmiképpen sem

a lift nagyon hagnos éjjel?
meg a szomszédok zaja is behallatszik nagyon?

bocs a hülye kérdésekért, de sosem laktunk panellakásban, és szeretném tudni, hogy mire számítsunk
Vendég

Dancsi,nem akarlak elkeserítení,mi panellben lakunk a 4 emeleten,de a tavalyi nyarat nem is tudom hogy bírtunk volna ki redőny,és klíma nélkűl.................... :roll:
Ha rendessek a szomszédok semmi nem fog eltűnni,nálunk rendik,de mi a kint játékokat(dömpi,motor,homokozó)a tárolóba tartjuk .

A mi fűtésünk 14000ft szokott lenni támogatással,erre plussz jönn még azt hiszem 2 havonta a melegvíz az kb.6000-7000ft,legalábbis nálunk!!

Támogatást lehet kérni,úgyanúgy mint a gáznál,de oda kell bejelentkezni!

Timika,remélem rendben vagytok!!!!!
:wink: :wink:

Most olvasom hogy milyen sokan beteg gyerkőc van!!! :cry:
Sajnos a Barni is az lett!
Ma megyünk a doktornénihez,tegnap semmit nem aludtunk mert annyira köhögött!
Még a férjem sem,pedig ő még a sírásra sem kellt fel éjszaka eddig!!!! :shock: :shock:
naponta legalább 30-40 szívom az orrát,és mostmár sírva ,de tartja a fejét a kis drágám!!!! :roll: :roll:

Exi,nagyon édi a Peti,és mekkorát nőt!!!!! :D :D

Kép
bibi226

Bibi,
köszi, nem lettem túl happy ettől :(

felhívtam a tulajt, ő van bejelentkezve oda és a max. támogatást kapja szerencsére, így ez a része rendben van

én a melegtől félek nagyon

ha nagyon durva lesz, akkor le fogok menni a Balcsira a gyerekekkel majd, addig pedig próbálom szoktatni őket a nem sötét szobában való alváshoz, mert függönyöket invesztálni egy albiba nem szeretnék, redőnyt meg pláne nem

amúgy Jozsó is beteg, köhög és taknyos, anyukám elvitte Boldit nappalra, hogy minél kevesebbet érintkezzenek, de tuti nem fogja megúszni ő sem

Jozsó miatt nem aggódom, kis Maugli ez a gyerek, de Boldinak nagyon nem hiányzik egy újabb betegség

és képzeld, Boldi magától elalszik, már nem ájul be napok óta cicin, megszoptatom ugyan alvás előtt, ezt igényli, de utána leteszem és nem sír, tegnap vagy 30 percig énekelgetett az ágyában és éjjel is alszik továbbra is (ma mondjuk felsírt éjfélkor, de 5 perc után visszaaludt)
de amióta éjjel nem kuvikkol, nappal max. 1 órát alszik, ami elég strapa, de inkább ez legyen
Vendég

Dancsi: Asszem meg fogsz őrülni panelben :( Aki magánházhoz szokott éveken át, annak kész horror panelbe lakni!
Lift: Igen behallatszik, a szomszédok is áthallatszanak, főleg a felsők, meg az oldalsók. A Te fiaid járkálását, rohangálását viszont az alattatok lakók fogják "élvezni" :lol:
A 10 emeletesekbe a szemétledobó is rohadt büdös :shock: bár újszegeden még nem laktam 10esbe de a Csillag térnél igen. Soha többééééééééé.
A meleg kibírhatatlan beszéljétek meg a tulajjal, hogy legalább a gyerekek szobájába felesbe csináltassatok redőnyt, vagy menjen le a lakbérből...vagy valahogy oldjátok meg, mert a 7. emelet az nyáron kész......
Távhőtámogatást nem tudom hogy van, mert a lakás nem a ti neveteken van ugyebár.... ennek járj utána, a tévhőszolgáltatónál vagy az önkormányzatnál (asszem ezt a MÁK intézi, de nem bizti!!!!)
Nem akarlak lebeszélni a panelről, mert ki lehet bírni. Vannak akik egy egész életet húznak le panelben és szeretik, bár nemtom azoknak milyenek az igényeik, vagy csak nincs összehasonlítási alapjuk :lol: Mert oké, hogy ha nem engedhet meg magának mást, de van aki megengedhetne, de marad, mert kimondottan szereti a panelt :shock: :lol: Na mindegy, szerintem nem családbarát. Kicsi is, nincs magánéleted, sztem azért van annyi válás Magyarországon mert sok a panel és olyan kicsik ezek a panellakások :( . Az embernek nincs életerre.....De ez magánvélemény volt! :lol:
Kitartás hozzá a semminél azért jobb :wink:

ceniko
Szeged

Kész vagyok a nagyszobával, már csak vissza kell pakolni, de majd csak este mert még szárad a szőnyeg.... A függönyt csak a nagyszobába mostam ki, vasaltam ki, tettem vissza, és az ablakot is csak itt sikáltam meg, a többi helyiség holnap fog következni.....
A derekam leszakad, nagyon fájok :(
A kicsi nem akart elaludni mérges vagyok rá nagyon, vagy 1,5 órát dumált a kiságyba, mire bealudt (3 perce) és nemsokára kelthetem fel, mert megyünk a fejlesztőbe.... :evil: Kis szaros állandóan ki akar mászni a kiságyból :evil:

Bibi: Jobbulást Barninak, bakker ő is beteg? :(

Timika: Gondolgondol Rátok+++++++++++++++++++++++++++

Anett: Én először géppel, aztán kézzel (négykézláb :lol: ) puceváltam a szőnyeget. Aztán a zuramnak leesett a tantusz hogy esetleg segíteni kéne, és kb a felétől átvette....de nem vitte túlzásba a segítséget, bár az eddigiekhez képest egész jófej volt...:lol: Férfi..... ááááááááááááá no mindegy ez van!

Minden kis és nagy betegnek hipergyors gyógyulást!

Bogim jobban van, de oviba nem megyünk........
Mék, elmosogatok, még nem jutottam el odáig ebéd óta.....

ceniko
Szeged

jaj, ENikő ne rémisztgess

redőny ügyben a tulaj hajthatatlan, én is ezt kértem, hogy megcsináltatjuk a 2 hálóba (a harmadik a mienk lesz, oda nem kell), de nem megy bele,nem akar költeni rá

elvileg szombaton találkozunk és foglalózunk, addig kellene valamit találnom :(
Vendég

Dancsi: Nem rémisztgetlek, legalábbis nem állt szándékomban, csak a tényeket írtam le.... Mi elsőn lakunk Nyugati fekvésű lakásba,ami azt jelenti, hogy kb déltől estig süt be a nap, akkor se végig, mert bazi nagy fák vetnek árnyékot az ablakainkra és nyáron mégis meggyulladunk :shock: . Minél magasabbra mész annál szarabb! :(
Milyen fekvésű a lakás?? Amúgy nem olyan drága ám egy panel redőny, nem egy óriási befektetés, és azért csak jobb úgy aludni..... Én mindenképp beinvesztálnék redőnybe. Hány hónapra tervezitek kibérelni a lakást?

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Hát hogy én se maradjak ki Gergő is beteg.Köhög meg folyik az orra de nagyon.De ahogy olvasom a kisebbeknek nagyobb a bajuk.

Jobbulást minden Manónak!

Timi!

Remélem minden rendben ment a műtétnél!Jobbulást nektek!

Enikő!

Kell menned vagy voltál mostanában ultrahangon?
Csak mert olvastam,hogy kell menni a 28.héten is meg visszanéztem a régi terheskönyvem és Gerivel voltam.
Már ápr.4-óta nem kellet orvoshoz mennem majd 15-én kell védőnöhöz menni,de senki nem mondta meg nem is adtak beutalót,hogy menjek uh-ra.
Remélem nem lesz baj.
Amúgy nem tudom hogy vagy vele,de nagyon rosszul alszom a hasam miatt.
Nem tudjátok melyik oldalon kellene ilyenkor aludni,hogy ne nyomjam a gyereket vagy nincs jelentősége?
Ja!!!!
Ráálltam ma a gyerekorvosnál a mérlegre azt hittem kiakad!!!
90,7kg :oops:
De nem érzem hogy kövérebb volnék mint Gerivel voltam pedig vele 83kg-val mentem szülni.Nagyon gáz az életben le nem adom. :)
Kép
A laposon homokoztunk.

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett: Igen a 28. és a 32. hét között van még egy "kötelező" UH! De hogy ezt a klinikán csinálják-e vagy elég ha a saját avagy a terhesgondozó orvos néz meg azt nem tudom. Azt tudom, hogy a lepény fekvését (elülső,mellsőfali...stb-e) és a baba elhelyezkedését nézik (koponya végű, haránt...stb-e) és a baba súlyát.

Én kaptam egy barátnőmtől egy szoptatóspárnát a minap és azóta tudok aludni :lol: A lábam közé veszem, betámasztom magam alá, és egész olyan mintha hason aludnék :lol:
Sztem úgy kell aludni ahogy jólesik illetve ahogy nem reklamál a baba!
Jó nagy pocakod van, nem vagy Te elszámolva? Tutira 29 hetes vagy?
Nekem ma kellett volna mennem védőnőhöz, de elcsesztem az időpontot :oops: Úgy emlékeztem hogy délre volt időpontom, pedig reggel fél 9-re. Basszus annyi program van a fene se jegyzi meg, meg eléggé szét is vagyok csúszva mostanában.... És a védőnő alig tudott időpontot adni jövő hétre. Mondtam neki, hogy akkor hagyjuk, amúgy is utálok oda járni, felesleges időpocsékolás :evil: aztán csak talált időpontot...Úgyhogy majd a jövő hét végén megyek.... :roll:
Na eldugultam indulunk a fejlesztőbe, meguzsizott a Viola, mostmár mehetünk!Pá

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?